עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תשמעו יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה רק מעבד Core 2 Duo ולוח אם שתומך במעבד הנל ואני יוכל להשתמש בטכנולוגיה של ה-SLI כלומר שני PCI-e ואני רוצה שהוא גם יתמוך הלוח אם ב-socket lag 775 (הלוח אם = PCI-e) תודה על ההצעות

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  2. שלום. אני מחפש מחשב זול יחסית בשביל שימושים בסיסיים בשביל סבתא שלי. אני מוסיף כאן את המפרטים שהציעו לי (בקובץ מצורף באקסל) בחנות מחשבים כלשהי אם אתם מוצאים משהו טוב יותר או חושבים שכדאי לקחת את אחד המחשבים אנא אמרו כאן.... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by vucra,

...

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  4. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט... 1. התקציב גמיש ובסביבות 6000 ש"ח, ניתן לחריגה אם צריך. מה שחשוב הוא מענה לצרכים והתמורה למחיר. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות משרדיות ואינטרנט, וכן יריץ כמה מכונות VMWare עם סביבות עבודה של מחשבים אחרים שאני נותן להם תמיכה. שימושים נוספים: HTPC עד 1080P (כרגע יחובר ל-CRT TV. שידרוג ל-FHD TV מתוכנן בתוך שנה), ועריכת סרטים (Sony Vegas) בתדירות של אחד לשבוע או שבועיים. השאיפה היא לחבר למחשב עד 5 מסכים, 1X DELL 2709W קיים כבר. "3X DELL 22 או דומים ו- 1X FHD TV כאמור בתוך השנה הקרובה, בינתיים יחובר ל-CRT TV של טושיבה 34". המחשב לא אמור לשמש למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. את המסכים הנוספים אקנה מאוחר יותר. אולי אחליף עכבר (בסט MS-1000 העכבר לא …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by _Null_,

מקווה לקבל המלצות ולוודא שלא עשיתי פדיחות באמצע. CPU: https://www.amazon.com/-/he/Intel-%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%97%D7%A0%D7%99-i5-13600KF-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA/dp/B0BCF5CZ16/ref=sr_1_1?crid=3IJFZBW6K03JR&keywords=13600kf&qid=1669474522&sprefix=13600%2Caps%2C298&sr=8-1 היתי בדילמה אולי ללכת עלryzen 5800x3d אבל אני צריך אותו לא רק למשחקים.אולי כדי ללכת על הדור החדש של amd? כרגע יש מבצעים .מה אתם ממליצים? gpu: https://www.amazon.com/-/he/GeForce-IceStorm-Advanced-Lighting-ZT-A30800J-10PLHR/dp/B099ZCG8T5/ref=sr_1_1?crid=2PPU7N2V8P857&keywords=rtx+3080&qi…

6. Started by dpv1,

שלום אי מעוניין קנות מחשב נייד אך אני מתלבט בין שני דגמים הראשון:http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U30SD/ השני:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11109&perur=2&t=1&c=320 השימושים העיקריים הם סוליד וורקס-תוכנה לבנייה בתלת מימד וקצת משחקים קלים. ההבדל בין המחירים שלהם הוא 300 שקל. מה אתם חושבים על כל אחד מהם ומה נכון יותר לקנות? תודה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by maleona2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך, מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד 3 שנים קדימה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי מולטיפלייר כבדים, באטלפילד החדש, COD החדש, ובכלל כל המשחקים הכי חדשים שיצאו בשלוש השנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ'. שואף לשחק ברזולוציות גבוהות (של 1920 ומעלה). המסך…

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. Started by flos,

מחשב עם SLI שייריץ כל משחק שקיים על פני כדור הארץ על הגדרות הכי גבוהות תקציב:2000 ש"ח לא לחרוג תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5K ל-6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטשופ, קצת PREMIERE, קצת גיימינג קל (FIFA), וכמובן משרד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא שיקול מרכזי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קל - 14"? (יחובר למסך חיצוני) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

10. Started by factor,

http://tms.co.il/preview/spec/a5nl4dqg מה דעתכם? המחשב מיועד למשחקים ולריבוי משימות אני נעול על ה Q6600, לטווח ארוך האם המארז יחזיק את המערכת? אני עם מסך "17 לעת עתה :-\

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by d_v,

שלום, יש לי מחשב hp presario cq61 וכבל החשמל הפסיק לעבוד. איפה אני יכול למצוא חלופי במחיר הגיוני? האם משתלם להזמין מחו"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by PCMCH1990,

מעוניין במחשב שישמש בעיקר לאימון מודלים של למידת מכונה. קיים כרטיס RTX 3060 12GB, אך על המפרט לתמוך בשדרוג עתידי ל - RTX4090. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 +/-. מתאפשרת חריגה עד 1000 ש"ח עבור Futureproofing או פרמטרים חשובים אחרים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון מודלים של למידת מכונה פיתוח תוכנה - python/js 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך…

13. Started by bad-sector,

יש לי סכום של כ 2800 כולל מסך, אני לא יודע מה לבחור, אינטל או ATHLON XP 2000+? מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מחשב לבית (משפחה, אחים קטנים..) בעקר סרטים, מוסיקה, משחקים לא כבדים - חשוב לציין שהם אכן משחקים משחקים חדשים אבל לא כמו Crysis GTA IV וכאלה.. תקציב עד 2,500. מה אתם אומרים? יש המלצות נוספות? חשוב שזה יהיה מאתר www.IQPC.co.il מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤604 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤369 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤516 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤244 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤167 מארז: COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ¤263 ספק כוח: FSP BLUESTORM II 400W ¤273 שירותי מעבדה: הרכבת…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. אני מחפש מחשב חזק שיהיה טוב לעריכות פוטושופ וכאלה. תנאים: תמיכה מלאה בFull HD ככה שצריך כרטיס מסך חזק. סאונד:כמובן גם סאונד HD או תמיכה בלפחות 5.1 ערוצים. עיצוב-כמובן חשוב אבל לא ממש חשוב. אחריות-הדבר הכי חשוב, מינימום שנתיים. מחיר-3500-4500 מחפש כמובן מחשב שיתאים לי גם לעוד שנתיים עם DDR3 ו4GB זכרון דיסק קשיח-250 מינימום. שימושים : אינטרנט,סרטים,עריכות בפוטושופ. בקיצור, צריך מחשב חזק. גודל מסך-העדפה ל14.1 בגלל המשקל שלו אם שכחתי משהו,תעדכנו. אגב, מה ההבדל בין כל המעבדים החדשים האלה אני עדיין לא הבנתי ומה ההבדל בין הT6600 ל 4300 לבין i3 i5 i7 ומה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dudass,

הי לפני כמה זמן נשפך קצת מים על המקלדת של הנייד הוצאתי מיד את הבטריה והוצאתי את המקלדת לייבוש, המחשב עובד והכל תקין חוץ מ2 מקשים במקלדת כשאני לוחץ על n גם ה6 נלחץ כלומר מתקבל "n6" אותו דבר עבור b -> מתקבל "b5" למישהו יש רעיון איך לפטור חוץ מלהחליף מקלדת?

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. Started by mmklshaked,

מבקש חוות דעת על המפרט הבא,המחשב לשימושים כגון:סרטים,משחקים{לא הכי כבדים},אינטרנט,עיבוד תמונות. 1. intel pentium d 2.66ghz 2x1m cache 805 duel core 533 mhz 775 box cpu 2.gigabyte ga-81945pg intel 945pg motherboard 3.xfx gf6800gs pci-e 256mb ddr retail video card 4.twinmos 512 mb ddr-II ddr 533 memory x2 5.samsung 160 gb 7200 rpm 8mb buffer s-ata II hdd 6.lg gsa-4167b 16x black bulk dvd-r/rw+r/rw 7.compucase-hec midi towr cI-6ar6-2f black silver{p/s not inc} case 8.enermax 420w eg425p-ve fma 20/24pin power supply

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by guuner,

היי,מבקש הערכת מחיר למערכת מבוססת I5 . מעבד i5 2310 לוח אם Gigabyte GAH61MD2B3 זיכרון 4gbx2 1600MHZ samsung D לא ידוע לו דגם ספציפי מארז Gigabyte Triton ספק fsp raider 750w צורב DVD LG ומחיר בנפרד לכרטיס מסך,שאני עוד לא יודע אם לקנות אותו או לחפש משהו קצת יותר רציני. point of view 550 ti איך המערכת הזאת בסך הכל? אפשר להרכיב עליה כרטיס מסך רציני כמו ה290 לדוגמא?,הבנתי שהלוח אם אולי הכי זול שיש כיום בשוק,במה זה מגביל אותי פחות או יותר?,איך המארז גם?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by jonnic,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים בעליי תצורות זהות בכמעט הכל למעט העובדה שלאד 4 ג'יגה זיכרון ולשני 3 (לא קריטי כי אני מקבל איתם ויסטה פרימיום ולא 64 ביט). והמעבד .. באחד יש P8400 במהירות 2.26 GHZ בעל 3 מגה זיכרון, והשני T9400 במהירות 2.53 GHZ ו6 מגה זיכרון (L2 כמובן )... שני המחשבים בעלי כרטיס מסך חזק GEFORCE 9600M GT ואני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים. השאלה לי היא עד כמה המעבד השני חזק יותר מהראשון והאם יש טעם להשקיע כ700 ש"ח נוספים עליו רק בגל המעבד והעוד ג'יגה זיכרון שאולי אשתמש בו בעתיד ?? אני יודע שלמעבד יש חשיבות פחותה במשחקים לעומת הכרטיס מסך, ושני המעבדים חזקים בכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש הדבל רציני ששווה את ההשקעה או שעדיף ללכת על הפשוט יותר והמעבד …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום אשמח לקבל פידבקים על מחשב שאני מעוניין לרכוש http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700 תודה לעוזרים אין לי צורך בOC לא חשוב אם שקט או לא (עדיף שקט)

• 17 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני צריך המלצה לנייד לסטודנט, עד 5K לשימושי אופיס, סרטים, גלישה, מוזיקה ומשחקים מדי פעם (אין צורך להתפזר עם יכולת המשחקיות) היות והבחור הולך להיות כמעט נשוי למחשב שלו נראה לי הגודל האופטימלי למסך יהיה 14 (סוג של פשרה בין ניידות לנוחות והמשקל) מה המומלצים בקטגוריה זאת?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  22. http://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=12071 תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:2500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:0 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:far cry4 watch dogs •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית…

23. Started by Scumpo,

אהלן חברים, אחותי התחילה ללמוד אנימציה במכללה הישראלית לאנימציה בתל אביב. היא זקוקה למחשב שיתאים לעבודה עם ADOBE ומאיה, ובכלל שיתן עבודה למשך כל שנות הסטודנטיה ולא יתכלה לאחר שנתיים.. לכן צריך פה משהו "זול" מצד אחד - סטודנטית בכל זאת, לא עורכת מקצועית עם פרויקטים ודדליינים - ואיכותי מצד שני - שיתן עבודה טובה למשך כשלוש שנים. לגבי מאק, אל תמליצו בבקשה, הם עובדים שם במכללה עם ווינדוס ונאמר להם במפורש לרכוש I7. בסיור שלי באינטרנט נתקלתי בחנות הבאה: http://www.pcpower.co.il/ משהו מכיר ויכל לתת חוות דעת? האתר נראה מקוצעי מאוד, מה שתפס אותי במיוחד שם הוא העניין שללקוחות החנות יש אשכרה תמיכה טכנית בטלפון, כמו ללקוחות HP למשל. השירות הזה יכול להיות סופר אפקטיבי לסטודנט שנ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by vasser,

just wondering how would a comp bought by someone who has money AND know about comps & hardware would look like. post your suggested specs, and remember, the 50,000$ "limit" could be raised, its a hypothetical situtation anyways.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  25. כבר כמה ימים שיש תמונה מאוד מאוד עמומה במחשב וצריך ממש להתאמץ על מנת לראות חלק ממה שמופיע במסך. כאשר המחשב נדלק אז יש מסך עם סמל החברה של ibm שמופיע טוב אבל אז אין תמונה ולאחר זמן מה יש תמונה מאוד מאוד עמומה. לפי מה שראיתי המסף שמופיע הוא מין של הגדרות של ibm. מה לדעתכם כדאי אולי לעשות? אולי זה פשוט משהו שצריך להגדיר במחשב על מנת לתקן? תודה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.