ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1480 קירור למעבדים: Noctua NH-D15SE-AM4 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 372 לוחות אם: Gigabyte X570 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 855 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 בקניית מחשב חדש כמות: 2 - מחיר: ₪ 995 מארזים: Fractal Design Meshify C Blackout כמות: 1 - מחיר: ₪ 417 ספקי כוח: Corsair RM750x 750W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 515 כונני SSD: Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 528 כונני S…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש בו 256 MB . איפה מומלץ לקנות באיזור באר שבע?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, כפי שניתן להבין מהכותרת אני מחפש לרכוש מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני שלי. מצאתי לי כבר כמה מתמודדים פוטנציאליים אך אשמח לשמוע עוד הצעות ממכם בגדול, אני די מתלבט בין בחירה בנייד מתקדם עם שבב מרובע ליבות, מסך FHD וכרטיס מסך ייעודי שיעלה כ-5,000 ש"ח, לבין בחירה בנייד בעל מפרט צנוע יותר שיוכל לעלות 3,000 ש"ח או משהו בסביבה הזאת - אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה תהיה הבחירה המושכלת ביותר בהתבסס על הדרישות שלי. מטרות המחשב: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט במספר רב של טאבים במקביל ועבודה בפוטושופ. אם אפשר לקחת בחשבון גם הרצה של משחקים "קלים" יחסית (פיפא 14, NBA 2k14) זה יהיה נחמד. מסך: גודל 15 אינץ'. הרזולוציה פחות חשובה לי, אך אני כן מחפש נייד עם מסך איכותי שיציע בהיר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממקום העבודה אני מקבל אפשרות לרכוש את המחשב הנ"ל עם דיסק של 200 גיגה 7200 RPM ו2 גיגה זכרון במחיר מוזל מאוד. אבל יש לי אפשרות להחליפו למחשב אחר שאבחר אשמח לקבל המלצות למחשב מתחרה בקונפיגורציה הזו
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לשימושי אינטרנט וOFFICE בלבד ללא מסך. הכי זול שאפשר תודה.
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
דרישות: מסך: 13-14 אינץ' דיסק קשיח - 256 ג'יגה SSD זיכרון: לפחות 4 DDR3 עם אופציה לשדרוג. צורב: ללא. כרטיס מסך: מעדיף NVIDIA/ATI המלצות טובות עם דגם של אינטל גם יתקבלו. סוללה: לפחות 6 שעות. חברה: ASUS, DELL, SONY, LENOVO תודה רבה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ לאחותי שתקנה אותו בארה"ב ותביא אותו לארץ. התקציב: 500$ גודל: 15.6 או 14 מעבד: עדיף core i3/5 זיכרון: 4GB ומעלה הארדיסק: גודל פחות קריטי אבל רצוי 7200RPM אה וכמובן חשוב העיצוב והצבע, עדיפות לסגול.. אם לא אז שחור. ראיתי בנתיים את זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/778886-REG/Lenovo_114155U_ThinkPad_Edge_E420_14.html איך הוא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים, משחקים קלים ועבודה. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1024X1280 מסך 19" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב... היא תשתמש במחשב לסרטים, אינטרנט ואולי SKYPE י צריך מפרט שלם כולל כל הציוד ההיקפי ומסך. אני מבקש מפרט שיש בו את המינימום כדי לעשות את זה, אבל לפחות שיהיה בו מסך LCD סביר לצפייה בסרטים וצורב DVD סביר. אם אפשר להשיג את המינימום בפחות מהתקציב תציעו גם את זה בבקשה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
החלטתי לתת לעצמי מתנת חנוכה בדמות שדרוג מקיף. אלו הרכיבים שבחרתי: Intel i5-4570 Gigabyte GA-B85M-HD3 Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB GDDR5 יש לי שני כוננים קשיחים סה"כ טרה בייט, מארז Antec 300, שני סטיקים של 4 ג'יגה ראם זכרון מתוצרת G.SKILL וכונן/צורב. אני מצפה לשחק משחקים כבדים כמו באטלפילד 4 על הגדרות גבוהות ב1080P עם קצב פריימים חלק, ולא לדאוג לפחות בשלוש השנים הקרובות. אלו לא ציפיות מוגזמות, נכון? רציתי לדעת אם הרכיבים שבחרתי יתאימו למארז הנוכחי, ואם אני צריך לרכוש ספק כוח חדש במקום זה שיש לי - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371007 במידה וצריך, מה דעתכם על זה? - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9910 ולבסוף, המסך הנוכחי שלי…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש מפרט רצוי ויש קופון של דל!! שאלה אחרונה לפני קניה: אני רוכש E6500 כל המפרט שלו הוא מצויין הדבר היחידי שמטריד אותי מעט הוא גודל ה הHD: 160GB free fall 7200 לא קטן מדי? המחשב מיועד לסטודנטית שלומדת עיצוב כך שיהיה לה על המחשב תוכנות כמו פוטושופ אילוסטרייט וכו' היא לא צריכה לשמור את כל העבודות על המחשב. בשביל זה יש כוננים חיצוניים השאלה היא אם בשביל win7 וכל שאר התוכנות ועוד טיפה שטויות (כי אין מה לעשות זה עדיין מחשב גם לפנאי ) הכונן הזה מספיק? יש עוד מחשב עם אותו המפרט בדיוק רק עם 500GB 7200 ווסטרו 1520 ו100$ פחות על מה ללכת? תודה לכל העוזר! (ולכל מי שניסה )
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת, תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי נייד של דל 1545 שאני לא משתמש ויש לו יציאת VGA. אני רוצה לחבר אותו ל TV במקום להשקיע ב HTPC - האם יש יתרונות ל HTCP מול נייד או להפך? על מה עלי לחשוב כאשר אני רוצה לחבר מחשב ל TV ? הטלביזיה שלי היא LCD 32" FHD .... תודה
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחפש אולטראבוק במחיר הנ"ל. שמתי עין על ה740u3e של סמסונג, אבל אני מתרשם שפחות או יותר לא ממש מוכרים אותו בשום מקום והוא מחכה להאסוול, אבל אלוהים יודע כמה כזה יעלה. האם יש אופציות נוספות? מטרות המחשב? - המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות אופיס וסט התוכנית של אדובי (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), ומעט תוכנות איזוטריות שהן די כבדות. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? הייתי מעדיף FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי מעדיף מסך מגע, נראה לי שימושי ביותר לווינדוס 8. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני,…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי ב- IQPC הוא מיועד למשחקים, בלי OC... אני מעוניין שהוא גם יתאים לשידרוג של כרטיס המסך בעתיד אם יהיה צורך. מבלי לגרום לשינוי משמעותי במחיר, השם יש משהו שהייתם משנים במפרט? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד אני סטודנטית ולכן יש לי כמה דרישות: לא מסך קטן, שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית, מצלמת אינטרנט מובנית וכונן דיסקים (אם כי לא כזה חשוב) השימושים העיקריים שלי הם אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים מצאתי את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 מה דעתכם? תודה מראש שירן
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי תקציב של כ:2,000 שח +/- אני רוצה לקנות מחשב (ללא מסך) שישמש אותי ל: * הורדות * צפייה בסרטים * עריכת סרטוני וידאו (בתוכנה פשוטה כמו כמו videoMaker של מיקרוסופט) לא אכפת לי אם זה AMD או INTEL. אני כן צריך דיסק גדול לפחות 160GB. תודה מראש הדון האחרון
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג את ה ATIV בארץ ? את האתר של סמסונג ישראל נראה כי לא עדכנו כבר שנה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב1/1 מיקרוסופט ישראל שחררה את ויסטה בארץ. חיפוש זריז בזאפ העלה חרס לגבי דגמים ספציפיים. עד כמה שידוע לי HP יצאו במבצע רשיון שדרוג בלבד לויסטה הום פרימיום ב20 יורו או משהו כזה - אבל מתי נראה מחשבים שמגיעים עם ויסטה OEM מותקן, במקום XP? מישהו שמע חדשות? מקומיות? עולמיות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח. המחשב בשביל אחותי שעכשיו מתחילה ללמוד באוניברסיטה והיא צריכה מחשב בעיקר לאינטרנט תוכנות ולראות סרטים. היא הייתה באייבורי ועוד איזה חברה ונתנו לה הצעות מחיר למחשבים המובנים שלהם (מה שאתם לא ממליצים לקחת). אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב באחד החברות המומלצות , משהו כמו SKYPC או TMS למרות שאיתם היה לחבר שלי איזה בעיה הוא הזמין מחשב לפני חודש בערך בדיוק שהם היו בהעברה ששל המקום, ועשו לו הרבה בלגן עיקבו את ההזמנה והתייחסו אליו ממש מגעיל. (אני צריך רק שיהיה איזה מעבדת שירות באיזור המרכז משהו באיזור רעננה כ"ס,הרצליה גם בסדר) לגבי המחשב היא צריכה גם ציוד היקפי ומסך 22", מה יותר מומלץ למחירים האלה INTEL או AMD? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופיס, אינטרנט. חובה שירוץ חלק ושיריץ סרטים ומדיה באיכות HD חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. משהו לא יקר ואיכותי. לא זבל וגם לא משהו מפוצץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, לצורך לימודים סרטים הורדותת קצת משחקים. שיהיה מחשב שיחזיק הרבה זמן ושלא יצטרכו להטעין אותו כל שניה בחשמלץ גר בראשון לציון תל אביב והסביבה. תודה תקציב 4500 ש"ח אפשר לחרוג קצת מהמחיר אם מדובר ב 300-400 שח פלוס מינוס ומשהו שהוא שווה את זה. וקריטי. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יכול ליהיות שיקנו לי מחשב נייד, עכשיו אני צריך מחשב שהוא טוב למשחקים (לא הכי טוב כי זה יעלה איזה 10K) ויכול לעמוד בעומס. משקל: מצידי שישקול 30 טון, הוא נשאר באותו מקום תמיד. מסך: לא משנה לי, אבל עדיף מסך גדול. אני די מעדיף שהוא יהיה עם ויסטה, 2 ג'יגה ראם וחזק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם המחשב הזה: http://209.85.129.132/search?q=cache:EZ_x4MSDCywJ:www.bestbuy.com/site/HP%2B-%2BPavilion%2BLaptop%2Bwith%2BIntel%26%2523174%253B%2BCore%26%2523153%253B2%2BDuo%2BProcessor%2B-%2BBlack/9553985.p%3FskuId%3D9553985%26id%3D1218123211141+HP+-+Pavilion+Laptop+with+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A22+Duo+Processor+-+Black&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il יריץ לי את המשחק הבא: http://softwarengameslinkshere.blogspot.com/2009/08/fifa-10-system-requirements-for-pc.html
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים, אני כבר די מגובש לגבי מה אני רוצה, אני בעיקר מעוניין לקבל חוות דעת על מה שהרכבתי עד כה ועזרה עם ההתלבטויות. להלן תשובותיי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב - המפרט ה-"אידיאלי" שלי יוצא בערך 10K ואני מנסה לרדת ממנו כמה שאפשר... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר אך לא על חשבון ביצועים/מראה/שקט/איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באלפי שקלים לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לא תובעניים במיוחד (פירוט בהמשך), סרטי BLU-RAY HD באיכות מלאה, גלישה כבדה (200+ טאבים בו"ז), פיתוח (משחקים/תוכנות, כתחביב), וכרייה של קריפטו-מטבעות כמו DOGECOIN. א…
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-