עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ישלו תקציב של 1200-1500 שקל זה בשביל SILKROAD נטו עכשיו יש שתי מפרטים באייבורי אחד אינטל השני AMD הראשון זה: אינטל Core i3 2100 לוח אם ECS H61H2-M3 B3 זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB וזה בלי כרטיס מסך בשביל כרטיס הוא יצטרך להוסיף עוד 250 שקל ככה ויש תAMD: AMD Athlon II Triple Core 450 לוח אם Gigabyte/MSI זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 כ.מסך Nvidia GeForce 210 שזה אותו מחיר רק עם כרטיס מסך עכשיו השאלה שלי מה עדיף אני לדעתי הAMD מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  2. קיצר אז ככה .......אני צריך מפרט למחשב שרת ,תמליצו על דברים תתקנו אותי עם אני רושם משהו לא טוב ....... חשבתי ככה מעבד :יש כמה אופציות :E6600 ,Q6600,Q6700 אני יכול להביא אחד מהם בחצי מחיר .(1000-1500*),או שעדיף לקחת 4 ליבות של AMD ? בעצם ה 4 ליבות החדש שלהם קורע את אינטל בביצעים והוא 4 ליבות טהור לא מודבק ב 3 שניות ,קיצר המלצות בבקשה . לוח אם :BAD AXE יהיה סבבה או ש צריך משהו אחר ?לא זכור לי עם הוא תומך ב 4 ליבות ?או שאפשר לשים איזה AB9 PRO רגיל ?(600-800) זיכרון :4 G זיכרון -של GSKILL 800,או 667 MHZ ,או של TWINMOSS 667,800 ).(עד 1500 2000 שח ). הר דיסק :חשבתי דווקא לכייוןן SEGATE האמת למרות שאני משתמש ב WD איזה כמה של 320 G (מחיר עד 1000) כרטיס מסך :כמובן שלא צרי…

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  3. שלום לכולם, חבר שלי טס לארה"ב עוד איזה שבועיים, אז ביקשתי ממנו להביא לי 2 ניידים,אחד רגיל ואחד נטבוק, עכשיו אני מחפש חנות שיוכל לקנות שם דרך אינטרנט, ופשוט לשלוח למלון לחדר שלו, עד כמה זה יכול להיות בעייתי, ואם מי שהוא יכול להמליץ על חנות הכי טובה וזולה בארה"ב תודה

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחר שפרסמתי פה במהלך השבועות\חודשים האחרונים, מספר הודעות בדבר רצוני לקנות מחשב נייד שיענה לצרכים של סטונד (מעבד מהיר, מסך גדול, חלונות 7), מחר ככל הנראה אני הולך לקנות את המחשב (כנראה אני אלך על דגם של DELL, יתכן מדגם VOSTRO בסדרת מחירים של 3000-4000 שקל), אם יש לכם המלצות של הרגע האחרון אשמח לדעת. חשוב לי לדעת מי היבואן הרשמי של DELL בארץ, איזה דגמים מגיעים (בכללי בטווח המחירים זה), עם חלונות 7 מותקן ולא עם שדרוג חינם, וכמו כן לקבל איזה המלצות לחנויות. המון תודה מראש, אורן.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  5. ---קיבלתי עכשיו דרישות מדוייקות לתוכנות שהמחשבים יצטרכו להריץ(תגובה למטה)--- שלום, שבוע שעבר הלך השרת אצל אבא שלי בעבודה ובכל מקרה צריך להחליף את כל המחשבים בעסק, כולל השרת. מה שאני צריך זה 5 מחשבים +1 שרת שיוכלו להריץ חשבשבת חלונות, followup, ודברים בסיסיים כמו אופיס. השרת אמור לשמש כמקום אחסון לתוכנות, כמקור אינטרנט והוא כמובן מחובר לכל המחשבים ברשת. אני צריך גם מערכת גיבוי לשרת. כל המחשבים שם פרימיטיבים באופן מחריד, הכל על WIN98, והשרת עובד בDOS. תקציב עדיין לא סגור אז אפשר להשקיע יותר מהנדרש אם זה יבטיח יציבות ותפקוד טוב לטווח הרחוק. אבא שלי קיבל הצעת מחיר על שרת, ונראה לי שעובדים עליו. --------------------------------------------------------------------------------…

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  6. * מטרות המחשב? בשביל סטודנטית, בעיקר אופיס ואינטרנט, מספיק חזק בשביל להפעיל כמה דברים במקביל. לא צריך להחזיק תוכנות גרפיות כבדות או משהו כזה * גודל המסך? בערך 13'' * משקל רצוי? לא בטוח לגבי משקל ספציפי, אבל חשוב שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מספיק HHD. הנפח לא ממש משנה, כנראה בכל מקרה לא ינוצל יותר מדי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתהיה אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? …

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by Lirang10,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by frenzy,

אהלן אני צריך עזרה בקשר למפרט, מה שאני מחפש זה ככה, מפרט בעיקר למשחקים, אין צורך במסך מעבד - AMD בטכנולוגיית 64bit, חשבתי על 3200 לוח - איך האלבטרון, אולי האסוס? זיכרון - 512MB או ג"ב? כ.מסך - הX800GT? אולי עדיף ללכת על משהו מבית nVidia? כ.קול - אני מניח שמה שמגיע עם הnForce 4 יספק אותי בהנחה שזה יחובר אנלוגית ל-2 רמקולים קדמיים בלבד? זהו בעיקרון, אה.. גם המלצה לקירור תבוא בטוב תודה.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by SoulMaster,

שלום (: אני צריך עזרה קטנה בקניית מחשב נייד. - תקציב: 6,000 ש"ח - מטרות: משחקים [כבדים], אינטרנט, מוזיקה וסרטים - מערכת הפעלה: Windows 7 - הארד-דיסק: 500GB - זיכרון: 4GB - גודל מסך: עדיפות ל- 15.6" - כונן: צורב DVD - סוללה: זמן סוללה ארוך - כרטיס מסך: לא מובנה * עדיפות לקנייה מחנויות באג או KSP

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. Started by Ilan Belfer,

מוכר כרגע את המחשב הנוכחי שלי בעיקר בעיקר בגלל הצג הלא איכותי שלו. מתלבט מאוד בין מק בוק פרו 2017 I58250 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23669 לבין hp spectre x360 i58250 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=25843&iszap=1 אני מוכן להשקיע עד 6 אלף, בדגש על איכות מסך גבוהה הבנתי שהמק בכלל לא מסתדר עם משחקים לכן אני מתלבט קצת לגביו כי אני כן משחק פורטנייט פה ושם. בנוסף אשמח לדעת אם כדאי להמזין מאמזון או מחול ואיך זה עובד עם המכס וכו' תודה רבה לכם!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  11. אהלן חברים אני קונה מחשב dell studio xps 13.3 inch באתר של דל, ועושה לו קוסטומיזציה. שמתי לב שהמעבד החזק יותר של אינטל P9700 לא הולך ביחד עם כרטיס הוידאו של NVIDIA 9500M (כנראה בגלל שהמעבד של אינטל הוא 6MB Cache). לכן אני נאלץ לבחור בין לקחת כרטיס מסך חזק יותר עם מעבד חלש יותר או לחילופין מעבד חזק יותר עם כרטיס מסך חלש יותר השאלה מה הייתם מעדיפים, את המעבד החזק יותר של אינטל שקיבל ביקורות טובות לפי מה שידוע לי עם הכרטיס וידאו הנ"ל או להשקיע יותר בכרטיס מסך המחשב ישמש אותי לעבודות משרדיות וגם לניגון וידאו ברזולוציה HD של 720p ו 1080p וכו'. תודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  12. המפרט הזה מיועד למשחקים.. תביעו את דעתכם: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR מחיר: ¤1304 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1803 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2…

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  13. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן בלבד. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה ויצרת מוזיקה,מישחקים כבדים מאוד,סרטים באיכות HD,הורדות,מסיבות רשת והרבה הרבה עומס. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך24/22,מקלדת+עכבר למישחקים בעברית,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מותג בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשוב…

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  14. בנוסף אני מחבר לו 1TB של WD מהסדרה הירוקה מהמחשב הישן + 500GB של סיגייט שיושב לי בצד הרבה זמן ללא שימוש. מה דעתכם ?? יצא לא זול העסק אבל מקווה להנות ממנו.

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by ido-nava,

אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי במחיר של עד 3000 שקל, * מטרות המחשב: עבודה משרדית בעיקר, השימוש במחשב ייעשה בעיקר להעברת תמונות, שליחת מיילים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך- 15.6 * משקל רצוי- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר ארוך יותר טוב אבל גם ככה המחשב יחובר ב 90 אחוז מהזמן לחשמל אז זה לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * בלוטות- לא כלכך חשוב אך עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250GB * צורב DVD- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא, * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא הייתי רוצה לקבל גם מערכת הפעלהWIN7 מקורית.

16. שלום לכולם, בהתאמת מפרט של Lenovo T400 נתקלתי בכמה שאלות.. אודה לכם אם תוכלו לענות לי על כולם.. 1. בקשר לדיסק הקשיח.. 7200 סל"ד לעומת 5400 סל"ד.. מה יהיו ההבדלים מבחינת (ביצועים \ צריכת חשמל \ פליטת חום \ חסינות נגד פגיעות פיזיות) ?? בנוסף יש את ה- SSD שמוצע בנפח קטן.. מה יהיו ההבדלים באותם היבטים ?? 2. רשמו שם: Selection of Intel Turbo Memory hard drive cache does not allow a configuration with Integrated UWB WPAN. אני מבין שזיכרון הטורבו הוא להאצת ההעלאה של וויסטה ולתוכנות כבדות.. זה מדוייק ?? שווה ?? אבל אם אני אבחר בו לא הבנתי על מה אני מוותר ?? 3. צריך לבחור אחד מתוך: Express Card Slot & PC Card Slot Express Card Slot & Smart Card Reader Express Card Slot &a…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  17. שלום לכלום !! הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המפרט שהורכב ב ksp המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים כגון witcher , crysis וכו .. ולתוכנות ערכיה גרפית ( ביקר תלת מימד ) המפרט : מעבדי אינטל Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1269 ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E 1370 ש"ח זכרונות‏ DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 760 ש"ח כרטיסי מסך‏ Zotac GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1580 ש"ח דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 400 ש"ח צורבי DVD‏ Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 115 ש"ח מאו…

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  18. מה קורה? קניתי לאחרונה את הלפטופ הזה: Asus R551LB-CJ125H הוא הגיע עם ווינדוס 8.1 מובנה שאני לא סובל אז התקנתי עליו ווינדוס 7 Ultimate. הבעייה היא שאין לי דרייברים לכלום ואני לא מצליח למצוא גם באינטרנט! כל מה שמצאתי זה דרייברים שבאים בחבילת התקנה של אסוס שעושה חיפוש על המחשב ואז מציעה אפשרויות והבעייה היא שאין לי אינטרנט כדי לבצע את הסריקה עם התוכנה הזאת. בעצם אין לי אפילו אפשרות להתחבר לאינטרנט לא עם כבל ולא עם אינטרנט אלחוטי כי אני לא מוצא דרייברים. אז מישהו יודע מאיפה אני יכול למצוא דרייברים ? Windows 7 Ultimate 64BIT/ תודה ושיהיה אחלה סופ"ש!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by dolev02,

היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, רק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  20. אהלן חבר'ה! להלן מפרט גיימינג\תכנות שהרכבתי ב-TMS רציתי לדעת האם ישנה אפשרות להוזיל את מפרט מבלי לפגוע בביצועים. ברמת העקרון אני צריך את שני המסכים, כמות הזכרון ואת כונן ה-SSD, אך יש לי תהיות לגבי לוח האם\כרטיס מסך\מארז\ספק. והנה התבנית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ואין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על 2 מסכים, תכנות, VM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by ran_sion,

Hi I'm looking for a 13-14 inch laptop preferly of core i5 Budget till 1100$ assuming I'm getting it from the us. I've read about these two laptop, it seems that the envy has a battery problem Can you share your recommendation? Even for other models. My main use include light use office internet and alittle movie watching

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by xtineR,

AMD Phenom II X4 945 Gainward nVIDIA 460GTX 1GB GS G.Skill DDR3 4096MB (2048MBX2) 1333Mhz Gigabyte GA-MA770-UD3 CoolerMaster CM 690 II Advanced CoolerMaster GX 550W Artic Cooling Freezer Xtreme Rev.2

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by dimster32,

ממה שראיתי אפשר להוציא בתקציב הזה GTX1060, 7700HQ, 16G RAM ו אחסון של טרה + 256 SSD לגבי מסך ראיתי שאפשר להוסיף קצת ולקבל את הרזולוציה היותר גבוהה של 3000X מול 1900 לא זוכר את המספרים. השאלה כמה זה רלוונטי אם הכרטיס מסך הזה לא יביא ביצועים טובים ברזולוציה הזאת במשחקים. ועוד שאלה האם יש אופציה וכדאי לשרדג זכרונות ל32 וכמה זה יעלה.? המלצות על דגמים מסויימים/ייצרנים מועדפים?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רב תכליתי, עם דגש של משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- NBA 2K, FIFA, GTA, CALL OF DUTY מסךיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- כרגע מסך 22 אינץ', אפשרות לשדרוג ל 24 בעתיד. רזולוציה 1920X1080 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. באופן כללי אני מ…

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by טל,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב עם סידירום,מארז וצורב(לא צורב DVD) שחורים עם ארד דיסק 80GB וזכרונות לפחות 1024MB בלי מקלדת,עכבר,רמקולים,כונן דיסקטים,מסך. בסכום של 3500 ש"ח המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.