ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מטרת המחשב היא משחקים/סרטים ודגש על כרטיס מסך שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - משחקים (כבדים רצוי) וסרטים. * גודל המסך - 15 * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - רצוי ארוך (לא מבין בזה בדיוק.) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP אם יש משהו אחר אני בעיה. התקציב יכול לחרוג ל3200 - (אני יודע שהתקציב אינו גבוה, מה שאפשר להשיג אז בבקשה).
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב חדש. ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וגם כקולנוע ביתי (מוזיקה וסרטי HD באיכות 1080). כמו כן, אני רוצה להיות מסוגל לשחק סטארקרפט 2 בהגדרות אופטימאליות. המחשב יתחבר למסך Dell 2007, טלווזיה Samsung 37A550 ורמקולים Logitech Z5500 שכבר קיימים. אפשר לנצל את כל התקציב. השקט של המפרט קריטי. אני צריך כונן קשיח של 1.5 טרה-בייט (ועדיף מהיר). לא מתוכנן אוברקלוק. אין לכלול מערכת הפעלה. עדיף חנות המספקת שירות VIP (איסוף והחזרת המחשב מהלקוח לתיקונים) או חנות מהמרכז (ת"א והסביבה) כדי שאם יהיו בעיות יהיה לי קל להגיע. אשמח לקבל המלצות למספר חנויות כך שאוכל להשוות מחירים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני צריך שתעזרו לי להרכיב מפרט לבת דודתי שישמש לגלישה, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (כמו SIMS 3 בהגדרות בינוניות) על המחשב לא יבוצע OC (אלא אם החנות תעשה OC, שאז זה בסדר) ועדיף שהכל יקנה ממקום אחד. התקציב עומד על 2000 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 300 ש"ח, אכן משימה קשה אך אפשרית אני חושב שבתקציב הזה אין מנוס ממסך 19 אינץ' מרובע ג'נרי (עדיף בהרבה מרחב) וממארז+ספק כוח ג'נריים. יש גם לקנות מקלדת ועכבר (כמו סט הMICROSOFT MULTIMEDIA שעולה 100 ש"ח) ורמקולים "טובים" אני מקווה שתצליחו להרכיב מחשב כזה בתציב הנ"ל, ואודה לכם מאוד אם תעשו זאת בהצלחה. שלכם, אור כהן עריכה: יש גם צורך בכרטיס רשת אלחוטי
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חשוב כרטיס מסך טוב + זיכרון (עד 4 גיגה) מעבד כפול או מרובע, המחשב יהיה מיועד לעבודה עם פוטושופ ושישמוש רגיל, אינטרנט אימל וכו' עד 2400 שקל + מסך 20 או 22
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תודה רבה ד"א אני קונה את המחשב מאיבורי, הינה מפרט שבניתי רציתי לראות אם הוא טוב חרגתי מהמחיר ב400 שקלים אך זה לא נורא. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 690 690 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP 520 זכרונות DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Dual Channel 1 575 575 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition 1 710 710 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ Caviar Black 750GB 7200RPM, 32MB, S…
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אוקי אני מזמין מחשב חדש וכן אני יודע שהסכום הוא חולני אבל בכלזאת intel core i7 930 מעבד לוח אם - X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E כרטיס מסך שניים ב sli - GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ככה שזה שניים כאלו זכרונות וגם כאן יש קטע קצת הזוי סה"כ 12 גיגה שלDDR3 - 3x2GB Mushkin Frostbyte Series Triple Channel דיסיקים קשיחים שניים אחד למערכת הפעלה ssd של 80 גיגה ועוד אחד רגיל של גיגה וחצי 80GB SSD X25-M Sata II 2.5'' SSDSA2MH080G2 Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS מארז - HAF932 Full Tower Black Case וספק פשוט כי אין ברירה חייב ספק מפלצתי בשביל הכרטיסי מסך REVOLUTION 85+ 950W Active PFC Ultra-quiet 13.5…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא ניראה לי שתצליחו לחסוך בגלל כל מיני נתונים שאני אפרט עליהם בהמשך אבל אם זה אפשרי תבורכו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי Samsung T260HD הרזולוציה שלו היא 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Call OF Duty 4/6 UT3 TF2 Bioshock Crysis * לאילו הגדרות גרפיות ה…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימינג שאני אוכל לשחק בו בלי בעייה במשחקים האלה: world of warcraft sims2\3 rome buttlefiled GTA IV PES 2010 heroes 3 ועוד משחקים חדשים שאני לא זוכר ומשחקים שעתידים לבוא. התקציב הוא 2000-4000 שח אני רוצה עם המחשב צורב וDVD אם אפשר לכלול במחיר אז גם מסך. אני פתוח להצעות בין אם אתם מצאתם מחשב שמתאים לדרישות או שאתם הרכבתם. תודה לכל העוזרים כפיר
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
טוב החלטתי לשדרג את המחשב שלי לאט לאט ואני מתחיל עם הכרטיס מסך יש לי סכום של 700 ש"ח אני צריך המלצה לשידרוג אני צריך את הכרטיס מסך לעיצוב גרפי לעבודות עם 3D ובכלל פוטושופ ופלאש כמעט ולא זזים אצלי במיוחד שאם אני פותח קבצי FLA,PSD ששוקלים מעל 10 מ"ב כל המחשב קורס זה המפרט הקיים: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA wi…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
גיימינג קל אני מתכוון ל: cs1.6,pes10,fifa10,nba.. וגם קצת FPS חדשים אבל לא מצפה להריץ על מקסימום. זה מה שהצלחתי להוציא: הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ₪174 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 SeaSonic SS-400ET 400Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪256 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1031 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪625 http://www.…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
המחשב הישן של ההורים מת סוף סוף לאחר 4-5 שנים. הם צריכים מחשב פשוט לאינטרנט/אופיס שיחזיק מעמד כמה שיותר שנים. אין צורך באפיק שדרוג. יש עדיפות לחלקים מהימנים שיחזיקו לאורך שנים. המחשב הקודם היה pentium 4 והיה די והותר לצרכים שלהם. תקציב: עד 2K, חריגה של עוד 200-300 אם לצורך חלקים אמינים במיוחד שיחזיקו מעמד לאורך שנים. ציוד היקפי: יש ברשותי את כל הציוד ההיקפי, המחשב יחובר למסך dell 2209wa. ציוד קיים: לא צריך צורב במפרט. שקט: לא חשוב. איזור: אשדוד עד ראשון. בקשות מיוחדות: - אם אפשרי אני אשמח להכניס במפרט מארז וספק כח איכותיים שאוכל למחזר בפעם הבאה שהמחשב ימות. במקום לקנות חדשים מעפנים כל פעם... - כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית בתקן 802.11g
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שעיקרו הרצת pro evolution soccer ומשחקים דומים, אינטרנט ואופיס. אין לי צורך ברכיבים פריפריאלים, למרות שאם יסתדר בתקציב אשדרג גם את המסך. אני סגור על זה שיהיה למחשב 4GB זכרון, כרטיס מסך גם לא ממש בעיה לבחור, דיסק יהיה כנראה 500GB. עיקר ההתלבטות שלי היא בנושא המעבד - Core 2 duo או i3 או אולי בכלל i5? תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום האם יש המלצות על מחשב נייד עד תקציב של 6500 שקל למשחקים? ובמיוחד חשוב שיהיה מספיק חזק להריץ את modern warfare 2 תודה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אשתי צריכה נייד ללימודים (אופיס ואינטרנט) כאשר רוב העבודה נעשית ותעשה על המחשב הנייח שיש לנו בבית. הנייד אמור להוות תחליף כאשר היא מחוץ לבית. התקציב הוא עד 3000 ש"ח, עדיף פחות. משקל קל הוא משמעותי מאוד, אבל מחשבי ה-10" ומטה מקשים על קריאת מאמרים כך שנראה לי שעדיף מסך קצת גדול יותר. אפשרות שכרגע נראית לי היא ה-11Z של DELL, http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm אבל הבנתי שיש שם בעיה עם העכבר המובנה, נכון או לא? התייחסות לדגם הנ"ל אל מול הדרישות או הצעה לדגמים מתאימין אחרים תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עזרו לאמא תוהה שאינה מבינה כלל במחשבים - אף את המשתמש ביקשתי מבתי כמובן שזרקתי לה איזה תירוץ שחברה צריכה דחוף כדי להתייעץ בקניית מחשב ;D הזמנתי לפטופ לבתי - מתנה כדי לעודד אותה קצת, יגיע עוד כמה ימים .. שבוע מקסימום.... אז ככה איך לטפל בסוללה? האם כאשר המחשב נמצא בבית עדיף להשאירו מחובר לחשמל ללא סוללה? או אולי לעשות טעינה - פריקה חוזרת ונשנת בפעמים הראשונות של הטעינה? או שמא עדיף לחבר למטען רק כאשר הסוללה מגיעה לאחוזים נמוכים? למען הסר ספק, קראתי מה שיש ב-FAQ אך יצאתי עוד יותר מבולבלת! עזרו לאמא תוהה . בתקווה שהבת לא תיכנס לפה במקרה. יום טוב לכם
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח מעל 4K רק אם זה ממש הכרחי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. photoshop ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא ידוע, אבל ככל הנראה המסך יהיה 22 של LG בסביבות 800 ש"ח. * באיזה סוג משחקים תשחקו? משתנה. די הרבה אבל לא משהו מיוחד, מה שבא ליד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניו…
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני ממשיך השנה לימודים להנדסת חשמל בטכניון ואני רוצה מחשב נייד טוב שירוץ איתי עד לסוף הלימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ יישומים כמו MathLab בקלות וגם סרטי HD 720p לפחות. לאחר עיון מצאתי את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 האם זאת בעיה שהכרטיס מסך הוא רק 512MB? תודה מראש על ההמלצות! בוריס.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל, עדיף לחסוך אם אפשר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיילים סקייפ חדשות ואופיס בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין …
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורך וידאו במקצועי (Avid) ועומד בימים אלו בפני צורך עז בשידרוג המערכת הביתית שלי (כרגע אני עובד על פנטיום 4 ישן אבל נאמן). אני בדיוק בפוזיציה המתלבטת - Quadro Vs Geforce. חוץ מ Avid, השימושים כוללים קצת After Effects, ולא מעט Photoshop. הנה רכיבי הבסיס של המערכת המסתמנת להיבנות: Intel Core i7-930 Bloomfield 2.8GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor ASUS P6X58D-E LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard 2x CORSAIR XMS3 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model TR3X6G1600C8 G Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive ו או PNY VCQFX1800-PCI…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף לNVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לצורכי בית -משחקים ולימודים - כמו כן אני מחפש מחשב עם מקלת מלאה . בשאיפה למסך 17 אינץ פלוס מינוס אפשרי גם 15.6 שאמור להחליף מחשב בייתי עד הוצאות של 5000-6000 עם מעבד של I5 יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם תוכלו לעזור לי לבנות לי מפרט? . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3.5 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל חריגה מקסימלית. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כבדים כמו CRYSIS\GTAIV\CODMW2 וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך-רזולוציה מקסימלית-1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב (ללא מסך) שישמש עבורי בעיקר לעבודה עם visual studio וגם קצת למשחקים אז אני צריך המלצה גם לכרטיס מסך גרפי פשוט יחסית. תקציב מקסימלי: 3000 ש"ח .. תןדה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-