עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אשמח ל-3 מה שימושי המחשב תכנות צד שרת וצד לקוח. עבודה עם אימולטורים יחסית כבדים. חוץ מזה: 32GB RAM חובה. SSD מהיר ואמין. בעיקר אמינות. צריך לשרת אותי בחמש שנים הקרובות.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by computer_freak,

אני לא כל כך בטוח שזה אפשרי אבל יש אפשרות לbarebone בסכום של עד 1700 שקל? לא משנה לי הרכיבים שלו מצדי p3-1000 וחשבתי על עוד משהו לא אכפת לי שיהיה מחשב רגיל אבל עם מארז יפה שמתאים לסלון

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג, כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray?לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ישנה העדפה למחשב לא של חברת דל, בגלל נסיון גרוע ביותר עם השירות שלהם. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר קלים כמו Starcarft 2, Heroes of the storm, לפעמים מנסה משחקים חדשים אבל לא צריך הגדרות גרפיות על Ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך, כרגע משתמש במסך טלויזיה ישן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, א…

5. לאחרונה קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייד Lenovo Thinkpad R61 בעל המפרט הבא: מעבד: C2D T7300 2Ghz זיכרון: 2GB כ. מסך: Intel X3100 shared מסך: 14.1 דיסק קשיח: 120GB מחיר: כ-6300 ש"ח לעומתו, ראיתי את HP Pavilion dv6680ej בסביבות אותו מחיר, עם מעבד טוב יותר, דיסק גדול יותר וכ. מסך טוב יותר: מעבד: C2D T7500 2.2Ghz זיכרון: 2GB כ. מסך: GeForce 8400M מסך: 15.4 דיסק קשיח: 160GB מחיר: כ-6300 ש"ח נראה של-HP יש את כל מה שאפשר לבקש ממחשב נייד ברמת המחיר הזו. התירוץ הרשמי שקיבלתי מהמוכר למחיר הזול הוא ש-"HP מוכרים בכמויות לא נורמליות, ולכן מרשים לעצמם להוריד מחירים". לי נראה הגיוני יותר שה-HP נופל מה-Lenovo בכל התחומים האחרים, ולכן מציע מפרט עשיר במחיר דומה. אני צודק? מה אתם אומרים? איזו קנ…

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  6. אני לא יודע עד כמה המפרטים שפורסמו ב-2.9 מעודכנים... המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס וכו'. בד"כ עובדים על המחשב הרבה שעות ביום אם זה משנה מבחינת בחירת הרכיבים. אם אפשרי, עדיף אפילו לרדת במחיר לכיוון 1400 ש"ח. תודה!!

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by nirmoshe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty 3 battelfield 3 gta 4 mafia 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. שלום. אני מבקש מפרט ב-3500 ללא OC , רק של אינטל! ואל תציעו לי של AMD,אני יודע שמקבלים אותו דבר בפחות כסף אבל חייב אינטל. המפרט למשחקים,אינרנט עבודות ביה"ס וצפייה בסרטים. אם אפשר אשמח שיהיה עליו גם FREEZER 7 PRO כדי לקרר טוב יותר (יש לי נסיונות גרועים עם קירור סטוק) המפרט מחנות ברמת גן או תל אביב. לבנתיים אני קונה ב-KSP אפילו על הדברים הרעים ששמעתי,זה עדיף על IVORY , אני יודע שאפשר לעשות משלוח מ-TMS חנות מצוינת אבל לא . רק חנות שיש לה ממש ולא מעבדה,רק תל אביב-רמת גן . תודה לכולם.

• 14 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by mdk182,

שלום לכולם, הבנתי שפה מסתובבים כל הכרישים של החומרה בארץ, ואני די בור בנושא, אז אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני מתחיל ללמוד אנימצייה בתלת מימד, ובמקביל המחשב צריך להיות גם מתאים לגיימינג עדכני (עדיפות שנייה אך לא מבוטלת בכלל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תרגישו חופשיים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד בראש ובראשונה, וגם גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightwave, maya, after effects, כבד, ובעתיד פרנסה בע"ה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 - עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, מארז lian li a3 אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

11. רק כמה דברים שצריך בעיקרון 1.מסך גדול 2. כרטיס קול 5.1 ממש לא משנה לי איזה 3. כרטיס מסך טוב 4. צורב DVD תרגישו חופשי לחסוך בשביל המסך וכמובן שלוח אם צריך להיות נחמד++ תודה מראש על עזרה אין לי מושג מאיפה להתחיל

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. שלום. אני מעוניין לקבל המלצות למפרט מחשב שיהיה מיועד ברובו לעבודה משרדית אני צריך שהוא יוכל להריץ משחקים יחסית ישנים כגון warcraft 3 , heros 3 וכו'... אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם. בברכה.

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  13. שלום, לפני כמה ימים הספק שלי שבק חיים, ולקח איתו על הדרך את הלוח אם ): אבל בסופו של דבר מדובר במחשב בן יותר מ-6 שנים, אז כנראה שבאמת הגיע זמנו... אני צריך מארז+לוח אם+מעבד+זכרון וכרטיסים (הצורב, הכוננים הקשיחים והמסך עדיין תקינים). בגדול השימוש הוא רק להורדות,גלישה,וצפייה בסרטים אבל *חשוב להבין* שצורת העבודה שלי היא מולטי טסקינג אז יש הרבה חלונות פתוחים ותוכנות P2P שעובדות ברקע, לכן אם יש איזה מעבד מסוים או משהו כזה, שתומך בסגנון העבודה הזה, אני אשמח לשמוע עליו (: אם תוכלו לתת המלצות ל: -מארז סטנדרטי+ספק. -לוח אם: אולי ASUS ? חשוב לי שהלוח אם יהיה מחברה טובה.דבר נוסף וחשוב: הכוננים שיש לי הם IDE אז חייב שבלוח אם יהיו לפחות 2 כניסות IDE. -מעבד: שיהיה טוב למולטי טסקינג. לענ…

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  14. שלום, צריך מפרט למשחקים ושימוש כללי. לא מיועד OC אין צור בציוד היקפי. תקציב: סביב ה2400 שח. תודה עדכון: תקציב 2800 עם חריגה של מאה שח'

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  15. שלום לכולם, מקווה שזה לא בעייתי שפתחתי שרשור חדש, לא ידעתי איך למחוק את הקודם. אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב בהונג קונג. הדרישות להלן - * מטרות המחשב: בעיקר לעריכת תמונות. חשוב לי שהוא יוכל להריץ פוטושופ ולייטרום. אין לי צורך בהרצת משחקים. * גודל המסך: לפחות 14 אינטצ'. כמו כן חשוב לי שהמסך יציג צבעים בצורה נכונה. * משקל רצוי: עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן - לפחות שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא הכרחי אבל HDMI יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מכיוון ואני קונה אותו בחו"ל אז כן * הא…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  16. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤574 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220 2ms DVI WIDE ¤1260 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1509 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤540 דיסק קשיח 2: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤310 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 ¤543 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤358 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ¤87 עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤237 רמקולים ואוזניות: LOGITECH X-540 ¤558 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ¤488 קרור למעבד: OCZ VEND…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by guy123456,

אני רוצה לקנות מחשב, התוכנה הכי כבדה שתהיה בו תהיה קאונטר סטרייק מקסימום. לוח אם דגם: Gigabyte GA-G31M-S2C סוג ציפסט: Intel G31 מהירות FSB: 1333 MHz כרטיס מסך: כ. מסך משולב כ.מסך משולב: INTEL Graphics Media Accelerator X3100 כ. קול משולב: Realtek ALC662 6-Channel HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100 חריץ לכ.רשת אלחוטי (LAN): כלול יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express X1: 1 סה"כ יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 4 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול תמיכה ב- Dual channel DDRII 800MHz: כלול יציאו…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. מבקש מפרט פשוט לאינטרנט כולל מסך lcd ב 2000 שח תודה! יש חיה כזאת בכלל? (לא, אנילא רוצה פנטיום 3)

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. דרוש מפרט למחשב גיימרים (כולל מסך) שיכול להריץ משחקים כמו GTA, Half Life, Portal, CoD, BF3, SKYRIM ועוד, ושיוכל להריץ משחקי מולטיפלייר. ווינדווס אקס פי או שבע. עדיף שקט (אך זה לא קריטי) ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט, אולי קצת פוטושופ CS5. לא לחרוג יותר מדי מהתקציב שהוא 3500 ש"ח. אני לא כל כך מבין במחשבים ואני חדש פה בHW, אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה מחשב לאדם מבוגר. התכנון הוא אינטרנט וכדומה. וכפי שאתם יכולים לנחש הוא לא ישחק דום. הדרישות, מה המחשוב יכלול בטווח המחיר: מסך 19 אינץ. מערכת הפעלה WIN VISTA - כמובן שהמחשב יוכל להריץ את מערכת ההפעלה התובענית הזאת בצורה חלקה לגמרי וללא בעיות. כרטיס מסך שיהיה בעל התאמה מלאה לממשק הארו. נפח אכסון לא גדול במיוחד. רמקולים סטנדרטים. תודה.

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by nmrdxt,

שלום למומחים! אני כבר תקופה ארוכה מחפש מחשב בגודל של נטבוק, אבל מספיק חזק כדי שאוכל לבצע post-processing ב-lightroom, בשעה טובה נתקלתי ב-Acer Timeline 1810T הנהדר. אין לי ניסיון ברכישת מחשבים מחו"ל... אבל ראיתי שמחיר המחשב בארץ הוא באזור 3700 ש"ח, ואילו אם אני אזמין מחו"ל (לא ממקום קיקיוני) - זה יעלה לי באזור ה-2600 ש"ח (כולל משלוח ומסים). זה הבדל משמעותי. האחריות שהחנות מחו"ל מציעה היא - Limited International Traveler (לשנה), שהיא אחריות די מתאימה לי (אני יוצא איתו לטיול ארוך). מאחר ואין לי ניסיון, אני חושש שאני מפספס משהו - מה אתם אומרים ? יש ממה לחשוש (אני אזמין דרך USHOPS) ? יצא לכם להזמין מחו"ל ? תודה רבה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב HTPC שאני הולך להרכיב בעצמי.. המטרה בגדול היא לטלויזיה (כלומר אין שום ממיר הוט/יס), ניגון מוזיקה, סרטים (בעיקר 720p אך מידי פעם 1080p), קליטת ערוצי הבסיס ע"י עידן+ ומידי פעם גם הקלטה. אני מתכנן להלביש עליו את הMedia Portal. הסתובבתי קצת בפורום בשבוע האחרון וחקרתי רבות את הנושא, ולבסוף הרכבתי את המפרט הבא: Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray, יחידות 1 ₪580 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2888 Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2517 SAPPHIRE HD 6450 1GB DDR3, יחידות 1 ₪237 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2673 ANTEC…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by aroosa,

אני נורא מתלבט בין 2 לפטופים של DELL שאני רוצה: DELL Latitude D610 DELL Inspiron 6400 ה-D610 הוא מסדרה יותר מתקדמת, גם עולה 400$ יותר ומגיע עם Inter PentiumM 760 2.0 Ghz ה-Inspiron זה הקו היותר בסיסי אבל מגיע עם ליבה כפולה 1.88Ghz ויש לו מסך יותר גדול (15.4 WideScreen) אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר - על מה ללכת????

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. אהלן, קניתי כבר NVIDIA GTX260, קניתי גם Core I7...שניהם בבית מחכים לבית. התקציב הנוסף, ללא מסך כמובן, הוא כ4000 ש"ח. אשמח להצעות כאשר אני כן מייעד את המחשב גם לOC של עד 25% ולשימוש במולטימדיה ומשחקים כגון קרייסיס וכו'. אני מעדיף ככל האפשר גם מחשב שיהיה שקט יחסית... לוח ? (לקחת בחשבון אפשרות של SLI או לא ?) זכרון ? ספק ? (750 וואט אמור להספיק) דיסק קשיח ? מארז ? קירור למעבד ? (מה מתאים) מה עוד ? בכל אופן אין לי צורך ברמקולים מקלדת או עכבר...וכמו שרשמתי קודם, גם במסך. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by nick988,

היי חברים, הרכבתי את המפרט הבא. מפרט מיועד לעבודה בפוטושופ, microsoft visual studio (אני עוסק בתכנות ובניית אתרים) וצפייה בסרטי HD. כרגע אני לא מתכוון לשחק משחקים לכן כרטיס מסך ONBOARD. בהמשך אני מתכוון לקנות כרטיס מסך טוב ולהריץ גם משחקים חדשים. דיסק קשיח,מסך,מקלדת,רמקולים וכו' יש לי. מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪490 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Reaper ₪600 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3405K צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co.il/p…

• 6 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.