עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מבקש עזרה להרכיב מחשב גיימינג ללא OC . יש לי מסך דל 24 אינטש וצורב ודיסקים קשיחים . מבקש רק לוח,מעבד ,זכרון כ. מסך ומארז . רוצה מעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. מכוון בינתיים ל GTX480. מתלבט ולא מבין מה לבחור בין I7 ל I5 ובין הלוחות השונים. כיום עובד עם WIN7 32 ביט. ואם תגידו שעדיף לעבור ל64 עם יותר זכרון זה גם בא בחשבון. כמו שאמרתי השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה באינ'. התקציב 4500 ש"ח והוא גמיש אבל חייב להיות מושכל. תודה מראש מנו

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  2. שלום לכולם התקבלו לידיי שני מפרטי מחשב למשחקים ברצוני לרכוש מחשב חזק בתקציב של עד 5000 שח כולל ציוד היקפי מסך מקלדת ועכבר אין צורך במערכת הפעלה או ברמקולים המפרט הראשון מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם P55-GD55 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון H/S VALUE GEIL 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 כ.מסך ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR מסך סמסונג 21.5 סט אלחוטי בסביבות ה 5 אלף שח והמפרט השני מפורסם באיבורי וזה עיקרו מעבד AMD Phenom™ II Quad Core 955 3.2GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA890XA-UD3 צ'יפסט AMD 890X כולל USB3.0 ו-SATA3 כ.קול 7.1 כ.ר…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by agam360,

או ישראל או ארה"ב(אני יהיה שם בערך חודשיים, אבל אני לא יודע אם יהיה ביטוח וזה הרבה בעיות). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ממש מהיר, קליטת אינטרנט טובה), משחקים (קלים )warcraft3~, צפיה בסרטים. *סטית מחיר יכולה לנועה עד כ 250ש"ח~ * גודל המסך?10-13'(מקסיומום 14.1') * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש משהו שיתאים למחיר אז זה היה נהדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?-? * גודל מינימלי של כונן קשיח?250G"B 5,400 סל"ד ויותר אם זה אפשרי. * צורב DVD?לא ממש צריך אבל יהיה נחמד(כי אני יודע שבמחשבים קטנים בדר"כ אין כוננים). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר בישראל. *…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  4. מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 6K כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את הכל אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים גם HD, משחקים וגם עבודות יומיוומיות רגילות כמו גלישה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.office,משחקים,BSPLAYER,firefox ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא יודע, לא לפרנסה, סתם להנאה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך חדש למחשב …

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by danieleto,

שלום לכולם קניתי לפטופ חדש יחסית פשוט של HP 620 במחסני חשמל ....אז ככה שקניתי אותו אמרו לי שאני מקבל אותו עם מערכת הפעלה הכל טוב פתחתי להנאתי את המחשב והיה כמובן וינדוס 7 אבל שבאתי לחפש את הדיסק של הוינדוס והדריברים לא היה התקשרתי אליהם אמרתי לה במידה ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני בדיוק מתקין את הוינדוס ודריברים ואמרו לה שם בנציגות שהכל דרך אינטנט רק מכניס קוד שכתוב לי במדבקה של היצרן. אז ככה זה יכול להיות הגינוי באמת או שזה סתם קטע מלכולך שלהם ??ועם כן איך אני בדיוק עושה את זה כי לא נראה לי וינדוס שבע מכיל גם את הדריברים של המחשב?!!!!! תודה לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by dbbd,

כרטיס המסך במפרט הוא זמני בלבד, ויוחלף בGTX460 ברגע שיהיה זמין המחשב מיועד למשחקים, עבודה על תמונות (PHOTOSHOP), ועריכה (ולפעמים המרה) של ווידאו אוברקלוקינג עדין בלבד דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10588 מאווררים וגופי קירור: Thermaltake Silent 1156 CLP0552 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8747 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9284 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition D…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD יש לי אפשרות למכור את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W ‏2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 1600 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel‎ לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low profil ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע ואם יש מפרט AMD ששוה ערך לזה במחיר נמוך יותר.. תודה ויום טוב אביב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח

10. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט למחשב חדש 1. התקציב: 2000 עד 2500. 2. השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית (לצורך פרנסה) וגם ביתית, אינטרנט, אופיס/וורד, סרטים והורדות באימיול. אלו השימושים העיקריים. ללא משחקים, אבל אני משתמש לפעמים בסימולטור להטסת מסוקים שנקרא REALFLIGHT G4 * המחשב הולך לעבוד מס' ימים ברציפות בגלל אופי העבודה וגם בגלל ההורדות. * הרזולוציה של המסך היא 1920X 1200 (מסך סמסונג 26 אינצ') שמגיע עם כניסות DVI' HDMI למחשב תתחבר מערכת סאונד של 5.1. 3. ללא צורך בציוד היקפי. 4. זקוק גם לצורב DVD. 5. אני צריך את המחשב עם מערכת הפעלה (רצוי WINDOWS 7 בעברית. אני צריך גם תוכנת אופיס, אבל לא בטוח שהתקציב יספיק...) אני לא יודע מה ההבדל בין מערכת הפעלה 64 …

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by Baridy,

כמו שרשמתי בכותרת יש לי בעיה בבהירות של המסך הוא ככה מדיי וכמעט שלא רואים כלום. המחשב הוא lenovo .מישהו יודע מה מקשיי הבהירות ? בבקשה תעזרו לי דחוף.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Or ei,

הנטבוק הוא למטרת לימודים , אינטרנט ואופיס ואולי קצת סרטים חשוב :זמן סוללה ארוך , משקל נמוך ,אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן אופטי מה שכן חשוב שתהיה אחריות בין לאומית שאוכל לנצל אותה בארץ הקודש אם אתם מכירים גם חנויות באזור מנהטן שכדאי לקנות מהם או שאתם יודעים שיש להן מבחר מעניין זה יכול לעזור ! תודה!

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by shlomom,

היי, במדור מפרטים יש את המחשב הזה באיזור 1700. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133344&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יש אפשרות לכווץ אותו לתחום ה-1600 ולעדכן במידת האפשר מפרט רצוי מנועה בנשר. מדובר באופיס ואינטרנט בלבד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי חבר'ה. אני מחפש מפרט לחבר שרוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. אני קצת חלוד אז אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור לו מפרט טוב. התקציב, כאמור, הוא עד 5K. נסו לנצל את התקציב כמה שיותר, הוא מצפה שהמחשב יחזיק לפחות לכמה שנים (וכן, ניסיתי להסביר לו שאי אפשר להבטיח את זה). אל תחרגו בהרבה מהתקציב - כמה מאות מעבר לרף החמש אלף זה די והותר. יש לו מסך 24" והוא מעוניין לנצל אותו עד הסוף, ככה שצריך כרטיס מסך חזק שיחזיק את הרזולוציות הגבוהות. סוג המשחקים שהוא ישחק הם המשחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר (הוא פריק של גראפיקה וכאלה), ובכל הסרטים הוא צופה ב-HD. המפרט צריך להיות מורכב ממארז וחומרה בלבד - ללא ציוד הקפי. צריך הכל הכל הכל (כולל כונן ו-HDD). לא כ"כ חשוב הרעש, אבל בבקשה …

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by kalda01,

הציעו לי בבזק מחשב נייד דגם Aspire AS5732Z של ACER ב2500 וב36 תשלומים, אם אני מתחבר אליהם לADSL. האם הדגם הזה שווה את המחיר שהם מבקשים? אני צריך את המחשב רק לגלישה ושימושים כלליים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים שמתחיל קצת להתעייף (ולהרעיש) המפרט שלו: מעבד - PD 2.8 4M DUALCORE לוח - INTEL G965 דיסק קשיח - 250 , 160 , 80 זכרון - 1GB DDR3 667 *2 צורב DVD LG ספק 300W יש טעם לשדרג את המעבד למעבד הבא - ‏Pentium E6500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore או שעדיף לשים כסף בצד ולקנות חדש?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?כ…

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. אני צריך מפרט למחשב למשחקים חזקים אבל התקציב שלי לעכשיו הוא מקסימום 1800 אז אני מחפש מחשב שיהיה לו לוח אם טוב שיתמוך בכל המעבדים החדשים כדי שאני יוכל לשדרג אותו... אני לא צריך במפרט כרטיס מסך כי יש לי כבר GF 7300 לא צריך צורב ולא מעכת הפעלה המסך שלי הוא LG L1750SQ בגודל 17 אינטש רזולוציה 1280X1024 אין לי חנות מועדפת רק חנות באיזור הרצליה

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  19. שלום מכובדיי, ברצוני להתחדש במחשב מדיה סנטר חדש לסלון. חשוב שיריץ סרטים באיכות HD חלק ובלי בעיות ויהיה עמיד לאורך זמן. בחנות מסויימת הציעו לי את המחשב עם המפרט הבא: מארז- HEC Mini ITX - 268x318x70mm לוח אם- Intel - DG45FC HDMI and DVI outputs מעבד- Intel Pentium Dual Core E5300 Memory 2 gig 800 Hard Disk-1 Tera D1 מחיר: בסביבות 1500 ש"ח מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  20. שלום לכולם. (עריכה - השאלות הפתוחות שלי מפורטות בתגובה למטה - תודה לעוזרים) בשעה טובה ומוצלחת (טוב, לא ממש טובה ובטח שלא מוצלחת...) המחשב הישן שבק חיים (לוח אם אינטל P5 הלך לעולם שכולו פלסטיקים שרופים). זה היה צפוי, שכן המחשב היה בן 4-5, לאחר שדרוגים שונים לאורך השנים, ובתקופה האחרונה הוא נתן סימנים ברורים לכך שמתחיל להמאס לו (מה שגרר גיבויים דחופים, ולכן אין אסון גדול). מה טוב? מתחדשים ! מהמחשב הישן אין מה לקחת, למעט צורב DVD חדש וההרדיסקים שימשיכו איתי כאחסון בלבד - 2 של 500 מ"ב. דגשים: את ההצעה קיבלתי מחבר, שישווה לי הצעות אחרות שאקבל, אבל אני רוצה חוות דעת על המפרט, ומענה על כמה שאלות. הנה המפרט שקיבלתי והשאלות שלי על החלקים (מבחינת מחיר, ההצעה הזאת היא על 3,350 לפני …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by B0necrack3R,

ברשותי dell latitude e4300 ועליו מותקן win7. כמו שרשום בכותרת המע' מזהה את הדיוידי הפנימי ככונן חיצוני, כיצד ניתן לתקן זאת? אם זה משנה אז ההארד דיסק מחולק ל-2.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by mika79,

היי אנא עצתכם למפרט למחשב רינדור שיעבוד עם 3DSMAX, MENTALRAY, VRAY, PHOTOSHOP תודה רבה מיכל

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by shlooki,

יש לי נייד Vaio בעל מפרט חזק מאוד שניקנה בארה"ב. שהמסך שלו נפגע בהמך טיסה (על ידי כנראה). האחריות לא מכסה נזק כזה. עלות התיקון המשעורת בארה"ב היא 700 $ לערך. המחשב הוא בן 5 חודשים. הדגם לא נמכר בארץ. יש לי שתי שאלות. 1. המלצה למעבדה אמינה בארץ לתיקון ניידים. 2. זאת שאלה קצת סובייקטיבית אז סליחה מראש. אני שוקל למכור אותו (כמובן בקיזוז עלות התיקון) במחיר שיכסה לי לפחות חלק. מחשב עם מפרט כזה שאני אפרט בסוף עולה כאן לדעתי קרוב ל9000 ש"ח. אני רוצה לשמוע את דעתכם אם זה ריאלי או כדאי. להלן המיפרט: דגם המחשב הוא: VPCF11, Core i7 Q720 1.6Ghz, 64 bit 4 GB RAM 1333 Mhz 500 GB HD 7200 rpm 16.4" LCD nVidia GeForce 330M with 1 GB dedicated memory. HD 6 cell battery, bluray אם למכור א…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  24. תקציב עד עד 2500 שקל, שהמשחקים יעבדו עליו חלק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by Discreet,

מטרה תחליף למחשב שולחני חשבתי לכיוון של הalienware אבל השאלה האם הוא שווה את המחיר g240m 320gb i3 3g. סוללה 9 תאים בסביבות ה׳ 1400 $ אבל נראה לי אפשר להביא מחשב עם רכיבים יותר טובים ב׳ 1400$ יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.