עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maormark,

שלום וברכה השימושים של המחשב שלי הם לאינטרנט ולימודים איזה מחשב עדיף לי? שניהם אותו מחיר. dell insirion n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-430m.htm או dell vostro v13 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-v13.htm יש לציין כי אני מחפש רק מחשב שהוא 13.3 אינץ לא יותר. תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by mafisto00,

חשבתי לקנות ממכר שלי מחשב דגםHp pavilion dv6700 הוא אמר שהוא קנה אותו לפני שנה בערך. המחיר שהוא מוכן למכור זה בסביבות 2000₪ הצורך שלי הוא שימוש באנטרנט, אופיס, צפייה בסרטים בחיבור לטלויזיה. זה בעיקר. אשמח לעצתכם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by b.tiger,

קניתי את המחשב hp dv6-2155dx רציתי לדעת פרטים על המחשב הזה מבחינת ביצועים,חי סוללה ולאיזה פעולות הוא מתאים וכו' אז מישו? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c02029512

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום ברצוני לדעת מה הם דרישות מינימליות להרצת סרטים FHD 1080P בצורה חלקה. מה היא רמת מעבד מינימלית, כמות זיכרון, כרטיס מסך. כאשר כרטיס מסך כנראה ירכש חדש היות ואני רוצה שיהיה לו יציאת HDMI או שימוש בכבל DVI-HDMI יהיה מספיק טוב? בברכה דני.

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  5. שלום לכולם המחשב ישמש בעיקר לHTCP וקצת לאופיס\אינטרנט. המחשב צריך להיות בעל יציאת HDMI. המחשב צריך להתחבר לסט רמקולים 5.1 ערוצים Z5500 מבית LOGITECH. אני רוצה לחבר אותו בעזרת יציאה דיגיטלית אופטית או קוקסיאלית. מבחינת האיכות יש הבדל בין אפטית\קוקסיאלית\SPDF ? המחשב צריך להריץ FHD 1080P בצורה חלקה. התקציב הוא +- 4000 ש"ח. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל לא קריטי. אם אני לא ימצא נייד כזה אני יצתרך לקנות HTCP יעודי + NETBOOK אבל אני מעדייף נייד אחד לשני השימושים. בברכה דני.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Bravo,

מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray 1 925 925 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 1 440 440 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel 1 585 585 כרטיסי מסך‏ Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 5830 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 1220 1220 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 1 220 220 צורבים‏ Samsung כמות מחיר סה"כ SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 1 120 120 מארזים‏ Antec כמות מחיר סה"כ Three Hundred Midi Tower Gamer Black…

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  7. שלום לכולם , אני צריך המלצה למחשב נייד שיהיה בו בעיקר שימוש לאינטרנט ויישומי אופיס. הכי חשוב זה אמינות , זמן בטרייה לא כזה קריטי אבל יהיה נחמד אם יהיה ארוך. אני מניח שכל המחשבים מגיעים היום עם ווינדוס 7 אז לגבי זה אין לי מה להעיר

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם ותודה לעוזרים אני מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוק אבל לא ראיתי שום מקום אחר שזה מתאים בכל מקרה יש לי הזדמנות לקנות מחשב יד שנייה המחשב בן חודש חודשיים כל החלקים נקנו בחו"ל (יש אחריות אצל היצרן עצמו) אז ככה מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Black Edition לוח אם GIGABYTE 880GM-UD2H זכרונות 4X2GB) 1333Mhz 8GB) (חברת rendition זה מה שהבנתי ממנו לא ממש מכיר אותם) כרטיס מסך Gainward nVIDIA GeForce GTX 465 כונן קשיח Seagate 2TR מארז של SAMA גם לא מכיר אך אני מניח שזה לא משהו ספק כוח 650WATT גם זה לא משהו אני חושב http://www.sweex.com/en/assortiment/power-security/power-supplies/PS040 מחיר כל החבילה 3200 ש"ח אני אישית אסתפק במחשב פחות חזק פשוט חשבתי שאפשר לקנות מחשב …

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by חמי,

מחפש הצעה למקסימום מהירות ותפוקה ממחשב לצרכי משרד בעיקר אופיס עם גלישה בנאנטרנט אך ללא הורדות ומשחקים כבדים.. שמעתי שיספיקו לי 1500 שח על מנת להגיע לתוצאה האמורה. אשמח לשמוע דעתכם.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. Started by b.tiger,

שלום קניתי מחשב נייד מארה"ב - dv6-2155dx hp עכשיו אני רוצה לשאולאיך אני צריך להכניס את הכבל של המחשב לשקע בארץ ,האם צריך לקנות איזשהו מתאם או שצריך לקנות שנאי אחר לגמרי .(כמו ב PS3 וה xbox)

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by gal555,

אני רוצה להזמין אותו מחו"ל חשבתי על הdell alienware מה אתם אומרים עליו? ומאיפה אני יכול להזמין אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כן כן גם זמנו של המניאק הזה הגיע והשתחררתי... לכבוד המאורע חשבתי לשדרג את המחשב הישן, בו בקושי נגעתי ב-3 השנים האלו, אולי לא למפלצת גרפיקה, אבל כן למשהו שיוכל להריץ משחק חדש וגם מחשקים עוד שנה ככה בלי לעשות בושות. כרטיס המסך שלי עכשיו הוא דווקא קצת יותר חדש מהמחשב (מפרט לא משנה, בואו נגיד שהוא צריך שדרוג): GeForce 7800GT השאלה שלי - האם זה אפשרי רק לקנות את הכל מסביב לכרטיס המסך, או שגם הוא חייב ללכת? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרטים עם \ בלי כטיס מסך, לפי מה שנראה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח \ 4000 כולל כרטיס מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, אבל 100-200 שקל זה מקובל 2. מה הם השימושים…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום רב, מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה גרפית עם תוכנות Photoshop ו- Illustrator. זה מחשב לעבודה (פרנסה), וישמש לשעות עבודה רבות מדי יום. אם ניתן לחסוך בתקציב - עדיף. יש צורך בציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים (בסיסיים - אבל עם חיבור נוח לאוזניות ולנגן מוזיקה). רצוי תמיכה ב- e-sata לחיבור כונן חיצוני לגיבוי וניידות (שאולי יירכש, אם התקציב יספיק). רצוי מערכת הפעלה Win7-64bit. רצוי שהמחשב יהיה שקט (אפילו מאוד, זה יעזור לריכוז...). עדיף לקנות המחשב באזור נתניה/הרצליה, מבחינת שירות ותמיכה. בהנחה כי המחשב יהיה חזק מספיק (ל- 3-4 השנים הקרובות), אז כנראה לא נשדרג אותו עד שיגיע יומו. זו הצעה שקיבלנו: לוח אם Gigabyte-GA-P55-USB3 מעבד Intel Core i5-750 2.66MH…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ugin,

שלום, אני צריך המלצה למחשב בעל הדרישות הבאות: intel core i3, 320GB 7200 rpm, 3/4 DD3, כרטיס מסך רצוי של nvidia. התקציב הוא עד כ 4,500 אלף שקל. אה כן, ומסך של 15.6

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by davidt99,

היי, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד ורציתי לקנות מחשב נייד. מה הדרישות שסטודנט צריך? רציתי ללכת על מחשב 13 אינצ', עם זמן סוללה טוב שיהיה קל (בגלל הגודל שלו) בתקציב של עד 3600 ש"ח. מה אתם אומרים? יש המלצות? כי אני מאוד מבולבל... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  16. תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן לחסוך זה יהיה מעולה . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט , אופיס וכד' , לא משהו כבד . ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומ - יומי . ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  17. היי מחפש הצעות למחשב עיסקי 3000 עד 4000 או דומה. רצוי שמחשב יהייה מוקשח פיזית. אפליקציות אופיס רגילות + גלישה + סרטים מסך מט חברות: מעדיף לנובו או דל לא חייב טכנולוגיה אחרונה אבל מעדיף מהיר ביותר והרבה זכרון. בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? TUD HL2 crysis COD וכל המשחקים החדשים שיצאו או יצאו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך…

19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4800-5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, תוכנות הנדסיות, פיתוח תוכנה, מכונות וירטואליות, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ויז'ואל סטודיו, מטלב, vmware ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1650*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by Las@Vegas,

לאחרונה היו הרבה שאלות על הניידים שלהם, וכנראה שבגלל שלא הרבה מכירים המחירים שלהם נמוכים ומאוד משתלמים. הכנתי מיני סיקור לאנשים שמבקשים ניידים לסטודנטים וכו', כי אני חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי חשבתי להקל על אנשים שיבואו אחריי החברה למעשה גרמנית, המחשב מיוצר בגרמניה, לא סין, לדעתי זה יתרון. חשוב לדעת שהמחשבים חדשים דנדשים, את שלי קיבלתי שהוא יוצר לפני קצת פחות מחודש. הנייד כמעט ולא מתחמם, פשוט נייד מדהים במחיר לא מהעולם הזה. הדגם הוא A530 של Fujitsu. מדובר על מחשב I3, עם בין 2-4GB זיכרון נדיף, עם כונן קשיח של 320-500GB. הכרטיס גרפי משולב של אינטל מסדרה 55. הנייד מכיל כרטיס תקשורת WIFI גם בתקן N, קורא כרטיסים, HDMI, כונן דיסקים, בלוטוס, מצלמה ומיקרופון. המסך מט למי מחפש. איכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gal555,

אני צריך המלצות ללפטופ לגיימינג אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל[br]פורסם בתאריך: 28.07.2010 בשעה 22:49:31 בטעות פתחתי פה מבקש מהמנהלים להעביר

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. תודה לחברי הפורום על העזרה בבחירת מפרט למחשב שלי המשרד. עכשיו הגיע הזמן למחשב הביתי: מיועד בעיקר לסרטים, HD, אימיול, אבל גם אופיס וורד. מסך ברזולוציה של 1920X1200. חשוב שיהיה יציב, חזק ואמין לאורך זמן, שקט ומסוגל לעבוד הרבה שעות (או ימים ברציפות). אשמח לקבל חוו"ד על המפרט שבניתי: מעבד: AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) – BOX – 550 ₪. http://www.skypc.co.il/pl_product~ADX635WFGIBOX~3~0.htm גוף קירור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 – 138 ₪. http://www.skypc.co.il/pl_product~21461~18~0.htm לוח-אם: GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H – 438 ₪. http://www.skypc.co.il/pl_product~950757~10~0.htm זיכרון: KINGSTON DDR3 4096 MB (2048MBX2) 1333 MHz CL 9-9-9-27 – 529 ₪. http://ww…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. Started by OR007,

אהלן, מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר. אולי סרטים וכו' מידי פעם... * גודל המסך? לא קריטי, אפשרי 15.4/6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נייט. בתודה מראש !

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. איזה מעבד יותר טוב למחשב נייד T4400 - T6650 - P8700 ומה ההבדל בינהם ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום אלו ההצאות שקיבלתי עבור מחשב רב תכליתי- משחקים (FIFA,NBA) +חיבור לטלוויזה, תקציב 2K ההצעות שקיבלתי: מחשב א' מעבד Intel QUAD CORE , Q 8300 ) BOX לוח אם ASUS P5 L- DDR3 FSB 1333/1066/800 MHz זיכרון 2G DDR3 1333 KINGSTON כ.מסך GFORCE 210 GT 512 ASUS HD מארז ATX 500W 2 USB קדמי + 4 USB אחורי דיסק קשיח G W.D 500 7200 SATA 2 צורב DVD-X24 SONY-NEC מחשב ב' מעבד Intel Core i3 -530) BOX לוח אם Gigabyte GA-H55-S2H זיכרון 2G DDR3 1333 KINGSTON כ.מסך OB מארז Coolmaster Elite 310 +ספק 460W דיסק קשיח Samsung F3 HD502HJ צורב Samsung SH-S223 X22 אשמח לשמוע את דעתכם איזה מחשב עדיף ואם יש הצעות לשיפור במסגרת התקציב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.