עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avi.hagit,

האם אחריות למחשב שנה אחת על כול המארז <מעבד amd> זה מספיק זמן בשביל לראות שכול החלקים באמת טובים

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  2. מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Dou T8100 2.1GHz עם תכנולוגיית OVERCLOCK ל2.3GHZ ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8600GT 512MBGS יתרון חשוב לא זכרון 3072MB DDR II 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח Toshiba 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטיצורב DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11A/B/Gכרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooh יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה PCMCIA ,FireWire ,SPDIF ,eSATA HDMI, יציאת רשת ועכבר Touch בכמה אני יכול למכור?? במצב טוב.. נקנה לפני 3 שנים (החלפתי לו חלק מהCHIPS לחדשים)

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר ותוכנות כבדות מבית "אדובי" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים ומסך- אופציונלי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב קצת, אפשר באמצע 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא א…

4. שלום, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים. חשוב לי שהמסך יהיה לפחות 15-16 אינץ ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל, 2 קילו ומטה (אני לא יודעת עד כמה זה סותם...) מקווה שזו הייתה הכוונה של השאלה ובקשת העריכה.... אני לא צריכה זכרון רחב כי אני לא מתכוונת להעביר אליו את המוסיקה והסרטים אלא בעיקר לעבוד עם האופיס. אשמח להמלצה, תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.לא בטוח לגבי כרטיס מסך אבל אני יעדיף מחשב שיוציא hd. 4. מסך לפחות 22 אינץ של חברה עם אמא ואבא... 5.יציאה של usb3, שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 6. זיכרון עם עדיפות לסטיק אחד. ( 4g ומהירות מקסימלאית בהתאם ל mb) 6.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). 6. מקלדת ועכבר איכותיים , עדיפות לאלחוטי תודה רבה…

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  6. אני צריך מפרט בתקציב של 3500 שקל. שיריץ לי טוב משחקים כמו WoW ו SilkRoad..... אמממ מעבד אני חייב אינטל E6300 וג'יגה זיכרון של (עדיף בשתי סטיקים של 512)DDR2. הארד דיסק 80 ג'יגה לפחות וכ. מסך 7300 GS לפחות אם אפשר טוב יותר במסגרת התקציב אז סבבה (: לא צריך מסך, רמקולים או כל ציוד היקפי.

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  7. שלום לנכבדי הפורום אשמח לעזרה בבניית HTPC שקט ומבוסס מעבד אינטל, לצורכי אחסון וצפייה בסרטי HD 1080P (פורמט MKV). ללא משחקים וללא תוכנות מיותרות. ברור לי שהמארז והדיסק הגדול שבחרתי קצת מייקרים את העסק (רוצה שיראה טוב ושיהיה הרבה מקום) אז אפשר לגרור לכיוון 1700-1800 ש"ח, אבל רק אם ממש אין ברירה. אין צורך בציוד היקפי, באופציות ל-OC או לשדרוג עתידי. מארז: Antec NSK2480 מעבד: Intel E5300 קירור: ? (משהו שקט) לוח: ? (כרטיס מסך on board) זכרון: 2GB DDR2, זכרון Value כלשהו - האם אפשר להסתפק ב-1GB? יוזיל את העלויות? דיסק: Western Digital Green 1TB WD10EADS כונן אופטי: ה-DVD הכי זול שקיים. אפילו לא חייב להיות צורב. משהו קטן נוסף - זרוק לי בקופסא בבית Leadtek WinFast PX8600 GTS TDH…

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by Gliding,

היי, אני מחפש לוח אם, מעבד, זכרונות ומארז ב-3000 ש"ח. אני מאוד אודה אם תוכלו לתת לי שלושה מפרטים שונים: 1. מבוסס 64 (אני מעדיף אותו, על כל החסרונות שבו) 2. מבוסס nForce 3. מבוסס VIA המחשב הוא לשימוש ביתי, מעט משחקים, ואולי אפילו גרפיקה, אבל כרטיס מסך נשאר בינתיים בצד (אלא אם מישהו יציע משהו ממש ממש טוב) המון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. שלום לכם. קיבלתי זיכוי על סה"כ 3700 ש"ח ברשת אייבורי. אני רוצה את המחשב הכי חזק שיש להם במחיר הנ"ל למשחקים ולעבודה מרובה. חשוב מאוד הזיכרון קשיח. WINDOWS 8 גם אפשרות. אצטרך את זה מהר, יש לי את הזיכוי רק למחר. בתודה אלמוג

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  10. Started by hellfire03,

אחרי הנושא הקודם שאף אחד לא הצליח להמליץ לי על מחשב אני מציב דרישות נמוכות יותר נייד מחיר:עד 3800 ש"ח משקל:בסביבות 2.3 KG מסך:לפחות 13" כרטיס מסך:NVIDIA או כל דבר נורמאלי (לא מאיץ אינטל!!!) סוללה:לפחות שעתיים HARD DISK:80 GB MINIMUM RAM:2GB MINIMUM מעבד:כפול 2GHZ או יחיד 2.2 (עדיף CORE 2 DUO)

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by aytekns,

שלום, מעוניין בהצעה למפרט מחשב מדיה סנטר. התקציב הוא 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי, מבקש לא לחרוג ממנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט - עדיף גופי קירור ללא מאווררים. כמובן שהיעוד הוא אינטרנט וצפייה בסרטי HD בטלוויזיה בסלון. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Danniel,

שלום רב, עקב בעיית איטיות בכמה מחשבים אני מעוניין לשדרג 3 מחשבים ל SSD וגם זכרונות. המטרה שימושים משרדיים ושהכל ירוץ מהר בצורה ניכרת. לצורך העניין לפחות 20% שיפור ביצועים מחשב 1: Summary Operating System Windows 7 Professional 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 37 °C Haswell 22nm Technology RAM ‎8.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. B85M-DS3H-A (SOCKET 0) 28 °C Graphics CTX E22F5G (1600x900@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) Stora…

• 22 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by the_lighting,

צריך לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך. לOC ומשחקים כבדים. אם אפשר שני מפרטים אחד עם 2G ואחד עם 4G כל השאר כבר יש לי. Antec P182 SE enermax liberty 400W SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 11dBA Fan IXP-74-11 Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink צורב LG Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP 35 - DS3R מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 *2 קשיח למחשב שולחני: WD 320 GB SATA II 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות סה"כ: ש"ח 3000 + מע"מ מחיר מזומן רמקולים MICROLAB - 130 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי לוג'יטק - 160 ש"ח ה מחיר כולל מע"מ עבור רמקולים + עכבר ומקלדת מה דעתכם?????

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by ZXY1,

אני זקוק למפרט מחשב עד 4000 ש"ח אני צריך מקסימום מחשב מינימום מחיר שהייה בעל רכיבים בעלי שם עדיף מעבד אינטל E6600 / E6400 / E6300 ולוח עם כרטיס מסך על הלוח כי כרגע אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בעוד חצי שנה כשיצא כרטיס מסך לויסטה וגם רציתי לדעת מה אומר CL3/ CL4 / CL5 בזכרונות ? וגם שמעתי על כרטיס רשת 10/100/1000 מה זה אומר ?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  16. שלום, אני מנסה ליצור מפרט למחשב עם בסיס חזק שאוכל בהמשך לשדרג אותו לאט לאט. המחשב עומד לשמש אותי להרצת אפליקציות כבדות (קומפיילרים מסוים שונים, אפליקציות שרתים ועוד) ולווירטואליזציה. לכן אני צריך בתור התחלה מעבד בעל ארבע ליבות וזיכרון של לפחות 4 GB (לפחות 2 גיגה למכונה הרויטואלית). אין לי שום צרכי גרפיקה כבדים (חוץ מצפייה בסדרות). המחשב עומד לשהות בחדר שאינו ממוזג - צריך מארז טוב. הבעיה היא שהגעתי למחיר שקצת כבד לי. איך הייתם ממליצים להוזיל מעט את המפרט? המפרט הבסיסי שהרכבתי הוא: מעבד - 1030 ש"ח: Intel Core2 Quad 2.83GHz 12MB Q9550 Box CPU לוח אם - 360 ש"ח: Gigabyte GA-P43-ES3G P43 DDR2 ATX Motherboard זכרונות - 370 ש"ח: OCZ OCZ2T11504GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 1150MHz Tita …

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by qwerty1,

קיבלתי מחשב מארה"ב HP Pavilion 15-e043cl שהגיע עם win8, פירמטתי והתקנתי win7 אבל לא מצאתי דריברים מתאימים באתר של HP קיימים דריברים רק לwin8 ומהפורמים שלהם הבנתי שהם לא מעודדים downgrade. אז מצאתי חלק מהדריברים דרך האתרים של החברות הספציפיות (AMD, רילטק) אבל לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת\wifi או לUSB אשמח אם מישהו יעזור לי לפני שאני מתייאש ומחזיר את win8 =\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by HeX0R,

אפשר בבקשה להמליץ לי על צורב DVD בסכום של כ- 200-300 ש"ח. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש... כל הנתונים המפציצים בנוגע לכמויות הזכרון, נפח ומהירות פחות משנים... הדגש, כפי שצוין בכותרת, הוא על אורך חיי הסוללה והישארותו קריר גם אחרי שימוש מרובה. כמובן שיש דרישת מינימום סבירה בגזרת הזכרון ונפח, אך ההחלטה לא תיפול על GB זכרון לפה או לשם. מודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  20. Started by Sickp,

שלום, אני כבר כמה ימים מתלבט איזה נייד לקנות.. אני מעדיף מסך גדול וזמן סוללה ארוך כמה שיותר השימושים הם: -אינטרנט (פייסבוק, משחקי דפדפן-טקסט) -תוכניות מסרים -תכנות בPHP (כולל הפעלת שרת WAMP על המחשב) -פוטושופ בקטנה -סרטי 720P ומוזיקה. -ומשחקים קלילים כמו CS1.6, Worms שמתי עין על הAPU החדש של AMD במחשב של LENOVO ב1690 שקל.. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12502 ראיתי כמה באנצ'ים וסיקורים באנגלית וראיתי שיש לו יכולות גראפיות שיספקו אותי, ושהוא מאוד חסכוני בחשמל.. ראיתי גם שהוא חזק יותר מכל האטומים של אינטל.. יצא לי להשתמש במחשב עם אטום כפול ליבה והוא היה לא רע, אז זה יהיה עוד יותר טוב.. לפי מה שהבנתי הוא גם יסחוב סרטי FHD מבלו-ריי ככה שאין מה לדאוג בקשר לסרטים…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  21. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש. GTA V, Saints Row IV וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם המלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BarBee,

שלום. לחבר של אבא שלי יש מחשב נייד של LG (אין לי מושג לגבי הדגם). לטענתו, הלך לו החיבור לטעינה במחשב. אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל (אין לי מושג לאן/למי הוא הלך). אני לא מבין בניידים, ונתבקשתי לברר את העניין. לטענתו זה חצי ממה שכל המחשב שווה. 700 שקל לתיקון הזה, זה הגיוני? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by yalkobi,

הילד עוד חודש מתחיל ללמוד בטכניון צריך מחשב נייד תקציב עד 3000 שקל בערך. מסך 14 אינץ לא צריך מסך מגע אלה אם זה דבר שממש חייב צריך לקנות לילד מחשב נייד ללמודים בטכניון מתלבט בין כמה סדרות של מחשבים חשוב שיהיה ניתן להגדיל את הזיכרון ראם ל 16 בעתיד. מערכת הפעלה לא חייב אני יכול להתקין לבד. צריך סוללה שתהיה טובה לכמה שעות שלמחשב תהיה USB Type-C שתאפשר לחבר התקנים לנובו אני לא בטוח שבדגמים שם יש וחלק אני לא בטוח שניתן להרחיב זיכרון. https://ksp.co.il/?uin=48762&amp;select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/?uin=56183&amp;select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by idogel,

צריך מפרט ב4.5-5 למשחקים - בלי עכבר מקלדת רמקולים\אוזניות תודה :]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by ofirs44,

שלום לכולם, המסך נשבר(השאר עובד), רציתי לדעת כמה אמור לעלות התיקון? האם זהו מסך LED? האם אוכל להתקין רגיל במקום LED וההיפך? אשמח אם תכלו להמליץ לי על חנות אמינה בדרום. תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.