עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אני1,

שלום לכולם מאוקטובר אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל והחלטתי ללכת על מחשב נייח. האם תוכלו לתת לי מפרט מומלץ? על המחשב להיות טוב לפחות לעוד 4 שנים ולכלול גם מסך. המון תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by AsafKatz,

שלום, אני צריך עזרה בלמצוא מפרט למחשב פשוט לצורכי סרטים ואנטרנט שאני אוכל לחבר לטלווזיה FULLHD . תקציב של כ-1000 ש"ח ללא צורך במסך.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  3. שלום חבר צריך מפרט למחשב. שימושים: אינטרנט, אופיס וסרטים (גם HD). הוא לא משחק בכלל. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  4. Started by armadolph,

אפשר לנצל את כל התקציב מחשב למשחקים ירוצו על המחשב משחקים כגון diablo3 starcraft2 וכו'. על מסך 23' ברזולוציה גבוהה אין צורך בציוד היקפי חשיבות השקט 7 לא מתוכנן oc אין צורך במערכת הפעלה אין עדיפות לחנות לא מתוכנן שדרוג תודה מראש

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד... אני משתחרר מהצבא בקרוב, ומתחיל ללמוד באוקטובר עיצוב משחקי מחשב... ע"כ אני צריך מחשב שיעמוד בדרישות גרפיות..לא משהו מטורף..כי את רב העבודות אני מניח שאני אעשה במחשב הנייח...אבל יהיה נחמד אם אוכל לפחות להשתמש בפוטושופ ואילוסטרייטור על המחשב הנייד, ואולי אפילו פלאש. (אין צורך בתוכנות תלת מימד...הן כבר ממש כבדות P: ) בנוסף כמובן שאני אצטרך יכולות משרדיות פשוטות... כמובן שאני מעדיף שהמשקל יהיה נמוך יחסית, למרות שאני לא מתכנן ללכת איתו על הגב ימים ככה שאני יכול להתגמש.. מבחינת סוללה, שוב, אני מניח שעיקר העבודה שלי תהיה בין המכללה, לבית, לעבודה.. וע"כ שקעים יהיו בשפע... אבל תמיד נחמד לדעת שאפשר לעבוד לא מעט גם בלעדיהם... אני רוצה שיהיה לו ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Blizzarder,

1. מה התקציב המקסימלי? 6000-8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו (רק שימו לב, שאני מתכנן לקנות גם וינדוס, מסך ורמקולים ככה שנטו מפרט מחשב יוצא 6000) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) משחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? סטארקרפט 2 batmadn DA, dragon orginis, bioshock 2 ודיאבלו 3 כאשר הוא יצא בעתיד * באילו הגדרות תשחקו ? גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, צריך רמקולים ומסך.בינתים אני חושב על המסך הכי טוב של דל ב22 אינץ' (אשמח להמ…

• 56 תגובות
    • 12k צפיות
  7. Started by gofmarat,

שלום לכולם, יש לי מסך מבריק בלפטופ, עד עכשיו זה לא הפריע לי, אבל לאחרונה יצא לי לעבוד איתו בחוץ, ופשוט לא רואים כלום... האם יש משהו שאפשר לעשות, מצאתי באיביי מדבקה למסך למניעת השתקפות, האם זה עוזר?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? האם יש אפשרות שהוא יתמוך ויזהה אותם?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. הקדמה, אני סטודנט להנדסה באוניברסיטת בן גוריון בב"ש. מחפש מחשב חזק שישמש לפחות ל-3 שנים הקרובות עם ביצועים טובים. כעיקרון, מעבד i3 i5 יספיקו. מסך LED חובה. זיכרון 4GB, שיהיה 320GB לפחות 7200RPM עדיף. טווח מחירים 3,000-4,500 עדיפות להכי נמוך. * מטרות המחשב? סרטים (720, 1080 - HD), משחקים (אין צורך בכרטיס חזק), עבודות משרדיות (אקסל, תוכנות מתמטיקה והנדסיות, אינטרנט..) * גודל המסך? 15.6 בלבד. LED - Glossy. לא מט! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לפחות 3-USB, שיהיה HDMI. * בלוטות': עדיפות לבלוטות'. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB - עדיפות גדולה ל7200RPM. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה, גם בארץ.. שנה לפחות (מה שמגיע עם כל מחשב) * האם…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. TOSHIBA Satellite L650-10H http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL65010H Dell Inspiron N5010 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 אהלן חברים. נמצא בהלבטות קשה מאוד כבר זמן רב..אשמח מאוד לעזרה לכם. טווח המחירים כמעט זהה.. לדל יותר אחריות אך המפרט הטכני אצל הטושיבה לדעתי חזק יותר... * מטרות המחשב? גלישה צפייה בסרטיHD משחקים קלים וכבדים והפעלת תוכנות להנדסה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 מספיק לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?טושיבה או דל תודה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by teapot,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד, תקציב גג - 3000 שקל מסך 15 או 16 אינצ - משקל בהתאם. צרכים: וורד, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (עדיף HDMI) סוללה - שתחזיק זמן סביר, 3 שעות זה אחלה. מעדיף מחשב של דל אם אפשר, הקניה תעשה בארץ.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. אני רוצה שתמליצו לי על מחשב שישמש אותי למשחקים כבדים ולסרטים (בין היתר) התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 שח בתודה, עמרי הבר

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  13. Started by m.n,

שלום, אז ככה: אחרי שחיכיתי זמן רב, בדקתי והשוואתי החלטתי שאני הולכת על DELL N3010 13.3 אינץ. אפשרויות המעבדים הם core i3 או core i5. אתמול באחת החנויות שראיתי שם ניידים, נאמר לי שמעבדי ה core i זוללים מאוד בטריה ומספיקים ל שעתיים וחצי - שלוש שעות גג ושכדאי לי לחכות למעבדי ה core i ulv שצריכים לצאת. האם זה נכון לגבי "הזלילה" של הבטריה? ומה דעתכם על מעבדי ה core i ulv שצריכים להגיע? דבר נוסף שברצוני לשאול זה לגבי המהירות של הדיסק קשיח, האם זה משמעותי בין 5400 ל7200? במה מתבטאים ההבדלים? אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי במעט...

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by טלוש,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיסקי. השימוש הוא לצורכי הצגה בתנאי תאורה קשים (בחוץ) של מסמכים ותמונות. על זמן הסוללה להיות ארוך ככל הניתן, ויכולת חיבור למסך חיצוני לצורך הצגת סרטים (בבית - HDMI רצוי..). חשבתי על המחשבים המוצגים בנושא עקב הצ'יפסט הטוב שיש לשניהם PM55. אשמח להמלצות לגבי יתרונות וחסרונות של כל דגם, או המלצות לדגמים נוספים. תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הי אבקש המלצות למפרט למחשב המיועד להורדת סרטים ולשמושי OFFICE. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט חזק בעל ביצועים מהירים וכונן עם נפח גדול. בתודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  16. אהלן, מחפש מחשב דיי פשוט שלפחות מסוגל להריץ Team fortrres2, מסך 19 אינץ׳ יש לי כ.מסך 8600gt (אולי נשדרג בהמשך) צריך צעות בקשר ל מארז (מידת רעש לא אכפת לי) ספק, זכרונות, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח כל השאר יש... תודה!! אם אפשר הצעות מחיר מ TMS או חנויות אחרות באיזור קריות-חיפה

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום! אני חייל בן 20, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. אני ללא מחשב כבר יותר משנתיים, משתמש במחשבים חלופיים. אני מבקש את עזרתכם הגדולה, כי אני לא ממש מעודכן בשוק ובדברים החדשים (CORE I7 וכו') ובמחירים. אני פונה אליכם בבקשה לייעץ לי בבניית מפרט מחשב שיריץ לי כל דבר שקיים היום (משחקים). המחשב ייקנה מהחנות RSM שבכפר סבא, לכן חשוב שהמפרט יהיה מהחנות הזאת http://rsm.co.il עיינתי במפרטים המומלצים שבאתר והגעתי פחות או יותר למפרט הבא: *** שכחתי לציין ספק כוח אין לי צורך באחד יש לי ספק Enermax Noisetaker 420W, אני מאמין שהוא יחזיק את המחשב הזה. *** מה דעתכם? יש לי כמה שאלות לגבי המפרט הזה. - לפי מה שהבנתי, הלוח אם הזה כולל כרטיס מסך מובנה. אין לוח אם דומה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם, קודם כל ברצוני להודות לכל מי שסייע לי עד היום, עזרתם לי ולכמה חברים לקנות מחשבים ומאף אחד לא שמעתי תלונות עד היום ככה שאני אעזר בכם שוב. אז ככה, אני צלם, ולא חובב, עובד בזה ולומד כרגע בשביל להתמקצע עוד יותר. עובד עם קבצים גדולים מאוד וזקוק למחשב חדש עם יכולות עיבוד גבוההות ותגובה מהירה לצרכים שציינתי. המחשב יעבוד בעיקר עם פוטושופ CS5 ולייטרום, יש אפשרות גם לקאפצ'ר וואן ( אם מישהו מכיר ) עובד בעיקר עם קבצי RAW 14 BIT ( במקרה וזה אומר למישהו משהו ) דרישות מינימאליות : * עדיפות למעבד I5 ( I7 יקר מידי לפי מה שראיתי עד היום ) * 8 ג'יגה זיכרון על הלוח * 2 טרה הארד דיסק עם באפר גדול * שיהיה שקט ( אבל לא צריך לשרוף אלפי שקלים על הקירור, חשוב לי שיהיה שקט אבל לא עד כד…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

היי, אני צריך מפרט לעבודה משרדית (אינטרנט, קצת סרטים, אופיס וכו'). לא צפוי בו משחקים, אבל כן חשוב שהמחשב "יטוס" - הרצון הוא לשדרג את החויה הנוכחית של המשתמשים, שהיום ממש סובלים מכל פתיחת דפדפן. נכון שכל שדרוג יעשה את זה (לעומת המחשב הישן הנוכחי), אבל המחשב הזה צפוי להיות למספר שנים רב - 5+ - אז צריך לחשוב לעתיד. תודה,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by haimcoen,

* מטרות המחשב?בעיקר אינטרנט סרטי hd ואולי למשחקים * גודל המסך? 11-12 אינץ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אפשר לחרוג מהסכום ב 300-500 שח ראיתי גם את המחשב Asus Eee PC 1201N NetBook והבנתי שהוא אחלה אבל העכבר על הפנים אז אני ישמח גם לקבל תגובות לגביו תודה רבה

21. Started by kdani,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד 13.3" רצוי מסך LED (צריכת חשמל נמוכה) עדיפות למשקל נמוך, אבל לא ע"ח סוללה. רצוי מוצר איכותי/אמין/עמיד (אבל לא חייב להיות DELL IBM או HP) שימושים עיקריים - אינטרנט, OFFICE, וסרטים. מיועד לחלונות 7, 3 ג'יגה RAM. תודה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לנצל את כולו על מנת להגיע לביצועים מרשימים ומחשב שיוכיח את עצמו במהירותו לאורך זמן. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א.משחקים ממוצעים (לא מכונת משחקים מטורפת) אבל גם לא חלש מידי ב.תכני HD . ב.מאחר ויש לי שתי מסכים הרזולוציות הם: 1280*1024 והשני 720P * באיזה סוג משחקים תשחקו? Need for speed most wanted,Guitar Hero,DOOM 3 שלא יהיה כ.מ חזק מידי אך גם לא חלש מידי * באילו הגדרות תשחקו ? גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4.ד…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. המחשב הישן הפסיק לעבוד ואני חושב לרכוש מחשב חדש תוך שימוש בחלק מרכיבי המחשב הישן: דיסק קשיח: WD2500AAKS, WD800 - שניהם בחיבור SATA צורב - LG GH22NP20 בחיבור ide מסך - LCD 17 של NU עכבר אלחוטי של לוג'יטק. המחשב משמש: לגלישה באינטרנט, סרטים: הורדה/צריבה/צפייה. office, קצת מאוד משחקים. טיפול בתמונות דיגיטליות: שמירה/צפייה/עיבוד קל. רמת שקט נידרשת: 8 מעוניין שבמחשב החדש יהיה חיבור HDMI, אולי גם DVI. לא נידרש OC לוח אם: GA-P55-UD3L מעבד: i5 - 5650 בתדר של 3.2GHz האם נידרש מאוורר מיוחד למעבד? כרטיס מסך: SAPPHIRE - HD5670 512MB D5 HDMI אני מבין שיש לכרטיס זה מאוורר? האם יש כרטיסים דומים שלא נידרש עבורם מאוורר (למען השקט?) האם כדאי במקומו את ATI RADEON HD5450 Silent 512MB? מא…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Saikodan,

INTEL FOXCONN H55X INTEL Core i3 530 2GB DDR3 1333MHz 500GB SATA2 16mb DVDRW 1000+FW 8.1chanel/HDMI/DVI INTEL X4500 Thermaltake LanBox המחשב הזה יספיק כדי לנגן תכני 1080P? אין לו כונן בלוריי, אבל קבצים בFHD יעבדו כמו שצריך? או שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by xc1te,

אני עומד לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני עדיין מתלבט מה כדאי לי לקנות, אז באתי לפה לייעוץ. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל (אפשר קצת לחרוג), והשימוש הבסיסי שלי במחשב הוא בעיקר מוזיקה, גלישה נוחה באינטרנט ומשחקים (אם כבר אני קונה מחשב חדש אז אני ירצה לנסות משחקים שעוד לא שיחקתי כמו COD4, Team Fortress 2 וכאלה...). יש לי את כל הציוד ההיקפי כולל מסך 17 אינץ'. השקט של המפרט די חשוב לי. החנות המועדפת היא אייבורי אבל אפשר גם אחרת. ללא מערכת הפעלה. הלכתי לסניף של אייבורי והציעו לי מפרט שעומד בתקציב, אבל אני לא מבין בכל העניין כל כך. הנה המפרט: Intel E5500 2GB RAM DDR3 1333Mhz WD 500GB SATA2 GeForce 220GT צורב כלשהו של LG לוח G41 של MSI מארז + ספק 450w אם יש לכם הצעות לשיפור ה…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים