עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ymds,

מחפשת לרכוש לקראת שנה"ל שתבוא עלינו לטובה בע"ה נייד עם: 1. מסך מאט, מסך מבריק מוציא אותי מדעתי! 2.רזולוציה מינימלית 1376*768 3. זמן סוללה ארוך ככל שניתן 4. קל ככל שניתן 5. סוחב אופיס ו-VISUAL STUDIO ואם אפשרי אז גם flash בצורה מכובדת+ 6. תקציב- עד 3000 ש"ח... יש חיה כזו המומלצת במיוחד על ידכם? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by dan.853,

אני מתעניין במחשב נייד בעיקר לשימוש סטודנטיאלי שיכול להיות כרוך בהפעלת תוכנות כבדות (לא כבדות מידי), ואולי למשחקים פה ושם. אחרי קריאה ובדיקה הגעתי לשני מועמדים סופיים. HP pavilon dv6 1160 ו DELL inspiron1545 HD ההבנה שלי במחשבים ניידים היא כמו של כל אדם ממוצע (אולי קצת פחות), אז אשמח לחוות דעת אם למישהו יש את אחד מהנ"ל, וחוות דעת ע"פ המפרט המצורף (כדי שלא יהיה צורך לחפש) למי שמבין. תודה רבה למי שהיה זמן לעזור... דן hp pavilon dv6 1160:מעבד - intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB אפשרות להרחבה ל8, כרטיס מסך ATI 4530, דיסק קשיח :320GB, שנה אחריות ומערכת הפעלה ויסטה פרמיום. dell 1545: מעבד intel dual core 2 T6400, זכרון 4 GB (לא ברור אם אפשר להגדיל ל8), כרטיס מסך ATI 4330, די…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  3. היי, אני רוצה לקנות מחשב נישא. העבודה שלי עם המחשב היא בעיקר פיתוח ותכנות לכן אני מריץ מערכת הפעלה winxppro ובמקביל אליה בעזרת "מכונה וירטואלית" גם מערכת הפעלה win2kserver עם sql server. כמו כן interdev, dreamweaver,לפעמים פוטושופ ופלאש. סביבות פיתוח שונות בעיקר visual studio.net. גם אגלוש באינטרנט הורדות מיילים מוזיקה סרטים ומשחקים כל אלה משניים. אני יושב המון מול המחשב אני צריך מסך טוב וגדול, לא חייב שהוא יהיה הכי דק וקל בעולם, בטריה ממוצעת אני נוסע כל יום מקסימום שעה, כונן dvd+cdrw. לא צריך שום אלחוט ושום אינפרה לא wifi לא bluetooth. צריך הרבה זכרון בוא נגיד 512 מינימום אולי נשדרג, ומעבד חזק מאוד מה עדיף פרסקוט מהיר או 64 ביט AMD ? דיסק קשיח ממוצע, כרטיס מסך שיהיה טוב …

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני מעוניין במערכת שתשב בסלון ועל כן אני מעוניין במארז מעוצב כמה שאפשר בתקציב הזה. כמ ושאמרתי השימושים העיקריים הם סרטים אינטרנט ומוזיקה,המחשב יתחבר למסך 42' בסלון, תודה מראש. 8)

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  5. היי, אני חייל משוחרר עוד רגע שמתכוון ללמוד ולעבוד, הצרכים שלי די בסיסיים - לא גרפיקאי או גיימר... הנה כמה מהדברים שאני חושב שדחופים לי יותר: 1. 500GB+ 2. 4GB+ RAM 3. 14-15.6 אינצ' 4. Windows 7+ 5. office 2007+ 6. I5+ המעבד 7. כמה שיותר כניסות ל-usb 8. מקלדת נוחה 9. אפשרות לחיבור רמקולים 10. זמן סוללה - 6 שעות ברצף, התחממות לא מהירה מדי התקציב - עד 3500 כולל הכל... תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  6. המחשב מיועד לשימוש ביתי )משחקים, הורדות וכד'( ההתלבטות היא בין 3 המפרטים האלה: מפרט ראשון- אינטל מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK Price Units Total ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 1 730 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  7. אמא שלי צריכה מחשב נייד, ומה שחשוב לה שהוא יהיה קל, ושהמסך יהיה גדול (~15 אינץ' זה בסדר). לא חייב להיות חזק (צריך להריץ Windows 7 ו-Office ו-Chrome בעיקר), עדיף שהסוללה כן תחזיק לפחות 4 שעות. התקציב הוא בסביבות 3000-4000, אבל גמיש אם יש משהו ממש טוב. יש למישהו הצעות טובות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  8. אני מחפש מחשב נייד ללימודים, עם דרישות שהייתי משער שהן קצת סותרות. אני רוצה מחשב עם מסך ומקלדת גדולים ככל הניתן, כדי שאוכל להקליד בקלות ובמהירות במהלך הרצאות, אך מצד שני רוצה שיהיה קל ככל הניתן, על מנת שלא יהיה מסורבל מדי להביא אותו איתי ללימודים. (כאשר העדיפות שלי נוטה באופן חד לטובת נוחות העבודה, על פני הניידות) חיי סוללה ארוכים יתרון (מן הסתם), אבל משמעותיים פחות מתוך הנחה שאני בד"כ אשתמש בו במקומות בהם תהיה לי גישה לחשמל. אני צפוי לנסוע בשבוע הקרוב לניו יורק, ואשמח לנצל את ההזדמנות כדי לקנות את המחשב שם, ולחסוך עלויות של קנייה בישראל, אם באמת יש בכך יתרון.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by Nu,

מצאתי חנות איפה שאני גר שיש לה בערך אותם המחירים כמו ב-PCH. חשבתי על לקנות : 2.8c Abit's Ai7 Western Digital's 80 GB HD Samusng's 256*2 Asus's dvd-rom and Asus's CDRW But he doesn't have the video card I wan't and he only has generic boxes -- I've seen that KSP has the cheapest prices. The ai7 costs 650 and the ic7 costs only 670 ! also the Antec super lanboy (which is good for me in size, cooling, looks, and I go to lan parties) costs only 550. And the most surprising thing - sephire atlantis's 9800pro is only 1570 ! So i was thinking, should I buy it in that shop + order the video card and box from KSP ? cuz i live in ashdod which is very far ! but sti…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  10. Started by bykeking,

אז ככה, חבר שלי צריך מחשב חדש ואין לא יותר מדי כסף אז לא לחרוג מהתקציב. המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר ואמצעי שמע. הקטע של המסך עוד לא בטוח, יש לו מסך אבל הוא מוכן לשכול אחד חדש (אח שלו ירה על המסך כדור BB ). הוא משחק בעיקר משחקי FPS אז הכרטיס מסך חשוב לו וגם המעבד (בשביל FPS ). תודה רבה מאוד מאוד!!! ;D

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  11. מחשב עבור גרפיקה, בניית אתרים ועריכת וידאו (לא עבור משחקים) = 6700 ש"ח בחנות http://www.noacomp.co.il/ חשוב לי לשמוע דעתכם על התאמת החלקים לביצועים אופטימליים ! 1 מעבד PENTIUM 4 3ghz 800mhz :D2 לוח אם ASUS P4C800 DELUXE http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4C800%20Deluxe&langs=01 :D3 זיכרון OCZ PC-3200 400 mhz EL DDR 1024MB DUAL CHANNEL OPTIMIZED ENHANCED LATENCY - CL 2-3-3-6 1T (2 x 512) http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-3200+Dual+Channel :D4 קונן כשיח Western Digital Enterprise Serial ATA Hard Drive WD Raptor 36.7 GB 10,000 RPM http://store.westerndigital.com/product.asp?sku=1496302 :…

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, ACU, THE CREW, GTA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גיימינג ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מחשב ביתי למשחקים וצפייה בסרטים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא מסך CRT עם 17 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אסטרטגיה ומשחקים מקוונים בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך …

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  14. שלום חברים. הגיע זמן לקנות כבר מחשב נייד! התקציב בכותרת(כדי שמנהלים לא יצעקו עלי ) בינתיים המחשב שהכי נראה לי זה מה שמצויין בכותרת. לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=16877 מבחינת מפרט הוא נראה טוב. האם יש משהו מהותי שצריך למנוע ממני לקנות אותו?(בבקשה בלי "תוסיף עוד 500 שקל ותקנה נייד עם C2D" אני צריך עוד ציוד נלווה וכבר זה יוצא שאני מותח את התקציב) האם יש הצעות אחרות יותר טובות?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  15. הדגם הוא של COMPAQ TC4200 ניסתי לשחק בהגדרות אבל אני לא מצליח להפעיל אשמח לעזרה אגב זה עם XP באנגלית תודה רבה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  16. עזרה להרכבת מפרט למשחקים חזקים כמו הPES 2008 בתקציב בסביבות 4000 אלף ש"ח. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  17. יש דבר כזה? הוא יחובר למסך LCD רחב בגודל 22-26 אינטש (זה אפשרי, נכון?) אני לא צריך מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות, אבל שאני אוכל לפחות להתנסות במשחקים חדשים. אני חושב שכרטיס מסך בסגנון 8600GT יהיה די והותר בשבילי. אין חשיבות למשקל של המחשב או לגודל המסך - מוכן להתפשר כדי לחסוך בכסף. אני יכול להסתפק בדיסק קשיח של 120GB. האם בתקציב הזה אני יכול להנות ממחשב נייד שיביא לי שיפור מהמחשב הנוכחי? (פנטיום 4 2.8GH 512MB וכרטיס מסך ג'יפורס 5200). איך המעבדים של הניידים במחירים כאלה בהשוואה למה שיש לי? תדה.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  18. שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  19. הציעו לי מפרט מסוים (למטה). (התקציב הוא 1300 ללא הרכבה) מה דעתכם? א.אפשר להוציא משהו יותר טוב מתקציב 1300 (לא כולל הרכבה)? ב. לא כדאי לקנות מחשב מורכב בתקציה הזה? ג. המחשב הקודם היה עם fx5200, פנטיום 4 ו1GB. כמה אני ארגיש בהבדל? הנה המפרט: מעבד Intel Celeron Dual-Core E3200 Tray ₪236 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE3200ay לוח אם Asus P5KPL-AM ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31146 כונן קשיח Seagate ST3250318AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪198 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250318AS זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי Axle nVIDIA GeForce 9300GS…

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by Moo,

יש לי VOSTRO 3300 ואני מחפש לו ספק נוסף ב EBAY על הספק עצמו לא רשום מספר דגם או משהו כזה שנתן ב EBAY תוצאות רשום שהוא ממשפחת PA-12 . בחיפוש מצאתי הרבה תוצאות שתואמות לנתונים הטכני של הספק שלי, אבל אני לא בטוח שהקונקטור מתאים. אשמח לקבל טיפים למציאת שנאי תואם תודה

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  21. שלום לכולם!!! כמו בכותרת....לא צריך ציוד היקפי(עכבר,מקלדת,צורב,floopy) צריך מסך...ואם אפשר שהמחשב יריץ קצת משחקים אז זה סבבה... תודה רבה!!!!

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by buga buga,

שלום, אני מחפש מחשב מומלץ למוסיקה- בין אם זה איחסון ותפעול קבצי מוסיקה+סירטוני מוסיקה. ובנוסף קצת משחקים עכשווים. הטווח הוא 2000-3000,המלצות?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  23. Started by VGFreak,

1. מה התקציב המקסימאלי? 400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  24. חשוב לציין - יש לי אופציה לקנות ולשלוח את הלפטופ לניו ג'רזי ארה"ב (אמזון\איביי) ושיביאו לי אותו משם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 שקל (אם יש באמת הבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מצד אחד, מחשב ללימודים שיוכל להריץ בלי בעיה את כל הדברים שאצטרך בשבילם (תוכנות הנדסה ותכנות, ויתכן שגם גרפיקה כמה שאצטרך), ומצד שני שישמש לי כמחשב ביתי שאחבר לעמדה נייחת (מסך, מקלדת ועכבר. את כל הציוד ההיקפי אשיג ואתאים ללפטופ שאבחר) שאוכל לגלוש בו באינטרנט, לראות סרטים ואולי להריץ משחקים פשוטים או ישנים מעט …

• 0 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים