עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הפרסום בשביל חבר: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן HDD וכונן דסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני חושב על לעשות לי איזה עסק קטן ואני צריך הצעות לסרברים עם Xeon בודד, 12GB זכרון, X2 הרד דרייבים 256GB 10K RPM לרייד 0 ועוד 640GB 7.2K RPM גיבוי+אקסטה אחסון.. אם זה משנה הסרבר גם יחזיק מהירות חיבור של 100MB ברגע שיגיע כזה לארץ (וזה לא כ"כ רחוק מאיתנו). כמו שציינתי, אני צריך שהמחיר לא יעלה על 1500$ 2200??$.. תודה

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  3. שלום, אני מבקש מפרט מחשב ל-HD וגיימינג עד 5000 ש"ח (כולל מסך) באזור קריות. קיבלתי בעבר מפרט שהבאתם לי של TMS אבללאחר ששקלתי מחיר לעומת העובדה שאין להם סניף באזור חיפה-קריות החלטתי שאני מעדיף לא להסתכן. אם אפשר להביא לי הצעה מחנות שיש לה מעבדת שרות בקריות (אפשר גם חיפה) אודה לכם מאוד. הנה הדרישות של המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום עוד 500 שקל, אם ההבדל בביצועים יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור תכני HD אך גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  4. היי , אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה , מסך 15 , השאיפה זה כונן SSD גם במחיר כזה עם 8GB DDR , יש חיה כזו? התקציב נמוך אני מניח אבל אשמח להצעות ולברר , וגם הצעה של לקנות SSD בנפרד ולעשות את הקומבינה הזו . תודה

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by Hatori_Hanzo,

כמה המחשב שלי שווה אם ברצוני לפרסם ולמכור? תודה לעוזרים מעבד AMD FX 8350 לוח אם Gigabyte ga-990xa-ud3 rev.3 קירור למעבד Antec kuhler h2o 620 זכרונות G.Skill 8gb 1866mhz cl9 ספק כח Thermaltake toughpower 750w כרטיס מסך Zotac GTX680 4gb מארז cooler master 832 stacker מקלדת + עכבר לוגיטק mx 3200 כוננים קשיחים: 1 טרה WD 2 של WD 250gb כל אחד 1 כונן SSD crucial m4 נפח 128gb הכל עובד מצויין..אחריות לרוב הרכיבים. שכחתי לציין גם 5 מאוורים + בקר של NZXT ומסך 24 אינץ של DELL דגם 2407

6. שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי HD התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  7. שלום לכולם! אשמח לקבל הצעות לשיפור המפרט הבא: Price list updated 13-07-2011 מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1425 1 1425 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 835 1 835 זכרונות‏ DDR3 1600Mhz Price Units Total 4x4GB Corsair Vengeance Quad Channel CL9-9-9-24 1120 1 1120 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1550 1 1550 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB SATA III ST31000524AS 285 1 285 כונני SSD‏ OCZ Price Units Total OCZ Vertex 3 2.5'' 120GB SSD SATA III MLC Retail 1390 1 1390 צור…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  8. יש לי נייד שמתחמם בצורה מטורפת (MSI כמובן ) והשאלה שלי אם אני משאיר אותו דולק ללא הפסקה , זה יכול לגרום לנזק ??? מומלץ לי לקנות מגש קירור ? מי שמבין ויודע אם יש לזה השפעה שיסביר לי בבקשה ! תודה .

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by the-hunter,

שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד MSI דגם EX620 , בניסיון להבין כמה דברים על החיבורים שייש בו מצאתי סיקור ומשם זה נהיה עוד יותר לא מובן . בסיקור הזה יש ארבעה תמונות שהשניים התחתונות הן על USB משולב בחיבור E-SATA והשניה על הקורא טביעות אצבע , הבעיה היא בשני תמונות העליונות , הראשונה מראה את ארבעת החיבורים האנלוגיים של הסאונד וגם רשום שייש יציאה אופטית , גם כשקניתי אותו הבנתי שייש לו יציאה אופטית ואני לא מבין איפה היא . בתמונה השנייה מראים יציאת VGA ואת חיבור המתח ועוד עיגול זהוב קטן כזה שעד עכשיו הייתי בטוח שזו כניסת לאנטנה של WIFI להגברת הקליטה אבל שם רשום שזו בעצם כניסת TV , איך אני אמור בעצם להשתמש בה , עם איזה חיבור , איזו תוכנה צריך אם בכלל צריך ? תודה רבה לעוזרים ! הנ…

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by makopolok,

האם מחשבים ניידים עם יציאת Thunderbolt הם הדבר הבא ?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  11. מפרט א' ; מעבד :415 ש"ח AMD 3600 X2 AM2 לוח אם:315 ש"ח ABIT NFM2S כרטיס מסך: ON - BOARD סך הכל : 730 ש"ח מפרט ב' ; מעבד : 660 ש"ח INTEL E4300 DUO CORE לוח אם: 510 ש"ח ABIT IB9 כרטיס מסך: 400 ש"ח LEADTEK 7300GT סך הכל : 1570 ש"ח ההפרש 840 שקלים המפרט מיועד לצפייה בסרטים מוסיקה וגלישה באינטרנט, מעט מאוד משחקים אם בכלל... לשני המפרטים יצורף 2GB זכרון 667HRZ השאלה איזה מפרט יותר משתלם לעתיד ... יחזיק יותר זמן עד השדרוג הבא. קחו בחשבון שאוברקלוק פשוט, ניתן לביצוע(יתרון ל4300) וגם מעבד ניתן להחלפה בעתיד בכסף שנחסך(יתרון ל3600) - הכרטיס מסך שנלקח במפרט ב' הוא עקב …

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by uncommon,

עובד עפ"ר על תכונות גרפיות רבות במקביל, ובנוסף צריך להריץ מק על העמדה. אופציה אחת שהועלתה: DELL PRESICION T1700 MT/INTEL E3-1240/500GB SATA/16GB/2GB NVIDIA QUADRO K2000/RW/F-D/3YOS כשכמובן היתרון הוא ביציבות ובאחריות (3 שנים) שמעניק לך מחשב מותג. אשמח כמובן לשמוע על אלטרנטיבות בסביבות ה-5K.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  13. http://www.tms.co.il/preview/spec/uckjs9gv תנו לי חוות דעת בבקשה תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך מפרט חדש אני רק מבקש חוות דעת על זה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכת וידאו חובבנית+ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות ג…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by Stellar,

אהלן חבר'ה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אם מפרט מומלץ למחשב נייד שיצטרך להריץ תוכנות תלת מימד בצורה טובה. קצת הסבר, אני סטודנט לאדריכלות ואנחנו משתמשים המון בתוכנות תלת מימד ורנדרינג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  15. שלום אני שמתי לב שבקטגוריה של מחשבים מומלצים את מציעים לשים דיסק קשיח מכני של 2TB ו 500GB SSD מאיזו סיבה אתם לא מציעים לשים דיסק SSD של 1TB ואני מיתכוון ל m.2 כמובן כי לבית אין צורך וזה באמת ביזבוז כסף לקנות NVME לא נרגיש באמת בהבדל אני שואל זאת כי אני מיתכוון לקנות מחשב נייד חדש עם 1TB SSD בין היתר ולישכוח מהטרנטה המכנית או שיש בעיה עם זה בין היתר מאמין שהיציאה SATA 3 תעלם מהסיבה שאין היתחדשות לטכנולוגיה בניגוד ל PCIE4.0

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  16. מה התקציב המקסימלי? 2500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אשמח אם אפשר לעמוד ביעדים וגם לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח, אבל תכלס מעדיף לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים - מוכן להתפשר על הגדרות גרפיות. אדריכלות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? Autocad, sketchup, photoshop, vectorworks. יבוצעו בו מדי פעם renders. ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, גודל המסך 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, משחקי ספורט * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות 3. האם יש צו…

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  17. אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג בעיקר. המחשב מיועד למשחקים החדשים שיוצאים ושיצאו ושישוחק על הגדרות גבוהות. לא מתוכנן OC. אני רוצה להכליל גם ציוד היקפי: מסך רמקולים מקלדת ועכבר. התקציב הוא 5000 שקל ואם יש צורך אז חריגה של עד 300 שקל. עדיפות לחנות RSM שם אני מתכנן לקנות. וגם אני רוצה להוסיף למחשב הקודם שלי לוח אם ספק וזיכרון, המחשב הוא די ישן משהו כמו שלוש וחצי שנים. המעבד הוא pentium D 775 והכרטיס מסך הוא geforce 210. אז אם אפשר בבקשה גם המלצות למחשב הישן וגם מפרט חדש. אם אתם צריכים עוד משהו תגידו. אא התקציב לשלושת הרכיבים הוא בסביבות 600 שקל.

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by Chymes,

מה דעתכם על המגמה של החברות הגדולות לצפות את המסך בציפוי מבריק? האם הציפוי משפר את איכות התמונה או שמדובר בגימיק שמטרתו למשוך את העין ולמכור יותר יחידות?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  19. יש לי מחשב די עגלה יחסית להיום, כשקניתי אותו הוא היה סבבה יחסית... אך כל חודש יוצא מחשב יותר טוב : אך למרות זאת, קראתי כתבה שבמחשבים שייצאו בשנה הבאה יהיה הבדל ניכר מהמחשבים היום. מערכת ליבה כפולה וכו' (שאגב זה לא אומר לי כלום) האם כדאי לי לקנות מחשב חדש במהלך השנה, או לחכות לשנה הבאה (ובדרך לחסוך קצת יותר כסף)? אגב- אם למישהו יש זמן לנוב כמוני, אשמח לשוחח עם מישהו על הנושא... אולי הוא יבהיר לי קצת דברים מסנג'ר- omernahum@walla.co.il. איי סי קיו- 280277217.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  20. מחשב קומפלט ....כולל מסך.. עכבר ..מקלדת + מדפסת + הרכבה + התקנה של מערכת הפעלה AMD ו אינטל ( זה לא בשבילי אני פשוט צריך עזרה לעזור למישהו )

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by 4yonatan4,

. קישור למפרט המחשב: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12059 או http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10438 2. מחיר: גג 2700 3. שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים 4. משחקים: fifa, nba (לא חייב איכותי) מסך: 13-14 אינצ' אני מחפש מחשב איכותי ורוצה להשקיע במשהו שיחזיק הרבה זמן. איזה מחשב יותר טוב? תודה רבה, יונתן.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  22. שלום. אני זקוק להמלצה למחשב נייד,המחשב מיועד לתוכנות גרפיות-(פוטושופ וכו'),לעבודה עם תוכנות תלת מימד-רק למידול,ללא רינדוד. ולהרצת משחקים ישנים יחסית-כמו אנריל טורנמנט. התקציב הוא עד 4500 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by Xan,

שלום לכולם, אני מעונייין לבנות מחשב בין 12 ל- 16 אלף ש"ח יש לי כרגע רעיון לבסיס תרגישו חופשי להציע רעיונות הרכבה על הבסיס שאני חשבתי עליו או דברים טריים לחלוטין. מדובר במפרט ללא מסך. כרגע זה מה יש: 1. ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI (לא נעול על הלוח אם אבל כן צריך לפחות 6 סאטא ועדיף SLI) 2. 2xRaptor 36gb 10krpm(Mirrored) 3x HDD 500gb (Raid5) 7200rpm 3. ASUS EN8800GTX GeForce 8800GTX 768MB PCIe (אני יחכה ל R600 מ2 סיבות 1. המחיר ירד 2. אולי אני יוותר על SLI ויקח את ה R600) 4. Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb (קיימת אפשרות שאני יקח E6600 בסופו של דבר כדי לקצץ מחיר) 5. 2Gbit KIT DDR2 800 (אני עדיין מחפש זכרונות כנראה יהיה 2gb עדיך איזה שהוא value pack ולא performance …

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by Josh,

מחשב לפעולות משרדיות כגון: עבודה בword וגלישה באינטרנט לא כולל מסך.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by Globalization,

רציתי לקבל הערכה פחות או יותר מדויקת בנוגע למפרט שמצוי בחתימה. תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.