עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rafi-s-,

משהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה מפרט עד 3000 אלף בלי מסך בעיקר לעבודות וקצת למשחקים תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by beyle,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 (מזומן) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 700 (מזומן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, מכונות וירטואליות לעבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - VMWare, Vbox - כבד (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד גם לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - COD AW וכל החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך של DELL 24" - 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  3. Started by nipo3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 שקל , אבל עדיף שלא להגיע לזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה – רק למשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – RPG ואסטרטגיה בעיקר. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – 1600X1200כרגע אבל אקנה מסך חדש בהמשך ). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהות אם אפשר אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by boaz_aha,

שלום לכולם ותודה מראש לעונים. אבקש את עזרתכם למפרט למחשב שיעודו הוא בעיקר פוטושופ עם קבצים של 200-300 מגה. חשוב לי מאד שיהיה שקט. הרדיסק 250 GB שדרוג עתידי בתודה בועז

• 16 תגובות
    • 946 צפיות
  5. יש לי תקציב של 1200 ש"ח ללוח ו-900 ש"ח בערך למארז+ספק. לגבי לוח אני מתלבט בין: ASUS P5W-DH Deluxe המבוסס 975 ל- Gigabyte GA-P35-DQ6 המבוסס P35 כמובן. פחות מעניין אותי תמיכה ב-DDR3 כי אני קונה 4GB של זכרון DDR 2 איכותי מאוד וזה לא יקרה במחשב הזה, כנ"ל לגבי תמיכה בפנארין כי אני לא חושב שאשדרג מעבד במסגרת המחשב הזה (קניתי Q6600). מה שמטריד אותי בג'יגה בייט אלו הפלטות האחוריות של הקירור שמצמצם אפשרויות קירור למעבד (אני גם מאוד אוהב את אסוס באופן כללי). מצד שני הוא P35 שנראה יותר בשל ל-CORE DUO 2. מה אתם אומרים? (בכלל אני לא יודע מה בדיוק ההבדלים בין P35 ל- 975 ). אגב אם אתם חושבים שלוח אחר מתאים וטוב יותר אל תהססו לומר... לגבי מארז וספק חשבתי על הסונטה 3 אבל אני לא בטוח שה-50…

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  6. http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1842 http://www.imshops.co.il/pl_product~SatelliteP300-133~2~1.htm מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  7. אהלן חברים, אני התחלתי לעבוד על גרסא חדשה של EEEPC Tool הישן והלא כ"כ שימושי שלי - תוכנה להגדרה של רזולוציה מה-System tray. הגרסא החדשה ככל הנראה תכלול בעתיד אופציה דומה אבל הרעיון בגרסא הנ"ל זה לספק תמיכה בכל סוגי ה-EEE PC בכלי אחד לשליטה על תכונות המחשב. EEEPC Tool v2.0: הכלי מכיל את התכונות הבאות: שליטה על מהירות המאוורר של המחשב. שליטה על התאורה האחורית של המסך - שליטה עם דיוק רב יותר מהנגיש דרך כפתורי המקלדת. שליטה על מהירות ה-FSB, אפשר לעשות למחשב Overclock או Underclock מתןך וינדוס דרך התפריט. תצוגת OSD הכוללת מידע על: מצב כפתורי ה-Num lock, Caps lock, Scroll lock עומס על המעבד שימוש בזכרון RAM מהירות המעבד טמפ' המעבד מהירות המאוורר ב-RPM ובאחוזים בהירות תאורה האחו…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  8. מחפש מפרט של מחשב במחיר של 3000-3500 דחוף!!!!!!!!! בלי מסך בלי צורב או כוננן דיסקים בלי השקעה גדולה בכרטיס קול עכבר או מקלדת השקעה רק ברכיבם העיקריים מעבד לוח אם זיכרון וכרטיס מסך טוב עד טוב מאוד ודיסק קשיח של 120mb תודההההההההההההה!!!!!!

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  9. שלום אני צריכה לרכוש מחשב חדש וראיתי מפרט מוכן שאני רוצה לוודא ששווה ללכת עליו. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 3K-3.5K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה די מסיבית (המחשב הקודם שלי נשחק עקב כך (אבל הוא בן 5.5 שנים אז עוד אפשר להבין). עבודה בעריכה גרפית, מולטי טאבים וסטרימים. ללא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ממש מבינה בזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by kiwi,

הגיע הזמן לקנות מחשב חדש אחרי שהייתי תקוע עם הגרוטאה 4 שנים זה המפרט שחשבתי עליו: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) [ ¤ 615.04 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 585.75 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  11. שלום לכולם. לאחר 6 שנים שהמחשב הביתי שירת אותי בצורה נפלאה הוא עשה את שלו והגיע הזמן להחליפו. לאחר שעברתי פה על חלק מהודעות הפורום השתכנעתי שנכון יותר לעבור למחשב נייד. הצרכים: א.אני עוסק בצילום כך שבעיקר אני עובד עם פוטושופ ותוכנות עריכת תמונות של ניקון. ב.בנוסף כל תוכונות האופיס שמשמשות אותי לניהול השותף של העסק. ג.יש צורך להתחבר לסורק ומדפסת. ד.אני לא ממש רץ כל היום עם המחשב על הגב . ה.צריבות מרובות. ו.כונן ל compactflash שאלות : 1.מה לקנות ? ואיזה דגם? 2.בימים האחרונים רצים לא מעט פירסומים של לנובו מה דעתכם? 3.האם ניתן לבקש חלונות xp שנוח לי יותר לשימוש ולא מכביד על המערכת? 4.איפה לקנות בהתייחס לאמינות , אחריות , ומספר תשלומים גדול ככל שניתן. התקציב כרגע הוא 5000 ש'ח…

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by Ariel_Tu,

שלום לכולם! מחפש עזרה בבניית מפרט לקצת משחקים (כמו Fifa 2005) שיאפשר לראות סרטים ו שיאפשר לצרוב DVD בצורה סבירה בלי שיתחמם יתר על המידה. אין לי צורך ב מסך, מקלדת עכבר ורמקולים ו לא איכפת לי להתפשר על 80 GB בכונן הקשיח. התקציב בוא 2800. תודה!

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  13. שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  14. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by bictelboym,

קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire Intel i5 , win 7 , memory-4G , ati HD 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti ואני רוצה במשכורת שלי שאני מקבל להשקיע במחשב טיפה. הסכום שלי שאני מוכן להשקיע 1600 שקל בלבד. אני רוצה לשים זיכרון פנימי 8GB DDR4 ומה עוד כדאי לי לשים? מעבד i5 3.5ghz אני ישים ולוח אם חזק.יש לי איש מחשבים שאני מכיר שאני יכול תמיד לשלם לו חודש הבא על כל דבר שאני קונה אז ככה שזה לא פוגע לי בתקציב. מה עוד לשפר? להביא ספק כוח 850w? תייעצו לי. תודה רבה לכם ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  17. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560113[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1396/1368[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-H97-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪613/601[/td] [/tr] [tr][…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  18. מארז- antec 1080B ספק- antec truepower 430w מעבד- amd athlon 3000+ s939 לוח אם- abit av8 זיכרונות- GEIL/A-DATA 512MB (בעתיד אני יוסיף עוד אחד של 512 ואז יהיה לי גם דואל) דיסק קשיח- wd 120gb sata 8mb 7200rpm כרטיס מסך- leadtek 6800 128mb 256bit כונן תקליטורים- LGX52 צורב דיוידי- nec 3500a X16 כונן תקליטורים 1.44 את המחיר אני לא יודע עדין... נ.ב: אם אין לו 3000 סוקט 939 אני לוקח 3000 סוקט 754 עם לוח NF8 או KV8 של ABIT) שאלה: הלוח לסוקט 939 איזה עדיף AV8 או AV8-3RD-EYE ?(אני לא עושה אוברקלוק) תודה... ומה אתם אומרים על המפרט הוא בסדר או לשנות משו?

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  19. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט. מעבד חזק, לפחות 2-3 ג'יגה זכרון. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): לא באמת * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? THE MORE THE BETTER. מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא 700 דולר זה באמת הגג מבחינתי. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  20. שלום , אשמח לדעתכם בנושא לגבי שינוי רכיבים לפי הצורך תקציב 4K+\- (אם אתם רואים צורך לקצץ במחיר\רמת הרכיבים אין בעיה)) מטרה תכני HD , משחקים , שקט להלן המפרט : מעבד - Intel Core I5-2300 LGA1155 ₪912 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=BX80623I52300 לוח אם - ASROCK H67M-GE LGA1155 ₪465 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=14082 זכרונות - KINGSTON HYPER-X 4GB 1600MHZ ₪114 כמות:2 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=23756 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE ₪744 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=S6851GD5H כונן קשיח - SEAGATE Barracuda Green SATA 6Gb/s 2TB ₪791 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=ST2000DL003 צורב - SAMS…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד למישהי שמתעסקת עם תוכנות גרפיות כגון AutoCad הנ"ל ואחרות כך שכניראה שצריך זיכרון רב ומעבד חזק אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים ולא בדרישות התוכנות הללו לכן אני פונה אליכם להמלצה בתקציב של 4k בתקווה שהוא יספיק למטרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by TaZeR,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים עבור אחותי, כאשר התקציב שלה הוא 3000 ש"ח, ויכול לחרוג עד ל-3500 ש"ח במקרה הצורך (אם תוספת קטנה במחיר תביא לשיפור משמעותי במוצר). הדרישות שלה מהמחשב הן כאלה: 1. שיהיה וורוד! אני מניח שאפשר יהיה להתגמש בקטע הזה אם הוא יהיה בצבע יפה אחר (יפה לפי קריטריונים של בת טיפשעשרה). 2. שיהיה לו מסך בגודל של 14.1"+. 3. שיהיה שקט (יחסית). אני לא יודע מה ההבדל בכמות הרעש שמפיקים כונני 5400rpm ו-7200rpm - לכן אשמח לדעת האם כונני 7200rpm רועשים? 4. שניתן יהיה להשיג אותו בחנות גדולה ומוכרת (כמו באג, אופיס דיפו, אייבורי וכו'...). בינתיים עלה הדגם הבא כאפשרי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10694 אני ממש לא בקיא בסדרות החדשות של …

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  23. שלום לכם! ראיתי באתר של netaction את המחשב הזה, הנה קישור - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1585540 והוא נראה לי די זול ודי בסדר, אני בתכל'ס לא צריך יותר מזה, אבל אני לא בטוח. מה אתם אומרים? אני קצת חושש מהלוח אם וגם מתבאס מזה שזה רק 256MB זיכרון (וזה לא נורא, אפשר להוסיף), אבל הזיכרון הוא 333Mhz. עכשיו אם הלוח אם בכ"ז בסדר ואני אוכל לשפר קצת את המחשב, לקנות לו כרטיס מסך נורמלי ולהוסיף זיכרון, אז אולי אני באמת אקנה כי זה באמת יחסית זול. אפילו ב-KSP שניסיתי לבנות מחשב עם המפרט הזה הגעתי לסכום גבוה יותר (בלי הרכבה אפילו) והמחיר פה כולל משלוח. אז מה אתם אומרים,חבר'ה? שיהיה חג פסח שמח!

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by ilu_xa,

שלום לכולם, שנת הלימודים באה ומתקרבת, לכן הגיע הזמן להצטייד בהתאם. אף פעם לא היה לי מחשב נייד משלי, ואף פעם לא יצא לי להשתמש באחד כזה יותר מדיי, לכן אשמח לקבל המלצות והכוונות מבעלי הניסיון בתחום. למרות התקציב הדחוק ראיתי שיש לא מעט אופציאות והמגוון הוא דיי גדול. * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, אופיס. בשביל המשחקים יש לי את המחשב הנייח. * גודל המסך? 12-14", הבנתי ש15.6 יהיה בעייתי מבחינת גודל, משקל, זמן סוללה? * משקל רצוי? אין לי אינדקציה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מניח שכן, לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כבונוס, אבל לא חובה. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי שיהיה כונן כלשהו, לא…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  25. שלום יש לי מסך מחשב של חברת דל 24 אינץ' משנת 2011. המסל בסדר ולא עושה בעיות. אני מחפש לקנות מסך שני. אני מתלבט: האם לקנות חדש או יד שנייה? האם לקנות שני מסכים חדשים ? אני הרבה זמן מול המסך ואין לי מושג אילו פרמטרים חשובים מהבחינה הזו, קצב רענון? זוית צפייה וכד. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים