עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אשמח לקבל פידבקים על מחשב שאני מעוניין לרכוש http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700 תודה לעוזרים אין לי צורך בOC לא חשוב אם שקט או לא (עדיף שקט)

• 17 תגובות
    • 913 צפיות
  2. היי הגיע הזמן להשתדרג כנראה שרק עוד חודש אבל בנתיים אני מתחיל לחפש את הכיוון אני מחפש לוח מעבד זיכרונות וגם קירור למעבד שיחברו ל 8800GTS שלי ונכון לעכשיו גם לספק שגם הוא יוחלף בקרוב ,(כל המערכת הישנה שלי תעבור לאחי) דגשים. לוח עדיף ASUS או DFI או ABIT יש לי פחות זיקה לגי'גה בייט למרות שאני יכול לשקול אותם כאופציה אם יהיה לוח מעניין . 2 כרטיסי רשת =יתרון . ואני צריך FIREWIRE . עכשיו הבנתי שPCIE 2.0 תומך אחורה לPCIEX16 אז אם זה אכן כך אני אעדיף את זה ככה לצורך שידורג עתידי אלה אם כן מבחינת כסף זה הרבה יותר יקר לגביי הקירור שלא יהיה גדול כמו הביג טייפון שיש לי כרגע הוא פשוט עצום מדיי אז רצוי קטן ויעיל והולך להתבצע OC התקציב גמיש במקצת . תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  3. Started by OmegaShadow,

בכוונתי לקנות מחשב נייד בקרוב (כבר בחרתי את הדגם). המחשב מגיע עם מסך 15.4" וברזולוציה של 1920x1200 האם זה יהיה רזולוציה גבוהה מדי בשביל שימוש רגיל ? האם הכתב יהיה קטן מדי ? האם כדאי לבקש לשנות את הרזולוציה ל- 1680x1050 ? שימושים הם אופיס , אינטרנט , סרטים ומשחקים.

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by רחליג,

זקוקים למחשב משרדי לשימוש של תוכנות קלות (בעיקר אופיס וגלישה) עם תוכנת גיבוי נתונים . שני מפרטי המחשב המומלצים מתאימים לנו מבחינת הדרישות אך מעודכנים ל-9.2013 . האם המפרטים עדיין רלוונטיים או יש לשנות חלק מהמפרט ? האם המחירים עדיין רלוונטים או היתה ירידה במחירים? תודה על כל התייחסות. רחלי .

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. שלום לכולם, קבלתי הצעה למחשב המיועד לעיצוב גרפי, שימוש עיקרי בתוכנות פוטושופ, קורל ואלוסטרייטור. הצעת מחיר למחשב לוח אם - Gigabyte GA-X58A-UD3R Intel X58 Chipset מעבד - Intel Core-I7 950 3.06Ghz 8MB I7 זכרון - Kingston Kingston 12GB 1333Mhz DDR3 דיסק קשיח - WD 1TB 7200rpm 32MB דיסק קשיח - WD 500GB 7200RPM 32MB צורב - LG DVDRW X22 SATA Dual Layer DVD מארז - HEC 6A Case + 700W Real PSU כרטיס מסך - GainWard Nvidia GeForce GTX460 1GB DDR5 256Bit המחיר עבור המערכת הזאת הוא 6500 ש"ח, חשוב לי לקנות מחשב שיעבוד כמו שצריך לפחות 3 - 4 שנים, מצד שני אני לא בטוח שאני באמת זקוק לכל מה שיש כאן או שאולי חסר דברים שכן חשובים לי אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מה אני יכול לשנות במפרט ה…

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  6. שלום,מבקש לחבר לי מפרט מחשב ללא מארז,ספק, וללא צורב DVD עד 3500ש'ח מעוניין במפרט טוב למשחקים כבדים ולא מתכוון לבצע אוברקלוק כי אני לא מבין בזהחשוב שיהיה שקט יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION וספק 450W של EZCOOL.אבל אם אתם חושבים-שהוא לא יחזיק -אשמח לקבל המלצות. המסך שלי LG 1970 אני מבקש לדעת מה עדיף 4 ליבות או שניים(Q6600 או E8400) לוח עם ציפ P35 או P45,אם יש טעם לשלם יותר 200 ש'ח כרטיס מסך של GF8XXX או של ATI48XX ולמה? לגבי דיסק קשיח מספיק לי 250GB,אלא אם כן ההפרש לא משמעותי במחיר ספק....אם יש צורך וחשוב שהמחשב יהיה שקט.....אף אני לא מדבר על קירור מיים וכו' תוספת:ביומיים אחרונים חפרתי קצת בפורום וקראתי שכרגע ולשנה,שנתיים אפשר להסתפק במעבד כמו E7200 וכ.מסך 9…

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  7. שלום רב. - ניתן להגדיל תקציב עד 1500 ש"ח ללא תוכנות בכלל וללא ציוד הקפי לא ארצה לחרוג מסכום זה. - המחשב לא מיועד לגיימינג אלא לשימושי אינטרנט בסיסיים, עבודה משרדית וסטרימינג של HD video לטלויזיה ברשת ביתית. - כרגע המסך איננו HD אך כנראה ישודרג ל HD בגודל ''22, הטלויזיה שאליה ארצה להסטרים וידאו היא בגודל ''42 ו-FullHD - הקנייה בשבוע הקרוב. להלן ההצעה: - Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 Tray - Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler - Asus H110MK LGA1151, Intel H110, DDR4, PCIE, VGA, DVI - HyperX FURY 4GB DDR4 2133MHz CL14 - Intel HD Graphics 530 - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III - On Board 5.1 Channel Audio …

8. שלום מכובדיי, ברצוני להתחדש במחשב מדיה סנטר חדש לסלון. חשוב שיריץ סרטים באיכות HD חלק ובלי בעיות ויהיה עמיד לאורך זמן. בחנות מסויימת הציעו לי את המחשב עם המפרט הבא: מארז- HEC Mini ITX - 268x318x70mm לוח אם- Intel - DG45FC HDMI and DVI outputs מעבד- Intel Pentium Dual Core E5300 Memory 2 gig 800 Hard Disk-1 Tera D1 מחיר: בסביבות 1500 ש"ח מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  9. שלום לכולם, אני חדש באתר , המליצו לי על האתר לחיפוש מפרטים. קודם עלי, אני ממש אהבל במחשבים כל מה שאני עושה איתם זה משחקים, משחקים, משחקים, קצת הורדות, קצת סרטים, מוזיקה בסיסית ומשחקים. עד עכשיו המחשב שלי היה סבבה לגמרי. יצאו כמה משחקים חדשים שלא עולים ובא לי לשחק: empire total war ו- warhammer בכל מקרה, אני מחפש מפרט מחשב שיוכל להפעיל משחקים חזקים. למיטב הבנתי- GTA או CRISYS הם כאלה ולכן משהוא חזק שיתאים להם. אז מה יש לי היום- ממש לא סגור על זה (ציינתי שאני אהבל במחשבים ) אבל אני ינסה: מעבד אטלון 64 AMD (יש מצב שזה DUEL או משהו כזה ) 2.21GHZ 1 GB RAM MB 256 GEFORCE 6600 מסך - MAG "17 דגם 786PF לא זקוק למקלדת צורב עכבר או כל דבר שבדרך כלל יש כשיש מחשב י…

• 15 תגובות
    • 913 צפיות
  10. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי- 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני HD,עבודה משרדית,Photoshop אין צורך בגיימינג/תוכנות ספציפיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה/אופיס/הרכבה. 8. האם ישנה ה…

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by SenDeR,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט שיהיה שימושי לראות סרטים, לעבוד על כמה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שהמחשב מתקשה. מעבד - i3 מסך 15 אינצ' משקל- נמוך ככל האפשר. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  12. קניתי את המחשב בארה"ב ואני כרגע עדיין פה... המטען כמובן לא מתאים לארץ. איפה אני מוצא מטען מקורי שיתאים לי ? ניתן למצוא בארה"ב אם כן מה בעצם אני אמור לחפש ? בארץ ניתן למצוא ? כי חשוב לי להשקיע במטען מקורי ושיהיה הכל סבבה. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by love-its-my-name,

הינ המפרט! מה אתם אומרים ? אה לפני שאתם מגיבים בקשר ללוח קראו את הביקורת עליו!!!! CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : Chaintech 9CJS Zenith 875P Motherboard (HT,FSB800,Dual DDR400, SATA RAID,1394,7.1 Sound,2xLAN,USB 2) [ ¤ 1372.35 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 275.18 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 489.61 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 VIVO 128MB 128bit DDR Retail Video Card [ ¤ 1100.7 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFB Blue Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 575.…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by dkingb,

ככה המעבד הוא E-6600 מחיר 1800 לוח אם ASUS P5W DH Deluxe המחיר 1300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1800GTO 256 mb VIVO מחיר 1126. HD- Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר 460 צורב DVD של LG עולה 200 ש"ח זכרונות 2*OCZ DDR2 PC2-5400 Gold Series *EOL 667Mhz מחיר 1600 בקשר למארז אני כבר לא יודע במה לבחור תמליצו תגיבו תודה

• 17 תגובות
    • 913 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניינת במפרט למחשב שישמש את הוריי לצרכים בסיסיים כגון: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ו"ישרוד" כמה שנים טובות.... בעיקרון הם צריכים גם ציוד הקפי אבל אם המחיר זול מידי אז אין בעיה להגיע עד ל 3K... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  16. שלום לכם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט עבור הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2500 ש"ח. אם אקבל אישור מהבוס להוסיף יותר כסף- אודיע כאן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך- אם אפשרי למפרט סביר ב2000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (Excel) שכוללת גם שרטוט דו מימדי בAutoCad וכן שימוש בתוכנה Solid Edge בתלת מימד בסיסי יחסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בעבודה. כמו שציינתי, התוכנות הן: AutoCad, Solid Edge. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - מעדיף לסגור את זה בפחות מ-2,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (OFFICE), אינטרנט, הזרמת סרטים ע"ג WIFI לסטרימר/RPI שמחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

18. Started by roe10,

היי אני הולך ללמוד השנה בב"ש מדעי המחשב. מצד אחד רוב הצרכים שלי יהיו בסיסיים כמו כל סטודנט למדעי המחשב..מצד שני, אני רוצה שהמחשב יהיה חזק, כיוון שלא יהיה לי עוד מחשב בדירה..למשקל גם יש חשיבות, כיוון שכנראה אקח את המחשב איתי לאונ' או כשאחזור הביתה למרכז..אבל יכול להיות שאתפשר על המשקל אם אראה שהמחיר נהיה מאוד גבוה עם משקל נמוך והמפרט שאני רוצה... * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לפעמים משחקים (משחקי ספורט למיניהם), צפיה בסרטים * גודל המסך?עדיפות ל13.3 כי אני מתכנן לקנות מסך רגיל ולחבר אליו. אבל אם יהיה 15.6 במשקל נורמלי גם טוב, כי ראיתי שרוב הדגמים של ה13.3 עם מפרט טוב, יקרים יותר משמעותית. * משקל רצוי- אני מאמין שעד 2 קילו…

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by Nitzand87,

1) תקציב עד 2700 נקנה בישראל 2) מטרות לאינטרנט אופיס וצפייה בסרטים 3) 17.3 אינץ' חובה 4) יציאת HDMI חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * בלוטות? לא חובה. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. אין צורך במערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by דניאל דוד,

כמה לדעתכם מחשב כזה שווה?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by sirexrv,

Dell Inspiron 6400 Intel® Core Duo T2400 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife 1GB Shared Dual Channel DDR2 80GB 7200rpm SATA 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition הוא עולה לי 4886.1 ש"ח הוא בעיקר ללימודים אבל אני רוצה לשחק לפעמים משחקי אסטרטגיה וAmerica's Army הוא יתאים? או שכדאי לי לקנות נייח בכלל (בגלל המשחקים) ?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  22. המחשב מיועד לדברים בסיסיים אולי לשחק פה ושם קצת. ראיתי שהamd החדשים באים עם כרטיסי מסך חזקים מובנים. השאלה אם זה שווה משהו או אולי ללכת על I5 וזהו. תודה!

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  23. שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב, מאוד חשובה לי רזולוציית המסך משיקולים אישיים, ולכן אני מחפש מחשב ברזולוציית UHD (4K). שאר המפרט - מעבד I7, אחריות נוחה של 2-3 שנים, 16 ג'יגה זכרון, SSD! אני חושב שאקנה את אחד הדגמים שבאים עם טרה ואחליף לSSD, היות וההפרש בשדרוג למחשב עם SSD שווה בדיוק למחיר שלו ולכן עדיף לקנות אחד ולהשאר עם הכונן של הטרה. מה שראיתי אלו שני הדגמים הבאים שמציעים בגדול כל מה שאני מחפש: http://ksp.co.il/?list_compare=.24468..26109. אשמח לדעת האם למישהו יש חוויות והתנסויות מאחד המחשבים, המלצות לטובה או לרעה . מודה לכם ושיהיה המשך סופ"ש מצוין!

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by ofcourse,

היי אני מתעניין ברכישת נייד יד 2 ויש לי כמה שאלות. 1. מה ההבדל בין X61S ל X61 ? 2. איזה דגמים של ניידים בגדלי מסך האלה שיצאו לפני שנה שנה וחצי הוכיחו את עצמם כאמינים ? 3. על איזה מהדגמים היה ניתן לקבל אחריות של 3 שנים ? (הבנתי שעל DELL וX61 נתנו ?) 4.איך ה 2510p ביחס לDELL 1310 וה X61 ? תודה רבה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by eli33,

אז חיכיתי וחיכיתי ועכשיו הזמן סוף סוף לקנות את ה HTPC הזה. שמעתי שיש ירידת מחירים צפויה ב 22 לחודש או שכבר הייתה אז זה הזמן כנראה לקנות. אני לא ממש יודע כמה צריך להשקיע אבל נתחיל עם 6.5K כי אני לא רוצה להגזים מההתחלה עם המחיר אולי אח"כ נשקול להעלות קצת את התקציב אם אני אראה שזה ישתלם לי. אז ככה: שיהיה מארז יפה שמתאים לסלון וגם איכותי (הסיבה העיקרית שאני שואל זה כדי לקבל מארז איכותי). שיציג תכני H.264 בלי בעיות. שיהיה כרטיס טלויזיה - על מנת שאוכל להקליט תוכניות מהטלויזיה כמובן. חובה שיהיה המחשב יהיה שקט -הכי הכי שקט שאפשר. וכל שאר הדברים שצריך שיהיה ב HTPC . נ.ב עדיף שהחנות תהיה באיזור המרכז(אני גר בפ"ת) - שמעתי שזיגזג מאוד טובים אז אם אפשר משם זה יהיה טוב. תודה

• 13 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.