ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט למחשב שבעיקרון יהיה למשחקים אני אשתמש בו גם לסרטים ושאר שימושי המחשב אבל אני לא יודע כמה זה רלוונטי עדיף מחשב שקט כי הוא יישב בחדר שלי אני בכוונה לקחתי לוח DDR3 כי אני לא מעוניין לשדרג בשלוש ארבע שנים הקרובות שוב.... המפרט צריך לכלול את הדברים הבאים לא לדחוף לי מפרט שלא כולל את החלקים האלה !!! Intel Core 2 Quad Q9550 Thermalright Ultra-120 eXtreme ASUS Rampage Formula Readon HD4870*2 אני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט לכל שאר הדברים זכרונות (DDR3 חובה) מארז (מאוורר ושקט שיכיל את הכרטיס מסך הזה) ספק (עם מחשבה לכרטיס מסך נוסף לעתיד הרחוק) עכבר מקלדת וכל זה עדיף כונן קשיח גדול או שניים בינוניים כי אני מוריד ומשתף המון... ו…
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיתוח ותכנות. Visual Studio, XNA (פיתוח משחקים - דורש כרטיס מסך), photoshop. * גודל המסך? 15.6" / 15.4" * משקל רצוי? לא חריג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע ומעלה (מעל 3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אלא אם כן הוא ירכש דרך האינטרנט, ואז מן הסתם דרושה אחראיות בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה ד…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הי, אני מחפש נייד לקחת איתי לטיול ארוך. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. קליל - עד 1.5 ק"ג, רצוי אפילו פחות - לכיוון הקילו הבודד 2. מסך בגודל 10"-12" ואיכותי מספיק לעריכת תמונות, כלומר גם רזולוציה כמה שיותר גבוהה 3. מעבד גרפי ייעודי או CPU מספיק חזק - שוב לעריכת תמונות 4. בטריה שתחזיק לפחות 4-5 שעות 5. רצוי Hard disk של 250GB בקטגורית ה Netbooks לא מצאתי אף מחשב שעונה לי על הדרישות, כולם מקסימום עם ה ATOM ובדרך כלל מסכים עם רזולוציה נמוכה. היחיד שראיתי שדי עונה על הדרישות הוא ה Lenovo X200 אבל הוא חורג במחיר. אני אשמח לשמוע עוד רעיונות...או שתאשרו לי שבמחיר שלי אין כזו חיה ותמליצו לי על הכי קרוב לדעתכם. תודה, ישי
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח. אני "מסתובב כל הזמן" ולא בהכרח נמצא במשרד ולכן חשוב לי משקל נמוך מסך של 12 אינטש' וזמן סוללה ארוך. מטרות המחשב? - סטנדרטי, אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך - 12 אינטש' * משקל רצוי - כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * כונן קשיח - ssd + דיסק רגיל * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - נדרשת אחריות בינלאומית רחבה. אני נוסע הרבה לחו"ל ולוקח את המחשב איתי, כך שאם הוא מתקלקל שאפשר יהיה לתקנו בחו"ל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן תודה
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מצאתי חנות איפה שאני גר שיש לה בערך אותם המחירים כמו ב-PCH. חשבתי על לקנות : 2.8c Abit's Ai7 Western Digital's 80 GB HD Samusng's 256*2 Asus's dvd-rom and Asus's CDRW But he doesn't have the video card I wan't and he only has generic boxes -- I've seen that KSP has the cheapest prices. The ai7 costs 650 and the ic7 costs only 670 ! also the Antec super lanboy (which is good for me in size, cooling, looks, and I go to lan parties) costs only 550. And the most surprising thing - sephire atlantis's 9800pro is only 1570 ! So i was thinking, should I buy it in that shop + order the video card and box from KSP ? cuz i live in ashdod which is very far ! but sti…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לקבל מכם הצעות לשיפורים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של כמה מאות שקלים אפשרית, אך עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים, גם תכני HD ותוכנות חישוביות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים החדשים והעתידים לצאת, כל הסוגים…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי חבר שלי הרכיב את המפרט הבא השאלה אם יש משהו שכדאי לשנות? P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 ?P5LD2-VM, Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA? ?512MB Samsung? ?160GB 7200 8MB WD1600JB? ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W כפי ששמתם לב המעבד הוא מעבד תקציבי והכרטיס מסך משולב עם הלוח אם. הוא אומר שהוא לא משחק במשחקים וצריך את המחשב לביצועים של תוכנות וצפייה בסרטים
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך 4. האם יש רכיב בו …
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני אוכל לשלב פה מעבד של רייזן? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=100676&sw=ACFRE00015A!1&work=y&sn=ACFRE00004A!1&products=B250M-BAZOOKA!1|HMA81GU6AFR8N-UHN0x2-PC!1|ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-PC!1|ST1000DM003-2Y-PC!1|ASU800NS38-128GT-C-PC!1|CC-9011085-WW-NE550M!1|ACFRE00015A!1|MSI-GamingPack10!1|G2460PF-PC!1|KW9-00139!1|SERVICEFORUM!1|
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני כבר חודש מחפש נייד טוב בתקציב של עד 7000 ש"ח +- (לא ממש חייב להגיע עד לזה) עקב ההתעניינות המועטה שלי בתחום אני ממש לא יודע מה לקנות, אבל אני כן יודע מה אני מחפש.. חשוב לי שיהיה עם 2 ג'יגה זיכרון, ושיהיה עם מעבד מסדרת T7000 + עם כ.מסך סביר (אולי ה 8400) כבר לא יודע מה לעשות עם כל הדגמים שיש בשוק ולא יודע מה לבחור.. בעיקרון השימושים של המחשב יהיו לאופיס גלישה ואולי קצת סרטים.. לא משחקים אבל בכל זאת לא הייתי מתנגד לכ.מסך סביר ראיתי את ה DELL 1520, אבל קראתי איפה שהוא ביקורת לא משהו חשבתי ללכת על איזה דגם של HP אולי, אבל גם שם לא מצאתי איזה דגם ממש מעניין אני כבר דיי מיואש ושרפתי על זה יותר מידי זמן אולי למישהו יש איזו המלצה?
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד לסטודנטית למשפטים(כנראה שהשימושים יהיו קלים במיוחד). * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 אינץ' * רזולוציית המסך? אני מניח שאם אפשר יותר אז עדיף * משקל רצוי? פחות משני קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה למחשב נייד שיהיה למשחקים חדשים של היום ולשנים הבאות. הקניה של המחשב רק מהאתר איביי(משתמש Top-rated seller ). * תקציב - 5000 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים ומשחקים כבדים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" לא יותר מזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא משנה. * משק…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הבאתי את ה - 3010 החדש. באתר של dell נתקלתי בכמה דרייברים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם להתקין אותם: Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn) Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard Intel Intel® WiFi Link 6200 התקנתי את הראשון מביניהם, והרשת האלחוטית עובדת. מישהו יודע למה משמשים השניים האחרים? האם להתקין גם אותם? ושאלה נוספת, למה זה משמש: Dell Wireless 365 Bluetooth Module תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום, מבקשת המלצה למחשב נייד לסטודנטית, שישמש בעיקר לאופיס בסיסי, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. בלי משחקים או תוכנות כבדות. גודל אידיאלי מבחינתי: 13 אינץ'. חשובה אמינות ומשקל לא גבוה. מתכוונת לנייד אותו ממקום למקום. אשמח לעזרתכם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב חדש אחרי שהקודם הלך ואשמח בעזרה עם המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? בתחום של 4-4.5K ש"ח ולא לחרוג 2. שימושי המחשב הם משחקים, עבודה משרדית, ותכנות שימוש בתוכנות : Office - מזדמן Visual Studio - תדיר עד כבד משחקים : Assassin's Creed 3, Team Fortress 2, Company Of Heroes 1&2 המסך שיחובר למחשב : 1680*1050 20inch מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, קירור למעבד (יש לי מהמחשב הקודם Noctua NH-D14), כונן דיסקים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?9-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? היית רוצה וגם יש לי קירור טוב מאוד למעבד, אב…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפקט הבא : AMD Price Units Total Sempron 2600+ (S754) 435 K8NS (s754) Nforce3 250 425 512Mb 400MHz Twinmos 295 RADEON 9250 128MB,TV+DVI 265 1 265 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 Teac/SONY 1.44 50 1 50 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 260 HEC Compucase CI6A21 400W 360 TFT 17'' 710T 1620 2 Lang30 MOUSE PS2 + roll 20 המחיר יוצא 4100 הייתי רוצה לרדת ב - 300 שקל מה לקצץ ??
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
החלטתי סוף סוף ללכת על ה Inspiron 6400 של DELL יש את זה http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=48 עם הרחבת זיכרון ל- 2GB בתוספת של ¤750; דיסק קשיח: 120GB בתוספת של ¤195; מערכת הפעלה: Windows vista basic; סה"כ ¤5700 ויש את זה : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm ב 6800 ש"ח ויש את זה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4102 שיעלה 5000 ש"ח עפ הרחבה ל2G זיכרון (ויש לו מעבד 1.75 ) המחשב מיועד לאופיס / עבודה / אינטרנט >> ותיקווה גדולה למישחקים ( ברמה של למשלWOW או MOHA ? ) 1. האם כרטיס המסך המשופר ATI1400 מצדיק תוספת של 1100 ש"ח או שישנם עוד הבדלים אחרים? (יש באנצ'מארק כרטיסי מסך שמשווה בין ה950 המובנה ל 1400 ?) 2…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אז ככה המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולגלישה אני צריך הרד דיסק\לוח אם\זיכרות\מארז+ספק\מעבד בלוח אם רצוי שיהיה כרטיס קול\רשת\USB2 תודה לכל הועזרים Aviv.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, מבקש את דעתכם בהתלבטות בין שני דגמי מחשב נייד, שניהם כוללים מעבד I5, זיכרון 8GB, ודיסק 256SSD. 1. Dell Vostro 5468 - 14 עם כרטיס מסך Geforce 4GB. 2. Lenovo Yoga 510 - 14 עם כרטיס מסך AMD 2GB. אני ער להבדלים ביניהם (רזולוציית מסך, ומסך מגע, וכן לנושא המשקל). השימוש הוא לטובת עבודות משרד (OFFICE, אינטרנט) ולעבודות שרטוט קלות (AutoCad). אשמח לשמוע את חוות דעתכם, והמלצות (אם יש למישהו ניסיון באחד מהדגמים). תודה מראש.
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? מינ' 15" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת שתתן שירות ואחריות טובה לסיכום מחשב נייד רגיל שלא יעשה בעיות , קל לתפעול לסטודנטית עם שימושים בסיסיים... אפשר גם מתחת למחיר בכותרת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים די בסיסיים - הרבה חלונות פתוחים במקביל, קבצי אופיס, צפייה בסדרות וסרטים. אני מסתובבת איתו הרבה אז הוא צריך להיות קל יחסית. מסך FHD ומעלה. סאונד טוב. 13.9/14 אינץ' מחפשת נייד דק ככל שניתן, אופציה ל 2in1 אבל לא הכרחי. עדיפות למסך מגע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בטווח מחיר של 2200 עם טיפה חריגה כעקרון המחשב הוא רק לעבודה משרדית אך גם שיהיה חזק לטיפה של עומס ומשחקים קלים ביותר. בדקתי מחשבים ורובם הם עם מעבד i3 מצאתי את המחשב הזה עם i5 מה אתם אומרים עליו?http://ksp.co.il/?uin=16364
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המפרט מבוסס AMD , רמקולים חייב ATP3 , מסך MAG 796FD2 וחייב מKSP מכוון שחבר שלי לא רוצה לנסוע יותר מדי.... אחרי הכל דלק זה גם כסף. , מקלדת ועכבר אפשר לשים רגילים של מיקרוסופט... אבל הנה זה מה שחשבתי עליו : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2600+(333) 600 1 600 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 540 1 540 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Samsung 540 1 540 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 2070 1 2070 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 460 1 460 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 כוננים- ??…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14807 איך המחשב? איך השירות של acer בארץ?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-