עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express מעבד- ??AMD Athlon 64 3500 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם- DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard זיכרון- Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200 X2 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD מארז - HEC COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W+ספק HEC 400WATT ATX 2 יש לי כמה התלבטויות: האם כדאי לקחת לקחת את הלוח של ASUS הA8N-SLI או את ASUS A8NE? לגבי המארז+ספק,הבנתי שהוא לא הכי טוב שיש אבל הוא כן יספיק לי לסחוב את כל המערכת ,זה נכון ? ולכמה זמן תספיק לי כל המערכת הזאת למשחקים? ושוב תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  2. אני מחפש מפרט למחשב משחקים עד 6000 שקל גג כולל צורב DVD בלי משחק זה מה שיש לי עד עכשיו אני רוצה לפחות 2 מפרטים טובים מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 לוח: Asus P5B זכרון: TwinMOS 1GB DDRII 800MHZ x 2 (סה"כ 2GB זיכרון) כרטיס מסך: Asus 7950GT 512MB DDR3 PCI-E הרד-דיסק: WD 250GB SATA2 16MB כונן אופטי: NEC 3550A ספק: HEC 500W מארז: לבחירתי תודה למי שיעזור צריך את זה עד יום שישי

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לנצל אבל אם יש רכיבים דומים בפחות כסף אז בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לבית שלי, אבל אני לא מעוניין במשחקים יותר כמו עבודה משרדית אינטרנט, מוזיקה, וכאלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אייטונס, להעביר דברים לאייפון, אינטרנט וזהו בעיקר.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מס…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  4. איפה אני יכול לבדוק מה הדגם של המחשב נייד שלי?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  5. שלום חברה אני מחפש מחשב נייד סביר למטרת משחקים ועבודה עם אינטרנט FACEBOOK ICQ ומשחקים כמו PES2010 FIFA ועוד.... התקציב שלי הוא 2500-3000 תודה מראש רועיי..

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  6. Started by red7711,

שלום , רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה. השימוש שלי במחשב הוא יחסית בסיסי , מה שאני צריך ממחשב זה להריץ משחקים בסיסים יחסית כמו SC2, לראות סרטים ב HD קצת סקייפ וכאלה לא רציני . מה אתם אומרים על המחשב הזה.? כרטיס מסך יש לי GEFORCE 9500GT אני יודע שהוא ישן אבל הוא מספיק לי , כונן דיסקים גם יש לי אז לא צריך . Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) Antec VSK-1000 ATX Cost-Efficient Mid Tower Case (No PSU) אני ה…

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by jambo222,

שלום אני מחפשת מחשב נייד לשימוש ביתי ומשחקים קלים. המחשב ישמש אתי לאורך זמן עד 2,200 שח.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by ran1809,

אני מעוניין להשתמש בנייד שלי כ GPS יש לי גיגהבייט W566N מה אני בדיוק צריך מקלט או משהוא נכון..? מאיפה אפשר לקנות ובכמה הוצאה מדובר.?? תדודה רן

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by yuda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (ללא הציוד ההיקפי). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא לפיתוח לרשת ובניית אתרים. מעבר לכך המחשב מתפקד גם כמחשב ביתי רגיל, כלומר עבודות משרדיות, קצת סרטים, ומשחקים לא כבדים מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות הכבדות העיקריות הן Dreamweaver ו-Photoshop, אבל אין הרבה עבודוןת חישוביות אינטנסיביות באף שלב. מצד שני, המאפיין העיקרי של העבודה הוא המון אפליקציות פתוחות יחדיו, לפעמים עשרות (חלקן …

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by bater,

יש לי מספר דילמות ,אנא קראו בעיון: המפרט שאני מרכיב מיועד לחלוטין למשחקים, אני רוצה מכונה אשר תוכל לעמוד היטב בכל הדרישות של השנה-שנתיים הקרובות ללא צורך בשדרוגים ועם מעט OC (או בכלל לא). התקציב שלי הוא בסביבות ה 10,000 ¤ כולל מסך. דרישה מיוחדת היא שהמסך חייב כנראה להיות LCD, אין לי מקום למסך 19' CRT, הנוכחי שלי שהוא MAG17' XJ ישן מאד מתאים בדוחק למקום, כל מסך גדול יותר פשוט לא יתאים לחלוטין (אלא אם תוכלו למצוא CRT 19' בגודל זהה ל 17' הנוכחי שלי, ומכיוון שאני מבין משהו בפיזיקה שעומדת מאחרי CRT זה לא נראה לי אפשרי). ולהלן הדילמות: 1.בהתחשב במגבלת הLCD האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך איכותי במיוחד? כרגע אני מתלבט בין Leadtek FX6800GT PX6800GTTDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 23…

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by HiTiT,

הייי אחרי המון זמן שלא נכנסתי לפורום, שאלה קטנה הביאה אותי לפה. יש ברשותי Dell Vostro 3300 עם הזכרון הזה? איזה זכרון לא יקר (2GB) יתאים לי ל Dual Channel ? תודה מראש, יאן.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  12. כמו שציינתי רצוי מארז שמתאים ל HTPC ושיתמוך ב 3D (חשוב ביותר) יש לציין שאני לא זקוק להארדיסק גדול. האם יש חיה כזאת?

13. אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 בלי חריגה בבקשה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 3.8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  14. היי אני צריך המלצה למפרט...מחשב שאני קונה לאחי הקטן (ילד בן 12 ) , בגלל שהוא כל היום משחק קאונטר סטרייק ופיפא 2007 ברשת , ומפריע לי להשתמש במחשב..ולכן הפיתרון הכי טוב הוא לקנות לו מחשב.. מסך אני לא צריך.. בעקרון , אני צריך מחשב שיהיה טוב לגלישה באיסיקיו , אינטרנט , ויפעיל משחקים בסיסיים כמו פיפא 2007 קאונטר סטרייק וכאלה. המחשב הנוכחי שלי שאחי הקטן חורש עליו זה p.4.2.6 , fx5200 .. האם כדאי לחפש פנטיום 4 יד שניה ?? או שעדיף לקנות משהו חדש בסכום של 1000 - 1200 שקל ככה ? מסך אני לא צריך , דיסק קשיח 80 ג'יגה צריך..זכרון פנימי אולי 1024 ודיוידי השאלה היא - איזה מעבד ? אולי amd ? איזה לוח אם ? בקיצור..הוצאה של 1000 שקל ככה רק בגלל הממציאים של המשחק הסרוח והמקולל ה…

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by RiGiD,

שלום חברה למחשבי Lenovo T&X series היה תמיד את תוכנת העזר ThinkVantage שהיה עוזר המון עידכונים של המערכת בזמן אמת, שידרוגים, גיבוי ועוד הרבה והכל היה בתוכנה אחת עכשיו השאלה שלי היא מה הסידרה/סדרות הבאה של lenovo אשר יש לה את התכונה המצויינת הזאת האם יש לפטופים אחרים שיש להם אופציה דומה אולי קצת יותר זולים

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. היי, חשבתי לקנות את המחשב הזה בארה"ב ואז רק להוסיף כונן SSD. איך יודעים אם זה אפשרי להוסיף לו את הכונן SSD? תודה.

17. ברצוני לקבל חחות דעת לגבי מחשב msi gx700 ,מטרת המחשב היא עיקר אינטרנט סרטי full hd ומשחקים מידי פעם לא מעוניין בהכי הכי אבל מעוניין לשחק ב call of duty האחרון שיצא ואולי גם ב black ops ,מעוניין לדעת גם אם המחשב הנ"ל יכול לשדר לי לטלוויזיה סרטים באיכות FULL HD קיימת יציאת HDMI!! יש לציין שבכוונתי להגדיל את הזיכרון ל 4GB אז ככה:Operation system support Genuine Windows 7® Ultimate (Retail), basic CD/DVD Recording software. For testing only. No Installation Disks, nor LICENSES are included. Processor Intel® Centrino® 2 Dual Core Processor Technology T9300 2.5Ghz/6 Mb/800 MHz Chipset Intel® PM965 + ICH-8M Graphics & Video Module NVIDIA® 8600M-GT 512MB Main Memory 2GB D…

18. הכותרת אומרת הכל , חשבתי על משהו בסגנון של p4 1700mhz 256ddr gf4 mx הוא לא משחק במשחקים כבדים בכלל... הוא צריך משחקים ברמה פשוטה , אבל עדין , מעבד "חזק" כדי שיפעל לו כמו שצריך בשנה הקרובה.. אפשר לגלוש מהתקציב ב200-250 שקל גג. תודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by V00d00,

אז ככה, אין צורך ב: עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, צורב. נועד למשחקים\משחקים כבדים (שירוצו חלק, ממש לסחוט את ה3000 ש"ח שיצא מחשב הכי חזק בסכום הזה). העדפה לNVIDIA ו-AMD. תקציב: 3000 ש"ח ללא חריגות. שקט\לא שקט לא משנה לי, העיקר שלא יתחמם. תודה ואם אפשר להגיד לי גם חנות שאפשר לקנות (וידוע לכם שהיא טובה).

20. כמו בכותרת.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKA310 מחפש מחשב ללימודים\אינטרנט\סרטים, שום משחקים ושטויות.. הכי זול אבל שיהיה נורמאלי אמין ויעשה את העבודה.... אם למישהו יש קישור או מכיר משהו יותר טוב אז בבקשה.. כל דעה תתקבל בברכה. שבוע טוב

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (במחירי אילת) אפשר לחרוג טיפה אבל גג 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי רגיל (אופיס, אינטרנט, צפייה בסדרות) ומדי פעם עבודה בתוכנת solidworks 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הלפטופ יהיה מחובר לתחנת עגינה שאליה הכל מחובר (רצוי ב type C) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  22. Started by OR2OOO,

אחרי הרבה זמן אני מתכנן לקנות מחשב HTPC לסלון, שתחובר למסך 42', רציתי לקבל את ההמלצות שלכם. אני מעוניין שהמחשב יבוסס על המעבד G2020, יחד עם 4GB זיכרון, בנוסף למארז קטן שלא תופס הרבה מקום, אני מעוניין לעבוד עם הליבה הגרפית המובנית במעבד, אז אין צורך לכלול כרטיס מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל ניתן 100-150 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  23. מה ההבדל בין מעבד T9400 לבין ה P8400 ? שניהם מסדרת המעבדים החדשה ? האם ייתכן מעבד T9400 עם 800MHz FSB‎ ? מפרטים לביקורת, מה עדיף ? ‏HP Pavilion DV5-1190‎ ‎Intel® Core 2Duo Processor T9400 6MB L2 Cache,2.53GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 9600M GT, Up to 1791 MB (512 MB dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium 32-bit with Service Pack 1‎ ‎ Weight‎ ‎2.65kg ‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warr…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by hearyourorphanedch,

אהלן הנייד שלי שובק חיים ברגעים אלה וחשבתי לקנות חדש. אני לא באמת מכיר את טווחי המחירים, יתרונות, חסרונות אז תסבירו לי כמו למפגר. חשבתי לרכוש הפעם אפל, לא בגלל שאני מכיר או אוהב אלא בגלל שאני עומד להתחיל ללמוד תקשורת חזותית ובבי"ס שבו אלמד כל מעבדות המחשוב משתמשות במוצרים ובמחשבים של אפל. רשמתי בכותרת שהתקציב הוא עד 5000 כי אני לא באמת יודע אם המאקים יכולים להגיע למחירים סבירים או לא, אבל בעיקרון תקציב סביר בשבילי זה כ3500. עכשיו, השימושים העיקריים שיהיו לי במחשב: דבר ראשון והכי הכי חשוב, בעצם הסיבה האמיתית שלשמה אני קונה את המחשב: סיבילייזשן 5 ! חוץ מזה תוכנות די כבדות כמו פוטושופ אילוסטרייטור פרי האנד פלאש וכו כמובן גלישה וכתיבה עוד דבר שחשוב להגיד: אחד ההורים …

25. Started by elad1_2,

שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך יחסי גדול, זמן סוללה ומשקל לא חשוב עקב שיהיה בבית 99% מהזמן. אני מריץ במחשב רק אינטרנט, שירים לפעמים ICQ זאת אומרת דברים פשוטים אך רצוי שיהיה זריז ללא תקיעות שיפעל עם כמה חלונות פועלים ברקע וירוץ חלק כמה שאפשר. התקציב גמיש 1700-2100 לא נראה שצריך יותר עקב הדרישות שלי ממנו. חשוב שיהיה לו אינטרנט אלחוטי, והנייד יהיה מחברה אמינה לא בא לי לרוץ למעבדות ושתהיה לו תקופת אחריות גדולה לשנתיים. מקלדת בעברית כמובן(חייב) ולא יודע אם זה נכלל אבל רמקולים מובנים חייב + חיבור פשוט לרמקולים 2.1 שנמצאים כרגע על המחשב (ATP3)שיתחברו מדי פעם. הארד דיסק 160GB מספיק אם יהיה יותר לא בעייה גם טוב. צורב DVD לא חובה אבל רצוי שיהיה.בינתיים זה מה שעולה לי אם יש משהו שש…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים