ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח מאוד לקבל מכם הצעות לשיפורים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של כמה מאות שקלים אפשרית, אך עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים, גם תכני HD ותוכנות חישוביות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים החדשים והעתידים לצאת, כל הסוגים…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בגדול אני יודע מה אני רוצה, 4850 מספיק לי(אני עובד עם מסך 19"). מהחנת RSM, כדי לי לקחת זכרונות DUAL ב477 או סתם 2X2 ADATA ב418? אני צריך משהו ממש מינימלי. הבנתי שהקירור סטוק של I5 הוא ממש גרוע ועדיף קירור חיצוני של חברה אחרת. לגבי המארז, אני חושב שCM 334 יתאים, אולי מאוורר נוסף? כונן 320GB יתאים לי. הייתי בונה בעצמי אבל אני פוחד שחלקים לא יתאימו או משהו. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב הזה למחשב גיימינג מה אתם חושבים?מחשב גיימינג/עריכה דור-9 מבוסס מעבד Intel®Core™ i5-9600Kמפרט טכני:מעבד:Intel®Core™ i5-9600KF-9M Cache,up to 4.60GHzקירור-למעבד:Arctic Alpine 11לוח-אם:Gigabyte B365כרטיס מסך:Asus Strix R9 390-8GBזיכרון:16GB DDR4/2400Mhzאחסון:Adata Xpg Spectrix Rgb NVMe-256GB(חדש אחריות 5-שנים)דיסק נוסף:WD 500GBספק-כוח:Antec Atom 650W 80plus Bronze(חדש אחריות 3-שנים)מארז:IPPON Whiteאני מחפש מחשב לגיימינג והציעו לי את המחשב הזה אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים בצורה טובה בלי בעיות איך המחשב הזה?צריך להוסיף משהו?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום דרוש מחשב נייד לעבודה משרדית בבית ובמשרד, תקציב עד 5000 שקל. חייב להיות נייד מאוד ולכן צריך להיות קל משקל צריך להיות מהיר ולכן חובה מעבד סביר, מספיק זיכרון וכונן SSD, עדיפות שיהיה רק כונן SSD אבל גדול. השימושים הם אך ורק אופיס ואינטרנט כנראה שנדרש גודל מסך קטן (~14 אינטש) בשביל הניידות, אם יש אופציה מעניינת עם מסך גדול יותר תישקל כי לא מתוכנן לחבר שום מסך נוסף.(לא על חשבון ניידות) מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האייסר עדיין לא הגיע לארץ אז בא לי לקנות את הלונובו, אבל השאלה היא אם האייסר לא הרבה יותר טוב או משהו... לS12 יש מסך יותר גדול, אבל 160GB, 2 USB וסוללה 4 שעות. לאייסר יש מסך 11.6, אבל HDMI ,3 USB, וסוללה 6 שעות... הבנתי שלS12 יש פלטפורמת ION משהו ולא הבנתי מה זה... זה הדגם שיש בארץ? או שזה דגם שעדיין לא הגיע? דרך אגב אם אני רוצה לקנות את האייסר בחו"ל הוא עולה לי 1,666 בערך-שווה לעשות חריטה של עברית ולקנות שנאי לישראל? איך בדיוק קונים מחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הרכבתי אותו לבד פרט לכמה דברים קטנים: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤875 לוח אם: ASUS M2N-E אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤526 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2300 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤435 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤199 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 675 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-5400C4 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤523 מארז: NZXT APOLLO w/…
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני צריך לקנות סוללה לנובו למחשב נייד .אני רוצה לדעת אם היא באה עם הכבל של הסוללה ועם המטען שלו או שלא ?
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ראיתי כי המחשב הזה מוצע למכירה: http://www.buy2.co.il/o/bcb53f90-f49e-42c6-870b-316a47cc5d54?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_DIGITAL_16_05_2013 הוא מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) שזה אומר שלא בוצעה לא אקטיביזציה. "על הנייר" הוא נראה מדהים. בתור אחת שעד היום הייתה עם HP והתעייפה מסוללה חלשה ומחשב שמתפוצץ מחום אחרי שעת עבודה, מחפשת המלצה של כאלו שיש להם DELL או מכירים את הניידים שלהם מקרוב ויכולים להמליץ (או שלא) על המחשב הנ"ל... אשמח לתשובות בת אל נ.ב ראיתי גם המחשב הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL…
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי צוואר בקבוק. לפי מה שאני מבין צוואר בקבוק נגרם כאשר אחד מהרכיבים במחשב "חלש" יחסית והוא "מפריע" לשאר החלקים לנצל את הפוטנציאל שלהם, אני רוצה להציג את המפרט שלי ואשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם יש לי איזה שהוא צוואר בקבוק אז זה המפרט שלי : מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-G.SKILL 4X4 DDR3 2133 MHZ כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 64BIT תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל אם זה יגביל אותי בביצועים אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כבדים ( Crysis וכד') -מהי הרזולוציה הטבעית - 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בכלום, יש לי הכל. 4. ה…
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש מחשב נייד. * מטרות המחשב: המחשב ישמש להתעסקות יום יומית (אינטרנט, סרטים או סדרות לעיתים נדירות וכו׳) * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אני לא אסתובב איתו כל היום אבל שלא יהיה מעמסה יותר מידי (מניח שאזור ה2קילו זה מעולה) שגם לא יהיה עבה מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבורHD וחיבור לעכבר במידה ואני ארצה לחבר אותו למסך גדול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מצידי שיהיה רק 8ג׳יגה של SSD רק לווינדוס, אני משתמש בהארדיסק חיצוני להכל שלא יכביד על המחשב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה כלכך, אם אני יכול לחבר מסך ועכבר פשוט, לא חושב שצריך * האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט.... התקציב שלי הוא בערך עד 6000, 6500 שקל.... הרכבתי מפרט כזה.... לוח אם D915PCYL Intel לוח אם Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box מעבד Western Digital wd 1200jd sata כונן קשיח Kingston ddr2 512MB 533mhz זיכרון Gigabyte Geforce FX6600GT 128mb GV-NX66T128VP כרטיס מסך Nec ND3540 צורב dvd LG GDR-8163B כונן dvd Luxeon logicfox T5.1 רמקולים מסך מחשב RX777 Proview מסך Logitech MX1000 עכבר FoxConn Diabolic Series Gaming Case 3GTH-202 400W / Sun Shine 8005 Red 400Watt מארז בקשר ללוח אם אנלא בטוח...אם מישו יכול לתת לי עצות.... וגם איזה מארז לקחת מהשניים.... איך הכרטיס מסך?? לפי מה שהבנתי הוא כרט…
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לוח אם : GA-K8NXP-SLI AMD K8 Socket 939 nVidia nForce SLI, FSB2000, DDR400DC, FX, x 2 S8C, Lan 1GB, PCI X 16 X2, RAID, SATA II, 1394b, NFW מעבד: A M D - SOCKET 939 AMD 64BIT DUAL CORE Box 3800+, 512KB x 2 Cache, Manchester כרטיס מסך: nVidia PCX6600GT DUAL GPU ! 256MB DDR3, MEM CLOCK 1120 TV, 256BIT, DVI, GT VERSION, 2 X GPU !! זיכרון: KINGSTON DDR 512MB PC400 CL2.5 X2 הרדיסק: WESTERN DIGITAL 7200 RPM 16MB SATAII 250GB SOny 1.44 FDD מארז שקוף + נאון ATX2, 480W, USB ספקATX2 שלוש שנים אחריות על כל החלקים של ג'יגה ביט חצי שנה אחריות אצלי בחנות סה"כ 7490 שח כולל מעמ
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הדרישות הקריטיות: מסך קטן מ-15.4'', כרטיס מסך לא מובנה. ייעוד: בעיקר הקלדה על מסעדי כסאות האוניברסיטה (לכן חשוב לי שלא יהיה גדול, אבל לא ממש אכפת לי לסחוב 3 קילו), אבל חשובה לי גם תמיכה במשחקים. כפי שאפשר להבין מהכותרת, אחרי התלבטויות רבות וגלישה ממושכת באתרים אמריקאיים רבים ננעלתי על הA8J של אסוס שממלא את כל הצרכים (14''<15.4, והוא בעל כרטיס מסך X1600/7600 שבדר"כ מוצאים רק בניידים הגדולים), רק כדי להתייאש מנסיונותי למצוא אותו בארץ (אני לא רוצה לייבא מחשב; אחריות וכו'). בכל מקרה, אשמח לקבל הצעות למחשב שעונה על הדרישות שלי במגבלת התקציב (כמובן, במחיר נמוך יותר אם אפשר ;D), או קישור לחנות שמוכרת את ה A8J בארץ.
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games צורב LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 335 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze אשמח לדעת מה דעתכם והאם מומלץ להרחיב את הזיכרון, מדובר במחשב שמיועד לשימוש ממוצע (לא משחקים כבדים מדי). עריכה: העלות של המפרט כרגע היא 2550 ש"ח (RSM). לא נדרש OC, השקט של המפרט חשוב אבל לא קריטי. אני ממש לפני קניה, כדאי להחליף או לשדרג את אחד מהרכיבים? (עד 500 ש"ח תוספת).
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים לא מוצא דרייברים. הצילו !!!! Satellite L355D צריך דרייברים של כרטיסי רשת, מסך, וקול. http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=DL&os=&category=&moid=2059352&rpn=PSLE8U&modelFilter=L355D-S7815&selCategory=3&selFamily=1073768663 תודה רבה. אהה.... XP עדכון: מצאתי. נשאר לי כרטיס רשת. (לא אלחוטי)[br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 00:58:55 מצאתי הכל.ימח שמם! למה אני צריך לגרד את זה מרחבי הרשת? למה באתר יש להם רק דרייבר של מודם, וכרטיס רשת אלחוטי? למה הם לא מפרטים איזה כרטיס קול, רשת, וכו? ולמה אני צריך לפרק את המחשב כדי לגלות את זה? לא משנה... העיקר שיש הכל.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד Toshiba l735-10f ופתאום ה-WIFI הפסיק לעבוד והוא כותב שהוא כבוי מהכפתור, הבעיה שבמחשב הזה אין כפתור כיבוי לWIFI יש רק את האפשרות ללחוץ על FN ביחד עם F8.הבעיה שכשאני לוחץ זה לא משנה כלום. ניסיתי להחליף דרייברים, להתקין WIN מחדש ושום דבר לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי אני צריך שתבנו לי מפרט במחיר של 4300 אם צריך אפשר לחרוג ב200 שקל למשחקים כבדים על רזולוציה של 1920X1080 השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 במידה של 7 לא מתוכנן אוברקלוק תודה
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים די בסיסיים - הרבה חלונות פתוחים במקביל, קבצי אופיס, צפייה בסדרות וסרטים. אני מסתובבת איתו הרבה אז הוא צריך להיות קל יחסית. מסך FHD ומעלה. סאונד טוב. 13.9/14 אינץ' מחפשת נייד דק ככל שניתן, אופציה ל 2in1 אבל לא הכרחי. עדיפות למסך מגע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
החלטתי לקנות נייד בהשקעה מקסימלית של 5000 שקל. אחרי חיפושים נרחבים החלטתי שהנייד HP Pavilion dv6-2130ej מתאים פחות או יותר לצרכים שלי שהם תיכנות (visual studio 2010, eclipse) וגם משחקים. אבל לא הבנתי עד עכשיו אם הנייד הזה יסחוב משחקים בצורה סבירה (ממש לא חייב להיות על מקסימום) או שהמשחקים פשוט לא ירוצו. אני אשמח אם מישהו יכול לומר מנסיון אם הנייד הזה הוא סביר (או יותר מזה) למשחקים או שהוא טוב רק לשימושי עבודה. דבר נוסף, במידה ואני מוריד את הדרישה של משחקים מהנייד, על איזה נייד אתם ממליצים מבחינת עבודה (תיכנות בעיקר) בתקציב של עד 5000 שקל (כשאני מעדיף שזה יהיה 4000 שקל)? קישור לפרטים על הנייד HP Pavilion dv6-2130ej שאני שוקל לקנות: http://www.thecomputers.co.il/laptops/lap…
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב HTPC בתקציב של עד 2000 שקל ללא חריגות ואם אפשר פחות אז עדיף. שימושי המחשב הם בעיקר לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. לא מתוכנן שידרוג עתידי. רצוי שהמפרט יורכב בחנות הממוקמת באזור חיפה או תל אביב. מארז המחשב צריך להיות שוכב ובנוסף שיהיה במפרט כונן DVD. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב לכם חברים המליצו לי עליכם אז באתי לשאול שאלה קטנה אם אפשר כמובן אנחנו יוצרים מוזיקה אלקטרונית ויש לנו אולפן ביתי מקצועי ביותר... 1. בין 15-20K א) אין צורך לחסוך בכלום! מעוניינים בטופ שבטופ 2. אולפן יצירה אלקטרונית, עריכת סאונד ומאסטרינג א) CuBase + diffrent Plugins, synths, audio card - alva nanoface. (יש צורך בכרטיס מסך חזק) 3. מקלדת + עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. השקט חשוב ביותר! אנחנו צריכים שקט מוחלט מהמחשב 6. אין צורך בOC 7. אין צורך בתוכנות נוספות 8. אין העדפה לחנות מסויימת, אבל באזור הדרום 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10. תמיכה מוחלטת בכול חיבור אפשרי שמתאים לעבודה באולפן 11. מחשב רציני ביותר חבר'ה אשמח …
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 500 חריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מחו"ל. …
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מעונין במחשב שיהיה למשחקים, הורדות ולעבודה באופיס הכולל עזרים נילווים (עכבר, מקלדת, רמקולים) ניתן ללא אפילו פשוטים בינתיים הרכבה, ומערכת הפעלה הייתי רוצה לוח אם שיכלול לפחות כרטיס קול טוב כרטיס רשת צורב DVD HARD DISK 80-160GB ןמארז שיקרר מספיק טוב הייתי רוצה לקנות מאחת החניות במרכז (רמת גן תל-אביב) המופיעות באתר האם אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתכלתי נושאים שכתבתם לגביי מפרטים. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - התקציב הוא עד 3,000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? - מחשב לעבודות - בין היתר גם הרצה של מכונות וירטואליות - VMWare, הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל GEFORCE 9600GT יספיק לי), וגלישה באינטרנט. מחשב ביתי שייתן מענה לילדים ולבוגרים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא צריך שום ציוד הקפי, אני צריך רק מארז. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - אני לא צריך צורב, יש לי כבר צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - INTEL, ומעדיף לוח אם של GIGABYTE. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? - הקירור חשוב לי כי היה לי כבר ניסיון עם זה שהמחשב מתחמ…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-