עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני צריך המלצות לשני מחשבים ניידים: הראשון: עבור סטודנט שהשימוש העיקרי שלו יהיה אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים. (לא למשחקים) גודל המסך: 15.6 משקל רצוי: גרם לפה גרם לשם העיקר שלא יהיה כבד בצורה מוגזמת זמן סוללה נדרש: כמה שיותר שיספיק ליום לימודים יציאות מיוחדות: HDMI, ESATA בלוטות: אין צורך כונן אופטי: צורב DVD אחריות בינלאומית: לא נדרשת רשיון למערכת הפעלה: אין צורך העדפה לחברה כלשהי: אין השני: עבור אדם מבוגר- השימוש במחשב יהיה גם כן לעבודות משרדיות בלבד. הדרישות זהות למחשב הראשון מלבד גודל המסך שעדיף שיהיה 17 ואולי אפילו יותר.- אני מבין שאאלץ להתפשר על זמן הסוללה והמשקל אך אלה קריטריונים פחות חשובים. כמו כן, השימוש במקלדת ובעכבר חייבים להיות נוחים, קלים לשימוש ובאיכות כ…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by Artyomx Kojoker,

היי לכולם אני לא מבין שום דבר במחשבים נייחים ,באמת אז אני אשמח לעצה ממישהו שמבין אני צריך מחשב עד 6000 שאפשר לערוך בו באפטר (פרוייקטים פחות או יותר מורכבים) וסינמה 4D (לא משהו מטורף אבל שיריץ באופן סבבה) עושה הרבה מושן גראפיקס וחשוב לי הRAM PREVIEW שירוץ בלי להתקע . אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by htdaniel99,

היי חברים רציתי את עזרתכם בכמה דברים 1.מאוורר 140 שיכניס לי אוויר קר למערכת עם לדים כחולים(בא לי אם כבר להוסיף קצת צבע) 2.קירור למעבד 3.משחה טרמית 4.האם חוץ מזה המחשב צריך שיפור כלשהו כדי להריץ את המשחקים העכשוויים בהגדרות בינוניות 5.כמה יהיה צורך להשקיע כדי להגיע למצב שהמחשב יוכל להריץ משחקים באיכות גבוהה (COD לדוגמא) תודה מראש מפרט: מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כרטיס מסך: MSI…

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים,גראפיקה,תכנות,המון תוכנות פתוחות ברקע, המון טאבים של כרום ופיירפוקס פתוחים בו זמנית. מחשב שאפשר להעמיס עליו + גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dreamweaver CS6,Photshop CS6,Flash CS6, After Effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב גיימינג ממש קל - משחקי אסטרטגיה מדי פעם -…

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  5. לפי ההמלצות בנעוץ בניתי את זה: [table][tr][td][/td] [td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td] [td][/td] [td] 889₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td] [td][/td] [td] 513₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11[/td] [td][/td] [td] 278₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 99₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL[/td] [td][/td] [td] 1150₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case[/td] [td][/td] [td] 353₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 360₪ [/td] [/tr][/tab…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by arel508,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 שקל אם זה נחוץ וכדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי הצעה למחשב הזה ב- 9300 ש"ח (עם 1GB תוספת זיכרון). http://www.notebookclub.co.il/prod-D820-1.htm אני זקוק לו לשימוש באוטוקד ולהורדות באימיול. האם לדעתכם הוא מספיק טוב לזה ? תודה רבה וערב טוב.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי נייד של HP מדגם DV7-1275DX בנייד יש דיסק קשיח של 500GB ואני מעוניין לעשות שם דואל בוט אז אני רוצה לשנות את החלוקה של המחיצות העניין הוא שאני לא רוצה להרוס את האפשרות לשחזור שהגיעה איתו אז השאלות שלי הן ככה: *חשוב גם לציין שיצרתי את הדיסקים לגיבוי שהתוכנה של HP ממליצה 3 דיסקים של DVD 1. האם אני יכול למחוק את כל המחיצות ולחלק מחדש איך שנוח לי ואז להחזיר את המחיצת שחזור מהדיסקים שצרבתי או שהדיסקים מחליפים את המחיצה ואם אני מוחק אותה אין איך לשחזר אותה?? 2. אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא פשוט למחוק את המחיצות פרט למיצה של השחזור ואז פשוט לחלק מחדש את כל האחרות. השאלה פה היא בעצם אם בזה שאני משנה את כל שאר המחיצות אני לא עלול לגרום למצב שבו נשאר כל המידע על המחי…

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  9. האם אפשר להשיג מחשב טוב במפרט של 5000 ש"ח? המחשב מיועד קצת למשחקים והרבה לקידודי וידאו אודיו הרבה בתחום הזה. שמעתי שפה בתחום של קידודים מומלץ אינטל(וזה לא כולל את הFX-57 ששמעתי שגם עבר את אינטל) כמו שאמרו...חחחח. אם יהיה אפשרי לסדר מחשב ב-5000 שקל. תודה לעוזרים!!! לא כל כך הבנתי מה הייתה הבעיה בכל מקרה אולי הייתי צריך להוסיף שיש צורך במקלדת בעכבר ברמקולים ובהכל ממש הכל. העיצוב של המארז לדוגמא לא כל כך חשוב. מקווה שזה בסדר.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  10. מה ההבדל העיקרי בין סידרת הt400 וה- r400 שניהם נראים זהים, השאלה מה ההבדל בין הסדרות, ומה עדיף?

11. שלום רציתי לברר על המלצות למחשב עבור פנסיונר לשימוש יום-יומי בסיסי(גלישה באינטרנט). הוא קיבל הצעה בחנות עבור: Lenovo ideaCentre 520 27 F0D00035IV AOI ללא מסך מגע 4,490₪ לדעתי לא צריך להוציא סכום כזה עבור אדם שלא מנצל את מלוא המשאבים של המערכת ויכול להסתפק בזול יותר. תודה

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  12. שלום אני עומד לקראת רכישת נייד חדש, ואני זקוק לעזרתכם, יש לי קצת בלאגן בתחום המעבדים של היום CORE DUO, קונרו ושאר "ירקות" ההתלבטות שלי, בין 2 סוגי מחשבים, 1. מחשבים קטנים (ששוקלים באזור ה1 ק"ג, עם מסך קטן יחסית) שניתן "לזרוק" בתוך התיק 2. מחשב חזק (2 GB זיכרון, DD2, כ.מסך חזק במיוחד, דיסק קשיח עתיר נפח וכו') ברירת המחדל היא המחשב הראשון, כאשר אני אשאר עם המחשב הנייח למשחקים אם המחשב הנייד החזק, יהיה טוב מספיק לענות על 2 הדרישות שלי - אני ארכוש אותו אם יש נייד שמשלב את הכוח עם הניידות שאני מחפש, מה טוב.. המלצות לחנויות, יצרים, יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  13. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב נייד דיי פשוט, כאשר השימושים העיקריים בו יהיו חיבור לטלוויזיה לשימוש כמדיה סנטר( להלן סרטים בFHD על מסך 40"), משחקים פשוטים (לא שיא הטכנולוגיה), מוזיקה ואופיס. חשבתי לרכוש את המחשב הבא: https://www.ynetshops.co.il/Product/1125/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_6_HP_ProBook_i3_4GB_500GB_ אשמח לחוות דעת על המחשב, בנוסף אשמח לדעת אם ישנו מחשב טוב יותר, או שמתאים לצרכיי אך בעלות זולה יותר. תודה מראש, שגיא.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  14. צריך המלצה למחשב נייד שיוכל להריץ משחקים חדשים תודה לעוזרים ! אני מעדיף HP אבל בכל מקרה זה שיהיה למשחקים . כמו כן עם עדיפות למשקל נמוך.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  15. צריך חוות דעת על המפרט ספציפי זה ללא שינוי כולל הצעת מחיר עד 9k מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9450, 1333MHz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים‏ Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS8700 NT מארזים‏ Gigabyte Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black (No PSU) ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מסכים‏ SAMSUNG - שלוש שנות אחריות T220 22'…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by mitlabet,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בארה״ב, ומתלבט בין שני דגמים: https://www.amazon.com/UX430UA-DH74-Ultra-Slim-wideview-Processor-keyboard/dp/B0768M9KVY ו-https://www.amazon.com/Dell-InfinityEdge-Notebook-Computer-i7-7560U/dp/B06Y3879V6 למישהו יש המלצות/דיס לאחד משניהם? כרגע זה נראה שהדל הוא touch (פחות חשוב לי), סוללה שמחזיקה יותר זמן לפי בנצ׳מאקים, ומסך מעט יותר קטן. עוד משהו שאני מפספס? השימוש העיקרי יהיה גלישה וכו׳, אבלך מדי פעם אולי גם פיתוח (כולל דברים ״כבדים״ שדורשים מעבד חזק). אין צורך בגרפיקה/משחקים. (המלצות לדגמים אחרים באותו טווח מחיר יתקבלו בברכה). תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  17. שלום, קניתי לפטופ חדש, Asus N56VB, מעבד I7, http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56VB#specifications הבעיה היא שהוא מגיע עם Win8 המקולל, לא תיארתי לעצמי שתהיה בעייה לרדת גרסה עם מחשב שכזה, אבל לא מוצא פתרון באתר של החברה לא מופיעים דרייברים לגרסה 7 ואני מעוניין לדעת האם מישהו כאן התקין win 7 x64 על המחשב הזה ומהיכן הוא השיג דרייברים תקינים..? או אם מישהו יכול לכוון אותי לאתר שעוזר בזה. המפרט של המחשב מצוין, אבל מערכת ההפעלה המחורבנת הזו הורגת אותי, אנא עיזרו..

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by Lost Oath,

הי, ברשותי מחשב LG R410. (http://www.lge.com/products/model/detail/r410.jhtml) כיצד אני יודע אם יש לו MXM? (נשאל בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426482.0) תודה, ר.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  19. Started by P-F.,

שלום. אני צריך מפרט ליום-יום,בעיקר לאינטרנט,לימודים וסרטים,ולמרות שאני כבר ממש לא גיימר של PC,אין צורך באיזה כרטיס מסך HIGHEND אבל כן משהו שיריץ משחקים כמו סדרת TOTAL WAR או DOTA2,LOL וכו'. מבחינת המארז,המחשב הנוכחי שלי כרגע במארז SUNBEAM TRANSFORMER למי שמכיר(או יותר נכון זוכר)ואני חושב שהוא די סבבה עם 5 מאוורים שקטים שקניתי בעבר,מארז ללא ברגים,יחסית מרווח וגדול וכו, וחבל לי לזרוק אותו.אז אין לי בעיה פשוט לקנות את החלקים לחוד בretail ולהרכיב בעצמי אם אפשר(ככה עשיתי בעבר). אלא אם אתם חושבים שזה לא מתאים או משהו ויש צורך במארז חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?משהו בין לבין, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מ…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  20. 1. מה דעתכם על המפרט ? האם יש משהו שכדאי להוזיל, או שזה המינימום ההכרחי ? 2. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? 3. יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט, האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ? 4. האם אני יכול להחליף את המארז+ספק שציינתי, במארז+ספק הבא, שזול יותר ב 100 ש"ח ? Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤352 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤465 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לקבל ייעוץ לקבל מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט שמבוסס על לוח אם Z490 VISION G gigabyte שגם מומלץ ע''י אתר HW ZONE תודה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  22. עזרתם לי פה לפני בערך חודש/חודשיים לבנות מפרט, והחלטתי לחכות קצת... בשעה טובה ומוצלחת, השבוע אני קונה את המחשב... תקציב, 5000 גג. בקנייה: מעבד, לוח-אם, זכרון, הרד-דיסק, מארז. כרטיס מסך יקנה בדור הבא, כלומר (בתקווה) בסביבות יוני/יולי. משהו בסביבות ה-1200 עד 1700 שח. ללא צורך ממשי ב-CF/SLI כנראה. חלקים שילקחו מהמחשב הנוכחי: ספק OCZ GAMEXSTREAM 600. כרטיס מסך (לעכשיו) Nvidia 7800GTX 256. 2X250 W.D. HDD Tuniq Tower 120. לעכשיו, מה שבראש שלי הוא: (כאשר אני ממש לא סגור על לוח אם, וממש לא אכפת לי לרדת במחיר... אני כן חושב שאני מעדיף X38... אבל אפשר להוריד אותי מזה, מעדיף בעקרון ASUS/GIGABYTE, אבל חופשי בדעות ). מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1560 כמות:1 http://…

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  23. שלום חברים אני רוצה להציג לפניכם את המחשב הבא שלי יש הערות? תגובות ? מארז 300 ATX רגיל לוח אם 750 asus p4p800 DELUXE מעבד 1420 athlon 64 3000+ זיכרון 480 ddr-400mhz X 2 כרטיס מסך 400 g.5 FX5200 דיסק קשיח 630 WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM SATA תודה מראש

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by X-Style,

המחשב שיש לי עכשיו זה: CPU: AMD XP Athlon 2500 Motherboard: Gigabyte 7N400-L Chipest: nVIDIA nForce2 Ultra 400 Memory: 256MB X 2(512) DDR SDRAM Video Card: GeForce 4 MX 440 128MB והמפרט שslimshady21 הציע לי הוא: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 900 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1490 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3685 כמה שאלות.... 1. מישהו אמר לי שבמעבדים החדשים של AMD Athlon 64 עדיין לא תיקנו את בעיות החימום שיש להם (?) 2. איך הלוח אם והכרטיס מסך? 3. האם אני ארגיש שיפור משמעותי בביצועים בין המחשב הנוכחי לבין המחשב שאני הולך לקנות ? ואם מישהו מצא בעיה במפ…

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by Idan Meir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט סבבה זאת עסק 7. האם …

דיונים חדשים בפורומים