עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omri55,

יש לי DELL 1557 מעבד I7 חום המעבד עומד בממוצע על 75 ויש רק 2 תוכניות ברקע האם זה תקין?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא במחיר נפילת ביצועים - לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח פלוס מינוס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד, עריכת וידאו, מעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר: 3Dmax, Zbrush, Vegas, Premiere, Photoshop, Lightroom, Matlab, Visual Studio, Eclipse... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא בטוח, אני מניח שמשחקים חדשים על איכות בינונית/גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by dbraun,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, ולפני שאני מחליט סופית שאני קונה אותו, רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם הוא שווה את המחיר. CPU : AMD 3000 64 BIT Venice MotherBoard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : 512MB DDR 400 DUAL PC3200 HDD: Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem DVD-RW: ASUS BLACK 52X32X52 Case : RAIDMAX Scorpio 868 PSU : RAIDMAX 420 WATT Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD כל זה ב 3,388 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6987 ידוע לי שאין כרטיס מסך, וזה בסדר כי יש לי את הכרטיס הנוכחי שלי. עוד שאלה, מה זה אומר DDR 300 DUAL? זה אומר שני צ'יפים= 1024? תודה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by snitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד..!! בסביבות המחיר 5000 משהו טוב אני צריך אותו בשביל תקליטן שיעבוד טוב מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  5. אורח אלברט
    Started by אורח אלברט,

ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by New Computer,

שלום, אולי מישהו יוכל לעזור לי אני קונה מחשב חדש ואני לא ממש מבין בחומרה אז חשבתי לפנות לעזרה באתר הזה אני בעיקרון רוב הזמן פשוט גולש באינטרנט, רואה הרבה יו-טיוב וגם מתכנת הרבה. אז אני צריך מחשב שידלק במהירות ושהתוכנות יוכלו להיפתח במהירות, וגם שיוכל להריץ הרבה פעולות ביחד בלי להתקע.אני גם צריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות בלי, כלומר שלאחר כמה שנים הוא לא יתחיל להתקע מאוד וייקח לו הרבה זמן לבצע פעולות פשוטות. אבל אני גם צריך שהוא יוכל להריץ משחקים כמו BatlleField בתצוגה סבירה וללא לאגים. בקשר למחיר, אם אפשר שיהיה פחות מ3500 שקל תודה לכל העונים ואם תוכלו בבקשה עם המפרט שאתם מציעים לכתוב גם מה היתרונות של המפרט.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  7. שלום רב, בזמן האחרון התחלתי לחפש מחשב נייד. אחרי כמה וכמה עיונים בכמה וכמה אתרים, כגון KSP IVORY BUG OFFICE DEPOT וכו' אני קצת מבולבל. אני מחפש המלצה למחשב נייד רציני, מעבד חזק , זיכרון 4 ג'יגה , הארד דיסק 500 וכל התוספות שבאות עם כל מחשב נייד בסיס היום ( מצלמה, WIFI, BT וכו' ). לצערי כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי במה חדש בעולם המחשבים לכן אני כבר לא כל כך מבין בקטע של המעבדים והמחשבים אז אני מבקש ממכם עזרה. מחשב מחשב עד 6-7 אלף ש''ח מקסימום. מחשב רציני, יפה שיריץ לי משחקים למרות שאני לא משחק במידה ויתחשק לי פעם ב..להתקין משו ליום יומיים ולהעביר את הזמן. בעיקרון המחשב יהיה לעבודה, אינטרנט, מוזיקה וסרטים. אין חברה מועדפת אך לא יודע למה אני חושב שמחשבים ניידים אמינים זה HP. אול…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  8. Started by Ronll,

משרדי פשוט לאופיס אימייל וכאלה . אם עולה טיפה יותר וההבדל שווה אז אין בעיה .תודה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  9. 1. מה התקציב? 4.5 אלף יש מצב לעליה בתקציב 2. מטרות המחשב? גיימר,משחקים כבדים וגלישה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן,מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן העיצוב חשוב, וגם שיהיה די שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?צריך מערכת הפעלה כי הוא לא יודע לבד להתקין,וצריך הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה?צריך שקט אבל לא קריטי מידי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן 11…

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  10. היי, המחשב מיועד בעיקרון למשחקים ולא מתוכנן OC. יש לי שתי הצעות למפרטים שאנשים הרכיבו בשבילי. אחת מבוססת AMD והשנייה בוניה על אינטל. מבוסס AMD מבוסס אינטל אופציה לשנות 1950PRO במידה והכרטיס יימצא יותר משתלם מהXT מבחינת מחיר/ביצועים. עכשיו מרבית האנשים שהתייעצתי איתם עד עכשיו הולכים בצורה די עיוורת אפשר לומר למפרט של AMD בגלל השילוב עם ה8800GTS. רציתי לדעת מה אתם חושבים, בעיקר עם האי ודאות הענקית שיש לגבי הDX10. מה גם שבמפרט השני יש מעבד הרבה יותר טוב. האם ללכת על ההצעה הראשונה או השנייה? מה עדיף? תודה מראש על כל עזרה שהיא.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by amit887,

שלום אני צריך מחשב שיהיה בעיקר לאייסיקיו מסנג'ר ודברים כאלה התקציב שלי הוא 3000 שקל ואפשר קצת לחרוג ממנו אני צריך שיהיה לו 512 זכרון תודה מראש

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by Gal763,

MOTHERBOARD GIGABYTE INTEL CHIPSET SATA 3 Graphics GIGABYTE RADEON 7777 1GB DDR5 Processor Intel Quad core I5 IVYBRIDGE Memory 8GB DDR3 SDRAM 3111MHz Hard Disk 327GB SSD Kingstone V300 Sata3 500GB SATA3 (+150 nis for 1TB) Optical device DVDRW SONY Audio Intel High Definition Audio Case Gammer Case Ippon S1 Seasonic 750 WATT True Power

13. אני מבקש מכם המלצה למחשב שיראה לא רע ושיריץ ממש טוב פוטושופ ופלאש. זה הכל בעקרון. אם אפשר בפחות מ6K ולקבל ביצועים טובים, יותר טוב. מסך 15.4" תודה

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  14. הי חברה אז ככה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, התקציב - עד סביבות 1200 ש"ח (אני מניח שאפשר לחרוג ב100-200 ש"ח) ואת האמת שאין לי מושג מאיפה להתחיל, והיות שיש פה אנשים מבינים, קיוויתי שאוכל לקבל פה עזרה השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט+מסנג'ר+תוכנת טלויזיה (דרך כרטיס טלויזיה) שפתוחה 24\7 (כלומר המחשב משמש גם כטלויזיה כל הזמן שהוא פתוח), משחקים אני לא משחק במחשב, בשביל זה יש PS3 אין צורך בשום ציוד היקפי, מדובר על מפרט נטו. אפשר לומר שהשקט של המפרט חשוב, אבל אם זה בא על חשבון ביצועים, אפשר לוותר על זה. אם אני מסתדר עם הטרקטור הנוכחי, אני אסתדר עם כל דבר... OC לא מתוכנן, ולגבי מערכת הפעלה - אין צורך. חנות ספציפית - לא ממש משנה לי, מה שיהיה הזול ביותר יילך תודה רבה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  15. מעוניין בחוות דעת על שני מפרטים שהרכבתי, רוצה מחשב טוב שיעבוד לאורך זמן, שום דבר מיוחד מידי אבל שיהיה שקט ומהיר. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 עדיף שלא, אלא אם השדרוג יתרום מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי/עבודה משרדית, גרפיקה קלה-בינונית, תכני HD, ריבוי טאבים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, ZEN מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיח…

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  16. מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה בישביל משהו טוב אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לאיכות HD גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  17. אני לא מצפה ל high או משהו, אבל יש דבר כזה ב 4500 שקל? אגב מודרניים אצלי זה לא 2002, יותר בכיוון 2007-

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  18. Started by tood24,

היי חבריה,כותרת https://www.payngo.co.il/235113.html

19. PROCESSOR Intel® Core Duo T2250 (1.73GHz, 2MB L2 Cache, 533 MHz FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista Home Basic edit LCD PANEL 17 inch Wide Screen XGA+ Display edit MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz edit HARD DRIVE 120GB 5400RPM SATA Hard Drive edit OPTICAL DRIVE 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability edit VIDEO CARD 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory edit WI-FI WIRELESS CARD Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card (54Mbps) edit SOUND OPTION Integrated Audio edit MEDIA DIRECT Media Direct 3.0 edit BATTERIES 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery edit האם המפרט הבא יספיק למשחקים ושווה את ה4300 שקל? יש …

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by WhateverX,

מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray ₪529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7500ay לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G ₪386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39477 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe ₪1079 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerM…

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by yoel14,

שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן מפרט לצורך משרדי(אינטרנט+אופיס) והנה מפרט שהראו לי מKSP: מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 256Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 7K80 80GB כרטיסי מסך PINE XFX MX4000 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat הוא לא היסטרי אבל יספק... סביר להניח, מאוד, שאחליף את המסך בSAMSUNG 793DF או ב LG FLAT MONITOR, T710BH אולי אשדרג ת'זיכרון ל512. …

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by leav,

שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש, אך מכיוון שההורים שלי גרושים אני צריך שני מחשבים. תקציב לשני מחשבים שולחניים לצרכי הוא בערך 10K-11K. חשבתי אולי להקל עליהם ע"י כך שהם ישלבו עלויות ויקנו לי ביחד לפטופ למשחקים שיעלה יותר מכל מחשב בנפרד אבל פחות משניהם. ברור שלמעשה אני קונה חצי בכפול, אבל מבחינתם הם משלמים פחות. יש הצעות למחשבים שאפשר לקנות בארץ? אני מקווה להשאיר את התקציב באזור ה 9K כי אז זה באמת עולה לכל אחד פחות. איפה יותר זול? פה או בחול? בבקשה תגידו לי אם מה שאני מציע לא הגיוני. האם אפשר להחליף ביצועים של מחשב שולחני שעולה 5000 ש"ח בביצועים של לפטופ שעולה 9000 ש"ח? -ליאב

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by touch.of.red,

אהלן. מה קורה friends?! אני מתכנן לקנות מחשב אולטראבוק אבל לשדרג אותו. יעני לשדרג אחושרמוטה. מדובר ב-Asus Zenbook UX-32VD. למביני עניין, זה אפשרי לשלוף החוצה את כונן ה-HDD ולהבריג במקומו כונן SSD. כאן נכנס ה-SSD מדגם OCZ Vertex 3 7mm שאני קונה בנפרד ומתקין בבית. מדובר ב-240GB. כמה קישורים: Asus Zenbook UX-32VD OCZ Vertex 3 7mm SDD מדריך להתקנת כונן ה-SSD עכשיו חשבתי על זה קצת. זה רעיון מטורף לשלוף את ה-GT 620M ולהבריג במקומו GTX 680M או משהו לפחות בשלוש-ארבע ליגות מעל ה-GT 620M. מישהו מכיר? אני רוצה מדריך להתקנת GTX 680M ב-Asus UX-32VD. שאלות ששווה לשאול: - הגודל של ה-GPUים הוא אותו דבר? וגודל הבית של ה-GPU בלוח אם מתאים לשניהם? - אפשר לקנות את ה-GPU בנפרד? - GTX 680M צו…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  24. Started by Orbit90,

קיבלתי הצעה לרכישת מחשב מהדגם שרשום בכותרת עם המפרט טכני הבא: מעבד - intel b970 2.3 ghz זכרון פנימי - 4 gb דיסק קשיח - 320 gb יציאת hdmi כונן מולטי DVD צורב מערכת הפעלה win home premium מסך 15.6 חדש באריזה במחיר 1500 שקלים. אני צריך את המחשב למטרות אינטרנט וצפייה בסרטים מידי פעם האם שווה לי לקנות אותו ?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  25. זו המערכת החדשה שלי על הזכרונות של קרוסאיר שילמתי 590 ש''ח בגלל טעות של החנות אז יצא לי שווה אני חושב Core 2 dou E6300 מעבד DFI infinity לוח אם corossaire Value 1024MB 667 (512X2) זיכרונות Gigabyte Radeon X1800XT 512MB כ. מסך Enermax Liberty 400W ספק כוח WD250GB 16Buffer דיסק קשיח Compucase 6a19 מארז Samsung 940BW מסך ושאלה כמה זמן המערת הזאות תספיק היא למשחקים ומשחקים כבדים FEAR,prey,SC duble agent וכו'

• 14 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.