עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. אזור צפון, KSP בעיקר.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by MoReLA007,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהתלבטות בקניית מחשב נייד. למעט הפרמטרים של המחשבים חשובה לי דעתכם המקצועית לגבי אחריות, אמינות, שימוש וכו'... מחשב נייד HP: HP Pavilion dv6-3050ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej מחשב נייד DELL: STUDIO 1558 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 שני המחשבים בערך אותו המחיר (אם נוסיף את האחריות המורחבת של HP). אני ממש מתלבט ואשמח לקבל את עזרתכם המקצועית. *** אני חדש בפורום וקראתי את חוקי. אני מקווה שאני לא עובר עבירה עם הפרסום של האתרים. פשוט לא מצאתי שום חוק שאוסר זאת. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 14.4k צפיות
  3. Started by lll,

יש לי התלבטות בין שני מחשבים בכללי קודם כל אני מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב - לכן חשוב לי שתוכונות כמו SOLIDWORKS ותוכנות תכנות אחרות יעבדו ללא בעיה. חשוב לי כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בסגנון הנסיף הפרסי, סימס 3 וGTA גודל של 15.4 או 15.6 - לא יותר ולא פחות מחשב אחד מדגם DELL Dell Inspiron 5010 Core i5 4GB 500GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 השני HP Pavilion dv6-3050ej WZ724EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by yonni,

שלום לחברי הפורום. אני רוצה לבנות מחשב שישמש בעיקר למודלינג במאיה, high poly Zbrush ולרנדרינג. חשיבות להרבה זכרון ושיוכל להריץ משחקים באיכות סבבה מידי פעם. אין צורך בציוד היקפי. אם אפשר להנות אותו באתר הזה, הכי טוב: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/sys_builder.php?osCsid=ghnea8ftuc1pq7ugtrvc5iu7j2

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. שלום חברים, אני צריך להוציא את המקסימום מהתקציב שלי למחשב שנועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וצפייה בסרטים לכן הדרישות שלי פשוטות: שקט ככל האפשר ואמין. כרטיס מסך קיים: HD5450. תודה!

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם אין פגיעה בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אך רצוי להמנע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר MATALAB, C ושימושים אוניברסיטאים. מעט גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש תדיר לסטודנט באוניברסיטה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינטש FHD אך גיימינג משני מאוד בחשיבותו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מוגדר כרגע אבל משהו מזדמן ואקראי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by galsh12,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. היי לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מידע כללי: - המסך שאני אקנה רוב הסיכויים יהיה 19אינץ' או 22 אינץ' - לא יותר, לא פחות. - ללא ציוד היקפי בכלל (חוץ ממסך אם אפשר)!! - אין צורך במערכת הפעלה. מטרת מחשב: - המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים - גיימינג וסרטים בלבד! תקציב למחשב: - התקציב שלי (ללא מסך אבל אם אפשר להכניס את המסך גם לתקציב, מעולה) - 5000 ~ 5500. העדפות: - יש לי העדפה למעבדי אינטל וכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל שומר על ראש פתוח. - אני לא רוצה OC. - אם אפשר לקבל המלצה על איפה לקנות את המפרט שתביאו (KSP, TMS, IVORY וכו'). בקשות כלליות: - אני רוצה שהמחשב יהיה ברמה גבוהה שאני לא אצטרך לשדרג אותו בכלל בשנה הקרובה (לפחות). - אני…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by tmpusr,

http://technologizer.com/2010/08/12/ipad-alternatives/ אולי סוף סוף אני אמצא מחליף ראוי ל-ASUS R2H המזדקן שלי.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by uvshowu,

אנא עזרו לי לבחור בין מחשבי DELL למי שמבין באמת זה צריך להיות ברור כשמש latitude 4310 latitude 6410 latitude 6510 ובנוסף מה עדיף מעבד i5 עם 4 ליבות או מעבד i7 עם 2 ליבות? תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. אהלן חברים! עיינתי קצת באשכול של המפרטים המומלצים, בנעוץ. נורא התאים לי המפרט הרב תכליתי, אבל הוא טיפה יקר לי. אני מחפש משהו שיהיה בין http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133222&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 לבין http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 ועכשיו לטופס: מה התקציב המקסימלי? 2,600 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל, לא יותר ולהשתדל לא לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אין שימוש חד משמעי למחשב. אני לא משחק במשחקים כבדים כמו Cr…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המפרט הבא שבניתי מטרת המחשב: עריכת סאונד (כל התוכנות שאתם מכירים בסאונד), (וכמובן אופיס ואינטרנט) לא מעוניין כלל בהרצת משחקים וגם לא בעריכת גראפיקה, אלא רק סאונד (ולא יזיק אם גם ניתן יהיה לצפות בסרטי HD) מכיוון שאני מעוניין לרכוש גם מסך של 20-24 אינצ' (עדיין לא סגור כ"כ), אני מניח שאצטרך כ. מסך שיעמוד ברזולוציה הגבוהה (שוב, זה לא למטרת משחקים, אלא די בכך שזה יעמוד ברזולוציה הגבוהה של מסכים גדולים) אני מעוניין במעבד i3 - זה מספיק לצרכיי, ולקחתי גם לוח אם שתומך בגראפיקה של המעבד. אבל לא הייתי בטח האם המעבד הגראפי של ה- i3 יוכל לעמוד בכבוד עם הרזולוציה הגבוהה של המסכים. לכן בחרתי בכ. מסך שנראה לי שיספיק לדרישה שלי. אם יש הצעות לכ. מסך שיוכל להתחב…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by oOtalOo,

האם שווה לקנות מחשב בימים אלה, כאשר יכול להיות שיצאו כרטיסי מסך חדשים של ATI בספטמבר ומפתחים סוקט חדש באינטל? ??? עריכה (לאחר שהחלטתי כן לקנות): שימושים - גיימינג בעיקר תקציב 6000 גמיש רזולוציה FHD מתכנן OC בעתיד , לא כרגע אין דרישות מיוחדות מהמפרט שקט חשוב במידה רבה אבל ביצועים קודמים לשקט המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770T-USB3 ₪500 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1317 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL PC-K60…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by AvalonX,

בלי חריגות לעבודה משרדית ,צפיה בסרטים באיכות FULL HD עדיפות גבוהה לחברות ASUS וToshiba

16. Started by pazer005,

טוב אז בימים האחרונים אני כותב פה הרבה בפורומים כדי למצוא את החלקים האידאליים בשבילי והועברתי לפה מפורום כרטיסי מסך כי נאמר לי שפה עדיף לי לשאול את השאלות שלי (פשוט הדיון שהתחיל שם על כרטיס מסך התפתח ליותר מזה). אני צריך מחשב חזק לעיבוד וידאו שיחזיק כמה שנים, במיוחד עכשיו עם המעבר לוידאו ב-HD. בכל מקרה, התקציב הוא 4200 למעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק, כרטיס מסך וספק. חשוב לי לציין שאומנם אני לא משחק משחקים, יהיה נחמד אם יהיה לי מחשב שיוכל להריץ משהו שהוא קצת יותר מ-UT3. בכל מקרה, מה שבניתי עד עכשיו זה: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Power Color ATI R…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  17. לדוגמא ראיתי שמישהו פירסם את האתר הזה, ואמר שהם עושים משלוחים לארץ. אני חייב מחשב גיימניג ומאוד מאוד קשה לבחור בזמן הזה מחשב נורמלי במחיר שפוי, אני יכול להוציא 6,000-7,000 ברצון אם המחשב שווה את זה. הבעייה אני לא יודע איזה כיוון, אם זה גי'פורס אז באופן עקרוני רק מהסידרה 480M שהוא עולה הכי יקר אבל עדיין בטווח 7,000 מחו"ל. לדוגמא http://www.xoticpc.com/sager-np8850-built-clevo-w880cu-gaming-laptop-p-2798.html אם זה פחות מזה אז ללכת על או 5870M או GTS360M וגם ראיתי 425M חדש באחד מהמחשבים באתר הזה. עכשיו אני רוצה מחשב לפחות שיפעיל לי משחקים ברמה תמיד הכי גבוהה, בדקתי מחירים בארץ והם סתם 2,000 שקל יותר מכל מחשב בחו"ל ברמה שלו. השאלה קודם כל איזה מחשב לבחור, והאם באופן הכי לא מ…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by AVIHAIALON,

שלום לכולם, אשמח לקבל מפרטים למחשב נייח בסכום 3000.(כולל מסך.) השימוש במחשב הוא למוזיקה נטו. על המחשב יותקנו תוכנות מוזיקה כגון קיובייס, פרוטי לופס ודומיהן- כך שהמחשב צריך להיות חזק ולהחזיק את התוכנות ללא נפילות. עוד הוסיף שהמחשב יהיה באולפן ליצירת מוזיקה שכן השקט הוא גורם חשוב. חשוב שיהיה במחשב כרטיס קול חזק. (( או אם מישהו מבין בזה, האם עדיף חיצוני? )) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  19. 1 ) קודם כל איזו חברה הכי עדיפה : 5 הכי עדיפות מהרשימה למטה לפי סדר מהטובה ביותר לפחות טובה Acer ) Alienware ) AOpen ) AST ) ASUS () Averatec ) Balance ) BenQ ) Casio) Clevo ) Compal ) Compaq ) Custom, Whitebox) Dell () EDGE Tech Corp ) eMachines ) Everex ) Fujitsu ) Garmin) Gateway ) Getac ) Hawking ) HP IBM ) Itronix ) Lenovo ) LG ) Medion ) Motion Computing) MSI ) NEC) OQO ) Panasonic ) Pelican ) Sager ) Samsung ) Sharp ) Sony ) Toshiba ) Twinhead ) Velocity ) ViewSonic ) vpr Matrix ) Winbook ) 2 ) איזה מעבד טוב יותר Intel או של AMD ? ואיזה סוג של מעבד שטוב יותר כדיי שיהיה בנייד 2 3 סוגים מהטוב לפחות טוב. אני לא יודע מה ב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by exxxtazi,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו או את רובו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג בינוני. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19', רזולוציה של 1280 1024. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בינוניים עד כבדים . TF2, L4D2,SC2,Fallout 3, Wolfenstein, Far Cry 2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  21. אחרי שנים ארוכות עם המחשב הישן שלי הגיע הזמין להחליף, ברמת העיקרון אהבתי מאוד את המפרט High End לשימושים מגוונים אשר מתאים לשימושים שלי שכוללים עריכת גרפיקה ועריכת ווידאו ומתאים לתקציב שלי מכיוון שאני לא צריך ציוד היקפי. האם המפרט יתאים לעבודה עם תוכנות כדוגמאת Photoshop ו Premiere? מה לגבי סרטים ב-HD ומשחקים (שלא חשוב לי במיוחד לשחק ברזולוצייה המקסימלית עם מספר הפרטים הרב ביותר)..? בנוסף, רציתי לדעת אם המארז היקר של המחשב באמת כל כך נדרש? אני חשבתי על מארז אלגנטי יותר בסגנון של Lian Li PC-7. בכמו כן, רציתי לדעת איזה מאווררים למארז ואיזה קירור למעבד מומלץ לקנות בכדי לשמור על רמת שקט גבוהה.. התקציב לא גמיש כלפי מעלה, כמובן שגמישות כלפי מטה תהיה מבורכת. חשוב לי להדגיש שאין …

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by cfirc,

תקציב 2000 חריגה 500 שימושים גיימינג קל / עריכה גראפית /אינטרנט חלונות מרובים גיימינג : פיפא , nba , אסטרטגיה עריכה גראפית : פוטושופ מערכת הפעלה WIN7 מסוג 32BIT או 64BIT תלוי במה שאפשר להביא בתקציב (מעדיף 64 כמובן) מסך (קיים) ''BENQ FP93GX 19 חומרה אופציונלית כולל צורב דיסק קשיח 1T (מעדיף WD) הערות נוספות המחשב נמצא בסלון לכן שלא יהיה יותר מידי רועש שיהיה מבוסס אינטל תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  23. hey guys, i leave in nyc and im looking for a good gaming pc without screen i have all the accessories i need Thanks.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 15:35:46 just to make sure im gonna hook it up to a 46" LCD with HDMI port...Thanks again... [br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 15:36:46 also no need for any OS...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=5740GI5&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 אני צריך מחשב למשחקים ואופיס בתקציב נמוך יחסית: מצאתי שני מחשבים טובים בתקציב שאני יכול להרשות, אנא קחו בחשבון שהמחשב של גראף-פיסי עולה 400 ש"ח יותר משכתוב באתר (הרחבת אחריות לשלוש שנים) אני בעיקרון רוצה שהוא יריץ את דיאבלו 3 על איכות טובה, ומשחקים אחרים בשלוש שנים הבאות באיכות נמוכה (רק שאוכל לשחק בהם) חח ההתלבטות בעיקרון היא כזאת: I5 ו5470 ב4200 או I3 ו330GT ב3800? אתם יכולים גם להמליץ על משהו אחר אם אתם רוצים...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. רציתי לקנות מחשב שמבוסס על: DDR2 800 4GB C2Q 9400 P5G41T-M LX דיברתי עכשיו עם האנשים בחנות והם המליצו לי לבנות מפרט שמבוסס על: DDR3 1600 4GB P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray בגדול אני יכול להבין את ההגיון והרווח הוא של 500 שקל בערך. השאלה היא אם באמת שווה ההשקעה עכשיו לגבי העתיד כי תכלס על סוקט 775 כבר אין יותר מדי לאן להתקדם.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים