עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eitan10,

רכשתי מחשב מ ksp ושדרגתי את הספק ל-550 וואט. המוכר המליץ לי על הכרטיס מסך שמופיע בתפריט. כעת בדקתי וראיתי שהוא חלש למשחקים. המחשב אמור להמסר לי היום על מה אתם ממליצים ? AMD מעבד: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Bסx לוח אם GIGABYTE MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS מאוורר Generic CPU Cooler For AM2/AM3 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Sapphire HD 5450 512MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E ספק כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin)

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. Hi ALL. I am writing from abroad so I don't have Hebrew keyboard. I have enhance knowledge in IT systems and I need to build computer for Microsoft virtual center+ solid gaming performance Practically I know what needed- lots of cpu power and memory however I do ask edvise from the forum members to see if there are design holes - incompatibility or issues in the following spec, and offer improvement suggestions.. YOU ARE MORE THEM WELCOME TO COMMENT IN HEBREW, I UNDERSTAND ALL. SPEC: [intel Xeon X5650 Six Core Socket LGA1366 2.66GHz 6.4GT/s 12MB Cathe 32nm (BX80614X5650) X2 Cooler Master HAF 932 Black Edition Full Tower ATX Case Cooler Master Silent Pro M1000 Modular…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לנצל אבל אם יש רכיבים דומים בפחות כסף אז בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לבית שלי, אבל אני לא מעוניין במשחקים יותר כמו עבודה משרדית אינטרנט, מוזיקה, וכאלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אייטונס, להעביר דברים לאייפון, אינטרנט וזהו בעיקר.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מס…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by עדידה,

ערב טוב, כאחת שמשתמשת כבר שנתיים במחשב נייד סטנדרטי, יהיה לי קל להתרגל לממדים קטנים יותר? או שעדיף לי לרכוש שוב מחשב נייד בגודל ממוצע? בכל מקרה אשמח לקבל המלצות למחשב מיני נייד, המחיר כרגע לא משנה. השימושים העיקריים שלי הם כתיבת מסמכי וורד,גלישה באינטרנט (מעט הורדות,בעיקר של שירים), הורדת תמונות וזהו פחות או יותר. תודה למי שימליץ

5. שלום, היום הייתי בסניף אופיס דיפו ורציתי לבוא לקנות מחשב Compaq CQ61 והייתי סגור עליו, רק שהיה להם כיביכול את אותו המחשב רק 3 מפרטים שונים, ואפילו שאלתי בביקור אחר שלי ממזמן, האם זה אותו דגם, אבל מפרט שונה ואמרו לי כן, וככה חשבתי ולכן בסוף לא הלכתי על המפרט הזול (3000) אלא על אחר טיפה יותר טוב שעולה 3200, אבל חשבתי זה אותו מחשב. באתי הביתה פתחתי וראיתי שזה בכלל Compaq 610, שזה בכלל מקלדת לא מלאה ושונה לגמרי ואני כמעט בטוח לא נוח לי (עוד לא הפעלתי, אני טוען 6 שעות את הסוללה) עכשיו האם כדי לי להחזיר את זה? כי אולי בכל זאת המחשב הזה יותר טוב ואני כבר אשאר איתו, אבל מאוד מפריע לי העובדה שזה מחשב שונה, לאחר שהייתי סגור כבר על אחד שמתאים לי, ואפילו יותר זול. אז מה יותר טוב CQ6…

6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ , והאמת שאני מעדיף את הגרסאות הישנות CS ו- CS2 ככה שאני מאמין שלא תיהיה בעיה למחשבים להתמודד) , צפייה ישירה , תוכנות פשוטות של FTP , כמו פיילזילה , פיוטי וכו'. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רגיל , USB כמה יציאות , יהיה נחמד אם יהיה VGA לחיבור למסכים גדולים יותר. * בלוטות? לא חשוב אבל יהיה נחמד אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים ראיתי את זה שיש לו מ…

7. היי חברים תיראו, מאז שאני זוכר את עצמי אני עם מחשב רגיל. אף פעם לא ההיתי עם מחשב נייד. נגעתי במחשב נייד כמובן, פה ושם, חברים וכאלה. אבל לי? היה רק מחשב רגיל. עכשיו החלטתי ללכת על מחשב נייד. יש לי תקציב של: 2500 ₪ ואני חושב אולי לעבור למחשב נייד? כי תיראו מה השימושים שלי: לשחק? אני לא משחק כבר איזה שנתיים שלוש, גם לא ניראה לי שאני אחזור לשחק. סרטים? מחשב נייד גם יכול להריץ סרטי HD בצורה מעולה, כשהכל סגור ברקע ורק הסרט פועל. מקסימום צופים בפלזמה שיש בחדר. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, אינטרנט, ואינטרנט. הרבה יוטיוב, הרבה סרטים, התכתבויות, הורדות (יש בעיה עם מחשב נייד בהורדות?). זהו. הא, והרבה שירים. כל שניה שאני על המחשב אני עם שירים. בקשר לשירים - אני אחבר רמ…

8. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בשידרוג המערכת שברשותי שהיא: Intel Core 2 Duo E4500 Gigabye G31-MX-S2 Corsair Value 1024Mb DDR 2 667Mhz * 2 PALIT 8600GT כל שאר הדברים אין לי צורך לשדרג/לקנות(הארד דיסקים/כרטיס קול/מארז וכו'). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 2,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג בינוני, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה, הקלטת ועריכת סאונד סמי-מקצועית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קיובייס - מזדמן. ב) …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Orian015,

http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1284389 התקציב שלי דיי נמוך ואני רוצה מחשב שטוב גם למשחקים... אני חושב שזה הכי טוב שאני יכול להשיג בפחות מ-4000 ש"ח, נכון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו א…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. מפרט המחשב: Dell studio Xps 16 http://www.dell.com/us/en/home/noteb...s&cs=19&~ck=mn מדובר על המחשב הכי ימני שעולה 1250 דולר . מחיר: 1250 דולר שימושים: המחשב מיועד למשחקים , כמו nba 2k , football manager , red alert 2 , counter strike וסוללה של 4 שעות ו51 דקות זה טוב ? מדובר על המחשב הכי ימני שעולה 1250 דולר . ונגיד במקרה שקרה משהו למחשב , האחריות תקפה גם בארץ , כאילו יתקנו לי את המחשב בארץ ? בחינם נכון בלי שאני משלם כלום .. כי כתוב שיש אחריות לשנתיים ... ועוד שאלה ... אני קונה את המחשב בארצות הברית , ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס בעברית , איך עושים את זה בהכי פחות כסף ... (רוצה מקורי , להוריד אני גם יודע) תודה מראש חברה ... אני מעוניין לקנות את זה מחר אז אני צריך…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by natu,

קניתי את הX201 של לנובו ביחד עם תחנת עגינה (מרוצה מאוד מהמחשב). בימים אלה שאני נמצא בחופשת סמסטר המחשב נמצא כל היום בתחנת העגינה. שאלתי היא האם יש טעם לנתק את הסוללה מהמחשב בזמן החיבור לתחנת העגינה? או שאין צורך וחיבור מתמשך לחשמל אינו פוגע בחיי הסוללה. ושאלה נוספת: המחשב מחובר למסך 24'' (1920X1200) בעזרת חיבור displayport וכל כמה זמן (זה משתנה) המסך עושה מן היבהוב כזה שנמשך שנייה, זה מעולם לא קרה לי כאשר המסך היה מחובר למחשב הנייח שלי. אולי מישהו יודע מה מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  13. Started by noam142,

שלום, אני מעוניין לרכוש לפטופ עבור סטודנטית, מחפש לפטופ "14 או "14.1 משיקולי גודל ומשקל. מחפש המלצות למחשבים טובים ( בעיקר עבור אופיס ואינטרנט ללא שימושים כבדים ). טווח המחירים מ 3000 - 4000 מעדיף לכיוון ה 3000 ש"ח . אין צורך במערכת הפעלה ( יריץ ווינדווס 7 ). אשמח לקבל המלצות לדגמים וחנויות מומלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. Started by uvshowu,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי שני דברים חשובים מאד : 1. מעבד אינטל חזק ומהיר 4 ליבות. 2. זכרון גדול ומהיר 6 או 8 גיגה ------------------------------------------------ לוח אם של ASUS לא חשוב יכולות OC הארד דיסק 500 גיגה - אחד מומלץ וטוב. כרטיס מסך ברמה בינונית + - עד 700 ש"ח שיוכל להריץ גם משחקים. כונן DVD מארז לא יקר וספק כח שיחזיק את המערכת. מה אתם מציעים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. Started by DorM,

אני מתעניין במחשב דל לטיטוד 4310 ו6410 הייתי מעוניין לדעת האם המחשב מוצלח? יש לו תקלות שבדרך כלל קורות? איך איכות הבניה? מקלדת נוחה? איך הטראקפוינט? עריכה : מעניין אותי גם המחשבהזה בדיוק אותם שאלות : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2922

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by original,

Model‎ ‎5740G-624G‎ ‎ Colur‎ ‎ Blue Navy‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎640GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, Up to 2746 MB HyperMemory (1 GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Acer Nplify 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No‎ ‎ Webcam‎ ‎ACER Crystal Eye Webcam‎ ‎ Sound Card‎ ‎Dolby®-optimized surround sound system with two built-in stereo speakers‎ ‎ Card Reader‎ ‎ 5-in-1 card reader (SD™, MMC, MS, MS PRO, )‎ ‎ Ports‎ ‎4x USB 2.0 ports‎ ‎ HDMI™ p…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. אזור צפון, KSP בעיקר.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by MoReLA007,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהתלבטות בקניית מחשב נייד. למעט הפרמטרים של המחשבים חשובה לי דעתכם המקצועית לגבי אחריות, אמינות, שימוש וכו'... מחשב נייד HP: HP Pavilion dv6-3050ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej מחשב נייד DELL: STUDIO 1558 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 שני המחשבים בערך אותו המחיר (אם נוסיף את האחריות המורחבת של HP). אני ממש מתלבט ואשמח לקבל את עזרתכם המקצועית. *** אני חדש בפורום וקראתי את חוקי. אני מקווה שאני לא עובר עבירה עם הפרסום של האתרים. פשוט לא מצאתי שום חוק שאוסר זאת. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 14.6k צפיות
  20. Started by lll,

יש לי התלבטות בין שני מחשבים בכללי קודם כל אני מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב - לכן חשוב לי שתוכונות כמו SOLIDWORKS ותוכנות תכנות אחרות יעבדו ללא בעיה. חשוב לי כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בסגנון הנסיף הפרסי, סימס 3 וGTA גודל של 15.4 או 15.6 - לא יותר ולא פחות מחשב אחד מדגם DELL Dell Inspiron 5010 Core i5 4GB 500GB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 השני HP Pavilion dv6-3050ej WZ724EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by yonni,

שלום לחברי הפורום. אני רוצה לבנות מחשב שישמש בעיקר למודלינג במאיה, high poly Zbrush ולרנדרינג. חשיבות להרבה זכרון ושיוכל להריץ משחקים באיכות סבבה מידי פעם. אין צורך בציוד היקפי. אם אפשר להנות אותו באתר הזה, הכי טוב: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/sys_builder.php?osCsid=ghnea8ftuc1pq7ugtrvc5iu7j2

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  22. שלום חברים, אני צריך להוציא את המקסימום מהתקציב שלי למחשב שנועד בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וצפייה בסרטים לכן הדרישות שלי פשוטות: שקט ככל האפשר ואמין. כרטיס מסך קיים: HD5450. תודה!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by han98,

שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם אין פגיעה בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אך רצוי להמנע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר MATALAB, C ושימושים אוניברסיטאים. מעט גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש תדיר לסטודנט באוניברסיטה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינטש FHD אך גיימינג משני מאוד בחשיבותו. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מוגדר כרגע אבל משהו מזדמן ואקראי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by galsh12,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.