ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט האם ה"RAID" של לוח האם אמין?? ואני רוצנ לדעת אם המערכת מנצלת את מלוא מהירות הכונן קשיח?? מעבד AMD Sempron 140 Box גוף קירור למעבד GlacialTech Igloo 7312L לוח אם Gigabyte GA-M85M-US2H ספק כח FSP Epsilon 450W זיכרון פנימי A-Data DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 /X2 דיסק קשיח W.D Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARS 64MB BUFF /X6 מארז HEC 6T10
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב חדש, רק הקופסא. לא צריך הארד דיסק, צורב וכרטיס מסך (כבר יש, ואעביר למחשב החדש) חשוב שהמחשב יהיה בעל נטיה טובה לאוברקלוק. אשמח לשמוע מכם, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בהמלצת הפורום את ACER REVO 3610 עבור צפיית סרטים בסלון על מסך גדול - ההמלצה היתה מצויינת ולצרכים אלו הבחירה מושלמת בעיקר בגלל גודלו של המחשב לאחר ש"טעמתי" מהמחשב הנ"ל אני מעוניין במחשב לחדר עבודה ומתלבט בין מחשב כדוגמת ה REVO בפורמט חזק יותר או מחשב שולחני רגיל - מה דעתכם? רצ"ב דוגמא לACER בפורמט חזק יותר : http://cgi.ebay.com/Acer-Aspire-REVO-4GB-500GB-WIN7-Desktop-MSE-KB-WLAN-NEW-/230507518930?pt=Desktop_PCs רצ"ב פרוט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 - אפשרי גלישה של 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? לצפיה ישירה, עריכת וידאו ותמונות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך המלצה ל2 מפרטים שונים. הראשון- לשימוש משרדי(OFFICE, אימיילים, פייסבוק, יוטויוב בHD משחקי רשת וכד'), כולל מסך , לא כולל ציוד היקפי, עד 2.5Kש"ח-אם אפשר שיהיה שקט. השני- אותם דרישות כמו הראשון אבל לא כולל מסך וציוד היקפי עד 1.8Kש"ח.-רצוי שיהיה שקט. ואני צריך המלצה לשילוש(מעבד+לוח אם+זכרון) בשביל המפרט בצד, עד-1Kש"ח תודה, אריאל.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי ג'יגהבייט אחרי הקנייה לדוג': http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15617
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש צורך במחשב שמשמש לעבודה עם מסמכים, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ולעיתים משחקים באינטרנט (מה שאומר כרטיס מסך חלש). מהידע המוגבל שלי במחשבים אני מבין שיש צורך במעבד חזק ובכרטיס זיכרון חזק ולא מעט דיסק קשיח, כמובן שכולל צורב DVD. אני לא יודע אם כדאי מעבד 4 ליבות ואם עדיף AMD או INTEL בתקציב הזה. לגבי הזיכרון אני מעדיף 4GB, אשמח שתגידו לי אם מומלץ יותר. כרטיס מסך לא חייב אך כדאי להיות HD מכיוון שאין מסך HD, אני לא יודע כמה כסף להשקיע בכרטיס מסך עצמו ולכן אודה לכם מאוד אם תגידו לי. הרבה תודה מראש והמשך חופש נעים! בנוסף אשמח אם תמצאו לי חנות שיש בה מבצע שכולל מערכת הפעלה מקורית (עדיפות לXP) בהנחה לאחר קניית המחשב. החנות באיזור המרכז (רמת השרון, הרצליה, תל אביב) ובכל זאת אני…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד התקציב הוא באיזור 3500 עם חריגות לפה ולשם אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל, האם הdell שווה את התוספת במחיר? אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך 15" בערך, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB אולי טיפה גיימינג קליל.. וכמובן מעבד i5 כמו כן יש לי אפשרות להביא את הנייד מארה"ב, האם הדגמים הנ"ל רלוונטיים? או שיש חלופה משתלמת יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שנתיים של ניסיונות תיקון ולקראת סוף האחריות כתבתי את המכתב שצרפתי ואני שולח לHP, מה דעתכם? שלום רב באוקטובר 2008 רכשתי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1060ej ולמעט מספר החודשים הראשונים שלאחר הרכישה אני חווה לא פחות מאשר סיוט בלתי נגמר של תקלות ובנוסף טירטור מתמשך ובלתי מתקבל על הדעת כתוצאה מאיטיות וחוסר מקצועיות של שירות התיקונים (חברת CPM). קניתי את המחשב שישרת אותי ככלי עבודה בלימודי, בחרתי מחשב יקר מהמתקדמים שHP הציעה בזמנו למגזר הפרטי, במחשבה שאוכל לסמוך עליו ועל האחריות של HP. תיקון 1- אחרי פחות משנה המחשב פגש לראשונה את שרות התיקונים (CPM) יחד עם רשימה שכללה מקלדת תקולה, ספק כוח שלא טוען, וכונן CD מקרטע, לכאורה תקלות פשוטות...אחרי 3 שבועות ארוכים חזר המחשב, אבל כמוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לנובו N500. כאשר אני עובד והמחשב על השולחן, החלק של יציאות האויר מתחמם בצורה רצינית. היום התצוגה התחילה להבהב (שנייה יש תצוגה, שנייה מסך שחור) עד שפשוט נכנסתי לתנוחה שבה אני בד"כ עובד כדי להימנע מהבעיה, שבה חצי המחשב עם יציאות האויר נמצא באויר, והחצי השני על השולחן. לדעתי הבעיה נגרמת מכך שחוץ מיציאת האוויר בצד, יש את יציאת האוויר בתחתית המחשב, וכאשר המחשב נמצא על משטח חלק, היציאה הזו לא יכולה להוציא אוויר, כי המשטח חוסם אותה. תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, אני רוצה למצוא פתרון. חשבתי להגביה את המחשב כשהוא על השולחן בעזרת מעמדים כלשהם (לדוג' לשים פיסות עץ מתחתיו), אבל למרות שזה יהיה יעיל בבית, זה לא מתאים לי כשאני רוצה להתנייד עם המחשב. רעיון כלשהו? ???
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בוא נתחיל מזה שאני לא מבין כלום במחשבים זה כמו סינית בשבילי לכן אני חייב את עזרתכם. התקציב הוא מקסימום 2300 שקל לכן אין לי הרבה אפשרויות,אני מקווה שתוכלו לתפור לי חליפה טובה השימושים הצפוים של המחשב הם לא יוצאי דופן.אני לא גיימר ואני לא מנצל את המחשב למשחקים ביכלל,הכי הרבה זה FIFA או משהו בסגנון,לכן אין צורך בכרטיס מסך מדהים.אני בעיקר מתעסק בפוטושופ ומעלה הרבה תוכנות כבדות בו זמנית לכן אני מבין שאני צריך מעבד חזק. שטח איכסון אני צריך בערך 500 GB אני מעדיף שלא יהיה יותר נמוך כי אני זקוק להרבה מקום,וגם כן חשוב לי מחשב מהיר אז אני מעדיף לפחות 2 ג'יגה ראמ. אני משתמש הרבה במחשב לכן אני מעדיף שלא יהפוך לזבל אחרי שנה חח. המפרט לא כולל עזרים כמו מסך וכד'' רק מפרט נטו …
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי 8 שנים (ושדרוג קל באמצע), החלטתי לקנות מחשב חדש! אני צריך מחשב שעיקר שימושו יהיה משחקי מחשב, צפיה בסרטים, ועריכת תמונות. רוב השימוש ייעשה בפוטושופ, BSPLAYER, SUBTITLE WORKSHOP. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקי FPS ואסטרטגיה מתקדמים באיכות הגבוהה ביותר, מבלי שיתחמם או יעשה רעש. חשוב שיהיה במפרט כונן דיסקים וצורב איכותיים ואמינים, ושהצורב יוכל לצרוב דיסקים פשוטים, DVD וגם DUAL LAYER. בנוסף, חשוב שיהיה זיכרון פיזי גדול, איכותי ואמין. ציוד היקפי יש לי, אבל אני עדיין מתלבט האם להחליף רמקולים, עכבר ומקלדת, כי גם זמנם עובר לאט לאט. אני שוקל רמקולים 5.1 או 7.1 ערוצים, אין לי שום כיוון לגבי מקלדת או עכבר, ואשמח לקבל המלצה לגבי שלושתם. לא מתוכנן שום אוברקלוק…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המפרט עבור מחשב לשימוש ביתי - אינטרנט, משרדי, סרטים (FHD) וטלוויזיה ... חשוב שיהיה שקט... מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪424 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950757 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪549 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBECO צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪105 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=22186 מארז ללא ספק CoolerMaster Sileo 500 ₪408 כמות:1 http:…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכם תקציב עד 3000 ש"ח הנייד ישמש לגלישה , כתיבת מאמרים, בניית מצגות בעיקר אשמח אם תמליצו על מחשב שיחזיק מעמד תק' ארוכה ושזמן העבודה יהיה ממושך, לפחות 4-5 שעות עבודה ברצף. מה דעתכם על Dell Inspiron שכחתי את מס' הדגם או שיש אחד כזה?? מה עם סמסונג r530 ?נמסר לי מנציג חברה שיש להם מבצע והוא עולה 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות. לא ממש מבינה במחשבים ולא יודעת מה חשוב ועל מה לשים לב.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
Toshiba Satellite A505-S6040 PSAT9U-007001 Laptop Computer - Intel Core i7-720QM 1.6GHz , 6GB DDR3, 500GB HDD, DVDRW, 16" Display, NVIDIA GeForce GT 330M, Windows 7 Home Premium 64-bit
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Pentium E6500 מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות Mushkin/Patriot 2GB 800Mhz זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Inno3D 8400GS 512MB HDMI כרטיסי מסך none כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) מאווררים וגופי קירור none ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר 1435₪ הוסף המח…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לחברי ומנהלי פורום זה, אשמח באם תוכלו לייעץ לי על מחשב נייד חזק וטוב אשר יחזיק למספר שנים. ברצוני במחשב נייד כזה אשר יהווה תחליף למחשב נייח אשר כבר עשה את שלו. עשיתי קצת מחקר לגבי ניידים וכבר צברתי יידע מסוים לגבי התכונות הדרושות למחשב חזק וטוב אלא שהידע אשר צברתי ממחקר באינטרנט אינו כולל המלצות וניסיון של משתמשים אחרים. אי לכך ברצוני לצרף לפי אותו מחקר שאני עורכת מזה מספר ימים מפרטים של שלושה ניידים שונים. אשמח ואודה לכל התייחסות, אודות החתכים בהם השתמשתי ומנגד אשמח אם תוכלו להמליץ על אחד מהם, או שמא לשלול את שלושתם ולהמליץ לי על נייד אחר. * משקל הנייד במקרה זה אינו בר חשיבות כלל, שכן איני צופה שיצא כלל מהבית. כי כמו שאמרתי הוא מיועד מלכתחילה לשימוש ביתי …
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני לא יודע עד כמה התקציב שלי מספיק אבל אני חושב שהוא מספיק גבוה, אם יש צורך להוסיף באמת אז תוסיפו בכיף! אניי רוצה מחשב לגיימינג חזק מאוד שיכלול 2 כרטיסי מסך בשיטת SLI, מעבד חזק וזכרון 4 גיגה (יספיק לבנתיים) אם אפשרות לשדרג עוד בעתיד. כונן קשיח אני חושב שטרה יספיק פה, רמקולים שיהיו איכותיים אבל שלא יתפסו מלא מקום על השולחן אלא סטנדרט, מסך שיהיה 24 אינץ (התרגלתי למסכים גדולים מה- IMAC), מקלדת ועכבר שיהיו אלחוטיים או בלוטות אבל שיתאימו לגיימינג. אם שכחתי משהו תגידו תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי כולם, אני בונה מפרט למחשב שולחני לשימושי אינטרנט, אופיס, תיכנות על ויזו'אל סטודיו 2010, קצת עריכות וידיאו ומעט מאוד משחקים (לא כבדים). אני מכוון למעבד QUAD או CORE2 חזקים (העלתי שאלה בברנץ' של מעבדים לגבי i5 מול סדרת ה-Q). לדעתי כרטיס מסך של חצי ג'יגה יספיק לי. חשוב לי גם פייר-וויר למצלמת וידיאו (יש לי כיום כרטיס אבל הוא PCI). בנוסף חשוב לי שיהיה מארז שקט כי זה במרכז הבית וכרגע מה שיש לי מתחרה יפה מול המזגן ברעש שהוא מייצר. חצי טרה הארד דיסק נראה לי מספיק. מקסימום אני אקנה חיצוני אח"כ. אה - והמחיר - ככתוב למעלה. עד 2500 (מסך כבר יש לי). יש מפרט שעולה 2650 אבל אני לא שקט לגבי החנות (לא חשוב שמות): מארז + ספק כח ספק כח מותג In Win Power Man 450W Real הכולל 3 שנות אחריות …
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש ממיר דיגיטלי, בו אוכל לצפות ב TV דרך הנייד.. ידוע לי שיש את XTREMER או משהו כזה, אבל לא בטוח שהוא מתאים ללפטופ.. ראיתי APEX, WD אבל לא מכיר מבחינת ממיר. אשמח אם מישהו שמשתמש בממיר דיגיטלי ויש לו ניסיון מוצלח איתם יגיב ויגיד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ! אני מתלבט בין נייד 10.1 אינץ' של ACER דגם H532 לבין נייד 10.1 אינץ'של ACER דגם D250. יש בין שני הדגמים הבדלים קטנים שהייתי מעוניין לדעת מה משמעותם. מה ההבדל בין מעבר N250 למעבד N450? האם יש הבדל במהירות הגלישה? ואם כן עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? בנייד אחד רשום לי שהרשת האלחוטית היא 802.11g , 802.11b , 802.11n ואילו בנייד השני רשום לי הרשת האלחוטית היא 802.11g , 802.11b מה זה כל המספרים האלה? ואיזה אופציה עדיפה? בנייד אחד רשום לי שהיציאות הן VGA , USB , RJ-45 (רשת) ובנייד השני רשום לי שהיציאות הן VGA , USB , HDMI . מה מבין שניהם עדיף? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי חברים, 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אם ניתן לחסוך - מבורך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : בעיקר עבודה משרדית + אינטרנט. יהיה שימוש גם בכדי לצפות בתכני HD + עריכת גרפיקה . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא - ארכוש בנפרד. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט : לא צריך כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא מהותי = 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - צפוי מעט שימוש ביישומים וירטואליים (VMWARE) 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שישמש כתחליף לשולחני לצרכים של אינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD והרצת כמה משחקים (לא כבדים יחסית) לאחר בדיקה די מקיפה אני מתלבט בין 2 דגמים. הראשון הוא סמסונג R580 בעלות של כ- 3800 והשני הוא HP 3010EJ בעלות של כ- 4500 ש"ח. אשמח לחוות דעת והמלצות לשני הדגמים ואיזה עדיף מבין השניים. כמו כן אם מישהו מכיר דגם של DELL עם מפרט דומה לזה של המחשבים הנ"ל עם כרטיס מסך משודרג (פשוט לא מצאתי בשום מקום DELL עם שדרוג של כרטיס מסך) אשמח לשמוע. תודה... אבי.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, הפיליפינית של סבתא ביקשה שאני אעזור לה לקנות לפטופ/נטבוק (היא לא מבדילה) בסכום של עד 2000 שקל בערך. המטרה העיקרית שלו היא שיחות וידאו, ככה שאני מניחה שיש צורך גם לקנות חלקים נלווים. איזה מפרט הייתם ממליצים לי, והאם עדיף להתחבר עם נט-סטיק מחברות הסלולר או לפרוס שם כבר אינטרנט? (הם גרות במקום מאוד מבודד, והפיליפינית היחידה שתשתמש באינטרנט אז אני מסופקת אם כדאי לפרוס שם ADSL). תודה =)
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש הדרישות שלי הם בעיקרון הרבה פוטושופ ואינטרנט אך מדי פעם יבוא לי גם לשחק (כאשר אין אינטרנט בסביבה) חשבתי לקנות את המחשב הזה: Gigabyte Q1585N-3350H4 Model Q1585N-3350H4 CPU Intel® Core™ i3-350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 4GB (2 x 2048 MB) DDR3 1333MHz, Dual Channel Support, Up to 8GB HD 500GB SATA 5400 RPM Display 15.6'' WXGA HD(1366x768) LED backlight GPU NVIDIA GeForce GT 335M (With 1 GB Dedicated) Optical Device 12.7mm Super Multi DVD RW Lan 10/100/1000Mbps Ethernet Base-T Audio 1.5 Watt Speakers*2, Internal Mic-in Wireless 802.11b/g/n Wireless Bluetooth…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-