ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב המצ״ב והייתי רוצה (אם אפשר) לנסות לשפר אותו 1. בהגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) האם בכלל ניתן בשיפור רכיב כזה או אחר לשפר משמעותית את המהירות של המחשב (וכפי שרשמתי אני מחפש שיפור כללי במהירות, גם של טעינת התוכנות עצמן וגם של השמירה אל ההארדיסק וקריאה ממנו) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. התקציב עומד על עד 2000₪ תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב: אני רוצה חוות דעת בעיקר על הספק. לקחתי אותו סתם להשוואה כללית. חשבתי לקחת זכרונות 500, אבל אני לא יודע עד כמה קירור סטוק יהיה יעיל איתם, כי אני לא מתכוון לקנות קירור, ואני בספק אם אני אעשה OC. שאלה על המארז למי שיודע, הוא אדום או משהו? כי ראיתי את אותו השם של המארז ללא התוספת של ה"red" והוא יקר יותר בכ-60 ש"ח אני חושב. כרטיס מסך - לפי מיטב ידיעתי, הוא מגיע ללא באנדל, למישהו יש מידע נוסף בנושא?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחפש מערכת שקטה לא משהו מטורף. מערכת שיכולה להריץ בכיף את המשחקים החדשים ביותר שיש כיום. גמישוץ במחיר עד 300 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה + קצת משחקים, חלקי המחשב לא זרים לי, אבל אין לי את הידע לבניית מפרט שיעבוד טוב למה שאני צריך, במיוחד כשזה מגיע למשחקים (כרטיסים גרפיים) ולדורות המעבדים החדשים, אני לא יודע אם ני צריך מחשב "גיימינג" שיכול לתת לי מענה על לצרכי העבודה, או מחשב לצרכי עבודה שיכול לתת מענה גם ל"גיימינג" אשמח אם יש רעיונות והצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שואף ל6k, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קימפול ווירטואליזציה קלה, צריכת מולטמדיה, רוצה יכולת להריץ קצת משחקים (GTA 5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מקצועניים !!! אני זקוק נואשות לעזרתכם. משפחתי רוצה לקנות מחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים 2. מוזיקה 3.עיבוד תמונה בפוטושופ. לאחר שהתיעצתי איתכם מספר פעמים, קיבלתי מכם מפרט מצויין לדעתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=282899.0 הבעייה היא שאמי רוצה לקנות את המחשב ב KSP. ל-KSP יש מגוון חלקים מצומצם יחסית ולכן שיניתי את המפרט במספר רכיבים. המפרט החדש הוא כזה : מעבד 645 : Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם 560 : ASUS M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון 540 : DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסק קשיח 420 : Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII כרטיסי מסך 580 : ASUS 8500GT S…
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום ברצוני להוסיף זיכרון למחשבי,רציתי לשאול מה הזיכרון המומלץ ביותר למצבי הנוכחי(שיתאים למפרט).[TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]ZALMAN 7000V Al SI EDITION[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש ביתי - לא כולל גיימינג, אני אשמח ליותר מכרטיס מסך מובנה (במידה וזה מתאפשר בתקציב) אבל המחשב מיועד בעיקר לסרטים, מוזיקה, גלישה, עבודות (לא גרפיקה). בעצם הדבר הכי חשוב שהמחשב ירוץ חלק ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה בשיפור המפרט שלי,משחקים כמו gtaiv לא עובדים לי טוב חשבתי ללכת לכיוון המעבד ולהשאיר את הלוח אם שיש עכשיו , אני אשמח לרעיונות התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500 שקל oc כמובן,שקט לא חשוב כל כך. וזה פחות או יותר. שיעבוד טוב הgta ומשחקים בעתיד
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את ה-Pentium D הישן (מאוד) שלי. בתור תחביב אני מתעסק בצילום ומטבע הדברים מריץ לא מעט תוכנות גרפיות - אבל בניגוד לגיימרים הדרישות שלי הם יותר בכיוון כוח חישוב לא גרפיקה תלת-מימדית. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מבוסס על ה-i7 שעונה לדרישות הבאות: - תקציב עד 5000 ש"ח (אם אפשר פחות, אז מה טוב) - אין צורך במסך, אבל צריך לתמוך טוב ברזולוציית 1920X1200 (אני בטוח שזאת לא בעיה בשנת 2008) - אין צורך בדיסק קשיח - יש לי אחד שתומך SATA2, אבל הוא בטח די בסיסי ואני רוצה שירכיבו לי את כל המחשב אז אם זה דורש HDD שיהיה - הקירור די חשוב לי כי החדר שהמחשב נמצא בו לא ממוזג ומכיל 3 מחשבים (בקיצור די חם שם) - כמה שיותר זיכרון (6GB היה נחמד) - כרטיס מסך פשוט יחסי…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, את המפרט הבא הרכבתי אחרי פידבק שקבלתי מכם בת'רד אחר, ומסקירה של המלצות בפורום, אז תודה על העזרה. להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz E7300 45nm : " SLAPB" - BOX ¤604 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤494 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤805 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤279 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤444 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤111 קרור למארז: ARCTIC COOLING 80mm 8L ¤25 שירותי מעבד…
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת גלישה, הורדות, צפייה בסרטים, ומשחקים קלים. הדגש שלי הוא על שקט ואינטרנט, אינטל. לא צריך מסך או ציוד היקפי, רק צורב. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום . הלך לי הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא לא מזהה אותו כבר מהBIOS מגם nVidia Geforce 9500M GS משהו יודע איפה אני יכול לקנות אחד כזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! ראיתי כרגע בנעה מחשבים בנדל יוצא דופן ומרשים - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1393 ורציתי לבקש ממכם להרכיב לי באותה חנות מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח כולל הכל פרט לצורב וסי די , תודה מראש ! (יש עדיפות לציוד הקפי משובח.) *הבנדל כבר נקנה ..
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני עוזר לחבר שלי להרכיב מפרט מחשב באזור התקציב הזה. זו ההצעה שקיבלתי מזיגזג. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכי אייכותיים שקיימים היום (ויהיו בעתיד). מה דעתכם? Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7681{23}149 - קירור מצויין למעבד: FREEZER 7 XTREEM כמות: 1 מחיר: 1,359 ש"ח G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9038 כמות: 1 מחיר: 368 ש"ח GIGABYTE GA-EP45-DS4 (P45) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7421 כמות: 1 מחיר: 797 ש"ח SAPPHIRE 4890 1GB GDDR5…
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך לימודים, ואינני מעוניינת להוציא הרבה כסף עליו. השימוש בו יעשה בעיקר בתוכנות של האופיס, ובגלישה באינטרנט. אשמח אם תוכלו להמליץ לי עד מחשבים העונים על הדרישה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע לפני כחודש התחדשתי בנייד DELL INSPIRION 1525. הנני מעוניין לחבר אותו לטלביזיה על מנת להקרין סרטים, לאחר בירור קטן איזה כבל עליי לקנות הסתבכתי קצת! יש לי יציאת S-VIDEO שבע פינים, איזה כבל עליי לרכוש? דהיינו איזה חיבור צריך להיות בנמצא בצד השני? אני מעדיף אם קיים כזה כבל שבצידו האחד S-VIDEO ובשני מתפצל לבננה של סאונד ווידיאו הכי נוח. יציאת SCART אין לי בטלביזה ויציאת RCI לדעתי קיימת אך מסורבל לחברה. ושאלה נוספת, לא הצלחתי להבין האם SVIDEO מוליך גם סאונד או שרק וידאו? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקרון רציתי להשקיע, עד 7000, אבל מה דעתכם עליו? שווה להשקיע קצת יותר? המחשב הוא DELL 1520 Intel® Core 2 Duo Processor 2.0GHz (T7300) ~, 800MHz FSB, 4MB L2 64bit (Santa Rosa) מעבד 15.4 WSXGA TFT (1440x900) מסך 2,048MB DDR II 667MHz (up to 4GB) (2x1,024) זיכרון 160GB SATA (5,400 RPM) דיסק קשיח DVD/RW Multi burner מדיה nVIDIA® GeForce Go 8600M GT with 256MB dedicated + 2MP Camera כרטיס מסך modem + LAN 1Ghz + WiFi (802.11b/g) + Bluetooth תקשורת 2.89 kg משקל ומידות Microsoft® Windows® Vista Home Premium תוכנה Mic ,VGA , Fire-wire, 4xUSB2.0 ,RG-11, RG-45, 7.1 channel stereo sound (6-cell 53WHr Li-Ion Battary) יציאות 3 אחריות
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אשמח להמלצות למחשב נייח בשביל להכנס לעולם הגיימינג. אני די מתלבטת לגבי התקציב. 10K זה המקסימום שאני רוצה לשלם, אבל יש לי תחושה שזה אולי overkill. לא קריטי לי שהכל ירוץ על ההגדרות הכי-הכי גבוהות, אבל אני גם לא רוצה להצטרך להחליף את כל המחשב עוד שנתיים. באופן אידיאלי אני מעדיפה לשלם פחות עכשיו, ושתהיה לי אופציה לשדרג בעתיד רכיבים ספציפיים לפי הצורך, וכך להשאיר את המחשב רלוונטי לכמה שיותר זמן. אם זה לא ריאלי, אז אולי כן הגיוני לבחור חומרה קצת יותר חזקה ממה שאני צריכה מתוך מחשבה לעתיד. עוד התלבטות היא האם כדאי ללכת על מחשב מותג ובכך לוותר על כאב הראש של הרכבת מפרט (לא מבינה בחומרה, מילא לבחור מעבד, אבל לדעת לבחור לוח אם וקירור בהחלט גדול…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צהרים טובים, בקובץ המצורף צילום מסך של מפרט מחשב שהכנתי לעצמי. המחשב מיועד למשחקים, קצת עבודה משרדית, אינטרנט וכו'. שמתי את עיקר הדגש על כרטיס מסך, זכרון, ודיסק קשיח. התלבטתי בין מעבד של AMD ובין intel core due 6300...אני אשמח לשמוע המלצות לגבי זה. כמו כן, אני לא מבין גדול במארזים וספקים - האם מה שבחרתי מתאים ויענה על הדרישות? אני רוצה שקט נפשי בקטע של אוורור וחשמל. תודה מראש! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לא מדובר על מחשב לבעל מקצוע, אלא לחובבן - תוכנות כגון Vegas ו Premier ו Photoshop. ניתן לחרוג בתקציב עד 250ש"ח המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי אין הרבה משמעות לרמת הרעש של הקירור הרכבתי את זה על סמך פשפוש בפורום ואשמח לחוות דעתכם: :] http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=527ceb75c37f3 תודה לכולם וסופ"ש נעים!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב הוא גימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mw3 , bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שברשותי הוא מסך לד full hd (רזולוציה 1920x1080p) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לה…
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי כאן קצת בפורום על מפרטים למחשב משחקים ב4K ראיתי שיש ויכוח האם לקחת AMD או INTEL ולבסוף הגעתי למפרטים הבאים: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1096 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 407 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 299 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 295 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1499 1 יוצא 4186 בTMS הייתי רוצה להוסיף לזה הארד דיסק של 320 וצורב ככה שזה כבר יוצא די הרבה יותר מ4000 והשני: מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADA52…
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
צריך עזרה לקניית מחשב 17' התקציב הוא 4000 ש"ח! המחשב יהיה בתוך הבית. ללא ניידות! אז משקל ואורך סוללה לא רלוונטים! תודה לעוזרים! השימוש אינטרנט וסרטים!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לא למשחקים . ללא מע"ה XP - יריץ לינוקס . דרישות : מעבד AMD 64BIT תושבת 939 לוח אם עם כ.מסך לא משולב ויציאת PCI אקספרס, תמיכה ב DUAL CHANNEL לזיכרון . מינימום 80GB בהארד דיסק מינימום זיכרון 512MB ראיתי את המפרט הבא : לוח אם דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 4 יציאות Serial-ATA לדיסקים מהירים יציאת PCI Express X16 לכרטיסי מסך מתקדמים 2 חריצי הרחבה PCI Express x1 3 חריצי הרחבה PCI תמיכה ב 6 יציאות USB בתקן 2.0 תמיכה ב- Dual channel DDR להכפלת מהירות הזכרון תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בעד 3 חיבורי Firewire IEEE 1394b מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz זיכרון 512MB DDR 400Mhz תמיכה בטכנולוגיית Dual-Channel תמיכה עד לזכרון…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-