עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lior007,

שלום לכולם, הלכתי ל2 חניו:KSP,TMS. בKSP אמרו לי שהחלקים שהם החליפו לי יותר טובים מאשר TMS אמרו לי. אלו המפרטים: TMS: Core 2 Quad q6600 Gigabyte GA-P35 DS3P NZXT Apollo no psu black (למישהו יש תמונה לראות איך נראה מארז זה) Arctic cooling freezer 7 Pro Corsair 450W 33A @12V Cmpsu Corsair 2GB Western digtal 320GB XX 8800GTS 640MB Extreme Edition DVD-RW Samsung KSP: Core 2 Quad q6600d P35C DS3R S775 1333MHZ Intel P35 DDr2,DDR3,PCI- 1GB KINGSTON X2 EVGA 8800 GTS 640MB Western digtal 320GB 7200RPM DVD-RW Samsung Arctic cooling freezer 7 Pro Chueftec giga gh-01bw midi tower(no psu) גם למארז זה אני מבקש לקבל תמונה אם זה אפשרי. 460W 12CM fan active pfc ultra quiet powr supply איז…

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by or_y,

שלום. המחשב שלי בן 7, ונראה לי שהגיע הזמן להחליף. מה יש לי היום? AMD dual Core 3800 DFI lanparty nf4 ultra-d 1GB Ram Patriot Ati 5450 2X640GB, 1X1TB Compucase 6A21 Hec 400W השימושים שלי הם בעיקר הורדות, וצפיה בסרטים, סדרות. הייתי רוצה להוציא בערך 1500 ש"ח, אם צריך פחות אז עדיף פחות. אני צריך בעצם רק מעבד, לוח וזיכרון. על מה אתם ממליצים? תודה

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by BigPapa,

תגובה 5 מעודכנת למפרט הסופי נכון לעכשיו. אשמח לתגובות. תודה מראש יגאל

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  4. שלום חברים, לאחרונה התחלתי לעשות סטרימינג ונראה שהמאמץ קצת כבד על הכרטיס/מעבד. אני חושב על האפשרות לרכוש מחשב שיוריד את העומס של השידור מהמחשב העיקרי, מה העקרונות מאחורי מחשב ייעודי לסטרימינג? מה דרישות המינימום לסטרימינג של גיימינג, אם בכלל יש הבדל בין זה למשהו אחר? איזה מחשב (בהרכבה או שלא) אתם ממליצים? אודה לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by NChen,

היי חבר'ה מחשב נייד ללימודים והורדת משחק אחד- איזה עדיף? 1. https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=14694 2. https://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=9992

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by omergd1,

. מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, skyrim,rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by StreetRacer,

אהלן חברים, מקווה שתצליחו לענות לי (משום מה אתם לא אוהבים לענות לשאלותיי - אבל זה לא חשוב). אני מחפש מחשב נייד עד לתקציב של 5000 ש"ח שיהיה הכי משתלם. המסך צריך להיות מינימום 15" והמעבד לא סלרון (אולי כן ? אין לי מושג) באיזה חברות לא כדאי לגעת ובאיזה כן. ראיתי פרסומת של אייבורי על מחשב MSI, כדאי בכלל ? תודה לכל העונים. נ.ב. אני מוכן להתפשר אם יהיה חסר משהו במפרט. שמוליק

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו על ULTRA HIGH עם כל הפילטרים על הכי גבוה ורזולוציה FULL HD (יש לי מסך 24") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 ושהכל יעבוד חלק על FULL HD עם כל הפילטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[/U2410 Dell…

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by marlboro,

אפשר קצת להתגמש אם צריך, עדיף כמה שיותר זול אבל משהו שירץ את קריסיס

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by llrg,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב,כולל מארז מקורר,לצורך הפעלת Flight Simulator X . הסימולטור אמור לעבוד עם תוכנות add on כבדות וחשוב לי שהוא יעבוד בצורה חלקה. אני לא מעוניין לעשות OC אלא להגיע למקסימום באופן קונבנציונלי. התקציב שלי הוא בסביבות 3000-4000ש"ח. כרגע אני עובד עצות בנושא. תודה מראש. רונן.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by RayZ,

היי. יש בראשותי נייד דל N5010 שלצערי הרב זקוק להחלפת מקלדת שלמה. יש עליו אחריות, אבל על הנזק הספציפי אין (זה נזק פיזי, לא קרה לבד). עכשיו אני רוצה להחליף את כל המקלדת, כלומר לא רק לחצנים בודדים - את לוח המקשים במלואו, ואני רוצה שזה יהיה ללוח מקשים חדש של אותו הדגם. יש לכם מושג כמה יעלה לי כל הסיפור להערכתכם, ואיפה מומלץ לעשותו אם כן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by natan805,

אני נמצא בארהב ומחפש לפטופ עד 600דולר שימושים רגילים של סטודנט וגם מאיפה הכי זול לקנות ?? אם אתם צריכים פרטים נוספים כיתבו לי פה.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by no-laptop,

שלום רב, אני מחפש לקנות שני מחשבים ניידים לשימושים שונים: מחשב ראשון: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית למדעי המחשב, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, visual studio וכד'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך 15 אינץ'. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות פלוס מינוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD בתוספת קטנה מה טוב * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף שלא HP אותן הדר…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (ביטוח, אבא) אך אולי, ממש אולי, ממש טיפה, לקצת משחקים (אם זה לא נכנס בתקציב אין בעיה). בהתחלה חשבנו על לקנות מאקבוק, כיוון אני רוצה מאק, ואפשר להתקין היום ווינדוס, אבל וויתרתי כיוון שאני כמעט ולא אשתמש במחשב. דרישות חובה: Wifi Bluetooth - לא חובה, אך בעדיפות ממש גבוהה! C2D - אם נכנס בתקציב. זמן בטריה ארוך יהיה יתרון, אך לא חובה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  15. שלום חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי.. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח זה המפרט שלו: לוח אם___ p4v845 מעבד____intel celeron cpu 1.7 ghz זיכרון____sdram 128 mb 133 mhz דיסק קשיח_excel stor 80 gb 7200rpm וספק ג'נרי ביותר של 300

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by hilatza,

מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מוזיקה. * גודל המסך? 11" ומעלה.. * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף סוללה שתחזיק 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין לי מושג מה זה, אז כנראה שלא.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  17. שלום, אני מתחיל להתבאס לבנות מחשב לבד... פעם אחרונה שעשיתי את זה ה AGP היה חזק בתמונה אשמח לקבל עזרה בנושא. מה שחשוב לי הוא שכרטיס המסך יהיה חזק - לפחות 8800 GT עם 512MB, או קרוסספייר עם יכולות דומות. ושהמעבד יהיה לפחות Q6600. לגבי לוח אם - לא ברור לי אם באופן כללי אני צריך בו קרוספייר (אלא אם תמליצו לי) ... וכן האם צריך מערכות קרור נוספות. זיכרון 2 GB לפחות HD - 320 GB מספיק לא צריך מקלדת, עכבר, כונני CD או DVD, מסך,כרטיסי רשת,רמקולים ואל פסק מישהו אמר לי שהיה מחכה עד שתצא סדרת ה-Q9xxx של אינטל - למה הוא התכוון ? לגבי הזכרונות , אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה CL ומה עדיף ? האם לחכות עוד קצת ל780G\V: ערכות השבבים של AMD ? תודה !

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by kovar,

אני רוצה להרכיב מחשב עם המפרט הבא: אין צורך ב SLI או באוברקלוק אני לא מתכוון לשדרג את המחשב בעתיד. מה שחשוב לי רק שתהיה יציאת USB 3 לגבי הספק אני לא בטוח אם הוא יותר מדי חזק ולגבי המארז גם אין לי שום ידע. הקניה תתבצע מ KSP סניף אילת אשמח לעזרה מהמבינים בפורום. תודה.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  19. שלום לכולם חבר מעוניין לקנות מחשב גיימינג המבוסס על אחד המפרטים שמוצעים באתר: מעבדIntel Core i5 - 750 - 2.66GHz1000 גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 לוח-אםGIGABYTE GA-P55M-UD2600 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 כונן אופטיDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5850 מארזANTEC THREE HUNDRED300 ספק כחSEASONIC S12II 430W BRONZE320 סה"כ4245 ש"ח אבל ברצונו להוריד כמה דברים הוצע לו לרדת או למעבד i3 במחיר 600 שקל או I5 650 במחיר 800 . אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המעבדים הללו והאם שווה לו ללכת על I3 בהנחה והיעוד של המחשב הוא רק משחקים (ועל כן עדיף מעבד בעל תדר ליבה גבוהה יות…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  20. קודם כל אני צריך דחוף תשובה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268468.0 דבר שני, תודה לכולם על העזרה עד להגעה למפרט סופי. יש לדעתם משהו לשנות: AMD Athlon 64 X2 4800+ AM2 Box Asus M2N-E Western Digital 2500JS 250GB S.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E LG GSA-H44N NZXT Trinity Enermax Liberty 400W תווווווודה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by arik63,

היי .. המחשב הנוכחי שלי דיי תקוע ( בלשון המעטה ) .. ופירמוט וניקוי נוסף כבר לא אעשה לו .. ואני דיי תקוע עם הרבה עבודה ובלי מחשב מתלבט בין 2 מפרטים שהמליצו לי עליהם ( אם אתם יודעים על משהו יותר כדאי אשמח לדעת עליו ).. הצרכים הם בעיקר לעריכת וידאו / תמונות / גרפיקה,ובעדיפות קצת פחותה : 3D ( CINEMA4D ) התקציב הוא עד 5500ש"ח מפרט 1 : מפרט 2 :

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  22. היי, אני מתכנן לקנות מחשב עבור עיצוב, תלת מימד וסרטונים (יריץ תוכנות של פוטושופ, אילוסטרייטור, סינמה 4D, אפטר אפקטס, פרימייר), והתקציב שלי הוא 5000 - 5500 שקלים. אין צורך במסך, עכבר, מקלדת ודברים כאלו. אשמח לעזרה תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. קודם כל אני ממש מצטער שאני פעם השנייה כותב הודעה של ביקוש למפרט, בפעם הקודמת ביקשתי מפרט AMD אבל עכשיו אני רוצה אינטל. יש מישהו שמביא לי את המחשב והוא יכול להשיג לי חלקים במחיר מאוד זול. אז כך, הוא בטוח מביא לי בעוד שבוע: מעבד-P4 2.6C FSB 800 זיכרון- שני סטיקים של 256MB DDR400 לוח אם- ASUS p4p800 דיסק קשיח טוב (שכחתי את השם) 60 GB את כולם, חדשים עם אחריות, הוא יכול להשיג לי במחיר מצחיק של 1720 ש"ח. עכשיו בנוגע לפלופי וצורב, החלטתי לקנות: Lite On 52x32x52 retail וכונן פלופי רגיל שעולה 50 ש"ח. עד עכשיו נדמה לי שהמפרט טוב מאוד ולא מצריך שום שינוי. יש לי כרטיס מסך שאני אמכור אותו ב-300 ש"ח, אז נוספו לי 300 ש"ח לתקציב. אז יש לי עכשיו 1110 ש"ח להוציא על מארז ועל כרטיס מסך. עכש…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by ben060,

בניתי את המפרט מ sky pc נשאר לי רק מארז. הערות, טענות וכו יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  25. נכון שהתקציב זעום אבל זה מה יש לו... המחשב אמור להריץ תוכנות גרפיקה כמו פלאש, פוטושופ, קורל, דרים וור ועוד... ללא מסך תודה לעוזרים....

• 5 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.