עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אדר39,

המפרט עלה לי 4500 שקל איך הוא כרטיס מסך: rdeon X1950XT מעבד: atlon 4200 כפול ליבה (4200 ביחד) ראם: ג'יגה ראם ddr2 לוח אם לא זוכר איך קוראים לו אבל מאוד טוב רשום תומך בvista ובsli רשום באריזה והמליצו עליו דיסק קשיח: sata 2 160giga כונן dvd של LG וצורב משולב מארז יפה מאוד של a-top וספק 500w וכול זה ב4 וחצי אלף (ישבתי על זה שעה)

2. Started by Galgol1414,

שלום לכולם (: אז ככה אני צריך מחשב לעריכת וידאו נטו, בלי גיימינג, המטרה לערוך סרטים יחסית ארוכים .. יש לי ידע ממש בסיסי בכל הקטע של המחשב אז אני ישמח לעזרה ממכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לסביבות ה5.5 k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו באיכות גבוהה hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמייר, after affect, Sony Vegas .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש למטרות לימודים ונתקלתי במבצע הבא של אורנג': מחשב נייד HP pavilion DV4 פלוס פלאפון ב159 שקל לחודש במשך 36 חודשים. את הפלאפון מצאתי מי שרוצה לקנות, ואני אשלם את ההפרש בשביל המחשב הנייד. הידע שלי במחשבים ניידים חלש ביותר, אז האם העסקה משתלמת? האם יש מחשב נייד באותו טווח מחיר פלוס מינוס שהוא עדיף? איך האחריות של HP בארץ? הנה הלינק לתיאור המבצע http://www.orange.co.il/PlansAndRates/15885.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לפני כמה ימים פתחתי פה נושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380344.0 וביקשתי מפרט לגיימרים ב-4000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הביאו לי מפרט שנראה לי סבבה, והייתי בטוח שזה מה שאני עומד לקנות, אבל אז גלשתי ב skypc, וראיתי מפרט מעניין מאוד ב4400 ש"ח: http://skypc.co.il/pl_product~sky112~88~0.htm עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה אם עדיף לי ללכת על המפרט שהביאו לי בהתחלה, או על המפרט שיש בskypc, שהוא רק בכמה מאות שקלים יותר ממה שתכננתי (ויש לי כסף), והוא QUAD ומתקרב במהירות למעבד DUAL שכמעט קניתי. אז מה דעתכם? כדאי לי המפרט הראשון או השני? אגב, אם אתם חושבים שעדיף לי השני, אז תרגישו חופשי להכין לי מפרט דומה לו רק עם שיפורים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  5. אני רוצה ב 5000 שח למשחקים הכי טוב שיכול להיות בסכום הזה עם המארז הכי פשוט שיש וכל הדברים הלא חשובים הכי פשוטים שיש. תודה.

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  6. אני מרכיב את המפרט הבא I5 2500 לא K זכורנות G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL.. המחשב לא יעבור OC מתלבט בין הלוחות הבאים intal h67 cl או Asrock H67M-GE לא יודע מה ההבדלים בינהם לכן מבקש עזרה .. או שבכלל כדי לי ללכת על Asrock Z68 Pro3-M שפה ההבדל הוא כבר 200 ש"ח.. הזכרונות כבר נקנו דרך איבי כך שאין דרך חזרה.. רק לאחר מכן גיליתי שעם H67 הם יעבדו ב 1333 ולא ב 1600 ניסית למצוא תשובה בפורום לוחות אם אבל לא הגיבו.. מבקש בכל לשון של בקשה עזרה.. תודה מראש לכולם אמיתי

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  7. אשמח לדעת איזה מחשב מומלץ יותר לעבודות עם CAD כגון אוטוקד ,REVID, 3D וכיוצ´ מהנדס בניין. 1.https://ksp.co.il/web/item/268811 2.https://ksp.co.il/web/item/264960 אם יש המלצה למחשב ספציפי גם אשמח

8. Started by KarniVore,

שלום, אני מעוניין לקנות HTPC שישמש גם למשחקים קלים בכ 3500 ללא מסך יחובר ל LCD 32 לא full HD ולמסך 22 ללא ציוד היקפי בעיצוב יפה ושקט ללא מערכת הפעלה או OC תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Pentium 4 3.2GHz 1M 800FSB LGA775 Abit AG8 TwinMOS 2X512 400Mhz Wastern Digital 120GB, 7,200RPM, 8MB Buffer, 8.9ms avg, Serial ATA/150 Floppy Mitsumi Sparkel GeForce 6600 PCI-E LG DVD RW GSA-4160B X16 Double Layer Super Multi + Software אני אודה לכם אם תוכלו לתת הערות ולהציע תיקונים.... תודה רבה! ניר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחפש להרכיב מחשב שישב בסלון מחובר לטלויזית 4K ויריץ משחקים. חוץ מזה הוא צריך גם להריץ לינוקס לצרכי עבודה (אם זה משנה משהו). על חלק מהדברים כבר נסגרתי - 4080 סופר ומעבד 14700KF. אשמח לעזרה בהמלצה על לוח אם מתאים, מארז וקירור. בגלל שהדבר ישב בסלון הוא צריך להיות שקט (לא לעשות רעש של מטוס כשהוא מתאמץ, ולהיות שקט כשהוא לא מתאמץ) וגם לא להאיר לי את הסלון באורות גיימינג RGB. סולידי. אני מוכן להוציא כסף, אבל לא חייבים להגיע למספר הדי גדול שזרקתי בכותרת. כרגע המחשב מחובר לטלויזיה בחיבור HDMI 2.0 ולציוד היקפי אחר בארבעה חיבורי USB (עדיין צריך דונגלים בשביל בלוטות'?). אין צורך בקניית ציוד היקפי. את המחשב כנראה אקנה ב-KSP בתל אביב אלא …

11. Started by repero,

שלום, צריך להגיע לי מארה"ב asus 1201N, עכשיו הוא מגיע רק עם סטיק של 1 גיגה ראם. הוא תומך בעד 4 גיגה. אני רוצה להוסיף לו סטיק, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה סטיק של 2 גיגה אני צריך לקנות ואם אפשר גם מאיפה ? זה המפרט: http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Black/9727739.p?id=1218161509986&skuId=9727739&st=1201n&cp=1&lp=1 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by thesuk,

שלום, אני צריך מחשב חזק למטרת גרפיקה מעבד I7 RAM 8 GB כרטיס מסך חיצוני (לא למשחקים - רק שלא יגנוב מהRAM של המעבד) מקלדת מוארת - חובה ! דיסק קשיח או 7200 סל"ד או כונן פלאש SSD בנפח 500 +- תקשורת אלחוטית WI-FI מסך FHD בגודל 15.6 +- תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by ggoollaann,

אודה לכם אם תעזו לי לאתר איזה מחשב מתאים לי התקציב הוא בסביבות 3.5-4K, אבל גמיש מאוד למעלה ולמטה. * מטרות המחשב - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה עם חלונות מרובים במקביל. * גודל המסך - 15.6. לא משנה אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך - לא מאוד משנה לי. לא כ"כ מבין בזה... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - שתהיה מקלדת מלאה. * משקל רצוי - לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא מאוד משנה. כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - , HDMI, VGA * Bluetooth - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - לא מבין בזה.... * כונן אופטי - לא מבין בזה, אז מה שתגידו... * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא. * האם נדרשת אחרי…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. פרטים על תקציב : תקציב : 2000 חריגה מקסימלית : 2200 באילו מקרים מותר לחרוג : שהחלק טוב יותר , ===== פרטים על דרישות הקונה מהמחשב החדש OverClock : אני מתכוון לעשות OC למעבד. מחשב ביתי : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , משחקים כבדים. ======= הערות : מפרט חלקי : מעבד Core 2 dou (אני מעדיף E8400 ) של אינטל זיכרון 4GB לוח אם- שיהיה טוב לOC , ויציאה של VGA\DVI מארז - לא ממש אכפט לי.. אבל שיהיה רחב , שלא יהיה עמוס בפנים ספק- העיקר שיהיה שקט ! *בלי כרטיס מסך הארד דיסק, וצורב,מסך,מקלדת, עכבר..* ========== חנויות מועדפות KSP , אייבורי. ( או אם יש באיזור ראשון לציון בזול יותר) הכי חשוב שיהיה זול וחזק בהתאמה לתקציב. ----- תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  15. שלום חברים אני מחפש מחשב נייד לצרכים הבאים : גרפיקה כבדה ועיבוד וערכית וידאו תוכנות שירוצו עליו כמו אופיס פלאש פוטושופ תוכנות לעריכת סרטים כמו אדובי פרימייר ועוד וכמובן איטנרנט ודואר טוב זה שטויות כל מחשב יכול אני החלטתי לאחר סיקור ארוך אבל יצאתי פסיכי בגלל כמה מחשבים ניידים אחרים IBM או DELL ב IBM ?ThinkPad R50e UR0U2IZ Dothan 1.7 GHz??Model? ?ThinkPad R50e UR0U2IZ? ? CPU? ?Pentium M 735 1.70GHz 2MB? ? Memory? ?512MB PC2700 DDR up to 2GB? ? HD? ?60 GB - 5400 rpm? ? Display? ?15" TFT XGA (1024 x 768) 24 Bit? ? GPU? ?Intel Extreme Graphics 2? ? Optical Device? ?DVD Recordable? ? Wireless? ?Intel PRO/Wireless 2200BG? ? Network? ?10/100 Ethernet? ? Bluetoo…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. Started by SuBeX,

אני צריך מפרט כולל הכול למחשב לגיימר (ציוד הקפי, צורב DVD, מסך - CRT, וכו') - לא מתכנן OC. לאחר ההצלחה עם המחשב האחרון שעזרו לי לבנות פה אני בטוח שיהיו הצעות טובות, ותודה מראש על כולן עדיפות למחשב מבוסס INTEL כי אני מעדיף תמיכה ב-DDR2 ואני לא מתכוון לחכות ל-AMD. יש עוד דברים שצריך לפרט עליהם?!

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  17. המפרט הוא כזה: מעבד P4 3GHZ עם קרור סטוק לוח אם ציפסט 945 של גיגהבייט, תומך זכרון 533MHZ 1GB זכרון, 533MHZ כרטיס מסך 6600 256MB PCI-E ספק 400W גנרי השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים. העניין הוא שאת הספק אני כנראה אצטרך להחליף בכל מקרה, כי הנוכחי מראה סימני הזדקנות, כך שאני מבקש לכלול ספק בהצעות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by det0x,

שלום, יש לי מחשב נייד HP COMPAQ הבעיה היא שהמחשב נדלק מגיע ללוגין ופתאום התאורה של המסך נופלת. רק אם אני מחבר אותו בחיבור HD לטלויזיה רואים תקין הכל בסדר. לקחתי אותו למעבדת מחשבים אמרו לי להחליף MOTHERBOARD .כנראה שהצ'יפ של ה NVIDIA הלך. התייעצתי לגבי הבעיה הזאת ואמרו לי אם אני אחליף לוח-אם חדש יתחילו להיות בעיות בקיצור יהיה מתכון לבעיות. השאלה הראשונה שלי אם זה נכון? או שאם יש אפשרות לתקן את הצ'יפ של הכרטיס מסך nvidia?..

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by filiba,

שלום רב אני אשמח לקבל דעה או הצעה לשיפור המפרט לצערי לא יכול לחרוג מהתקציב אשמח גם לקבל עצות לגבי צימצום עלויות. נ.ב. המחירים מתןך TMS תודה רבה מפרט מחשב מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM ¤1425 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤554 1 מארז NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤517 1 ספק כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤455 1 זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤230 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤448 1 כרטיס מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail ¤1379 1 כונן אופטי LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤170 1 מסך Dell 22" 228WFP Wide Value Flat Panel Midnight Gre…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  20. שלום חברים! רוצה לקנות מחשב לאמא לשימוש בעיקר באינטרנט. צריך להיות מחשב בסיסי סביב ה 1000 שח. שאלה: איזה מעבד עדיף באותו המחיר (1000-1300 שח)? AMD או INTEL? כלומר אם מסתכלים על שני מחשבים שונים - האחד AMD השני INTEL הנמכרים באותו המחיר, איזה מהם יספק תמורה טובה יותר? מערכת ההפעלה תהיה WIN7. האם intel atom חלש מדי למטרות אלה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  21. בזמן האחרון ברגע שהסוללה מגיעה ל30 % המחשב נכבה בלי התראה מוקדמת. עשיתי לו כמה סיבובי כיול אבל לא נראה שזה עזר. כנראה עשיתי משהו לא נכון, אז אני אשמח להכוונה איך לבצע כיול נכון של הסוללה. המחשב שלי הוא של דל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לאמא של חברה שלי, המחשב יהיה באופן קבוע בתיק שלה ולכן הדגש צריך להיות על ניידות, עד 1.5 KG. *תקציב? 2500 ש"ח, אם אפשר אז עדיף פחות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות(אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך 13.3 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ספק אם אפשרי , אבל בכללי מסך איכותי ככל שניתן עם זוויות צפיה סבירות לסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל שניתן ברמת התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, ETHERNET * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? לא חובה -…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קריאת מסמסכים, שיחות וידאו בסקייפ וזהו בגדול (זה לפנסיונרית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ואופיס בעיקר. שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להם מסך סטנדרטי, אם זה חשוב אני אצייך בהמשך. בכל מקרה עדיף שתיהיה הכנה…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by Agepox,

פתחתי אשכול לפני כמה ימים אבל הוא שקע ולא קיבלתי מפרטים שמתאימים לי שניהם ביחד 5000, מחשב אחד למשחקים מחשב אחד משרדי (עם קצת אפשרויות למשחקים קלים) מסך אחד 19שטוח . מקלדת ועכבר -1 רמקולים - 1 אין העפדה AMD או INTEL תודה

• 8 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.