ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
Core 2 Duo E8400 Gigabuyte Ga-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Sapphire Radeon 5870 HD 1GB GDDR 5 Samsung HD103UJ 1 TB Coller Master RC-690 Nvidia Edition Seasonic 500W SS-500 אין אחריות על הרכיבים. תודה!
-
בס"ד שלום לכולם... אני שמח לבשר (ובטוח שאתם שמחים לשמוע) שהזמנתי את המחשב שלי להלן המפרט: AMD ATHLON 64 300 S-754 K8NS S754 NFORCE3 250 DDR 400 A-DATA 512 PINE 6600 GT 128 MAXTOR 80 GB 7200/133 8 MB DVD צורב NEC 3500A X16 DUAL X2 HECCOMPUCASE CI-6A19 CREATIVE SBS 370 SUB ? 2SP 4370 אם אפשר אני אשמח לקבל תגובות עליו(הוא מיועד למשחקים בעיקר)...
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
חבר'ה אני כבר מת לקנות מחשב ולא מצאתי עדיין חנות עם אתר באינטרנט "שעומדת" עם המחירים שבאתר בכל החלקים, תעשו טובה ותרשמו לי חנויות כאלה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
טוב אז אני עוזר לחבר לבנות מפרט למשחקים כבדים. אין צורך במסך, מקלדת עכבר.... רק במחשב. התקציב הוא אזור ה5500 עם אפשרות לגלוש. יש לו כבר כונן אחד והוא לא מתקין ומוריד הרבה, אז אין צורך ביותר מ80 גיגה. ושיהיה 6800 בפרט. עשיתי כבר מפרט מפנדה, מה דעתכם? יש מה לשפר, לשנות? 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 995 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 805 ש"ח 2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 950 ש"ח 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 397 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB 1,750 ש"ח 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 395 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח 1 Compucase Su…
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב הוא לצורכי משחקים כמו GTA4 CRYSYS וכאלה חדשים... לצורכי צפיה בסרטים לפעמים... וגם אני צריך שיהיה מחשב חזק ומהיר שאני אוכל להפעיל כמה דברים בו זמנית ושיעבדו טוב...(למשל להפעיל אימיול ושאני אוכל לשחק בו זמנית בלי תקיעות) מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP ¤1110 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31210 כונן קשיח Samsung HD103UJ 1000GB SATA2 32MB ¤624 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C4H כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR…
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת את היכולות שלו\כמה הוא טוב ואלו משחקים הוא יריץ לי. הנה: E5300 pentium DUAL-core cpu kingston 2gb 800MHZ western digital 320gb 7200 RPM G31 express chipset family (on board G31 (ENRGEY SAVER VERSIONׁ GIGABYTE SETTO 1000 500 WATT HEC\TRUE POWER לא גנרי עלות 1700 שח נו איך?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לפני 3 ימים הזמנתי מחשב מ-ksp הייתי רוצה לקבל עליו חוות דעת : דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire …
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
אוקיי הגעתי לרגע האמת , הכסף נמצא אצלי ומה שנשאר זה רק להזמין , המפרט כבר סגור , אני מאוד מרוצה ממה שבחרתי הבעיה העיקרית היא מאיפה להזמין . מחו"ל : http://www.tigerdirect.com/cgi-bin/Shop ... =y&msg=&q= או מהארץ אותו מפרט רק יקר יותר ב 2000 , את הכרטיס מסך אני יצטרך במלא להזמין מחו"ל כי אין אותו בארץ המשלוח עולה עוד 173$ ומע"מ עוד 300$ בערך ככה שזה יוצא בערך 2500$ שבשקלים זה 8500 ואז אני יקנה עוד מארז איכותי כמו הhaf x או raven rv02 וזה יצא 9.5 אגב המחשב הוא לאנימציה ולעבודה בתוכנות 3ds max zbrush מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, ACU, THE CREW, GTA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח ללא מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גיימינג ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מחשב ביתי למשחקים וצפייה בסרטים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע המסך הוא מסך CRT עם 17 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אסטרטגיה ומשחקים מקוונים בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך …
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עובר בדרך חזרה לארץ בהונג קונג וחשבתי אולי ישתלם לי לקנות שמה מחשב נייד (וגם פוקט פי סי) אני צריך נייד בסביבות 500$ מסך 15 לא רחב אולי למישהוא יש המלצות לחנות טובה
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני לקראת שדרוג המערכת והשאלה שבכותרת: האם עדיף למכור את החלקים שלי בנפרד או לדחוף אותם לאיזה מארז כדי ליצור מערכת שלמה למכירה.. מה עדיף למיקסום הרווח? המפרט בצד, רק שהמארז לא ייכלל במכירה וגם לא HDD. מדובר במעבד, זיכרונות, לוח, כ. מסך, ספק כוח. אם עדיף כמערכת שלמה אמצא איזה מארז חלופי להרכבה.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקנות nvidia או radeon איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בסכום של 2200 spec Microsoft Windows XP Home Edition intel pentuim 4 3.2ghz 1gig ddr ram asus p4p800se Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5900 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5900 Monitor ADI MicroScan 5P/5P+ Audio Adapter SoundMax Integrated Digital Audio (Asus P4C800/P4P800) MAXTOR 6L040J2 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive (52x CD-ROM) Optical Drive …
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים,גראפיקה,תכנות,המון תוכנות פתוחות ברקע, המון טאבים של כרום ופיירפוקס פתוחים בו זמנית. מחשב שאפשר להעמיס עליו + גיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dreamweaver CS6,Photshop CS6,Flash CS6, After Effects ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב גיימינג ממש קל - משחקי אסטרטגיה מדי פעם -…
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO, IV, BFBC2.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה עוד כמה זמן לא להתייחס. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 שקל אם זה נחוץ וכדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובלה בלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב עם הדרישות המינימאליות הבאות, ללא ציוד הקפי: מעבד כפול ליבה (משהו סביר אבל לא overkill לשאר המערכת) 2 גיגה זיכרון לפחות כרטיס מסך שמסוגל להציג HD מלא עם 512 מגה זיכרון לפחות ותמיכה בDX11 ומעלה 500GB כונן קשיח לוח אם יציב, ללא שטויות מיותרות, מאפשר OC קל. מארז לא מכוער מידי (עדיף HEC פשוט או משהו כזה...) אין דרישות לחיבורים מיוחדים (אני מניח ש6 USB, כניסת HDMI למסך וכו' זה סטנדרט) אין מיגבלות רעש (בגבול הסביר, כן... לא מחפש ציוד מיוחד, אבל אם יש חלופות שקטות אז עדיף) אין צורך בצורב רצוי מ-KSP (אגב, מכירים בעיות כלשהן עם הסניף בצומת בילו?) לא צריך הרכבה (אלא אם זה לא יותר מ-50 ש"ח) שימושים: SC2 סרטים בסטרימינג וורד תודה לעוז…
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב בכ- 4000 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו, אינטרנט וצפיית סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת עריכת סרטיפ פרימייר ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך מחשב Dell דגם LED U2412M גודל "24 ני…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - ס7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם יש צורך בהוספה על מנת ליצור מצב שהמחשב ישתלם יותר מבחינת ביצועים אז לא לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר משחקים, המחשב נועד רק למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכי חדשים, הכי טובים, הכי דורשניים מבחינת גרפיקה, ועדיפות שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים שיבואו בשנים הבאות מן הסתם. שיהיה FPS גבוה כמה שיותר. …
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים נטו בסך 5000 שח. רכיבים שכבר ישנן הם: מקלדת+עכבר צורב דיוידי (אני לא צריך כונן CD מכל סוג שהוא) כונן פלופי ישנו. מסך קיים. אנא רישמו לי גם מאוור מומלץ בגלל שאני תמיד נתקע עם מאוורר לא מיקצועי וזה גורם לי לבעיות בקשר לכרטיס מסך הסכום המקסימלי הוא 1500 שח" ומעבד אני מעדיף AMD 3200+ זיכרון פנימי אני מעוניין ב 1024 MB אבל אין לי מושג מה טוב ואין לי גם מושג עם עדיף סךוט אחד של 1024 או שניים של 512! ובקשר ל דיסק קשיח אני לא זכון ליותר מ 80 GB אבל שיהיה אמין ומהיר (לא צריך יותר מהסטנדרטי) וכרטיס קול אני כבר ילך על ה AUDIGY 2 שעולה נראה לי בין 200-300 עוד דבר קטן בקשר למארז אני מעדיף אחד ששומר על הקור בצורה יעילה ובנוי מחומרים טו…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן. מחפש מחשב נייד לאחיין שלי (בן 14) בתקציב של עד 2800 שח. מה חשוב לו? גלישה באינטרנט, אחסון של לפחות 500 גיגה, ssd, משחקים (כמה שיותר כבדים יותר טוב - במסגרת התקציב) מסך - 15.6 צבע - עדיפות ללבן בלי מערכת הפעלה - נחסוך את זה נ.ב - אני נמצא בפראג שבוע הבא, מצאתי איזה אתר נחמד של מחשבים ניידים, שווה להביא משם? (אחריות?) https://www.alza.cz/ זהו ניראה לי. תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת מסך 23.8" של LG עם פנל IPS. מחירו במבצע 695 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר לעבודות משרדיות וגלישה ולא למשחקים או גרפיקה מורכבת אבל אני כן יושב שעות רבות מול המחשב. למישהו יש נסיון עם המסך הזה? המלצה? מחיר טוב לדעתכם? מסך מחשב "23.8 IPS דגם 24MP58VQ זמן תגובה 5ms רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1000:1 בהירות (cd/m²) 250 חיבורים D-Sub (VGA) , HDMI 3 שנות אחריות ע"י קבוצת ח.י. היבואן הרשמי http://www.lg.com/uk/monitors/lg-24MP58VQ
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
1. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k, עדיפות גבוהה לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתחיל לימודי רפואה, בעיקר שימוש משרדי ללימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש מדי כמובן אבל אין בעיה של רעש קל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפ…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום, מחשב לעבודה עם Maya2012 בלי כרטיס מסך ובלי כונן קשיח, חייב לכלול מעבד I7 ומינימום של 8 ג'יגה זכרון מה מומלץ ? אני הגעתי לדבר כזה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 3820 : CORE I7, S2011, 3.6GHz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1467 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-B75M-D3V אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪374 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪116 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC THREE HUNDRED (B-STOCK) w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪260 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪209 …
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-