ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
זה התקציב בערך. היא צריכה אותו לעבודות,אופיס וכד' ואינטרנט כמובן. האם סנטוריני או דותן (זה סנטוריני משופר לא?) יכנסו בתקציב? כי נראה לי שיש להם זמן בטריה גדול יותר.
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4K+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ימוקם בסלון ויחובר גם לטלויזיה וגם למסך מחשב אז גם משחקים גם סרטים וגם עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא פרו אולי GTA5 אם אפשרי בתקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בסלון HDRADY מסך מחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה 3. האם…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום מביני עניין. אני מנסה לבנות מפרט למחשב גיימינג. זה מה שיש לי בינתיים האם הכל עובד ביחד? יש משהו שאפשר לשפר? כדאי לשנות? האם יש חשיבות למפרט עם רכיבים של אותה חברה? (מפרט מבוסס קורסייר למשל) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו בכותרת.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKA310 מחפש מחשב ללימודים\אינטרנט\סרטים, שום משחקים ושטויות.. הכי זול אבל שיהיה נורמאלי אמין ויעשה את העבודה.... אם למישהו יש קישור או מכיר משהו יותר טוב אז בבקשה.. כל דעה תתקבל בברכה. שבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אנחנו טסים לארהב לפני הלימודים ומעוניינים לקנות מחשב שם תקציב של עד 700$, ניתן לחרוג במעט. * מטרות המחשב? לימודים, מעט עריכת וידאו, סרטים על מסכים חיצוניים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD,FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? כמה שפחות, מיועד לבחורה להתניידות יום יומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi or micro Hdmi. USB 3.0 * Bluetooth? יכול להיות נחמד לא חובה. * גודל מינימלי וסו…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הי אני צריך את הדעה שלכם על המפרט הזה: (המפרט מיועד למשחקים כבדים - כנראה שאני גם אעשה OC בעתיד המש קרוב או זה של החנות). b]מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤583 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤264 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤912 כונן אופטי: …
-
- 15 תגובות
- 918 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על AMD 64 3000 .... 512 זיכרון DDR .... הרדיסק 80 G SATA.. עכשיו מכיוון שאני לא בקיא מדי בנושא אז איזה לוח אם הייתם ממליצים והאם החברות של ההרדיסק והזיכרון זה משמעותי..?? (המליצו לי על לוח אם משהו PCI EXPRESS מה אתם אומרים)?.????
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בין שני מחשבים: ASUS F6VE-B1 - http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=F6VEB1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=HE וASUS N81VP-C1 http://www.qsys.co.il/pl_product~N81VP-C1~12~42.htm חשוב לי שהמחשב יהיה קטן ונייד לכן רציתי 13.3" הקטע הוא שהמחיר זהה והכרטיס מסך של ה14.1" הוא פי 2 יותר חזק... המחשב מיועד בעיקר לעבודה באינטרנט אבל חשוב לי שיהיה חזק למיקרה שאני ארצה להריץ איזה משחק (כרגע המשחקים שאני מריץ לא דורשים כרטיס חזק כ"כ) מה אתם אומרים ? זה הבדל רציני בגודל ?
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן אני צריך שתתנו לי המלצה על מפרט חזק שיריץ משחקים כבדים כמו bf4, gta v, crysis 3, far cry 3 על ההגדרות הכי גבוהות וגם כן מיועד לעריכה גרפית עדיפות גבוהה מאוד לכרטיס Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2G הינה מחשב לדוגמא שאני מתעניין בו, אני אודה אם תביאו עליו חוות דעת גם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10195 1. מה התקציב המקסימאלי?: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיתוח ותכנות. Visual Studio, XNA (פיתוח משחקים - דורש כרטיס מסך), photoshop. * גודל המסך? 15.6" / 15.4" * משקל רצוי? לא חריג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע ומעלה (מעל 3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אלא אם כן הוא ירכש דרך האינטרנט, ואז מן הסתם דרושה אחראיות בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה ד…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים עבור אחותי, כאשר התקציב שלה הוא 3000 ש"ח, ויכול לחרוג עד ל-3500 ש"ח במקרה הצורך (אם תוספת קטנה במחיר תביא לשיפור משמעותי במוצר). הדרישות שלה מהמחשב הן כאלה: 1. שיהיה וורוד! אני מניח שאפשר יהיה להתגמש בקטע הזה אם הוא יהיה בצבע יפה אחר (יפה לפי קריטריונים של בת טיפשעשרה). 2. שיהיה לו מסך בגודל של 14.1"+. 3. שיהיה שקט (יחסית). אני לא יודע מה ההבדל בכמות הרעש שמפיקים כונני 5400rpm ו-7200rpm - לכן אשמח לדעת האם כונני 7200rpm רועשים? 4. שניתן יהיה להשיג אותו בחנות גדולה ומוכרת (כמו באג, אופיס דיפו, אייבורי וכו'...). בינתיים עלה הדגם הבא כאפשרי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10694 אני ממש לא בקיא בסדרות החדשות של …
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
Epox 8RDA3I v2.1 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Sound, LAN, USB 2.0) AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory CD-ROM LG x 52 Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card 17" LG T710BH EZ Flat Monitor Simbadda 329-4 Silver-Blue 400W USB 2.0 Front Case Genius KB-10X PS2 Eng/Heb Keyboard + Pad Microsoft Optical Basic Black Mouse OEM USB Subtotal NIS 4,502.76 ________ אם צריך לשנות משהו אז זה המפרט בקשה להשאר בסביבות המחיר, תודה
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! רציתי להתייעץ בקניית נייד השימוש שלי הוא רגיל + משחקי מחשב כבדים התקציב שלי הוא בין 5000-4500 ש"ח אני רוצה מסך בגודל של 13 אינץ האם יש לכם המלצות? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
לאחר שהמסך שלי נדפק והחלפתי אותו והמסך שקניתי היה דפוק וגם אותו החלפתי ועכשיו הוא עובד כמו שצריך רק בעיה אחת קטנה לאחר כיבוי המחשב המסך נשאר מואר זאת אומרת מסך לבן רק כשאני מוציא את הסוללה המסך מתכבה = נהייה שחור איפה בידיוק הבעיה?מה הפתרון? מגעים?מסך עצמו?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים בעל רזולוציה FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך 4. האם יש רכיב בו …
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד שיהיה חזק לסרטים, קל, ומעבד שאני אוכל לעבוד איתו באופיס ומידי פעם עריכת סרטים ב- movie maker. חשוב לי שיהיה ניתן לראות את המסך מכמה כיוונים. כמו כן, חשוב לי שהסוללה תהיה חזקה ולא תתחמם אחרי חצי שעה של עבודה. אשמח להמלצה על דגם טוב בסביבות ה5000 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - לימודים, סרטים ומעט משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שלא יהיה מעל 14 ורצוי מאט אך לא חובה. * משקל רצוי? לא חשוב כלכך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אך ניתן להתפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ואם יש אפשרות לקצת SSD זה טוב. * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אבל פתוח לאחרים. קשה לי למצוא מחשבים בגדלים שציינתי שעונים לדרישות שלי (יש הרבה 15.6). גם כרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב ממובנה. שני מחשבים שנראים לי מתאימים מבחינת מפרט (ומחיר) חוץ מגודל המסך: asus x550vc-xx…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי קצת בעיות עם המשטח מגע של הנייד החדש, HP dm3, לאחר סגירה פיזית של המחשב (ללא כיבוי או מצב שינה), כאשר אני פותח אותו שוב לאחר זמן מה אני נתקל בבעיות עם המשטח, לפעמים לא מגיב כלל, לפעמים נתקע הסמן על מין זכוכית מגדלת וכל מני תופעות האם זה עניין של הגדרות או משהו ? זה מחשב חדש ואני לא מתמצא במיוחד בניידים תודה.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש דבר כזה? הוא יחובר למסך LCD רחב בגודל 22-26 אינטש (זה אפשרי, נכון?) אני לא צריך מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות, אבל שאני אוכל לפחות להתנסות במשחקים חדשים. אני חושב שכרטיס מסך בסגנון 8600GT יהיה די והותר בשבילי. אין חשיבות למשקל של המחשב או לגודל המסך - מוכן להתפשר כדי לחסוך בכסף. אני יכול להסתפק בדיסק קשיח של 120GB. האם בתקציב הזה אני יכול להנות ממחשב נייד שיביא לי שיפור מהמחשב הנוכחי? (פנטיום 4 2.8GH 512MB וכרטיס מסך ג'יפורס 5200). איך המעבדים של הניידים במחירים כאלה בהשוואה למה שיש לי? תדה.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הדגם הזה אבל בגלל שהמקלדת שחורה ואני נוהג לגלוש בחושך בעיקר, חשוב לי שהמקלדת תהיה מוארת. איך אפשר לדעת אם זה ככה או לא? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=6290 תודה לעוזר.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, מצורפים 2 מפרטים, די דומים. אשמח לקבל המלצות אם צריך לשנות או להוסיף משהו.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני צריך לשדרג את הPII שלי לPIV במחיר של עד 4000 שח. מערכת של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש לי VOSTRO 3300 ואני מחפש לו ספק נוסף ב EBAY על הספק עצמו לא רשום מספר דגם או משהו כזה שנתן ב EBAY תוצאות רשום שהוא ממשפחת PA-12 . בחיפוש מצאתי הרבה תוצאות שתואמות לנתונים הטכני של הספק שלי, אבל אני לא בטוח שהקונקטור מתאים. אשמח לקבל טיפים למציאת שנאי תואם תודה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי HP DV3-2150 **התגברתי על בעיית התצוגה! לבעלי HP למינהם יש לי קורא טביעות אצבע, עכשיו אני מפעיל אותו והכל אבל אמורה להיות לו אופצייה של נעילת תקיות, אני אמור ללחוץ על תקייה או קובץ לחצן ימני ואמור להיות לי בתפריט משהוא שקשור לתוכנה ושם יש את האופצייה של הנעילה, האופצייה לא מופיעה, איך אפשר לנעול תקייה בעוד דרך או להכניס את האופצייה לתפריט? תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
tשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * |WiFi , Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אופציות שראיתי : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11912 2. http://www.pc-online.co.il/i…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-