עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sagizaidor,

היי חברים, אני מחפש מחשב נייד שימש לעריכה גרפית, ועריכת וידיאו. התקציב שלי עומד על 6000 ש"ח, מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל ראם. אני אשמח להמלצות שמגיעות מניסיון ולא רק מקריאה יבשה של המפרט. תודה.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  2. שלום, אני צריך להרכיב מחשב פנטיום 4 שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, הורדת מוסיקה ועיבוד תמלילים. המחשב לא צריך להריץ משחקים ולא מתכונן OC בעתיד. כמו שתוכלו לראות הלוח אם שלקחתי מכיל כרטיס מסך מובנה אך כולל גם חריץ הרחבה מסוג AGP להתקנת כ. מסך יותר חזק בעתיד. מה דעתכם? (להלן מפרט) Magnetix Super Midi Tower 300W USB Front Case 247.84 Gigabyte GA-8SIML-H SIS650GX DDR Motherboard 443 Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX 1,157.41 DDR-RAM 256MB 2700 OEM Memory 246.49 MSI 48/24/48 Retail CDRW 338.93 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 55.84 491.50 Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  3. Started by aaaaa,

שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ i5 עם 4GB RAM, מסך 15.6" חפרתי קצת והגעתי למסקנה שהמחשבים של Dell די מוצלחים, בעיקר מבחינת נוחות השימוש (מקשים וכו') אני מתלבט כרגע בין שני דגמים, Inspiron n5110 i5-2430M nVidia GT525M Vostro 3550 i5-2430M HD 6630M כל אחד מהם יוצא במחיר של כ-3500 שקל... או אולי בכלל יש לכם המלצה על מחשב אחר? אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן תודה רבה וסופ"ש נעים!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by ^HocK^,

המחשב לא מיועד למישהו שמבין במחשבים, אלא לידידה שלי שרוצה מחשב חזק לעבודה ומשחקים. הנה מה שיצא: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VKML VIA KM266 Motherboard (MicroATX, AC97 Sound, VGA, ATA133) Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz Hard Discs : Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD Video Cards : Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Artech x 56 CD-RW / DVD-RW : LG 52/24/52 Bulk CD-RW Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard …

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  5. שלום, אחותי לומדת עיצוב פנים וביקשו ממנה לקנות מחשב נייח או נייד (עדיפות לנייד אבל אם הפער גדול אפשר נייח) עם המפרט הבא : צריכות מחשבים שיש להם את הדברים הבאים: וינדוס 10 מעבד עם 2.7 גיגה הרץ ומעלה כרטיס מסך nvidia gforce gtx 1660 ומעלה. הוספתי גם תמונה של דרישות. תודה לעוזרים.

6. Started by TRISOMY,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות רגילה * גודל המסך? 13.3" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל-2 קילו יהיה מצויין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA חובה. אם אפשר אז גם HDMI.* Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אין אני יודע שהתקציב מאוד מוגבל, אבל זה מה שחברה שלי יכולה להרשות לעצמ…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  7. אהלן, אשמח לעזרתכם, בגדול בניתי מפרט אבל אשמח לחוות דעת שלכם. התקציב הוא באזור ה2000 שקל (בגג חריגה של 200, כמובן שעדיף כמה שפחות) לשימוש ביתי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ומשחקים בקטנה (מנג'ר וורמס וכל מיני שטויות כאלו...) כמה דברים שכן חשובים זה מחשב מבוסס אינטל, 4 גיגה זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח של 1TB אמין וכרטיס מסך רגיל (לא מובנה) זה המפרט שבחרתי : [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] …

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by הדוד משה,

את ההודעה הקודמת שמתי במקום הלא נכון... באמת משהו הרגיש לי מוזר. :-[ אז הנה המפרט: מעבד: core i7 2600k לוח אם: asrock extreme 4 זכרון: 8 GB, ככל הנראה hyperx של קינגסטון כרטיס מסך: gtx 460 1GB RAM ספק: Antec 750 gamer series דיסק קשיח: 1TB western digital קירור: arctic cooling freezer pro מארז: מארז inwin כלשהו הכולל 4 מאווררים קיבלתי דיל של 2500 ש"ח על זה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by Noybee,

שלום לכולם, http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5500.htm האם מישהו מכיר את הדגם או יכול להעיר/להאיר משהו לגבי המפרט שלו? מדובר בשימושים שגרתיים למדי, חשוב שיהיה אמין ונגיש לצורכי מולטימדיה שונים כמו חיבור למסך גדול, איכות מסך טובה לסרטי HD. לחלופין, אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים של dell או HP, תודה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by assafg,

זה המפרט שלי כרגע: מעבד intel E6850 לוח אם - Gygabyte bulk GA-P35-DS3L כרטיס מסך 8800 GT 512MB זכרון (Kingstone 2X1G DDR2 800Mhz (latency 5-5-5 דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 אני שוקל או לשדרג ל כרטיס מסך 8800GTS 512MB בתוספת של כ-700 שקל, או לקנות זכרון עם latency 4-4-4 בתוספת של כ-600 שקל או אולי 4G... מה אתם אומרים? איך כדאי לשפר?

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  11. היי אשמח לדעת כמה שווה המחשב שלי היום הוא הורכב לפני 4 שנים ב9600 ש"ח בטוחה שהיום הוא איבד 80% מהערך שלו בערך אשמח לדעת כמה שווה כל המחשב או רכיבים ספציפיים ממנו ובכמה אפשר למכור אותם תןדה! אז המפרט : intel core 2 quad q9550 2.8ghz 12mb cache s775 1333mhz nvidia nForce 790i SLI, DDR3 1333, 3xPCI-E, 2XGBL 1600mhz crosair XMS 2x2GB DHX DDR3 1333MHZ PC-3 10666 KIT SAPPHIRE RADEON HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV SEGATE BARRACUDA 500GB 7200 RPM 32MB SaTA II ASUS DRW 2014 DVD+RW X20 SCYTH NINJA MINI 6 HEA: PIPES CPU COOLER ALUMINIUM MIDTOWER SILVER\BLACK CASE NO PSU THERMALTAKE TOUGHTPOWER 750W PFC ואפשר לצרף 2 מסכים ולוח wacom intus 3 medium

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע לתקציב של עד 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop תדיר, MATLAB מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of Duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  13. היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומשיטוט בפורום בימים האחרונים אני רואה שיש המלצות חמות על הthinkpad edge 330. הופעתי לגלות את המחשב הנ''ל במחיר כל כך נמוך. האם יש קאצ' או שאפשר להזמין בבטחה? http://www.ofekpc.com/Product/3923/הדיל-היומי---מחשב-נייד-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420S-4401-4PG תודה מראש, אורי

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  14. כולל: צורב דיוידי ומינימום 80 ג'יגה הארד דיסק. לא כולל: מסך וציוד היקפי. תודה רבה לכולם, דביר

• 15 תגובות
    • 951 צפיות
  15. היי מה המצב אתם יכולים עזור לי בבקשה למצוא מפרט טוב ולמצוא חנות טובה שמומלץ לקנות אותו בה תודה מה התקציב המקסימלי - 4k האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין צורך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- משחקים , עבודה משרדית, פיתוח תוכנה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - visual studio , משחקים , אופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - לא לפרנסה בשלב זה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: (- בעיקר ) * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו? - אסטראטגיה , יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  16. אחרי שעברתי על אינספור שרשורים אחורה לא הצלחתי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי. להלן השאלון - * מטרות המחשב? תיכנות (אקליפס, VS), גלישה "כבדה" באינטרנט (טבים מרובים, אתרי פלאש, יוטיוב), מכונה ורטואלית ברקע = על המחשב להציג ולעבד את שלושת הדברים הללו במקביל. * גודל המסך - 14" (מוכן לשקול גם 13.3). * רזולוציית המסך? אני מניח שזה סטנדרטי. בכל אופן, השימוש העיקרי יהיה תכנות וגלישה, לכן רצוי שהמלל יהיה קריא וברור מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יתרון, אם כי לא חובה. * משקל רצוי? משקל לא קריטי, מעדיף מחשב בנוי בצורה מאסיבית על פני משקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן. * גודל מינימל…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by darc,

שלום לכולם, אני חדש בפורום, אז קודם כל נעים להכיר.. אני טס בעוד כשבוע לארה"ב לחודש, ומתכנן לקנות שם מחשב נייד לקראת תחילת הלימודים באוניברסיטה בנובמבר הקרוב. יש מספר מאפיינים שחשוב לי שיהיו במחשב, ולגבי השאר אני הרבה יותר גמיש. קודם כל, המסך צריך להיות 13' , המשקל כמה שיותר קל (מקסימום 2 ק"ג) ומקלדת נוחה.. התלבטתי רבות האם לקנות נייד עם דיסק אופטי או לא, בעיקר משיקולי משקל ועובי, ולאחר שכבר הייתי די סגור על קניית מחשב ללא דיסק אופטי, שמתי לב למספר מחשבים שיחד עם הדיסק האופטי עדיין קלים מאד. סרקתי את האינטרט לאורכו ורוחבו, וקראתי חוות דעת כמעט על כל מחשב נייד העונה לדרישות שלי, ונשארתי עם לבטים לגבי שני דגמים: dell latitude e4300 ו-sony vaio sr אין לי ממש העדפה לאחד מהם מב…

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  18. שלום רב, אשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עריכת תמונות. שימוש משני עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לייטרום, קצת פוטושופ, ייתכן ומאוחר יותר השימוש בפוטושופ יגבר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישמוש לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by GRiM,

http://planet.nana.co.il/miky48/comp4nos.htm מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  20. הי אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר בעבודה בתוכנות גרפיות דו מימד ADOBE תלת-מימד רינדורים 3DMAX ועריכת וידאו HD יש לי מסך, ציוד היקפי ושני הארד-דיסקים לאחסון החומר. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גרפיקה כבדה ורינדורי תלת-מימד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטריטור, סולידוורקס, היפרשוט כולל תמיכה ב CUDA ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - לא מיועד למשחקים בכלל * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 ייתכן שידרוג בהמשך. 3. צי…

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  21. ערב טוב לכולם ! מבקש המלצה למחשב נייד שמחובר כ 90 % לחשמל בבית אז חיי הסוללה לא חייבים להיות כ"כ חזקים מידי פעם לוקחים אותו לכל מיני מקומות ! רב השימוש הוא : אינטרנט . שישמעו חזק מוזיקה מהרמקולים. והכי חשוב סרטים ! רואים הרבה מאוד סרטים שיהיה אפשר לראות סרטי HD בלי קרטועים תודה מראש לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  22. מה ההיתם משנים/מוסיפים למערכת שלי? המערכת מיועדת ל OC ולמשחקים כבדים

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by _idank_,

Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT 2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב בערך באותו מחיר? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. אני צריך המלצה למפרט מחשב, אין שום צורך בציוד היקפי. תקציב 5000 ש"ח. המחשב מיועד רק לגיימינג, ועבודה משרדית. יש כמה דרישות: 1. לבנות את המפרט רק מזיגזג zigzag2000.co.il 2. לוח אם של asus (דרישה של החבר עקב ניסיון לא טוב עם gigabyte) 3. הארד-דיסק 250 אמור להספיק 4. שהמארז יראה טוב. משהו כמו האוריקה או האוררווה. 5. צריך לכלול התקציב הרכבת מחשב. תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  25. המחשב מיועד בעיקר לתוכנות של ADOBE כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר,אפטר-אפקט...וגם לתוכנות לאנימציה כמו 3D-MAX, בנוסף חשוב שהיה יציאת HDMI, האם קיים מחשב נייד מספיק חזק בתקציב הזה להרצה טובה של הישומיים האלה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים