עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בשעה טובה אני מתקרב לסיום זה המפרט הלא סופי שלי שוב מדובר במחשב עם OC ל-4 שנים בערך לא כולל ציוד היקפי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤533 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤162 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1400 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 צורב LG GSA-H55N X20 DVD ¤175 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?p…

• 18 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by Lafush,

לעבודה שותפת, אין צורך בכרטיס מסך חזק, הוא לא מיועד למשחקים. 4G זיכרון , מעבד חזק , מסך LED (חובה) מסך 14 אינצ' +- , שיהיה CD-ROM (חובה) אין צורך ביותר מ350 גיגה HARD DISC =) חייב להיות או HP או טושיבה. תודה. ^^

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  3. שלום, מחשב נייד לסטודנט לעיצוב. פוטושופ ו solidworks עד 3500~4500~ עוגנים: זיכרון 4GB. כונן קשיח 7200 RPM כרטיס מסך עצמאי מעבד I3 / I5 מסך 15.6 אני רוצה להשוות 3 דגמים. תודה,

4. יש לי מחשב HP 1618 כחצי שנה בסה"כ מאד מרוצה ממנו , מהמקלדת מהמסך הגודל וכו ' יש לו מעבד T1300 (סולו קור) ו 512 זכרון (533) כרטיס מסך משולב (אינטל 950) אני משתמש בו כמעט אך ורק לצרכים משרדיים מסמכים, אינטרנט וכו' התחושה שיש הרבה חלונות פתוחים הוא לא מהיר מאד האם שדרוג הזכרון ל1 מגה ישפר פלאים את הביצועים , האם שווה להשקיע 400 ש"ח , אני אחוז בהבדל או שמה אני סתם מחפש בעיות בכח ? תודה על דעתכם ! (אגב בבית למחשב הנייח הוספתי 512 ואני לא מרגיש ממש הבדל - טוענים שבנייחים יש יותר הבדל )

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by Ic3 CuB3,

טוב חברים קודם כל אני רוצה להגיד שזה המפרט בערך ה4 שאני בונה דרככם לאנשים לא כולל המחשב שלי, אז המשכו בעבודת קודש זו !! כל הכבוד !! עכשיו, בת דודה שלי צריכה מפרט למחשב כולל מסך LCD 17" למטרות גלישה, OFFICE, ICQ, תוכנות פשוטות, סוליטר ( ). כמו שאתם רואים, היא לא צריכה מחשב חזק במיוחד, אך היא רוצה שיהיה מהיר. היא קיבלה את המפרט הזה מחנות של קרובים שלנו : לוח אם: GIGABYTE 775 מעבד: P4 2.6 זכרון: INFINION 512. דיסק קשיח: 80G מסך LCD: Mag LCD 786 17" כונן דיסקטים צורב DVD X16 מארז ATX מלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. מחיר 3660 ש"ח. רציתי לדעת איך המפרט, ואם יש מה לשפר. לא לחרוג יותר מדי, התקציב גם ככה 3500. היא כמעט קנתה אותו באותו רגע ואמרתי לה שתחכה. זה דיי…

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם אני מנסה להרכיב מפרט חלקי שכולל את כל תכולת הדסקטופ פרט לספק (הספק שקיים הוא Enermax 525W MODU 82+). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף יחס עלות/תועלת מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-VS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל מ-SW:TOR עד Assassins Creed 3 כשיצא וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  7. אני מעוניין לשחק במשחקים הכי חדשים שייצאו בקרוב (assassin's creed 2,mafia 2, e.t.c) וגם בישנים כמובן... יש לי מסך (יש לו זבוב תקוע באמצע שלו אז אני שוקל לקנות חדש כי אמרו לי שלא אפשרי להוציא אותו) כרגע יש לי 4,800 שקל בעשירי אמורים להביא לי עוד 1,500 שקל אבל לא קניתי עדיין את המשחקים אז אני מעדיף שיישאר לי כמה שיותר וגם את האפשרות לקנות מסך אז אם אפשר בבקשה לבנות לי מחשב אם כמה אפשרויות (אם מסך ובלי, וזול ויקר ולרשום מה ההבדלים) אפשר אפילו לחכות (אם אתם/אתה/את חושבים שכדי לי...) עד שיצאו דברים יותר חדשים אם יש לכם מידע בעניין... תודה : )

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  8. חברה נא לחוות דעת על המפרט הבא: תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  9. שלום אנשים! זה המפרט של המחשב שלי: מעבד אינטל קונרו E6300 dual core ומאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם MSI P35 NEO 7.1 GLAN ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN זיכרון 3GB GOLD DDR2 667 OCZ ?(יושב על שלוש סלוטים) הארדיסק 16MB WD 250GB SATA 2 כרטיס מסך INNO 3D 7950GT 512 DDR3 256BIT DUAL DVI מסך LG 17LCD L1770HQ קניתי אותו לפני כשנתיים ועכשיו הוא מתחיל להראות סימני זיקנה ועייפות. הוא עדיין מריץ משחקים אבל יש כמה כאלה שמתחילים לתת לו פייט והוא מתחיל לגמגם וזה דבר שאסור לי להרשות..עם אנריל 3 התמודד יפה גם עם קול אף דיוטי 4 וכן הלף לייף אפיזוד 2 עד שבא לו קרייסיס ונתן לו נוקאאוט ,הזקן שלי הראה את המשחק כמעט כמו מצגת של פאואר פויינט.אולי אני טיפה מגזים... קרייסיס וורהד אמנם פעל טו…

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  10. ככה צריך שהמחשב יהיה מאוד מהיר זה מאוד חשוב לי ! סכום כולל של עד 2500 שח אם אפשר אז להוזיל צריך מהמחשב שלי אינטרנט מוזיקה ומשחקים קלים כמו דיאבלו וכאלה אין צורך בציוד הקפי יש צורך בצורב טוב שצורב דובל לייר בנוסף חשוב לציין כי יש ברשותי 500gb הארד דיסק חיצוני! זהו מחפש בבקשה מפרט מהחנויות הבאות www.tms.co.il ו- www.ksp.co.il תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by Gosha,

אוקיי אז ככה, בניתי לחבר מפרט ב-4200 שקל, אבל אז הוא עדכן אותי שהוא יכול לשלם גג 3200 ש"ח. אז התחלתי לצמצם - במעבד והלוח אם לא נגעתי. זכרונות הורדתי מג'יגה ל-512mb, כרטיס מסך מ-6600GT ל-6200. ויתרנו על צורב DVD והחלפנו ב-CD זול, ויכול להיות שנוותר גם עליו. עכשיו, מספר שאלות. 1. האם השקעתי יותר מדי כסף בכרטיס מסך? זהו 6200 אבל נזהרתי שלא לקחת TurboCache כדי שחברי יוכל לעשות סופטמוד ואוברקלוק. האם אפשר לעשות את אותו התהליך גם ב-Turbocache וכך לחסוך 200 ש"ח? 2. האם בכל זאת לוותר על ה-A64 3000+ והלוח אם התואם ולקחת איזה סמפרון יעיל ולהשקיע בכרטיס מסך יותר טוב? Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case 249.00 ¤ CD-ROM Asus x 52 99.00 ¤ AMD Athlon 64 3000 Venice S…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  12. אשמח לקבל כאן עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת …

13. Started by nsof,

שלום לכולם, צריך מחשב לשימושים הבאים: אופיס אינטרנט מהיר (כולל אפשרות לאלחוטי) צריבת DVD, ניגון דיסקים. משחקים אקראיים (חלק קטן, אבל שתהיה אפשרות לאיזה קרב קטן מידי פעם). פיתוח קצת כבר יש: מקלדת עכבר רמקולים CD ROM אפשרי?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  14. היי אנשים, הדגם הוא Asus F9J , התקנתי Windows 7 ופתאום המסך חשוך מאוד, לא הצלחתי למצוא אופציה בווינודס לעלות את הבהירות האופציה ממקשים עם מקש ה FN לא עובדת. איך ניתן לעלות את הבהירות? לא הצלחתי למצוא דרייברים ל 7 באתר של אסוס.. יכול להיות שהדרייבר לא מותקן כראוי. לא הצלחתי להכנס להגדרות של כרטיס המסך כדי לעלות בהירות.... נ.ב - המסך חשוך גם שהמחשב מחובר לחשמל.. מה לעשות? דרייבר? קיימת אולי תוכנה צד שלישי להעלאת הבהירות? תודה.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  15. קודם כל אני ממש מצטער שאני פעם השנייה כותב הודעה של ביקוש למפרט, בפעם הקודמת ביקשתי מפרט AMD אבל עכשיו אני רוצה אינטל. יש מישהו שמביא לי את המחשב והוא יכול להשיג לי חלקים במחיר מאוד זול. אז כך, הוא בטוח מביא לי בעוד שבוע: מעבד-P4 2.6C FSB 800 זיכרון- שני סטיקים של 256MB DDR400 לוח אם- ASUS p4p800 דיסק קשיח טוב (שכחתי את השם) 60 GB את כולם, חדשים עם אחריות, הוא יכול להשיג לי במחיר מצחיק של 1720 ש"ח. עכשיו בנוגע לפלופי וצורב, החלטתי לקנות: Lite On 52x32x52 retail וכונן פלופי רגיל שעולה 50 ש"ח. עד עכשיו נדמה לי שהמפרט טוב מאוד ולא מצריך שום שינוי. יש לי כרטיס מסך שאני אמכור אותו ב-300 ש"ח, אז נוספו לי 300 ש"ח לתקציב. אז יש לי עכשיו 1110 ש"ח להוציא על מארז ועל כרטיס מסך. עכש…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by stam,

צריך ממכם בבקשה חוות דעת על המחשב הזה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1454229 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  17. התקציב הוא עד 1700 שקל, 1800 אם זה שווה את זה באמת עם המחשב אני מוריד סרטים ואלבומים, ממיר סרטים לפורמט שמתאים לנגן Zune שלי גולש הרבה באינטרנט, נוהג לפתוח טאבים מרובים (בערך 8-10, משתמש Maxthon) אני שומע גם מוזיקה רואה סרטים על המחשב מעביר תמונות מהמצלמה למחשב, עושה לכידת וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית. משתמש בGuitar Pro תוכנה להצגת תווים לגיטרה ולכלים אחרים. אני משחק משחקי פלאש באינטרנט, ומשחקים אחרים גג Age of Empires 3. הציוד ההיקפי שכן אני צריך זה צורב DVD. עכשיו אני צריך מינימום 2 ג"ב ראם, ו לפחות 120 ג"ב הארד דיסק כרטיס מסך בסיסי ע"פ מה שציינתי קודם. מערכת הפעלה יש לי XP חוקי בבית אני יודע להתקין. מסך מקלדת רמקולים עכבר הכל יש לי. אבא שלי טוען שעדיף מעבד אינטל על AMD …

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  18. שלום אנשים! מזה זמן מה שאני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכיי. לאחר בירורים רבים, הגעתי למסקנה כי ברצוני לרכוש את המחשב Dell inspiron n5111. אולם נשארה לי תהייה אחת - האם לרכוש את הגרסא עם מעבד i5 או את הגרסא עם מעבד i7? מפרט המחשב של הi5 http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm מפרט המחשב של ה-i7 http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm ידוע לי כי מעבד האיי 5 הוא כפול ליבה והאיי 7 הוא מרובע ליבה, אך מעבר לכך - לא ידוע לי האם ההבדלים ביניהם משמעותים עד כדי הצדקת תוספת מחיר של 500 ש"ח? [שאותם אוכל ל…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  19. שלום.אני צריך עזרה למפרט ללא ציוד הקפי שיהיה טוב ל3 שנים הבאות.אני רציתי לעשות בהתחלה sli עם 8800gt אבל זה יקר מדי ובכלל האם כדי לי לקנות מחשב בעונה הזאת או לחכות. בבקשה תעזרו תודה.

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by shu sha,

מיועד לאינטרנט סרטים ומשחקים תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  21. בקשה קוראים לי מיקי בקרוב אני קונה מחשב ללא מסך ללא מקלדת ועכבר ללא כונני פלופי וסי די רום מחשב בלבד אני צריך שתעזרו לי להרכיב את המפרט הכי טוב שאני יכול להביא בסוכום הזה ושיהיה טוב למשחקים.. מעדיף מעבד של amd תודה לכל מי שעוזר לי..

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  22. הייתי רוצה שתרכיבו את המפרט הטוב ביותר לדעתכם שמטרתו בעיקר משחקים כבדים בסכום הנ"ל. שימו לב - יש להכליל מסך בתוך המפרט אנא השתמשו בכל התקציב ואל תבאו בגישה של חיסכון. תודה

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by KF,

שלום רציתי לקבל חוות דעת על המפרט בתמונה במסגרת התקציב שלי - 4000 ש"ח האם יש מה לשפר ? תודה

24. שלום קניתי מחשב לפני 3 חודשים קיבלתי את הכסף חזרה ועכשיו אני כנראה רוצה מפרט חדש (כי בטח דברים השתנו) כל הפרטים ====== 1) תקציב לא למזומן 2) מטרות: תיכנות (ויזואל סטודיו) משחקיםפירוט למטה סעיף 11) עבודה גרפית בינונית: קצת פוטושופ ופלאש קצת צפייה בסרטים אינטרנט ווינאמפ וכל זה 3) ציוד הקפי - לא לכלול את זה במפרט !!! אבל לתת המלצה לעכבר לייזר !!! 4) אין משו שלא צריך במחשב עצמו 5) העדפה לחברה - קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים בפוקס פיסי ועכשיו אני מקבל את כל הכסף חזרה ויקנה מחדש אז אם אפשר חברה אמינה שיש לה סניף ברמת גן 6) קירור ועיצוב - קירור חשוב כי זה משפיע על הביצועים עדיף את המארז King airflow עם ה6 מאווררים שהיה לי ועיצוב חשוב אבל לא בראש סדר עדיפויות 7) לא צריך …

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  25. היי . קניתי (יד 2 אוהו ! ) וקיבלתי לפני יומיים . פלטפורמת ATOM די סטנדרטית . אני די חדש בנושא . כבר חיברתי את ה22" שלי ועובד יפה ב 1920*1200 ! 1. איך הכי טוב לשמור את הSP3 XP HOME החוקית ? הדיסק ( 160) מחולק ל3 מחיצות , כשהאחרונה היא "ניסתרת" , Ext2 EIDE configuration , ומשמשת את Xpress Recovery 3 Lite שמותקנת ב MBR. עשיתי אימאג' עם אקרוניס 2009 של ה MBR ו C: ו "E" הנסתרת . את D עם כל ה DATA הלא נחוץ לא הכנסתי . יהיה בסדר ? 2. לא רואה ספריות הויסטה 32 של המחשב הראשי בחיבור AD HOC .. אמור להיות לי ב SP3 XP HOME סרביס שנקרא LLTD ? לינק לאייר טופולוג'י דיסקברי . אבל אין והעדכון שלו לא מתקין כי טוען שאין צורך וגם ה SP לא מתאים . לא רואה שום סרביס כזה ב services.msc . קיצר…

• 1 תגובה
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.