עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Discreet,

מעוניין לקנות את המחשב ומחפש חוות דעת או ביקורת , אני ישמח גם אם מישהו ירשום את דעתו והאם הוא שווה את מחירו תודה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by asi206,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח, חריגה של גג 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אינטרנט ומוזיקה , מחפש שיפעיל גם משחקים בסיגנון קול אופ דיוטי 4/6 חשוב לציין שמדובר על המחשב בלבד בלי ציוד הקפי ושאני צריך שיהיה לו צורב וזיכרון לפחות 250 GB...

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by nigger84,

שלום לכולם, היום הבאתי את ה - 3010 החדש. באתר של dell נתקלתי בכמה דרייברים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם להתקין אותם: Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn) Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard Intel Intel® WiFi Link 6200 התקנתי את הראשון מביניהם, והרשת האלחוטית עובדת. מישהו יודע למה משמשים השניים האחרים? האם להתקין גם אותם? ושאלה נוספת, למה זה משמש: Dell Wireless 365 Bluetooth Module תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  4. Started by dviralush,

התקציב הוא 3000 שקל. בעיקר לMMO. אם אפשר איזה אמת מידה של ביצועים במשחק מוכר זה יהיה נחמד, זאת אומרת על איזה איכות יוכל להפעיל משחק ידוע שאתם מכירים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by Mr_ShoKo,

שלום, רציתי להתייעץ איתכם לגביי המפרט זה. א. האם הוא טוב ויחזיק מעמד לשנים הבאות ?! ב. האם הוא משלתם מבחינה כספית ?! ג.הערות אחרות בנושא אשמח לקבל. המחשב צריך בעיקר לעבודות , אינטרנט ומשחקים. הנה המפרט !!! http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=657 תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  6. הי אני חשבתי שהמיפרט הזה הכי מתאים מבחינת עלות לאיכות+ביצועים. מתוכנן OC של 3.2K .....אז : 1-האם לא יהייה צוואר בקבוק? 2-דעתכם למיפרט שבניתי? אשמח לכל תגובה . מעבדי אינטל‏ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 260 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 290 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 580 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler 120 מארזים‏ CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU…

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by LIVNA,

אני סטודנטית לגרפיקה ואני צריכה ליקנות מחשב נייד שמעתי שיש מחשב נייד חדש של אסוס VIVO BOOK S15 האם הוא מומלץ לגרפיקה ?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, התקציב שלי כרגע הוא בסביבות 7-7.5K. הוא לא מיועד ל OC ולא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע. המחשב גם חייב להיות מסוגל לעמוד ברשת של 220V אבל גם של 110V המארז חייב להיות כזה שנוח לקחת אותו ולעלות איתו במדרגות (חלק מהעבודה שלי) מסך LCD חובה, לפחות 19' אם אפשר להמליץ לי על מפרט מתאים, ללא מסך ועם מסך, אני מודה לכם מראש לגבי הדרישה של 220/110, זה דרישה די קריטית ואי אפשר להתפשר עליה

9. אשמח להמלצה על מפרט או דגם של מחשב נייד. מדובר על מחשב לנער שמשחק היום בעיקר מיינקראפט (מהחנות של xbox) אבל מתכנן להשתמש בו לעוד משחקים. לא חשוב המשקל או הבטרייה (המחשב יהיה סטאטי רוב הזמן). הייתי רוצה לא לעלות מעל 4000 שח, אבל אם צריך אפשר קצת יותר. אשמח להמלצות.

10. Started by Guyalki,

שלום, קניתי את THINKPAD E550 עם 4GB זיכרון. אני רוצה להגדיל את הזיכרון ל-8GB, אבל מתבלבל קצת מהיצע הזיכרונות שיש. האם הזיכרון הזה למשל מתאים? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT51264BF160B〈=heb&cart=1446562953261410029 אם לא - איזה מאפיינים אני צריך שיהיו לזיכרון כדי שיהיה מתאים? המחשב משמש לאינטרנט ומשחקים בסיסיים אם זה רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  11. שלום חברים! לצערי בשלוש שנים האחרונות אני לא מעודכן בעליל לגבי החומרה הנוכחית, צריך עזרה בשדרוג הדברים הנ"ל... מעבד E6300 CONROE לוח אם GA-965P-DS3 זכרון, אני לא יודע איזה בדיוק יש לי כרגע, אבל זה 4X1GB כרטיס מסך ג'יגהבייט 7600GS מארז COMPUCASE 6A19 עם ספק של HEC 300 הארד דיסק 320GB של WD וזהו פחות או יותר אני מעוניין בעצם להחליף כרטיס מסך לחדש, להוסיף זכרון, אני מניח שלא תהיה ברירה אלא להעיף את כל הזכרון הישן להוסיף הרד דיסק סוליד סטייט של 64GB, ולהשאיר בנוסף את הWD אני עובד בעיקר בקיובייס, רואה סרטים בHD ומדי פעם משחק משחקים קלים. תודה!

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by FARKASH7,

הקדמה: אבא שלי כול הזמן שואל אותי למה אני לא עושה משהו מועיל עם המחשב במקום לשחק כול היום "במשחקים מטופשים" כמו שהוא מגדיר אותם. תמיד התעננינתי בתוכנות כמו MAYA ו3DSTUDIO MAX ותמיד רציתי ללמוד לעבוד איתם אבל אני ממש לא מבין בנושא וכמו כן לא יודע איזו מערכת צריך בשביל זה. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות משהו עם המערכת שיש לי לפי מה שאני יודע צריך כמות גדולה של זיכרון מעבד חזק(בגרפיקה עדיף אינטל אם אני לא טועה) וכרטיס שמתאים לזה. כרגע המערכת שיש לי היא: P41600 512CASH 256MBDDR REDEON9800PRO אני יודע שעם מעבד וכמות כזאת של זיכרון אי אפשר לעשות כלום אבל אבאר מוכן להשקיע בי קצת ולשפר את המערכת חשבתי על לוח חדש 1GB של זיכרון ולנסות לסחות מהמעבד בOC כמה שאפשר(בעל ליבת נורפווד) אבל ר…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by Noam0101,

באחד המחשבים שיש לי יש - Aopen AK72 Athlon 650Mhz (orion) 256MB SDRAM 133Mhz Geforce 2 MX 400 דיסק קשיח 30Gb 7200RPM של סמסונג (ATA 66) צורב 8x4x32 של HP וכרטיס קול (מעבר למובנה) SB 128 עכשיו, אני מתכוון לקנות לוח אם + מעבד + זיכרונות חדשים, ולהשאיר את כל השאר (מלבד הכרטיס קול). השאלה היא אם אפשר למכור את הקיימים, ובכמה, או אם ישתלם לי לבנות מחשב שלם ולמכור את כל החבילה הנ"ל ביחד (כלומר, אם ההבדל בין לוח+זיכרון+מעבד למחשב יעלה לי פחות מאשר הכסף שאני אקבל על החבילה הנ"ל) (לא צריך ייעוץ בקשר ללוח+מעבד+זיכרון שאני הולך לקנות, אותם כבר בחרתי, וחוץ מזה, מקווה שלא טעיתי בפורום)

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  14. שלום לכולם. א. אנא חוו דעה על המפרט שלמטה ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. ב. אשמח לשמוע מה דעתכם בנושאים שנשארו לא פתורים. תודה מראש למגיבים. שימושים: שיתוף קבצים, סרטים, אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), גרפיקה (לא מקצועי): כל מיני יישומי תלת מימד - ללא סצנות כבדות - בעיקר רינדורים, חישובי סמולציות, וקצת אפטר אפקטס. ללא משחקים! תקציב גמיש. אשמח שתהיה אופציה לOC צנוע. כרגע נדמה לי שאין הצדקה לכרטיס מסך מקצועי, בהנחה שכל כרטיס יתן לי תמיכה בOPENGL. שקט חשוב מאד וגם פילטרים טובים נגד אבק. כרגע עם שני מסכי 19 - כנראה ישודרגו בעתיד. +טלויזיה בHDMI נושאים לא פתורים (כל אחד יכול להוות דיון בפני עצמו, אבל אם יש לכם מה להגיד בנושאים הללו אשמח לשמוע): 1. אני מנסה להמנע ממחשב ענק. א…

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  15. טוב,זה המפרט: חברת Gigabyte דגם 566 *2 ג'יגה זיכרון. *250 ג'יגה דיסק קשיח. *2370 T מהירות 533 מגה הרץ. *שנתיים אחריות. *הסוללה מחזיקה בערך שעתיים. *לוח אינטל 965. *מסך קריסטל גודל 15.4 + צורב DVD + מצלמה פנימית + כרטיס רשת אלחוטי + כרטיס קול 4 יציאות USB כרטיס מסך interl X3100 מחיר: 4200 ש"ח למחשב יש שנתיים אחריות. לסוללה ולמטען יש שנה אחריות. שאלות: *אם רוצים לקנות עוד סוללה היא עולה 450 ש"ח? *כל הסוללות מחזיקות בערך שעתיים? *מה ההבדל בין דגם 566 לדגם intel core duo? *האם 533 מגה הרץ מהירות זה אותו דבר כמו 2.4 ג'יגה? -המחשב מעיוד לשימוש פרטי + עבודה על תונה גרפית בשם autocad. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by alex15,

שלום.. אני רוצה לקנות מחשב נייד תקציב עד 6500 .. אני צריך אותו גם בשביל משחקים כבדיים ובשביל סרטים וכל מיני דברים שאני רואה ומשחק ועושה בנייד ... וגם עם מהירות גבוהה .... וגם עם איכות הסאונד טובה ....וגם יש פרט קטן שחשוב לציין !היופי שלו שיהיה יפה ... ושלט אלחוטי שיהיה איתו ...

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by HdSkiller,

היי חצי המרכיבים הבאתי מחול וחצי אני קונה בארץ באיזה חנות ההתקנה הכי אמינה ואחריות הכי טובה? Tms או פלונטר?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  18. Started by guysfa,

יש לי מחשב נייד: Asus Eee PC 1001pxb עם 1GB 667mhz לפי מה שהבנתי ניתן לשדרג עד ל 2GB, הלוח תואם ל DDR2. שאלתי היא האם הלוח מתאים ל 1066mhz, אם כן איפה אוכל למצוא אחד כזה: 2GB בסלוט אחד. תודה.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by draui,

לפני שמגיבים, אני לא מצפה לשמוע תגובות כמו "חרא של חברה", אני רוצה לדעת איך המפרט ירוץ ואיך ויסטה 64ביט תעבוד עליו...? הוא הולך ככה: מעבד: Q6600 CORE2 QUAD. קירור למעבד: AC FREEZER 7 PRO. לוח-אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R. 560 ש"ח. דיסק קשיח: SEAGATE 500GB 32 MB. 340 ש"ח. מארז+ספק: JSP-HECH H-550D+400W. זיכרון: 2GB OCZ KIT 800MHZ CL4. 250 ש"ח. צורב: SATA LG DVDX20. כרטיס מסך: MSI GEFORCE NX8600GT T2D512EZ. 415 ש"ח. הכל ביחד ב3180. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by r1980,

http://www.buycenter.co.il/sg_product~LT-RD33-2510~7233~9758.htm מה דעתכם? האם LATITUDE היא הסדרה המתקדמת יותר? מי עדיפה מבין כל הסדרות של דל? אני צריכה מחשב חזק וקל יחסית, שישמש אותי כמה שיותר זמן. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by lidor12303,

קניתי מחשב נייד ממותג סמסונג דגם Samsung RC520-S01IL הייתי רוצה לדעת האם זה דגם חדיש או ישן? כתוב לי על המדבקה של הקרטון של המחשב, ארץ ייצור- סין, היבואן: חיון ושנת ייצור 2011?? האם ייתכן שזאת שנת הייצור???? באופן כללי מה חוות הדעת על המחשב? אם מישהוא יוכל לתת לי מחשב אחר מומלץ באותה הרמה ובערך באותו המחיר ודגם חדש מהאתר http://www.laptopworld.co.il/ זה יעזור לי מאוד כי הם לא רוצים לבטל תעסקה כי המחשב נתפתח ללא שימוש אך מוכנים לבוא לקראתי ולהחליפו באחר

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  22. Started by שחריטו,

שלום, אני מעצב גרפי, עובד עם אדובי, בעיקר עם אילוס' ופוטושופ, גם עם אפטר.. אני מחפש מחשב נייח, התקציב הוא בין 3K ל-4K. צריך כרטיס מסך טוב, מעבד חזק, זכרון ראם גבוה לפחות 16.. מה האפשרויות שלי? על מה כדאי להסתכל? איזה חנויות? תודה

23. דרוש מפרט בכ-5K ש"ח למחשב נייד לעריכת מוסיקה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - עריכת מוסיקה ווידאו בתוכנות כמו pro tools, premiere וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - עכבר אלחוטי, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  24. Started by zombie,

אני רוצה לבנות מפרט לחבר.. מתוכנן OC התקציב המקסימלי הוא 5.5k רצוי שייצא כמה שיותר זול. המחשב יהיה לגיימינג על מסך 22-24 עוד לא בטוח איזה. תנסו לשים תכרטיס מסך הכי חזק שאפשר נצל בתקציב הזה.. רצוי שיהיה כמה שיותר מקורר,שקט,יפה(לפי סדר). בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by guest1,

שלום, אני מחפש נייד חזק ובמשקל סביר (סביב ה2.5 ק"ג) לצורך לימודים, מולטימדיה וגיימינג בינוני. מוכן להשקיע סכום נכבד עבור נייד שיספק ביצועים במגבלת המשקל. כעת אני מתלבט בין שני הדגמים: 1. Samsung ATIV 8 http://ksp.co.il/?uin=19348 2. ASUS N550JV http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12923 על מי הייתם ממליצים מבין השניים (או בכלל - בליגה הזו)? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים