ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני מנסה לעזור לידידה שלי לבחור מחשב נייד. עד אתמול הייתי די סגור על הVostro 5470 אבל אז נתקלתי בפה בפירסומים לגבי בעיות בכרטיס הרשת האלחוטי שלו. זה די מבאס כי הוא עונה על מרבית הדרישות שלה וגם זול יחסית. האם באמת כדאי להתרחק מהמחשב הזה? או שאולי דרייברים יותר עדכניים או עדכון ביוס פתרו את הבעיה? במידה וכן כדאי לחפש משהו אחר, האם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסיגנון דומה? ראיתי שהIdeapad של לנובו מתאים במסגרת של המחיר. האם הוא גם מומלץ? * מטרות המחשב- אינטרנט, אופיס וסרטים. * גודל מסך - 13.3 או 14. * מעבד - Core i3 ומעלה. * משקל רצוי - רצוי לא כבד. נראה לי שעדיף מתחת ל2 קילו. *רצוי לא עבה מדי. משהו שדי סביר להסתובב איתו ביום יום. * כמובן שרצוי לה כמה שיותר זמן…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לתוכנות גרפיות. מציעים לי או לנובו חדש ב3200 ש"ח כולל מסך 24 אינטש. זה המפרט או מחשב מחודש RAM 8 ,I5 כולל מסך. מה אתם מציעים? האם נצרך לתוכנות גרפיות דוקא המחשב היותר חזק? האם המחשב החדש יחזיק לי כפליים בזמן מן המחודש? ואולי יש עוד פרמטרים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200/300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, עבודה שוטפת ומעט משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?- 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא נדרש. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, נדרשת הרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו …
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט למשחקים בלי ציוד היקפי ובלי צורב , כונן קשיח. כלומר רק מעבד כרטיס מסך זיכרון ספק כח לוח אם . טוב אז זה המפרט GECUBE RADEON HD 3870 512MB DDR4 PCI-E O/C Edition (X-Turbo III) GC-XHD3870XTG4-E3 1,420 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 125Watt 880 ש"ח HEC 400AR-TF 20/24PIN 271 ש"ח ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 480 ש"ח Corsair Value Select 2GB (2x1GB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit 350 ש"ח סה"כ 3,401 ש"ח מה דעתכם? ומה אפשר לשפר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ענו בבקשה על השאלות שבהם יש לכם ידע. כתבתי בראש כל שאלה על מה אני מדבר כדי שתדעו על אילו שאלות לענות על סמך מה שאתם מבינים. http://www.ksp.co.il/hmain.php 1.זכרונות - אילו זכרונות כדאי לי לשים בINTEL D ? האם DDR 400 של חברה מוכרת כמו SUMSONG (של 512*2) או DDR II 533 של חברה לא מוכרת כמו ELIXIR ? 2.לוח אם -בהנחה שעניתם על שאלה 1 ואתם יודעים מה עדיף, איזה לוח אם הכי טוב למעבד INTEL D, בתקציב של בסביבות ה500 ש''ח? לא לOC, ולזכרונות שהצעתם בשאלה1. (אשמח אם תפרטו למה הלוח אם שבחרתם הוא טוב) 3.כרטיס מסך - אני רוצה לקנות כ.מסך בתקציב של 800-900 ש''ח, אבל בכל פעם שאני שם את 7600GS כולם משתגעים ואומרים זבל זבל...אפשר כרטיס מסך יותר טוב מ7600GS בתקציב הנתון? 4.מארז - האם משתלם לקנו…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מעבד : אינטל D930 לוח אם : לוח אם של גיגה בייט דגם : GA-8I945P-G זיכרון: 256 מ"ב 533 גה"ץ (שתיים כאלה) כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 7600GS כונן קשיח : 160 ג"ב 8MB 7200RBM SATA צורב :LG GSA-4167B מסך : מסך שטוח רגיל לא LCD לא כמה ישן הוא מהמחשב הנוכחי שלי ואני לא רוצה להחליף לכן אני לא מחשיב אותו במארז פשוט יש לי שאלה על המסך המחשב מיועד למשחקים אבל פשוטים מאוד כמו נגיד NHL 2006 וNBA 2006 וגם לעתיד למשחקים האחרים האלה (2007 וכו') יש לי כמה שאלות על המפרט שאני רוצה שתענו לי עליהם וגם בבקשה שתביאו לי חוות דעת כללית שלכם על המפרט ! שאלות: 1. האם הלוח אם שבחרתי הוא טוב או לא טוב לפי דעתם בערך 500 ש"ח? האם יש לי את כול האפשריות שאני יצטרך בלוח אם הזה למרות שהוא פשוט וזול ? האם הכ…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן מבקש הצעה למפרט למחשב טוב לסטודנט לאנימציה. הנה התשובות לשאלון שמפרט את הצורך למחשב: לגבי התקציב אין לי מספר מדויק, אני עדיין לא אנימטור בפיקסאר אז אני לא צריך את ההכי הכי טוב, אני צריך משהו טוב ויודע שזה לא זול ומעדיף להשקיע קצת יותר ולקבל תמורה מובטחת מאשר לחסוך וזה יהיה הימור. השימוש הוא לעריכה גרפית, וידאו , אפקטים ותלת מימד וזה מיועד לשימוש כבד כלומר כמעט כל יום לפחות ל3 שנים הקרובות. התוכנות הייעודיות הן פרמייר אביד אפטר ומאיה. חשוב שלמסך תהיה רזולוציה גבוהה יחסית ושיהיה רחב וחשוב שההגדרות הגרפיות יהיו גבוהות. ציוד היקפי- מקלדת ועכבר ואם יש גם הצעה למשטח גרפי. לגבי רעש אין צורך בשקט מוחלט, משהו בגבול הסביר יהיה טוב. אני זקוק למערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות ואין…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש את דעתכם לגבי המפרטים שיש לי.....אני בדילמה אז אני מבקש עזרתכם מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5K כמות: 1 - מחיר: ¤611 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Arctic Cooling 9 PMW 92mm כמות: 1 - מחיר: ¤30 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤436 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי!…
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואיתו קיבלתי את הווינדוס הום אדישם בעיברית היום התקנתי ווינדוס 7 ואני ממש ממש מאוכזב ולא יודע מה לעשות. כמה מהבעיות העיקריות שצצו לי שהם: המשחקים פועלים הרבה הרבה יותר לאט למראת שעכשיו אני משתמש ב100M ביט מהRAM (מתוך 1G) מה שיותר מעצבן שכל המקשים המיוחדים שבאים עם המחשב אינם פעילים בנוסף עם תקשורת הבלוטות' אינה פעילה וגם המצלמה לא פעילה. כמובן שעכשיו אני פשוט לא מסתדר עם כל השינויים העיקריים שבין XP וWIN7 אבל זה יעבור... ראיתי אצל חבר שלי את האייסר אספייר אוון שיש לו מעבד חלש יותר משלי N270 ואצלו הכל רק ממש טוב.. לכן עשיתי את המעבר. הורדתי את כל הדרייברים שיש באתר של אדוד לגבי המחשב ועדיין המחשב לא זז. כרגע כשאני קותר את ההודעה הזו כל הסמלי…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש + מסך דק 17 אינץ', לגלישה באינטרנט ולאופיס עד 4000 ש"ח. אין צורך להריץ משחקים אז אין לי בעיה שתתנו לי כרטיס מסך חלש. לא משנה לי INTEL או AMD. כמה דגשים: 1) אם אפשר אז בבקשה תרכיבו לי מהחנות הזאת: http://www.lamir.co.il/computer.asp?Computer=1 2)אני צריך גם עכבר ומקלדת. 3)חשוב שהמסך יהיה דק 17 אינץ' ומשולב עם רמקולים, אם אפשר אז מתוצרת סמסונג. 4) בבקשה שיהיה זיכרון 512MB. בתודה מראש דור
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בעיקר אופיס, גלישה וקצת משחקי אינטרנט. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=12192
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני נמצא בהלבטות לגבי קניית מחשב ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ד"א מתנצל מראש אם זה לא הפורום המתאים, באמת לא ידעתי איפה עוד לשים את זה. בשבוע האחרון המחשב שלי שבק חיים והחלטתי לקנות מחשב חדש, לשם כך החלטתי להקדיש 5-6K. הרכבתי לעצמי את המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪645 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - REAPER HPC : OCZ3RPR16004GK ₪483 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1436 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] THERMALTAKE ARMOR PLUS MX ( BLACK+WINDOW) VH8000BWS w/o PSU ₪594 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRON…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ללא ציוד היקפי בתקציב של עד 3000 ש"ח המטרה: עריכת וידאו ומשחקים לא כבדים, לא מתכוון לעשות OC יש לי מפרט של החלקים העיקריים ללא מארז ספק וגופי קירור רציתי לדעת מה אפשר לשפר (בדגש על מעבד, לוח אם וכרטיס מסך) מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2X 2GB Kingston Value כרטיסי מסך ASUS Price Units Total 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black S…
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שבשנים האחרונות נעשתה התקדמות גדולה מאוד בקרב המחשבים הניידים ויש לי מספר שאלות בנושא בתור מישהו שממש לא בקיא: 1) האם מחשבים ניידים הגיעו למצב שהם מסוגלים להריץ משחקים כבדים עליהם? 2) מה ההפרש במחיר בין מחשב נייח למחשב נייד (הבנתי שהיתה ירידת מחירים גדולה). 3) האם המחשב הנייד מפיץ קרינה (לא יודע אם מחשב נייח מפיץ או לא) בזמן שימוש על ידי סוללה ובזמן שימוש בחשמל 4) האם בזמן ההטענה של הסוללה מופצת קרינה? 5) ישנה שמועה שמסוכן לשים את המחשב על הרגליים מחשש לקרינה? יש אמת בדבר? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד שיוכל לסחוב תוכנות כבדות (תיכנות + DB מקומי + בדיקות אוטומטיות), אבל שגם יוכל להריץ משחקים די חדשים, אם כי לאו דווקא בהגדרות הכי גבוהות. אני מתבלט בין שילוב של T7700 עם כ.מ. 8400GS לשילוב של T7300 עם כ.מ. 8600GT. שתי האופציות עם 2GB זיכרון. שני השילובים יוצאים סביב ה-7500 ש"ח. שילוב של T7700 עם 8600GT עולה היום הרבה יותר מדי עבורי. ל-T7700 קפיצה גבוהה בביצועים לסוגי האפליקציות שאני אצטרך להריץ, ולכן אני נוטה לכיוונו. השאלה היא האם ה-8400GS יוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות נמוכות יחסית?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא בדיוק מבין בהכנת מפרטים אז אני אשמח לקבל עזרה.. התקציב למחשב הוא 3500 אין לי חנות מועדפת לקנות את המחשב אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אני מעדיף שהחלקים יהיו חדשים ועדכניים, המחשב יהיה למשחקים ולמדיה בעיקר וגם לתוכנות, לגלישה באינטרנט, ולעבודות שונות... אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר גם כשהרבה תוכניות עובדות ביחד. אני רוצה גם הצעות למארז ולמסך (למסך יש תקציב בנפרד - התקציב למסך בסביבות ה1500 ש"ח) בקשר למעבד... אני מעדיף 3 או 4 ליבות (שמעתי ש3 יותר טוב מ4 אבל מה שאתם חושבים שיתאים תשימו) בקשר לזיכרון אמרו לי שכדאי 4 ג'יגה אבל שוב מה שאתם חושבים שיתאים תשימו... זה הכל... מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד!! תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הי, בקשה קצת אחרת - בת שלי עולה לכיתה י (לא במגמת מחשבים) ויש אצלנו בבית ספר פיילוט ללימודים על מחשבים ניידים. שורה תחתונה צריך לקנות לה מחשב נייד והבית ספר לא נתן שום מפרט ודרישות מיוחדות (גם אחרי שדיברתי איתם אמרו שאין משהו ספציפי). מניח שסוללה טובה נדרשת ומסך 14 אבל אולי יש דברים נוספים שאני לא חושב עליהם. יש למישהו רעיון למחשב יחסית זול שיספק את הסחורה? תודה מצאתי את זה- זה מספיק טוב? https://ksp.co.il/web/item/265603
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את המחשב ASUS עם מעבד I3 דגם:X54HY-i3 באתר וואלהשופס מצויין שהאחריות ניתנת ע"י רונלייט http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1INX54HY ואילו באייבורי וKSP מצויין שהאחריות ניתנת ע"י יבואן רשמי במעבדות IBM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 יש הבדל בין סוגי האחריות ? בנוסף אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי הדגם. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה שאחותי מת המחשב הישן היא ובעלה לא גימרים ולא מורידים כבדים והם מתלבטים בין נייד תקציבי שיהיה תחליף שולחני לבין מחשב תקציבי אם אפשר ודי ברור שאפשר בנייח הייתי רוצה להכניס כרטיס מסך שמתמודד אם סירטי HD וקצת בקטנה משחקים נגיד כרטיס שתומך בDX10 וסירטי HD אפילו OB חוץ מזה לנייח צריך להכניס כרטיס רשת אלחוטי -לנייד ברור שיהיה גם ככה בנייד אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אם יש מודל שמסוגל להתמודד בתקציב הזה אם סירטי HD יש לו עדפה זמני בטריה הרבה פחות חשובים בתודה לעוזרים קרירין
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם אנוכי אזרח שמחזיק ברשותו מחשב משנת 2001. אל תשאלו אותי איך הגעתי עד לכאן עם העגלה הזו שברשותי, העיקר שהחלטתי להחליף כי המצב קשה, המחשב כל כך איטי, עד שאני מעדיף לגלוש מהסלולרי ... איזה מחשב אני צריך: השימושים שלי: אינטרנט, מסמכי אופיס, ומשחקים לא כבדים במיוחד, כגון NBA, פיפא, SIM וכדומה לצערי, איני מבין במפרטים כלום ושום דבר. אני רק יודע שאני רוצה זכרון פנימי של 2 ג'יגה, וספק כוח טוב. אני עוד מקובע עם מעבדי אינטל, אבל אין לי בעיה אם תמליצו על amd טוב התקציב: עד 2500 שקל. בנוסף, אני רוצה להתחדש במסך, 22 אינטש. אשמח להמלצות לאחד כזה, עד 1500 ש"ח, אם יש מסך שממש מומלץ מוכן להגיע עד ל1800. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחשב ישמש בשביל סרטים,עבודות עם האופיס. נכון לעכשיו לא חשוב לי כרטיס מסך. לא כולל מסך מחשב. הדברים שצריכים להיות זה 4 GB ראם ו 1TB מעבד. תקציב- 2000-2300 במידה וזה לא יספיק וצריך לחרוג,תפרסמו ואני אראה. אשמח לחנות במרכז. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -- סקיירים, למשל, FAR CRY 3 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+ צפיה בוידאו 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות (לא מיועד לעריכה גרפית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים סבירים ופשוטים אופציה למסך 1080p ומעלה עם איכות צבעים סבירה+ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי לפטופ עם חיבור קיים לSSD. חבר טוב נסע לאילת, החלטתי לנצל את ההזדמנות והבאתי לו כסף אמרתי לו שירכוש לי SSD של סמסונג שמתחבר למחשב נייד עם חיבור קיים. נתתי לו את הדגם הספציפי שאני רוצה שמתאים לחיבור שיש לי והוא הביא לי samsung evo 850 , עכשיו הכל טוב ויפה רק שזה לא מתאים לנייד זה הSSD הדרך היחידה היא להעביר את ה HDD הקיים למקום של הצורב ובמקום זה להתקין את ה SSD הזה עליו? ואם כן, איזה חלקים אני צריך?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כדוגמת קרייסיס וקול אוף דיוטי 4 ו 5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך 17" LCD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן . האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? התאמה צריך . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני מעוניין בחלקים שציינתי למטה או תואמים לאילו. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ברמה בינונית. 10. האם מתוכנן OC? אולי . אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, …
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-