ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב נייד ללימודים אם קצת יותר אפשרויות בגלל שהאמת היא שיש שם שקעי חשמל (אז למה סוללה של 12 שעות...?) ולא אכפת לי לקחת איתי 7 קילוגרמים במקום 1.5. הדרישות שלי הם: מסך: לפחות 14 ושלא יהיה קשה להסתכל עליו במשך שעות מרובות. סאונד: לא קריטי... גרפיקה: יהיה נחמד אם הכרטיס יהיה מעל לסביר, המחשב לא מיועד לGAMING באופן כללי אבל אני מקווה שהוא יצליח לעמוד במשחקים חדשים אחרי הורדת הביצועים. יציאות: אני לא דורש הרבה, USB יספיק לי. כונן קשיח: אני זקוק לכונן של לפחות 250G רצוי מהירות על כמות זיכרון. זכרון פנימי: כמה שיותר יותר טוב, ולא פחות מ 4G. תוכנות הפעלה: יש לי העתק משלי, אין צורך. אחריות: קריטי, אני מעוניין מאפשרות ל3 שנים אחריות (אתפשר על פחו…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים! אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב התקציב שלי הוא 1000 דולר מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, מאט לאב, וויזאול סטודיו, סרטים (לא למטרת משחקים) גודל המסך: 13 או 14, עדיפות ל 13 משקל רצוי: כמה שיותר קל (פחות מ 3 קילו- אם קיים דבר כזה) זמן סוללה: 4-6 שעות עבודה יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: 250 GB ומעלה צורב DVD: צריך מסך: LED אחריות בינלאומית: אשמח לקבל שירות בארץ על מחשב שקניתי בארה"ב אבל לא חייב אשמח אם תוכלו להמליץ ליעל לפטופים....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשהו יש נסיון עם המחשב הנ"ל?איך המסך שלו? הרמקולים? המפרט? איכות בניה? ACER Aspire 5740G http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15498 המפרט שלו ניראה ממש טוב , השימושים שלי הם שימוש כללי וגיימינג, וחשוב לי שהמחשב יחזיק הרבה זמן, ושלא יחשב ישן עוד חודש. כמה זמן המחשב צריך להחזיק מבחינת סוללה? תקציב 5000 פלוס מינוס מפרט: מודל מכונה LX.PMB02.342 מעבד : מעבד Intel Core i7-620M מהירות 2.66GHz זכרון מטמון 4MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 640GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA high-brightness LED מסך מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מומחים יקרים, ברשותי מחשב נייד dell latitude e6400 בן חצי שנה בערך. עליו התקנתי Windows7. הבעיה היא שהמחשב נתקע לעיתים קרובות ללא סיבה קבועה נראית לעין ומראה CPU של 100%. במצב כזה לא נותר לי אלא לכבות אותו בכוח. לא הצלחתי למצוא process ספציפי שגוזל את רוב המשאבים. נראה כאילו כל ה-process גוזלים יותר CPU. מצורפים צילומי מסך של process-explorer במצב עבודה רגיל ובמצב של CPU גבוה. אנא עזרתכם. תודה מראש, יובל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים אני נוסע לאוסטרליה עם עצירה בתאילנד. אני מחפש נט בוק טוב ומאסיבי. עדיף לקנות בארץ או בתאילנד? ואם כן אז לאיזה מחיר לצפות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להבין איך הנייד הבא: http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/deal_laptop2406/.aspx?HP_mainbanner
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלם לחברי הפורום. מכיוון שאני שואל לגבי מפרט ספציפי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D בקצרה, מעוניין "לפנק" את עצמי במחשב בעל יכולת להריץ משחקים מהשנים האחרונות ברמת ביצועים גבוהה מאוד מבלי להשתנק. המחשב עומד במקום לא רחב מדי (חלל למארז בתוך שולחן מחשב), לכן מעדיף מארז לא רחב מדי ועדיפות שפתח האוורור יהיה כלפי מעלה ולא מהצדדים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500כולל ציוד היקפי האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אני אשמח מאוד לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים לכל היותר, למרות שכמו שאמרתי מעדיף לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המ…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אבקש חו"ד על מפרט מחשב לפיתוח/שימוש כללי חסכוני,שקט ואמין 1.תקציב 2500~ ש"ח 2.שימושים -פיתוח תוכנה(MATLAB,ECLIPSE,VS),לימודים,אחסון. ללא OC 3.רמת שקט - לפחות 9/10 4.חסכוני, אמין. מיועד לעבודה 24/7 Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Gigabyte GA-H55M-S2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪423 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1505 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני חדש פה ואני שמח להיות חלק מהפורום התותח הזה =] ברצוני לקנות מחשב חדש יש לי מחשב כבר 4 שנים ואני ממש מבסוט עליו אני מעבד של intel לוח אם של MSI כרטיס מסך האמתי ישן gefforce 7600לא הייתה שום תקלה ב4 שנים האלו ממש מבסוט מהחברות והייתי שמח שתמליצו לי מחשב חדש לגיימרים שיושב על בסיס החברות האלו ואם יש משו יותר טוב אשמח להתעדכן ולאמץ. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח בלי מסך .תודה רבה. אשמח לכמה שיותר תגובות והמלצות
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב לאבי שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטי HD+ חיבור למערכת קולנוע ביתית-3 יצאות 5.1 וגלישה באנטרנט/משחקים קלים. כרגע יש ברשותי ספק כח ומארז וכרטיס מסך X300SE 128MB שאין לי מושג אם יספיק להרצת סרטי HD של חברת PALIT. הסכום הנדרש הוא 2000 ש"ח צריך עזרה לגבי המעבד והלוח לא מתמצא כל כך האם הלוח אם שכולל תמיכה בHD יספיק?יש מומלץ יותר? P5QPL-VM EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, HDMI, PCI-E, HDAudio תודה מראש יוסי
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ביתי לשם הפעלת תוכנות אופיס, משחקים רגילים לילדים (לא גרפיקה מורכבת מדי), חיבור לטלויזית פלזמה לצורך צפיית תכני אינטרנט, קריאת קבצי דיוי די אני מחפש ציוד היקפי מלא-כולל רמקולים וצורב דיוי די ומסך 22 אינץ נפח דיסק קשיח-320 ג'יגה, 4ג'יגה זיכרון
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב חברה אחרי הפוסט האחרון שלי החלטתי ללכת לחנות ולבדוק את גדלי המסכים ונראה לי מסך של 13.3" מספיק ונוח . נראה לי שאני הולכת על ה N3010 עם המפרט הזה : מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 450m 2.4GHz Max Turbo Frequency 2.66GHz מסך רחב 13.3 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GB DDR3 1066MHz dual channel משקל משקל התחלתי 1.98 קג אחריות שלוש שנים מערכת הפעלה Microsoft® Windows® 7 Home Premium 64BIT מישהו חושב שלא כדאי לי ללכת על המחשב הזה ? זה הזמן להגיד וגם האם כדאי לי לקנות מ notebookclub או שעדיפ מאופס דיפו עם מפרט ד…
-
- 42 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לטיטיוד E5410 בארה"ב שם אהיה עוד כמה שבועות, מכיוון שראיתי שאין בכלל דגמים עיסקיים בחנויות / רשתות כמו בסט ביי נשאר לי לרכוש את הנייד רק באתר של דל (או לחילופין "להתפשר" על נייד לא עסקי אבל אז סעיף האחריות הבינלאומית יכול להיות בעייתי). קראתי את הסטיקי של ייבוא נייד מארה"ב ואת מה שנכתב על הזמנת דל בפרט, אבל שם מדובר לשלוח למישהו בכתובת פרטית בארה"ב, מכיוון שאני שוהה בבתי מלון רציתי לשאול אם מישהו הזמין מחשב לבית מלון בו הוא/היא שהו ? (האם דל מאפשרים לשלוח לבית מלון ? אם כן, האם יש אפשרות של דואר מהיר תוך יומיים ?) תודה רבה לעונים :-)
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אחותי הגדולה (גיל 20 ומשהו) רוצה לקנות מחשב שיהיה לה בחדר ובלימודים עם מסך של 15 אינץ' ושל DELL. השימושים העיקריים יהיו גלישה וWORD. ההדעפה למחשבי DELL וכדומה, ולזמני סוללה טובים עם ביצועים חזקים בתקציב של 3000 ש"ח. בתודה, אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 28.08.2010 בשעה 20:38:38 הקפצה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי את המחשב DV3-2150 ודי אהבתי את המראה שלו וגם את המפרט...רק חבל שהמעבד T6400 והמחשב עצמו 13.3 ושוקל 2 קילו שזה מעולה לקחת אותו לטיסות לחו"ל שאני מבצע כל כמה חודשים יש לו יציאת HDMI שזה חשוב לי וגם תקן BLUETOOTH רק חבל שהכרטיס רשת לא תומך N ואצלי הראוטר תקן N http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=983 לעומת זאת יש את המחשב G62 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10664 שהמעבד כמובן יותר טוב I3 כונן קשיח גם יותר טוב 7200 RPM יש גם יציאת HDMI וגם תקן BLUETOOTH וגם הכרטיס רשת תומך ב N אבל המסך הוא 15.6 והוא שוקל 2.5 קילו הוא בהרבה יותר גדול ומגושם ומחשב נוסף אולי להזמין מחול את הדגם DM4 שהוא 14 אינץ ושוקל כמעט כמו ה 15.6 http://www.shoppin…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אבקש לקבל מפרט הכי חזק שתוכלו לתת בתקציב של 3500 שח המפרט מיועד למישחקים אינטרנט וסרטים צריך הכל: מסך, מערכת הפעלה, ציוד היקפי , כרטיס רשת אלחוטי אפילו יש דרישה שהמסך יהיה גם מסך טלביזיה כמו 933HD של סמסונג תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?10000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? first person shooter * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למפרט (למען האמת שניים, אבל השני לא קשור אז הוא יהיה בטרד נפרד). אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? הרצת תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות (כגון R, SAS, SPSS, MATLAB), כמובן אופיס (הרבה אקסל), קצת מולטימדיה בסיסית (מוסיקה, סרטים, לא צריך יותר מדי דגש על זה), קצת משחקים, אבל לא הרבה (FIFA, Red Alert, Football Manager,...לא משהו ממש כבד). 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (1…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד עסקי בטווח מחירים של 700-800 דולר בחוץ לארץ. הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וכתיבת מסמכים אבל גם לעריכת תמונות [פוטושופ] ותוכנות גרפיקה אחרות לכן שגם לא יהיה חלש מידי. המסך - עדיף 15 אינץ' אבל אם יש משהו יוצא דופן שהוא 14 אינץ' אז גם יתקבל - אבל עדיף 15. זמן סוללה ומשקל - עדין שיהיו מעל הסבירים למרות שזה לא ממש משנה לי. מערכת הפעלה - לא חשוב. זיכרון, ארד-דיסק וכל השאר לא רלוונטיים. הרי כבר הניידים של היום כבר מגיעים עם נפחים מספקים. לא?! מצלמה מובנית זה מאוד חשוב - אם יש עדיין ניידים שמגיעים בלי. האמינות של המחשב מאוד מאוד חשובה! חשוב לי ממש שהוא יחזיק כמה שנים טובות ובהרבה טיסות ונסיעות ארוכות. אני יודע שזה לא תמיד משנה אבל למראה גם יש חלק פה... אני…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
אני מחפש מחשב ללא מסך וציוד הקפי לשימוש ביתי -אינטרנט,קצת משחקים ולפעמים עיבוד סרטים מ-DV ל-DVD מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 635 2.8Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪542 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪459 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪199 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 430W כמות: 1 - מחיר: ₪171 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪352 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪101 סה"כ: ₪2327 מתחרים בכל הצעה ומ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד של LENOVO בארה"ב ויש לי 2 שאלות: 1. האם האחריות תופסת גם בארץ? 2. אם אני רוכש עם המחשב הרחבת אחריות ל 3 שנים (הכוללת תיקון בבית הלקוח) האם גם היא תתפוס בארץ או חבל על הכסף? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, מישהו מכם מחזיק באחד מן הדגמים הנ"ל? אם כן, איך הוא? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לעזרה בבניית מפרט למחשב סלוני. שימושים: 1. תכני HD - 1080. 2. מוזיקה. אין צורך בהקלטת טלויזיה. חייב להיות שקט מאוד. כונן DVD. באזור 2000 שקלים. ללא ציוד הקפי. מארז קטן. (ראה ASUS EEE BOX 1501 ) תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-