ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לטיטיוד E5410 בארה"ב שם אהיה עוד כמה שבועות, מכיוון שראיתי שאין בכלל דגמים עיסקיים בחנויות / רשתות כמו בסט ביי נשאר לי לרכוש את הנייד רק באתר של דל (או לחילופין "להתפשר" על נייד לא עסקי אבל אז סעיף האחריות הבינלאומית יכול להיות בעייתי). קראתי את הסטיקי של ייבוא נייד מארה"ב ואת מה שנכתב על הזמנת דל בפרט, אבל שם מדובר לשלוח למישהו בכתובת פרטית בארה"ב, מכיוון שאני שוהה בבתי מלון רציתי לשאול אם מישהו הזמין מחשב לבית מלון בו הוא/היא שהו ? (האם דל מאפשרים לשלוח לבית מלון ? אם כן, האם יש אפשרות של דואר מהיר תוך יומיים ?) תודה רבה לעונים :-)
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אחותי הגדולה (גיל 20 ומשהו) רוצה לקנות מחשב שיהיה לה בחדר ובלימודים עם מסך של 15 אינץ' ושל DELL. השימושים העיקריים יהיו גלישה וWORD. ההדעפה למחשבי DELL וכדומה, ולזמני סוללה טובים עם ביצועים חזקים בתקציב של 3000 ש"ח. בתודה, אור כהן.[br]פורסם בתאריך: 28.08.2010 בשעה 20:38:38 הקפצה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי את המחשב DV3-2150 ודי אהבתי את המראה שלו וגם את המפרט...רק חבל שהמעבד T6400 והמחשב עצמו 13.3 ושוקל 2 קילו שזה מעולה לקחת אותו לטיסות לחו"ל שאני מבצע כל כמה חודשים יש לו יציאת HDMI שזה חשוב לי וגם תקן BLUETOOTH רק חבל שהכרטיס רשת לא תומך N ואצלי הראוטר תקן N http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=983 לעומת זאת יש את המחשב G62 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10664 שהמעבד כמובן יותר טוב I3 כונן קשיח גם יותר טוב 7200 RPM יש גם יציאת HDMI וגם תקן BLUETOOTH וגם הכרטיס רשת תומך ב N אבל המסך הוא 15.6 והוא שוקל 2.5 קילו הוא בהרבה יותר גדול ומגושם ומחשב נוסף אולי להזמין מחול את הדגם DM4 שהוא 14 אינץ ושוקל כמעט כמו ה 15.6 http://www.shoppin…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אבקש לקבל מפרט הכי חזק שתוכלו לתת בתקציב של 3500 שח המפרט מיועד למישחקים אינטרנט וסרטים צריך הכל: מסך, מערכת הפעלה, ציוד היקפי , כרטיס רשת אלחוטי אפילו יש דרישה שהמסך יהיה גם מסך טלביזיה כמו 933HD של סמסונג תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?10000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? first person shooter * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למפרט (למען האמת שניים, אבל השני לא קשור אז הוא יהיה בטרד נפרד). אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? הרצת תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות (כגון R, SAS, SPSS, MATLAB), כמובן אופיס (הרבה אקסל), קצת מולטימדיה בסיסית (מוסיקה, סרטים, לא צריך יותר מדי דגש על זה), קצת משחקים, אבל לא הרבה (FIFA, Red Alert, Football Manager,...לא משהו ממש כבד). 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (1…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנייד עסקי בטווח מחירים של 700-800 דולר בחוץ לארץ. הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וכתיבת מסמכים אבל גם לעריכת תמונות [פוטושופ] ותוכנות גרפיקה אחרות לכן שגם לא יהיה חלש מידי. המסך - עדיף 15 אינץ' אבל אם יש משהו יוצא דופן שהוא 14 אינץ' אז גם יתקבל - אבל עדיף 15. זמן סוללה ומשקל - עדין שיהיו מעל הסבירים למרות שזה לא ממש משנה לי. מערכת הפעלה - לא חשוב. זיכרון, ארד-דיסק וכל השאר לא רלוונטיים. הרי כבר הניידים של היום כבר מגיעים עם נפחים מספקים. לא?! מצלמה מובנית זה מאוד חשוב - אם יש עדיין ניידים שמגיעים בלי. האמינות של המחשב מאוד מאוד חשובה! חשוב לי ממש שהוא יחזיק כמה שנים טובות ובהרבה טיסות ונסיעות ארוכות. אני יודע שזה לא תמיד משנה אבל למראה גם יש חלק פה... אני…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
אני מחפש מחשב ללא מסך וציוד הקפי לשימוש ביתי -אינטרנט,קצת משחקים ולפעמים עיבוד סרטים מ-DV ל-DVD מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 635 2.8Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪542 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪459 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪199 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 430W כמות: 1 - מחיר: ₪171 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪352 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪101 סה"כ: ₪2327 מתחרים בכל הצעה ומ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד של LENOVO בארה"ב ויש לי 2 שאלות: 1. האם האחריות תופסת גם בארץ? 2. אם אני רוכש עם המחשב הרחבת אחריות ל 3 שנים (הכוללת תיקון בבית הלקוח) האם גם היא תתפוס בארץ או חבל על הכסף? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, מישהו מכם מחזיק באחד מן הדגמים הנ"ל? אם כן, איך הוא? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לעזרה בבניית מפרט למחשב סלוני. שימושים: 1. תכני HD - 1080. 2. מוזיקה. אין צורך בהקלטת טלויזיה. חייב להיות שקט מאוד. כונן DVD. באזור 2000 שקלים. ללא ציוד הקפי. מארז קטן. (ראה ASUS EEE BOX 1501 ) תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות בתקופה הקרובה נייד שהוא ייקח אותו גם לבסיס וגם בבית ישמש כמחשב ראשי. חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב(לסטאר קראפט 2, C&C3, RA3 וBF:BC2 וMW2), וזיכרון 4 גיגה. ועיצוב חיצוני לא "אפור" כלומר שייראה קצת סטייליסיסטי כזה(לא כמו הווסטרו 1320 שיש לי למשל) הארד דיסק לא קריטי, יש לו כונן חיצוני טרהבייט. משקל לא ממש קריטי, הוא סוחב את הנייד פעמיים בשבוע בהלוך חזור(ראשון בבוקר וחמישי). אם יש המלצה לנייד 17 טוב אז גם מתתקבל. הוא שם עין על ה3050 של HP. WINDOWS 7 64BIT בעברית חובה. חיבורים חובה HDMI 3 USB לפחות זהו אני חושב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות ולימודים, אינטרנט, פייסבוק, משחקי רשת קלים וכדומה,סרטים ומשחקי ספורט בשידור חי, גם לויקפדיה יהיה חלק מרכזי במחשב זה וגם פורומים שונים אבל אני גם אשתמש בו לכל מיני משחקים קלים כגון פיפא 2010, nba2k2010, סימס 3, fm10 וכו'. * גודל המסך? 15-17.3 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה הסעיף הכי בעיייתי כי זמן סולללה ארוך (כ5 שעות+ חשוב לי מאוד אבל אני לא מוצא מחשב שעונה על בקשותיי עם זמן סוללה כזה מי שימצא מחשב כזה שיביא לי לינק אליו בבקשה, גם אם הוא לא עו…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך מסוג HD glossy WLED display with TrueLife רציתי לשמוע מניסיון שלכם מהם החסרונות של מסך מבריק שכזה ובאילו מצבים החסרונות האלו בולטים? תודה רבה רומן
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקלקל הדיסק הקשיח(320GB) בנייד שלי - DELL E6400. שלחתי את המחשב לתיקון דרך האחריות ולהפתעתי הרבה גיליתי שקבלתי חזרה דיסק בנפח 160GB (!!!). לא יודע אם זה קשור אבל סוג האחריות שלי הוא NBD. מה דעתכם? נ.ב. הרגע גיליתי את העניין ולא הספקתי לדבר עם מעבדת דל...
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רציתי לדעת מבחינת יחסי כוחות Nvidia® Geforce® GT330M, 1GB Graphics לעומת ATI 4670HD או ATI 4650HD או ATI Radeon 5470HD מה מהם הכי חזק, ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים יחסית?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אוקיי.. אחרי קצת(הרבה) מחקר.. ואחרי שהרבה זמן אני כבר רוצה מפרט חדש הגעתי למסקנה מה בערך אני רוצה.. אז.. אם למישהו יש כוח לעזור לי קצת, יבורך :ם אוקיי.. אז הבסיס למפרט יהיה SLI GTX460 1G.. אז כמובן שנתחיל.. מה החברה הכי טובה בשבילם? האם שווה לחכות לגרסה החדשה של ZOTAC?(בכל מקרה אני מחכה למארז HAF X של COOLERMASTER אז יש קצת זמן..). מעבד.. אני ממש מעדיף I5 760 עם OC, השאלה היא כמה אפשר למהר אותו ואם הוא ינצל את הכוח של כרטיסי המסך.. לוח אם, באמת שאין לי שמץ, אם יש משהו שמותאם במיוחד לSLI הכי טוב, מקסימום כש/אם נשדרג נחליף לוח אם גם.. זכרונות, מעדיף לפחות 6G, משהו איכותי לא ג'אנק.. אבל נראלי שבמחשב ברמה הזו לא תביאו ג'אנק גם ככה.. דיסק קשיח, 1TB.. לא צריך יותר, אם שני 500M …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני זקוק למפרט מחשב מהיר איכותי לאינטרנט מסנג'ר איי סי קיו ותוכנות מסביב . לבחורה צעירה .. איכות חובה... מחירים באיזור ה1500-2000 עדיפות כמה שיותר נמוך שיחזיק לכמה שנים טובות.. כולל צורב DVD ושני כרטיסי זיכרון של 1 GB לפחות (אני כבר לא בקיא בחידושים ) פשוט נהרס המחשב .. מודה לכם מאוד , שי
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך חוות דעת אני פתוח להצעות בתנאי שיבוא הסבר להצעה לגבי מפרט. קיבלתי הצעה על המפרט הנ"ל. המחשב עומד להיות בסלו אז השקט חשוב. ישמש גם למישחקים וגם לצפיה בטלויזיה. מעבד: Intel Core i5 750 935 ש"ח קירור חלופי למעבד: Scythe Big Shuriken 160 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 570 ש"ח זכרון: Kingston DDR3 2GB 1333Mhz x 2 520 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5770 1024MB PCIe 850 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black 135 ש"ח כרטיס טלוויזיה הכולל DVB-T לקליטת עידן+ ומגיע עם שלט רחוק (ללא IR Blaster המשמש להעברת ערוצים בממיר הוט/יס) Gigabyte GT-P8000 (ללא קידוד חומרה ל-MPEG2): 235 ש"ח (חיוני רק אם מעוניינים בהקלטות משידור…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, דיי חדש בפרום, מקווה שעשיתי לפי החוקים 1. מה התקציב המקסימלי? 5600, כאשר 4700 הולך למחשב ו- 900 שקל למסך. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשרי למצוא משהו משתלם יותר אז כן. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים בעיקר, אבל בנוסף גם שימוש בפוטושופ + צפייה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, וורד ותכונות עריכה\כתיבה בסגנון, לא משהו רציני. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כולל במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA, CRYSIS…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדרישות העיקריות שלה הן: גודל "10 - "12 קל משקל סוללה חזקה יישומי אופיס שיוכל להריץ סרטים בקלות (אם אפשר היי-דף מעולה) תקציב 3000 - 3500 ש"ח. תודה !
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
SU4100 2GB 250GB ”13.3 תוצרת LENOVO דגם IdeaPad U350 2963-ERG הצרכים שלי הם: אינטרנט - אופיס - נייד קל ונוח - זמן סוללה ארוך ואולי מידיי פעם אימיול
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט, אופיס ולצפייה בסרטי FULL HD במסך LCD 37 אינץ - בחיבור HDMI. אין לי חשיבות למשקל וחשוב המסך יהיה 15 אינץ האם הדגם הנ"ל מתאים? מחשב נייד COMPAQ CQ61-430EJ WK645EA http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9614 תודה, נמרוד.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-