עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב שיהיה מהיר ויציב בשביל גלישה באינטרנט,אופיס וסרטי FULL HD אני לא צריך שום ציוד היקפי בלי הרכבה ובלי מערכת הפעלה את זה אני יוסיף אחר-כך. יהיה מותקן על המחשב WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32 BIT על המחשב יהיה קצת עומס לפעמים פתיחת כמה חלונות בדפדפן בו זמנית ,וגם מדי פעם תוכנה שרצה ברקע (סריקה של אנטי-וירוס או סרט ב -יוטיוב לדוגמא) אני לא רוצה שזה יאט את המחשב ,אז אני חושב שאני יצטרך יותר ממעבד עם 2 ליבות. את המחשב אני לא יכבה כמעט אף-פעם ככה שצריכת החשמל ועוצמת הרעש מאד חשובים. אני צריך שיהיה מארז וספק איכותי שיהיה שקט ומספיק מקורר (אבל לא צריך להגזים נראה לי אפילו שמארז באזור ה-300 ש''ח יספיק) התקציב עומד על 1700 ש''ח אבל אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה באמת שווה את זה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  2. מטרת המחשב: עבודה משרדית וקצת עריכת וידאו ביתית ו HTPC ללא רכיבים פריפרליים. כמו כן יחובר לstreamer מרוחק כחלק ממערכת קולנוע ביתית. תכני הוידאו HD ישמרו בדיסק המחשב. יכולת גיבוי של תכנים (לא סרטים) כ200-100 גיגה. האם עדיף דיסק חיצוני או NAS רפי

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד למטרות אינטרנט , עבודה משרדית, סרטים , מוזיקה ואולי אפילו אז גם אפשרות להריץ משחקים מצאתי הכרטיס מסך הכי גבוה שהצלחתי למצוא זה HD5470 MOBILE מצאתי הצעה על מחשב של פקארד בל עם: I3-330 2.13GHZ , 4GB DDR, 500GB HDD,LED 15.6" HD וכמובן WINDOWS 7 64BIT HOME PREMIUM כל זה ב3888 שח בבאג מולטיסיסטם עם אפשרות לעד 24 תשלומים אחריות שנה VIP של טלדור ועוד אפשרות להרחבה ב400 שח מה הדיעה הרווחת לגבי המפרט הנ"ל? האם מישהו יכול לתת לי חוות דעתו או הצעה יותר טובה? כי לא הצלחתי למצוא כרטיסי מסך בגדר הנורמליים למחשב נייד ונשאלת השאלה האם שווה להשקיע בדבר כזה או לקחת צ'יפ מובנה של אינטל של HM57 או 55 או אפילו X4500 ? אשמח לתגובה

• 39 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by Bori4ka,

שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER ASPIRE 3004 WLMI יש לו 512MB של זיכרון מסוג DDR 333MHZ PC2700 כמו שהבנתי הוא עם 200 פינים השאלה שלי היא, איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות שיתאים למחשב הזה? ראיתי את זה אבל זה DDR2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5876 הוא יעבוד לי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכל העוזרים, אני צריך את עזרתכם בבניה של מחשב שישמש בעיקר לHTPC ולגיימינג ברמה בינונית. המחשב יישב בחדר שיינה וישמש אותי בתור טלוויזיה, צפייה בסרטים וכמחשב להרצת משחקים. נקודות להתחשבות: - אין חשיבות למארז יפה/עומד או שוכב העיקר שיהיה יעיל. - רמקולים 2.1 יספיקו. - לא כולל מסך , עכבר ומקלדת - כרטיס מסך בינוני שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים. - דיסק קשיח עד 1500 ג'יגה ניתן להסתפק גם ב1000 ג'יגה. - כרטיס טלויזיה שתומך במערכת הפעלה win7(התיחסות למסך ולכרטיס טלויזיה רשומה למטה). - אין צורך במערכת הפעלה. - שיכלול הרכבה של המחשב. - עדיפות לחנות באזור המרכז(ת"א והסביבה). תקציב: 4200+- בנוסף לכל מה שכתבתי יש לי דילמה: כחלק ממחשב חדש יש צורך במסך חדש שיחליף את הטלויזיה בחדר, ראי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים, בעבר כבר עזרתם לי לבחור מחשב מ א ו ל ה ולמדתי לסמוך על דעתכם ב-100% . הפעם אני מחפש מפרט לעריכת וידאו HD עם מעבד חזק, דיסק גדול, והרבה זיכרון - וכל זה בתקציב מוגבל יחסית. אין צורך בחיבור firewire או ציוד הקפי כלשהו. והני השאלון: ------------ . מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, צפיה בתכני HD, משחקים, עריכת HD) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר בפרמייר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  7. טוב אז ככה, אני רוצה להרכיב להורים שלי מחשב חדש. הם עד היום הסתדרו עם מחשב פנטיום 4 ככה שהדרישות לא ממש בשמיים. חשוב שיהיה באמת משהו אמיד שאפשר לומר שגם בעוד כמה שנים יוכל להריץ אפליקציות בסיסיות בלי לקרטע, אני יודע שאי אפשר להבטיח שום דבר במרוצת השנים אבל שוב, זו השאיפה. הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל רק אם יש טעם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD (לא הרבה), משחקים בסיסיים ביותר ברמת פלאש ומשחקים אונליין ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680*1050 …

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית, אבל די אינטנסיבית -OUTLOOK פתוח ברקע, גליונות אקסל, מסמכי וורד וכו'. כמו כן, המחשב צריך להיות נייד מספיק לטובת נסיעות מדי פעם, לכן בהתחשב בשני הצרכים הנ"ל נראה לי שמסך 13.3" הוא אידיאלי. ראיתי כל מיני מחשבים שמבוססים על מעבדים דלי הספק בטווח המחירים הרצוי, אבל נראה לי שאופי העבודה קצת גדול מדי על מעבדים כאלו ועדיף ללכת לכיוון משהו מבוסס על I3. עד עכשיו מצאתי שני דגמים שבאים בחשבון, אבל לכל אחד החסרונות שלו. Dell Inspiron N3010 - הבעיה העיקרית היא החוסר בכונן אופטי. אופי העבודה על המחשב ידרוש כנראה שימוש בתקליטורים מדי פעם וכונן חיצוני הוא פתרון אפשרי אבל פחות נוח. Dell Vostro 3300 - הבעיה העיקרית היא הסוללה החלשה (…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  9. שלום, אני עומד לרכוש מחשב מותג מקו העסקי של היצרן, עם ספק של 305 וואט. אני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך איכותי וחזק, אבל הבעיה היא שמרבית כרטיסי המסך הטובים דורשים בדרישות המערכת שלהם הספקים של 400 וואט ומעלה. שאלתי היא האם למרות ההבדל אני יכול להתקין כרטיס כזה במחשב הנ"ל או שזה יעשה בעיות - מבעיות אספקת חשמל למחשב ועד עומס יתר על הספק עד לקריסתו? ואם לדעתכם לא אמורה להיות בעיה - מה המרווח המקסימלי שאני יכול "למתוח" בין הספק הספק (כאמור, 305) לבין ההספק הנדרש לכרטיס? (100 וואט הפרש? יותר?). המון תודה על העזרה. איתן

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. ראשית, ברצוני להודות ל- Zrizi, BlaCK - DiMoND, iem, sapits1, ZB על כך שסייעו לי בהרכבת המפרט למחשב הקודם... הוא עובד מצוין!!. שנית, מחשבי הישן די מקרטע ומתקלקל ועל כן החלטתי לרכוש מחשב מחדש. להלן בפירוט: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2600-2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו כאוות נפשכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים (משחקים יותר קלים כמו PES NFS ומשחקי רשת CS, MMORPG, ומשחקים קצת יותר כבדים - השאיפה שלי היא להפעיל אותם ברזולוציה סבירה כמו 1024 על 1280 , כל נושא הAA X16 פחות נוגע אליי) …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגמרי אחרי שלא שדרגתי את שלי משנת 2002, בערך. התקציב של המחשב הוא כ-5000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של כמה מאות שקלים בכדי לשפר פיצ'ר קריטי כזה או אחר. במידה ואתם מתרשמים שאין צורך לנצל את כל התקציב בשביל מה שאני דורש מהמחשב- אז כמובן שעדיף לחסוך . המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטי HD וגם להרצת תוכנות חישוביות "כבדות" יחסית כמו P-Spice או מאטלב, לצרכי לימודים. הייעוד העיקרי של המחשב יהיה משחקים, וספציפית : Starcraft II, Dragon Age ו- Diablo III (בעתיד). מה שחשוב לי בעיקר הוא היכולת של המחשב להריץ את Starcraft II ו- Dragon Age בהגדרות גראפיות מקסימליות, וכן היכולת שלו להתמודד בכבוד עם משחקי אסטרטגיה ו- RPG עתידיים (עד כמה שניתן לחזות א…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by Aviv.H,

זה הראשון : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=752651 זה השני : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=769436 תודה לעונים ולעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  14. בהתחלה רציתי הכל, מחשב חזק , 13-15 אינ'ץ, שיריץ משחקים וסרטים עם איכות תמונה טובה ובלי השתקפות באור יום עם חיי סוללה ארוכים של יותר מ4 שעות. הבנתי שאין כזה דבר. מכיוון שאתנייד איתו ללימודים בקרוב, חיי סוללה ומסך שניתן לעבוד איתו באור חזק הם פרמטרים שיותר חשובים לי. לכן אני מוכן להתפשר על הביצועים.( חוץ מזה שזה גם יוריד את המחיר שזה לא רע) אשמח לשמוע הצעות. חשבתי על ה: DELL INSPIRON N5010 i3-350M 15.6 אבל נראה לי שהמסך לא יעבוד טוב באור(אני חושב שהוא לא מט) ובגלל שזה מחשב די חזק הבטריה לא תספיק להרבה זמן. תקנו אותי אם אני טועה. בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  15. ראיתי מחשב נייד אם מפרט מאוד מרשים של החברה הזו..... משהו יודע משהו על החברה הזו???

16. Started by Sol19,

אולי זה נשמע מצחיק, אבל זה עניין של חיים או מוות.. אין לי כרגע יותר מדי כסף להשקיע במחשב אבל רכישת מחשב די דחופה לי.. אין לי דרישות גבוהות מדי למחשב, כל מה שאני צריך זה מחשב עם כרטיס מסך סביר, זיכרון של מינימום 1 GB של ראם הכי חשובה לי האופציה שאני אוכל להתקין כרטיס קול מתקדם שאני שוקל לקנות בעתיד. שכחתי לציין שאין צורך בציוד היקפי תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by Toxic321,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית ושפשוט יפעל טוב לזמן ארוך - כמה שנים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לי המחשב יהיה מזדמן כי אני בצבא, אבל אחותי ואח שלי יהיו בבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפר…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by gilp123,

שלום, רכשתי מחשב נייד DELL VOSTRO 3500 . כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך יציאת HDMI אני מקבל רק 2 ערוצים ב SOUND של הטלוויזיה. כאשר אני רואה את אותו סרט עם DISK ON KEY הטלוויזיה מזהה DOLBY DIGITAL. האם אני מפספס משהו בהגדרות במחשב? האם יציאת ה - HDMI במחשב מוציאה רק שני ערוצים? כפי שאני יודע יציאת HDMI היא יציאה דיגיטלית שמוציאה גם DOLBY DIGITAL. אבקש את עזרתכם. גיל

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by NiSo19,

אני מזמן לא מעודכן בשוק המחשבים ניידים / טאבלטים למיניהם ראיתי כמה מודעות של טאבלטים משולבים נטבוקים למינהם ויש לי כמה שאלות: 1. עד כמה כדאי לי ללכת עליהם ולא על ניידים רגילים? (לצרכים בסיסיים כמו אינטרנט וסרטים ובמקביל תכנות בשתי פלטפורמות, וינדוס ויוניקס) 2. האם יש דגמים עם מסכים גדולים יותר מ 10.1 אינץ'? אם כן, אתם יכולים לתת דוגמא לכאלה עם מסכים בגודל 13 עד 15 אינץ'? זהו לבינתיים תודה מראש לעונים!

21. שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים: Acer Aspire 5741G מעבד Intel® Core™ i5-430M Processor 2.26GHz מסך "15.6 Video ATI Radeon HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 640GB SATA 5400RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner או dell inspirion n5010 # מעבד Intel Core i5-430M # זיכרון : 4GB # מהירות זיכרון 1333MHz DDR3 # גודל דיסק 500GB # מהירות דיסק 5400RPM # DVD Multi Burner כן WXGA LED 15.6" # כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 5470 # זיכרון כרטיס מסך 1GB DDR3 המחשב אמור לשמש לשימושים כללים, ניגון סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית.

22. • מערכת הפעלה: Microsoft Win 7 Home Pre 64-Bit • לוח אם: Foxconn Intel H55MX-S • זיכרון: 2GB DDR3 1333MHz • דיסק קשיח: 1TB SATA3 7200rpm 16MB • כונן: צורב LG DVDRW GH-22 Multi D.L • כרטיס מסך: משולב במעבד (Intel H55HD HD (UP To 1748MB • קורא כרטיסים: קורא כרטיסי זיכרון 1-15 (גישה מהירה בקדמת המארז) • יציאות: HDMI,DVI,8XUSB,LAN,AUDIO7 .1 Opti • כרטיס קול 5 ערוצים + כרטיס רשת 10/100 משולבים בלוח • מארז וספק: ATX Case 500PSU Real Power • תוכנת אופיס: תוכנת Open Office הכוללת מעבד תמלילים,מצגות,גיליון נתונים. • חבילת התקנות: הכוללת אנטי וירוס,מקודדים,תוכנת צריבה,נגן פלאש,תוכנת צפייה בסרטי HD ועוד'. אופציות שדרוג ותוספות למחשב זה: (ניתן הוסיף שידורגים אלו לאחר לחיצה על "רכיש…

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by robin7,

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 אשמח לקבל חוות דעת לגביי מחשב זה,אחריות של Acer ודגמים דומים של מחשבים בגודל 11-12" תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, סרקתי את האינטרנט בימים האחרונים בשביל למצוא מידע על כל מיני רכיבים, ובעזרת אתר של חברת מכירת מחשבים שוודאי מוכרת לכולכם, בניתי את שני המפרטים הבאים. בעיקרון אני מחפש לקנות מחשב במחיר, כפי שכתוב בכותרת, עד 8000 ש"ח פלוס מינוס. אני רוצה לקנות מחשב מאוד חזק משום שאני מתכנת המון לצורכי עבודה, ומצד השני אני רוצה גם שיריץ משחקים בצורה מעולה, כדי שאני לא אצטרך לשדרג אותו לעיתים קרובות. ברור שבשלב מסוים אהיה חייב לשדרג, אבל אני מעדיף שהשלב הזה יגיע יותר מאוחר וכרגע שלא יהיה מצב שאני אקנה משחק ואז אתאכזב שאני לא יכול לשחק בו. מאחר ואני מודה שאני לא מכיר היטב את כל הרכיבים, אני מבקש אם תוכלו לעיין ברכיבים ולתת לי הערות\הארות על המפרטים הבאים: מפרט ראשון: מעבד: core i-7 930 i…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by tarpon57,

אשמח לדעת אם מישהויודע על מועדי הכרזה של ניידים חדשים של החברות המובילות בד"כ זה בזמן הזה אבל אשמח לקבל לינקים אני מתעניין בנייד בסגנון 6410 של דל תודה ובברכת שנה טובה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים