ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לטיטיוד E5410 בארה"ב שם אהיה עוד כמה שבועות, מכיוון שראיתי שאין בכלל דגמים עיסקיים בחנויות / רשתות כמו בסט ביי נשאר לי לרכוש את הנייד רק באתר של דל (או לחילופין "להתפשר" על נייד לא עסקי אבל אז סעיף האחריות הבינלאומית יכול להיות בעייתי). קראתי את הסטיקי של ייבוא נייד מארה"ב ואת מה שנכתב על הזמנת דל בפרט, אבל שם מדובר לשלוח למישהו בכתובת פרטית בארה"ב, מכיוון שאני שוהה בבתי מלון רציתי לשאול אם מישהו הזמין מחשב לבית מלון בו הוא/היא שהו ? (האם דל מאפשרים לשלוח לבית מלון ? אם כן, האם יש אפשרות של דואר מהיר תוך יומיים ?) תודה רבה לעונים :-)
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להבין איך הנייד הבא: http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/deal_laptop2406/.aspx?HP_mainbanner
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. לנצל את כל התקציב, אם יש אפשרות לדחוס מסך בלי להתפשר על שאר הרכיבים אז אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גרפיקה נטו. תוכנות: פוטושופ, לייטרום, AVID, PREMIERE ואולי בעתיד עוד תוכנות תלת מימד ועיצוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מקלדת ועכבר נוחים-לא חובה אלחוטיים-לעבודה ממושכת, ללא רמקולים ומסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא. הרכבה בחנות- כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה. גר בירושלים 10. האם יש בקשות מיוחד…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מומחים יקרים, ברשותי מחשב נייד dell latitude e6400 בן חצי שנה בערך. עליו התקנתי Windows7. הבעיה היא שהמחשב נתקע לעיתים קרובות ללא סיבה קבועה נראית לעין ומראה CPU של 100%. במצב כזה לא נותר לי אלא לכבות אותו בכוח. לא הצלחתי למצוא process ספציפי שגוזל את רוב המשאבים. נראה כאילו כל ה-process גוזלים יותר CPU. מצורפים צילומי מסך של process-explorer במצב עבודה רגיל ובמצב של CPU גבוה. אנא עזרתכם. תודה מראש, יובל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב עם הדרישות שבכותרת. המחשב צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ולא צריך לכלול מסך. אני לא הכי מעורה קיום בשוק המחשבים הנייחים, אבל אני משער שזהו תקציב סביר לדרישות הנ"ל. אעדיף שהמחשב יהיה מKSP או מפנדה, בשל נוחות של קרבת חנויות אלה אליי. בתודה מראש, עידן.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב בן 2 וחצי ואני רוצה לשדרג אותו. התקציב הוא בין 1000 ל 2000 ש"ח. המפרט כדלקמן: HDD WD250 GB AAKS לוח אם GYGABYTE GA-P35-DS3L ספק כח HEC 500TDT 500W מעבד- E6750 CORE2 DUO קירור למעבד- ZALMAN CNPS7500 כרטיס מסך- LEADTECH PX8800GT 512MB זכרון- SUPER TALENT DDR2 2GB 800MHZ CL5 מה במפרט הנ"ל הכי נחוץ לשדרג? תודה.
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני חדש בתחום הניידים ואני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם פוטושופ פרמייר 3די מקס (בקיצור תוכנות עריכת וידאו ותמונה) אשמח אם תעזרו לי במפרט.. אגב, הייתי רוצה לקנות את המחשב דרך איביי למישהו יש ניסיון עם זה? רעיון טוב \ לא טוב.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למפרט נוסף. אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב ביתי. גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות דיגיטליות, מוסיקה, סרטים (לא סרטים כבדים), אופיס, חיבור המחשב למחשב שבעבודה עם שליטה מרחוק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למפרט (למען האמת שניים, אבל השני לא קשור אז הוא יהיה בטרד נפרד). אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? הרצת תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות (כגון R, SAS, SPSS, MATLAB), כמובן אופיס (הרבה אקסל), קצת מולטימדיה בסיסית (מוסיקה, סרטים, לא צריך יותר מדי דגש על זה), קצת משחקים, אבל לא הרבה (FIFA, Red Alert, Football Manager,...לא משהו ממש כבד). 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (1…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?10000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? first person shooter * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש נייד של LENOVO בארה"ב ויש לי 2 שאלות: 1. האם האחריות תופסת גם בארץ? 2. אם אני רוכש עם המחשב הרחבת אחריות ל 3 שנים (הכוללת תיקון בבית הלקוח) האם גם היא תתפוס בארץ או חבל על הכסף? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לעזרה בבניית מפרט למחשב סלוני. שימושים: 1. תכני HD - 1080. 2. מוזיקה. אין צורך בהקלטת טלויזיה. חייב להיות שקט מאוד. כונן DVD. באזור 2000 שקלים. ללא ציוד הקפי. מארז קטן. (ראה ASUS EEE BOX 1501 ) תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני על סף קניית מחשב נייד חדש ואני צריך את עזרתכם בבחירת הדגם המתאים: הערה: אני מחפש דגם בעל מסך מט, מקלדת נוחה ובעל איכות בנייה טובה, כי המחשב הולך להתנייד איתי הרבה. * מטרות המחשב? תכנות (כולל IDE והרצת שרת בדיקות), לימודים (שימושים בערך כמו משרדי), מולטיטאסקינג (לא כבד במיוחד רוב הזמן אבל יש מצבים לכאן ולכאן) * גודל המסך? 13 - 15.6 (אני מודע לטווח הרחב, הטווח הרצוי הוא בין 13 ל14 אינץ, אך אם יש מחשב שמושלם לדרישות גם ב15 אני מוכן להצעות) * משקל רצוי? כמה שיותר קל (אני מוכן להסתדר אפילו עם 3 קילו אם הוא מתאים לדרישות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב (3-4 שעות זה המינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA ושקע USB שפועל גם כשהמחשב כבוי (שני …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי את המחשב DV3-2150 ודי אהבתי את המראה שלו וגם את המפרט...רק חבל שהמעבד T6400 והמחשב עצמו 13.3 ושוקל 2 קילו שזה מעולה לקחת אותו לטיסות לחו"ל שאני מבצע כל כמה חודשים יש לו יציאת HDMI שזה חשוב לי וגם תקן BLUETOOTH רק חבל שהכרטיס רשת לא תומך N ואצלי הראוטר תקן N http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=983 לעומת זאת יש את המחשב G62 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10664 שהמעבד כמובן יותר טוב I3 כונן קשיח גם יותר טוב 7200 RPM יש גם יציאת HDMI וגם תקן BLUETOOTH וגם הכרטיס רשת תומך ב N אבל המסך הוא 15.6 והוא שוקל 2.5 קילו הוא בהרבה יותר גדול ומגושם ומחשב נוסף אולי להזמין מחול את הדגם DM4 שהוא 14 אינץ ושוקל כמעט כמו ה 15.6 http://www.shoppin…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
רציתי לדעת מבחינת יחסי כוחות Nvidia® Geforce® GT330M, 1GB Graphics לעומת ATI 4670HD או ATI 4650HD או ATI Radeon 5470HD מה מהם הכי חזק, ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים יחסית?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אבקש לקבל מפרט הכי חזק שתוכלו לתת בתקציב של 3500 שח המפרט מיועד למישחקים אינטרנט וסרטים צריך הכל: מסך, מערכת הפעלה, ציוד היקפי , כרטיס רשת אלחוטי אפילו יש דרישה שהמסך יהיה גם מסך טלביזיה כמו 933HD של סמסונג תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדרישות העיקריות שלה הן: גודל "10 - "12 קל משקל סוללה חזקה יישומי אופיס שיוכל להריץ סרטים בקלות (אם אפשר היי-דף מעולה) תקציב 3000 - 3500 ש"ח. תודה !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אתחיל בזה שמממממששששששששש נמאס לי , למה אין חברה שתהנדס לך את המחשב שאתה רוצה ?!!? למה ? הדרישות הן אלו , אבל לא מצאתי משהו שמתאים מסך : 13.3 , מט ! חיבורים : HDMI ,USB,VGA . אלחוט - WIFI BT (כמה שיותר תקנים יותר טוב ) דיסק - לא עקרוני . זמן סוללה - מעל 5 שעות . משקל - עד 2 ק"ג . המועמד הקודם היה ה UL30VT-2G , אבל אני דיי סולד ממנו בעקבות המסך המבריק שלו , ומסע ההפחות שיש נגד המסכים המבריקים . ראיתי את הדל 3300 , אבל אין לו HDMI מה עושים ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה במכינה ואחר כך משפטים וכבר הרבה זמן מחפשת מחשב אידאלי בשבילי, הבעיה שאני לא סגורה פתאום על גדול המסך, עד היום הייתי בטוחה שאני רוצה 15.6 אבל שמעתי לא מעט מחברים שזה נורא נורא כבד ולא נוח ושהרבה מתייאשים ומשאירים אותו בבית או קונים אחד קטן יותר. בכל מקרה, הדרישות שלי הן כאלה: •מטרות המחשב? ללימודים יומיומיים וגם שימוש כללי וביתי , מדיה, קצת סרטים, קצת סימס .3 חשוב לי שיריץ כמה תוכניות עם אינטרנט ביחד בלי בעיה. * גודל המסך? מתלבטת בין 15.6 ל 13.3 •*מעבד ? I5 *זכרון? 4GB. * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף אבל לא על חשבון ביצועים ודרישות חשובות. (על כונן די וי די כן אפשרי לוותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? חשוב שיהיה זמן סוללה טוב , 4 שעות זה טוב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס) משחקים (לא קלים אבל גם לא הכבדים ביותר משהו משהו באמצע לכיוון משחקים כבדים) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.4 אם יש הבדל משמעותי במחיר (שבא על חשבון ביצועים) אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? לא מאוד חשוב, שיהיה כמה שיותר קל אבל לא במחיר גבוה מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?בסביבות 3 שעות + זמן טעינה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב אבל אם יש זה יהיה נחמד * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 250 gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת …
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
SU4100 2GB 250GB ”13.3 תוצרת LENOVO דגם IdeaPad U350 2963-ERG הצרכים שלי הם: אינטרנט - אופיס - נייד קל ונוח - זמן סוללה ארוך ואולי מידיי פעם אימיול
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם. אני מעוניין בהצעות למפרט מחשב אשר מיועד בעיקר לצורכי עריכת אודיו (קיובייס ושות') ובמקביל אני מעוניין גם לערוך סרטים מידי פעם בפרימייר, פוטושופ וצפייה ב-HD. המחשב אינו מיועד למשחקים. המפרט יהיה מבוסס על מעבד i5 760. קירור למעבד- הצעות התקבלו בברכה... חשוב מארז שיהיה מאוד שקט.. (חשבתי על הסונטה 3 של אנטק) בשאיפה ל- 2 דיסקים קשיחים.. (אפשר גם להסתפק ב-1) 1000GB בערך.. כרטיס מסך שיענה על הדרישות שהזכרתי למעלה.. (זה נושא שאני מאוד מתוסכל ממנו כי אין לי מושג בכרטיסי מסך עדיף שיהיה כמה שיותר שקט אפילו קירור פאסיבי) זיכרון 4GB ניראה לי שיספיק.. לוח אם שיכיל את כל הרכיבים הללו.. ( זהו גם נושא שאין לי בו מושג..) עדיף שיהיה בו לפחות 2 סלוטים של PCI רגיל.. חיבור FIRE…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, דיי חדש בפרום, מקווה שעשיתי לפי החוקים 1. מה התקציב המקסימלי? 5600, כאשר 4700 הולך למחשב ו- 900 שקל למסך. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשרי למצוא משהו משתלם יותר אז כן. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים בעיקר, אבל בנוסף גם שימוש בפוטושופ + צפייה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, וורד ותכונות עריכה\כתיבה בסגנון, לא משהו רציני. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כולל במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA, CRYSIS…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-