ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
פורסמה היום ביקורת על הווסטרו 3300 של דל, וכמו שהיה צפוי זמן הסוללה שלו בינוני מאוד: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3300-Notebook.35967.0.html שעתיים ועשרים דקות בגלישה, או שעה וחצי בהרצת DVD. רק לשם השוואה: מקבוק 13 אינצ': 4 שעות וארבעים דקות בגלישה, או 4 שעות וחצי בהרצת DVD. לנובו L412 3 שעות וארבעים דקות בגלישה, או שעתיים וחצי בהרצת DVD. אייסר 3810T 7 שעות ורבע בגלישה, או כמעט 6 שעות בהרצת DVD. מקורות: http://www.notebookcheck.net/Review-Apple-MacBook-Pro-13-2010-04-2-66-GHz-Notebook.33236.0.html http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-L412-Notebook.31514.0.html http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-3810T-Notebook.18238.0.html
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד DELL VOSTRO 3500 . כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך יציאת HDMI אני מקבל רק 2 ערוצים ב SOUND של הטלוויזיה. כאשר אני רואה את אותו סרט עם DISK ON KEY הטלוויזיה מזהה DOLBY DIGITAL. האם אני מפספס משהו בהגדרות במחשב? האם יציאת ה - HDMI במחשב מוציאה רק שני ערוצים? כפי שאני יודע יציאת HDMI היא יציאה דיגיטלית שמוציאה גם DOLBY DIGITAL. אבקש את עזרתכם. גיל
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב ללימודי הנדסה ולפי מה שקראתי אני חושב שמפרט כזה יהיה מוצלח: מעבד - I3 -350 זיכרון 3-4 הארד דיסק 7200 מסך מט ובטרייה סבירה עד כה זה הכי טוב שמצאתי אבל אני לא בטוח שהוא שווה את המחיר: dell vostro 3300 עם שדרוג זכרון ל 4 GB ושדרוג סוללה ל8 תאים. יוצא 4000 ש"ח עזרתכם במציאת מחשב מתאים תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מסוג ACER ASPIRE 3004 WLMI יש לו 512MB של זיכרון מסוג DDR 333MHZ PC2700 כמו שהבנתי הוא עם 200 פינים השאלה שלי היא, איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות שיתאים למחשב הזה? ראיתי את זה אבל זה DDR2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5876 הוא יעבוד לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יש לי טלויזיה שתומכת בFHD לכן: משחקים כבדים מאוד, תכני HD, אני עובד עם תוכנות מוזיקה יחסית כבדות לכן אשמח גם לכרטיס קול טוב. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר מאוד. לכל התחומים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמו שציינתי יש לי מסך 32 של אל.ג'י... * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים,…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
ראיתי מחשב נייד אם מפרט מאוד מרשים של החברה הזו..... משהו יודע משהו על החברה הזו???
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות מחשב כולל כל הציוד ההקפי (מסך, רמקולים מקלדת+עכבר) בעד 4000 ש"ח. המחשב צריך להבנות כך שיוכל להיות משודרג בעתיד בצורה קיצונית, כלומר הספק והמארז חייבים להיות איכותיים, מרווחים ובעלי ואטים מספקים כדי להכיל מחשב יחסית חזק וצורך ואטים שעתיד להקנות בעוד כשנתיים. (כלומר שדרוג זכרון, מעבד וכ"מ) יש לשים לב לעובדה שהיות ואני כרגע חייל אין לי צורך במחשב חזק ואימתני למשחקים. אוכל להסתפק בכ"מ מינמלי, עיקר המשחקים הם משחקי RTS וFPS רמת הפירוט הגרפי אינה קריטית לי מדי כלומר לא איפכת לי לשחק על הגדרות מאוד נמוכות כך שאפילו כ"מ OB אולי יספיק. רצוי מקלדת ועכבר יחסית נוחים. שימו לב קריטי לי כרגע יותר הרמקולים והמסך כיוון שהם הולכים לשרת אותי לתקופה ארוכה (עד שיתפגרו..), …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, טוב, אז לפני כמה זמן כבר התייעצתי איתכם ע"מ לשמוע קצת מחירים, להתעדכן על המצב בשוק בכרטיסי המסך המומלצים והיה דיון מאוד מעניין ולמדתי המון. עכשיו אני מתקרב לנקודת הקניה ואני מעוניין לחדש את הדיון בדיון חדש ועסיסי לבחירה סופית של הרכיבים למחשב עם הדרישות המיוחדות. 1. מה התקציב המקסימלי? - התקציב הוא 6500 עד חריגה ל7000 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל בכיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - החריגה מפורטת, אפשר לחרוג עדיין אם מדובר במשהו חיוני שלא נכנס בתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - בעיקר יעשה שימוש בעריכה (עריכת תמונות מקצועית) בPS ותוכנות כבדות ניקון/קאנון, משחקי מחשב (GTA, סימולטורי טיסה ברזולוציות גבוהות מאו…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אולי זה נשמע מצחיק, אבל זה עניין של חיים או מוות.. אין לי כרגע יותר מדי כסף להשקיע במחשב אבל רכישת מחשב די דחופה לי.. אין לי דרישות גבוהות מדי למחשב, כל מה שאני צריך זה מחשב עם כרטיס מסך סביר, זיכרון של מינימום 1 GB של ראם הכי חשובה לי האופציה שאני אוכל להתקין כרטיס קול מתקדם שאני שוקל לקנות בעתיד. שכחתי לציין שאין צורך בציוד היקפי תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? תקציב 4.5 , ניתן לחרוג עד 5 אלף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משתמש בעיקר לעריכת וידאו ותמונות. שימוש בתוכנות פוטושופ, פרימייר , וגאס ואפטר אפקטס. צריך להיות מספיק חזק לעריכת HD. לא משמש למשחקים. מיועד לשימוש כבד, עבדה של 16-18 שעות ביממה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך רחב 19-22" וסורק מקצועי(לא משולב מדפסת). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אפרש לוותר על כונן דיסקטים, עם כל הצער שבדבר.. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במח…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית ושפשוט יפעל טוב לזמן ארוך - כמה שנים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לי המחשב יהיה מזדמן כי אני בצבא, אבל אחותי ואח שלי יהיו בבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפר…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
• מערכת הפעלה: Microsoft Win 7 Home Pre 64-Bit • לוח אם: Foxconn Intel H55MX-S • זיכרון: 2GB DDR3 1333MHz • דיסק קשיח: 1TB SATA3 7200rpm 16MB • כונן: צורב LG DVDRW GH-22 Multi D.L • כרטיס מסך: משולב במעבד (Intel H55HD HD (UP To 1748MB • קורא כרטיסים: קורא כרטיסי זיכרון 1-15 (גישה מהירה בקדמת המארז) • יציאות: HDMI,DVI,8XUSB,LAN,AUDIO7 .1 Opti • כרטיס קול 5 ערוצים + כרטיס רשת 10/100 משולבים בלוח • מארז וספק: ATX Case 500PSU Real Power • תוכנת אופיס: תוכנת Open Office הכוללת מעבד תמלילים,מצגות,גיליון נתונים. • חבילת התקנות: הכוללת אנטי וירוס,מקודדים,תוכנת צריבה,נגן פלאש,תוכנת צפייה בסרטי HD ועוד'. אופציות שדרוג ותוספות למחשב זה: (ניתן הוסיף שידורגים אלו לאחר לחיצה על "רכיש…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ובמפרט רשום שהוא מגיע עם ווינדוס 7 זה אומר שהמחשב מגיע מוכן להפעלה עם הווינדוס. השאלה עם אני צריך לפרמט עכשיו את המחשב לא צריך לקבל בנוסף את הדיסק התקנה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב של 14 אינץ בתקציב של עד 4000 שח למטרות של לימודים, סרטים, הורדות והרצה של מס' יישומים במקביל. מה דעתכם על המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15738 ועוד שאלה, האם המסך המבריק מסנוור ומשתקף רק בשימוש בחוץ או במצבים נוספים? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מזמן לא מעודכן בשוק המחשבים ניידים / טאבלטים למיניהם ראיתי כמה מודעות של טאבלטים משולבים נטבוקים למינהם ויש לי כמה שאלות: 1. עד כמה כדאי לי ללכת עליהם ולא על ניידים רגילים? (לצרכים בסיסיים כמו אינטרנט וסרטים ובמקביל תכנות בשתי פלטפורמות, וינדוס ויוניקס) 2. האם יש דגמים עם מסכים גדולים יותר מ 10.1 אינץ'? אם כן, אתם יכולים לתת דוגמא לכאלה עם מסכים בגודל 13 עד 15 אינץ'? זהו לבינתיים תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בעיקרון קניתי HP 1330EJ. לחנות בדיוק אזל ומהוכר הרגיש לא בנוח והציע באותו מחיר את ה1340. הסכמתי. הגעתי הביתה וחיברתי את העסק לחשמל, ניסיתי להפעיל. נאדה. רק 3 הבהובים רציפים בנורות חיווי, הפסקה, 3 הבהובים וככה כל הזמן. בהתחלה ניסיתי לכבות, להדליק, להוציא בטריה, לעשות איפוס. שום דבר לא עזר. בסוף החלטתי להיות נועז ולפתוח את התא של הזכרונות. בהיתי בזה כמה שניות, כי העסק לא מוכר לי, וראיתי שני סלוטים. ריקים. אני לא אגיד לכם מאיפה קניתי, אני רק אגיד שהמוכר אמר לי אתמול שהוא יכין לי את המחשב למחר. חשבתי שהכוונה לבדוק שהוא פועל. אם הייתי מבין שהכוונה היא להוציא רכיב שנחוץ להפעלה של המחשב, כנראה לא הייתי קונה. החנות נסגרת ב12 ולא ניסיתי להפעיל את המחשב שם. הם גם דתיים. מה לעשות? ל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עידכון דרייבר אולי? אבל שמתי לב שהגירסא של העידכון שיש באתר יותר ישנה ממה שיש לי.. מה אפשר לעשות??
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 אשמח לקבל חוות דעת לגביי מחשב זה,אחריות של Acer ודגמים דומים של מחשבים בגודל 11-12" תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש של משחקים. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה [200-300] לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? האם משחקים חדשים יפעלו לי חלק וטוב? כגון [COD : BO] אין צורך בעכבר ומקלדת וברמקולים ומסך. עד כמה השקט של המפרט חשוב - מייחס לרעש חשיבות מינימאלית... שיהיה רעש. ללא מערכת הפעלה, ללא אוברקלוקינג. אני גר בבאר שבע ומוכן לקנות מחנויות מחוץ לעיר, בתנאי שאני מרוויח מזה יותר :] תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם מישהויודע על מועדי הכרזה של ניידים חדשים של החברות המובילות בד"כ זה בזמן הזה אבל אשמח לקבל לינקים אני מתעניין בנייד בסגנון 6410 של דל תודה ובברכת שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש,לא יקר שיהיה טוב למשחקים קלים,אינטרנט ושימוש בסיסי מה דעתכם על מפרט זה ומה הייתם משנים: מעבד:intel dual core E5500 Tray קרור מעבד:glacialtech icehut 5059L לוח אם:Gigabyte GA-G41M-ES2L כונן קשיח:Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB צורב: sony optiarc AD-7240S x24 SATA DVD זיכרון:kingston ddr2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 מארז כולל ספק magnetics סה"כ 1400 ש"ח תודה שי
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אמרה, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים באזור ה3500 ש"ח, ואם זה קריטי אני מוכן לחרוג עד ל 4000 ש"ח. השימושים שלו יהיו משחקים ואינטרנט בלבד(ללא עריכה גרפית וכו') אין צורך בציוד היקפי(רק צורב), קיים מסך 19(לא HD). השקט של המפרט חשוב לי באזור ה7-8, לא מתכנן לבצע אוברקלוקינג, אין צורך לכלול מערכות הפעלה או תוכנות, אין דרישות ספציפיות למארז מסוים או התקנים מסוימים, אבל חשוב לשמור על אופציה לשדרוג עתידי, למרות שאני מקווה שהמחשב יספק אותי לכמה שנים הקרובות. לגבי חנות, אני ממש לא מעודכן בחנויות המובילות, אבל אני מוכן לשלם עוד כסף בשביל שירות טוב. אשמח להמלצות על חנויות, ואם זה נוגד את חוקי הפורום, אשמח להודעות פרטיות לגבי חנויות טובות, כי אני לא ממש רוצה לקנו…
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא כבדים (בעיקר משחקי אסטרטגיה). אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב עד 200 שקל אבל רצוי שלא. המחשב הוא מחשב בייתי ויהיה בשימוש בעיקר לעבודות משרדיות ומעט משחקים לא כבדים. הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים היא 1600X900. המחשב יהיה מיועד להריץ בעיקר משחקי אסטרטגיה בהגדרות גרפיות בינוניות. השקט של המפרט די חשוב. יש צורך להרכבת המחשב בחנות, אבל אני לא בטוח אם יש חובה של התקנת מערכת הפעלה (אשמח לדעת בכמה זה מיקר את המחשב). את המחשב אני אקנה מחנות KSP בחדרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למפרט של מחשב + מסך עד מחיר 3000 שקל. המחשב מיועד ללימודים (שפות תיכנות למיניהם), מוזיקה (לא עריכה), אינטרנט וכו'. בקיצור מחשב לא מטורף. תודה מראש לכל הממליצים.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בשביל אחיינית שלי בת 7, לשימוש משחקי דפדפן של ילדים (אייסי טאוור ושטויות כאלה), גלישה נורמלית באינטרנט ועבודה חלקה בתוכנות האופיס למיניהן. אני לא מבקש לעמוד בתקציב, אני מבין עד כמה הוא נמוך, אם יש לכם הצעה למפרט טוב בשביל הצרכים האלה, גם אם הוא עולה יותר, בבקשה תציעו (אבל בכל זאת תנסו לחסוך כמה שיותר). בקשר לציוד היקפי, יש הכל הכל, אני רק אציין שהמסך הוא 24 אינץ'. אין צורך במערכת הפעלה, והחנות בכלל לא משנה לי. יש לי רק עוד בקשה אחת, המארז צריך להיות כמה שיותר קומפקטי, ושהמחשב ישרוד לטווח ארוך, שלא יתקלקלו לי חלקים תוך שנה. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-