ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד למשחקים לטווח ארוך + פוטושופ\אימג'רדי כוננים אופטיים וציוד הקפי כבר יש. Gigabyte Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI ZALMA . מארז (ללא ספק כח)ATX COMPUCASE CI-6A19 (שחור) . זכרון- 2GB (2x1GB) DDR2 800MHZ Kingstone/Samsung/Hynix . לוח אם -GIGABYTE GA-P35-DS3L . מעבד-Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz/6MB/1333 מאוורר INTEL P4 775 CPU HERMALTAKE 470W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pi דיסק - WD 1600JS 160GB/7200/8MB SATA II בניה ובדיקה סה"כ מחיר- 3770 ש"ח שאלות עיקריות: 1. מדובר בזכרונות פשוטים, האם שווה להשקיע בזכרונות יקרים יותר? מי מבין שלושת הפשוטים הכי כדאי? 2. מה לגבי כמות הזכרון, 2 ג"ב מספיקים בימנו? (חלונות XP בנתיים) 3. כרטיס מסך- הכרטיס הנ"ל עולה לי ב…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תקציב: 4 - 4.5 .. עדיפות לזול יותר, אלא אם כן ה- 500 שקל האלו באמת יעזרו לי בצורה משמעותית ולא יבוזבזו על שטויות. מטרות: בעיקר מחשב למשחקים (GTA IV - NSF וכל המשחקים הפופלאריים החדשים לדוגמא, מסך 17"), אבל שאני יוכל לעבוד עם המחשב הזה גם עם Premiere (עריכת ווידיאו) בצורה טובה. ציוד היקיפי: ללא. חלק ספציפי: שיהיה צורב DVD ושיהיה לי חיבור WireFire - מובנה בלוח או כרטיס נפרד .. קירור: אין צורך במשהו מיוחד, אבל שלא יהיו לי בעיות חום במחשב .. לא צריך שום התקנה או ווינדוס חוקי, חלקים בלבד. לא מתוכנן OC .. בניתי מפרט לפני כמה ימים ב- 4 אלף לפי המחירים ב- Pandas, אבל אני לא סגור עליו בגלל שאין לי ידע בחומרה ככה שאני צריך את העזרה שלכם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת VS ו Android Studio, בנוסף עושה שימוש ב Adobe Lightroom עם קטלוג של עשרות אלפי תמונות, אבל זה לא בשימוש יומיומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, Android Studio, Adobe LightRoom, MS Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1066 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2333 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1784 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤1064 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤268 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤164 ספק כוח: THERMALTAKE TR2 550W - W0101RI - ATX 12V 2.0 VERSION - ACTIVE PFC+SATA+24 PIN+SLI+ CABLE MANAGEMENT ¤484 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤52…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן קודם כל אני חדש בפורום ואני אשמח להישאר פה.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל אבל לא חובה...... אם אתם תגידו לי שאם אני יוסיף עוד 100 שקלים ההבדל יהיה משמעותי אני יוסיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים הכי חזקים שאפשר להר…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עריכת סרטים (משהו די נדיר לא עיסוק יום יומי, מתעסק גם בתוכנות די קלות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מהקל לכבד אין משהו ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה מסך ח…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=281&scat=339&tcat= למישהו יש הצעות בסגנון? לא יד שניה בבקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
סוף סוף החלטתי שהגיע הזמן לבנות מחשב מיוחד למערכת הקולנוע הביתית שלי. מערכת החלומות שלי: מארז שנראה כמו רכיב סטריאו אמיתי. זה אומר לא רק חזית מקצועית מאלומיניום, אלא גם מסך VFD או LCD, וכפתורים Play/FF/Rew כך שניתן להפעיל פונקציות בסיסיות בלי שלט רחוק ובלי להדליק את הטלויזיה. מערכת שקטה! באופן אידאלי בלי מאווררים בכלל. זה אומר - המעבד החלש ביותר והחסכוני ביותר שמתאים למשימה, הדיסק השקט ביותר והאיטי ביותר שעדיין מאפשר פונקציות הקלטת וידאו, וכו' - אתם מבינים את הרעיון. פונקציות שהמערכת צריכה למלא: ניגון DVD, DivX, CD, MP3, הצגת דיסקים עם תמונות הקלטת וידאו ושאר פונקציות של Personal Video recorder הקלטות מראש מהרדיו וכל הפונקציות שיש גם ב- PVR כמו Live Pause …
-
- 54 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אז ההצעה היא כזאת: מעבד- intel core2duo E6600 2.40GHZ - 269 $ + מע"מ - לוח אם- Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 - 129 $ + מע"מ - דיסק קשיח- western digital 250GB SATA2 16mb - 79 $ + מע"מ - כרטיס מסך- Leadtek Winfast Geforce 8800GTS 320bit 320mb - 337 $ + מע"מ - ספק כח- TR2 500W ATX2.0 PFC 12CM - 75 $ + מע"מ - צורב דיוידי- LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Bulk white - 41 $ + מע"מ - מארז- Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led - 82 $ + מע"מ - זיכרון- KINGSTON 1GB DDR2 667 PC2-5300 CL5 שני סטיקים כאלה=2 ג'יגה. - 98 $ + מע"מ - משחה טרמית - ZALMAN ZM-STG1 Super Thermal Grease - 79 $ + מע"מ יש טעות עם המשחה הטרמית היא עולה 39 שקל. בסופו של דבר אחרי מע"מ והכל …
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שימושי המחשב הם בעיקר לאינטרנט, אופיס ו מעט עריכת קליפים ב-GOPRO ללא עריכה "כבדה". ברור לי לחלוטין שמדובר במפרט OVERKILL לצרכים הללו, אולם יתכן שבעוד שנתיים ארצה להוסיף כרטיס גראפי ולהתחיל לשחק וחוצמזה אני קונה מחשב בערך כל 6-8 שנים ולא רוצה שייתיישן לי מהר מדי. קיבלתי לפני שבועיים שלושה המלצה בפורום על מפרט לצרכיי אולם אז כל מעבדי ה-skylake i5 היו בתאוריה בלבד וגם לוחות האם הרלוונטיים להם. עכשיו כשהגיעו לחנויות אני רוצה לקנות וחשוב לי לקבל חוו"ד האם המפרט "עובד". אשמח קונקרטית להתייחסות להבדלים בין מעבדי ה-I5 SKYLAKE השונים (ההבדים היחידים שמצאתי, פרט למחיר, הוא בתדרים שלהם - לא ברור לי כמה זה משמעותי). בחרתי מארז קטן משיקולים אסתטיים בלבד - העדפה ולא חובה. אשמח …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עם חריגה של 200~350 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל (מיינקראפט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה הרכבה בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? סביר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחר הצהריים טובים. קניתי היום מחשב חדש ואשמח לשמוע את דעתכם עליו.. הצרכים שלי לרוב הם אינטרנט ופוטושופ. לא משחקים כבדים וכאלו. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20305 תודה, ערב טוב.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, אני מוכר את ה-Asus T200 שלי (קצת קטן לי המסך) וקונה מחשב נייד חדש. אני מתלבט בין 3 דגמים בהשוואה הבאה: http://ksp.co.il/?list_compare=.28048..28242..27114. המחשב יהיה לשימוש פשוט כך שגם האסוס יספיק לי אבל אני רואה שבהפרש של 600 שקל הלנובו הרבה הרבה יותר חזק (8GB זיכרון, מעבד Core i7). על איזה דגם אתם ממליצים? יש לציין שאני הולך לרכוש באילת כך שהמחיר יהיה נמון יותר :-)
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אבקש לקבל חוות דעת מקצועית על המפרט .השימוש העיקרי במחשב הוא אינטרנט שיתוף קבצים ועבודה משרדית.מודה מראש לכל מי שיגיב .אם יש למישהו הצעה לשיפור אז אני מודה גם לו . מארז atx 2 400mhz לוח אם gigabyte 915gl+pci-ex מעבד intel p4 3.0ghz 775 64 bit זיכרון samsung 512mb 400mhzddr ד.ק western digital 80gb sata כרטיס מסך gigabyte 64mb o.b ושוב תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למחשב למשחקים סרטים, ועם אפשרות לOC ומבקש את דעתכם עליו!!! המחשב יהיה מחובר למסך 19 ו32. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular מח…
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד. הדרישות הן: מסך גדול יחסית מקלדת מחשב מלאה (כולל את המספרים שבצד) חיי סוללה ארוכים עד כמה שניתן שיהיה יחסית לא כבד השימושים הם בעיקר לתוכנות אופיס, קצת גלישה באינטרנט וקצת צפיה בסרטים התקציב הוא עד 4500 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
דרוש מפרט בין 2000 - 2500 ש"ח לשימוש כללי ולגרפיקה כולל מסך התקציב המקסימלי הוא 2500, עדיף לחסוך, אא"כ יש צורך ביותר מזה. המחשב יהיה לשימוש כללי, לעריכה גרפית illustrator וכדו', אולי גם תיכנות. (בתכל'ס אני עושה בו הכל...) יש לי מקלדת עכבר ורמקולים ישנים, אם זה לא יקר עדיף חדשים. עדיפות לשקט ברמה סבירה ( 5 נשמע לי סביר ). אני לא מבין באוברקלוק אם כדאי אלמד את הנושא... אני יכול להרכיב את המחשב לבד. עדיפות לחנות באזור פ"ת ראש העין. עדיפות לאפשרות שדרוג. תודה רבה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
Acer Aspire 5735Z אני צריך רק לאינטרנט תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אומר לכם חתיכת נטבוק חזק.. מריץ כל יישום כגון אופיס אקספלוררר נגני מוזיקה למינהם בקלי קלות כוללי סרטי 720P ממש אהבתי את המחשב אני אישית עכשיו עובד איתו עם אובונטו ויש לו תמיכה נהדרת למערכת..
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אוליי מישהו יודע איך מפעילים את הWIRELESS למצב RADIO ON במחשב הזה. קופץ לי חלון שצריך להפעיל את המתאם או בכפתור בצד או מלפנים או הקשה על משהו במקלדת.?למרות שבביוס הכל במצב ON. המחשב שייך לחבר שגם הוא לא יודע.מיותר לציין שאיני רואה שום כפתור במחשב. ??? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ עם מעבד Intel M 1.7 GHz. פי כמה הוא איטי ביחס למעבד GHz 2.0 - Intel Core 2 Duo T6400 וגם - איך הוא עומד ביחס למעבדים של הנטבוקים, כמו Intel Atom 1.7GHz? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב אולטרה נייד כזה לאחי הקטן שזקוק לו לבית הספר. ממה שהסתכלתי המפרטים שלהם על הפנים, אז אני מחפש משהו עם 2 ג'יגה ראם (לא ייאמן שמתקינים על מחשבים כאלה ווינדוס 7, ועוד עם ג'יגה ראם יחיד) שיצליח להריץ וורד באופן סביר ממש (כי תקיעות ואיטיות של המחשב כשהוא צריך לשמש לסיכום שיעור לא באות בחשבון). עד כה בלטו לעיניי הX140 של LG וה1005P של ASUS, מישהו התנסה עם מישהו מהם? האם יש מישהו מהמחשבים האלה שיתאים למשימה או שמא צריך להשקיע הרבה יותר במחשב שאינו מבוסס ATOM? תודה מראש לעוזרים, יונתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בגרסה ישנה של התוכנה, הנה הדרישות מבחינת חומרה: https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-2012.html ברור שכל מחשב נייד מודרני יספיק. הפרט היחיד שאני לא בטוח בו זאת הדרישה של הכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך יספיק?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך SAPPHIRE R9 390 אך חלק אמרו לי שהספק כוח שלי לא יספיק וחלק אמרו שכן~ ואני לא כל כך מבין בנושא, בדקתי באינטרנט ואומרים ש 500-550 מספיק אבל עדיף מעל 600 וחלק אומרים שחייב 600+ הספק כוח שיש לי כרגע הוא : Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P הוא יספיק לי? ואם לא, האם דחוף להחליף אותו לפני שאני מחבר תכרטיס החדש או שאפשר להסתדר עם הספק כוח הישן (ובמידה וצריך להחליף אז על איזה ספק אתם ממליצים?)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם שירות טוב,הכי חזק שאפשר במחיר הזה,בעיקר לאינטרנט והורדות . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-