עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מבקש עזרה למפרט מחשב עד 2500 ש"ח , יכלול משחקים כבדים וHD שיחובר לLCD 32 ע"י כבל HDMI ולמסך מחשב 19 LCD ללא אביזרים נלווים אפשר לגלוש מעט במחיר חשוב: אודיו איכותי (אם תגידו שהכרטיס און בורד בלוח מספיק טוב,אז יספיק אותי) שקט ושיסחוב את הבקשות למעלה תודה רבה !

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם, חבר שלי מבקש לקנות מחשב, אבל בלי ממש מושג מה הוא רוצה... 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך לא מוכן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?.עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות מסחר בורסה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שימוש באופן תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?במחפש לקנות מסך HD יש מסך נוסף שאותו רוצה לחבר למחשב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  3. אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח. אני סטודנט להנדסה שעובד באחת מהמעבדות באוניברסיטה והמחשב שלי לא מתאים לחלוטין לצרכים שלי שכוללים עיבוד מקבילי (Intel Parallel Studio), עיבוד תמונה ומעט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וההבדלים מזעריים, עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם משתלם באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד נתונים/תמונה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, LabView, VMWare Workstation, Visual Studio - באופן…

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  4. שלום, אני איתן בן 15 ואני צריך את העזרה שלכם! אני מחפש להחליף את המחשב שלי ( duol core 2GB ram בקצרה) למחשב חדש, עיקר השימוש שלי הוא עריכה בפוטושופ שאני צריך להשתמש באופן יום יומי (מה שלא קל עם 2 ג'יגה ראם) אז אני אצטרך הרבה יותר ראם מזה, והייתי רוצה אפשרות להריץ משחקים אבל לא דברים רציניים (need for speed למיניהם). נכנסתי לאתר של KSP והשתמשתי בבניית המחשב שלהם תוך קריאה של מדריכים והסברים על לוחות אם, מעבדים כרטיסים וכ'ו והגעתי לכמה דברים שאני חושב שמתאימים לצרכים שלי. לא סיימתי עם זה כי יש דברים שהלכתי בתוכם לאיבוד ולא הבנתי מה לבחור אז אני אשמח אם תגידו מה טוב, מה צריף להחליף, מה צריך להוסיף וכל מה שאתם יכולים לעזור לי בו! יש לי מסך של פיליפס עם חיבור DVI אבל…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום למומחים, מכיוון והנני מתלבט עדיין ברכישת מחשב ומשוטט , יצא לי לראות היום שני מחשבים בטווח של עד 4k האחד של hp והשני של טושיבה - שניהם בכמעט 4k בשני המחשבים יש אותו כרטיס גרפי- x3100 שנהים 15.4 ובטושיבה על אותו דף אינטרנט שצפיתי ראו הרבה יותר טוב וחד מאשר בhp מה שדי הוריד לי את החשק מhp שאלתי: למעט טושיבה (שלא מצאתי דגם לטעמי בעד 4k) , איזה עוד ניידים בעלי מסך איכותי? לצרך העניין- מה בעניין דל שלא ראיתי בפעולה? תודה,

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by מוטי ב.,

שלום לכולם, רציתי לברר האם המעבד הזה הוא טוב? ומה המקביל שלו מבחינת i5 ? intel core? אשמח לתגובות מעבד: AMD Dual-Core A9-9425 APU‏ (תדר בסיס של ‎3.1 GHz‏, תדר פרץ של עד ‎3.7 GHz‏, מטמון של 1‎ MB‏) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ R5‎

7. שלום, שמתי עין על סדרה 9 של סמסונג, בפרט דגם NP900X4D-A03IL - הנה קישור למפרט. אחרי סקר קצת מצאתי שאפשר לקנות אותו בכ5500 ש"ח חדש. אחריות ל3 שנים. יש לי הזדמנות לקנות אחד במצב מעולה, עם אחריות של עוד שנה וחצי, ממישהו ב4000 ש"ח. אז בעצם רציתי לשאול: 1) האם לדעתכם המחשב הזה מספק תמורה טובה לכסף. 2) האם נכון לקנות את המחשב הזה ספציפית בהתחשב בכך שיש רק שנה וחצי אחריות, או ללכת על משהו אחר, אולי חדש עם 3 שנות אחריות. תודה, נדב מטרות המחשב? תכנות, אופיס, פוטושוט (לעיתים), סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט 15". מט. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פחות חשוב * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, לאחר שחפרתי לא מעט ושיניתי תקציה למעלה ולמטה הגיעו שני מתחרים שונים לגמר: 1. hp 6820 +הרחבה ל3 שנים אחריות כולל מ"ע הפעלה - 4500 ש"ח 2. דל ווסטרו (שכבר ראיתי וכמעט קניתי ) כולל מ"ע הפעלה הום בייסיק 4400 אני יודע שמדובר בשני מחשבים מעט שונים בגישה , אבל שניהם עונים לדרישותי. שאלתי: מי בסך כל המשתנים יותר איכותי ? תודה וסליחה על החפירה.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by GaTor120,

התקציב הוא בין 2500-3500ש"ח כמובן שלא חייב להגיע ל 3500ש"ח המחשב מיועד לעבודה השימוש הוא לאופיס בלבד ולא מעבר,אין צורך באיחסון גדול כך ש SSD יכול לבוא על הפרק אבל לא חייב, גודל לא יותר מ 13.3 ראיתי את אלה אבל לא חייב לבחור 1 מהם http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=852563 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NZSDWIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855180 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853363 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846689 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=868058 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846372 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835384 אשמח לעזרתכם,תודה ר…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by Adam S,

שלום, עד עכשיו הייתי 4 שנים עם carbon x1 והייתי סופר מרוצה. אבל המסך שבור והחלפה שלו תעלה לפחות 1500 ש"ח פה בארץ. שלום 1. תקציב: 4500 2. שימושי המחשב : עבודה משרדית בעיקר, פתיחה של הרבה חלונות במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי : ללא צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7. מתי מתוכננת קניית המחשב?בשבוע הקרוב 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? שיהיה קל ולפחות שתי יציאות של USB מהיר …

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. יש לי פנטיום3 600mhz זכרון 192 והרד דיסק 13 מע' הפעלה xp כרטיס מסך fx5200 מה אתם ממליצים לי איך לשדרג את המחשב עלמנת שיהיה אפשר לשחק במשחקים הכבדים החדשים כמו ה unreall האחרון וה-doom

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by ArieSetter,

יש לי בעיה עם מחשב כזה שמסרב לעבוד עם סוללה חדשה כפי שפירטתי בהודעתי מאתמול שעה 23:04 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217473.0 מישהו מוכן לאפשר לי לנסות את הסוללה שלי במחשב שלו ואת שלו בשלי? הסוללה ניתנת לשליפה ותקיעה כמו אביזר חיצוני. אני תל אביבי. אגב הסוללה עלתה כ- 270 ש"ח דרך ספק ב- eBay. setter1@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. אני צריך מחשב בלי מסך וציוד היקפי שיענה על הצרכים הבאים: יהיה מהיר מאוד יהיה בו הרבה מקום (אני רוצה לשים עליו סרטים מוזיקה ומשחקים) תהיה לו גרפיקה מצויינת תוכנות כבדות כמו PHOTOSHOP ו-MATLAB יעבדו בלי בעייה תהיה לו גרפיקה ובעיקר שמיעה מעולה (לא מוכן לוותר בקטע הזה) אני רוצה לחבר מערכת רמקולים עם 3 כניסות למחשב משחקים בינוניים עד כבדים יעבדו כמו שצריך (אין לי יותר מדי לשחק אבל אני בכל זאת רוצה שתהיה לי האופציה)

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  14. שלום חברים, אני ממש מתלבט ומבקש לקבל המלצה מקצועית לרכישת אחד מהניידים האלה: 7348-55008G2HITW8 Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532 5480-52004G54GWTY Dell Vostro 5480 VM-RD33-8941 מה שחשוב לי מעבר לביצועים זה איכות הבנייה ונוחות העבודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום. החלטתי לשדרג את המחשב. אני משתמש במחשב למשחקים כמו bf3 skyrim ו fsx. הרכיבים שימשיכו למחשב החדש: מסך 19״ כרטיס מסך: gtx 460 ספק: sea sonic 500 כונן dvd אני מעוניין בדיסק קשיח של 1 tb תקציב: נתחיל ב2000 ש״ח תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  16. מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 560 1 560 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 280 2 560 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 1 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 210 1 210 מארזים? Price Units Total Supertalent CA-601UFK Black 370 1 370 ספקי כוח? Enermax Price Units Total Noisetaker EG425P-VE 420W 395 1 395…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. שלום, זמן רב שאני לא מעודכן בטכנולוגיות החדשות (פעם הייתי גיימר רציני ) הולך לשחק על מסך 24" כך שיהיה נחמד אם המחשב יוכל להריץ רזולוציית FHD. אין לי בעיה לקנות AMD אם הם נתונים תמורה טובה יותר לכסף. חשוב לי לוח אם אמין. צריך גם מארץ וספק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, ותודה שנכנסתם לנושא החביב הזה. אני צריך מעט (הכוונה להמון) עזרה. אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש שכשרת ביתי לניסוים. הוא צריך להריץ VMWARE ESX SERVER, לא הגרסא העלובה של WORKSTATION. בכל אופן זה המפרט ההתחלתי שאני ניסיתי לבנות: Processor - INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 MotherBoard - GIGABYTE GA-Q35M-S2 Memory - OCZ DDR2 Titanium XTC 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL3 Hard Drive - Seagate 500GB 32MB Cache SATA2 ST3500320AS X2 {Raid 0} Chansis & Power Supply - Antec Sonata III מיותר לציין שהמחשב, יעבוד בלי הפסקה, בלי הרבה מקום לאיוורור, כך שאני רוצה להסתמך יותר על קירור פסיבי או שבמידה ולדעתכם עדיף מים אני ישמח לשמוע המלצות. חשוב מאוד לזכור …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום וברכה, אני סטודנט שנה ד' ואחרונה בעיצוב, ואני מעוניין להחליף את המחשב העגלתי שמשמש אותי. צרכים: עבודה עם תוכנות גרפיקה, גם וקטוריות - פוטושופ, פריהנד, אילוסטדייטור, אינדיזיין, פלאש ריבוי משימות - לרוב פתוחות אצלי כמה וכמה תוכנות במקביל צפייה בסרטי HD, כולל 1080P עבודה כללית מהירה, שקט סביר אם כי לא קריטי אני די בטוח שאני מעוניין במעבד QUAD, לפחות 4GB זיכרון ומערך כונני RAID של 250X2. אשמח לשמוע את המלצותיכם בעניין, וכן המלצה על כרטיס מסך לצרכים שלי. עריכה: שכחתי להזכיר, אני צריך מארז עם כמה שיותר USB, או להוסיף כרטיסי USB. לפחות 8 או 10 כניסות. עדיפות לנגישות גבוהה, מקדימה. אגב, קראתי מאמר שהגרסה הבאה של CS של אדובי תנצל גם את הכרטיס הגרפי למהירות העיבוד, מה שכיום ל…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום רב, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב PC שישמש לעבודות עיצוב גרפי בלבד (פוטושפ, פלאש, אילוסטרייטור וכיו"ב). חשוב שיהיה מהיר ויציב (ככל הניתן, במסגרת התקציב). - המחשב יעבוד עם קבצים כבדים, לפעמים גם מעל 1.5GB - אין צורך ביכולות סאונד מיוחדות - המחשב ישמש לעבודה יום יומי, לצרכי פרנסה - לא יישוחקו משחקים במחשב - אין צורך בציוד הקפי - אין צורך בחלקים כמו כרטיס טלויזיה, אבל כן בכרטיס רשת אלחוטי - חשיבות השקט: 7 - לא מתוכנן אוברקלוקינג - אין צורך במערכת הפעלה - מבחינת החנות והמיקום, אין עדיפויות. חשוב בעיקר המפרט ולפיו כבר אפעל למציאת החנות. אם זה הכרחי, אז העדיפות היא לאזור באר שבע ואפשרי גם תל-אביב - אין העדפות מבחינת גודל המארז - אין כרגע תכנון לשדרוג עתידי…

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אך במחיר לא באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח מחירים כדי לסמן חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למשחקים+ קומפילציה כבדה, עריכה והקלטת מוזיקה, עבודה עם VM עבודה עם VNC וחיבורים מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא בעולם הגיימינג כבר 8 שנים לפחות... משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מחשב למשחקים ועבודה עם תוכנות עריכה גרפית של Adobe. צריך לכלול גם מסך אופטימלי. אין חשיבות למארז יפה. אני מתכנן לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני. הייתי רוצה גם לקבל חוות דעת על המסכים סיניים כמו HKC C7000 שמוצג ב - glouds.com. תודה רבה מראש :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ושימוש בתוכנות עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימ…

23. Started by DoroZ,

AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU WD 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 Motherboard Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory XFX GF7300GS PV-T72G-WANG PCI-e up to 512MB DDR2 Retail Video Card הזכרונות הוחלפו זה המפרט בעיקרון הצעות לשיפורים?.. מחשב לאחי משחקים לא כבדים יש לו כבר צורב DVD, אחלה מארז ואחלה ספק יש מצב שהמחשב יקדד ויכווץ קצת זיפים אז הלכתי על מעבד חזק מה אומרים?.. ללכת על זה?..

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  24. שלום לכולם כנראה הלך לי לח האם :'( אחרי שהרחתי ריח של משהו שרוף והחלפתי את הספק - שום שינוי,החלפתי גם את המארז חשבתי שהכבלים מכפתור שמדליק את המחשב נדפקו (משהו לא היה תקין) ושוב שום שינוי אז אני מניח שהלך לוח האם (אני טועה? ) מה שהיה לי במחשב הישן: לוח שם של אסוס p4p800 deluxe סוקט 478 צ'יפסט 865pe ,מעבד אינטל ,DDR 400 512MB , דיסק SATA 120GB אני כנראה אשדרג\אקנה מחשב חדש ואשמח לשמוע הצעות, מעדיף מעבד אינטל, לוח אם חשבתי גם על אסוס אבל אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע חשבתי גם על SLI אבל לא יודע אם ההבדל משמעותי שיהיה PCI Express, חשוב לי להשתמש גם בדיסק הישן שלי (הבנתי שלא אמור להיות בעיות ללוח אם שמסתדר עם SATA2 להסתדר עם SATA) זיכרון DDR2 לפחות 1GB כרטיס מסך טוב למשח…

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  25. שלום רב לכל מי שיעזור,אני מעוניין בשדרוג המחשב הקיים שלי, אני צריך חוות דעת על המפרט שרשמתי,מה אפשר לשפר,כל הצעה תתקבל בברכה. המחשב הקיים: מעבד: e5200 2.50ghz(2cpus) pantium r dual core כרטיס מסך:8800gt זיכרון:1.5 ram לוח אם:ep43-ds3l 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בטח לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה אוניברסטאית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 13 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים