עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ROBE,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב לילדים בסכום של 3000 ש"ח כולל מסך הילדים בני חמש ועיקר השימוש מבחשב יהיה הרוב משחקים וגם גלישה ברשת . אשמח אים תוכלו להמליץ על מפרט תודה רבה רובי

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  2. המחשב כבר לא פרגית אבל הוא מתאים לצרכי לחלוטין (אחרי שאני פותר את בעיית התקיעה שלו כל כמה שעות..) למעט דבר אחד.... יצא EMPIRE:TOTAL WAR ובא לי עליו... אין כסף להשקיע.... מה לעשות? כרטיס מסך משומש? האם זה כל הענין? ראיתי 8600 ו 8800 משומשים למכירה 300-400 ש"ח. האם המערכת תחזיק? האם ממליצים על משהו? האם צריך שדרוג אחר? P.S מנהל פורום נכבד, אם אני לא במקום הנכון אנא ראה לנכון להעביר ל...? תודה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  3. שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! אני צריך עזרה בקניית לפטופ בסכום של כ-4000 ש"ח (גמיש), למטרת צפייה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך: אני נוטה לכיוון ה15, אבל גם 14 כנראה יעבור אם זה משמעותי בתמורה שאקבל * משקל רצוי: לא פקטור. המחשב בעיקרו יהיה נייח בחדר שלי, ורק מדי פעם אני אעביר לבית של ההורים. אני אספוג עוד קילו פה ושם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. זמן סטנדרטי ללפטופ יספיק.. אין צורך להשקיע במיוחד, שכן כמו שאמרתי, בעיקרו הוא יהיה נייח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא מבין בזה, אבל הבנתי שSSD זה הכי מהיר ולכן רצוי SSD. נפח 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? BLUERAY? אין צורך בכונן כלל מכל סוג * האם נדרשת אחריות …

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  4. מעבד T2450 2.0Ghz , זכרון 2048MB , צורב DVD , דיסק קשיח 160GB , מסך "15.4 WXGA , כרטיס מסך Intel GMA 950 , כרטיס רשת אלחוטי וכרטיס רשת LAN , יציאת BlueTooth , מערכת הפעלה Windows baSIC Vista Home אנגלית , שלוש שנות אחריות משקל 2.9KG סה"כ 4290 ש"חו

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. אני ממשיך עם הקו המינמליסטי, כנראה אקנה מארגז mATX של ANTEC NSK1380 לכן ב-4000 ש"ח אני מבקש מפרט מחשב ללא מארז. הדרישות העיקריות מעבד INTEL חזק, לוח תואם MATX כמובן וכרטיס מסך NVIDIA, לאחר שבשלושת המחשבים האחרונים שלי קניתי ATI, החלטתי סופית לא עוד! אין לי כוח לבעיות תאימות ודריברים דפוקים. אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך שלי - 1920x1080 בצורה טובה עריכה: צריך גם קירור טוב שיתאים למידות של המארז תודה מראש לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. היום ברשותי מעבד E6750 אני לא מתכנן לעשות OC לפחות בנתיים. קיבלתי הצאת מחיר מ- IVORY למפרט הבא: לוח אם: PGN SLI Nforce של NVIDIA זכרון: 2G OCZ (CL4) 800MHz דיסק קשיח: 250G SATA2 SEAGATE כרטיס מסך: GF 8600 GT 512MB צורב: DVDX18 SATA LG\NEC מארז + ספק450W סט אלחוטי מחיר כולל 2500 ש"ח שאלות: 1. האם IVORY מקום בטוח להרכיב מחשב (שמעתי שהם דוחפים רכיבים מחודשים) אולי תמליצו על מקום אלטרנטיבי. 2. האם כרטיס מסך 8600 תומך בDX מספיק טוב? אולי כדי ללכת על 8800? 3. המפרט בנוי לאופצית OC האם הוא נראה מתאים או יש לשנות משהוא? 4. האם שווה לקנות את מערכת ההפעלה ויסטה? 5. האם המחיר נראה הוגן? אשמח לקבל תגובות מהירות. תודה.

7. שלום! שמתי לב שיש פורום גם בשביל מפרטים מלאים ולא רק חלקים בודדים לכן ניכנסתי לפה לבקשה במפרט מחשב שמיועד למשחקים עם גרפיקה גבוהה ומחשב חזק וטוב. אני נותן לינק למפרט מחשב ואבקש תגובה לגביו ולפי התגובה אני אדע מה כדאי לעשות ואם כדאי ללכת על משהו אחר או לשפר משהו במחשב הנוכחי הזה ואם זה משתלם ובקיצור כל מה שתוכלו לאמר לי שמשתלם לעשות. http://ivory.co.il/product.asp?productid=199&CatCode=

• 13 תגובות
    • 680 צפיות
  8. אהלן לכולם, יש לי חבר שבשרשותו יש את המחשב הבא: Intel Pentium 4 2.2GHZ ASUS P4B266-C Socket478 Geforce 440MX DDR 256MB PC2100 -------- ברצונו לבצע שידרוג קל למחשב,הוא רוצה להחליף את הזיכרון ב סטיק של 1GB,או 2 של 512MB שיהיו בDUAL,אני רק לא בטוח אם הלוח הזה תומך ב DUAL. מה עוד שהמקסימום עם הלוח זה PC2100.... : הנה הלוח: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4b266-c/overview.htm# והוא רוצה כ.מסך חדש,לשני הרכיבים יש 1500 ש"ח אולי עם חריגה קטנה. אני חשבתי כל משהו כמו: Twinmos 512MB DDR266 PC2100 *2(במידה ויש תמיכה ב DUAL). 828 ש"ח. ו כרטיס משהו כמו: Gigabyte ATi Radeon 9600XT 128MB GV-R96X128D Bulk 800 ש"ח. 1600ש"ח זה סביר. כל הצעה או עצה תתקבל בברכה. …

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by PqX,

אני מתכנן לקנות מחשב במפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB9551 יש לי מסך "Acer 17, ואני לא ממש מבין ברזולוציות וכאלה...האם יהיה אוברקיל או משו כזה? אני די newbie בכל הקטע, אשמח אם תעזרו לי ברצינות :-\ תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  10. שלום, אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה"ל הקרובה ולכן אני רוצה לרכוש מחשב נייד. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח מקסימום! הדרישות שלי מהמחשב הן: *חיי סוללה ממוצעים *כרטיס גרפי לא משולב שיריץ משחקים באופן סביר (אני מדבר על כרטיסים כמו Radeon 2400/3450)... הערה! נא לא לתת מפרטים עם כרטיסי מסך Geforce 8400 / 7300 בגלל שאני מפחד מבעיית חימום היתר (אני לא ממש מבין בה). *משקל שיאפשר נשיאה (עד 3 קילו) *מעבד נורמלי (לא חלש) של Intel *שתי ג'יגה RAM בסלוט (מקום) אחד אני מודע לעובדה שהדרישות יחסית גבוהות... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לתת לי הצעות קרובות ככל האפשר לדרישות הללו. דברים שאני מוכן להתגמש בהם: *אני אחיה גם עם כרטיס גרפי משולב אבל אחד טוב יחסית... כמו Intel 4500MHD אבל …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by afektomer,

שלום חברים, אני מבקש את עזרתם במפרט למחשב עבודה. בשבוע האחרון שמעתי עצות רבות וקצת אבדתי... 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גרפית, עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- פרנסה - Adobe Photoshop / Illustrator / After Effects / premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 27 1920x1080 -לאילו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. מה אתם אומרים על המפרט הבא? לא זול .....אשמח לעצות(אם אפשר לחסוך איפשהו גם). מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤566 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1453 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤340 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤183 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤612 כרטיס קול: CREATIVE SB DIGITAL MUS…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. התקציב 2500-3000 השאיפה לכיוון 2500 ללא מערכת הפעלה לא למשחקים כולל מסך וציוד הקפי תוכנות בשימוש: העיקרי אוטוקד ומעט RHINO בנוסף לשמוע מוזיקה וסרטים ואפשרות להקליט שידורי טלוויזיה מעוניין בזיכרון RAM גדול ללא OC לגבי מארז שקט-אני לא מחפש שירעיש לי כמו טרקטור אבל לא מעוניין להקפיץ את המחיר על מרכיב זה אם ניתן לצמצם יותר את התקציב אז זו הבחירה המועדפת כעיקרון עלות מינימלית עם תועלת מכסימלית

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב חדש, בתקציב של 3-3.5 אלף, למטרות שרשמתי בנושא. בנוסף, אני גם רוצה לעשות לו OC למעבד ולכרטיס מסך (אולי). בנתיים החלטתי על החלקים הבאים: מעבד: ‏Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB‎ (מחיר: 890 ש"ח) לוח אם: ‏Gigabyte P31-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E‎ (מחיר: 480 ש"ח) זיכרון: 2 סטיקים של: ‏1GB Kingston Value‎ DDRII 800mhz (מחיר: 360 ש"ח או סמסונג ב-300 ש"ח) כרטיס מסך: ‏Zotac 8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ (מחיר: 995 ש"ח) הארד דיסק: ‏western digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ (מחיר: 340 ש"ח) DVD: ‏sumsong SH-S203 DVD±R x20 White/Black Sata‎ (מחיר: 150 ש"ח) מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים - אין צורך. סה"כ יוצא בנתיים בערך 3200 ש…

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  15. אני מצרף קובץ עם פרטים על מחשב שבניתי ואשמח לשמוע הצעות לשיפורים/שינויים. המחשב מיועד לצרכי סרטים HD,אינטרנט,תוכנות גרפיות כמו פוטושופ/אוטוקאד,משחקים(פחות קריטי),עבודה במקביל על מספר תוכנות. תודה :-) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by ShowstoppeR,

אהלן יש לי כרגע מחשב שמשמש אותי בעיקר לאיכסון ולעבודה שוטפת אני מעוניין לבצע שדרוג שיתן לי מענה לביצוע עריכת תמונות כבדה למדי (עבודה עם קבצי TIFF גדולים, לעיתים יותר מ 1GB) עריכה גרפית, בעיקר פוטושופ ולייטרום, תוכנות שזוללות זיכרון המפרט הבסיסי שיש לי כרגע לוח: GA-P35-DS3 מעבד: אינטל E4500 זכרון: A-DATA DDR2 800 2GB כ. מסך: Radeon HD 3450 האם יש טעם לשים 2 כוננים ב RAID 0 והאם יורגש הבדל בביצועים מעבר לזה התכנון הבסיסי הוא לעשות שדרוג לזיכרון עם קיט נוסף של 4GB ובמקביל לעבור לעבוד ב windows 7 (כרגע אני ב XP) נכון לעכשיו המחשב עושה את העבודה אבל הזיכרון לא מספיק חד משמעית והוא חנוק אחרי 20 דקות של עבודה המטרה היא לעשות את השדרוג המינימלי תוך כדי התחשבות ביחס עלות/תועלת ולא…

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  17. אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג את המחשב או לקנות חדש? לפי המפרט שיש לי .. אני חושב שאני אשדרג כי לקנות חדש אין לי תקציב לזה עכשיו.. השאלה היא מה לשדרג את הכרטיס מסך אני חייב ומה עוד ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. המחשב מיועד למשחקים לא חייב שיפעיל את כל החדשים לוח: GIGABYTE GA-K8N51GMF מעבד:AMD SEMPRON 3000? כ.מסך:GEFORCE 6100 מובנה על הלוח הנה פירוט מEVEREST http://img297.imageshack.us/my.php?image=dasdkq3.jpg עכשיו השאלה היא אם אני צריך להחליף גם ת'מעבד וגם ת'לוח או שאני יכול להשאיר ת'לוח ולהביא מעבד טוב? תודה

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  19. מבקש עצות על מחשב לבניית אתרים, גרפיקה, עריכת וידאו. אין לי הגבלת תקציב אבל לא בא לי לזרוק כסף... אני גם רוצה להתקין WIN-7 כי הבנתי שכדאי. מצאתי שני מפרטים בחנויות שידועים לי כהכי זולים - צריך להוריד את התוספות כי לא צריך עכבר, מסך וכדומה. מה דעתכםאו אולי יש עצות לטוב יותר: אפשרות 1: אפשרות 2 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  20. היי לכולם, אז עברו 3 שנים מאז שקניתי והרכבתי את המחשב הנוכחי שלי. המשחקים זזים עדיין, אבל לא בהגדרות שהייתי רוצה. לפעמים יש קרטועים פה ושם. BF4 אם אני לא טועה מוגדר על בינוני אז הייתי רוצה לחזק את המפרט הנוכחי/לקנות חדש. רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם שווה רק לרענן את המשולש(+כ.מסך) או לבנות מחשב חדש לגמרי? (בהתאם למפרט הנוכחי בצד - הכי עליון) 2. בהנחה ובונה מחשב חדש, יש טכנולוגיות חדשות באופק שיוצאות עוד מעט ושווה לחכות ורק אז לקנות? בהנחה שרוב תשובתכם תהיה לקנות חדש, אז הנה הבקשות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במלואו אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל ניתן למתוח את התקציב גם לאזור ה3 או 3.5 אם זה נדרש ונחוץ לדרישות שלי. השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד (יש שני מסכים 47+22 תומכים) 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים חדשים ,עדכניים ועתידים, שיתמוך בעיקר ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ShaySolomon,

שלום, אני מעוניין במחשב הבא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6385&CatCode=1 עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי אילו חלקים כדאי להחליף/לשדרג. אני רוצה מחשב טוב, שיריץ משחקים כמו שצריך ושלא יתפרק לי אחרי שנה. תקציב: 3000 ₪ - אפשר לחרוג אם זה שווה את זה. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום עריכה: . מה התקציב המקסימלי? 3000 ₪, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה (500 ₪ מקסימום). 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1440 על 900, 21 אינצ'. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים לא הכי כבדים. * לאילו הגדרות גר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מבקש את עזרתכם במציאת השילוש הקדוש (מעבד - לוח-אם - זכרון) הטוב ביותר בשוק כיום עבור מחשב לעבודה גראפית (פוטושופ ואילוסטרייטור, לא תוכנות 3D). הלוואי שיכלתי להגיד שזה עבור המחשב בבית, אבל זה לעבודה... בקישור הזה: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=695&model2=604&chart=186 נראה כי מעבדי אינטל כפולי-ליבה מובילים ללא תחרות (QX6700 במקום הראשון). האם זה נכון או שיצאו כבר מעבדים מהירים יותר? מה לגבי כמות זכרון ומהירותו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. בקרוב יש לי בר-מצווה, ואני קונה מחשב לבר-מצווה, אז אני צריך מפרט טוב, התקציב הוא עד 5000 ש"ח. הצרכים שלי הם בעיקר, גרפיקה דו מימדית ( פושטושופ וכו' ), משחקים כבדים, תוכנות כבדות, טיפה טיפה מסיבות רשת, וגם טיפה אוברקלוקינג. אני צריך את הציוד הקפי הבא: 1) מקלדת 2) עכבר 3) אוזניות מקצועיות, משהו כמו Icemat Audio - White Siberia Multi Headset. נושא הקירור והעיצוב חשוב לי, גם כן צריך להתאים את הצבעים. יש לי העדפה לחלקים הבאים: מארז : ANTEC TX1050B 500W אוזניות : Icemat Audio - White Siberia Multi Headset כרטיס מסך : שיהיה משהו טוב לוח אם : העדפה ל DFI, טוב לאוברקלוקינג. חלקי חובה: מעבד : Amd Athlon זיכרון: לפחות 1GB צורב DVD כונן CDROM קורא DVD כונן דיסקטים ת…

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. היי חברים אני מחפש שני מחשבי נייד אחד לאחותי ואחד לחבר. נתחיל אם של אחותי =התקציב 2000 שקל מחשב שיהיה טוב לה ללימודים\עבודות\אינטרנט וכדומה. המחשב השני לחבר תקציב 2500 שימושים אינטרנט\מוסיקה\צפייה בסרטים. תודה מראש לעוזרים.שבת שלום. נ.ב עדיפות לשניהם לחברות טובות כמו ASUS וכו'.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.