עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by D-j-d,

אהלן, אני בדיוק סיימתי להכין לי מפרט למחשב חדש שאני מתכנן לקנות בסניף KSP אילת, לכן התקציב עומד על 6500. המחשב מיועד למשחקים ויבוצע בו OC. הייתי מעונין לשמוע דעתכם תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב נייח לאחיין שלי בן ה-7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם יש…

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  3. Started by Real Shades,

....

4. Started by Mojo101,

אהלן, אני אשמח לקבל מכם עצות לרכישת מחשב ע"פ הדרישות הבאות בסכום שלא יעלה על 3000 ש"ח (כולל הרכבה והובלה וכל אלה..) אז ככה - מה שחשוב לי זה מכשיר שירוץ טוב ומהר, לא אמור לשמש למשחקים אבל שיהיה כרטיס שיכול להריץ דברים פשוטים (משהו שלא ירד ברמה מה-GFORCE 4). ישמש לאינטרנט, סרטים והמון עבודות בוורד, פוטו שופ ודומיהן. HD 80 ג'יגה, 512 MB זכרון לפחות, אה וצורב DVD (בתקווה שלא יקפיץ את המחיר). מסך 17'' שטוח, לא דק. בכל הסיפור מדפסת מהירה וטובה לא משולבת. אם מישהו יכול לדחוף את כל העסק הזה ב-3000 ש"ח אני אשמח להצעות ואודה מאוד..

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מכוון ל5000, אבל פתוח להצעות לחריגות אם בתקציב הזה לא ניתן לענות על השימושים שלי.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג סרטי HD גיימינג - בעיקרון אני לא משחק משחקים כבדים במחשב, כרגע זה בעיקר football manager, dota 2 , אבל שיחקתי על הלפטופ הקיים (עד שהתחיל לעשות בעיות) גם overwatch. המטרה בגדול זה לא להיות מוגבל במשחקים בשנים הקרובות (למשל אם ייצא GTA חדש או משחק כבד אחר), אשמח למשהו שיכול להחזיק על ההגדרות הכי גבוהות אבל אם להגיד את האמת עוד לא היה לי מחשב שהריץ את המשחקים הכבדים על ההגדרות הכי גבוהות תוכנות - פוטושופ…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום, מבקש עזרה בהרכבת מחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא חריגה מהתקציב. ללא מערכת הפעלה. השימוש: משחקים עבור ילד בן 11. תודה מראש לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אז כמו שהכותרת אומרת, מחשב בתקציב של 2,500 ש"ח צריך גם מסך, מקלדת ועכבר. אמור לשמש לאינטרנט, אופיס ודברים בסגנון. חשבתי על משהו מבוסס AMD עם לוח 780G (לא יודע כמה התקציב ריאלי אבל זה מה שיש לבחור) תודה אגב, לא ממש משנה "איכות" החנות (אין לי בעיה לקבל מפרט מאייבורי או מפרט מKSP) אבל עדיף שהמפרט יהיה מחנות באזור המרכז[br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 11:07:24 כנראה שזה יהיה משהו כזהAthlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata I-FLY 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W 228D 22'' LCD 5ms DVI Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil מארז+ספק ג'נרי…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  8. אוקי לאחר לבטים רבים והחלטות קשות זה המפרט הסופי (הערות יתקבלו בברכה) : Corsair XMS2 2GB (2x1GB) DDR2 800 (PC2-6400) Dual Channel Memory 64$ Gigabyte GA-P35-DSL 93$ Thermaltake Big Typhoon 40$ Intel Core 2 Quad Q6600 Go Stepping 276$ EverCool 120mm Case Fan 8$ Corsair HX Series 520W 71$ PNY GeForce 8800GTX PCI-E Video Card 470$ WD Caviar SE16 3.5" 320GB SATAII Hard Drive, 7200 RPM, 16MB Cache 72$ Modware Illuminated Gaming USB Mouse 8$ מארז שיקנה בארץ Nzxt Apollo רמקולים (עוד לא סגור) אבל כנראה AltecLansing VS-2321 סה"כ מחיר באזור 5250 ש"ח

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by Moshe2,

שלום אחותי מעוניינת ברכישת מחשב חדש לשימושי גרפיקה בניתי לה איזה מפרט השאלה מה דעתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בתוכנות : Illustrator Photoshop InDesign Premiere After Effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …

10. Started by din264,

שלום אני היום מבצע הזמנה אשמח לדעת על איזה מהמפרטים הבאים ללכת. ההבדל בניהם בסביבות ה500 שח http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be00b2ea4f32 http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be0093ab602c http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be00a6824972 תודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לסרטים וגלישה, אבל מידי פעם משחקים פשוטים על הגדרות מינימאליות. אני מחפש מחפש שישרת ל5 שנים הקרובות

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Zvika12,

היי לכולם, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב מחשב וכמובן שמחבינת מחיר זה עדיף ואולי גם מבחינת מבחר הדגמים המורחב. השימושים שלי: מטרות המחשב? אני סטודנט כך שאני לא רוצה מעבר לשני קילו וגם זה רצוי שיהיה פחות, השימושים יהיו בעיקר אופיס אינטרנט והרבה סרטים(גם חיבור המחשב לטלוויזיה לעיתים קרובות). * גודל המסך? שיהיה 14' * רזולוציית המסך? רצוי FHD 1920x1080, אבל לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?עד 2 קילו, רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אני מניח שכן כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה, HDMI .. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 gb. לא יודע עד כמה אזדקק לSSD כי הוא יקר, אבל אם יש משה…

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by lowlow1001,

שימושים: ACCESS,EXCEL,WORD, סרטים (חיבור HDMI ) ,אינטרנט, וקצת תוכנות תכנון אלקטרוני (לא משהו כבד) מסך : עדיף 14.1 אפשר לתמרן ל15 או ל13.3 מוכן לרדת במפרט תמורת מסך LED ,רזולוציה מועדפת 1280X800 זכרון : 4G או 1X2G ואני יוסיף בעתיד מעבד: פה אין לי מושג אבל שיהיה שווה ערך לPENTIUOM 5400 בערך כרטיס מסך : עדיף לא מובנה אלה אם התקציב+ הדרישות לא מאפשרים קשיח: 250GB ומעלה ניידות : עד 2.5 ק"ג ,מהבית לאוטו ,מהאוטו לעבודה אין לו שימוש בדרכים פיצ'רים : ESATA, BLUETOOTH,WIFI N ,אופצייה לתחנת עגינה (מסך+מקלדת+עכבר),לא חובה אבל יהיה לי שימוש בכל אחד מהם איכות חומרים: לא על חשבון המאפיינים שרשמתי קודם אבל אשמח לאיכות אחריות: אין מושג איך זה בניידים,תאירו את עיניי בבקשה דוגמא למשהו שמצא…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  13. מחפש נייד למשחקים, פוטושופ, ולייטרום. יכול להזמין לארה"ב. מה אתם אומרים על המחשב הזה? https://www.microsoft.com/en-us/p/dell-g3-15-gaming-laptop/8thnj2tttgfc/3c02?activetab=pivot:techspecstab בנוסף ראיתי גם את אלה: https://www.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.GTSAA.005 ו- https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834155024&Description=gtx%201050%20laptops&cm_re=gtx_1050_laptops-_-34-155-024-_-Product מי מביניהם נראה לכם הכי טוב? והאם בכלליות הדילים שווים, או שנתקלתם במשהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by peralon,

צריך עזרה בבנית מפרט לחבר אני רוצה גם אינטל וגם AMD ואז אני אחליט כולל הכל - זיכרון , לוח, מעבד, סידירום\דיוידי,מסך LCD,מקלדת ועכבר מחשב לשימוש משחקים אינטרנט ומוזיקה תקציב הוא 4000 ש"ח ואפשר לגלוש תודה

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by ferret,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהעומס העיקרי עליו צפוי להיות צפיה בסרטים בפורמטים מכווצים (x-vid, mkv, mp4, ogm וכ'). על איזה נתונים במפרט עלי לשים דגש כדי למנוע קירטועים בזמן צפיה? מהירות מעבד? כמות זכרון? כרטיס מסך? כל הכוונה תתקבל בברכה. תודה, אבנר.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by MisterL,

שלום, אני מעוניין במפרט חלקי למחשב, בעיקרון יש לי מחשב ישן יחסית: p4 2.8Ghz לוח אם של Asrock הארדיסק 120 ג'יגה, קניתי לא מזמן עוד 160 אז ככה שאני לא צריך עוד... 1gb זיכרון כרטיס מסך x1950GT 512mb DDR3 ספק חדש יחסית של TT400watt ומארז מעולה מה שאני צריך זה מעבד חדש דואלי, לוח טוב שתומך גם בAGP וגם בPCI-express כי חבל לי לזרוק ככה את הכרטיס מסך, הוא מעולה. ספק יש לי של טרמלטייק 400 וואט, אני חושב שזה יספיק לא? וגם זיכרון עדיף 2 ג'יגה DDR2 וקירור טוב בינתיים יש לי, זה קירור של זלמן Zalman CNPS7700-AICu הוא יתאים למפרט החדש? נ.ב שווה בכלל להשקיע על דבר כזה? (לוח שתומך AGP ו-PCI-Express) כי חבל לי לקנות כרטיס מסך אחר ככה סתם.. ויש בכלל לוח כזה שאפשר להגיד שהוא…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by Schaap,

* מטרות המחשב? תחנת עבודה ניידת ליישומי cad וesri, כולל תלת-מימד. דרוש בעיקר כח עבודה חזק, ופחות (אבל גם) יכולת גרפית. המטרה היא תחנת עבודה ניידת הנוספת לתחנות הקיימות (שם מתבצעת עיקר העבודה הכבדה), ובנוסף אפשרות לקחת את העבודה ולהראות/להדגים מחוץ למשרד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15. מאט (או לפחות אנטי-מבריק) * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB2.0, USB3.0, עדיף גם HDMI * Bluetooth? עדיף, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 SSD או 500 ומעלה 7200RPM * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינ…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by Ran B,

טוב, בגלל סיפור מעצבן שכנראה הלוח או המעבד שווקו חיים ומתו לי. אני מעוניין כבר להחליף את כל הפלטפורמה. עד עכשיו הייתי עם P4 2.66@3.00 GHZ (תושבת 478). ולוח של ASUS P4P800SE. כ.מסך של XFX Gforce 6600GT AGP. ועכשיו אני מעוניין להכנס לdual core. ראיתי בין הנושאים שהרבה פה מציעים את ה ‏Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB‎ ולכן חשבתי באמת ללכת עם המעבד הזה. אך מכיוון שהוא פלטפורמה שונה, אז צריך לוח אם שונה ומכיוון שהלוח אם שונה היום כבר כולם עם PCI-E ול AGP, לכן את הכ.מסך החמוד שלי אני אצטרך להגיד שלום. אך הסכום יצא עצום! יותר מידי. לכן ראיתי שיש מעבד גם שהוא Pentium D820. רשום שהוא גם dual core. אבל הבאס שלו 800mhz. שעולה 400 שקל פחות. וזה לא איכפת לי, נהפוכו אני חוסך הרבה כ…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. קניתי את המחשב הזה דרך בסט ביי באינטרנט. המחשב מגיע מלנובו עם דיסק קשיח ברירת מחדל 500GB 5400RPM. המחשב עוד לא הגיע לביתי אבל בדקתי את האפשרות לשדרג לו את הכונן הקשיח לדגם אחר בעל מהירות סיבוב של 7200RPM. חשבתי שאולי אצליח לשדרג דרך מעבדת שירות שלהם וככה להימנע מתשלום כפול. טעיתי, ב סי פי אמ שנותנת להם שירות בתל אביב אין כונן מעל 320 מגה בייט בכלל.. התקשרתי לקיי.אס.פי לשאול אותם. יש להם את אותו הדגם, רק ב 185 יותר יקר ממה שקניתי אותו. שם אמרו לי שהם לא משדרגים, אפילו לא למחשבים שניקנו אצלם. האם ידוע לכם על מקום באזור תל אביב שניתן לבצע שידרוג כזה, חדש בחדש? שאלה נוספת, האם יש היגיון בשידרוג? לרוב אשתמש במחשב כשהוא מחובר לחשמל, ונראה לי שיש הבדל ניכר בפעילות המחשב כשהוינדו…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  20. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע/שבועיים הקרובים. המטרה העיקרית של המחשב היא ללימודים, אז רצוי שהוא יהיה יחסית קל ושזמן הסוללה לא יעשה בעיות. בנוסף, אני מעוניין גם לראות מידי פעם סרטים על המחשב ואולי לשחק קצת במשחקים (ברמה בינונית – יכול להריץ ברמה נורמאלית משחקים יחסית חדשים). * מטרות המחשב - לימודים בעיקר, אך גם צפייה בסרטים באיכות טובה ומשחקים ברמה בינונית. * גודל המסך - משהו כמו 15". בנוסף, אני חושב שלשם נוחות של עבודה אז עדיף לי ציפוי מט, תקנו אותי אם אני טועה. * רזולוציית המסך - משהו שיהיה נוח ללימודים ולצפייה בסרטים באיכות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משהו מיוחד. * משקל רצוי - שיהיה נוח, הייתי אומר משהו כמו 2.5KG. * זמן סוללה - משהו שיספיק ליום לימודי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אהלן, אני סטודנטית, וצריכה מחשב לצורך הלימודים. אני ממש לא גיימרית, והדרישות מהמחשב הן בעיקר שיהיה אמין, וידוע כאחד שלא נוטה להתקלל ולעשות צרות. לעצם העניין- א. יש לי מסך ישן, ענתיקה (10 שנים), ומארז בערך באותו הגיל (מהמארזים הקטנים)- האם ניתן להשתמש בהם עבור מחשב חדש? ב. אני צריכה גלישה באיטרנט, צריכה להוריד תוכנות, מחשב שיקרא דיסקים צרובים (אל דאגה- חומר שנצרב באישור). ואם כבר לקנות מחשב- אני אשמח שניתן יהיה להוריד סרטים, ומוזיקה מהרשת. ג. לגבי במחירים- אני לא מתמצאת בכלל, אבל אני לא רוצה לצאת בזול עם מחשב גרוע, אני מעדיפה להשקיע מעט יותר - ושהמחשב יהיה אמין, וטוב יותר. אבל לא להגזים. הוצא לי: GALAKY 2650 הוא מכיל מארז: GALAXY X50 MIDI ATX (האם אפשר להשתמש במארז הישן?…

• 76 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. Started by yohai16,

מי שרוצה לקנות 17 אינץ חברה ENT מי שרוצה לראות תמונה שיוסיף אותי לאיסיקיו המסך הוא לא שטוח אבל לא עגול במיוחד ואני מוכר ב 150-180 והאיסיקיו שלי 1244263 והפלאפון שלי 0528024024

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by Kukishin,

הייתי מעוניין לשאול, בכמה אחוזים יירדו ממחירים באמצע ינואר ביחס להיום?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by Tapuzi,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרות של קידוד וגיימינג ככה שאני בעצם מחפש את המחשב הנייד הכי חזק שאפשר למצוא בארץ... בדקתי בXtremeNotebooks וראיתי מערכות מטורפות אבל אין בארץ שום דבר שאפילו דומה לזה... בבקשה תגידו לי איזה מחשב נייד נכון לעכשיו ובלי פונקציה של מחיר הכי חזק בארץ... תודה...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. Started by iNfeKTziA,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור סטודנט למדעי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אפשרי גם להזמין מחו"ל (…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.