עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by d.c.n,

שלום, אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט עד 3 אלף שקל, לא כולל מסך.. אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים חזק שיעבדו עליו משחקים כמו: crysis , call of duty וכל המשחקים החזקים שיצאו בשוק יעבדו. אני צריך כמובן מקלדת ועכבר , רמקולים אין צורך בנתיים. תודה. אני רוצה את המפרט מפה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva כי משם אני קונה , תודה.

2. היי אני מעונין במפרט הבא: (ומבקש עצה לגבי שינויים אם כדאי/צריך/מומלץ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 לוח אם: INTEL 965 דיסק קשיח: LG 250GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR II 667MHZ צורב: LG X18 DVD כרטיס מסך:NVidia GeForce 7300GS 256M ומסך LCD (עוד לא החלטתי איזה חברה ואיזה גודל) מה שאני שואל האם כדאי להחליף לוח אם (אולי לג'יגה בייט ואולי למשהו יותר מתקדם קצת)? ולגבי הזיכרון האם שווה להשקיע עוד ל - 800MHZ? לגבי הכרטיס מסך זה מה שהציעו לי ואין לי מושג האם הוא טוב המחשב מיועד לעבודה כללית + עבודות בפוטושופ ורוצים שהמחשב "ירוץ" ושיוכלו לשדרג אותו במהלך הזמן ושאלה נוספת האם צריך בכזה מחשב להוסיף משהו בשביל קירור ואם כן אז מה? בתודה מראש לכל מי שיעזור[br…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה לקנות חלקים למחשב לוח אם מעבד זכרונות כרטיס מסך התקציב שלי הוא 3500 שח שאר החלקים יש לי אין בעיה המחשב מיועד למשחקים ועבודה משרדית ז"א גם וגם תודה מקרב לב

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. Started by ElectricL,

שלום אנשים , אשמח אם תועילו לעשות מצווה ותעזרו לי לשקם את מחשבי האהוב (3 שנים איתי בערך) . ברצוני לשדרג אותו ולא לרכוש מחשב חדש מהסיבה הפשוטה שעוד כחצי שנה אני מתגייס והשימוש בו אתם יכולים להבין יפחת ואין בי רצון להשקיע במערכות 64 bit (שכרגע לדעתי הן היחידות ששוה להשקיע בהן ושעולות כמה דולרים טובים למערכת טובה ). מפרט המחשב: Pentium 4 socket 478 motherboard פנטיום 4 1.70 GHZ 256 RAM דיסק קשיח 40 gb WDC כרטיס מסך NVIDIA GeForce 2 MX 100/200 ספק 240volt של חברה בשם Elite משהו.. שימושים עיקריים : אינטרנט מוזיקה ופעם ב.. משחקים פה ושם (אני לא גיימר כבד ;]) התקציב שלי הוא כ 1000 ש"ח, 500+-. אני מאוד מרוצה מהמחשב אבל הייתי מעונין ש"ירוץ יותר מהר" אשמח אם תע…

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by ^ThiZz,

אני רוכש לפטופ ואחרי סינון והמלצות הגעתי ל2 הדגמים הללו [h=1]Lenovo Y70 Touch[/h]עמוד הבית: http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/lenovo/y-series/y70-touch/ [h=1]Gigabyte P37W[/h]עמוד הבית: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5349#ov המחשב יקנה בחו"ל. בגדול אני נוטה יותר לגיגהביט משום שחיי הסוללה של הלנובו קצרים משמעותית. מצד שני גם לא מצאתי מקומות בארץ שמספקים תמיכה טכנית למחשבי גיגהביט. בכל מקרה אשמח להתייחסות לגבי 2 הדגמים. תודה.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by Alter,

אהלן, בעקבות הטיפים בנושא הקודם שפתחתי הלכתי היום לKSP עם קצת יותר הבנה וידע לקראת סוג המחשב אותו אני מעוניין לרכוש. יצאתי משם עם 2 אופציות למפרטים, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. אז שוב רק בשביל לחדד את השאלות המתבקשות: 1. התקציב המקסימלי הוא 3000שקלים. עדיפות לנסות לחסוך כי הכוונה היא גם לרכוש מסך בנפרד מתקציב זה. 2. השימוש העיקרי הוא גלישה באיטרנט, המשני הוא משחקים - לא ברמת מחשב גיימרים! מבחינת משחקים - הכוונה היא לרכוש מסך סאמסונג 24 אינץ' עם חיבור HDMI 3. מסך לא נכלל במפרט, מקלדת ועכבר כן. 4. המחשב צריך להיות שקט יחסית - משמע זה לא עומד על 10 בסולם הקריטיות אך כן על 5. אופציה א' מעבד ‏AMD: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.p…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס ומשחקי ילדים (פעוטות) ואולי קצת סרטים. הייתי מעוניין במפרט עם הדגשים הבאים: 1. מסך 19'' טוב. 2. כרטיס מסך OB. 3. זכרון של 2GB שיהיה מוכן לויסטה למרות שכרגע מתוכנן לתמוך ב-XP. 4. מקלדת ועכבר אלחוטיים סבירים. 5. שהמפרט יהיה מחנות באיזור המרכז אלא אם כן יש משלוח עד הבית. תודה מראש על העזרה,

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  8. אני מעוניין בצורב דיוידי, 120 ג'יגה ההרד דיסק וג'יגה זיכרון אין צורך בכרטיס מסך אם מדובר בAGP ואון בורד יספיק בשביל PCIE אני מתכוון לקנות מהאתר זיגזג http://www.zigzag2000.co.il הרכבתי שני מפרטים (מצורפים בסוף ההודעה) א. אני לא יודע איזה מבניהם עדיף ב. אם יש אפשרות כדאית יותר (מהאתר זיגזג ולפי הדרישות שציינתי) אז מה טוב תודה 1 NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 313.46 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 325.23 ש"ח AMD SEMPRON 64 BIT (3300+) - 128K Cache [754 Pin]- RETAIL 761.84 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX 491.11 ש"ח 2 512MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original 678.66 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב -שימוש תדיר בעריכת תמונות -בעיקר פוטושופ גרסאות חדשות, שימוש בסיסי-אינטרנט ואופיס.אין שימוש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. אין צורך במסך (או ציוד היקפי אחר) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. - כמה תעלה הרכבה בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  10. כמו שבכותרת מפרט לאובר שיהיה עד 3800+-.. אני לא צריך ציוד הקפי..ולא צריך צורב או כונן דיסקטים בכלל..המעבד צריך להיות של AMD..הלוח נראה לי LAN PARTY.. עכשיו אפשר לשלב בין 2 חנויות..(לא יותר מ-2 חנויות..)כדי ליצור מפרט משתלם יותר..(בכל חנות יש מוצר יותר זול ופחות זול...) ספק שיהיה איכותי..זיכרון גם..ובעצם הכל עד כמה שאפשר.. תודה רבה לכל מי שעוזר..

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש לעריכת וידאו וגראפיקה. עריכה בפוטושופ,PREMIERE ו ,אפטר אפקט ו AVID. בנתיים אני מתכנן על המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1581 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤654 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ SUPERCLOCKED 512MB DDR3 : 512-P3-E871-AR - RETAIL ¤1185 דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ ¤414 דיסק קשיח 2: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤252 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 כמות:2 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI ¤591 כמות:2 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ¤782…

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by amosexy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 - יש לי מעבד ודיסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משפטית.. ככל הנראה המון מופעים של אופיס ואינטרנט פתוחים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס ואינטרנט - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת עכבר - נוחים לעבודה, רמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד : INTEL® CORE…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  13. Started by ASAGIH,

מחשב ביתי אבל אני רוצה שיהיה קצת יותר חזק מהמפרטים בעיתונים. יש לי מסך 22 של סמסונג 2243bw משחקים בינוניים ומטה עבודות משרדיות חשוב לי גרפיקה טובה רצוי שקט לא הכרחי הורדות + סרטים אולי בעתיד ארצה להכניס לו כרטיס טלויזיה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  14. מבקש עזרה למפרט מחשב עד 2500 ש"ח , יכלול משחקים כבדים וHD שיחובר לLCD 32 ע"י כבל HDMI ולמסך מחשב 19 LCD ללא אביזרים נלווים אפשר לגלוש מעט במחיר חשוב: אודיו איכותי (אם תגידו שהכרטיס און בורד בלוח מספיק טוב,אז יספיק אותי) שקט ושיסחוב את הבקשות למעלה תודה רבה !

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם, חבר שלי מבקש לקנות מחשב, אבל בלי ממש מושג מה הוא רוצה... 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מעדיף לחסוך לא מוכן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?.עבודה משרדית, תכני HD, תוכנות מסחר בורסה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שימוש באופן תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?במחפש לקנות מסך HD יש מסך נוסף שאותו רוצה לחבר למחשב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  16. אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח. אני סטודנט להנדסה שעובד באחת מהמעבדות באוניברסיטה והמחשב שלי לא מתאים לחלוטין לצרכים שלי שכוללים עיבוד מקבילי (Intel Parallel Studio), עיבוד תמונה ומעט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וההבדלים מזעריים, עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם משתלם באופן משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד נתונים/תמונה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, LabView, VMWare Workstation, Visual Studio - באופן…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  17. שלום, אני איתן בן 15 ואני צריך את העזרה שלכם! אני מחפש להחליף את המחשב שלי ( duol core 2GB ram בקצרה) למחשב חדש, עיקר השימוש שלי הוא עריכה בפוטושופ שאני צריך להשתמש באופן יום יומי (מה שלא קל עם 2 ג'יגה ראם) אז אני אצטרך הרבה יותר ראם מזה, והייתי רוצה אפשרות להריץ משחקים אבל לא דברים רציניים (need for speed למיניהם). נכנסתי לאתר של KSP והשתמשתי בבניית המחשב שלהם תוך קריאה של מדריכים והסברים על לוחות אם, מעבדים כרטיסים וכ'ו והגעתי לכמה דברים שאני חושב שמתאימים לצרכים שלי. לא סיימתי עם זה כי יש דברים שהלכתי בתוכם לאיבוד ולא הבנתי מה לבחור אז אני אשמח אם תגידו מה טוב, מה צריף להחליף, מה צריך להוסיף וכל מה שאתם יכולים לעזור לי בו! יש לי מסך של פיליפס עם חיבור DVI אבל…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום למומחים, מכיוון והנני מתלבט עדיין ברכישת מחשב ומשוטט , יצא לי לראות היום שני מחשבים בטווח של עד 4k האחד של hp והשני של טושיבה - שניהם בכמעט 4k בשני המחשבים יש אותו כרטיס גרפי- x3100 שנהים 15.4 ובטושיבה על אותו דף אינטרנט שצפיתי ראו הרבה יותר טוב וחד מאשר בhp מה שדי הוריד לי את החשק מhp שאלתי: למעט טושיבה (שלא מצאתי דגם לטעמי בעד 4k) , איזה עוד ניידים בעלי מסך איכותי? לצרך העניין- מה בעניין דל שלא ראיתי בפעולה? תודה,

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by מוטי ב.,

שלום לכולם, רציתי לברר האם המעבד הזה הוא טוב? ומה המקביל שלו מבחינת i5 ? intel core? אשמח לתגובות מעבד: AMD Dual-Core A9-9425 APU‏ (תדר בסיס של ‎3.1 GHz‏, תדר פרץ של עד ‎3.7 GHz‏, מטמון של 1‎ MB‏) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ R5‎

20. שלום, שמתי עין על סדרה 9 של סמסונג, בפרט דגם NP900X4D-A03IL - הנה קישור למפרט. אחרי סקר קצת מצאתי שאפשר לקנות אותו בכ5500 ש"ח חדש. אחריות ל3 שנים. יש לי הזדמנות לקנות אחד במצב מעולה, עם אחריות של עוד שנה וחצי, ממישהו ב4000 ש"ח. אז בעצם רציתי לשאול: 1) האם לדעתכם המחשב הזה מספק תמורה טובה לכסף. 2) האם נכון לקנות את המחשב הזה ספציפית בהתחשב בכך שיש רק שנה וחצי אחריות, או ללכת על משהו אחר, אולי חדש עם 3 שנות אחריות. תודה, נדב מטרות המחשב? תכנות, אופיס, פוטושוט (לעיתים), סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט 15". מט. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פחות חשוב * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות חשוב * האם יש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, לאחר שחפרתי לא מעט ושיניתי תקציה למעלה ולמטה הגיעו שני מתחרים שונים לגמר: 1. hp 6820 +הרחבה ל3 שנים אחריות כולל מ"ע הפעלה - 4500 ש"ח 2. דל ווסטרו (שכבר ראיתי וכמעט קניתי ) כולל מ"ע הפעלה הום בייסיק 4400 אני יודע שמדובר בשני מחשבים מעט שונים בגישה , אבל שניהם עונים לדרישותי. שאלתי: מי בסך כל המשתנים יותר איכותי ? תודה וסליחה על החפירה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  22. Started by GaTor120,

התקציב הוא בין 2500-3500ש"ח כמובן שלא חייב להגיע ל 3500ש"ח המחשב מיועד לעבודה השימוש הוא לאופיס בלבד ולא מעבר,אין צורך באיחסון גדול כך ש SSD יכול לבוא על הפרק אבל לא חייב, גודל לא יותר מ 13.3 ראיתי את אלה אבל לא חייב לבחור 1 מהם http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=852563 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NZSDWIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855180 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853363 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846689 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=868058 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846372 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835384 אשמח לעזרתכם,תודה ר…

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by Adam S,

שלום, עד עכשיו הייתי 4 שנים עם carbon x1 והייתי סופר מרוצה. אבל המסך שבור והחלפה שלו תעלה לפחות 1500 ש"ח פה בארץ. שלום 1. תקציב: 4500 2. שימושי המחשב : עבודה משרדית בעיקר, פתיחה של הרבה חלונות במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי : ללא צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7. מתי מתוכננת קניית המחשב?בשבוע הקרוב 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? שיהיה קל ולפחות שתי יציאות של USB מהיר …

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. יש לי פנטיום3 600mhz זכרון 192 והרד דיסק 13 מע' הפעלה xp כרטיס מסך fx5200 מה אתם ממליצים לי איך לשדרג את המחשב עלמנת שיהיה אפשר לשחק במשחקים הכבדים החדשים כמו ה unreall האחרון וה-doom

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by ArieSetter,

יש לי בעיה עם מחשב כזה שמסרב לעבוד עם סוללה חדשה כפי שפירטתי בהודעתי מאתמול שעה 23:04 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=217473.0 מישהו מוכן לאפשר לי לנסות את הסוללה שלי במחשב שלו ואת שלו בשלי? הסוללה ניתנת לשליפה ותקיעה כמו אביזר חיצוני. אני תל אביבי. אגב הסוללה עלתה כ- 270 ש"ח דרך ספק ב- eBay. setter1@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.