ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אחד החברים שלי סוף סוף החליט לקנות מחשב חדש ב4.5K הוא רוצה שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA כי היה לו ניסיון רע עם ATI ,שלושה כרטיסים שרופים. יש לו מסך 22"... תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות מחשב HTPC לסלון, שיהיה מסוגל לנגן את כל קבצי הוידאו הקיימים, בכל הפורמטים ובאיכות מקסימלית. שגם אם יהיה סרט ששוקל 40GB אפשר יהיה לראות אותו ללא בעיה. המחשב יתחבר לטלויזיה 40 אינץ' דרך HDMI. רצוי שאפשר יהיה גם לשחק מדי פעם במחשב, אולי לא משחקים כבדים מדי, אבל שתהיה אופציה כזאת. חשוב מאוד שהמארז יהיה יפה ואסטטי, שלא יעמוד משהו מכוער באמצע הסלון. בנוסף, חשוב שיהיה שקט. כמובן שיתחבר לאינטרנט. לא יודע לגבי שלט, תעזרו לי להחליט, וגם לא יודע לגבי מסך LCD על המארז. מקווה שלא שכחתי שום דבר. תקציב סביב 4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג, אפשר גם קצת פחות. ללא מסך. ללא ציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. לסיכום: שימושים: סרטים בכל האיכויות ומשחקים בינוניים (PES 2011) בהגד…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
^^ לחבר שלי ! רוצה ותו לgaming עם 6600Q intel ו Nvidia 8800 gt oc ספק טוב שיחזיך ו 2 g. ram *לא יעשה oc
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות מחשב לאחות של אישתי, ואני מבקש את עזרתכם. 1. מה התקציב? 5000-6000ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למה שכן צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן. מעבד - Intel Core 2 Duo / Quatro (נראה לי Duo). כרטיס מסך - GeForce, לא ATI! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לחדש את המחשב שלי, פנטיום 3 866. המחשב משמש אותי לאינטרנט, סרטים ועבודות משרדיות. אני מעוניין במחשב די מהיר עם אופציה למשחקים חדשים. אבל המשחקים זה בעדיפות שניה. בינתיים זה מה שהרכבתי בפיסי לוג'יק: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX - 890 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W - 340 GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory - 350 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card - 681 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard - 800 הרכבה 160ש"ח. סה"כ: 3221.61 כמובן אשמח אם מישהו יתקן אותי או יאשר את הבחירה שלי. אין לי מושג במחשבים.
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
תודה vic07 ו Xtazy עדכנתי את תוכן ההודעה לפי המפרט. להלן רשמית הצרכים לבניית המחשב: 1. תקציב- בין 5000-6000 ש"ח 2. מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב- לא ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן להכל. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא ממש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא ירעיש כמו טרקטור 10. האם מתוכנן…
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קודם כול כבר הספקתי לבחור מסך שלפי דעתי יספיק בשביל סרטים ומשחקים : LG LCD 20 L204WT שזה הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 אני חושב ש5 MS יספיקו למשחקים לא ? ובקשר למחשב אני מחפש מחשב בעיקר לסרטים ולמשחקים עכשיו המפרט שכבר בחרתי הוא : מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם אינטל:ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זיכרון : DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח : Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך : GeForce 7600GT 256MB וצורב : DVD Recorders Samsung SH-S182M DVD±R x18, DL x8, LightScribe Black כול "המסביב (מקלדת עכבר) אני לוקח מהמחשב הקודם " המסך עולה…
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם אנשים יוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב , שימוש ביתי.. אינטרנט, סרטים.. ומשחקים לא חזקים במיוחד כגון COUNTER STRIKE, GTA SA וכו'. יש לי כוון: מעבד: Intel Core i3 לוח אמ: GIGABYTE ספק כח 400w הארדיסק: 320GB או 500GB כרטיס מסך: NVIDIA/ATI 512MB זיכרון: 2048MB DDR3 צורב DVD - לא חייב מארז פשוט ללא ציוד הקפי להלן פירוט לפי הפורמט המקובל: [shadow=red,left]1. מה התקציב המקסימלי? 2000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : כמו שאמרתי, בעיקר משרדי, אינטרנט וסרטים, ומדי פעם למשחקים לא הכי חזקים, כגון: CS, GTA SA וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בהרכבת מחשב לשימוש משרדי(אופיס)+אינטרנט+סרטים עד 1500 שקל ללא ציוד הקפי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט בטווח בין 1500-2000 ש"ח (אם כי עדיפות למחיר זול, התקציב שלי מאוד מוגבל ובעייתי). המחשב שאני מעוניין ישמש בעיקר לתכנות (programming...), ולכן עדיף לי משהו עם מעבד חזק שיחסוך זמן קימפול. נתחיל מהדברים הבסיסיים, אני לא צריך מסך, לא מקלדת, לא מסך ולא עכבר (בלי ציוד הקפי, רק קופסא). הארד דיסק שיהיה לו 8MB CACHE, אם אפשר יותר מ80GB עדיף, אבל לא נורא, עדיפות לכוננים של SEAGATE (פשוט כי יש ברשותי מספר כוננים שלהם ואני די מרוצה מהתפקוד שלהם), לפחות SATA1 זכרון 512MB, אני לא בטוח לגבי המהירויות, השאלה היא מה ההפרש מחירים בין DDR1 לDDR2, כיוון שהמחשב אני מעוניין שיהיה בר שדרוג. לוח האם חייב להיות תומך PCI-E, לשדרוג עתידי (בהמשך אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך…
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא בין 3500 ל4000 (חריגות קטנות אפשריות אבל עדיף שלא)...
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מפרט למחשב חדש, ללא מסך ובמחיר של כ3000 שח מעדיף AMD אבל אם אתם מציעים INTEL גם בסדר, במחשב הייתי רוצה מעבד טוב, לוח אם טוב , כונן קשיח 80G, צורב DVD זיכרון 512 יכול להספיק בינתיים (DDRII?),כרטיס מסך (אני לא גיימר רציני אז לא צריך מששהו חזק במיוחד אבל שיהיה מתאים גם למשחקים) ספק ומארז. אם תוכלו לתת גם איזה טיפ על מה כדאי לבדוק ברכיבים השונים, אם נראה לכם שכדאי להוסיף משהו למפרט או כל דבר אחד , זה יהיה מצויין. הוספתי הצעה שעשיתי באחד האתרים, אם תוכלו תגידו מה אתם חושבים גם עליו תודה 1 AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 963.18 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 498.99 ש"ח 1 512MB KINGSTON DDR II - 533 - KINGST…
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, שמח שמצאתי את הפורום הזה, אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ביתי פשוט בתקציב די מוגבל. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט,תכנים לצפייה ישירה ,גם HD . רצוי שתהיה גם תמיכה ב3D, תמיכה ב4K יהיה דבר נחמד -נכון להיום הטלוויזיה לא תומכת ב4K אך אולי אחליף טלוויזיה בעוד שנה\שנתיים ואז המחשב לא יגביל אותי והתמיכה בהנ"ל תהיה רלוונטית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 64 תגובות
- 8.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחר כמה התלבטויות בנושא מחשב חדש, החלטתי להרכיב מחשב במארז Flex קטנצי'ק. המארז יהיה Compucase V30 עם ספק כוח HEC-250SR-AT (כלומר 250W), בו אפשר להכניס לוח אם Micro ATX או Flex, כרטיסי הרחבה מסוג Low Profile, כונן קשיח אחד, כונן דיסקטים אחד (או קורא כרטיסים), כונן דיסקים אחד ועוד. חיפשתי קצת ב-ZAP לוחות אם שיתאימו למארז ולא יהיו יקרים ועליתי על GIGABYTE GA-8S661FXMPRZ שלדעתי מספיק. הבעיה שלי היא הכרטיס מסך, חיפשתי משהו לא יקר ו-Low Profile ב-ZAP ועליתי על GeCube ATI GC-R9550L-C3H - תסתכלו היטב על חריצי ההרחבה במארז ועל הברזל בכרטיס המסך שאמור לכסות את החריץ במארז, לדעתי הוא ארוך יותר מהחריץ במארז, מה דעתכם? בנוסף, אני מעוניין מדי פעם לחבר את המחשב לטלוויזיה מסוג Sony - הא…
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני גרפיקאי שעובד על תוכנות Photoshop, Illustrator, Flash, InDesign, Freehand וכדומה. כן אני מעוניין ביכולת מעולה בצפייה בתכני HD מלא. כרגע לא עוסק בתלת מימד ולא משחק כלל. יש לי מסך Dell 2407wfp רחב 24". חשוב לי שתהיה עבודה מהירה מאוד, גם כשכמה תוכנות כבדות פועלות במקביל. אשמח אם תוכלו להנחות אותי אילו פריטים חשובים בעיקר לצורך עבודתי. ידוע לי החשיבות של זיכרון גבוה, מעבד חזק ו-2 כונני HDD ב-RAID, אך איני בטוח איזה כרטיס מסך רלוונטי עבורי. קבלתי הצעה למפרט הזה: לוח למעבד PDC/C2D FSB1333/1066 Johannesburg uATX/DDR2800/1333 מעבד CORE2 QUAD Core2 QUAD 2.5 Q9300 6M 1333 2 זכרונות -DDR2 (153) 1GB DDR2 800 Kingston צורב DVD פנימי - PHILIPS DVD-RW SATA Black 20x Bulk…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם המקצועית בהרכבת מחשב חזק לעריכת גרפיקה. מדובר בעבודה מסיבית ב PHOTOSHOP ןבעריכת קבצי תמונות. הלכתי לאיבוד קצת במגוון המעבדים וכרטיסי המסך החדשים, אשמח לעזרה. אין לי התנגדות לAMD או אינטל עד היום הייתי חובב של AMD אבל הבנתי כי חל שינוי משמעותי בתחום... תודה מראש ושנה טובה !
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה להרכיב מחשב לזוג מבוגר המחשב יקנה בזיגזג ללא צורך במשחקים בכלל השימוש הכי כבד של המחשב יהיה OFFICE וכו' קצת אינטרנט גלישה בלבד המחשב צריך לכלול גם מסך רגיל לא LCD 17 אינטש עכבר + מקלדת רגילים (MICROSOFT או LOGITECH) צורב רגיל מארז סביר דוגמת ה-HEC ללא צורך בשדרוג עתידי של המחשב אז אפילו כ.מסך מובנה אפשרי כל עוד יש לו TV OUT ויכול להיות שבעתיד יהיה צורך בהוספת כרטיסים (פיירוויר בלוטות' וכו) אז אם אפשר שיהיה אופציה להוספה. המחיר פתוח אבל מכיוון שהצרכים צנועים עדיף סביבות ה 2500.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום ואיני מעודכן בכל החידושים בעולם החומרה הנוכחי (core 2 due, quad core, i5 - כבר הלכתי לאיבוד...) כך שאודה לכם מאוד אם תמליצו לי על מפרט מחשב שיעמוד בדרישות. תשובות לשאלון: 1. תקציב: 3500 ש"ח -/+ 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית דו-מימדית (פוטושופ) וקצת תלת מימד (Google Sketchup וכו'), כמו כן משחקים (בעיקר מנג'ר, משחקי ספורט שיתמוך בגרפיקה של GTA האחרון) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 4. דברים ספיציפיים שלא צריך: לא צריך כרטיס קול איכותי מספיק הכרטיס המובנה על לוח האם. 5. העדפה לחברה או חלק: אין. 6. עיצוב: עיצוב לא קריטי, רצוי שיהיה שקט. 7. מערכת הפעלה/הרכבה: צריך הרכבה. 8. צרכים מיוחדים: אין. 9. שקט: רצוי שיהיה שקט. 10. OC: לא מתוכנן. 11. משחקים: כרגע …
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם! ידידתי ביקשה ממני לעזור לה להרכיב מחשב בשבילה. ובשביל זה אני צריך אתכם ;D אז ככה התקציב הוא עד 6000 עם מסך LCD ועד 5000 עם CRT. כולל מדפסת פשוטה לא יותר מ500 שח ורמקולים לא יקרים(אבל גם לא ב40 שח). במחשב לא יבוצע אוברקלוק כלל. המחשב בעיקר בשביל אינטרנט וכנראה גם משחקים. תודה מראש רומן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר טוב שלי החליט לקנות מחשב לראשונה בחייו וביקש ממני את עזרתי, הבעייה היחידה שהוא מתעקש שיהיה שם מעבד של אינטל. המפרט צריך שיהיה בו הכל (מקלדת,עכבר,מסך,רמקולים). המחשב כנראה יקנה בפנדה. זה המפרט שחשבתי עליו: 1 Intel Processor Core I3 530 2.93GHz Dual Core Socket 1156 550 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 260 ש"ח 1 PowerColor ATI Radeon 4770 512Mb GDDR5 PCI-E 490 ש"ח 1 Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA Black OEM 159 ש"ח 1 RAIDMAX APEX Black Gaming Case 165 ש"ח 1 Seasonic S12II-430 Active PFC 430W 295 ש"ח 1 Microsoft® Wired Desktop 400 keyboard & Mouse USB Black Oem EYD-00005 99 ש"ח …
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט עבור שימושים שיפורטו כאן. אני מעוניין במחשב שיוכל להפעיל מספר גדול של מכונות וירטואליות בו זמנית, דבר שגוזל כמויות RAM גדולות. זה הדבר החשוב לי ביותר! אני לא משחק כלל, בשום משחק, כך שאין צורך בכרטיס מסך שמותאם למשחקים. צופה בהרבה תכני HD. לא ממש חשוב לי נפח איחסון פנימי גבוה, שכן אני משתמש בשרת NAS לצורך איחסון הקבצים שלי, כך ש-1TB מספיק לי לגמרי. בנוסף, אני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה על SSD. מאוד חשוב לי מארז שקט וקריר. (המחשב יעבוד כמעט 24 שעות ביממה) התקציב של 8K הינו תקציב מקסימלי, כך שאם ניתן להרכיב מחשב שעומד בדרישות בסכום נמוך יותר, לא אכעס בנוסף, אני ארכוש את המחשב ב-IQPC, אז אם יש אפשרות להרכיב ל…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים יהיו משחקים לא כבדים מדי גראפית (למשל מנג'ר, NBA, NFS, GTA), סרטים (כרגע לא HD), והרבה הורדות (כבר יש לי הארד דיסק אחד של 250, אז לא צריך להתפרע...) אמממ.. לא מתוכנן OC בכלל. עכשיו, כמה דרישות מהמחשב: - מעבד אינטל. לא יודע למה, אבל ישלי סלידה ענקית מAMD. אז בנתיים אינטל. - צריך שיהיה במחשב כרטיס טלוויזיה, עדיף כזה שמתאים לmedia center של ויסטה. - מסך 17"-19", לא סגור אם רחב או לא... אתזה נשאיר לכם שתעזרו לי :] - מארז שקטטט!! הכי חשוב! אינלי בעיה להוציא עליו יחסית הרבה, ויש עדיפות גדולה ל NZXT Hush שמדהים ביופיו, וגם נראה מאוד מבטיח מבחינת השקט. - אם זה כ"כ משנה, אפשר לוותר על צורב DVD, כי כרגע יש לי 2, אז אפשר להעביר אחד. - מעדיף לכלול בתקציב רמקולים 5.1, כשהכי נ…
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
המחשב הקודם שלי עשה את שלו, עבד במשך כמעט 6 שנים אני לא רוצה לחסוך אז אל תדאגו לגבי תקציב, גם ככה אני קונה הכל ישירות מהיבואן מה שאני צריך זה מעבד - אני די נעול על ה2600K, חשבתי לחכות ל2011 החדשים אבל אני לא יכול לחכות אני צריך מחשב חדש ובקרוב מאוד לוח אם- היבואן ממנו אני קונה עובד כמעט ורק עם GIGABYTE לצערי, ואני רוצה לוח של ASUS, אני מקווה שאני ימצא, אז אני צריך המלצה ללוח של GIGABYTE והמלצה ללוח של ASUS זכרונות - די ננעלתי על אלו http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/memory-corsair-ddr3-16gb-kit-4x4096mb-1600mhz-vengeance-p-12361 מה אתם חושבים עליהם ? דיסק קשיח- יש לי כבר 5 הרד דיסקים של 500GB שאותם אני ילביש על המחשב החדש, ואני רוצה לקנות כונן SSD 120GB שע…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי לכולם! אז ככה, אני רוצה להרכיב שני מחשבים - אחד מהם מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכדומה אבל גם, וזה בדגש חשוב, על צפיה בטלוויזיה דרך המסך מחשב. במחשב הזה לא מתוכננים לשחק משחקי מחשב סוערים, ולא אוברקלוקינג ושום דבר רציני דומה אלא בעיקר לנ"ל ושוב בדגש גם על צפיה בטלוויזיה. המחשב הזה צריך לכלול ציוד הקפי כמו מקלדת, צורב DVD טוב ורמקולים וכמובן רצוי מסך LCD איכותי של 17 אינץ'. אם אפשר להרכיב משהו איכותי ב 3.5 אלף (למרות שמאד מאד רצוי לכיוון ה 3 יותר מאשר ה 3.5) זה יהיה מצויין. המחשב השני אף פשוט יותר כאשר מיועד אך ורק לעבודה משרדית וגלישה עם ממש מעט שימושים למשחקים הכי בסיסיים שיש (מהסוג שיש באינטרנט וכדומה). הוא לא צריך לכלול מסך בכלל אבל ציוד היקפי אחר, כמו מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-