ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
www.bestbuy.com מזכיר שוב תקציב עד 400-450 דולר לשימושים כלליים ומשחקים (עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל תודה. לא נוטבוקים בבקשה כרגע בארה"ב בקרוב חוזר וזו החנות ציוד משרדי הקרובה ביותר אליי
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם ומקווה שהיום עבר עליכם בקלות אני אשמח למפרט לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 לא כולל ציוד היקפי, מקסימום מקסימלי - עדיף טיפה פחות. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? קולנוע-ביתי, צפיה ב-1080p בטלוויזיה 45+ אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר אלחוטיים, בסביבות (ולא יותר מ-) 100 ש"ח. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אממ... לא צריך מסך\רמקולים. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. אין. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 6.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש …
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אין העדפה לאינטל או AMD שימוש בסיסי מוזיקה סרטים ומשחקים ה5770 ישמש שם למשחקים דרוש מעבד שלא יגביל אותו. ומסך 22" תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
צריך מחשב לסלון שיחובר למסך 42' HD READY PANASONIC X10 הדרישה היא למארז HTPC עיקר השימוש לגלישה.צפיה בסרטים, משחקים כגון: NBA,FIFA לא יותר מזה... בניתי את המפרט הבא: 1. לוח אם Gigabyte GA-H55UD3H 2. מארז Antec NSK2480 3. דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 750GB WD7500AADS 4. זכרון KINGSTONE DDR3 2048MB 1333MHZ CL-9-9-9-27 5. מעבד Intel Core i3 540 Tray 6. כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 9500GT 1GB PCIe 7. צורב DVD פנימי 22X LG GH22LS40 8. סט מקלדת ועכבר Logitech Wireless Desktop MK250 סה"כ עלות 2929 ש"ח האם המפרט מתאים? האם ניתן להוזיל עלויות? התקציב המקורי היה 2500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אז ככה צריך מפרט למחשב שיהיה בחנות ויהיה מיועד לאינטרנט ושימושים בסיסיים אבל שיעבוד בצורה נורמלית ולא יקח למחשב שעה לעשות כל פעולה. צריך לכלול הכל זאת אומרת גם מסך וציוד היקפי צורב מקלדת עכבר אם אפשר גם רמקולים אפילו רמקולים של 50 שקל העיקר שיצא סאונד כלשהו ולסיום רוצה גם שיהיה כרטיס מסך נפרד ולא אחד שכלול בלוח למקרה שאולי אני ארצה לשים לי איזה משחק שם כמובן לא מתכנן לשחק שם קרייסיס אז משהו בסיסי יספיק
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט בכמה דברים אז ככה התקציב שלי הוא 4200 שקל ולא יותר אפשר חריגה קלה של 50 שקל אם חייב אני מתכנן לקנות או ברשת sky pc או tms כי אני גר בצפון והכי רחוק שאני מוכן לנסוע זה עד אזור חיפה. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו ac2 או gta 4 crysis2 וכדומה.. אני משתמש על מסך מחשב של lcd של 24 אינץ' full hd כמו גם סרטי hd וגם עריכה די מקצועית לצורכי לימודים עם תוכנות כמו avid , vegas preimer ... אם רצון לעשות overclock בינוני/קל ועם דרישה למעבד אינטל i5 (ללא צורך בכרטיס עריכה אלה בכרטיס גרפי חזק כמו gtx460( חשוב לי השקט במארז אבל לא כול כך העיקר שיהיה מארז עם קירור מצוין
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד (או netbook) ללימודים.. אני מסתבכת איזה חברה לקנות ואיזה גודל וכו'.. בבקשה תמליצו לי על מחשב עם מסך בערך 14 אינץ' נראלי..שיהיה מהיר, קליל, בסביבות 2000-3000 ש"ח. תודה רבה!! מוריה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13" רצוי עם מעבד CORE I3 לפחות פחות מ 1.8 קילו עם כונן אופטי והכי חשוב - כ.מסך טוב !! מצאתי המון מחשבים טובים ואיכותיים כגון TOSHIBA R700 , DELL 4310 ועוד... אבל הם ללא כ.מסך. רק מובנה. אשמח לעזרה !!!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. פירמטטתי את המחשב נייד שלי, ושמתי ווינדוס 7 . קיצר מאז המצלמה המובנית של המחשב, התהפכה לי. הלמעלה למטה, והלמטה למעלה. ואני לא יודע לסדר את זה. פתחתי את המצלמה במסנג'ר וניסיתי לשחק עם ההגדרות שמה אבל לא הצלחתי . איך אני מסדר את זה ? בבקשה תעזרו לי כי אני מתחרפן .
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ספק מתח : טרמלטק THERMALTAKE 600W TOUGHPOWER לוח אם : GIGABYTE GA-880GMA-UD2H מעבד : AMD 1055T PHENOM II x6 זיכרון : 4Gb KIT (2G X2) 1600 G Series (Gaming) CL-9-9-9-24 כרטיס מסך : Sapphire 4890 VAPOR X BATTLESTATION 2GB או Sparkle GTX460 768MB מארז : THERMALTAKE Soprano RS 101 דיסק קשיח : WESTERN DIGITAL 1T 64MB Caviar Green האם כדאי מחשב מבוסס מעבד INTEL במידה וכן אשמח לקבל הצעה גם למפרט מבוסס מעבד INTEL? כיום יש לי מסך של PROVIEW 24" 1920*1200 5MS DVI
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
המחשב הוא למטרות לימודים כך שלא צריך להיות משהו מפציץ. זמן סוללה חשוב. בעקרון המפרט של Fujitsu Siemens Lifebook AH530-4 מספיק, הבעיה היחידה זה אחריות לשנה (רוצה 3) וסוללה חלשה. להרחיב אחריות עולה כ-500 שקל ובגלל זה אני מגיע למחשבים של דל. DELL Studio 1558 - יקר DELL Inspiron n5010 DELL Vostro 3500 את 2 האחרונים אפשר לדחוס בתקציב אבל אני לא יודע איך הם מבחינת סוללה (כמה זמן תספיק 6 תאים וכמה 9). או אולי יש דגמים יותר מומלצים? עריכה: הבנתי שעל הווסטרו אפשר לעשות חביתה אחרי כמה שעות עבודה (אז אם זה באמת כך זה פוסל אותו).
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עריכה (HD) , גרפיקה משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש : תדיר (כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים יחסית AC2 GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? נכון להיום לא מתוכנן OC אולי בעתיד האם מי שישתמש במח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב הנוכחי שלי נפטר (P4 2.6ghz) הוא היה בן כמעת 5 שנים ואני שמח שהגיע זמנו מקווה שתוכלו לעזור לי לרכוש מחשב חדש! בעיקרון אני קצת Intel fanboy, למרות ה price/performance היותר טוב של AMD. אם בכל זאת תרכיבו מפרט עם ביצועים דומים בהוזלה משמעותית במחיר אני אהיה שמח לשקול את האפשרות! השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3600 ש"ח עדיף לנצל את כולו ניתן לחרוג 200 שקלים בעיקר לטובת אמינות הרכיבים או Price/preformance 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימ…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שימושי המחשב - תחליף שולחני, יהיה שימוש בעריכת סרטים, צפייה בסרטים, עבודה שוטפת (אינטרנט ותוכנות אופיס למיניהן), ומשחקים. גודל המסך פחות קריטי פה, מה שחשוב זה החומרה של המחשב, גודל הכל יתאים הכל מ-14 ועד 17 אינץ' משקל וזמן סוללה גם לא ממש משנים כאן כי זה יהיה מחשב שולחני למעשה, אני אנייד אותו לעתים רחוקות יחסית ולנקודות עם מתח. יציאת HDMI חובה. בלוטות יתרון גדול. נפח כונן קשיח לא ממש משנה כי יש לי שניים חיצוניים, גם 120 יספיק לי, כונן SSD יתרון גדול. חובה צורב DVD, עדיפות לקורא בלוריי, לא חובה. אחריות בינלאומית לא משנה, העיקר אחריות טובה בארץ. חברה מועדפת - Dell, Asus התקציב כמו שכבר ציינתי הוא כ-9K ש"ח המחשב ייקנה בארץ. עוד בעיה שיש לי היא עם ההמלצות כאן לא ללכת בשום פני…
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הוא ביקש מימני שאני יגיד לו מה אני רוצה שיהיה במחשב ואני לא כל כך מבין במחשבים נידיים אני צריך משהו בסביבות ה 300-350 דולר. המחשב יהיה מיועד לצרכים ביתיים כאלה לא משהו מוגזם. חשוב לי מסך בסביבות ה 15". תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לתפריט הסוללה יש לי Battery #1 85% Battery#2 not present מה זה אומר ? יש מקום לשתי סוללות ? אם כך היכן ? מעולם לא ראיתי זאת... תודה על התשובה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב ושנה טובה לכולם אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב, שיהיה בעיקר לשימוש משרדי - אינטרנט אופיס וכו', אך גם סרטים מדי פעם, ואפילו קצת משחקים אם זה יהיה אפשרי בתקציב. התקציב הוא בסביבות 2,000ש"ח, וזה צריך לכלול רק: מעבד, לוח אם, זכרון, כ.מסך, ספק,הארדיסק. מה שקיים כבר אצלי זה: עכבר, מקלדת, רמקולים,צורב DVD, מסך CRT של סמסונג ומארז compucase 6A19 שחשבתי להשאר איתו, מה אתם אומרים? אני גר בקריות אז אם אפשר שהמפרט יהיה מהאיזור (KSP, OMC,TMS ועוד כמה שאני לא מכיר...)
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אני כותב פה עדכון למפרט שביקשתי לפני יותר משבוע מאחר ולאחר התייעצות החלטתי לקחת מעבד מבוסס INTEL. אני יודע שבאותו כסף אפשר להשיג ביצועים טובים יותר עם AMD אבל עדיין אני מעוניין במעבד INTEL. אז תודה לכל מי שעזר לי קודם, ואפרט מחדש את הדרישות: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. מעבד מבוסס INTEL יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמו…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
ובגלל שזה גם לגרפיקה הדרישה הטבעית היא כרטיס מסך ATI או NVIDIA. חשבתי לכיוון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10409 אשמח לעוד המלצות
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחודש הבא אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני. אני בן 22 , עובד רוב הזמן אבל מוצא את הזמן פה ושם לאיזה משחק טוב, כמו כן, עוד שנה אתחיל ללמוד באוניברסיטה וחשוב לי שהוא יחזיק ויהיה שימושי לפחות לשלוש-ארבע שנים הקרובות. כשהמחשב לא יהיה נייד (בעיקר לתקופת הלימודים) הוא יהיה מחובר לTV 32 אינצ', ע"י כבל HDMI . רזולציה HD READY. * מטרות המחשב? - משחקים (FPS, אבל בעיקר PES..מכור) , צפייה בסרטים HD על TV 32" , וכמובן OFFICE, WIN7 * גודל המסך?- לא מאוד קריטי, לא פחות מ 14" . * משקל רצוי? - גם לא מאוד קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משחקים, גם ככה הוא לא יהיה נייד. באוניברסיטה חשוב שהוא יעבוד 3 שעות רצ…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש מפרט בסכום של 3000 ש"ח ופחות. המחשב ישמש כמחשב ביתי -גם לילדים (=כלומר, משחקים ברמה טובה GTA4 וכו.) וגם לעבודות לאוניברסיטה. מבחינת ציוד הקפי- מסך - 22-24 מקלדת עכבר רמקולים איכותיים כבר יש. וכמובן הארדיסק 500 GB הכיוון הכללי הוא אינטל כי זה מה שאני רגיל אבל אני פתוח לאפשרויות תודה רבה וגמר חתימה טובה.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חבר שלי מבקש עצה לגבי לפטופ שהוא רוצה לקנות. אלה 2 הדגמים שהוא חשב עליהם : Sony Vaio VPC-F121FX/H HP PAVILION DV7T (עם מעבד i7-840QM) מה שחשוב לו בעיקר זה עוצמת מעבד (הרצה במקביל של מספר אפליקציות כבדות) ואורך החיים בעבודה על סוללה. עוד שאלה , עד כמה קריטי בימינו שיהיה לנייד כונן בלו ריי? המחיר שהוא רוצה לשלם הוא באיזור ה 7-8K אז אם יש נייד אחר שיותר מומלץ אשמח אם תמליצו... תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
HP Pavilion dv6-3010ej http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=3906 Asus G51VX-RX05 http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=473 ההתלבטות היחדיה שלי היא לגבי תועלת המעבד לעומת הכרטיס מסך. השימוש של המחשב נחצץ שווה בשווה בין שימוש ביתי (גלישה, סרטיםף טיפה עריכה וכו') לבין גיימינג עם דרישות לא הכי גבוהות, pro 10, ובעיקר משחקי רשת דוגמאות knight online, wow,mu online. המשחקים הנ"ל לא דורשים את שיא הטכנולוגיה אך חשוב לי בכל זאת שהמחשב יוכל להתמודד גם עם משחקים שיש להם דרישות מעבר (תוך חשיבה לתווך הרחוק). לכן אשמח לקבל את עצתכם בנוגע לקבלת החלטה האם ללכת על הדגם של האסוס בעל הכרטיס מסך החזק יותר או על הHP עם המעבד החדש(אשמח לקבל פרופורציות לגבי ההבדלים בין המעבדי…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קצת בעיתי למצוא לכמה זמן מספיקות הסוללות של ניידים. אני מדבר בעיקר על המחשבים של דל. יש איזה אתר שאפשר לראות שם איזה דגם מחזיק כמה זמן אם איזה סוללה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב של עד 4K. הצרכים הם בעיקר צרכים סטודנטיאלים. * מטרות המחשב - WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, תוכנות גראפיות קלות (CS4 למשל) ומשחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - שעתיים-שלוש (גם זמן הסוללה לא קריטי כ"כ) * יציאות - USB, HDMI וכל שאר היציאות הסטנדרטיות * בלוטות - לא חובה, אם יש - מה טוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320, עדיף 500 * צורב DVD - חובה * אחריות - אחריות בינלאומית פחות חשובה, רצוי אחריות טובה ואמינה פה בארץ * העדפה לחברה כלשהיא - רצוי DELL או TOSHIBA, אבל במגבלות התקציב, אשמח לכל הצעה. (יש דגמים של פאקרד בל ושל סמסונג שנראים לא רע) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין, מהי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-