עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כמו שכתוב בכותרת.. מה חוות דעתכם על המחשב מדגם ‏Acer Aspire 5740G-624G‎ הנה קישור למפרט: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10035 לפי מה שאני רואה המחיר שלו זול יחסית למפרט הטוב שלו, וזה נראה לי קצת מוזר. אז יש למישהו דעה על המחשב הזה, או יותר טוב ניסיון אישי.. תודה רבה חברים

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  2. שלום לכולם! אשמח אם תעזרו לי לבנות את המחשב שלו ציפיתי כבר המון זמן, כרגע חי עם פנטיום 4 ... אני רוצה שהמחשב הבא יהיה חזק ויטיס לי כל דבר שאזרוק עליו, מתכנן להתקין מערכת הפעלה 64bit . כמו כן הוא ישרת אותי לכמה שנים טובות. לא מתכנן oc או שילוב של שני כרטיסי מסך, בנוסף חשוב לי שהכרטיס קול יתמוך בdulby, dts וכו'. (מתכוון גם לחבר את המחשב לLCD בסלון לטובת סרטי HD) *מתכוון להשקיע מה שצריך אך אם אפשר לחסוך מה טוב! *שימושים בעיקר לתכני HD ומשחקים *מסך עם רזולוציה של 1680X1050 *אין משחק ספציפי *הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות *חשיבות השקט - 7-8 התלבטתי בין הphenom 955 לcore i5 בכדי להוזיל עלויות ואפילו חשבתי שאולי i3 יספיק לי? אבל אולי 4 ליבות ישתלם למה שעתיד…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  3. שלום לכולם..אני מתחילה בקרוב את לימודי באוניברסיטה, ולכן ברצוני לרכוש מחשב נייד.. התקציב שלי די מצומצם [רק 3,500] ואני רוצה להוציא ממנו את המירב..לכן אני מתלבטת בין 2 דגמים של מחשב: - מחשב נייד Lenovo G560 0679-3XG: בעל מעבד I5, ונפח זיכרון 2048 MB - מחשב נייד Dell Inspiron N5010 i3-330M GMA HD : שכמובן, יש לו מעבד I3, ונפח זיכרון 4096 MB..[אבל..איך אומרים? "יש לו אבא", כי זה בכל זאת של DELL] חוץ מהפרטים שציינתי אין עוד הבדלים משמעותיים בין הדגמים.. הצרכים שלי זה מחשב שאוכל לערוך בו מסמכים בנוחות, לגלוש באנטרנט..אבל מדי פעם גם להתענג על סרט איכותי. תוכלו לעזור לי להחליט מה עדיף..? האם להעדיף את המותג על המשוכלל..?? אלף תודות, מור.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום אני מתכנן לקנות מחשב של DELL כמו בלינק שאני מצרף מהחנות "שופ אילת", המחירים שם זולים משמעותית... האם למישהו יש נסיון איתה? או עם המחשב עצמו? אני מבין שהלטיטוד היא גרסה מאוד טובה של דל, אם מישהו התנסה איתה בעבר אני אשמח לתגובות http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3286 תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by nirs1,

השימושים יהיו אינטרנט, אופיס, וגם הרבה משחקי פלאש ללא כל ציוד היקפי ומערכת הפעלה חשוב שיהיה אמין, וגם החנות תהיה אמינה, מעדיף לקנות מ-SKYPC תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. Started by VailSide,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מתעסק בגראפיקה פיתוח אתרים / בניית אתרים. אני עובד עם תוכנות גראפיקה , תלת מימד, עורכים. חשוב לציין שהמחשב צריך להריץ הרבה תוכנות במקביל (תוכנות גראפיקה, עריכה ודפדפנים) תקציב של 3000 עם חריגה של כ 500 ש"ח. מדובר רק במחשב ללא מסך מקלדת וכו'. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  7. שלום, אני זקוק להמלצות למחשב לוח או נטבוק עם מסך מגע מסתובב במחיר של 4000 ש"ח בערך. * מטרות המחשב: ישמש בעיקר לגישה לג'ימייל, פתיחת קבצי PDF ו- WORD, ניהול יומן פגישות והצגת תמונות/מצגות ללקוחות. * משקל רצוי: עד 1.5 קילו * זמן סוללה: לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB * בלוטות? כן, אבל לא על זה ייפול דבר * תקשורות: כרטיס רשת, עדיף WIFI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 150G יכול להספיק בהחלט, עדיף SSD * צורב DVD: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * מסך: לפחות 8", רצוי ללא צורך בעט חרט (קפסטיבי?), מולטי טאץ' יכול להוות תוספת רושם נחמדה בזמן הצגה ללקוחות בזמן האחרון אני קורא עוד ועוד על כל-מיני מחשבים חדשים שאמורים לצאת לשוק. האם…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tepez,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. Started by Joob69,

אהלן, אני מעוניין לקנות את המחשב בדגם עם המאיץ הגרפי של אינטל GMA HD. האם מישהו התנסה עם הדגם או עם הדגם עם המאיץ של ATI (ז"ל )??? חשוב לי לקבל חוות דעת בעיקר לגבי זמן סוללה, פליטת חום ונוחות הקלדה. תודה!!! יובל

10. Started by Classify,

כמו שכתבתי באשכול הקודם השירמושים העיקרים הם: אופיס,אינטרנט,שירים,סרטים וכו.. המחשב רוב הזמן יהיה במבנים ולא בחוץ. כרטיס מסך לא חשוב (מינימום GMA HD). מעבד וזכרון רצוי כמה שיותר רצוי שלא יתחמם ויעשה רעשים של הליקופטר. וסוללה - השאיפה היא ל-5 שעות אבל אני בספק שיש משהו שמגיע לזה עם מפרט נורמלי. אחרי עזרה מכמה חברי פורום המועמדים בנתיים הם: Dell Latitude E5410 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5410-350m.htm Lenovo ThinkPad Edge 0301-DGG http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2346&catId=5 Acer Aspire 5741G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5704 ממה שאני יודע ה-דל הוא אחלה מחשב מבחינת הכל אבל קצת יקר יחסית למפרט (האם הוא …

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by ofir1992,

עוד שבועיים אני מביא סוף סוף מחשב נייד של ACER ASPIRE 4741G מהונג קונג, והכרטיס מסך של המחשב לא כל כך חזק, בעיקרון יש לו GFORCE310, עכשיו ראיתי בפורום שמישהו ציין שיש אפשרות להחליף כרטיסי מסך למחשבים ניידים של ACER, אז אני רוצה לברר אם זה באמת נכון, או שאני פשוט יקנה דגם חזק יותר. תודה לעוזרים

12. היי ברצוני לקנות מחשב נייד , חשוב לי שכרטיס המסך שלו יהיה שווה +- לכרטיס שיש למחשב HP PAVILION שיש לו כרטיס 9200 , ראיתי שהוא יכול להפעיל SIMS3 טוב , יש לכם המלצה למחשב כזה עד סכום של 4K? בתודה רוני

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  13. מדובר בנייד HP- EliteBook 6930P. פתחתי מלמטה איפה שיש סימן של כרטיס רשת אלחוטי, הוצאתי את שני חיבורי האנטנה מכרטיס הרשת, פירקתי אותו, ועדיין יש אינטרנט אלחוטי ! הוצאתי כבר עשרות כרטיסי רשת אלחוטיים מניידים, פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה כזו. יש לי 2 השערות: 1. אולי יש למחשב הזה כרטיס רשת אלחוטי OnBoard? קצת קשה לי להאמין... 2. אולי מה שהוצאתי לא היה כרטיס רשת? (קצת יותר מסתבר) אם כן - מה זה? כתוב עליו: HP SPARE 483377-001 אודה אם תאירו את עיני...

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by avishay_the_gever,

הבטריה של הלפטופ של ממש גמורה, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לגמרי אופציות לרכישת בטריה חדשה (חנויות בארץ, אמזון, איביי וכו') אם למישהו היה בדיוק את המחשב הזה ויצא לו לרכוש בטריה חדשה שיגיב בבקשה. תודה מראש, אבישי הגבר.

15. Started by rafe12,

אני רוצה מחשב למשחקים ויש לי מפרט ואני רוצה לדעת אם הוא כדאי לי או לא.............. כבר יש חריגה אז אני מנסה לרדת טיפה יותר אני בעיקר לא יודע איזה ספק אני צריך אז אם יש ספק זול יותר שעדיין יריץ את החבילה אני אשמח להצעות..... אה ואני מעדיף רק אינטל אז כל מפרט אחר אני אשמח אם תשימו דגש על מערכות מבוססות אינטל תודה! הנה הוא.... מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪965 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ₪403 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪218 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪259 כמות…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shaykeddr,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון להודעה הזו, יש לי מחשב נייד מסוג LG-R40 עם זיכרון קטן של 1GB, ניסיתי לחפש באתר היצרן את המפרט הטכני שלו על מנת לשדרג את הזיכרון ולא ממש הצלחתי למצוא איזה זיכרון אני צריך לקנות (אני יודע שזה SO-DIMM DDR2 עם 667 MHZ), אני פשוט לא יודע כמה פינים צריכים להיות בו ואם אני צריך פשוט להוסיף עוד 1GB או לקנות 2GB (המחשב תומך עד 2GB באופן כללי). האם מישהו יכול להגיב ולהדריך אותי איך למצוא את המידע שאני צריך? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

המחשב ישמש לעבודה גודל לא חשוב אצליח להסתדר גם עם 15 אם צריך למרות שאם ישנה אפשרות ל14 או 13.3 גם נחמד מספר תוכנות שירוצו על המחשב באופן קבוע: 1. sketchup http://sketchup.google.com/ 2.AutoCAD

18. השאלה אומרת הכל אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני סוגי הדגמים חוץ ממהירות השעון { 0.15 GHz } האם יש שינוי מהותי ? תודה מראש על העזרה

19. Started by GEVER1,

בהקשר ל MSI WIND U100 יש לי כרגע 1 זיכרון...אם אני יקנה זיכרון נוסף האם הגישה של ההוספת זיכרון היא ללא קושי סתומרת ברגע שאני פותח את הנייד אני רואה חריץ הרחבה ? 2. האם חייב לקנות את הזיכרון הנוסף אותו חברה ואותו תדר מגה הרץ ? 3. עשיתי עדכון לביוס עכשיו יש לי אפשרות להגביר את המעבד 8% 15% 24% למה החברה איפשרה אופצייה לעשות דבר כזה ? אני יודע שאוברקלוק הורס את המעבד וזה כל טכנאי מחשבים יודע... האם MSI ממליצים לעשות זאת ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. שלום, אני מעונין לרכוש מחשב חדש. הסכום העומד לרשותי הוא עד 5000 שקל. יש לי מספר דרישות מהמחשב: כונן קשיח 500GB ומעלה זכרון של 4GB RAM כרטיס מסך חיצוני (לא O.B) בעל יציאת למסך מחשב (VGA) ויציאת HDMI עבור הטלוויזיה מסך בעל 15.4'' (אפשר גם 15.6'') ןשתהיה לו מקלדת מלאה (כלומר מספרים בצד). עכשיו חשבתי על מחשבים מהפרמות הבאות: HP | DELL | LG | Toshiba אשמח לקבל את העזרה שלכם במציאת המחשב המתאים. תודה מראש עמיר

21. Started by KiDi,

אחי הולך לנחות שם בימים הקרובים בטיסת קונקשן בדרך לארץ של 4 שעות יש שם חנויות מחשבים עם לפטופים? מק סטור? חנויות במרחק הליכה ביציאה מהשדה תעופה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי אי פי סי אני רוצה XP כי 7 עובד קצת עם תקיעות למרות ששמתי 2 ג'יגה אפשר להתקין עליו XP?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  23. שלום רב, אני צריך מפרט מבוסס INTEL בשבילי, ללא כל צורך בציוד הקפי + כ.מסך! המחשב ישמש להכל - משחקים, גלישה, משרדי וסרטים. אני מאוד רוצה מחשב עם תמיכה בUSB3 העתידי , ושהמחשב יורכב בIQPC. תודה מראש. מה דעתכם על המפרט הזה (הכ.מסך בשביל ההחלפה בין המחשבים): מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪989 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪720 זיכרון: G.SKILL "HK" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪551 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4350 256MB DDR2 HDMI - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪180 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - S…

24. Started by ymds,

נתקלתי לאחרונה בפרסומות המיועדות לעסקים שמציעות רכישת מחשבים מרוכזת לעסקים. האם לידיעתכם ניתן לארגן מכירה קבוצתית כזו לאנשים פרטיים? יש מישהו שיודע איך זה מתבצע? במידה וזה אפשרי, מה דעתכם לארגן מכירה כזו בקרב משתתפי הפורום? נראה שפער המחירים גדול יחסית, ולסטודנטים זה יכול להיות מצויין... הנה דוגמא לבאנר שנתקלתי בו בשיטוטי אחר מחשב ב-ZAP (מישהו מכיר אותם? / יודע איך זה נעשה?) http://broknerneta.pas-rahav.com/dell/f5/cms/ יהיה נחמד אם יוזמה כזו תצא לפועל, אני אשמח להשתתף בה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by tola,

היי חבר'ה יש לי תקציב של 4000 למחשב של גיימרים לא כולל מסך כמו שאתם רואים בניתי מפרט למחשב (לא כולל מאווררים ) הפסק כוח מובנה במארז אני צריך תעזרה שלכם בהמלצה של המפרט, שינוי חלקים. ואולי גם יצליח לחסוך כסף.תודה רבה מראש Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray :ש"ח981 Rלוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R 1049 ש"ח זכרון פנימי :360 ש"ח DDR III 1600Mhz 3x1GB Kingston HyperX Triple Channe דיסק קשיח:222 ש"ח Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיס מסך:935 ש"ח Sapphire ATI Radeon HD 4870 1GB GDDR5 HDMI Vapor-X מארז:777 ש"ח Thermaltake Elements G 2x200mm + 230mm + 500W PSU המחשב הורכב באתר של tms אגב אם מישהו קנה מהם מחשב אשמח אם תמליצו לי עליהם …

• 5 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים