ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
מחשב לשימוש בסיסי + משחקים אינטרנט אופיס סרטים ומוסיקה ללא מסך ללא ציוד היקפי נא ליידע אם חסר משהו אין מגבלת תקציב. ממש פורום חביב אתם לא נותנים מקום לטעויות וכל אחד עם החוכמה שלו. אם תקרא בגוף ההודעה את השימושים למחשב לא היה צורך לתת מפרט לשיגור טילים בנאסא. למרות שציינתי ללא מגבלת תקציב לשימושים שביקשתי אני מניח שזה בעלות מקסימום 2400 ש"ח. מקווה לשמוע הצעה יותר מסבירה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כמובן שלא יהיה כלול בו עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך שהמעבד יהיה אינטל פנטיום 4 (אני מצטער יש לי נטיות לזה) וזהו וכמובן שזה יהיה מחשב למשחקים! ושהכרטיס מסך יהיה פצצה.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נקנה מתישהו לקראת סוף 2003. במפרט: P4 2.8Ghz Northwood(478) Asus P4P800 Deluxe (865PE) 1GB Dual DDR400 (512X2) 120GB Western Digital 7200 8MB SATA Leadtek Geforce 5600 Ultra 256MB Toshiba DVDX16 + LG DVD+-RWX8 + LG CDRWX52 כיאה לכרטיסי מסך, הכרטיס שלי הזדקן מאד. חקרתי הצעות של אנשים במספר פורומים לשדרוג מחשב כזה בפחות מ1500 שקל. חיפשתי את החלקים באינטרנט ומצאתי אותם במחירים יפים. האם שווה לשדרג למפרט הבא: Intel Pentium D 820/805 ?Asrock 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? 1GB Dual DDR400 (512X2) 120GB Western Digital 7200 8MB SATA Point Of View 7300GT/7600GS/7600GS Sonic (PCI-E) Toshiba DVDX16 + LG DVD+-RWX8 + LG CDRWX52 (החלפת המ…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימיניג,עריכה בפוטושופ ובADOBE AFTER EFFECTS ,צפייה בסרטים.... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מתלבט בין 15.6 ל17.3 אשמח אם תמליצו מה כדאי ,המחשב הוא גם לבית ספר ,ולא חשוב אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנ8ות מחשב חדש עד 5500 שקל הוא מחשב על זה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM ¤1535 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-5600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤585 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops ¤330 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE8002GK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1596 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Raidm…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, כרטיס מסך GTX470 אמור לעבוד טוב על ספק כוח Antec NEO Eco 520W שנקנה לפני חצי שנה ? במחשב יש גם מעבד i5 2500k. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניה בארה"ב * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף מקלדת טובה (כמו של ThinkPad למשל) * משקל רצוי? פחות משמעותי, רצוי לא יותר מדי כבד (מעל 3 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משמעותי, סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, עדיף SSD אם אפשר אבל אני יכול גם לקנות בנפרד ולהחליף * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך מפרט למחשב למטרת משחקים , לא צריך ציוד הקפי , המחשב יחובר אולי בעתיד למסך LCD 19" , תנסו ממש להוציא את המקסימום מהתקציב , אין עדיפות לחברה מסויימת תרכיבו מה שנראה לכם הכי מתאים וחסכוני לתקציב , לא מתוכנן OC , עדיף שלא ירעיש יותר מדיי מפני שהוא יהיה בחדר שינה.. , עדיף להתקרב כמה שאפשר ל2000 ש"ח אבל אם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי בין מפרט ב2000 למפרט ב-2500 אז תציינו את זה ותבנו לפי זה..אני צריך שיהיה מחנות בצפון , הבנתי ש-TMS טובים , אם כן אז עדיף שתבנו משם . תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב. אחרי כל השינויים והשיפורים מהת'רד שפתחה הילה, הנה מה שנשאר. הכוונה היא ליצור מחשב (בלי הרד דיסק וCD) שיחליף את העגלה הקיימת (נרכשה ביולי 1999). מה שאני עושה עם מחשב עכשיו זה דיי אינטרנט ותיכנות, אבל בהינתן מחשב יותר רציני, משחקים בהחלט באים בחשבון (המשחק האהוב עם המחשב הישן: CIV1 בגרסת EGA). המפרט: AMD Athlon XP 2100+ - 643 Epox 8RDA+ - 736 TT Volcano 7+ - 115 DDR-RAM 512MB 3200 (Winbond) - 596 Sapphire RADEON 9500 Pro - 1172 Compucase HEC Midi Tower CI-6A19+300W P/S - 324 ------ 3586 (3516 במזומן - כל זה באיזה חנות ברשת, אני אשמח לקבל בפרטי עוד כתובות של חנויות לצרכי השוואה). הרד דיסק יש לי (40G/7200rpm של WD) וDVD/CDRW יש לי (combo - philips) כך שנראה לי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מפרט שיכלול: 512MB צורב (DVD עדיף) מעבד מספיק חזק ל VISTA (כאשר אני אוסיף זכרון) מארז וספק לא ג'נרי דיסק 40 או 80 מספיק אם אפשר עד 1700 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי להלן השאלון 1. 3000 ש"ח א) אפשר לנצל את כל התקציב ב) 100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (בעיקר למשחקי blizzard כמו : overwatch,heroes of the storm ולחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בסרטי HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי כן אני צריך עכבר , מקלדת , רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר בראשון לציון ונייד אז אין בעיה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ברגע …
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אז ככה, התקציב הוא 4000 ש"ח והמטרה היא רב שימושית (משחקים לא כבדים במיוחד, סרטים, אינטרנט וכו'..) ללא מסך, ללא OC וללא תוכנות... הדרישות הן- 1. שיעבוד כמה שיותר מהר וכמה שיותר חלק בעבודה השוטפת על המחשב (לדעתי כדאי מרובע ליבה והכרחי 4GB זכרון). 2. דיסק קשיח 500GB. 3. שיהיה שקט יחסית (לא עניין קריטי). 4. שיריץ משחקים ברמה נורמלית עד הטווח הלא רחוק במיוחד (חשבתי על ה 9600GT). 5. שיהיה ניתן לחבר אותו לטלוויזית LG LCD 37" שנמצאת בחדר (HDMI). 6. שיכנס לתקציב איזה סט מקלדת ועכבר אלחוטי חביב (לא משהו רציני - עד 200 ש"ח ואם זה מה שיגרום ללחץ אפשר לחרוג מהתקציב באיזה מאה שקל גג). תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני עוזר לשותפה שלי לקנות מחשב. היא לא צריכה שום דבר חזק מידי, אבל היא כן הולכת לראות עליו קצת סרטים, ויותר חשוב, היא עובדת עם photoshop. יש לנו כבר מעבד E6750 (אני יודע שזה קצת מוגזם, אבל את זה כבר יש...), מה שמשאיר אותנו בערך עם 2500 שקל. היא רוצה מסך 19'' ונראה לי חשוב שהוא יהיה מוצלח. בעיקר מבחינת איכות תמונה (אני מתכוון שיותר חשובה הצבעוניות ועומק התמונה מאשר קצב רענון מטורף למשל...) אני הגדרתי לה את התקציב ובעיקרון איימתי עליה בעוד 1000, אז אם זה מה שיעשה לה טוב באמת, אפשר להגמיש. פשוט לא ידעתי להעריך באמת כמה צריך להשקיע בזה. יחד עם זאת, הילדה לא שוחה בכסף אז לא להתפרע תודה חברים!
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חברים, אני עוד כמה שעות טס לארה"ב ומעוניין לרכוש מחשב נייד. שלא ישקול הרבה, לא חשוב מותג, אני מתכנן לכתוב בו וליעל אותו לעבודה משרדים ואולי לצפות בו קצת בסרטים (לא יותר ומשחקים אשאיר מחוץ לנייד) חשוב מאוד שיהיה נוח לעבוד בו ונוח לכתוב בו. אין לי הערכת מחיר בעיקר כי אני לא יודע מה המחירים בשוק, אבל אשמח לכל המלצה מניסיון או מהיכרות (-: אני רוצה להזמין את המחשב הנייד הייעודי כמה שיותר מהר. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מחשב נייד קצת ישן של חברת DELL מדגם INSPIRON 6000 . מאז שפגשתי במחשב הוא היה מאוד איטי וחסר תועלת . כשבדקתי טמפ' ראיתי שהמחשב מגיע למספרים מטורפים . 70 - 80 למעבד - וכמעט 50 ל-HDD . (ראו תמונה ) URL=http://imageshack.us] הבנתי שכבר משהו לא בסדר . תפקוד המחשב מאוד מאוד איטי ומעצבן - עד שעולה יישום או כל דבר אחר לוקח שעות המתנה ! כמות ה-CPU של המחשב עומדת מעל 70 ורוב הזמן 100% . נ.ב קרה לי אתמול שהמחשב נכבה פתאום ( כנראה מהטמפ' הגבוהה ) . הגרף תמיד למעלה או שעובד בקצב מטורף ולא נח . הזיכרון גם נשאב מהמחשב בפעילותו . כרגע אני סורק ווירוסים במחשב , מצאתי פה ושם אני עדיין עובד על זה . [אבל השאלה שלי היא = מה עושים עם הטמפ' הגבוהות הללו &am…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי לא מעט מפרטים בפורום שהמלצתם לאנשים והרכבתי לעצמי משהו - אשמח מאוד לשמוע חוות דעת תקציב: 3K (אפשר חריגה של כמה מאות שקלים אבל רק עם זה באמת שווה את זה) מטרות: שימוש כללי +משחקים משחקים: אני אוהב לשחק מדי פעם (crysis, COD) אבל לא חשובות לי ההגדרות הכי טובות ציוד הקפי: רק מסך שונות:לא צריך הרכבה. בגדול אני רוצה שזה יהיה מחשב שיריץ משחקים בצורה טובה אבל כרגע אין לי מספיק כסף ולכן לקחתי לוח עם כ.מסך מובנה ואוסיף כ.מסך נפרד עוד איזה חצי שנה (סדר גודל של 4870). כנ"ל לגבי המעבד - לקחתי אחד שנראה לי בסדר כרגע ואשדרג גם אותו ביחד עם כ.מסך (למשהו כמו X3 720 או יותר טוב, תלוי כמה סכף יהיה לי). בחרתי מסך טוב כי אני רוצה שהוא ישרת אותי הרבה זמן גם אם אחליף את המחשב עו…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חשבתי על ללכת על אחד המחשבים הניידים הבאים: 1: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: Acer one D250 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=acer 2: המחשב הנייד הראשון שמופיע דגם: X130-L.A7B1E Atom N270 1.6GHz http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=LG 3: המחשב הנייד שמופיע דגם: Compaq Presario Mini 110c-1020ej http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&made=hp אם למישהו יש משהו יותר טוב להציע שירכיב לי בבקשה. חשוב שיהיה מKSP! כעקרון למחשב צריכה להיות סוללה כמה שיותר טובה,ושיהיה אפשר להריץ עליו OFFICE,SKYPE בקיצור עבודה משרדית. ועוד משהו! כל הכבוד על העיצוב החדש בפורום! מזמן לא נכנסתי לפורום אז אין לי מושג כמה זה חדש. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות/ מקסימליות, full hd מתלבט לגבי גודל המסך. 27" או גדול יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני הולכת לקנות בקרוב מחשב נייד , כבר מצאתי מחשב שנראה סבבה לגמרה אני רק צריכה חוות דעת על המחשב הספציפי הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...3-4055150.html בעיקרון הוא מיועד למשחקים כמו WOW וAION למשל... השאלה היא אם הנייד יריץ את המשחקים חלק בFPS גבוהה בלי תקיעות (הכרטיס מסך שלו טוב מבחינת ניידים? ולאיזה כרטיס הוא משתווה בנייחים?) תודה רבה לעוזרים! (אם יש לכם המלצות למחשבים ניידים אני אשמח לשמוע)
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המחשב לעבודה משרדית ולמשחקים קלים אני לא צריך ציוד הקפי ולא כרטיס קול איכותי - מובנה על הלוח העדפה שלי היא לאינטל וחשוב לי שהמחשב יהיה שקט כי הוא בחדר שינה התקציב יכול לחרוג קצת.... אם יש לכם ביקורת או דברים לשנות אז בכיף! ותודה מראש לכל העוזרים: המחירים בצד ימין... thermaltake bech vx black vf4000bns======456 pentium 4 socket intel desktop board dragontailpeak dp 35dp ====475 intel core 2 duo cpu: intel core 2 duo e6750 2.66g 4m 1333fsb ====936 210 ====DVR-212DBK pioneer wd3200ks 320gb sata2 7200rpm 16mb ====365 DDR II 667Mhz==== 340 1GB Kingston שתי יחידות! pci express : asus pcx geforse en8500gt===456 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בע״ה אני מתחילה ללמוד רפואה השנה ואני רוצה לקנות מחשב נייד. אני יודעת פחות או יותר מה הדרישות שלי אבל לא יודעת מה זה אומר בפועל. אני לא אגור בבית ולא יהיה לי מחשב שולחני פרט לספריות, אני רוצה שהמחשב יחזיק לי מעמד לפחות 3-4 שנים, הסוללה צריכה להספיק לכמה שעות טובות והוא צריך להיות די קל. אני חשבתי על הדגמים של DELL, כשגודל המסך שלי צריך להיות ״14.1-״13.3. אשמח לקבל המלצה לגבי דגמים שיהיו רלוונטיים עבורי, ואשמח גם להמלצות נוספות אגב, קראתי כבר את המדריך לקניית מחשב נייד לפני שכתבתי את ההודעה. תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
את האמת אני אפילו לא יודע אם זה קשור לכאן.. אם כן אז כן, ואם לא אז תעבירו לאן שזה צריך להיות.. שלום רציתי לשאול שאלה על מפרטים... השאלה שלי: כשאני נגיד בונה מפרט של מחשב כמו זה למשל: AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 ¤550 1 ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 ¤550 1 RAIDMAX Scorpio 868 Black ¤415 1 FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm ¤260 1 ARCTIC COOLING Silencer 64 ¤ 55 1 1 620 ¤ DFI INFINTY NF4 1 ¤1,045 Gigabyte nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB האם מפרט כמו זה למשל כולל בתוכו? ::: {לא חייב דווקא זה סתם דוגמא} [1} יציאות:כמו usb,agp, pcie, ויציאות מדפסת עכבר מקלדת וכ"ו וכ"ו?[2} 2} והאם הוא כולל בתוכו: כרטיס קול,…
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מפרט למשחקים כמו Half Life 2. Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ASUS P5N-E SLI PQI DDR 667MHZ 2048MB(1024x2) Sapphire Raedon X1950PRO 512MB PCIE (נקנה מ EBAY). המארז זה חבילה שבאה עם מקלדת + עכבר של Microsoft + ספק 500W ג'נרי (אבל יש לי כבר ספק טוב). סך הכל 2,800 ש"ח (כל חלק נקנה בנפרד). סך הכל לקח לי חודש וחצי לחסוך לכל =]
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך: מעבד, לוח, זיכרונות, דיסק קשיח, מארז, כרטיס מסך. אני כבר נוטה להצעה מסוימת, כמו: AMD T-Bred 2400+ Asus A7N8X 2x256MB Samsung Original PC2700 WD 40GB w/8MB TASK TK3001 LeadTek Ti4200 128MB ViVo AGPx8 אני די מוטרד מאי האיזון בין המעבד ופלטפורמת ה NFORCE2 לבין כרטיס המסך. כן, המחשב ישמש בעיקר למשחקים אבל לא רק... על כל פנים, אני גם מוכן לקחת מעבד חלש יותר אבל מי יבטיח לי שה T-BRED במהירות 2200+ הוא מדגם B, ולא A? האם יש בכלל T-BRED-ים מדגם B מתחת ל 2400+, או שרק קניית 2400+ (ומעלה) יבטיחו לי את השגת דגם זה? בכל מקרה, חוץ מהיכולת לשנות את המולטיפליי גם למעבד שהוא Factory Unlocked, איזה עוד יתרון יש ל T-BRED B על פני ה A בהנחה שהם עובדים בתדר שעון זהה? אני ב…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-