ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש את המחשב הנ"ל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t7100.htm עם התוספות 2GB זיכרון (2*1G) + וינדוס ויסטא + 120GB 7200RPM דיסק . סה"כ יוצא 6500 ש"ח. רוצה חוות דעת על החנות notebookclub . האם יש אופציות להנחות אם הרכשיה תהיה במזומן. חוות דעת על המפרט תתקבל בשמחה גם . תודה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הייי אחרי המון זמן שלא נכנסתי לפורום, שאלה קטנה הביאה אותי לפה. יש ברשותי Dell Vostro 3300 עם הזכרון הזה? איזה זכרון לא יקר (2GB) יתאים לי ל Dual Channel ? תודה מראש, יאן.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ ושמתי לב שיש מעבדים בכל מיני לפטופים עם מהירות בסיס נמוכה. למשל הלפטופ הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37502&site-search=dell מהירות הבסיס שלו היא 1.3 GHZ והיא יכולה להגיע עד 3.9 ghz. האם זה אומר בפועל שרוב הזמן המחשב שלי יהיה בעל מהירות נמוכה? במהירות נמוכה אני מתכוון לאיך המחשב מגיב. האם הוא זריז בפתיחה של תוכנות, חלונות סייר קבצים וכו', או מתעכב והכל איטי יותר? האם בתוך התוכנות עצמן הוא יהיה זריז או איטי יחסית? (ראוי לציין שרוב הזמן לא עושים במחשב שימוש כבד, אלא סתם עריכה בלופה, אינטרנט, ג'ימייל וגם זום מדי פעם (ולעיתים רחוקות גם קצת פרמייר)) להשוואה, יש לנו לפטופ שנקנה לפני 9 שנים (dell …
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
- 3 followers
-
-
זה המפרט שהרכיבו לי פה באתר.. בעקרון, אני צריך מחשב למשחקים ואינטרנט. סך הכל, המינימום שאני רוצה הוא להפעיל משחקים כדוגמת CRYSIS על המקס בצורה חלקה. שווה להוסיף כסף ולקנות את מעבד הE7400 במקום הE5200? אני שוקל להתעסק בOC..ה5200 עם הלוח אם והמאוורר שבמפרט יאפשרו לי? כשיש בכלל טעם לקנות מעבד 7400 בהשוואה לשאר המפרט ולמטרת קניית המחשב בכלל[גיימינג]? אני מתכנן לקנות בנוסף מסך סמסונג T220 22 אינץ. מהידוע לי זה מסך מאוד איכותי. ידוע רק למישהו אם הוא תומך בHD? איך המארז Compucase 6C28 Midi Tower? מבחינת קירור ונוחות, אין שום בעיה? אחרי הכל הוא זול מאוד... תודה רבה. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 1 370 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כ…
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-M Intel 865G Motherboard (HT, FSB800, SATA, VGA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2.0) [ ¤ 652.49 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory [ ¤ 705.73 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 113.42 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 156.9 ] 1 Ca…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות מחשב HTPC לסלון, שיהיה מסוגל לנגן את כל קבצי הוידאו הקיימים, בכל הפורמטים ובאיכות מקסימלית. שגם אם יהיה סרט ששוקל 40GB אפשר יהיה לראות אותו ללא בעיה. המחשב יתחבר לטלויזיה 40 אינץ' דרך HDMI. רצוי שאפשר יהיה גם לשחק מדי פעם במחשב, אולי לא משחקים כבדים מדי, אבל שתהיה אופציה כזאת. חשוב מאוד שהמארז יהיה יפה ואסטטי, שלא יעמוד משהו מכוער באמצע הסלון. בנוסף, חשוב שיהיה שקט. כמובן שיתחבר לאינטרנט. לא יודע לגבי שלט, תעזרו לי להחליט, וגם לא יודע לגבי מסך LCD על המארז. מקווה שלא שכחתי שום דבר. תקציב סביב 4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג, אפשר גם קצת פחות. ללא מסך. ללא ציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. לסיכום: שימושים: סרטים בכל האיכויות ומשחקים בינוניים (PES 2011) בהגד…
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Notebook.97470.0.html
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 620.82 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 765.87 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 248.12 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD [ ¤ 114.46 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 762.07 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 982.34 ] Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.22 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 131.86 ] 1 CD-RW…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
-
אהלן. קודם כל, יש לי שאלה. האם נטבוק מספיק לצרכי סטודנט? כי אני התעסקתי קצת עם נטבוק אחד, (ה-MSI Wind U100) וראיתי שהוא דווקא סבבה.. מה אתם חושבים? בכל אופן אני די נעול על נטבוק, אז הייתי מעוניין לקבל מכם המלצות לנטבוק מומלץ במיוחד, באזור ה-2000 ש"ח. זה הולך להיות מתנה לאחותי אז אני מעוניין במשהו גם מעוצב וגם איכותי.. ולא אכפת לי להוסיף כסף (כמובן במסגרת שרשמתי). תודה רבה וחג שמח, דוד.
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
Core 2 Duo E8400 Gigabuyte Ga-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Sapphire Radeon 5870 HD 1GB GDDR 5 Samsung HD103UJ 1 TB Coller Master RC-690 Nvidia Edition Seasonic 500W SS-500 אין אחריות על הרכיבים. תודה!
-
שלום.. ברשותי מחשב נייד של טושיבה בן שנתיים.. בחודשים האחרונים ישנה תקלה במחשב שהוא קורס/נכבה ללא אפשרות של הדלקה מחדש ע"י כפתור ההדלקה. זה קורה הרבה מאוד כשאני פותח את המחשב לאחר לילה שלם במצב שינה או כשאני מפעיל אותו מאפס, אחרי 2-3 שניות של התחלת הפעולות שלו הוא קורס. רק במידה ואני מוציא את כבל החשמל מהמחשב ומחבר שוב זה עובד (אני עובד ללא סוללה). עליי לציין שהסוללה לא נטענת כראוי, פעם נטענת ופעם לא, היא מראה אותם אחוזים תמיד. המחשב כבר לא באחראיות, הדבר קרה גם כשהוא היה באחראיות - שלחתי אותו למעבדה של טושיבה בתקופת האחריאות והם החליפו צורב והרד דיסק ולא עזר.. בפעם השלישית הם אמרו לפרמט ולהתקין מחדש - לא עזר! מה יכולה להיות הבעיה?? יש סיכוי שזה הספק כח?? בגלל זה גם הסולל…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני מפרט לגיימינג ב5500 אז הצעתי לו את זה: AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY SAMSUNG DDR 512MB 400mhz x2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII Sapphire Radeon X800XL PCI-e 256 MB Retail NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan Sunbeam Samurai BLACK יש למישהו רעיון אחר? והוא לא מתכנן OC
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1. התקציב שלי הוא 2600 ש''ח 2. מטרות המחשב הם: משחקים כבדים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן : צורב DVD, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן לחברה www.SKYPC.co.il בראשון לציון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא העיקר הפרטים! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, אני שם ווינדוס 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא, אבל צריך שיהיה שקט ולא רועש מידי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? בכלל לא! 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. משחקים כגון : GT…
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? עד 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מקווה שיריץ DIABLO III ויאפשר לי לערוך סרטונים ליוטיוב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש גלישה באינטרנט ומעט עריכת אודיו ווידאו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 20" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? DIABLO III בלבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא הכי מבין במחשבים ולכן מאוד אעריך את תמיכת הכן מבינים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -משחקי מחשב עולם פתוח דוגמה Fallout 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).p1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך המלצה למחשב + מסך עם הדרישות הבאות : המחשב יהיה מיועד לצפיה בסרטים ולגלישה באינטרנט ולא הרבה יותר מזה. אין צורך בווינדוס. אין צורך בציוד היקפי מלבד מסך, אך הדרישה למסך היא שהוא יהיה כמה שיותר גדול, כלומר לפחות 24' עם שאיפה ל 26' (אני יודע שזו בקשה מוגזמת לתקציב אבל מה שאפשר) אפשר במידה וצריך לחרוג בין 100 ל 400 ש"ח מהתקציב אך רצוי כמה שפחות . בנוסף לכך אשמח שהמפרט יהיה מחנות באיזור ירושלים. תודה מראש על העזרה! אם צריך עוד מידע אשמח להוסיף
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
תקציב 6000 ש"ח מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית! (אולי קצת סרטים..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומטה.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI , VGA * Bluet…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במצית נייד שיהיה דיי קל (נגיד 2קג או 2.5 לא יותר, כמובן שפחות אדיף) מסך 10~14 לא יותר קטן\גדול וגם בפחות מ10,000 (נגיד סביבות ה8000 יהיה נהדר) תודה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לוכלם, הזמנתי מעבד ולוח I7 3770K ו-DZ77RE-75K. בנוסף ישנו כרטיס מסך: Gigabyte 560TI windforce וHDDים. אני צריך עזרה בלהרכיב את שאר המחשב התקציב כאמור 2k בערך, אם יש אפשרות להגדיל באופן משמעותי את יחס העלות תועלת אפשר לדבר גם על חריגה מהתקציב. תשובות לשאלות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי ביחס עלות/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
עובר בדרך חזרה לארץ בהונג קונג וחשבתי אולי ישתלם לי לקנות שמה מחשב נייד (וגם פוקט פי סי) אני צריך נייד בסביבות 500$ מסך 15 לא רחב אולי למישהוא יש המלצות לחנות טובה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1.התקציב המירבי למחשב הוא 7000 ש"ח,יש אפשרות לחריגה לפי הצורך. 2.השימוש המרכזי של המחשב הוא להפקת מוזיקה(משתמש בתוכנה Cubase 9.5 למי שמכיר ועוד פלאגינים שדורשים תגובה מהירה). 3.יש צורך במסך. 4.יש לי הארדיסקים ככה שאני לא צריך עוד מקום אחסון אבל אני די בטוח שבשביל תגובה מהירה אצטרך SSD בגודל 1-2 TB (התוכנות שוקלות בערך 750 GB) 5.שקט פעולת המחשב חשובה אבל עדיין תלוי במחיר. 6.לא מתוכנן אוברקלוק 7.יש לי לפטופ Lenovo Ideapad y700 שנשרף לו הלוח האם והיה בו מערכת הפעלה, אם יש אפשרות להעביר את הרישיון אז זה פגז, אם לא לצערי אני צריך מערכת הפעלה. 8.אין העדפה בכלל, מצידי לקנו…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב. חבר צריך מחשב לאוטוקאד (בעיקר) בכ4000-5000 שקלים. חשבתי על מעבדי AMD החדשים. יש עדיין יתרון לכרטיסי קוואדרו על הכרטיסים למשחקים? להלן השאלון שמילא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad - פרנסה , Photoshop - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרז…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום שבוע טוב, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים, מטרות שימוש רגילות (אינטרנט, סרטים, אופיס וכ׳ו) ושיוכל להריץ משחקים קלים סגנון Starcraft עם דרישות כאלו: גודל מסך מועדף הוא 15', התקציב הוא עד 3700 ש״ח. אם לא אפשרי אודה אם תציעו מחשבים נייחים במקום. תודה מראש [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
למישהו יש דעה בנושא, מנסיון אישי ? כי יצא לי לעבוד על N500 שמותקן עליו Vista וזה היה די זועתי. אז איך הוא עובד עם XP ? יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-