עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TheDM,

שלום, המלצה למחשב נייד שיקנה בארה"ב בימים הקרובים - תקציב עד 1100$. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטנרט ,תכנות ופיתוח, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6, לא חשוב סוג המסך. * רזולוציית המסך? HD, עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב עצמו יהיה רוב הזמן נייח בבית, אבל מדי פעם צריך להסתובבב איתו. שלא יהיה מאוד כבד אבל אין צורך בultrabook. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף מאוד שיהיה כונן SSD (אפשר נפח קטן בשילוב של כונן HDD רגיל). אם לא עדיף כונן במהירות 7200RPM. אם יש רק כונן SSD אז לפחות 128GB …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים ?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית ( דו מימדית , סרטים , או תלת מימד?) וללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080 , ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , V…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SUBX2,

1.7GH מעבד זיכרון 256 40 GM GE FORCE 2 MX 400 שידרוג עד 2000 שח

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by domuzy,

מכל מה שעברתי בפורום, לא מצאתי משהו בתקציב שלי למטרת משחקים כבדים (HL2, WOLF3 וכיו"ב). אז ככה, אני עוד ביררתי באיזור חודש מאי-יוני, כשהקו המנחה היה כרטיס מסך רציני (אז זה היה הSAPPHIRE 9800PRO), ואני לא יודע מה השתנה מאז. חוץ מזה, הציעו לי AMD יותר מאינטל, אבל אני לא סגור על שום דבר ספציפי. לא צריך: מסך, פלופי, צורב/CD, מקלדת, עכבר ורמקולים! וגם בלי מארז מפואר (רק שיהיה גם עם USB מקדימה וספק איכותי) דגש על מעבד חזק, לוח אם טוב וכרטיס שלא יעבור את ה1400ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by Spinier,

מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤987 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם ASUS P5Q SE ¤597 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31203 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤329 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe ¤1359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤132 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ¤425 כמות:1 http…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחר בחינה מעמיקה של הפורום, בניתי מפרט סביב ה- 1700 ש"ח. יש לי מספר התלבטויות לגביו, שאשמח לשמוע את דעתכם. המחשב באופן כללי נועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, הורדות, וקצת סרטים. אין חשיבות גדולה לשדרוג עתידי, ועדיף רמת שקט סבירה (7/10). זה המפרט שבניתי (בהתאם למה שקראתי כאן) וההתלבטויות בתוכו: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪393 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 או [glow=red,2,300]להסתפק בכפול ליבה של AMD (מה הרווח שלי בשימושים היחסית בסיסים שלי בליבה משולשת)[/glow] Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 או [glow=red,2,300]GIGABYTE GA-73PVM-S2H (כמו שמופיע במפ…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by omrit,

היי, אני מעוניין בנייד הבא: (dell inspiron n5110)- ----- [table][tr][td]מעבד[/r][/t]Intel® CoreTMi7 Processor 2670QM 2.2GHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache[table][tr][td]מסך רחב 15.6[/t]HD (720p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[table][tr][td]רזולוציה[/t]1366X768[table][tr][td]כרטיס מסך[/t]NVidia GeForce GT525M 1024MB[table][tr][td]דיסק קשיח[/t]750GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[table][tr][td]זכרון פנימי[/t]8GB DDR3 1333MHz dual channel[table][tr][td]משקל[/t]משקל התחלתי 2.38 ק"ג[table][tr][td]אחריות[/t]שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח[table][tr][td]אחריות סוללה[/t]שנה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  9. אהלן, לאחרונה התייעצתי כאן על שדרוג המחשב שלי. המליצו לי לחכות ליציאה של מעבדי אינטל דור 13 כדי שיירדו המחירים של דורות קודמים וכך עשיתי. דור 13 יצא, אז מתייעץ עכשיו על שדרוג המחשב שלי בטווח זמן מיידי: יש לי מחשב נייח מתיישן שרובו נקנה לפני 9 שנים. משמש לגיימינג וכמחשב ראשי. הוא לא סוחב בקלות משחקים של השנים האחרונות בהגדרות גרפיקה בינוניות+. עם הזמן שדרגתי את כרטיס המסך ל-GTX 1070ti ואת ההארד דיסק העיקרי מ-HDD ל-SSD. אני מבין שהצעד הבא הוא החלפת מעבד+לוח אם+RAM ואשמח להמלצות. חשוב לי שהמפרט החדש ייתן לי שקט לכ-5 שנים מבחינת שדרוגים, למעט החלפה של כרטיס מסך. אני מעדיף שלא להחליף חלקים מלבד מה שרשמתי, אבל אם (למשל) ספק הכח אינו מספיק למפרט החדש, ברור לי שזה …

10. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וועריכת וידאו קלה, פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר פרו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

11. Started by Frungy,

מה דעתכם על: MSI CR500: מעבד - Intel Dual Core T4500 2.3Ghz זכרון - 3GB 320GB מסך 15.6" כ.מ. 8200M G. אחותי קנתה את המחשב מאייבורי ב3.1K (אני יודע שהיה צריך להתייעץ, אבל ניחא). בכל אופן, אפשר להחליף בתוך יומיים ממועד הקניה, אז אני אשמח לשמוע הצעות טובות יותר. או שהוא סבבה תודה מראש כמובן.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000, ללא חריגות. אם חייב בעקבות הדברים שאני מבקש וכותב למטה אז אשמח לקבל הסבר וגם מפרט תואם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Rainbox Six Siege, CSGO, APEX LEGENDS - בעיקר FPS תחרותי גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרגע מושך איתי כ. מסך 1080GTX הלאה ומתכנן להחליף ל-4070 או 4080 - לא החלטתי עדיין. 4070 אמור לצאת לקראת מאי. אז בינתיים שהחומרה ה…

13. Started by tico,

אני מחפש מפרט למשב חזק אשר ישמש כמחשב עבודה. אין לי צורך ב-OC אבל אני ישתמש בורטואליזציה (VMWARE). התקציב עד 4500 שקל. מעדיף מעבד אינטל (Q6600 ???) יהיה נחמד כטיס מסך תומך DX10 אך לא חייב. וללא מסך. תודה.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  14. חבר שלי מתעסק בעריכת וידאו עם התוכנות פרמייר ואביד. הוא מחפש מחשב חזק שיתאים לו לעבודות שלו ולגלישה באנטרנט. הוא לא משתמש במחשב למשחקים. נתתי לו הצעה אך הוא מבקש לשמוע דעות נוספות. התקציב שלו הוא בסביבות 7000 שקל. הדרישות שלו הם כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם שני מסכים כשבכל מסך הוא יכול לראות דבר שונה. מסך lcd + שני hd אחד לעריכה+סרטים+חומר גלם(תופס המון מקום) והשני למערכת הפעלה ולשאר הדברים. ההתלבטות שלו היא לגבי המעבד Athlon amd או intel DUAL-CORE? מה דעתכם חברים ??? ותודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לטובת עריכת וידאו ותמונות, זהו מחשב עבודה ולא משחקים. התקציב שאושר עבורו הינו 10,000 שקלים. עליו להכיל זיכרון מספיק כדי לאכסן גם את הארכיון עליו. התוכנות הינן: After Efects PhotoShop Premie אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט מתאים, מרחב העבודה פה הוא מאד גדול...

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by ronoz,

שלום, מעוניין לרכוש מחשב נייד 17.3 אינצ' צמצמתי את ההתלבטות בין לנובו ו HP HP 470 G8 Lenovo IdeaPad 3 הפרמטר החשוב ביותר עבורי הוא איכות המסך מדובר על מסכים ברזולוציה 1920*1080 האם יש אחד שעדיף על השני, בפרמטר של איכות המסך בלבד? תודה.

17. Started by nitsanroz,

מחשב לצורך עיבוד HD וידאו, תוכנת תלת מימד cinema4D וגרפיקה לוח אם Intel DH67BL Bearup Lake. מעבד Intel (Quad) Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache. זכרון 4X4GB DDR3 1333 CL9 kingston/samsun/hynix כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 550 TI.1024MB GDDR5 דיסק קשיח Serial ATA III (6Gb/s) 1TB 32MB Cache 7200 rpm (Western Digital/Seagate) צורב DVDX22 LG ספק 700W מארז midi tower סה"כ 5100 כולל מעמ אופציונלי intel SSD 120GB 2.5-inch קריאה270 כתיבה 130 ב1100 שקל

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. שלום ותודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? איור על לוח גרפי\מסך מגע (סינטיק), עריכת וידאו ועבודת תלת בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (פרנסה), פרימיר ופיינל קאט (פרנסה), טונבום סטוריבורד פרו 3D (תדיר), מאיה ו3D מקס (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם ישוחקו משחקים הם יהיו מאוד מגוונים ובכל מקרה זה לא השימוש העיקרי -מהי הרזולו…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אז ככה, זה המפרט הקיים (של חבר) לפי ה-Everest: מעבד: intel E8400 לוח אם: intel eaglelake G43/G45/P43/P45 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 240 1G זיכרון: 2x2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 344GB (לא יודע באיזה מהירות) ספק כוח: לא יודע מארז: לא יודע כל מה שהוא רוצה זה להריץ פיפא 15, שכרגע לא עולה לו.. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך? או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש? אם עדיף מחשב אז הנה הדרישות שלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 190 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, חדש בפורום. אודה להמלצתכם למפרט בתקציב של כ-1700ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, וישומי אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. תקציב מקסימלי למחשב - 4895 שימושים, למה מיועד המחשב? משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - fall out vegas , diablo 3, crysis... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא, הכרטיס מסך בא בגרסת OC של MSI. - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) אני ארכוש בשנה הקרובה מסך בעל רזולוציית FH - איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 דרישות מיוחדות מהמחשב? (כגו…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  22. שלום לכולם, בכוונתי לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין נייד לנייח. לאחר מחקרים והתייעצויות מועילות פה בפורומים בתחום הנייחים, הגעתי למפרט מחשב נייח שאני רוצה, ויעלה לי בסביבות ה 8500 ש"ח. עדיין, אני שוקל בכל זאת לקנות מחשב נייד, שתכונותיו יהיו דומות ככל האפשר למפרט הנ"ל. מטרות המחשב הן לעבודה שוטפת, תכנות, אינטרנט, סרטים. (משחקים אפשר, אבל לא חובה). חשובים לי הביצועים של המחשב, פחות ממשקל וניידות (הניידות היא בעיקר בית - מעונות). מפרט המחשב הנייח: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון TWINMOS 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7300GT TD 256MB מסך LG L2000C 20" (אפשר להתפש…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  23. ישומש לאנימציות עריכת תמונות רינדורים ועריכת וידאו בלבד ! מחפש משהו שיהיה חזק מאוד מאוד כוח עיבוד מהיר שיהיה מצויין ברינדורים והמרת וידאו מהר מפלצת גרפיקה שמנצלת את התקציב עד הסוף תודה רבה לכל הפורום המקצועי הזה

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by shlomom,

מעוניין במפרט למחשב המסוגל להריץ עריכת וידאו (Sony Vegas) ועריכת קול Qbase יחד עם שאר מטלות הכלליות. המחשב מיועד לתקליטן שעורך ויוצר קבצי אודיו ווידאו ולכן הבקשה שהעבודה תזרום גם כשעובדים במקביל עם כמה אפליקציות. המפרט חלקי היות והוא מתבסס על מחשב ישן קיים ממנו ילקחו מארז, ספק, וכרטיס גרפי HD4800. הנה מה שהרכבתי, האם יש הערות הארות והצעות לשיפור? לנסות לחסוך ולא לפזר סתם כסף. זקוק לאוורור נורמלי, לא ל-OC כבד או משהו כזה. המפרט הורכב ב-rsm: MSI Z68MA-G45 Z68 Chipset HDMI DVI VGA 597.00 ₪ G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL 279.00 ₪ Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 1,062.00 ₪ Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 4…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  25. בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים, יש ברשותי מסך בגודל 23" ברזולוציה 1920X1080. בניתי מפרט ואשמח שתגידו לי איך הוא, כמובן שאם אתם חושבים שיש מפרט יותר טוב עד 4500 ש"ח אתם מוזמנים להראות לי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.