עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התחדשתי לי במחשב MSI EX400 שבנתיים אני ממש מרוצה ממנו (בלי נדר אני ארשום פה ביקורת משתמש עליו בקרוב). במחשב יש כפתור P1 שאמור להיות בר-תכנות - לפחות ככה רשום במנואל. בכל מקרה במנואל לא מוסבר איך לתכנת אותו ואני לא מצליח למצוא בעצמי את הדרך לתכנת אותו. (כרגע הוא מפעיל לי את החיפוש של ויסטה) אני אשמח להסבר קצר איך ניתן לתכנת אותו. בתודה מראש, אריאל

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  2. Started by inbalbenyush,

היי לכולם, אני מחפשת מחשב מומלץ של דל אני עושה שימושים בסיסים במחשב צפייה בסרטים וכו' התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח האם ישנן המלצות?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  3. שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת, עד 2500 ש"ח במקסימום כולל מסך. פרטים טכניים: מחשב לשימוש משרדי בלבד. מעט מאד אופיס הרוב זה אפליקציות רשת. על המחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP ואופיס 2003. תודה גדולה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by GRiM,

מעבד: AMD Atlon 64 3000+ XP 800 FSB 512K CASHE [754 Pin] לוח אם: GIGABYTE GA-K8NS NFORCE FSB1600 64 BIT SATA LAN SOUND זיכרון פנימי: DDR400 AMERICAN DATA 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 ULTRA כרטיס מסך: LEADTEK GeForce A6200 128MB 64 Bit TV OUT DVI דיסק קשיח: Western Digital 80GB 7200 RPM 8mb S-ATA צורב DVD: DVDRW-RAM LG GWA4163B x16 DUAL LAYER Bulk כונן דיסקטים: 1.44 MITSUMI / TEAC / SONY / NEC מארז (לא רוצה להשקיע בזה): FRONTIER IMPRESS BLACK CASE 500 WATT + FAN מחיר: 2954 ש"ח המטרה: עמידה בעומס, הרצת משחקים חדשים, צפייה בסרטים, מהירות.

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  5. שלום לכם, אשמח לקבל ייעוץ למחשב אני מעצבת פנים מחפשת את המחשב הכי טוב שאני אוכל להריץ בו את התוכנות כמו: SketchUp, raumplan, Revit,. Vray, Photoshop, AutoCad בקלות. הצרכים הנוספים הם טיפה גיימינג משחק לדוגמא (Sims 4) ופנאי אחר של סרטים/סדרות ואופיס. המחיר גמיש חשיבות עיקרית על איכות התצוגה ומהירות המחשב תנאי העבודה שיהיה שקט כמה שרק אפשר צפויה עבודה ממושכת מאוד על המחשב יומיומית לכן מחשב שיוכל לעמוד בזה ולא יתחמם בקלות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000₪ אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וקצת גרפיקה וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  6. צריך מפרט בלי : כרטיס מסך\צורב\ סידי רום \דיוידי \מסך \מקלדת \עכבר \רמקלים\ הפרט יכלול : מעבד לוח אם זיכרון מארז קירור אם צריך כונן דיסקטים מחיר 3000 שקל פלוס מינוס ההמחשב בשביל מטרת\ קידוד סרטים\ משחקים \אינטרנט \פוטו שופ\ ואני חושב שבשביל זה אני צריך פנטיום ולא AMD ...!

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  7. ערב טוב לכולם ! מבקש המלצה למחשב נייד שמחובר כ 90 % לחשמל בבית אז חיי הסוללה לא חייבים להיות כ"כ חזקים מידי פעם לוקחים אותו לכל מיני מקומות ! רב השימוש הוא : אינטרנט . שישמעו חזק מוזיקה מהרמקולים. והכי חשוב סרטים ! רואים הרבה מאוד סרטים שיהיה אפשר לראות סרטי HD בלי קרטועים תודה מראש לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  8. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים אבל אני אנסה. המחשב מיועד לחבר שעובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן: 1.After effects 7. 2.canopus edius 4. 3.Photoshop CS2. 4.Adobe Encore 2. מפרט המחשב שיש לו כרגע: Pentium 2.8HT 2GB DDR 400 לוח אם של ג'יגהבייט AGP x8 Geforce 5200 AGP כרטיס עריכה - DVStorm RT - PCI 4xHD160GB IDE. מארז HEC COMPUCASE CI-6A19. יש לי מספר שאלות: מכיון שאין לו כרגע מספיק כסף למחשב חדש, את השדרוג הוא היה רוצה לעשות בשלבים. בשלב הראשון מעבד מהיר, לוח אם וזיכרון. והוא בהחלט היה רוצה לעשות אוברקלוק רציני. 1. איזה מעבד מומלץ ? אמרו לי שבשביל אוברקלוק ה4300 עדיף על ה6300 ?! 2.איזה לוח אם וזיכרון אתם ממליצים? הוא צריך לפחות 2GB. האם 667 יספיק לו או שווה לקחת כ…

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  9. 1 Compucase super Midi Tower CI 6a21 300w ART - Black & Blue 355 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח 1 Gigabyte GA-7N400E-L 412 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 386 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 71 ש"ח 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,496 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 560 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח סה"כ 4,213 ש"ח מה אתם אומרים? יש אישור? נ.ב. ספק 300W יצליח להחזיק את המערכת הזאת? כי ממש אין לי כסף לספק 400W :-\

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by cars racer,

'>http://www.2send.us/"] שווה? כדאי את ה4 ליבות

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by 1nstall,

שלום לכולם. הגיע לידי מחשב כרגע, רשום עליו Vision StyleNote אך מתחתיון רשום Clevo M72S. (ידוע גם כm720s) המחשב עצמו 12", מעבד T2130, וגיגה זיכרון. צ'יפסט לדעתי של SIS, אבל לא הצלחתי למצוא מידע מדויק. הארדיסק 100 גיגה, וצורב DVD. המצב החיצוני של המחשב םשוט מדהים, כאילו יצא ברגע זה מהקופסא. חיפשתי קצת על הדגם הזה על מנת לקבל ביקורות ופרטים מדוייקים (בעיקר על איזה ערכת שבבים מדובר) וגילית שהמחשב זהה לSager NP7250. יש לכם עוד פרטים על המחשב, ובאופן כללי אם כדאי לקות אותו (שימושים משרדיים בעיקר, אולי סרט פה ושם) ועוד משהו חשוב, מאיפה אני יכול להשיג לו דרייברים? תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by rollita,

מחפש המלצה למחשב נייד לשימושי אופיס, גלישה באינטרנט. משמע עבודה משרדית בסיסית. המחיר - שמתי לב שרוב הניידים עולים לפחות 4 אלף. אני מעוניין במחשב זול ככל האפשר, אפילו 3 אלף, אבל ברור לי שיתכן ואאלץ להתפשר במחיר. אשמח לכל עצה כי נושא הניידים לא שופע עצות כמו השולחניים

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי, ליישומי אינטרנט, משחקים לא כבדים, עריכות גרפיות ועריכות וידאו לא מורכבות התקציב שאני מעוניין להוציא על המחשב הוא עד 4000 ש"ח קיבלתי הצעה מ- LOGIC , הם המליצו בתקציב כזה ללכת רק על AMD בטענה שאלו מעבדים טובים לא פחות מאינטל אבל יותר זולים ומתאימים לתקציב שלי - האם זה נכון?? מבקש את חוות דעתכם על ההצעה כולה: מארז: Simbadda 328-4 Silver 400W USB 2.0 Front Case 200¤ מעבד: AMD Athlon XP 2800+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 787¤ לוח אם: ABIT NF7 nForce2 Motherboard 444¤ זיכרון: DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory …

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by erashel,

יש לי כרגע: 3800X2 AMD ABIT KN9S SOCKET AM2 GEIL 2GB RAM DDR2 800MHZ 9600GT 512MB ספק 500W ג'נרי ואני רוצה לשדרג את המעבד כי הוא כבר חלש .. יש לי תקציב של בערך 1000 אפשר לחרוג עד 1100 . חשבתי על E7300 , אבל אני לא יודע בדיוק איזה לוח *אף פעם לא הרכבתי מחשב , אני אוכל להסתדר בעזרת מדריך ? הרכבתי רק דברים פשוטים (כרטיסי מסך , ראם , כרטיסים בPCI). נ.ב לא תהיה בעיה עם הספק אם עכשיו זה עובד נכון? תודה.

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  15. אני מאוד רוצה את הDell Latitude E5520 נראה לי מחשב מעולה. הבעיה היא שאני גם רוצה את המעבד Intel Core i7 ויש לי תקציב רק לDell Latitude עם המעבד של ה Intel core i5 . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811602 אבל אז גיליתי שכמעט באותו מחיר של הDell Latitude E5520 עם המעבד core i5 אני יכול לקנות : Dell Vostro 3550 עם מעבד Intel Core i7 . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809572 אני בדילמה מטורפת. אני רוצה לערוך סרטים פה ושם ושישמש אותה לתקופה ארוכה אז נראה לי שעדיף מעבד של Core i7. מצד שני הLatitude E5520 נראה מחשב טוב מה Vostro 3550. אני לא יודע על מה ללכת???? האם באמת ה Latitude יותר טוב מהVostro והאם אני ארגיש בהבדל ? האם המעבד באמת יותר חזק משמעותית ? מה יות…

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by PsyDream,

המחשב ללא ציוד היקפי ולא מתוכנן oc רציני...במחיר של כ-5500... טוב אז ככה לפני שאני רושם את המפרט יש לי כמה בעיות: *אני מתלבט אם לקנות ב-tms או foxpc לשתיהם אין לי בעיה להגיע אבל ב-foxpc יוצא לי מחשב יותר חזק בתוספת של קצת כסף... *אני מתלבט על החברה של הכרטיס מסך כי אם אני קונה ב-tms זה או 8800gt של asus או של bfg ואם ב-foxpc זה או של אחת מהם או של xfx alpha dog ששמעתי שהוא ממש חזק... *אני יודע ש-foxpc זו חנות חדשה אבל היא טובה?? המפרט מ-foxpc: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Pine XFX nVidia GeForce 8800GT XXX 512MB PCIe ¤1633 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=841 GeIL DDR2 4096MB …

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  17. שלום לכולם, אודה להמלצתכם על מחשב נייד המיועד בעיקר לשימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית). להלן הדרישות על-פי הפורמט המקובל בפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מעבר ל-9K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב עם ניסיון לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד מאוד, גרפיקה, תכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים הכי חזקים שיש ושעומדים להיות - לדוגמא battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוציה המקסימאלית תהיה full HD והמסך יהיה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - Adobe Photoshop, Autodesk Maya. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  19. היי חבר'ה אין צורך בציוד הקפי ומסך שהמחשב יטוס ולא יעשה בעיות.....לוח אם ASUS, כרטיס מסך אפשר מובנה או משהו פשוט זכרונות לפחות 2 גיגה..עדיף אינטל משהו חזק..השאר תבחרו

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by shlooks,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית אופיס, גרפיקה פוטושופ, גלישה בכמה טאבים במקביל, תכנות * גודל המסך? 13-14, נחמד אם יהיה מגע, לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD(יכול להיות קטן יחסית), דיסק רגיל 500-1000 GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אחריות: 3 שנים * משקל - כמה שפחות (כולל מטען) תקציב: עד 4K, אין צורך כמובן בצורב. החלק לגבי ההפתעה הוסר לבקשת מנהל הפורום. לא הצלחתי לערוך את הכותרת, מצטער על הכותרת המטעה.

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by habarbash,

לפי מה שהבנתי ושמעתי וקראתי = עדיף להישאר עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל כמה שיותר ( אפ' אם הבטריה מלאה ) כי זה טוב לבטריה , דהיינו גורם לעליית אורך החיים של הבטריה . יש בזה משהו ?? תודה .

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  22. שלום חברים, יש לי נייד LG מדגם R380, המסך סדוק בחלקו ויש צורך להחליפו, אני מעוניין להזמין את החלק התקול מחנות מסויימת. הבעיה היא שהנייד נמצא רחוק ממני ואין לי אפשרות לפתוח את החלק של המסך ולראות בעיניים מה הדגם שרשום על המדבקה הפנימית. השאלה שלי היא כזו: אני מכיר תוכנות שמנטרות חומרה במחשב, כמו דגם לוח אם,מעבד וכו, האם קיימת תוכנה שיכולה להוציא את הדגם של המסך כך שמי שנמצא רחוק ממני ולא יודע לפתוח את המסך יוכל למסור לי את הדגם? תודה לעוזרים, אלעד.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by Offset,

שלום, בניתי מפרט לחבר : http://www.tms.co.il/preview/spec/r5917pzl ורציתי לדעת אם המפרט טוב ואין בו איזה דברים לא טובים שיעמיסו או משהו או שלא הולכים עם מרכיבים אחרים. אני לא בטוח אם הוא יקח את המחשב הזה אבל רציתי להיות בטוח שאם הוא מחליט לקחת אותו אין בעיות איתו. תודה רבה רבה לעוזרים, עודד

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by meowmix,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד 15-17" (עדיף 15") בטווח מחירים של 4 עד 5.5 אלף ש"ח עבור מחקר באוניברסיטה. ישמש עבור אנליזות ממוקבלות (ריבוי ליבות ות'רדים יעזור) ועבור אפליקציות תלת מימד (כרטיס מסך 3d בינוני ומעלה גם יעזור). הארדיסק עם 7200 RPM יהיה בונוס נחמד וגם USB3 לא יזיק. חשבתי על N5110 של dell אבל תהיתי אם אין משהו יותר חדש או לפחות עם כרטיס מסך רציני יותר (מאשר GT 525M) משקל וזמן סוללה לא חשובים. בתודה מראש, עמרי

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by elcanan,

התקציב הוא: 3.500K המטרה: גיימינג... קול אוף דיוטי GTA V בטרפילד.... הכרטיס מסך ברשותי... GTX 680 4G... איזה מעבד אפשר להצמיד לו? i3 i5 איזה ספק? אשמח לתשובה...

• 0 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.