ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
הי אני צריך את הדעה שלכם על המפרט הזה: (המפרט מיועד למשחקים כבדים - כנראה שאני גם אעשה OC בעתיד המש קרוב או זה של החנות). b]מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤583 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤264 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤912 כונן אופטי: …
-
- 15 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום. קודם כל, הנה התנאים שעליהם הייתי שמח להקפיד: - אפשר לעבור את ה- 4000 ש''ח, אבל ממש במעט. - המפרט למשחקים - חובה ג'יגה זכרון וכ''מ 6600GT לפחות, או משהו טוב אחר! - מומלץ מערכת מבוססת אטלון 64 939. - יעשה אוברקלוקינג קל מאוד, רק בשביל הכיף. - PCI-E + NF4 מומלץ. הנה מפרט שחשבתי עליו בנתיים: Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,025 ש"ח NCP 512MB PC3200 DDR 400 510 x2 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 815 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 650 ש"ח HEC 400LDT PSU תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
המפרט זהה רק המעבד שונה אופציה 1 Intel Pentium Dual Core Processor T4500 : 2.3 GHz FSB 800MHz 1M L2 Cache אופציה 2 Intel® CoreTM i3 Processor 350M, 2.6 GHz אני מניח שגם הצ'יפסט שונה בהתאם לתושבת תודה חזי
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
זה מה שחשבתי: [חובה בזיגזג] AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 - לא בטוח אם לקחת אותו או Abit 256MB Samsung DDR PC3200/400 Gigabyte Geforce FX5500 (128 bit) 128 mb - עוד הצעה לכ.מסך עד 600 ש"ח? WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 COMPUCASE CI-6aR1 300w ATX SUPER MIDI -White & Blue Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) = 2,914 ש"ח ו- 2,827 ש"ח במזומן. (קונים במזומן) --------------------------------------- שינויים והצעות האחרות יתקבלו בברכה זה לבן דוד שלי הקטן, הוא משחק הרבה במחשב, והוא מרוצה מהביצועים של המחשב הראשי (AMD-1900\256MB\G4-Ti4400).
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש תחליף ראוי לכל השימושים, בעיקר לעבודה בסביבת האינטרנט, אני מעוניין במסך גדול אך לא מחייב, מתלבט בין שתי הענקיות, דל ולנובו, הסתובבתי קצת באתר של אייבורי לצורך השוואות, אשמח לקבל תגובותיכם,
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K מומלץ פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על חומרי HD, אפקטים מורכבים וכבדים ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects ו-3d max לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2170 המפרט ניראה מבטיח והמחיר ממש לא בשמים! כנסו למידע טכני ליותר פרטים.... אך ג'יגה ביט בתור חברה של ניידים? מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר כבר מזה האוברקלוק הזה????
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי מחשב HP קצת מיושן שהדגם שלו הוא 6910P. מחשב מעולה בשביל הצרכים שלי... לפני כמה זמן דוד שלי שידרג את המחשב שלו והעביר לי את ה6510B הישן שלו - מחשב דיי זהה לשלי רק עם חומרה טובה יותר. ב6910P שלי יש כרטיס מסך ATI Mobility Radeon X2300. ב6510B אין כלום. עכשיו השאלה היא כזאת: האם אפשר להעביר את הכרטיס מסך מהלפטופ הראשון לשני? (אמנם כרטיס מינימאלי ביותר אך עדיף מינימום מאשר כלום,לא? ) יצא לי בעבר לפרק ולהחליף חלקים במחשבים נייחים אך לא יצא לי להתעסק בניידים. ניסיתי לבדוק בעצמי אבל לא מצאתי פרט שיכול להסגיר לי תשובות בכל מקרה, אלה הדגמים של לוחות האם של המחשבים: 6910P - HP 30C1 6510B - HP 30C0 לפי מה שיצא לי לראות אני חושב שיש למחשב השני סלוט ריק…
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תקציב 6000 ש"ח מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית! (אולי קצת סרטים..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומטה.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI , VGA * Bluet…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב ויש לי כמה שאלות: האם למישהו מכם יש ניסיון עם כונני SSD בניידים? אני מבין שיש שיפור גדול בביצועים אבל זה בא על חשבון התייקרות ניכרת במחיר הנייד וכמו כן נפח קטן יחסית של הכונן. האם שווה לחכות עוד כחודשיים-שלושה עד שירדו המחירים? האם יש חברות המציעות ניידים עם כונן SSD למערכת ההפעלה וכונן רגיל בנוסף? המלצות על דגמים ספציפיים / דברים שצריך לשים לב אליהם? בנוסף, אני מתכנן לעבוד על 2 צגים במקביל. רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 צגים למחשב נייד? למיטב ידיעתי גם חיבור ה- HDMI החדש תומך רק בצג אחד ולא ניתן "לפצל" אותו. שמעתי על פתרון של חיבור צג אחד ב- HDMI וצג שני ב- VGA אבל זה לא אופטימלי בכלל. האם אתם מכירים ניידים שבאים מלכתחילה עם…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין LG F1-227DE ולבין LG F1-228DE ? המחיר של 228 גבוה יותר למרות ששני הניידים נראים אותו הדבר... http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=F1228DE&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=227DE&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מחפש נייד עם מסך 15.6" לקניה באילת (KSP, אייבורי, BAG) בתקציב 3K חריגה של 500 ש"ח אם מוצדק. לשימוש סרטים, אינטרנט אופיס וכ"ו. תכונות פרימיום כגון מסך FHD, כונן SSD, כרטיס מסך דיסקרטי וכ"ו ייתקבלו בברכה אם נכנסים בתקציב.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב רגיל שלא כולל מסך ולא כלום אלא רק מה שנמצא בתוך המארז. בחנות באילת הציעו לי לקנות את החלקים הבאים: מעבד: AMD Athlon 64 3800+ DC AM2 לוח אם: Gigabite GA-M51GM-S2G זכרון: 2X1024MB DDR2 667MHz דיסק קשיח: 250GB 7200rpm SATA II WD כרטיס מסך: FX 7600 GS 512NB DDR לא מוצי חן בעיני המפרט הזה כל כך, ביקר הכרטיס מסך, אז רציתי לשאול את דעתכם אני לא יודע עדיין אם ללכת על מעבדי אינטל או AMD, אם AMD אז אני רוצה את המעבד הנוכחי ואם אינטל אז לא יודע כי אני לא מתמצא במעבדים שלהם : בעניין כרטיס מסך אני גם מתלבט כי אני לא יודע איזה כרטיס מסך הכי יתאים למחשב, שלא יהיה חלש מדי ושלא יהיה כל כך חזק שאני לא אוכל להפיק את כל הפוטנציאל ממנו, ובכרטיסי ATI אני לא מתמצא …
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לחבר את הנייד שלי (hp probook 430 g1) באמצעות הבלוטוס למתאם בלוטוס למערכת סטריאו שקניתי. הנייד בכלל לא מזהה את הרכיב. עם נייד אחר שברשותי עשיתי את זה בקלות. האם יתכן שאין בנייד שלי בלוטוס? איך בודקים את זה? אשמח להסברים פשוטים כי אני לא מבין גדול במחשבים. תודה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי את המחשב לא ממזמן היה 4 גיגה DDR3 עליו והוספתי עוד 4 גיגה..אבל עדיין וינדוס 7 64 ביט עובד כבד לאללה יש מצב שאולי בגלל שההרד דיסק הוא 5400RPM יש איטיות בתגובה? האם יש טעם להחליף ל7200RPM האם יש הבדל בביצועים? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
צריך מפרט, לא יותר מ4000 שח מבוסס AMD כןלל הכל... וכרטיס מסך חזק יחסית. צורב DVD. מסך CRT רגיל ורמקולים לא יותר מ 300 שח
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של HP. DV6514EJ שבוע אחרי שקניתי אותו שמתי לב שהמאוורר עושה רעשים מעצבים, אז התקשרתי לשירות לקוחות והחליפו לי אותו באחר... מאז עברו 3 חודשים, ועכשיו הבעיה חוזרת על עצמה... מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מSKY PC אני מזמין את זה: (כן, אני מודע לכך שזה בלי הארד דיסק. יש לי הארד דיסק. אמנם ישן אבל עדיין עובד) כרטיס מסך - אין התלבטות. מעבד - גם אין. לוח אם - גם אין. אני מעדיף אותו על פני המתחרים רק בגלל הקבלים שלו. זכרונות - מה זה כבר משנה CL5 או CL4... פחות מחיר אז CL5. מארז - אני לוקח מארז שחור שלא יראו לכלוך וזה סתם מגניב למודינג. ספק כוח - אין בכלל התלבטות. ואני מזמין קירור AC Freezer 7 Pro מפנדה מחשבים. אני רק מתלבט אם כדאי לקחת את הקירור הזה או לא... אולי יש יותר טובים ? (באיזור ה150 ש"ח) עוד שאלות: אני מזמין חלקים ומרכיב הכל בבית. עכשיו, מה אם משהו משתבש אחרי שהרכבתי. נגיד נשרף הזכרון או הכרטיס מסך אחרי כמה זמן... מה אני עושה בדיוק? שולח את זה להם בדוא…
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הי אני חשבתי שהמיפרט הזה הכי מתאים מבחינת עלות לאיכות+ביצועים. מתוכנן OC של 3.2K .....אז : 1-האם לא יהייה צוואר בקבוק? 2-דעתכם למיפרט שבניתי? אשמח לכל תגובה . מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 260 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 290 כרטיסי מסך Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 580 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler 120 מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU…
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות הרכבתי מפרט למחשב אשר יתאים לדרישותי. חשוב ביותר שהמחשב יהיה ממש שקט אבל ממש. אשמח לשמוע את חוות דעתכם ואולי המלצתכם לשינוי למרכיבים שקטים יותר. תקציב בערך 4000 ש"ח 2. המטרות אינטרנט, אופיס, תמונות וצפיה בסרטים. גם אם המפרט שבחרתי הוא יותר מדי למטרותי אין ברצוני לרדת ברמה. 3. אין צורך בציוד היקפי (יש מקלדת ,עכבר ומסך). כרטיס טלויזיה שברשותי יותקן מחדש. 4. אין צורך בכונן נוסף. 5. אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. 6. קירור ועיצוב לא חשובים היות ואין בכוונתי למשחקים כבדים. 7. ברשותי מערכת הפעלה שתותקן מחדש. 9. שקט!!! 10לא OC 11. לא מתכננת משחקים כבדים!! מקווה שהפעם האינפורמציה שלמה ואקבל תשובה! מארז: antec sonata III with 500 watt psu לוח אם: asus p5q-e-atx מעבד:…
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפטופ חדש, Asus N56VB, מעבד I7, http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56VB#specifications הבעיה היא שהוא מגיע עם Win8 המקולל, לא תיארתי לעצמי שתהיה בעייה לרדת גרסה עם מחשב שכזה, אבל לא מוצא פתרון באתר של החברה לא מופיעים דרייברים לגרסה 7 ואני מעוניין לדעת האם מישהו כאן התקין win 7 x64 על המחשב הזה ומהיכן הוא השיג דרייברים תקינים..? או אם מישהו יכול לכוון אותי לאתר שעוזר בזה. המפרט של המחשב מצוין, אבל מערכת ההפעלה המחורבנת הזו הורגת אותי, אנא עיזרו..
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לחברה שלי יש מחשב נייד של HP 620. המחשב דיי ישן בן כ3 שנים, עבר הרבה העללויות. לפני חצי שנה הבטריה חדלה לתפקד, ועכשיו אנחנו משתמשים בו רק בעזרת חיבור ישיר לחשמל. אבל החיבור ממש לא יציב, ואם מזיזים קצת את הכבלים או המחשב המחשב נכבה. למשהו יש רעיון איך אני יכול לקבע את חיבור החשמל?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כרגע יש לי e6300 gigabye s3 1gb זכרונות pqi ישנים וכרטיס מסך 7600GT מעוניין לשדרג לטובת משחקים, אפשר לחרוג קצת מהמחיר, רק לא יותר מידי אין צורך בקירור יש לי tuniq tower ועובד מצויין כבר שנה+ וזכרונות אין צורך ליותר מ2gb. ואם אפשר להוסיף גם דיסק קשיח חדש 500gb
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חייב מפרט למשחקים עם עכבר מקלדת וווינדוס. בתקציב של 3000 שקלים חייב עם כפול ליבה של אינטל. תודה מראש!~
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-