ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני מעוניין בנייד לצרכי לימודים . עבודה ממושכת של 3-5 שע' (תכנות , אופיס , אינטרנט) ולעיתים רחוקות סרטים (באיכות HD) ומשחקים קלילים בסגנון FIFA ו-CS . האם יש הבדל משמעותי בין מסכים של 12 לבין 15 ? איזה גודל רצוי לעבודה ממושכת ? אני מתבלט בעיקר בין Asus Eee PC 1215N D525 "12.1 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שתי מחשבים ניידים אחד לי ואחד לחברה שלי- התקציב- 10K הדרישות- מחשבים 12-13 אינץ אחד מסדרה עסקית והשני בייתית. שלוש שניים אחריות חובה. באחד חובה מסך מאט. אין כוונה להריץ משחקים או דרישות יותר מידי. מה שחשבתי זה על הN3010 ועל הX201. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנצל בכוח, אבל גם אין מקום לחסוך אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, תכני HD, משחקים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטשופ, אופיס מרובה חלונות, חלק מהעבודה כולל דפדפן עם הרבה מאוד לשוניות פתוחות.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . כן, במה שרשום ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * בינתיים אני לא משחק כל כך במחשב, אבל המשחק הראשון שאני מתכנן לשחק עליו זה סאטרקראפט 2. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות ד) צפוי שימוש של 2-3 מסכים בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא …
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לצורך השנה הבאה בהיותי סטודנט. השימושים שלי בו יהיו בעיקר וורד וגלישה בסיסית באינטרנט. אני כן רוצה להיות מסוגל לראות עליו כמה סרטים באיכות סבירה ועם כרטיס קול סביר. חשוב כמובן עמידות אמינות וזמן בטריה. אם התקציב נמוך מדיי אשקול להוסיף,אבל לא נראה לי שאני צריך יותר מזה כרגע. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב שתכליתו העיקרית היא - סרטים באיכות גבוהה (HD) - תוכנות כבדות (Illustrator,Photoshop,Autocad וכו') - הרבה מאוד גלישה - מעט משחקים הרכיבים אותם אני צריך - מארז [שחור ולא צעקני - עדיפות ל-Thermaltake או CoolerMaster] - לוח אם - מעבד - ספק - זכרון - כרטיס מסך - כרטיס קול* הרכיבים אותם יש לי - כונן קשיח 1TB בחיבור SATA + כונן נוסף 250GB בחיבור SATA - צורב DVD LG - IDE - מסך Philips 32" HDready - מקלדת + עכבר אלחוטי Logitech - כרטיס PVR - רמקולים Logitech Z-5500 - לא מתכנן לעשות OverClock או שדרוגים מיוחדים - שקט של המערכת חשוב מכיוון שהמחשב יהיה בחדר שאני ישן בו. - אני גר באיזור המרכז אז העדיפות כמובן על חנות במרכז, ומומלץ שתהיה עם ותק כל…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339 זהו המפרט מה דעתכם? אני סטודנט ולא צריך מחשב לגיימרים אבל, אין פה כלל כ.מסך האם קריטי...? יתרון בולט- 3 שנים אחריות, 4 GB זיכרון, מעבד I3 חסרון אין בלוטוף תנו את עמתדכם.... בתודה, עדי
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני מתחיל ללמוד השנה וצריך לקנות מחשב.. אני נורא נורא מתלבט אם נייד או נייח. כולם אומרים נייד, אידיאלי לסטודנטים - אבל אהבתי האמיתית היא לנייחים, שולחניים. התקציב שלי הוא 3-4K, והוא לחוץ (חריגה תיהיה דבר מאוד בעייתי). שימושים בעיקר משרדיים (אינטרנט, אופיס) אבל המחשב גם ישמש אותי לסרטים/סדרות וגיימינג קל יחסית (אובליביון, world of warcraft וכו'). בפורום מחשבים ניידים המליצו לי על הנייד 334G50Mn 5740G Aspire ACER http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=5740G334G50Mn&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=19/09/2010%2020:55:47 אם אני אקנה נייח, אני אשאיר בערך 1K למסך (עריכה: זה יותר מדי?), ז"א 3K גג למחשב עצמו, כולל ציוד הקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר). האם ב-3K ני…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש כשרת ביתי שאמור לענות על הצרכים הבאים: 1. שרת אחסון קבצים. 2. שרת וירטואליזציה, אמור להריץ עד 2/3 מכונות וירטואליות במקביל (כ-1GB זיכרון למכונה וירטואלית בממצוע) כאשר הגישה למכונות אלו נעשה ברשת (RDP, VNC או כל פרוטוקול אחר לצורך הענין). אז מה לא: תקציב מוגבל מאוד. רצוי לא להגיע למגבלה - אלא לחסוך ככל שניתן... אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, כונן למדיות אופטיות וכו...) לא מתוכנן over-clocking אין צורך במערכת הפעלה אין חשיבות למארז מבחינה חיצונית אין חשיבות לחנות או לרעש הנובע מהמכונה אין צורך בכרטיס מסך איכותי ומה כן: קישוריות אלחוטית בתקן N קישוריוץ חוטית במהירות 1G מעבד 64bit מעבד/לוח א…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת הצעות למפרט בשביל אבא. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לא כי לא ניתן להוציא יותר אלא כי אני משערת ש-4000 ש"ח צריכים להספיק לצרכים כאן. ניתן בהחלט לחרוג קצת למעלה אם יש סיבה. התקציב לא צריך לכלול ציוד היקפי כלשהו. השימושים יהיו עבודות משרדיות סטנדרטיות ומשחקים. מדובר בעיקר במשחקי First Person Shooter מסגנון Call of Duty ו-Medal of honor לדורותיהם. קחו בחשבון התאמה לכל גרסא נוכחית או צפויה בקרוב של הז'אנר. אבא איש די צנוע, הוא משחק על מסך של 22" ברזולוציה של לא יותר מ-1600X900. אני לא צופה שהוא ירצה להחליף את המסך בקרוב או להעלות את הרזולוציה. אני כן רוצה שהוא יוכל לשחק בהגדרות גבוהות. אין חשיבות גדולה לשקט של המחשב ולא מתוכנן שום OC. אין צורך במערכת הפעלה. ככל …
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Q6600 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של 8800 GT. *אם אפשר להביא מפרט מעולה גם ב4000 ש"ח זה יהיה מעולה! כמובן לחסוך זה חשוב אני מחפש מחשב חדש הרבה יותר מזה כמובן,ניתן להוריד את הכונן קשיח מכיוון שקניתי לאחרונה 640 ג'יגה חדש של WD. כמובן ללא מסך מחשב. תודה רבה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם ניתן להעריך באיזה סכום ניתן למכור (+/-) את מחשב הבא: e6550 core 2 duo 2.33g gigabyte ga-965p-s3 ddr 2 - 3g 800 geforce 8500gt 512 mb hd 320 gb samsung case - foxconn tlm436 ספק 450W חדש + מסך דק 19" MAG סט אלחוטי של microsoft רמקולים 5.1 genius
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מחשב נייד חדש. הסכום העומד לרשותי הוא עד 5000 שקל. יש לי מספר דרישות מהמחשב: כונן קשיח 500GB ומעלה זכרון של 4GB RAM כרטיס מסך חיצוני (לא O.B) בעל יציאת למסך מחשב (VGA) ויציאת HDMI עבור הטלוויזיה מסך בעל 15.4'' (אפשר גם 15.6'') ןשתהיה לו מקלדת מלאה (כלומר מספרים בצד). עכשיו חשבתי על מחשבים מהפירמות הבאות: HP | DELL | LG | Toshiba אשמח לקבל את העזרה שלכם במציאת המחשב המתאים. תודה מראש עמיר
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התקציב הגס הוא 350 דולר הקנייה תתבצע בארה"ב הדרישות של המחשב הן מאוד פשוטות - גלישה וסרטים ככל הנראה נטבוק יתאים אבל אשמח לדעת מה האופציות הנוספות שלי. גודל המסך - לא משנה, המשקל צריך להיות 1.5 קילו ומטה (12" ומטה?) זמן סוללה ארוך כפי הניתן (מינימום 4 שעות בעבודה עם סרטים ואינטרנט) חובה אחריות בינלאומית (כי המחשב נקנה בארה"ב ויבוא לכאן) מעבר לזה כל דבר זה יתרון (HDMI = יתרון גדול) תודה רבה מראש לעוזרים. זיו.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים באוניברסיטה. אבל אני צריך שהוא יהיה גם חזק בשביל משחקים חדישים וסרטים (ז"א שיהיה כרטיס מסך איכותי). * גודל המסך: 15.6 אינץ' * אני מעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל שניתן. * שיהיה יצאת HDMI ו לפחות 2 של USB * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * שיהיה של חברה מוכרת, ובעל אחריות רשמית ובין לאומית. * מחשב שלא מתחמם הרבה. * מבחינת משקל - לא קריטי לי, אני הולך להתנייד איתו הרבה אבל העיקר שיהיה חזק ויהיה שווה את הכסף אשמח לקבל הצעות רבות ככל האפשר! מבחינת התקציב אני גמיש.. אבל לא מעבר ל5 אלף (כאילו משהו בין 3.5-5 אלף).
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב נייד לא יקר במיוחד. המליצו לי על שני המחשבים הנ"ל. יש בינהם הפרש של מעל 1000 שקל ורציתי לדעת אם ההפרש הכרחי ובאמת מצדיק את המחיר השונה. השימוש במחשב להרצת תוכנות מעפנות כמו SAS צפייה בסרטי HD וגכלישה באינטרנט עבודה עם OFFICE 4 יציאות USB בעדיפות, הרדיסק לפחות 320GB לפחות 4GB זיכרון 15 אינץ' מסך (אם אתם יודעים על מחשב אחר טוב אשמח לשמוע!!!) 1. מחיר 3040 מחשב נייד Inspiron 1545 מק"ט: inspiron-1545-t4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.html סקירה כללית מחשב מחברת חדש מבית המיינסטרים של חברת Dell בגודל 15.6 אינץ' רחב המספק מענה לצרכים יומיומיים. Dell Inspiron 15 ניחן בפיצ'רים מולטימדיים כגון מצלמה, מיקרופון ורמקולים סטראופוניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש לי לפטופ ישן של חבר. הכל עובד בסדר רק שלפעמים הוא נכבה. הרצתי MEMTEST - הוא קורס בשלב ה -6. זהו מחשב נייד של LG דגם LS50 עם XP. יש לו 512MB של RAM - שתי זכרונות של 256MB. הרצתי MEMTEST עם כל זכרון לחוד וגם ביחד - בכל המיקרים הוא קרס - ניסיתי בשני הסלוטים. פרטים על שתי סוגי הזכרונות הללו: PC2700S-25330 256MB DDR 333MHz CL2.5 רציתי לקחת את הזיכרון הנייד של הלפטופט של אח שלי - יש לו שם 2GB של קינגסטון - אני לא זוכר אם זה DDR3 או DDR2 אבל זה בטוח לא DDR1 כמו במחשב שציינתי למעלה - והוא לא נכנס ללפטופ. הזכרון פשוט לא מתאים מבחינת חריצים ללפטופ של חבר שלי. האם יכול להיות דבר כזה שזיכרון RAM לא יתאים לסוגים מסויימים של מחשבים ניידים? מה מDDR2 ומעלה הרחיבו את החריצים? *א…
-
- 8 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
היי! אני עומדת לקנות מחשב נייד לצרכים בסיסיים אני סטודנטית וצריכה את המחשב רק לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות אופיס. * גודל המסך 15.4 / 15.6 * משקל רצוי? 2.5 קילו שני דברים שחשובים לי הם: שהמחשב לא יתחמם ושיהיה זמן סוללה טוב למחשבים בגודל הזה (כ 4 שעות עבודה בפעילות רגילה) החברות המועדפות עליי הן dell ו hp 4 מחשבים עליהם המליצו לי הם: dell inspiron 1564 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=747448 dell inspiron 1545 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=725090 hp g62 100ej http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=757516 hp g62 a20 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=766897 איזה מחשב לדעתכם עדיף יתאים לצרכים שלי? (עם דגש על התחממות ו…
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1)מטרת המחשב העיקרית ואולי הבלעדית היא לצורך סימולטורים של טיסה כמו fsx או הבאים שיבואו בקרוב. 2)לפי אתר זה http://www.jetlinesystems.com/performance.html הדבר הכי חשוב הוא המעבד ולכן ההתלבטות היתה בין core i5 760 לבין Phenom II x6 Six Core 1055T לבין Phenom II x4 Quad Core 965 אבל רמות המחירים שלהם מתחילות להתקרב לרמה של core i7 930 (הפרש של כ 350 ש"ח ) השיקול שלי ללכת יותר לכוון של האחרון מתוך הנחה שהוא יותר חזק בסופו של דבר מכל השלושה הראשונים.חוץ מזה בקרוב ייצא הסימולטור החדש של מיקרוסופט לכן לא יזיק להיות מוכן גם לעתיד עד כמה שאפשר במסגרת תקציב סביר. מה דעתכם? כמו כן אם כבר אז כבר...אני מעדיף שכרטיס המסך לא יהיה יקר מידי אבל עדיין יכלול אפשרות של dx11 ולכן זה נראה יו…
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
עולה מהמסמך הזה להלן שאפשר להרחיב לעד 4 גיגה זיכרון בנייד MSI WIND U100 אז קח בחשבון לא להטעות להלן המסמך http://download.intel.com/design/processor/datashts/309219.pdf System Memory Support • Supports single-/dual-channel DDR2 SDRAM • Maximum Memory supported: up to 4 GB at 400, 533 and 667 MHz • 64-bit wide per channel • Three Memory Channel Configurations supported: — Single-Channel — Dual-Channel Symmetric — Dual-Channel Asymmetric • One SO-DIMM connector per channel • 256-Mb, 512-Mb and 1-Gb memory technologies supported • Support for x8 and x16 devices • Support for DDR2 On-Die Termination (ODT) • Enhanced Addressing support (XOR and Swap) • Intel® Rapid Memory Powe…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך איכות המסך שלו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
MSI WIND U100 יש 1 גיגה זיכרון יש אפשרות להוסיף זיכרון עד 2 גיגה. היסתבכתי כבר עם מעל ל6 תוכנות שמראות לי את רכיבי המחשב ולא רשום מה המהירות שעון של הזיכרון המובנה בתוך המחשב ב CPUZ אומר 266 באוורסט אומר 667 בתוכנה אחרת אומר 533 אני כבר מבולבל אני צריך לדעת כי אני לא יודע איזה זיכרון לקנות ואני צריך לקנות להיום זה דחוף בבבקשה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נתחיל מזה שהייתי חבר בפורום הזה לפניי דיי הרבה זמן והייתי מתעסק הרבה בחומרה וכו' . עם הזמן זה ירד וירד עד שהגעתי למצב שאני מפרסם נושא בכדי לקבל מפרט למחשב חדש . המחשב הוא בעיקר לשימוש ביתי שזה אומר אינטרנט ומשחקים קצת פחות מספיק שיחזיק בצורה הכי טובה את הFIFA 2011 שצריכה לצאת . מה שאני מחפש בגדול זה מעבד של אינטל בלבד[מצטער לא סומך על AMD ] , כרטיס מסך בינוני + שאמור להגיע עד רבע מהתקציב , זיכרון לא ממש מפריע לי לא מאמין בזה , צורב דיוידי חובה , ספק כוח לא ג'נרי שיש לו אספקה של 500 וואט ועולה 70 שקל .. מעדיף אחד של 350 לא ג'נרי יותר יקר . חשוב שהמארז יהיה עם פתחי איוורור רבים בגלל שהמיקום של המחשב הוא בחור ונצבר שם דיי הרבה אבק . בקשר להארד דיסק אני לא הולך להשתמש יותר…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים כפי שרשום בכותרת אני רוצה לקבל הצאה של כרטיס מסך וספק כוח כי על מסך אני די נעול כרטיס מסך אני אישית רוצה GTX460 וספק שיחזיק לי את המערכת הרשומה אצלי במפרט מסך אני די נעול על DELL 2331. בעיקרון אני די אהבתי את החברה GAINWARD אך לפי הבנתי היא לא מבין הזולות או הטובות בהשוואה של מחיר תואלת. אז איזה חברה הייתם מציאים לי? והאם יש המדל מהותי בין 1GB ל2GB כשמדובר ברזולוציה 1920X1080 ? הספק שלי הנוכחי ממש בקושי מחזיק את המערכת שלי כרגע ולפי מה שידוע לי הכרטיס 460 צורך יותר חשמל מה 260 שיש לי אז אם אתם אומרים לי שכדאי לי להחליף אז לאיזה ספק? מה שמאוד חשוב לי זה שלא יעבור את ה3000 שקל רצוי פחוט אז אם אפשר לקזז ל 2500 יהיה מצויין. תודה מראש לכולם. נ.ב. לפי השמועות עוד מאט…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת בכמה אחוזים המעבד: Intel Core i3 350M @ 2.27GHz יותר חזק מהמעבד: Intel Core2 Duo T6570 @ 2.10GHz יש איזה אתר ספציפי שיכול להשוות לי בין 2 המעבדים ולתת לי אינדקציה ברורה של "מי יותר טוב" ברמת הביצועים או כל פרמטר אחר,בצורה של אחוזים? בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, אני מחפש שני מפרטי מחשב אחד לשימוש של ילדה בת עשר ואחד למדיה סנטר. דברים נוספים שלא רשומים בשאלון: 1. מעולם לא קניתי מעבד AMD וזה סתם מפחיד אותי, כך שאם אתם ממליצים עליו אנא רשמו בבקשה האם זה בגלל הביצועים או שזה בגלל המחיר. 2. המדיה סנטר יוריד סרטים מדיסק רשת (לא אלחוטי) שכל המחשבים האחרים (4) מורידים אליו. אנא קחו זאת בחשבון אם צריך זיכרון 4G ע"מ שלא יהיו השהיות? 3. המחשבים אצלי מיועדים בד"כ לכ-4 שנים אחרי זה אני משדרג אם שווה ואם לא קונה חדש. תודה רבה על הרצון שלכם לתרום מהידע שלכם לאחרים. הראל 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח לכל אחד מהם האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג …
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-