עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ozbar1,

ברשותי מחשב נייד של hp ובו מותקנת מערכת הפעלה מסוג ויסטה יש לי את האפשרות לעשות דיסק ריקוברי וע"י כך לפי הבנתי לעשות מעין פירמוט ולהחזיר את המחשב ליום הראשון כפי שקיבלתי אותו. השאלה שלי היא בהנחה שאני מתקין ווינדוס 7 במקום הויסטה האם לאחר מכן עדיין אני יכול להשתמש בדיסק הריקוברי ולהחזיר את המחשב לויסטה המקורי שסופק לי עם המחשב? או שברגע שפירמטי למערכת הפעלה אחרת האופצייה הזאת כבר בלתי אפשרית.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by DorZki,

שלום, יש בבעלותי מחשב נייד Dell Studio 1555 והייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לשדרג לו את הכרטיס מסך, בעיקרון ניתן לקנות את המחשב מ-Dell או עם Intel 4500 GMA או עם כרטיס מסך של Readon. בזמנו (לפני חצי שנה), לא הייתי בטוח שאני אצטרך את הכרטיס מסך Readon ועכשיו מסתבר שאני כן צריך אותו, רציתי לדעת איך אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך, אולי מישהו כאן יודע כמה זה אמור לעלות? איפה אני יכול לבצע דבר כזה? וכל מידע נוסף יתקבל בשמחה D: תודה רבה מראש ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  3. כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש מחשב נייד שיריץ לי משחקים ברמה של fifa 2011 לא ממש כבדים.. שיתאפשר לי לחבר אותו למסך 32 אינץ' ואוכל לראות סרטים במסך המשקל לא חשוב לי, גם לא זמן הסוללה תקציב עד 5 אלף אשמח אם תתנו הצעות והמלצות

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by ymds,

שלום לכולם, אני ממש ממש מתקשה להחליט איזה מחשב לקנות. הדרישות: קל - עד 2 ק"ג-(עדיפות לפחות) מסך מאט Anti glare - רצוי מאוד!!! (באין ברירה אתפשר על Gloss ואקנה מדבקה נגד השתקפויות...) 11.6-13.3" יכול לסחוב flash ו-Visual studio. רצוי ומומלץ שיימכר ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל עלויות. תקציב- עדיפות לעד 3500 ש"ח. אהיה מוכנה לקנות ב-5000 אם המחשב יהיה שווה את זה. זמן סוללה ממושך יחסית (3-4 שעות ומעלה יהיה נחמד). רזולוציה של 1366*768 היא בהחלט יתרון בהתחלה חשבתי על ה-Vostro 3300 של Dell אך משיטוט בפורום נוכחתי שהוא לא מומלץ. האם יש דגמים מומלצים שמתאימים לתיאור הנ"ל? אודה מאוד לעזרתכם.. ממה שחקרתי הדגמים המובילים לקנייה הם: Acer Aspire Timeline X AS3820T-5246 ‎Lenovo IdeaPad Z3…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by ProVoker,

קניתם מחשב חדש? -אם כך מזל טוב. המחשב שלכם ישן מדי ואתם לא חושבים שיהיו קונים ואתם רוצים לזרוק אותו לפח, בבקשה אל תעשו זאת. מגיע למחשב שלכם יותר מזה. אם אתם גרים באזור חיפה והקריות אני מוכן לאסוף כל רכיב מחשוב ישן שעדיין פועל למען פרוייקט אישי והרכבת מעבדה. אני אשמח לקבל כל ציוד שאינכם חפצים בו יותר, איני יכול להציע תמורה כספית, אך אני מבטיח לכם שהמחשב שלכם יקבל יחס הגון וחיים חדשים אצלי בבית. אנא צרו איתי קשר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן. אני השוק של המחשבי 11.6 לפחות בארץ הוא לא רחב אז הדרישות שלי הם כאלה. סביבות 2000 ש"ח אבל תציעו משהוא יקר טיפה אבל לא מידי מעבד שהוא לא מסידרת הZ ראיתי כמה דגמים מעניינים Acer Aspire one 752-מישהוא מוכן לומר לי היכן הוא נמכר בארץ כיום? ואני מדבר על הגירסה שלו שעולה 2000ש"ח עם HDMI. Samsung n510-הגירסה שעולה 2000ש"ח באה משום מה עם N270. lenovo s12-גודל אידיאלי אבל טיפה גדול וזה מה שמונע ממנו להיות נגיש. גם עם N270 לפחות בגרסה בלי HDMI עכשיו סוגיה שמטרידה אותי. n270-מעבד שככל הידוע לי עובד רק בx86 והמערכות הפעלה הבאות של MS היום X64 בלבד. עכשיו לשאלה הזאת האם ניראלה לכם שX86 העתיק עוד ישרוד או עדיף את את האיסר עם מעבד סלרון ULV?. ודרך אגב אני ראיתי סקירה של האיסר ובא…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. סוללה חליפית למחשב, הסוללה עכשיו מספיקה לי בלחץ לשעה אני רוצה סוללה חזקה למחשב המלצות??

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום ברצוני לקנות שני מחשבים, האחד לאחותי בסביבות ה3000 עדיף כמה שפחות.. והשני בשבילי.. המחשב הראשון הזול הוא למטרה של ישומי אופיס אינטרנט ועבודה משרדית , השימוש של המחשב היקר יותר הוא כל למטרת משחקים ושימוש כולל. יש לי בנתיים כמה מחשבים שאני חושב ללכת עליהם: הזול: Fujitsu Lifebook AH530-4 עם תוספת של 2 גיגה, כללי 4 גיגה . משהו בסביבות ה2800 דיי סגור עליו. איך הוא ? שמעתי שהוא מומלץ. יש הצעות אחרות? היקר: Toshiba Satellite L655-121 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655121 הוא עולה 4000 , ויש לו מפרט מעולה עם i5 450 או מפרט זהה , רק עם i7 של acer ב5000 Acer Aspire 5740G-624G http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems האסר ניראה יותר טוב השאלה אם ש…

9. שלום הפין של כניסת החשמל במחשב נייד acer aspire 9302 נשבר. שאלתי: האם צריך להחליף בדגם זה את כל לוח האם או שאפשר לקנות את החלק השבור (עם התושבת שלו) אם הוא מתחבר ללוח האם בכבל. עלויות משוערות ? מקומות לרכישה / תיקון ? אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  10. 1. 5500-5000 לא לנסות לחסוך פשוט לתת העדפה לרכיב חשוב יותר לרכיב חשוב פחות 2. שימושים עיקריים : משחקים עדכניים צפייה בHD שמיעת מוזיקה ואינטרנט, קיובייס לא כולל מסך, המסך הקיים SYNCMASTER T260HD רזולוציה טבעית 1920X1280 3.לא 4.לא 6. 7 7. לא מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב אבל אשמח שתשאר האופציה לעשות 8.ללא מערכת וללא הרכבה 9.אין חנות ספציפית 10.תמיכה בUSB3 , כרטיס מסך חזק (חשבתי על GTX460) 11.הוספת כרטיס סאונד 12.כן הערות : מבין שהרבה טוענים שCORE I7 הוא מיותר ומבזבז הרבה כסף אבל בכל זאת אבקש לכלול CORE I7 930 במפרט תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by matizami,

איפה אפשר לקנות כבל חשמל למחשב אסוס שנקנה בארה"ב? אני מעדיף כבל על פני מתאם.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by Sahar Gezer,

מעבד: Intel Core i5 Processor i5-650 3.2GHz 4Mb Dual Core LGA 1156 Box זכרון: Corsair 4GB Kit (2X2GB) PC3-12800 DDR3 1600Mhz CL8-8-8-24 CMX4GX3M2A1600C8 Model C4G1600C8X מארז: Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU דיסק קשיח: Western Digital 500GB Caviar Blue 3.5 16Mb SATA II WD5000AAKS צורב DVD: LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem כרטיס מסך: HIS Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E H567Q1G לוח אם: Intel® Desktop Board BLKDP55SB Sharpsburg P55 Chipset LGA 1156 Oem מה אתם אומרים? נתונים טובים או לא ? שווה השקעה ? אם חסר משהו תגידו

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by idans94,

המחשב ישמש לשימושים בסיסים כמו אינטרנט, סרטים באיכות HD ומוזיקה (עם אוזניות). אין צורך בציוד הקפי. אשמח לקבל שינוים שיוזילו את המפרט מבלי להתפשר על האיכות. מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪336 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪285 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪230 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 342 ₪157 ספק כח Seasonic S12II 430W ₪295 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1618 המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il תודה

14. Started by aviv_ni,

שלום יש לי מחשב נייד חדש תמיד החום שלו שנוגעים היה גבוה היום עשיתי בדיקה ורשום לי 63 מעלות המחשב עובד חלק ובלי רעשים מה עושים ? http://www.up2me.co.il/v.php?file=25327115.jpg

15. Started by anilolo,

אני צריך מפרט למחשב עד 2000 שקל ללא כרטיס מסך (יש לי POINT OF VIEW GeForce GT220 1024MB SDDR3 חדש) המחשב ישומש לצפיה בתכני HD ולשחק במשחקים(לא בשימוש תדיר) אין לי צורך בציוד הקיפי, אני צריך מפרט שקט בסביבות בסלום בין 7-8 אני לא ישתמש באוברקלאוק במחשב. אני לא צריך את המערכת הפעלה אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות ואני ירכיב את כרטיס המסך בבית. אני יכול לרכוש מחשב רק באיזור ירושלים, מעדיף תשלום במזומן. אין לי תוכניות בעתיד לשדרג את המפרט. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  16. Started by SuperMasterGuy,

היי, אני זקוק למחשב חדש, ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הנ"ל, אני לא גיימר, ואני משתמש במחשב רק לענייני עבודה (כלומר חוץ מאופיס, ווידוס 7 ודפדפן אינטרנט, אני לא יכול לחשוב על עוד משהו שאני אתקין בו). התקציב שלי, אגב, הוא 1500 ש"ח. המפרט נלקח מקטלוג המבצעים של מחסני חשמל: לוח אם: Gigabyte ga-h55m-d2h מארז: מידי ATX עם USB קדמי כולל ידית נשיאה וחלון שקוף בצד המארז ספק כוח: 500 WATT מעבד: intel-core i3-540 זכרון: 2GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HDD 500GB SATA II 7200 RPM\ צורב: DVD RW SATA X24 SUPPER MULTI כרטיס מסך און בורד סה"כ: 1499 ש"ח כעקרון אף פעם לא קניתי במחסני חשמל, אני תמיד קונה בksp ושאר חנויות שמתמחות במחשבים ואלקטרוניקה, אז אני לא יודע כמה מומלץ לקנות שם. פשוט המפרט ה…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. שלום אני זקוק למעבד, לוח אם, זיכרון, הארד דיסק וספק כוח. התקציב שלי הוא בסביבות 1400 ש"ח ואם אפשר פחות אז בשמחה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לשימוש ביתי הכי הכי פשוט שיש כמו אינטרנט, מוזיקה סרטים וכו'. עדיפות שהרכיבים יהיו מ- KSP או SKYPC. תודה!!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by itye,

אני מחפש מחשב לתיכנות, ושיראה יפה עד 3500 ש"ח. הנה מבצע שראיתי אתמול: http://broknerneta.pas-rahav.com/dell/f5/shnaider/ וגם זה ב"מציאון": http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16106 אולי הם לא שיא היופי אבל בהחלט מראה סביר (לעומת Lenovo שאולי מחשבים עמידים אבל לא יפים). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן, יש לי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-MA69G-S3H עם מעבד DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ כרגע יש לו 2X1GB 667MHZ ואני רוצה להוסיף עוד 2X1GB (של חברה אחרת, כרגע יש שם זיכרונות של סמסונג). מצאתי את הדגם הבא (אני גם קונה מ newegg, אני לא מתגורר בארץ): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820134046 האם זה יתאים/לא יעשה בעיות? (עם הזכרונות הנוכחיים + הלוח הקיים) כרטיס מסך כרגע יש שם Radeon 9600 , אבל זה לא סוחב סירטי HD ( 720P) ולכן חשבתי על זה: MSI R5450-MD512H Radeon HD 5450 512MB 64-bit GDDR3 pci-e 2.1 http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=BD11227&pagetitle=MSI%20R5450-MD512H%20Radeon%20HD%205450%20512MB%2064-bit%20…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  20. טוב אז ככה אחרי הרבה לבטים החלטתי ששבוע הבא אני נוסע לקנות את המחשב . פתחתי נושא חדש כי יש כמה עידכונים שאין לי כוח להוסיף אותם שם . אחרי התייעצות הבנתי שאין טעם לקנות כרטיס חדש ב300 שקל ועדיף להישאר עם ה8600GT ולהשקיע את הכסף בחומרה אחרת , בנוסף גם ספק כח אני אשאיר בגלל שגם הוא לא עושה בעיות 350W של PFC יחזיק את המערכת העתידית . החנות כנראה שאני קונה ממנה היא אייבורי ב"ש , אם יש למישהו הערות לגבייה אשמח . כזכור לשימוש של משחקים לא כבדים למשל FIFA NBA לא יותר .. ושוב תודה . מה שנשאר לקנות זה ככה : 1. מעבד שהבנתי שעדיף AMD לתקציב הנ"ל . 2. זיכרון שאין לי מושג כמה יש הבדל בין 4 ג'יגה ל2 ג'יגה לשימושים שלי במחשב . 3. צורב DVD . 4. לוח אם שאין בו שום אופציה עתידית לשדרוג כר…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  21. שלום יש לי מחשב נייד של hp dv6 השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הכבל של החשמל קבוע במחשב ולא יקרה למחשב כלום? כי לרוב המחשב נימצא באותו מקום עד היום הייתי מחבר אותו ואז שהיה מגיע ל100 אחוז הייתי מוציא וככה עד שניגמר הסוללה הייתי מחבר שוב מחכה לתשובות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום כולם, הייתי מעוניין לקבל מפרט בתקציב של 2500-3000, יש לי עדיפות למעבדי אינטל אבל במידה ואתם מאמינים שבתקציב הזה עדיף AMD אשמח לשמוע על דעתכם. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג גלישה וסרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסור במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים(משחקי רשת בעיקר כגון World of Warcraft, ומשחקים טיפה כבדים קצת יותר כמו GTA IV א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין תוכנות קבעות בעיקר media player לסרטים ומשחקים שצוינו בסעיף הקודם ב) במידה והמח…

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by Slash4,

לא מזמן פרסמתי פה נושא וביקשתי לפטופ בתקציב של 3-4K חזק למשחקים בינוניים מינוס ולאינטרנט אבל גם לבית ספר (זמן סוללה לפחות 5 שעות). והבהירו לי מהר מאוד שהדרישות סותרות ולא מצאתי כזה. אז חשבתי על רעיון - לקנות מחשב נייד חזק בתקציב שלי , עם מעבד חזק בסביבות של i3 -i5 זכרון 2GB לפחות כרטיס מסך חזק 1GB וכו.. עם זמן סוללה רגיל - ופשוט לקנות לו עוד סוללה , וככה בבית ספר אני אחליף סוללות. השאלה שלי - האם זה פתרון טוב לבעיה? אם יש חסרונות מהם? ואם כן איפה אפשר למצוא סוללות? בדקתי מגוון רחב מאוד של ניידים שמתאימים בול לדרישות שלי מכמה חברות. אבל אני לא יודע אם אפשר לקנות איתם עוד סוללה שמתאימה להם ומאיפה ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by dani44,

אני מתחיל לחפש חלקים לCAR PC בכך זה אומר שאני לא צריך מחשב חזק,אלה משהו סטנדרט,מצידי גם יד 2. ממה שהספקתי לעבור במהירות על הלוח מכירה שיש כאן באתר ואשמח לייעוץ שלכם איזה מחשב יותר "חזק" ועם חלקים איכותיים (שלא יהרס לי תוך חודשיים). 1. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17224/cat/20 2. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17226/cat/20 3. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17233/cat/20 4. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17128/cat/20 איך המחשב הזה עם הקירור מים..? צריך לתחזק אותו איכשהו או להשקיע עליו? (מצטער אני לא מבין בזה) או שאם יש לכם משהו להציע לי בטווח המחירים שהצעתי כאן ביד 2 באתר אשמח לשמו…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  25. Started by Rust,

יש לי קצת ניסיון בהרכבת מפרטי מחשב למטרות גיימינג ושימוש כללי, ולאחרונה התחלתי להתעניין באופציה של רכישת מחשב HTPC לסלון. לפחות כרגע מדובר על מחשב לצפיה בסרטים מהאינטרנט/דיסקים/USB, ללא חיבור לכבלים/אנטנת טלויזיה. אין צורך בהרצת משחקים (את זה אני עושה על מחשב אחר). כאשר התחלתי לנסות לברר על הנושא הבנתי שאין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. השאלות שהכי הטרידו אותי: מה בדיוק עושה כרטיס טלויזיה, והאם הוא דרוש למחשב המיועד לצפייה בסרטים בלבד? בהרבה מפרטים שראיתי (למשל: תחת "מפרטים מומלצים" באתר הזה ובפורום) ל- HTPC משולבים כרטיסי מסך. האם הדבר נחוץ (בניגוד לכרטיסי מסך on board)? החל מאיזו רזולוצייה? מה המשמעות של חיבור של כרטיס מסך בנוסף לכרטיס טלוויזיה? איך הם מחלקים ביניהם את העבו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.