ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן חברים, אני אשמח לעצה, איזה מחשב כדאי לי לקנות מבין השלושה הנ"ל. אני רוצה להקים על המחשב מכונות ווירטואליות ולקנות אחד שיעמוד בזה הכי טוב. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11705 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11937 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11757
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים אתם בטח תגידו למה חבר שלך לא שואל .... אז ככה הוא פשוט עצלן ואין לו כ'ח להרשם אז הוא ביקש ממני הצעתי לו את המפרט שאני רוצה לקנות באותו מחיר אבל הוא רוצה חוות דעת שניה על המפרט. אם למשהו יש דעה אחרת למפרט אחר אז בבקשה לרשום מפרט . AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROSECCOR 3800+(2GHZ) BOX 1 2120 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 820 LeadTek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme 1 2490 1GB SAMSUNG ORGINAL DDR 400MHZ 2 1300 WD 200GB 7200RPM 8MB SATA II 1 600 CREATIVE L-TRIGUE 3200SE 1 590 Sunbeam Transformer BLUE 1 400 Ener…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בהמלצה למחשב לשימוש כללי: סרטים, מוזיקה, מעט משחקים (לא הכבדים ביותר) ושאר שימושים סטנדרטיים. אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה, הרכבה דרושה. מתוכננת רכישת מסך בעתיד הקרוב, ככל הנראה dell 2209wa, כך שהמחשב צריך לאפשר רזולוציה של 1050X1680 (לפחות). אולי אנסה OC צנוע בהמשך, אם הדבר אפשרי, אז רצוי להשאיר את האופציה הזו פתוחה, אך זו לא דרישה מרכזית. רצוי שיהיה שקט באופן יחסי. מעדיף לכלול כונן קשיח בנפח 1T. התקציב הוא בסביבות ה-3K (חריגה קלה אפשרית). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מעתיק את הטופס כמו שהוא מפורום אחר שפירסמתי בו פוסט דומה האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מכיר שם חנויות מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): חו"ל - קנדה תקציב: 600$ יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 50-70$ יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה, זה חו"ל.. חברת המחשב הניד המועדפת: חשוב שלא יהיה Lenovo או MSI - העיצוב שלהם גועל נפש מערכת הפעלה מועדפת: WIN7 או בלי מערכת הפעלה גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה, ואם אפשר 7200RPM זה יהיה מצוין משקל הנייד המועדף: כמה שפחות (?) גודל הצג: 15.6" זמן סוללה רצוי: כמה שיותר, זה חשוב מבחינת ניידות צבע המחשב הרצוי: לא משנה, שחור עם עיצוב יפה יכול להיות נחמד אבל זה לא באמת חשוב.. אפשרויות נוספות…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה בו לפחות אם לא יותר CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D) Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent RAM: 1.5Gb כדי לשחק CRYSIS X_X אם למישהו יש מפרט טוב בשבילי גם מKSP לא משנה שיסים
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, הנייד הנוכחי שלי התיישן כבר, ואני מחפש המלצה למחשב נייד חדש. המחשב ישמש לצרכי עבודה: בניית אתרים (פחות עיצוב גרפי) וקוד (לא יהיו קומפילציות כבדות), ענייני משרד (office excel אימייל) ויהיה כלי העבודה העיקרי שלי. הדרישות הם שיהיה נוח לעבודה ממושכת אבל יהיה יעיל גם לניידות (עבודה ברכבת, טיסות לחו"ל וכו'). ייתכן וארצה להריץ עליו מכונה וירטואלית מדי פעם לצרכי בדיקות. תקציב - ~3000 לרכישה בארץ עם חריגות קלות. זמן סוללה ארוך - יש חשיבות משקל - יש חשיבות (אני אמור לנסוע די הרבה עם המחשב) כונן קשיח - אין חשיבות לנפח גדול במיוחד, עדיפות ל SSD למטרות מהירות תמיכה בתחנת עגינה - ממש לא חובה (אפשרי מחוץ לתקציב) האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי, אחריות בארץ חובה. רישיון למערכת…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עזרה במפרט למחשב שיחובר למגבר ק"ב באיכות הכי טובה להעברת HD ואודיו 7.1 דרך אופטי .שיעבוד עם מדיה סנטר ויתחבר לLCD FULL HD כמו כן שישמש למשחקים ועבודה רגילה (אופיס וכו').אין בעיה של רעש נימצא בחדר עם קיר מפריד לסלון .מסך LCD 19" כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI כל רעיון נוסף לשיפור האיכות במסגרת התקציב יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר ל סרטים HD, שמיעת מוזיקה ועריכת וידאו ביתית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת סרטים ביתית, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Sony Vegas - תדיר, Windos7, Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
הי לכולם, אשמח לסיוע בגיבוש מפרט למחשב נייח לגיימינג, תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5,000 ל-6,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך איכותי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא דרמטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז סולידי, בלי אינסוף אורות …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נאלצתי להיפרד מהנייח הקודם לאחר שה-gtx 1070 מת השבוע. הוא היה בן 4-5 אז כנראה שהגיע הזמן להשתדרג. אני בן 31, ועובד כרגע מהבית. זקוק בדחיפות ל-escapism מהלחץ בעבודה ומהשיעמום של הקורונה (אפילו נטפליקס כבר לא עוזר). אני גיימר מהדור הישן, לא מעניינים אותי צבעים וזיקוקים - אף אחד לא יסתכל על המארז. רוצה למקסם את חוויית המשחק. לא כל כך מתעניין ב-multiplayer. אני נהנה במשחקים כאלה רק כשאני משחק ברמה גבוהה, וכדי להגיע לרמה גבוהה צריך זמן, שאין לי. בנוסף בתור מפתח תוכנה, מדי פעם אצטרך מחשב אישי בשביל פרוייקטים אישיים, למידה, ואולי תרגילי בית של ראיונות עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח. תתאפשר חריגה. …
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ₪1345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD5 ₪1510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39421 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪739 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVR-5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Lian-Li PC-P60 Black …
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
טוב אז האייסר שקניתי מגיע עם ויסטה הום פרימיום שזה חסרון אדיר ואני ממש לא סובל את המערכת הזאת. מרגישים שאם הייתי מריץ על המחשב XP ההבדל הייה משמעותי. העיניין הוא שאני רוצה לשמור על הגיבוי של הויסטה למקרה ומשו ישתבש ולכן רציתי לדעת אם אפשר להתקין על המחשב מערכת XP מבלי לפגוע בגיבוי למקרה ואני ארצה להחזיר למערכת הויסטה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לאלו שינסו לעזור לי. אני גר באיזור מודיעין אבל עובד בתל אביב כך שאני יכול לקנות את המחשב גם באיזור גוש דן וגם באיזור ירושלים. המחשב שלי מת אתמול ואישתי אישרה לי תקציב של עד 2500 שח . יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 9500 כן אני יודע זה לא משהו אבל אני מתכוון לשדרג אותו בעתיד הקרוב ל geforce 9800 gts או דומה. כרגע זה לא בתקציב אבל אני צריך שהמחשב יוכל לתמוך בו הבנתי שצריך ספק מיוחד שנותן 30 מיליאמפר ב12 וולט. אז כרטיס מסך אני לא צריך עכשיו. בעתיד כמו שאמרתי ישתנה ראיתי מיפרט שפירסם האתרץ מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםASUS P5KPL-CM305 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL17…
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
* תקציב: 2000-2200 * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), שוק ההון, בורסה, שיחזיק את התוכנות! * גודל המסך? 11-12 * רזולוציית המסך? לא ידוע * משקל רצוי? שיהיה קל לנשיאה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (כמה שמתאפשר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כרטיס מסך חיצוני, זאת אומרת שאוכל לחבר מספר מסכים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250-500GB * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מערכת הפעלה WIN 7 * RAM: לפחות 4 DDR3. * אם בתקציב הזה יש i5 עם 4 או 8 RAM אשמח!, אם אין אז i3 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כשבועיים DELL INSPIRION N5110 CORE I7 2630QM NVIDIA 525M 1GB ואחרי כשתי דקות משחק בקרייסיס הוא מתחמם לרמות של 95 מעלות הן במעבד והן בכרטיס, וכמובן ששאר הרכיבים מתחמים גם אבל לא לרמות כאלו. הטמפ' הנ"ל נשמעות לי גבוהות ביותר במיוחד לאור העובדה שבשימוש רגיל הטמפ' לא עולות על 66. קראתי באינטרנט שרוב המחשבים מתחמים כך אבל למעט הבלאי הברור שקורה למעבד ולשאר הרכיבים לא כתוב אם זה מסוכן. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימוש הוא בעיקר לעבודה משרדית אך הייתי רוצה להתקין בו משחק PES למשל, אין צורך בציוד היקפי, השקט לא חשוב, מעדיף עם מערכת הפעלה עדיפות לXP. אשמח לקבל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכל, אני זקוק למחשב חזק ומהיר ואמין (שאינו נוטה לקרוס...) לעבודה עם תוכנות מוסיקה (הקלטה עריכה ProTools תווי Sibelius, Finale) ותוכנות עריכת ווידאו ( Vegas, final cut etc) ופוטושופ. הסדרה החדשה של מק אינה עונה על הדריישות. עד כה עבדתי בעיקר על מק ולעיתים על pc אני מתמצא בשתי מערכות ההפעלה (פחות או יותר). אשמח להלצות וכו׳, תודה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
המחשב הנ״ל מגיע ללא כונן DVD ועם דיסק קשיח, עם זיכרון 8GB. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. האם כדאי לשדרג את הסטיק זיכרון ל16GB בחנות עצמה? או שיש אפשרות לעשות את זה לבד ולחסוף כסף? 2. במידה ואני מעוניין להחליף את הדיסק הקשיח 1TB על 5400, בSSD 256, האם יש אפשרות לעשות את לבד? האם צריך מתאם או משהו? מבחינת לשלם על כונן ועבודה העלות מעל 1500 ש״ח בחנות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 2500 ש״ ח + מסך 22״ , אפשר לחרוג עד 2900. אני גר בסביבות קרית גת אפשר להרכיב מהחנויות , ksp,iqpc , או משהו מהאיזורר.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני עובד על מחשב נייד טוב והדבר היחיד שחסר בו זה כרטיס מסך, אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים חדשים ולכן החלטתי שאני קונה כרטיס מסך אבל בגלל שאני עובד על מחשב נייד ולא מחשב רגיל אין לי מושג איפה לחפש, ובכלל אף פעם לא קניתי כרטיס בנפרד... אשמח לקבל כל הצעה והמלצה או הפנייה לקריאה במקום אחר אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח רק אם זה באמת שווה אם לא כמה שיותר זול יותר טוב דרישות מינימליות: Video HW Transform & Lighting Vertex Shader Ver. 2.0 הנה המפרט של המחשב: acer aspire 5580 intel core 2 dou processor t5500 1.66 ghz 667 mhz 2mb l2 cache 2 gb ddr2 120 gb hdd dvd super multi double layer 14.1 wxga crystalbrite lcd intel graphics media accelerator 950 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתבקשתי לקנות מערכת מחשב לקרובי משפחה. התקציב: עד 3000 ש"ח ועדיף לנסות לחסוך. שימושים: גלישה באינטרנט (כולל צפיה ישירה ומשחקי פלאש), אופיס וסרטים. ציוד היקפי: יש צורך גם במסך, עכבר מקלדת ורמקולים (2.1) חשיבות השקט: אין חשיבות מיוחדת. רק שלא יהיה טרקטור. אוברקלוק: ממש לא. תוספות: לא צריך מערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. חנות: הם גרים בירושלים ולכן אני מעדיף לקנות שם. חשבתי על www.p-see.co.il. אם המחיר שם יקר במיוחד, נקנה מחנות אחרת. שדרוגים: לא מתוכנן. בקשר למסך: הם ראו את ה דל 2209 שלי והתלהבו. לכן חשבתי לקחת עבורם DELL U2311 או SAMSUNG 2333T. את המסך אפשר לקנות במקום אחר. התחלתי לנסות להרכיב לבד לפי המפרטים המומלצים. אשמח מאד לכל הצעה. מעבד - AMD Athlon II X2 …
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, watch dogs, וכמעט כל מה שיצא בשנתיים-שלוש הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, המסך הוא 37 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר פיתוח (עבודה עם אקליפס). אם אפשרי הרצת משחקים ישנים (יחסית) כמו CIV 5, אבל לא הכרחי ואפשר לוותר על זה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא משנה או הברק לא משנים * רזולוציית המסך? גם לא משנה. אני מתכנן לחבר אותו למסך נוסף בגודל 17" ולעבוד עם שניהם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת עם NUMPAD * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות, רוב הזמן המחשב יהיה בבית מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD במסגרת התקציב זה יהיה נחמד * כונן אופטי? אפשר, אבל לא הכרחי * האם דרו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache לוח אם: asus p4t533 מארז: Antec Performance PLUS 660 כרטיס מסך: ASUS GF 4 V8440 PAL/TD 128MB כרטיס קול: Hercules Game Theater xp 6.1 כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache סי.די: asus 52X כונן דיסקטים: teac 1.44 עכבר: Logitech MouseMan DUAL optical wheel נו איך המפרט יש מה לשפר (חוץ מהכרטיס מסך) ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-