עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. התקציב המקסימלי - 5k ש"ח א) לא חייב לנצל את כולו ב) אפשר לחרוג בעוד 1k אם זה באמת קריטי. 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, מהטובים בשוק. א) כדאי שהמחשב גם יוכל להריץ תוכנות גרפיות תלת מימד (כגון NX או Solidworks) ב) המשחקים שהייתי רוצה שירוצו: -דיאבלו 3 (יוצא בפברואר!!!), witcher 2, mass effect, כל המשחקים החדשים שהולכים להיות - באיכות המקסימלית (אם זה אפשרי) -יש לי מסך 22" של סמסונג (226CW), רזולוציה של 1680X1050 -הגדרות גרפיות גבוהות ביותר. 3. אין צורך בציוד היקפי, יש הכל. 4. לכלול הכל במפרט. 5. דרגת השקט - 5. כלומר, אין לי דעה לכאן או לכאן. שלא ירעיש בטירוף, כמובן. 6. מעדיף ללא OC. 7. אין צורך במערכת הפעלה, יש. 8. מתגורר ברמת גן, אז מעד…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  2. היי לכולם, אחרי 4 שנים הגיעה הזמן להחליף למחשב חדש ;D . מחפש מחשב בסביבות ה6K , שיהיה חזק למשחקים בעדיפות ראשונה ושיעבוד סבבה ב AFTER EFFECTS MAX,MAYA וכו...(לא QUADRO) כמו כן שיהיה IEEE1394 port בלוח אם לעריכת סרטים. אין צורך בOC. המפרט כולל מערכת הפעלה. רצוי מארז שקט. ורצוי חנות באזור המרכז. כרגע אני בעיקר לא יודע איזה לוח אם לבחור, ואיזה קירור להוסיף למארז. בינתיים חשבתי על זה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤413 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 4 GB 736 שח כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1488 צורב LiteOn LH-20A1S X…

• 11 תגובות
    • 621 צפיות
  3. שלום חברים. מכיוון שאבא שלי החליט להתעדכן קצת במה שקורה סביבו הוא החליט לקנות מחשב חדש (אין סיכוי שהוא יתקרב לשלי ). פה אני מכניס אתכם לעניין. אני מבקש מכם ליצור לי מפרט מחשב חדש לעבודה משרדית. במחשב צריך להיות כל הציוד החומרתי בשביל מחשב חדש וכמו כן גם כל הציוד ההיקפי הנדרש. הסתכלתי במפרטים המומלצים אבל לא אהבתי מה שראיתי שם אז בבקשה לא להפנות אותי לשם תודה רבה מראש לכולכם. EranMor

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by politin,

שלום לכם, אני מחפש מפרט למחשב בעיקר בשביל עריכת סרטים (לא משהו מקצועי יותר מידי... משהו שאפשר לערוך בו קליפים קצרים, לא משהו מטורף) ובנוסף, שמשחקים חדשים יעבדו עליו טוב (שוב, לא משהו מטורף מידי.. פשוט שיעבדו חלק בלי להתקע) חשוב שהוא יכלול צורב DVD סביר *לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים.. לגבי תקציב, אני לא ממש יודע מחירים ככה שאני לא יודע בדיוק להגיד אם אתם יכולים, תנו לי אופצייה שתהיה מספיק טובה (כמו ששמתם לב, אני מסתפק גם בפחות ממושלם) במחיר סביר (סביר=אם יש בסביבות ה3000 ש"ח פחות או יותר) תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. שלום לכולם. התקציב שלי הוא בין 4000-5000 ₪ התקציב די גמיש משום שאני רוצה שהמחשב יהיה חזק כמה שיותר ויתן לי את מה שנדרש, אבל שהיחס של יעילות/מחיר יהיה כמה שיותר גבוה. אני מוכן לחרוג מהתקציב אם זה יעלה משמעתית את הביצועים וכמו כן אני מעוניין לחסוך במחיר אם זה מוריד רק בקצת את הביצועים. המחשב מיועד לעסק, בעיקר לעבודה עם תוכנות של עריכת תלת מימד. (הוא ישמש גם לעבודות גרפיקה, תיכנות, עבודה משרדית וגם לצפייה בסרטים ולשימושים ביתיים אבל זה יותר שולי) אני יבצע שימוש בתכנות של AutoDesk (רוויט, אוטוקאד ואולי 3DMAX) בתכנות תלת מימד כמו Rhino ואולי עוד.. גם בתכנות של רינדור (הדמיות) ובתכנות גרפיקה של adobe. אני מאמין שהמסך שאני יקנה בשביל המחשב הזה הוא מסך עם רזולוציה של 1080p…

6. המחשב ישמש לפיתוח VS2005 VS2008 MSSQL2000 בעקרון אין הגבלת מחיר אבל המחיר צריך להיות סביר 5000-6000 רצוי פחות אבל אפשר גם לחרוג.

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  7. שלום רב, מחפש מפרט לעמדת עבודה למפתח המשתמש בתוכנות: Visual studio. flash builder, flash professional וכל הכלים הנלווים מסביב (profiler, sniffer, DB queries, office וכו'). שימוש בכמעט כל התוכנות במקביל. אין צורך בציוד היקפי (יש 2 מסכים, מקלדת עכבר וכו'), צריך רק את המארז + רכיבים פנימיים. חשוב ביותר - אחריות עסקית ל-3 + שירות תיקונים בעסק בזמן קצר (רצוי באותו יום). לא מחפש זול, מחפש אמינות רכיבים ושירות. קנינו בזול ועכשיו אנחנו משלמים בגדול... תודה!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  8. שלום! כמו שציינתי בגוף ההודעה אני צלם סטילס, אני עובד בעיקר על פוטושופ , LIGHTROOM וכד' בנוסף יש לי טלוויזיה LCD שאני רוצה לחבר ב HD למחשב מלבד המסך לכן אני מעוניין שיהיה לי יצאה ל HD מהמחשב. אני עובד על תמונות ברזולוציה מאוד גבוהה וגם בכמות מאוד גדולה לפעמים אני עובד על אירוע שצילמתי בוא 2500 תמונות ואני מחפש מחשב שיוכל להריץ את התמונות מהר ושיגיב לכל שינוי שאני עושה בתמונה במהירות גבוהה מאוד. כמו שציינתי יש לי תקציב של 4,500 ש"ח ואני גמיש בעוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב שישמש כמחשב משני אצלי בבית, בחדר של אחיות שלי. אני צריך שהמחשב יהיה אמין, מהיר, שהכל ירוץ בצורה חלקה. שימושי המחשב הינם בעיקר אינטרנט, קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים ברמה נמוכה. אני רואה היום באתרים כל מיני מפרטי מחשב במחירים של 1,300-1,500 שקל, השאלה היא אם הם מתאימים או זבל. ניסיתי להרכיב מפרט ב-iqpc אבל אני לא יודע בדיוק איזה לוח אם יספיק לי, ואיזה מארז וספק כח. לא חשוב לי יותר מדי שהמחשב יהיה יפה מבחוץ, הוא גם ככה מוסתר. העיקר שיהיו כניסות usb מקדימה וספק כח שיעשה את העבודה. כמו כן, אין צורך בכרטיס מסך מעבר לכרטיס שמובנה בלוח לדעתי, למרות ששמעתי שכרטיס מסך OB גונב זיכרון. בקיצור, אשמח אם תחוו דעתכם ותעזרו לי! תודה רבה מראש חברים, אשי…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, טלויזיה, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם לרכוש מסך 23"=24" עם תמיכה בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by avivnet,

1. מה התקציב המקסימלי?גג 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים כבדים אבל בקושי, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:מוסיקה באיכות טובה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.סרטים והרבה HD בלורי ברמה גבוה ושיראו חלקק... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.זיכ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי, אשמח לעזרתכם ביצירת מפרט למחשב חדש עבורי. בדרך כלל אני נוטה לשמור על הציוד שלי לאורך זמן, ולכן אני צריך מחשב שיחזיק מעמד וישרת אותי כמה שנים קדימה (3-4 שנים לפחות) ללא שדרוגים. מבקש מפרט שיהיה מלא עם כל מה שצריך להיות כלול במארז (כולל המארז עצמו חחחח). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח (ללא ציוד היקפי). אם תהיה סיבה/המלצה משמעותית להוסיף יותר, אני אשקול לחרוג, אבל כמובן שמעדיף שלא. אם נראה לכם שהתקציב ממש לא תואם את המציאות והדרישות שלי, אשמח שתאירו את עיני ואעדכן בהתאם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש במחשב הוא בעיקר בתוכנת autocad 2013-2015. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by chich,

שלום לכולם מבקש את עזרתכם בהצעת מפרט למחשב לצורך מסחר ( 4 צגים ) ללא הצגים כרטיס גרפי כבר יש לי דגם :[h=1]NVIDIA Quadro NVS 420 by PNY 512MB GDDR3 PCI Express Gen 2 x16 VHDCI to Quad DVI-D SL or DisplayPort Profesional Business Graphics Board, VCQ420NVS-X16-DVI-PB[/h] מבקש מארז איכותי ושקט ספק ברמה טובה לוח אם שיתאים לכרטיס דור שני של pci-e2x16 לא מיועד לגיימינג זכרון להערכתי 8 גיגה יספיק מעבד 1150 i5 כונן קשיח 1 טרה תקציב סביב 4000 שח גמיש בברכה משה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יישומי OFFICE וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבקשה בבניית מפרט ??? אני צריך מחשב שיעבוד עם כל סוגי המשחקים ואינטרנט עם אופציה לאינטרנט אלחוטי (או סלולרי)... התקציב שלי נא בסביבות ה 5.500 ש"ח בתודה מראש לעוזרים ;D

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב נייד לאחי הקטן. לשימוש לימודים בסיסי (אופיס, סטרימינג), ושיחזיק כמה שיותר זמן מבלי צורך להחליף. אענה על הסעיפים הנדרשים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 לאחר תשלום נוסף על אחריות ל-3 שנים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך עד 500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפילו לא אגורה מעבר למה שציינתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לג…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. אהלן חברים הבנתי שאתם מומחים פה, אני אשמח לקבל מפרט למחשב על מחיר של 3אלף שקל מוכן להוסיף קצת אם צריך הצרכים העיקריים שלי זה עריכה ועיבוד תמונות והרצת תוכנות עריכה תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + תכני HD (בעיקר תמונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום, פוטושופ, אפטר אפקס, סוני ווגאס (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. Started by zilbermm,

שלום, אני מחפש מחשב שישמש אך ורק לתוכנות אופיס ואינטרנט. ראיתי את המחשב הזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode= האם הוא יתאים? האם המעבד הוא דגם מקביל למה שהיה בזמנו סלרון? אם כדאי לעשות שינויים בעלות מינורית אשמח גם לדעת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. היי, תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? פוטושופ מתקדם, לייטרום, משרדי, וורד, ג'ימייל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש יום-יומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, לוח אם. שוב - לא צריך! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לוח אם. יש כרגע TB250 BTC של Biostar 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתכונן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. …

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by gurfi,

אני מחפש מפרט למחשב פשוט עד 1500 ש"ח. (לא כולל מסך) המחשב מיועד לאופיס וגלישה בלבד. תודה!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by מאפיונר,

מבקש מפרט מחשב עד 2000 שקל לחבר בלי ציוד היקפי ומסך

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  24. Started by elior021,

שלום, אני מחפש מחשב עד 2000שח ללא ציוד היקיפי, הוא צריך לשבת במספרה ואליו צריכים להיות מחוברים שתי מסכים עם כרטיס טלויזיה ושכל אחד מהם יוכל לראות ערוץ אחר. רצוי שהגודל של המחשב יהיה קומפקטי כמה שניתן, אלה הדרישות היחידות מהמחשב. תודה מראש. אליאור

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  25. התקציב הוא 3000 ש"ח לא יותר, זה מה שיש.. זה בשביל חבר שלי, רצוי מאוד שיהיה מעבד 64 ביט, לא מתוכנן OC, לעבודה באינטרנט, משחקים- לא צריך כרטיס מסך רצחני, משהו בסביבות ה9550 יספיק. אז אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד, עדיף להביא מחירים מלוג'יק פיסי. אני יודע שזה די קשה להרכיב מפרט בתקציב כזה אבל אם תצליחו משהו אשמח מאוד תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.