ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם זה אפשרי-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)? צפיה בסרטי HD,משחקים ברמה בינונית,וביצוע מס' פעולות במקביל לדוגמא:פתיחת 5 אתרי אינטרנט במקביל+הורדת סרט+צריבת סרט בDVD +שימוש ב2 מסכי מחשב לצפיה במקביל ב 2 אתרים שונים(המחשב הנוכחי שלי פשוט נחנק) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך LED 24 אינש LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט מחשב ב6500 +/- + מסך 22" לצרכי משחקים סרטים ואינטרנט. ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. המסך יהיה מחובר למסך 32" לצורך סרטים בעיקר.
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש מפרט מחשב בסביבות 3000 שקל, ללא מסך, יש לי כבר מסך lcd בבית... יש לי במחשב הנוכחי צורב דיוידי וכרטיס רשת אלחוטי כך שאני אעביר אותם למחשב החדש.. מה כן צריך בכל זאת? מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט ואופיס וכו', אבל גם למשחקים מידי פעם, כך שלא צריך כרטיס מסך מפוצץ, nvidia 8600gt נראה לי מספיק, מבקש מעבד 4 ליבות, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, ו-2 ג'יגה זכרון נראה לי יספיק, אני שם xp... ואם ניתן מהאתר www.skypc.co.il אני אודה לכם.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב בסביבות 5000 שח ללא מסך וללא ציוד היקפי שימושים כללי: אינטרנט, אופיס, עיבוד גרפי (2D and 3D), ומעט משחקים וסרטים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים (לעבודה עם שני מסכים במקביל) רצוי גם עם יציאה לטלביזיה זיכרון לפחות 1GB (רצוי 2 אם מסתדר בתקציב אם לא אז אחד ואשלים בעתיד) אין צורך בצורב ללא ציוד היקפי לא מיועד ל OC בקיצור: בורד, מעבד, זיכרון, HD, כרטיס מסך ומארז (כולל ספק) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של כ2000 ש"ח, אין לי צורך בציוד הקפי מטרת המחשב היא אינטרנט/סרטים/טלויזיה (כרטיס טלוויזיה)/ משחקים זה לא כל כך חשוב לי. *עדיף מעבד של אינטל *אין צורך בהרכבה או תוכנות כלשהן *עדיף מחנויות באזור חיפה
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מהאתר את המחשב שלי לפני כ-6 שנים מהמלצות שלכם באתר והוא החזיק ומחזיק מאוד יפה! עד היום אני נותן לכם קרדיט לחברים והמשפחה שלי שקונים מחשב חדש ומפנה אותם אליכם. אני לא גיימר גדול, אבל לאחרונה ניסיתי משחקים חדשים וראיתי שהמחשב לא סוחב וגם ישנה האטה משמעותית בהרצת תוכנות פשוטות ביום-יום. אז הגיע הזמן לעבור למחשב חדש ולתת להורים לאמץ את המחשב הישן והטוב. אז התקציב הוא כ-4500 ש"ח ללא מסך (נראה לי שיספיקו המסכים הקיימים, אחד מהם נקנה לפני כשנתיים). רצוי כונן SSD גדול יחסית (אני חובב כוננים גדולים ) וכרגע אשאר עם מערכת השמע הקיימת (מערכת סטריאו ישנה). הנה השאלון ושוב תודה מראש לכל העונים! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התק…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט ב-3K בעיקר לעבודות אבל לא רק בלי מסך..
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב של כ 5000 שקל, לא בטוח אם הוא יקנה במזומן או לא. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הוא לא צריך כונני CD למיניהם, לא דיסק קשיח והוא יסתפק בכרטיס קול מובנה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה …
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה להרכיב מחשב גיימינג ללא OC . יש לי מסך דל 24 אינטש וצורב ודיסקים קשיחים . מבקש רק לוח,מעבד ,זכרון כ. מסך ומארז . רוצה מעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. מכוון בינתיים ל GTX480. מתלבט ולא מבין מה לבחור בין I7 ל I5 ובין הלוחות השונים. כיום עובד עם WIN7 32 ביט. ואם תגידו שעדיף לעבור ל64 עם יותר זכרון זה גם בא בחשבון. כמו שאמרתי השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה באינ'. התקציב 4500 ש"ח והוא גמיש אבל חייב להיות מושכל. תודה מראש מנו
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט למחשב חדש כולל מסך הרעיון הוא למחשב חזק שיריץ בצורה האופטימלית את כל המשחקים הנוכחים ויהיה רלוונטי גם למשחקים של השנים הקרובות, אנא קחו בחשבון כי התקציב כולל גם WIN8, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR C…
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום . שמי עידו , מבקש ממכם לרשום מפרט מחשב חדש ללא מסך החלטתי לשלב את המפרט עם החלקים הנ"ל : מעבד : Intel Core 2 Quad 6600 2.4Ghz LGA775 Processor . כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 8800GT ללא SLI . מטרות המחשב : גלישה באינטרנט , עריכת מוזיקה , עיבוד נתונים כבדים , משחקי מחשב כבדים , ולעריכת וידאו . דברים חשובים : שיהיה מתאים לoverclocking , שיהיה שקט וחזק בעל קירור חזק למעבד , והכי חשוב חשוב זה ספק חזק במיוחד שיחזיק את המחשב כמו שצריך עם הגנה גבוהה מהפסקות חשמל ומברקים . תוספות מיוחדות : כרטיס קול מקצועי לעריכת מוזיקה ולמשחקי מחשב ברמה גבוהה , כרטיס טלוויזיה בתצורת PCI ברמה טובה , כרטיס כניסות / יציאות MIDI , כרטיס רשת ייחודי לרשת ביתית / משחקים . בנוסף אני רוצה מארז ממש יפה …
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי מעבד Q6600 quad core LGA775 ואני רוצה את המלצתכם על: 1. לוח אם -- לוח טוב ואיכותי, אני תוהה איזו מהירות Bus ללכת, המעבד מתאים ל 1066mhz 2. כרטיס מסך -- גם איכותי, עם התחשבות במחיר 3. הרד דיסק -- זו נקודה רגישה. אני מודע לכך שלמרות שהלוח, מעבד וזכרון מהירים ההרד דיסק הוא המאט מחשב מס' 1. חשוב שכאן יהיה משהו שיתאים לי מבחינת המהירות. (חברה מומלצת יותר... כמה זכרון Cache? 4. זכרון -- כנראה אקח 2GB, תוהה לפי דעתכם איזה מהירות לקחת? 1066MHZ 5. מארז -- יש הרבה מאוד יקרים, אני לא מתלהב מאורות וצבעים... יש מטרה בלקנות אחד יקר יותר או שללכת על הרגילים. המחשב נחוץ למשחקים כבדים, הורדות בגיגות כל חודש (לכן מעדיף הרד דיסק מהיר), וחשוב מאוד שיהיה מקורר טוב, (היום יש לי ב…
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב חדש שיהיה טוב למשחקים חדשים,כרטיס מסך חזק זכרון 1 גיג'ה לפחות וצורב DVD שיגיע ל 4000 בערך אפשר קצת יותר,אבל שיהיה עם מסך אבל הכי חשוב לי שהכרטיס מסך שלו יהיה חזק והזכרון,בקיצור שיהיה הכל טוב ולא חרטה תודה רבה נ.ב יש לי פה הצעת מחיר של חנות בירושלים תנו את דעתכם עליה מחשב של אינטל. מעבד- intel core 2 e4400 לוח אם- gigabyte chipset intel 945 זכרון- 1gb ddrll 667mhz [אפשרות לשדרוג ל2 gb במחיר של כ250 שקל כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 8400 256Mg PCI EXPRESS SLOT דיסק קשיח- 320GL SATALL 1GMB CAOHE מארז- ATX FRONT USB כרטיס קול- high definition lan - g-lan dvdrw - nec 7170x18 KEYBOARD- SPL mouse- mouse סה"כ - 2,600 לא כולל מסך מה דעתכם על זה? איך הכרטיס …
-
- 16 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט מחשב ל-HD וגיימינג עד 5000 ש"ח (כולל מסך) באזור קריות. קיבלתי בעבר מפרט שהבאתם לי של TMS אבללאחר ששקלתי מחיר לעומת העובדה שאין להם סניף באזור חיפה-קריות החלטתי שאני מעדיף לא להסתכן. אם אפשר להביא לי הצעה מחנות שיש לה מעבדת שרות בקריות (אפשר גם חיפה) אודה לכם מאוד. הנה הדרישות של המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום עוד 500 שקל, אם ההבדל בביצועים יהיה כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור תכני HD אך גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, דודה של חבר שלי, אישה בת 45 רוצה מחשב לצורך אינטרנט. על המחשב לכלול הכל.... מקלדת, עכבר, רמקולים...... מסך אפשר CRT כדי לחסוך בעלויות. 17 אינטש. מבקש מפרט מחנות אחת (שיהיה פשוט לקנות) אני רוצה להדגיש שאני מבקש מחשב מרכיבים עם "שם" ומעדיף אותם על פני רכיבים יותר מהירים אך חסרי מוניטין... סך הכל מדובר במחשב שרק יגלוש באינטרנט... אין צורך בחומרה חזקה. רק חומרה יציבה. אבל שיהיה לפחות 512 מגה :-) תודה רבה!! אלון
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, תשובות לשאלון צריך מפרט מחשב בתקציב של 2.6K אם אפשר לחסוך ממנו מה טוב ואם תצטרך חריגה אז לא יותר ממאה שקלים גם זה בדוחק רב. המחשב מיועד לגיימינג למשחקים חדשים שיוצאים כגון: asassins creed unity, gta וכדו' הרצון הוא שהמשחקים יעבדו בהגדרות גבוהות, אולם לא מחייב שיהיו הכי גבוהות שניתן (רצוי כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב הנתון). יש לי מסך בגודל 22 אינץ' ברזולוציה של 1050*1680 וכמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 TI ולכן אין צורך לכלול אותם במפרט. ציוד הקפי אינו נצרך גם כן. השקט הרצוי הוא בין 4 ל-6, לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך שום תוכנה. צריך הרכבת מחשב בחנות (את הכ.מ אני ארכיב לבד). אני מעדיף לקנות מחב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים.(חדשים וישנים) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד רק לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Far cry , GTA V , Assassin's creed , וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V, Watch dogs -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך שלי הוא 21.5 היינץ מתוכנן קניית עוד מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 עד 4000 2. מה שימושי המחשב גרפיקה ואנימציה, תוכנות adobe- אפטר, פוטושופ. וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 שיוכל להריץ משחקים חדשים, לא חשוב הגדרות אולטרה העיקר שירוץ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 בבקשה שיהיה שקט 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ייתכן אוברקלוק קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך למערכת הפעלה. אם ההרכבה היא בחינם אז כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 17,700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידיאו + קצת תלת מימד בתוכנות הבאות : after effects , premiere , photoshop , maya , cinema 4d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שציינתי לצורך פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בכל הציוד היקפי מקלדת , עכבר , רמקולים אשמח להמלצות . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני מבקש מפרט מחשב לאחיינית שלי בת 12. ללא ציוד היקפי, אלא נטו מארז. למה היא צריכה את המחשב? עבודות לביה"ס, גלישה באינטרנט ופורטנייט. תקציב? לא יודע. באמת. כתבתי לכם בשביל מה הוא מיועד. תנו לי מפרט התחלתי ונראה איך מתקדמים משם. מעדיף שהמפרט יהיה מ-TMS (המחשב האחרון שלי נרכש מהם והייתי מאוד מרוצה). אודה לעזרתכם!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כלומר, בעיקר שימוש בתוכנות מתמטיות (דוגמת מטלב), ואין כ"כ צורך למחשב למשחקים. עם זאת, במחשב בדרך כלל גם נעשה שימוש בצפיה בסרטים. לא מתוכנן לעשות OC... ואם אפשר אז מפרט מחנות באיזור חיפה/קריות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מפרט למחשב בעיקר בשביל עריכת סרטים (לא משהו גרנדיוזי... משהו שאפשר לערוך בו קליפים קצרים עם התוכנה פרמייר, לא משהו מטורף [כרגע אני עורך את הקליפים האלה על מחשב יחסית ישן, בערך בן 4-5 שנים, והקליפים יוצאים מצויין.. ככה שלא צריך משהו מטורף מידי]) ובנוסף, שמשחקים חדשים יעבדו עליו טוב (שוב, לא משהו מטורף מידי.. פשוט שיעבדו חלק בלי להתקע.. גם ככה אני בקושי משחק במשחקים, אבל שתהיה האופצייה שיראו משחק נורמלי בלי להיתקע) חשוב שהוא יכלול צורב DVD סביר *לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים.. לגבי תקציב, אני לא ממש יודע מחירים ככה שאני לא יודע בדיוק להגיד אם אתם יכולים, תנו לי אופצייה שתהיה מספיק טובה (כמו ששמתם לב, אני מסתפק גם בפחות ממושלם) במחיר סביר (סביר=אם יש …
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k למחשב + 1k למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב- Visual studio, שימוש תדיר ב- SQL server\Oracle database ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Skyrim, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוון לקנות מסך 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-