ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מדובר במארז שמיועד רק לגיימינג וגלישה. מסך 22' 1680. OC לא מתוכנן בכלל. שקט גם לא חשוב, העיקר ביצועים. משחקים שאמורים לרוץ זה בערך כולם :-) על הגדרות הגבוהות ביותר שאפשר אם לא אפשרי אז לפחות HIGH במקום ULTRA. חשבתי משהו על סגנון: מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ₪1096 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪265 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphir…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי. פעם ראשונה שאני רוכש מחשב נייד.הדבר הכי חשוב לי זה זמן סוללה (מעל 6 שעות) ומעבד נורמלי במהירות 1.6 לפחות.המחשב אמור לשמש אותי כסטודנט ולאינטרנט כך שלא מדובר במחשב חזק במיוחד...מה שחשוב לי גם שיהיה כמה שיותר קל משקל,אבל ושוב אני מדגיש הכי חשוב זמן סוללה ארוך-גם אם זה בא על חשבון דברים אחרים. נ.ב. לא בא לי על מיני ניידים,המסך שלהם קטן מידי..
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 stepping G0 קירור למעבד: TT V1 כרטיס מסך: gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512MB קירור לכרטיס מסך: A.C S1 (עם 2 מאווררים) זיכרון ראם: G.SKILL 4GB DDR2 800mhz CL4 לוח אם: gigabyte GA-P35C-DS3R rev.2 הארד-דיסק: WD 250GB 7200rpm 16mb ספק כוח: TT TR2 550w וצורב DVD. המחיר המבוקש הוא 3600 שח. תודה למגיבים!!
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מפרט: פלטפורמה - Dell Inspiron 1520 מעבד - Intel Core2Duo T9300 @ 2.50 GHz זיכרון - 4GB הארד דיסק - 320 GB כרטיס מסך - Nvidia GeForce 8600M GT מסך מבריק ברזולוציה 1680x1050 צורב DVD, מצלמה ומיקרופון מובנים. בטריית 9 תאים. + עותק חוקי ומקורי של Windows Vista Home Premium. + דיסק דרייברים + דיסק Dell Media Center כמה הוא שווה לדעתכם ? לא חדש השתמשו בוא כשנה דעה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה (שלי ישנה בת כ9 שנים) אני די מבין בחומרה אבל אני רוצה להתייעץ עדיין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אחד לחסוך אחד לא לחסוך . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוהה (כמה שיאפשר התקציב ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 2033, IV, AC:B , BFBC2 (הבנתם איזה כובד חחח) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם. להלן מפרט המחשב שיש לי בבית: מעבד אטלון 3800X2 64Bit דואל כור (כמובן ). זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד. לוח אם של חברת גיגהבייט, אין לי מושג מה הדגם ספציפית, אבל זה צ'יפ סט 550 של Nvidia. ספק כוח של טרמלטק, 600W אם אני לא טועה. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256Bit. הארד דיסק פנימי, 160 ג'יגה, סאטה 2. הארד דיסק חיצוני, 500 ג'יגה, USB 2. לצערי כנראה שלוח האם או המעבד שלי שבקו חיים. את פרטי התקלה המצערת (אך מעודדת השידרוג שגם כך היה מתוכנן... ) ניתן לקרוא בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368199.0 כך שנשארתי עם המפרט הבא: זיכרון 2 ג'יגה בשני סטיקים של ג'יגה האחד, מהירות 667, DDR2. ספק כוח של טרמלטק, 600W. כרטיס מסך Radeon X1950Pro 256…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב צריך בניית מפרט..קודם כל דרישות: מורכב מtms . 5000,לא שקל יותר,גם ככה אני בחריגה מטורפת. צריך בלוח אם יציאת spdif צורב light scribe [יש לי כבר במילא 62n אצלי...] מארז יפה [חשוב מאוד!!] דיסק קשיח 500gb כרטיס מסך בעיקר לסרטים,במיוחד hd מקלדת ועכבר אלחוטיים. בינתיים זה יהיה עם xp ,אז נראה לי זיכרון 1gb יספיק. אה כן ,שיהיה שקט [חשוב מאוד,אני ישן בחדר] לא חושב כרגע על oc ....אבל נישאר עם ראש פתוח שימושים: גלישה,קצת משחקים [לא קרייסיס או משהו כבד כזה] , סרטי hd . מה אתם חושבים על המפרט שבניתי? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 538 מארזים NZXT Le…
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שהמחיר מאוד נמוך אך אני מעט דחוק בתקציב - אשמח למפרט (יותר נכון חצי מפרט.....) ללא מסך, ללא הארדיסק, ללא צורב וללא ציוד היקפי. מטרות המחשב: אינטרנט בלבד תודה חברים!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בבניה של מפרט אשר יתאים למשחקים לגיימינג במשחקים הבאים: counter strike , nfs ug, worms המחשב גם מיועד לצפיה בסרטים, ישומי אופיסב וגלישה באינטרנט אין צורך בספק כוח אני כן צריך מארז, במסך שאני משתמש בו הוא 20 אינץ'
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב p4 2.8ghz כרטיס מסך geforce fx5200 זיכרון 512 400MHZ ddr1 2.5cl hard disc 7200rpm 120g הלוח אם תומך רק ב DDR1 וכרטיס מסך apg x8 ואני רוצה לשפר ב 600-800 שקל בערך תציעו תודה מראש שימוש עיקרי americasarmy איכות גבוהה כרגע לא פועל טוב חשבתי בעיקר על הזיכרון והכרטיס מסך עוד 512 זיכרון וכרטיס מסך 7600gt
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בחודש הקרוב פותח עסק אשר התעסק בהקרנת תכנים על מקרנים, לכן אני צריך עזרה בבניית מפרט של מחשב חזק, שאני אומר חזק אני מתכוון עם מינימום תקלות, מהמחשב הזה אני אמור לשדר אל המקרנים תמונות, וידאו, וקליפים, אני לא יכול לקחת סיכון שאחרי שעה עבודה עם הרצת מדיה המחשב יתחיל להתקע או ל"התעייף" כמו כן אני נעזר במחשב לערוך תמונות לפני הקרנתם, אני גם צריך כונן DVD טוב וכרטיס קול שיוכל להוציא סאונד טוב, אבל לא ברמות של הכרטיס מסך מכיוון שכמעט ולא יצא לי להוציא סאונד מהמחשב הזה מכיוון שהוא עסק חדש אני לא מתכוון לחסוך בכסף אין לי בעיה להוציא 5K-+ על מחשב ללא ציוד קצה כמובן שקיבלתי כבר הצעות על מפרטים בנויים מראש שהיו טובים ונעו סביב ה3K אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני המה…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הציעו לחבר את ההצעה הנל *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 1.8G (לא סלרון)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב INTEL 850E מתוצרת אינטל MARYVILLE2 או MSI 850E MAX לזכרון RDRAM * R-DRAM זכרון 128M 800MHZ SAMSUNG המהיר ביותר, לא DDR *כרטיס מסך לא משולב GeForce NVIDIA MX 2 400 64M *מסך מג MAG 17 ניתן לבחור מסך אחר בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *כונן סידי רום 52X *דיסק 40G מהיר סיגייט, W.DIGITAL או מקסטור *מודם פקס רוקוול או 56K ESS *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 3D * 2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מפואר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה *מקלדת PS2 מקצועית+משענת סהכ 3900 שח האם הצעה סבירה? אם לא- איזה מפרט ניתן להרכיב- אינטל/AMD (כול…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6300. אשראי כנראה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול מובנה בלוח אם יספיק כל עוד הוא 5.1 לפחות וכונן דיסקטים גם לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר טוב כרגע ויחזיק לפחות 4 שנים (כמובן שלא במיטבו אבל שיהיה בשימוש עד אז). 6. האם נו…
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אולי זה לא הפורום אבל אם יש לי מסך מחשב ישן אבל מחשב חדש ואני לדוג' מפעיל את PES 2010 המשחק לא יכול להעלות על המסך ואז אני לא אוכל לשחק?או שאני אראה את המשחק לא בצבעים הטבעיים שלו?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הי, לא הייתי כאן בפורומים הרבה זמן (די בגלל שקניתי מחשב שטוב לי לכל רצונותי ולא היו לי שום תקלות שלא הצלחתי להתגבר עליהם חח). בכל מקרה רציתי להרכיב מפרט לחבר שפחות, או שבכלל לא מבין בתחום, הוא פנה אלי בבקשה להכין לו מפרט מחשב עד 6000 שקל, שכולל ציוד היקפי (הוא רוצה מקלדת ועכבר של גיימרים, עדיף אלחוטיים) ומסך מחשב (לא משהו מעבר ל-NT, אבל אני לא בטוח אם הוא רוצה Wide או רגיל) ורמקולים טובים, שתהיה לו חווית משחק טובה. המחשב אמור לשמש למשחקים, סרטים, עבודות Office וכדומה, בקיצור מחשב לגיימרים שירוץ חלק. אשמח לראות מפרטים שיש לכם להציע, וכמובן תודה על העזרה, בזכותכם זכיתי לשנתיים עם מחשב שעדיין לא אכזב
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
8) שלום לכולם 'אשמח לקבל חוות דעת מנומקות על המפרט הבא: מעבד: intel q6600 step g05 לוח: asus striker 2 formula זכרון: Crucial Ballistix DDR2 800 PC2-6400 - 4 GB קירור מעבד: big typ 120 vx כרטיסי מסך: evga 9800gtx 512mb x2 in sli מארז: antec 900 ספק: antec neopower 650 blue
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט של עד 5000 ש"ח(אפשר לחרוג ב100 אולי 200 אם באמת הכרחי!).אני לא מבין גדול אז אני צריך עזרה ממכם .. יש לי עדיפות למארז haf 922 של cm אבל אפשר לשנות אם אתם חושבים אחרת.. כולל צורב! צריך כרטיס מסך חזק שיחזיק הגדרות על גבוה!! ללא מסך או ציוד היקפי! הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים שלי 1280 על 1024 *אם תוכלו להציע לי בנפרד מסך עם זמן תגובה נמוך ולא צג גדול מדי(19"-22" מקס')זה יעזור.. אני גר באיזור ראשון אז חנות קרובה גם תעזור..
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי השבוע התחלתי לבדוק אפשרות לשדרג את המערכת. מישהו סיפר לי שנפתח את חדש לחומרה אשר נותן מחירים מעולים בדקתי אותו ואני חייב לומר שבהחלט יש לו מחירים שווים בדיקה אז דבר טוב מחייב אותי לשתף אתכם חברים בבקשה: *צונזר* או *צונזר* תהנו.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 1,243 1,243 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מעבדים IE6600 1,105 1,105 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 מור לוי 39216 445 445 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB דיסקים קשיחים ואחסון 3200AAKS 694 694 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 זיכרונות למחשב F2-6400PHU2-2GBHZ 1,973 1,973 1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E כרטיסי מסך LV381 171 171 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD כוננים אופטים GSA-H44 350 350 1 מארז ללא ספק NZXT Apollo מארזים NZApolloB 684 684 1 ספק כח ThermalTake ToughPower 650W זיגזג W0104R 255 255 1 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX קרור ומודינג TT-CL-P0310D 125 125 1 הרכבת מחש…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
עדכון - הורדתי את התקציב ל-4500 וויתרתי על מערכת הפעלה WIN7. עדכון 2- הוספתי מפרט שבניתי ב-TMS, אשמח לחוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי בתמורה שתתקבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, קצת עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד למשחקים כבדים! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגד…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ל- HTPC במחירים האלו: 6000 ש"ח 7000 ש"ח 8000 ש"ח 9000 ש"ח המפרט צריך לכלול מערכת הפעלה של ויסטה הום פרימיום התקנה וקנייה מחנות אחת וכולל מערכת קירור מקצועית ושקטה. לא כולל מסך חוץ מהמפרט של ה-9000 ש"ח דברים שהמפרט צריך לענות עליהם: *חיבור לשני מסכים- אחד מסך מחשב רגיל, השני מסך פלזמה "42 חיבור DVI ו- HDMI *חיבור לרסיבר קוקסאלית, וחיבור ל-2 רמקולים רגילים של מחשב *הרצה מלאה של תכני HD באיכות הכי גבוה שיש. *הרצה של משחקים בעלי גרפיקה גבוהה! (תלת מימד וכו'...) אל תשכחו לכלול את הורדת המחירים של אינטל שצפויה בקרוב. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש, מחר או מחרתיים המפרט הרלוונטי די סגור אצלי (I5 258GB SSD 8GB RAMׂ) מה שחשוב לי ברמה קריטית זה האמינות, והאפשרות לעבוד איתו לאורך זמן. מצאתי את המחשב הזה של DELL מה שבעיקר מצא חן בעיני, זה השירות באתר הלקוח שמאפשר שימוש רצוף גם במקרה של תקלה בלי צורך לחכות שבועיים שהמחשב יחזור מתיקון. הבעייה שחבר טכנאי אמר לי שלפי נסיונו האיש האמינות של דל בשנים האחרונות מאד ירדה. מישהו יכול לומר: א. האם אכן כך ירדה הרמה שלהם משמעותית? ב. א"כ איזה חברות יותר אמינות? ג. האם יש עוד מחשבים בסדר גודל של מחיר/מוצר כזה של חברות אחרות שהאחריות כוללת שירות באתר הלקוח? תודה רבה, של…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רק מחשב ללא ציוד היקפי. שיריץ טוב משחקי מחשב, לדוגמא: call of duty 4,heroes 5, total war 2 לא משחקים כבדים במיוחד נדמה לי. כמובן שאני רוצה כרטיס מסך איכותי. האם אפשר להכניס למפרט בסכום שאני רוצה כרטיס כמו 1950PRO? בנוגע למעבדים- האם מעבד AMD ברמה של הדגם המקביל של INTEL זול יותר בהכרח? ואיזה דגם כדאי לי? (בהתאם למחיר ולביצועים הנדרשים?) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרונות במהירויות של 667MHZ ו-800 Mhz? האם טוב להסתפק בזיכרון של 1024 או עדיף 2048? האם יש צורך בגוף קירור למעבד, או שחבל על הכסף? (אני לא מתכוון לעסוק ב-Overclocking) האם אני יכול להסתפק בלוח אם סטנדרטי וזול יחסית? דבר נוסף: מישהו אמר לי שיש משחקים(מקוריים) שעלולים לעשות בעיות בצורב DVD …
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי השאלה היא עבור מישהו אחר מכרה מעוניינת לקנות מחשב נייד לבעלה (הפתעה) - לפי מה שהבנתי בתכנון לעשות שימוש בתוכנות בעזרתן ניתן לעשות תכנון של מוצרים . מישהו המליץ לה על המחשב T470 של לנובו, והיא שאלה אותי. במסגרת גלגול השאלה בין אחד לשני, אשמח לגלגל את השאלה אליכם ולשאול האם מחשב זה מתאים לפיתוח כאמור (אין לי מושג אילו מוצרים - לפי מה שהבנתי ברמת האלקטורניקה / חשמל) והאם הוא מחשב Value for Money או שניתן לקבל מערכות טובות יותר . לינק למחשב בZAP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=942338 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בסביבות 4000 שקל, למשחקים בלבד. כולל עכבר ומקלדת ללא ציוד היקפי אחר
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-