עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hwnadir,

היי יש לי מחשב נייד HP ישן המסך יש בו קו באמצע איפה אני יכול לתקן אותו ? pavilion ze4500

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by x-pac,

המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם דיסק קשיח גדול (לפחות 1T) ללא ציוד הקיפי ושיהיה כמה שיותר מהיר ויוכל להריץ מספר ישומיים ביחד בלי להתאמץ יותר מידי

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  3. אני צריך מחשב כולל הכל מקלדת עכבר מסך במחיר הכי זול שאפשר. אני לא מצפה שזה יהיה טוב מדי, השימוש היחידי כרגע זה אינטרנט ואופיס. אני רוצה שהוא יהיה אמין ויוכל להריץ וינדואוס 7.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  4. Started by AisA,

1. מה התקציב המקסימלי? >> 2000 ש"ח. ניתן לנצל את כל התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? >> עבודה משרדית (בעיקר אופיס) - אינטרנט בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? >> לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? >> לא. 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? >> 2. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? >> לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? >> הרכבת מחשב בחנות. אני מתכנן להתקין עותק חוקי של windows7 בעצמי. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. >> איזור חיפה. עדיפות רבה לנועה מחשבים. 10. האם י…

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  5. יש לי כבר את המעבד (i5 661) ועוד 1500 בתקציב. המחשב יהיה מחשב סלון לטלויזיה ואינטרנט, מחובר ל LCD של 37'', אבל הייתי רוצה לחבר אותו במקביל גם למסך רגיל ולהתמש לפעמים ל Ofice וכאלה. אני יודע שהתקציב צפוף, אבל אין לי כ"כ ברירה. חוץ מזה, אם תקציב גדול, אז איפה האתגר? תודה!

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  6. צריך מפרט שמבוסס על מעבד אינטל i5 750 ולוח אם (DP55WG) - נקנו כבר. המחשב מיועד בעיקר למשחקים חשוב מאוד שיהיה שקט ,לא חייב OC. ניתן לנצל את כל התקציב ,ללא חריגות. אין צורך ב : Hard Disk ,צורב,מסך ,מערכת הפעלה וציוד היקפי הגדרות גרפיות : כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב. שקט : 7 הייתי מעדיף לקנות ב-iqpc (קרוב לבית שלי).

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  7. זקוקה להמצלה למחשב נייד לצורכי אדריכלות: תוכנות אוטוקד, 3D MAX, סקצ'אפ+רינדור, רוויט. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל ובאמת יוכל להריץ רינדורים מבלי שהוא יפול. התקציב שלי עומד על כ4500. תודה!

8. אהלן לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בינוני מבחינת ציוד היקפי נראה לי שאני מסודר מסך סמסונג 24 אינץ' מערכת רמקולים 5.1 ראיתי את המפרטים הקיימים באתר אבל שמתי לב שכרטיסי המסך בהם קצת חלשים התקציב הוא 4000 עם אפשרות חריגה של 500 שקל. המחשב ישומש בעיקר לגיימינג אבל גם לעבודות משרדיות - אופיס, פוטושופ וכו'.. אין צורך בצורב או משהו כזה.. חשוב לי שהחלקים יהיו איכותיים - שאני לא אצטרך אחרי שנה כבר לתקן ולהחליף המחיר צריך לכלול הרכבה בחנות והתקנת ווינדוס 7 בעיקרון הייתי מעוניין לקנות בבאג, אבל אם יש הצאות אחרות אשמח לשמוע חשוב לי לשמור על אפשרות לשדרג את הזיכרון בהמשך.. יום נעים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן אני צריך המלצה למחשב לשימושים משרדיים ותוכנות מאוד קלות. בנוסף אני מתכנן כן להריץ עליו משחקים מדי פעם, אז חשוב לי שהוא כן יתאים לגיימינג. תקציב כאמור עד 2400 ש"ח, רצוי לא לחרוג.. אין צורך במסך או בציוד היקפי כלל. שקט הוא לא דבר קריטי יותר מדי, אבל אני כן אשמח אם המחשב לא ישמע כמו טרקטור.. הרבה יותר חשוב לי להשקיע כלכלית באופק שדרוג ורכיבים איכותיים מאשר רכיבים שמיועדים להיות שקטים ולכן עולים הרבה יותר.. לא יבוצע OC.. מעדיף מפרטים מsky pc, משם אני אלך לקנות את המחשב בנוסף אשמח למחשבים מבוססים אינטל (סתם כי אני רגיל ואיכשהו אף פעם לא יצא לי להתעסק עם AMD) - זאת אבל באמת לא דרישה קריטית.. אם יש הבדל רציני ועדיף AMD, אז כמובן שאני אלך על AMD.. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Rust,

אני מנסה להרכיב מפרט ל- HTPC בתקציב של עד 2300 ש"ח. נכון לעכשיו מדובר רק על צפייה בסרטים ללא חיבור לכבלים/אנטנה. לא נראה לי שיש למה לעשות לו OC. הטלויזיה הקיימת היא 1366x768, אבל ייתכן שתוחלף בעתיד. אני רוצה להשאיר אופציה להוספה של כרטיס טלויזיה ואולי לשדרוג כרטיס מסך (האם סביר שיהיה צורך???). חוץ מזה, הוא הולך לשבת בסלון ולכן חיפשתי מארז שקט. חוץ מזה, אם כבר מחשב נוסף בבית, אז שיאפשר לשחק CIV5 ב- LAN, ולכן הלכתי על i3 (המשחק תוכנן לרוץ גם על הליבות הגרפיות החדשות של אינטל, בהגדרות נמוכות) הנה המפרט שהגעתי אליו בינתיים (ותודה לכל מי שעזר עם שאלות בסיסיות בת'רד הקודם!): מעבד - i3 530 tray קירור למעבד - Scythe Big Shuriken לוח אם - H55M-D2H או H55M-S2H…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by malikl,

שלום לכולם! אתמול יצאתי לטיול ונפל לי המחשב הנייד שלי (hp mini 210-1010), המסך קיבל מכה דיי רצינית. הוא קיבל מכה נקודתית בערך במרכז המסך בחלק העליון. לא רואים חצי מהמסך. כמו כן המחשב חדש (בן 3 חודשים), מה ניתן לעשות, אם בכלל?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by evy,

לדעתי זהו מחשב שעונה לי כמעט על כל הדרישות חוץ מהאחריות הקצרה (שנה) ,וגודל המסך,שלדעתי גדול מדיי בשביל סטודנט שמתנייד איתו. הנה המחשב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=29568 מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Graphics 1GB איך הוא למשחקים יחסית כבדים? אשמח לתגובות והמלצות,ואם יש כאן חבר'ה שהמחשב בבעלותם אני אשמח לחוות דעת כללית

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by M.o.D,

שלום לכולם , סוף סוף קיבלתי את המחשב היום ואני יתן חוות דעת קצרה עליו , אני מתחיל ללמוד החודש וזה כבר חודשיים שאני מחפש מחשב נייד לסטודנט , מה שחיפשתי זה מחשב לא גדול 13.3 - 14.1 אינצ' , משקל שלא עולה על 2 ק"ג. זמן סוללה נורמלי שיעבוד כ 5 שעות בלי סוללה נוספת או סוללה מפלצתית , מצד שני לא הייתי מוכן להתפשר על ביצועים - יש לי נייח עם CORE I5 , ולא רציתי להרגיש שהנייד שלי יהיה נחות ליידו. משחקים זה משהו שלא היה חשוב לי במיוחד , אבל תמיכה ב HD בסרטים ויציאה דיגיטלית כן היה חשוב לי ( HDMI). הייתי מוכן לוותר על הODD וללכת על DELL 3010 שהציעה כמעט כל מה שהייתי צריך... אה ועוד משהו היה חשוב לי שהנייד לא יראה כמו איזה קופסא שחורה ( לנווואים למינהם פשוט זוועה עם כל הכבוד)…

• 34 תגובות
    • 7.6k צפיות
  14. Started by montella,

אני אנסה לפרט לפי חוקי הפורום על מנת לתת כמה שיותר מידע. אני סטודנט ומחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודיי. עד עכשיו השתמשתי בHP PAVILION ישן שקיבלתי עם מעבד AMD חלש (שדרגתי לו את הזכרון + סוללה) אך הוא שבק חיים. הגיע הזמן לחדש בסביבות 3000-3500 שח מטרות עיקריות של המחשב - אינטרנט (מספר חלונות ודפדפנים בו זמנית) יישומי אופיס (גליונות אלקטרונים באקסל) ישומים סטטיסטיים SPSS מטרות משניות (שעליהן אני אוותר אם זה לא נכנס לתקציב) צפיה בסרטים בשעות הפנאי + תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואי מיול (בד"כ אני משתמש בנייח בשביל זה) אבל זה לא העיקר כפי שכבר כתבתי. גודל המסך - עד עכשיו היה לי 15.6" והסתדרתי איתו מצויין, עבדתי גם עם מקבוק 14" שהרגיש לי בסדר. ז"א בין 14 ל15.6. משקל רצוי - …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, כפי שהבנתם בכותרת, אני מחפשת מחשב נייד עם מעבד הכי חזק שיש, עם יציאה של COM המחיר ממש לא משנה, גם אם הוא אלפיים או 10 אלף! תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש סוללה נוספת למחשב נייד מדגם Acer Aspire 2920Z. לא ברור לי ההבדל בין סוללה מקורית לבין סוללה חליפית. מה עדיף? דבר נוסף, כמה בערך צריכה לעלות לי סוללת 6 תאים לדגם זה והיכן ניתן לרכוש (הדגם הזה אינו נמכר יותר למיטב ידיעתי)?

17. Started by Nirinet,

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות בימים הקרובים נייד חדש שישמש בעיקר למשחקים כמו פיפא ופרו, את המחשב אני מחבר למסך 22 אינצ' בזמן משחק. רציתי לדעת מה ההבדלים בין ה2, מה יותר טוב מאיזו בחינה ואם תוכלו להמליץ על עוד אופציות במחיר של עד 4000 ש"ח אלה האופציות: Acer Aspire 5740 3D מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי ATI Radeon 5650 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5798&CatCode=315 או Acer Aspire 5740G מסך "15.6 מעבד Intel® Core i5-430M דיסק קשיח 640GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי ATI Radeon HD 5470 שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4851&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. ערב טוב, אני מחפש מחשב נייד בשביל חברה. היא סטודנטית שמעוניינת במחשב קל ונוח, עם זמן סוללה ארוך ופליטת חום נמוכה כמה שפחות. מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית. אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מסך כבר יש. (23 FHD) מארז: ezcool. (הבסיסי אבל עם 2 מאוורים) ספק כוח: ips550aq3 550w של power man inwin עם מאורר 12, לטענת המוכר ספק real שיעמוד בכבוד. לוח אם: ga-p55-us 3l של gigabyte מעבד: 2.8Ghz 8MB i5 1156 quad 760 זיכרון: 6GB של kingston 1333mhz (שריטה שלי ל6ו לא 4) צורב: LG חרטא כלשהו.. כ.מסך: HD5850 GDDR5 1GB של powercolor דיסק קשיח: westarn digital 1 TB sata2 64MB cash c.g מקלדת: wave logitech (אורוגונמית) עכבר: mx-518 של logitech המחיר: 5300. קיבלתי. סליחה על חוסר התקינות. ייעוד המחשב הוא למשחקים, והכיוון הוא לשחק בהגדרות הכי גבוהות שאפשר. תקציב: אין לי משהו מוגדר ממש. אבל באיזור ה5+-. ניתן למשוך לכיוון ה6. מבחינת O.C: מתוכנן רק בעתיד היחסית רחוק. הרעיון הוא שהמח…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by shai888,

אז ככה.. אני רוצה להרכיב מפרט למחשב עד 2500 ש"ח, כולל מסך חשוב לי שהבסיס יהיה בנוי על מעבד של אינטל המחשב הולך לשמש ילד בן 14, אז רצוי שהוא יסחוב משחקים .. לא משחקים לגיימרים כבדים כמובן שמעתי מחבר שהוא קנה מסך LED 20" ב800 ש"ח תתנו בבקשה הצעה לכמה מסכים לא צריך קרור מיוחד למעבד מספיק הקרור שמגיע עליו לפי דעתי אבל צריך מאווררים למארז למישהו יש הצעות? מקלדת עכבר ורמקולים אני לא כולל בתקציב אני ירכוש אותם מעבר לתקציב..

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by idanjahh,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג עד 2200 ש"ח עכשיו רציתי לשאול אם המפרט הזה ניראה סבבה ל 2200 שקל : מעבד : AMD ATHLON II X2 245 AM3 (2.9GHz) - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-MA74GM-S2 זכרון : KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 כרטיס מסך : SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL צורב : SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : RAIDMAX APEX w/o PSU ספק כוח : COOLERMASTER ELITE POWER 400W דיסק קשיח : SAMSUNG F3 500GB SATA2 בעקרון רציתי לשאול אם הוא יספיק לי להפעיל משחקים כמו PES10/11 לא משחקים כבדים מידי כי אני לא משחק הרבה. אהה ועוד דבר איך הוא יפעיל סרטים ?? תודהה רבהה לכל העונים והעוזרים .! שבוע טובבב

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by Triple-z,

שלום, מה אתם אומרים על רכישת סוללה ללפטופ דל 1525 ב- EBAY או DX? האם ב- EBAY יש סוללות מקוריות או שהסינים סתם רושמים כמו פה בעקרון זאת סוללה שעולה מעל 40 דולר ויש זולות ממנה בהם לא רשום שהיא "אורגינלית" האם זה משנה משהו? או שאולי עדיף לקנות מ- DX? אשמח לעזרה מנסיון שלכם, ואם מישהו בדיוק עם הדגם הזה קנה משהו באיטנרנט אני ישמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  23. ניתן לחרוג מעט, יש צורך רק במחשב עצמו, ללא מסך או ציוד היקפי. אשמח לשמוע גם על מפרטי AMD אם משתלמים יותר מ- INTEL. תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני בן 22 ומתכנן להתחיל ללמוד השנה. אני רוצה מחשב שישרת אותי ללימודים וגם לפנאי, מה שמבחינתי אומר כרטיס מסך חזק וטוב ומעבד חזק בהתאם (רצוי מאוד I5/I7). אני מתעניין בעיקר לגבי : Acer Aspire 5741G-434G או 5740G (למרות שנראה לי שזה אותו דגם) או Lenovo G560 0679 3XG. אשמח לקבל עצות לגבי מחשב בתקציב הנ"ל (4000 ש"ח), ואם ניתן גם חוות דעת לגבי האייסר והלנובו. די לחוץ לקנות לפני החג, אז אשמח לקבל תגובות היום. תודה מראש לעוזרים ***** * גודל המסך 13-17 * משקל רצוי 1-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-10 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי HDMI/DVI * בלוטות כן\לא * גודל מינימלי של כונן קשיח 250 * צורב DV…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by adam-levi,

שלום לכולם קוראים לי אדם הייתי היום באחד הסניפים של KSP בצפון הדרישות שלי הם - מחשב למשחקים (כשאני לא בבית ישמש את האחים שלי) + צפייה בסרטים HD אולי קצת פוטושופ וכו' (לא נמצא הרבה בבית , חייל) המפרט שקיבלתי מהם כמעט בתקציב שלי מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://w…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.