ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני אסביר... אני מוכר לבן דוד שלי את המארז ורוצה לקנות לו מסך + ציוד היקפי אבל הנה ההתניות שלי... אני מעוניין לשמור את ה 6600GT שלי, לוח אם החדש שלי צריך לתמוך AGP ולקנות לו כרטיס מסך סביר למשחקים של היום (הוא לא גיימר רק שירוצו אפילו על הגדרות נמוכות) אני מעוניין במעבד 64 ביט AMD כמובן... חשוב שיהיה לי הרדיסק סביר, וכמובן 1GHZ זיכרון... - חשבתי לקחת את המחשבים המורכבים האלה של AMD ולשנות רכיבים ככה אני ירוויח על ההרכבה והחלקים את ההנחה שבמחשב מורכב אבל גם מארז מחברה אחרת עם הפריטים האלה יהיה מצויין - ממתין לתשובתכם...
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=469961 Inspiron 6400 15.4" 2.0 Ghz 120GBוDellו נראה לי כמו עסק ממש טוב ב-4200 שקל. מה אתם אומרים? יש לכם המלצה אחרת בשבילי? אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב ולכלכלה באוקטובר, אשמח לדעותיכם. המחשב ישמש אותי ללימודים, כמובן. תודה!
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רואה בחול יש לא מעט מחשבים מבוססי ryzen ובמחירים לא רעים בכלל לעומת המתחרים הישירים מבית אינטל.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i3 8300 3.7Ghz - GMR BEGINNER מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 8100 3.6Ghz 6MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte B360M H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX 1050 Ti 4GB OC GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB Sata III WD10EZEX כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רש…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=2170 המפרט ניראה מבטיח והמחיר ממש לא בשמים! כנסו למידע טכני ליותר פרטים.... אך ג'יגה ביט בתור חברה של ניידים? מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן בימים הקרובים צריכה להגיע אליי רכישה של Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual DVI / TVO PCI-Express Graphics Card מארה"ב. לכבוד הרכישה הייתי חייב לארגן לו חברה , אז ככה. אני מחפש מחשב חזק מאוד, שיחזיק למינימום של שנתיים. התקציב כרגע הוא 7.5 ל:מארז, מעבד, לוח אם, ספק, הרדיסק, וצורב. בעקרון הבנתי שהפלטפורמה החדשה הCORE I7 הולכת להיות המובילה בלפחות החצי שנה-שנה הקרובה לכן על זה אני מתבסס. הצרכים שלי הם כוח מחשוב גדול (סרטי HD, משחקים, וכמובן אינטרנט). כמובן שאני זקוק להמלצה גם לחנות מובילה בתחום, המליצו לי על זיגזאג וסקאיפיסי אשמח לשמוע דעות נוספות אם אפשרי. אז המפרט שחשבתי עליו הוא משהו כזה: מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Asus P6T Deluxe כונן קשיח Seagate ST310…
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מחפשת מפרט למחשב לשימושי גרפיקה בעיקר פוטושופ, עריכת וידיאו, ותלת מימד בסיסי. ללא מסך וללא ציוד נלווה. תקציב בסביבות 6000 ש"ח. עובדת עם רזולוציות גבוהות, ריבוי שכבות ומספר תוכנות במקביל. לפי מה שקראתי כאן עד עכשיו: מעבד i7 וחשבתי על 4820k לוח אם ASUS P9X79 מתלבטת איזה דגם יהיה הכי משתלם או Gigabyte X79 UD-5 זכרון G.skill Ripjaws-X 2x8Gb DDR3 1866Mhz PC3-14900 kit CL9-10-9 כרטיס מסך GTX770 Gigabyte או אם דגם אחר נמוך יותר מספיק כונן SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III עם כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III אשמח המלצה למארז, אני התרשמתי מ Thermaltake Urban S31 Snow VP700M6W2N Windows Pro מחברת הרבה ציוד נלווה, סורקים, מצלמ…
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לסרטים מוזיקה ואינטרנט וטיפה משחקים(לא כבדים) התקציב המקסימלי הוא נע בין 3500-4000 שח... עכשיו מצאתי כמה ורציתי לדעת מה אתם חושבים: Dell Inspiron 1501 http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=1501&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he או HP Pavilion dv6102ea http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3494 או HP Pavillion DV6102EU http://www.gamaoffice.co.il/products/64652 מה אתם אומרים? על מה הכי כיד ללכת ולמה... תודה לכול העוזר! אם יש לכם משהו אחר להציע אני מקשיב
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, אני מניח שכולכם כבר ראיתם את הגיימפליי הבלתי ייאמן של BATTLEFIELD3 שלוקח את הגרפיקה הממוחשבת של ימינו צעד אחד אם לא שניים קדימה. אחרי שנפלה לי הלסת לרצפה, הלכתי לאתר של DICE ושם גם יצאו לי העיניים מהמקום כשראיתי מהם דרישות המערכת של המשחק. רצוי לציין שעד היום לא היו לי שום בעיות לשחק ב-1920X1200 ללא האטות מיותרות עם המחשב הנוכחי שלי שעוד מעט כבר בן 4: X2 SLI 260 GTX INTEL Q9450 STOCK 4GB DDR2 REDLINE 8200 1GHZ שני הארד דיסקים של 250GB סטנדרטים ב-RAID0 ההנחה שלי שלקראת המשחק הזה לבטח אצטרך להחליף את המחשב או לפחות לשדרג אותו. לכן הייתי רוצה לבחון את האפשרויות בעזרתכם. נניח הייתי עושה למעבד OC, קונה שני 580 GTX או לחלופין אחד 590GTX ומשאיר את אחד מהכרטיסים שלי עבור P…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בכל אופן שלום, יש לי בערך כ 5500 אלף שקל... איזה מחשב נייד הכי מומלץ? יש לציין שאני כן משחק משחקים...(אז צריך לוותר על הכרטיסי מסך המשולבים) ואגב, חשוב לי שיהיה בו בלוטוס.. צורב DVD כמובן. רמקולים טובים, והייתי רוצה שיהיה לו גם מצלמה מובנית(אבל זה לא חייב). בטריה טובה שתחזיק הרבה. (טוב את כל אלה יש כמעט בכל מחשב) ושיהיה לא יותר מ 15.4''.(ולא פחות) כל שאר הדברים שלא כתבתי פה אם יהיו זה יהיה רק + בשבילי. נ.ב שלא יהיה HP, שמעתי שהשירות שלהם על הפנים. תודה רבה !!! יעקב. יום טוב.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום כולם אני חדש פה וראיתי הרבה זמן את הפורומים פה אבל בלי להגיב אז עכשיו צריך קצת עזרה אני מבין במיפרטים אבל תמיד טוב עוד דעה אז מה אתם אומרים CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤1145.00 ] 1 | קיי אס פי Motherboards for AMD : Epox EP-8KDA3J NForce 3 250 GB [ ¤ 655.00 ] 1 | פנדס Memory : DDR-RAM 512MB 3200 A-DATA [ ¤490.00 ] 1 | קיי אס פי Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 429.21 ] 1 | קומ 4 יו Video Cards : MSI GeForce 6800 256-bit 128MB [ ¤ 1850.00 ] 1 | פנדס Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5' Floppy Drive [ ¤ 40.00 ] 1 | קיי אס פי CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 (Bulk) [ ¤ 171.6…
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הייי אני מחפש מחשב נייד לדוד שלי, פרצו לו לבית וגנבו את המחשבהוא נסע היום לאופיס דיפו והציעו לו את המחשב הזה hp dv6-6c01ej ב 3,200 ש"ח - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=37091 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים, אני לא מחפש מחשב זול, אני מחפש מחשב טוב בתווך מחירים הזה שמתי לב שהמעבד הוא i3 אבל חוץ מיזה המפרט שלו נראה טוב *ממה שדוד שלי הכי התלהב זה מהרמקולים שיש במחשב - מערכת סאונד המתקדמת בעולם Beats audio - לשמוע מוזיקה באיכות מדהימה, עם סאונד…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5` FDD Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P LGA775 Motherboard Gigabyte Radeon X1600Pro PCI-e 256 MB Retail Video Card KingStone 512MB X 2 DDR2 667Mhz Enermax 400W Libarty Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case סה"כ 4559 מlogicpc.co.il משם אני מזמין מחר יש לי כמה התלבטויות אני לא ממש משחק כזה פה ושם בקטנה פיפא לילד או משהו כזה... כמה שאלות: 1.האם עדיף 6400 (המעבד זה עוד 200 ש"ח) 2.איזה לוח עדיף מה ששמתי שם או עוד 20 שקל יש את האפוציות הבאות: Gigabyte GA-965GMS2 + VGA Intel 965G LGA775 Motherboard ASUS P5B LGA775 Intel…
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
https://pcpartpicker.com/ האתר הינו אינדקס של חלקים למחשב, והוא מאגד בתוכו גם השוואת מחירים וקישור לחנויות בחו"ל (לא רלוונטי עבורנו). אבל מעבר לזה מה שהוא כן מציע לנו: בעת בניית המפרט ניתן לראות תאימות של כל החלקים הוא מתריע כאשר אין קירור, או הכרטיס לא מתאים למארז וכדומה, בנוסף הוא נותן הערכה של כמה כח דורשת המערכת. בנוסף לכל זה ניתן לראות מפרטים שאנשים הרכיבו ניתן לראות שילובים של חלקים עם חלקים אחרים על ידי חיפוש, וכמובן ביקורות של הגולשים. אין לי שום קשר לאתר או לבעליו אבל חשבתי לשתף את הכלי הנ"ל אני מוצא אותו מאוד שימושי גם בישראל.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אשמח לקבל 2 מפרטים: אחד שיכלול את המחשב עם מסך גדול ואיכותי אפשרי, והמפרט השני שיכלול 2 מסכים איכותיים קצת יותר קטנים באותו תקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 9K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים, תכני HD. חדש בתחום הגיימינג אז עוד אין הגדרות ייעודיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד dell inspiron mini v10 משהו כזה. בקיצור הרזולוציה הכי גבוהה של המסך לא מספיק גבוהה ויש חלונות שלא ניתן לראות את כל הגודל של החלון. למשל אני מתקין משהו אז יש מצבים שאני לא מצליח לראות את הnext למטה ואני צריך לנחש עם המקשי בחירה ואנטר. יש למישהו פתרון לזה? בעיה נפוצה? תודה מראש. צחי.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5/BF4/ARMA3 כל המשחקים החדשים שיצאו של BF , COD , CRYSIS , משחק גם במשחק בודד שבאיכות נמוכה Counter Strike 1.6. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי חברים, אשמחה לעזרה בבניית מפרט - אני רוצה מחשב שישמש אותי גם כ-HTPC וגם כמחשב גיימינג. דרישות: 1. שקט - חובה, מכיוון שמשמש גם כ-htpc. לא נורא אם ירעיש קצת בזמן גיימינג, אבל לעולם לא בזמן ניגון וידאו. 2. קומפקטי - נחמד אבל לא חובה 3. מריץ משחקים מודרניים עם הגדרות גבוהות. לא חייב להיות חיה אבל אני כן מצפה שימשיך להיות רלוונטי שנתיים קדימה. אם הוא יריץ את Dragon Age: Origins ב-High זה יהיה מעולה. 4. כונן SSD עבור מ"ה - נחמד אם יהיה. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? אני די סגור על המבנה הזה- אבל עדיין מחפש הצעות לשיפורים ושינויים קטנים. אולי דגם יותר חזק/מוצלח של מעבד/לוח אם/כרטיס מסך. (אני לא צריך 160GB דיסק קשיח- לא צריך להציע את זה) בכלליות אני צריך את מחשב לגלישה ומשחקים- לא מאוד כבדים כרגע, אבל מי יודע מה צופן העתיד.....(אז שווה שיהיה משהו שיחזיק הרבה זמן ויהיה אפשר לשדרג) כאמור אני מחפש שינויים לא גדולים במחיר- (אל תציעו לי כרטיסי מסך ב3000 ש"ח....) מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 939 pin לוח אם: GIGABYTE K8NF-9 זיכרון: 2*(kingston DDR-3200/400mhz-512mb) צורב: LG DVD RW 4163B X16 Dual layer דיסק קשיח: WD 80GB 8MB Buffer SATA כ. מסך: Gigabyte PCX-6600GT PCIXx16\128MB\TVout\DVI מסך: …
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הי אני מכיר לא רע מפרטי גיימינג , אבל מפרט לעריכת וידאו שאני בונה לקרוב משפחה (שאין לו מושג בחומרה..) - אני די לא בטוח בעצמי ... צריך את עזרתכם .<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו בלבד , אבל למשתמש ביתי\חצי מקצועי , תכני וידאו ב SD וכמעט ואין נגיע ב HD (כיום לפחות..) ,התוכנה העיקרית - פינאקל סטודיו (אם אני לא טועה 14 כרגע מותקנת) ,מעט מאוד בפרמייר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין גיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (? DELL 2311קיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרט,סרטים קלים מאוד,אולי משחקים קלים מאוד. פעולות פשוטות ובסיסיות. מחשב לצורכי פנאי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה יותר מדי,מה מומלץ למחשב לפעולות פשוטות?. אני חושב ש15 אינץ' יהיה יותר מדי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כנ"ל כמו לגודל מסך,אני לא חושב שזה מאוד קריטי ההבדל בין הFHD לHDR בשבילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת n…
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז ככה, כל חלק נקנה מחנות אחרת(חיסכון בכסף) ואני חייב לדעת איך הוא למשחקים ולחיבור עתידי לטלויזית full hd 1920*1080. אוברקלוק קל מתוכנן e6600 2.4ghz asus p5n-e sli geforce 8800gts 320mb o\c g.skill 2x1gb ddr2 800mhz cl.4 wd 320gb sataII 16mb nzxt lexa enermax noisetaker 420w LG dvd burner שאלה אחרונה... האם הספק יספיק בשביל המפרט? או להשקיע עוד טיפה לליברטי
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אין לי בעיה לשלם על איכות . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה כרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית של תמונות בתוכנת lightroom ו- PHOTOSHOPE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורך פרנסה (צלמת מקצועית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר לא אלחוטי ! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
לפי ההמלצות בנעוץ בניתי את זה: [table][tr][td][/td] [td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td] [td][/td] [td] 889₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td] [td][/td] [td] 513₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11[/td] [td][/td] [td] 278₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td] 99₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL[/td] [td][/td] [td] 1150₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case[/td] [td][/td] [td] 353₪ [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td] 360₪ [/td] [/tr][/tab…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין להתחדש,ומכיוון שמאז שקניתי תמחשב אני פחות מעודכן לכן רציתי כמה עצות ממכם... המחשב מיעוד לשימוש ביתי רגיל בעיקרון...אינטרנט,כמה תוכנות,כמה משחקים לא הכי כבדים וכו'.... אז ככה אני חשבתי כל: מעבד- AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1150 ש"ח. לוח אם-הוא רוצה ASUS,אז-ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 730 ש"ח. זיכרון- OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5 880 ש"ח. כ.מסך-כאן יש התלבטות מכיוון שהוא לא מוכן להשקיע על כרטיסים כמו 6600GT/6800GT,ומוכן לשים על זה 700-750 ש"ח, לכן חשבתי על: Sapphire ATI Radeon X600Pro PCIe 256MB ViVo 730 ש"ח. או 6600 לא ה GT, Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256D Bulk 680 ש"ח. …
-
- 14 תגובות
- 930 צפיות
-