ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד lg r405 והתקנתי לו ווינדוס 7. שאני בא להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק הוא אומר לי שהגירסא לא מתאימה למערכת הפעלה. אני יכול לשמוע מוזיקה והכל אבל המיקרופון לא עובד. למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דרייבר לווינדוס 7(חיפשתי בגוגל הם לא עבדו) או איך לפתור את הבעיה עם המיקרופון. בתודה מראש חגי.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, שימושים עיקריים , אינטרנט , אופיס , תוכנות מסרים מיידיים , ואולי קצת סרטים מידי פעם....מסך לפחות 15 ושיהיה בעל עיצוב יפה ותודה לכל המגיבים , מראש.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 8-9 אלף מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו gta iv/cod5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט לא חייב במיוחד אבל שלא ירעיש כל כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הכל שיהייה מותקן בחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאי…
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מבקש המלצות למחשב נייד שיוכל להריץ את דיאבלו 3 חלק על מקסימום ומשחקים חדשים אחרים חלק על גבוה (לא חייב לראות את הזיעה על הפנים של היחידות) השימוש הנוסף בו יהיה פוטושופ וצפייה בסרטים. הנייד ישמש כתחליף לנייח כך שנושאי הסוללה, משקל וכו לא רלונטיים. מה שחשוב זה שלא יקרטע, לא יתחמם הרבה ושישרוד כמה שנים טובות של גיימינג כבד. תקציב: 5000+ גמיש * גודל המסך - 15.6\17 * משקל לא משנה *זמן סוללה לא משנה * יציאות מיוחדות - USB 3 * גודל מינימלי של כונן קשיח לא משנה, יש לי חיצוני * כונן CD/DVD? צורב- צורב * כונן Bluray - לא * אחריות בינלאומית - לא * רישיון למערכת הפעלה- רצוי * העדפה לחברה - dell אבל גם asus נשמע טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory x2 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Sapphire Atlantis Radeon 9700 Pro 128MB DDR DVI Video Card Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case וזה לקח רק שבוע מ-PCH עכשיו לשאלות: ??? 1. איך המחשב בכלליות? החלקים טובים ל-OC? 2. איך הזכרון? הוא טוב ל-OC? 3. ה-sapphire בא עם כבל tv-out? 4. כמה זמן אתם מעריכים שהוא יפעיל מש…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המפרט מצויין בצד עכשיו יש לי כמה התלבטויות הראשונה האם לשדרג את הכרטיס מסך או לשדרג את השילוש מעבד זכרונות לוח אם ?(הכרטיס שלי די חזק ואת השילוש לא החלפתי כבר 3 שנים ) (לפי מה שראיתי כאן: http://hardforum.com/showthread.php?t=1472067 החלפת השילוש נותנת תוספת משמעותית במיוחד והמעבד שלי ללא OC בעוד שבמבחני ביצועים יש OC ) שנייה : במידה ואני משדרג האם לקחת AMD או אינטל ?אני יודע שלAMD יש הרבה יותר אפשרוית לשדרוגים עתידיים וזה כן חשוב לי שלישית :האם לחכות עם השדרוג ולראות מה קורה לאחר יציאת המעבדים החדשים בסוף השנה התקציב יכול לגדול במעט בהתחשב בזה שאני אמכור את החלקים שאני אחליף
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב נייד מסוג HP Spectre x360. הרושם הראשוני הוא מדהים. אפרסם בקרוב סיקור מלא שיפורסם כאן: www.geemeek.co.il עד אז, מצורפות לנושא מספר תמונות.
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שבת שלום, אני מחפש מחשב נייד קטן 8.9-11.1. התקציב הוא 2000-2500. המחשב הוא ביקר לשימוש משרדי. אילו דגמים מומלצים?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב של לנובו עם windows xp ואחרי חיפוש ארוך גיליתי תיקיה מוסתרת שנקראת RRbackups כבר הבנתי איך אני פותח אותה ואני רוצה למחוק את זה-מהתוכנה עצמה אני לא יודע איך למחוק את זה רציתי לדעת אם אפשר פשוט למחוק את התיקיה מהכונן וזה יפטור לי את הבעיה? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
צהריים טובים, אשמח לקבל את חוות דעתכם על מפרט שהוצע לי. המחיר למפרט הנ"ל - 2030 ש"ח. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
כידוע, המחשבים האלו מגיעים ללא מערכת הפעלה= ללא דרייברים. אני לא מוצא דרייברים לדגם הספציפי הזה באתר היצרן. משהו יכול לסייע לי למצוא אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בהמלצת הפורום את ACER REVO 3610 עבור צפיית סרטים בסלון על מסך גדול - ההמלצה היתה מצויינת ולצרכים אלו הבחירה מושלמת בעיקר בגלל גודלו של המחשב לאחר ש"טעמתי" מהמחשב הנ"ל אני מעוניין במחשב לחדר עבודה ומתלבט בין מחשב כדוגמת ה REVO בפורמט חזק יותר או מחשב שולחני רגיל - מה דעתכם? רצ"ב דוגמא לACER בפורמט חזק יותר : http://cgi.ebay.com/Acer-Aspire-REVO-4GB-500GB-WIN7-Desktop-MSE-KB-WLAN-NEW-/230507518930?pt=Desktop_PCs רצ"ב פרוט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 - אפשרי גלישה של 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? לצפיה ישירה, עריכת וידאו ותמונות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי את האולטרה בוק של סמסונג והנפח של ההארד דיסק הוא רק 92 למרות שבdevice manager רשום שזה 128 של סאן דיסק ... (אני מדבר על הנפח הכולל, לא הפנוי.. הפנוי היה איזה 60) , למישהו יש רעיון למה זה ?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחיפושי אחרי סיוע בנדון גיליתי באתר שלכם ידע ונכונות לעזרה, אני מקווה שיבוא לביטוי גם בפניה זו. (סבלנות על הפרוט) המחשב ישמש לעבודה מהבית. רצוי לחסוך בתקציב כי צריך לקנות גם מסך 24". המחשב מיועד לתיכנון הנדסי באמצעות אוטוקאד. גרפיקה באמצעות פוטושופ. מעט עריכת סרטונים קצרים באמצעות video studio ואחרים - חצי מהזמן. עבודה משרדית באמצעות אופיס, גלישה באינטרנט וסרטים - חצי מהזמן. המחשב יעבוד בממוצע 18 שעות ביממה למעט שבתות וחגים. המחשב לא מתוכנן למשחקים. המסך (מחוץ לתקציב) 24" FHD - (אולי Dell UltraSharp 2410U 24" IPS Panel RevA01) המחשב צריך להיות שקט ברמה של 8/9, כלומר במרחק של כ 75 ס"מ לא שומעים אותו. אוברקלוק לא מתוכנן אלא באם צריך, יבוצע ברכישה ע"י החנות בר…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי להרכיב מפרט ב1000 ש"ח בערך ( כמה שפחות יהיה יותר טוב כי אני משלם עליו ואני חייל , כך שאני לא שוחה בכסף :< ). המחשב הנוכחי בן 8 שנים בערך והוא די מת , וכל מה שנשאר ממנו זה שני דיסקים קשיחים וצורב DVD. האמת שמזמן לא הרכבתי מפרטים ואני לא בטוח בשוק הנוכחי אז פשוט נכנסתי לskypc וניסיתי את החלקים הזולים ביותר ;D מעבד Intel® Pentium® G620 Tray ₪260 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG620T לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2PV ₪263 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951H6120 זיכרון Kingston 2048MB DDR3 1333MHz CL9 ₪70 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752V2 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עידכון דרייבר אולי? אבל שמתי לב שהגירסא של העידכון שיש באתר יותר ישנה ממה שיש לי.. מה אפשר לעשות??
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי HP PAVILION DV6000 ביצעתי RECOVERY (עשיתי את זה כאשר הדלקתי את המחשב ולחצי בחלון הטעינה ESC) עכשיו הוא עשה את הRECOVERY אבל יש מלא דברים בכונן C שהוא לא מחק,כך שיש לי תוכנות עובדות ותוכנות לא עובדות ,ורציתי לדעת איך אני מוחק את כל הדברים שנמצאים שם? (מוחק את רוב הדברים מכונן C) (והוא לא מזהה אותם בADD OR REMOVE PROGRAM) תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את המפרט הבא כהצעה למחשב HTPC. הצרכיים שלי הם שהוא יריץ FULL HD בקלילות ותוכנות גרפיות כאלה ואחרות. בקיצור, אני רוצה שהמחשב יעשה הכל ובקלות, פרט כמובן להרצת משחקים עם גרפיקה מטורפת. המפרט הוא: מעבד: INTEL CORE I3-540 לוח אם: gigabyte ga-h55n- עם כניסת usb3 (לוח אם יחסית חדש נראה לי) כרטיס מסך: מובנה בלוח אם זיכרון: DDR3-1333 KINGSTON 4GB הארד דיסק: 500GB ספק כח: ENERMAX 400W מארז: - Mustiff MX31-A2 (מארז קטן HTPC) כולל צורב DVD slim מה החסרונות במחשב? כמה אמור לעלות מחשב כזה? תודה רבה על העזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש HTPC שיריץ לי FHD ללא פשרות והקלטה, בנוסף אני רוצה לגלוש בו לצורך YouTube. חשוב שהמארז יהיה Mini-ITX מכיוון שהמחשב בסלון. התקציב אני כרגע לא יודע להגיד מכיוון שבחיים לא בניתי מחשב HTPC במארז Mini-ITX לכן איין כרגע תקציב...פשוט חשוב לי שיענה לי על הדרישות (לא צריך יותר). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שבת שלום ! אני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה באינטרנט ויריץ סרטים, המחשב יהיה במטבח לכן אני מחפש מארז שוכב , התקציב הוא בסביבות ה1500 - 2000 ש"ח , עברתי על מדור המפרטים אבל כולם היו עם מארזים עומדים. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בעזרת נציג מחנות מחשבים, מה אתם אומרים על המפרט? שווה את ה 4550 ש"ח? המחשב בנוי בעיקר לגיימינג(BF3, CD4 ,WoW, וכל מיני משחקים שהולכים לצאת בזמן הקרוב) ולעריכה גראפית(sony vegas, adobe collaction cs5-6 ועוד) המפרט: http://img839.imageshack.us/img839/4762/13466935792043.jpg אם המפרט לא טוב, אתם יכולים להציע לי מפרט מחנות אחרת(לא משנה לי איזה חנות) ב4550 ש"ח מקסימום?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ , ולאחר בירורים ושיטוט בפורום הזה נשארתי עם שני מחשבים שנראים לי טובים לצרכים שלי. אני סטודנט להנדסה ומעוניין במחשב בעיקר לצרכי לימודים , תכנות , עבודה עם מטלב ועוד כלים שמשתמשים בהם בהנדסה, וצפייה בסרטים HD. אשמח לשמוע דעתכם האם המחשבים האלו מתאימים לצרכים שלי ואם למישהו יש המלצה ספציפית לאחד מהם לעומת השני תודה אלה המחשבים : Samsung NP350V5C-A01IL- Asus K55A-SX235V-
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני מעונין במחשב משחקים, שיריץ כל משחק ממש טוב. בוא נגיד שבבדיקה של ההרצת משחקים בתאר שם, יקבל 100. לא אכפת לי משקל וכו'. ראיתי באתר http://www.alienware.com אבל זה לא בארץ מעונין משהו כמו שלהם, משהו טוב ויפה כזה :] הצעות בבקשה. אשמח למערכות של חברות מוכנות כאילו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב של DELL כמו בלינק שאני מצרף מהחנות "שופ אילת", המחירים שם זולים משמעותית... האם למישהו יש נסיון איתה? או עם המחשב עצמו? אני מבין שהלטיטוד היא גרסה מאוד טובה של דל, אם מישהו התנסה איתה בעבר אני אשמח לתגובות http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3286 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-