עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by d1zzy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצרכי אופיס ואינטרנט. תקציב: עד 3000 ש"ח מסך: עדיף מט, בין 12" ל13" כונן אופטי: לא חובה זמן סוללה: 5 שעות ומעלה (אולי עדיף לשקול מעבד LV או ULV שיספק זמן סוללה גבוה) משקל: לא יותר מ2KG (עדיף כזה שבא עם מערכת הפעלה, ושלא תהיה ויסטה) נ.ב. אני יודע שזו עונת הת'רדים של מחשבי הסטודנטים, ואני מצטער על ריבוי המודעות (ניסיתי לחפש מישהו עם דרישות דומות ולא מצאתי).. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by amisha,

אז ככה : ל R700 - מסך מט , דיסק גדול יותר , מעבד I5 ו BT מודם סלולארי (שאני לא חושב שיהיה לי שימוש בו ) סוללה 6 תאים . UL30A - מסך מבריק , 350GB , מעבד SU7300 אין BT , סוללה 8 תאים . ההפרש הוא כ 3 אלף ש"ח . אני מאוד מתלבט את מי לקחת . ראיתי את הביקורת באתר על ה R , והוא נראה חזק מאוד , ואני בספק אם אני צריך כזו מפלצת .

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by ransa,

למטרה ביתית כללית (גלישה, צפייה בסרטים, הורדות, משחקים) התקציב כפי שצוין הוא 4k אם אפשרות לחריגה של עד 4.5k ברשותי מחשב ישן אך עם רכיבים יחסית חדשים שאני מתכוון להעביר ואין לי צורך לרכוש: צורב DVD, כונן DVD, מסך 22"HD, כונן קשיח 320 WD SATA2 כמו כן חשוב לי שהמפרט יהיה בעל אופציה לשדרוג רכיבים עדיתי (כיום ברשותי מחשב בן 8 שנים, מה ששמר עליו הוא שתמיד שידרגתי לו רכיב פה ושם) core i5, 2.8ghz, s1156, 8mb asus P7H55D-M EVO s1156 core i3/i5/i7, intel H55,DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI DDR3 1600 2*2GB G.SKILL ECO edition dual channel WD caviar black 1TB 7200RPM, 64 MB, SATA3 WD1002FAEX Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2*DVI HDMI DP PCI-E מארז COOLERMASTER CM 690 BLACK ס.כח O…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by yardenp4,

הרעיון הוא כזה, אני לא פריק של משחקים וגם יש לי אקס בוקס ככה שזה לא היעוד של המחשב. היעוד שלו זה 1.סרטים, ואני מחבר אותו לטלוויזיה היי דיפינשן ככה שחשוב לי שהוא יריץ סרטים חלק ושתהיה לו יציאה של hdmi בנוסף ליציאת צג רגיל. 2.גלישה באינטרנט + אימייל ( משרדי) 3. עוד 3 - 4 שנים יכול להיות שאני אלך ללמוד עיצוב גרפי וישנה סבירות שאני אצטרך להריץ עליו תוכנות כבדות (יחסית) שעוסקות בתחום. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח וזה אך ורק למחשב (לא צריך צג) מה שהציעו לי בחנות מחשבים מובילה זה את המפרט הבא: מעבד: intel core i3-530 processor 2.93ghz 4m LGA1156 מאוורר שקט למעבד : DEEP COOL LGA1156 לוח אם: GigaBYTE GA-H55-LGA1156-DDR3/LAN+AUDIO ז.פנימי: DDR3-2G-1333Mhz-King…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בסיסי (לילדים עד גיל 6) במחיר של עד 1200 ש"ח. שימושי המחשב: * משחקים בסיסיים / לומדות. * גלישה באינטרנט. * סרטים (כולל חיבור לטלויזיה). * אופיס (להורים..). חשוב מאוד! אמינות החומרה - אשמח לקבל המלצות לחומרה שתהיה יציבה נפשית, ככל שניתן במסגרת התקציב. כלומר, העדפה היא על אמינות על חשבון ביצועים (כמובן, לא באופן מופרז). תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לאחרונה דובר מספר פעמים על היכולת של ניידים (עסקיים בעיקר) להציג וידאו ללא יציאת HDMI, ובמיוחד על חוסר יכולת להוציא סאונד. לנייד איתו אני עובד יציאת DP, שתאורתית תומכת בקצבים שמתאימים לניגון סרטי HDMI בפורמט של 1080p עם אודיו בהבחנה גבוה. החלטתי להזמין מתאם לכבל HDMI, לבדוק את הנושא - ולנסות לתת קצת תשובות לשאלות פתוחות. יש להבדיל בנקודה הזו ולהגיד כי HDMI תומך רשמית בפורמטים שכנראה אינם נתמכים ב-DP (לאודיופילים מומחים בלבד, שכן לי לא נשמעו הבדלים) המתאם שהזמנתי הוא מסוג GDP360 וניתן למצוא אותו ב-ebay במחיר של כ-15 דולר כולל המשלוח לישראל. חשוב להגיד כי קיימים מספר גרסאות ליציאת DP. מקריאה של מספר דיונים בנושא נראה כי גרסה 1.1 תומכת בצורה מלאה באודיו (כתלות בת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כסטודנט וגם כגיימר בתקציב של בערך 6k. חשוב לי נורא שהוא יהיה חזק ואמין ויוכל להריץ את המשחקים החדשים בשוק בצורה בינונית ומעלה. יש קצת גמישות בתקציב אבל לא יותר מדי. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד של חברת דל בתקציב של 4000 שקלים, המחשב הוא לאינטרנט ולעבודות ואולי גם לקצת משחקים ולסרטים בHD. אני צריך בבקשה חוות דעת על החנות: www.compil.org.il וחוות דעת על המחשב נייד תודה רבה. http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=243#moreDetails

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by yoni27cohen,

מה דעתכם על הדגם הזה? ובכלל האם DELL יותר טובה מ HP ו SAMSUNG. האם זה נכון ש90 אחוז מהרכיבים של HP לא מיוצרים על ידם לעומת הSAMSUNG? אני צריכה לפטופ למטרות עבודות עיצוב מול פוטושופ וגם תוכנות תלת-מימד התקציב שלי הוא - 5K אשמח לתגובות והמלצות תודה :-*

10. Started by Nishinga,

לאחר שפתחתי פה בפורום נושא בקשר לבניית מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475090.0) והסתכלתי קצת בנושאים של אחרים הגעתי לשני המפרטים הבאים שהם מאוד דומים בבסיס שלהם עם אותו המעבד ואותו כרטיס המסך אבל רציתי לדעת איזה לדעתכם עדיף ואם בכלל עדיף שילוב של שניהם או משהו בסגנון. מפרט 1: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 צורב LG GH22 SATA x 22 Black ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כאמור התקציב הוא עד 3 אלף בלי לחרוג . המחשב אמור ליהיות לשימוש יום יומי + משחקים קצת מנג'ר וכו' . אני חושב שזיכרון גדול + i3 יהיה שילוב מעניין . בנוסף רצוי מאוד שהמחשב יהיה נוח .

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by saphs12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לבית הספר לסרטים וקצת למשחקים התקציב שלי הוא 3000-4000 תגידו איך זה : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947876 תודה לעוזרים!~!D:

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by zz66,

שלום,הנני סטודנט שנה שנייה לאווירונאוטיקה בטכניון. מחפש לפטופ בתקציב של עד 3500 שקל... השימושים הם:MATHLAB-לא יודע כמה זה רלוונטי אבל לכל מקרה,אולי SOLIDWORKS במידה ואצטרך להשתמש בתוכנה בהמשך התואר,וכמובן שימושים סטודנטיאליים אחרים שאולי אני לא מדוע אליהם אבל אתם כן כעקרון שמעתי ש DELL הם מעולים,וגם יש לאחי DELL והוא מרוצה. לכן מצאתי את המחשב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=123707 אשמח אם תביעו את דעתכם/תציעו אלטרנטיבות תודה רבה נ.ב מטרות המחשב? כמו שאמרתי למעלה+אשמח להריץ משחקים לא כבדים מדי פעם+צפייה בסרטים והרצאות מוקלטות * גודל המסך? בסביבות ה13 אינץ' * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל,מבדיקה שערכתי זה יוצא בסביבות ה2 קילו * האם נדרש …

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  14. אהלן חברים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מפרט לסטודנט עבור חבר שיכלול מארז בלבד ללא כונן אופטי, 1400 ש"ח ללא צורך מיוחד בניגון סרטים ובטח שלא משחקים. בגדול התכנון הוא: AMD X3 445 SEAGATE 500GB 2GB DDR3 לוח 760G ומארז ממותג ופשוט תודה

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by efee123,

שלום, לאחר חיפושים חוזרים ונשנים בפורום אחרי מחשב "13.3 מצאתי את המחשב הזה: ‏Lenovo IdeaPad U350 M22ERIV‎ תוכלו לראות אותו כאן : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=2022 הדרישות: עד 3000 ש"ח. קל. זמן סוללה ארוך. שחמושים-כתיבת מסמכים ואינטרנט. לא מתחמם. אני צריך חוות דעת על המחשב הזה! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש נייד בטווח מחירים 5-5.5K, שיהיה המחשב המרכזי לסטודנט אך גם מחשב מדיה לבית. צרכים: - פיתוח תוכנה ללא קשיים. - אופיס, אינטרנט וכו' - עבודה סטנדרטית במחשב. - כלי מרכזי לניגון סרטי HD בבית, גם על מסכי LCD סביב ה37''. - משחקי מחשב - מעונין לשחק על איכות ממוצעת, ממש לא מצפה לביצועים של נייח המיועד למשחקים .... דרישות: - משקל: סביב ה-3 קילו - זמן סוללה: לא קריטי שכן בד"כ לא לוקח אותו ללימודים. - מסך 15.6'' - לגבי סוג המסך אשמח אם תאירו את עיניי - מעבד i5 על סוגיו השונים - זיכרון: 4G לפחות (מהירות לא קריטית לדעתי) - יציאת HDMI שתאפשר 1080P - דיסק קשיח 320-500GB - כרטיס מסך חיצוני שיאפשר הרצת משחקים באיכות ממוצעת. - מעדיף להתרחק מ: acer, asus, g…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי פרסמתי גם ת'רד בקשר למפרט שהציעו לי בחנות מחשבים מסויימת אבל אני אשמח גם להצעה של מפרט חדש שמתאים לצרכים האלה התקציב הוא לא יותר מ4500 שקל ניתן לחרוג מהמחיר בשביל להוסיף מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו'... אבל שהמחשב עצמו לא יחרוג מ4500 ש"ח ורצוי לחסוך במה שאפשר ולא מתפשר יותר מדי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? התעסקות בגרפיקה, סרטוטים והדמיות בתלת מימד השימוש הוא בעיקר בתוכנות של אדובי וsolidworkS 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדו…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב אמין ונוח לשימוש. חשובה לי הניידות (עד 13 אינט', עד 2 ק"ג). שימושי המחשב העיקריים שלי הם אינטרנט ואופיס. בשיטוטי ברשת צמצמתי את הבחירה לשני דגמים אפשריים: Lnovo Thinkpad Edge 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2982 או Dell Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-370m.htm אשמח להמלצות וחוות דעת עליהם, או להמלצה על מחשב אחר (עד 2 ק"ג, תקציב סביב 4000 ש"ח, רצוי מסך 13 ומטה) תודה רבה, יעל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by arno,

אבקש חוות דעת עבור המפרט הבא,זה מחשב שאמור לרצות ילד בן 8 האים זו בחירה נכונה של חלקי מחשב? Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 X2 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LG GH24 SATA x 24 Black LeadTek GeForce GTS450 1024MB GDDR5 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  20. Started by SeReGa,

שלום.. :] השאלה שלי היא.. אם אני קונה מחשב נייד עם כ. מסך מובנה..... האם אפשר להוסיף או להחליף לו כרטיס מסך בהמשך??? לדוגמא המחשב acer aspire דגם 5741-3541 לצורך העניין...

21. רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=BKi545&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&DeptIDReq= ואם יש עוד דגמים טובים לדעתם....

22. ככה אני מאוד מתלבט מה לקחת מבין שני האפשרויות שאני יציג. אני צריך את המחשב לשימוש ביתי כזה קצת קצת למשחקים , לגלישה באינטרנט ולתוכנות. האמת שהתקציב שלי לא כזה גדול ואני יודע שזה בעייתי מה אתם מציעים לי לקחת: את זה? ‏Fujitsu LifeBook AH530-3‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767082 או את זה: ‏HP Compaq Presario‎ - ‏Compaq CQ62-200SJ‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767120 תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. אני צריכה מחשב חדש ללימודי עיצוב תעשייתי . לעיסוק בתכנות תלת מימד, סרטוטים בתלת מימד וגרפיקה השימוש נעשה בעיקר בתכנות של אדובי ובתכנת solidworks קיבלתי מפרט מחנות מחשבים בירושלים שהייתי מעוניינת לקבל חוות דעת לגביו.. בהקדם האפשרי מעבד- 650 Dual Core i5 לוח אם - GA-P55A UD3 של ג'יגהבייט דיסק קשיח - wd1002faex tera זכרון- 2X2 gb ddr3 team 1333 mhz כרטיס מסך - ati hd 5770 1 gb מארז - midi atx huntkey וספק כח לחוד - themaltake 430 w cd-dvd כרטיס קול - hd audio מודם / כ. רשת 10/100 המחיר הסופי הוא 4400 ש"ח ללא מסך או תוספות אחרות כמו עכבר מקלדת רמקולים.. אשמח לחוות דעת תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by d0s,

לסבא וסבתא שלי הלך המחשב, בן שמונה, בשנות מחשב כמעט 2000 אני צריך מפרט בשבילם, שיהיה כמה שיותר זול , רשמתי עד 1000 ש"ח אבל כמה שפחות יותר טוב. השימושים של המחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים כמו סוליטר . רצוי מחשב שקט, אמין לטווח ארוך. אין צורך בהארד דיסק גדול, מאחר שכמעט ולא יותקן עליו כלום למעט דפדפנים ומשחקים ישנים. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. רכשתי לאחרונה toshiba satelite a660 הכל עבד כשורה רק שפתאום הפסיק לדלוק לי האור LED איפה שנימצאת מילה "satelite" בצד ,אני נכנס לביוס ובאפשרויות אני מדליק את הפעולה שהאורות LET ידלקו ,הווינדוס עולה היא נידלקת ואז כשמסיים לעלות נכבה ,וזה היה דולק לפני זה כל הזמן ופתאום הפסיק לדלוק אשמח לעצה שלכם,פתרון לבעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.