עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hwmember,

אני מחפש מחשב נייד בטווח ה5000 ש"ח, למטרות סטודנטיאליות, סרטי FullHD על 37'' ומשחקים ברמה ממוצעת. יש את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5655&CatCode=315 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. יחס עלות תועלת ? איך הוא, אם מישהו השתמש ? יתמוך בצרכים שציינתי ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב, אני מחפש נייד בטווח מחירים 5-5.5K, שיהיה המחשב המרכזי לסטודנט אך גם מחשב מדיה לבית. צרכים: - פיתוח תוכנה ללא קשיים. - אופיס, אינטרנט וכו' - עבודה סטנדרטית במחשב. - כלי מרכזי לניגון סרטי HD בבית, גם על מסכי LCD סביב ה37''. - משחקי מחשב - מעונין לשחק על איכות ממוצעת, ממש לא מצפה לביצועים של נייח המיועד למשחקים .... דרישות: - משקל: סביב ה-3 קילו - זמן סוללה: לא קריטי שכן בד"כ לא לוקח אותו ללימודים. - מסך 15.6'' - לגבי סוג המסך אשמח אם תאירו את עיניי - מעבד i5 על סוגיו השונים - זיכרון: 4G לפחות (מהירות לא קריטית לדעתי) - יציאת HDMI שתאפשר 1080P - דיסק קשיח 320-500GB - כרטיס מסך חיצוני שיאפשר הרצת משחקים באיכות ממוצעת. - מעדיף להתרחק מ: acer, asus, g…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by kdani,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ASUS U30JC U33JC U35JC לא מצליח להבין אם זה כן אותו מסך או לא אותו מסך, ואם לכולם יש את ה-OPTIMUS. אם משהו מכיר אישית אחד מהם אשמח לשמוע חו"ד כמו כן, איפה כדאי לרכוש. תודה, דני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם * גודל המסך - 15' או 17' במידה והתקציב מאפשר * משקל רצוי - שיהיה קל לנשיאה יחסית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין צורך ביציאות מיוחדות * בלוטות - במידה והתקציב יאפשר - כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 מינימום , אם התקציב מאפשר יותר - חשוב. * צורב DVD - יש צורך בצורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית - חשוב שתהיה אחריות שניתן לסמוך עליה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. מה שבעיקר חשוב שהמחשב יהיה מהיר ואמין , הולך לשמש לגלישה באינטרנט , צפיה בסרטים וOFFICE , עדיפות למחשב מוכר וטוב. תקציב : 3000 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by sahargt,

זה המפרט של המחשב 800$ Intel Core i7 920XM @ 2.0GHZ-3.2GHZ TURBO (FASTEST CPU YOU CAN GET!!!) DUAL (2) 1024MB ATI RADEON HD4870 VIDEO CARDS IN CROSSFIRE MODE!!! Ram 8 GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz (2 DIMMs) 890GB HARD DRIVE (640GB + 250GB) NEBULA RED SPECIAL EDITION!!! Windows 7 64bit w/ Media Center 17" 1920x1200 RGB LED HD 1200P Wide HD LCD Screen 12 Cell Battery & 220W A/C Adapter Fully illuminated Keyboard with customizable colors

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by zancoil,

שלום לכולם, אתמול מת לי ההארד דיסק במחשב הישן אז החלטתי כבר לקנות מחשב חדש(הישן כבר כמעט בן 7.5) התקציב שלי הוא עד 3000 שקל עם חריגה ל3500(לא כולל המסך) . עיקר השימוש במחשב הוא: הרצה של - WINDOWS 7(יש לי כבר את הדיסק אז אין צורך ברכישה שלו) - גלישה באינטרנט. - מידי פעם עבודה עם פוטושופ - לא הכי קריטי אבל משתמש מידי פעם אז כדאי שאוכל להשתמש בצורה טובה. - תכנות בVISUAL STUDIO - שתכלס זה החלק הכי כבד לדעתי - הכרחי אבל אם ההבדל במחיר הוא בשמיים אז אני מוכן להתפשר על ביצועים נמוכים יותר. - אין לי צורך בצורב ועניינים כאלה - את זה אני אקח מהמחשב הישן. - כרטיס מסך עם יציאות לטלויזיה - המחשב לא נמצא בחדר שישנים בו או משהו - כדאי שיהיה שקט אבל לא אם זה תוספת רצינית במחיר/ביצועים. …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MeLeH,

שלום לכולם אני צריך מחשב עד 3500 לצורך של אינטרנט הורדת סרטים וזהו בעיקרון משחקי מחשב אני לא צריך מסתפק באקסבוקס וגם לתוכנות עיצוב כמו פוטושופ בקטנה ישמח להצעות טובות יותר ממשמצאתי באייבורי ובKSP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. תקציב 3000 גג 3900 לא חורג לכיוון ה 4 + הדרישות מהמחשב הם ללימודים כמו שציינתי איטרנאט , דברים צנועים כמו סרטים וסדרות . דברים חשובים זה חיי הבטריה , מסך שיהיה 15 , וכונן קשיח סטדרטי , לפחות 500 , 320 נראה לי דיי מעט בימנו . אממ זהו . חשבתי על כמה דגמים . Acer Aspire 5741G Acer Aspire 5740 3D אממ מה אתם אומרים ?

9. Started by shainov,

שלום, רציתי לרכוש נייד במחיר לא מוגבל (ואני מתכוון ללא מוגבל בדגש שאם איני רוכש במקסימום תועלת/מחיר הכסף פשוט "נעלם") דגשים: -שימושים שונים באינטרנט -עריכה גרפית -העלאת אמולטורים של CISCO ואמולטורים של נתבים/שרתים מתקדמים. -סרטים/סרטי HD/BR -נפח איחסון גדול -תצוגה גרפית (כ.גרפי חזק) -נוחות שימוש -דגש על מע' הפעלה WIN7 זקוק להמלצתכם לגבי נייד בגודל מסך 13.3/15.6 . תודה לעונים.

10. שלום לכולם ותודה על העזרה ועל האתר המעולה הזה צריך המלצות למפרט מחשב לעבודה עם מאיה (תלת) ורינדורים לתוך הלילה אין צורך במסך התקציב בסביבות 6500 פחות או יותר

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by AviramH,

היי, אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב חדש עד 3000 שקל, אפשרי לחרוג עד 3500 אם זה שיפור ממשי, חבר שלי הרכיב לי את המפרט הבא (אני לא צריך דיסק קשיח,קירור למעבד וכונן דיסקים. אני משתמש באלו מהמחשב הישן). מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪400 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪418 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪466 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon ₪983 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 מארז ללא ספק Cool…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מפרט לדוג': http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=TW9A1&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

13. Started by Tzox,

שלום, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי ASUS UL30VT לLCD שלי SAMSUNG C530, חיברתי את הכבל HDMI ליציאות ב2 המכשירים, אבל על הטלוויזיה רשום לי "אין אות - בדוק את מקור המתח ואת חיבור הכבל של ההתקן המחובר או בדוק את בחירת המקור". מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by barak luzon,

היי, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לי למצוא מחשב התואם את הדרישות, לא איכפת לי גם לחרוג בכמה מאות שקלים... * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תכנות בC#, סרטים בHD. * גודל המסך - 13 או 14 לא יותר... * משקל רצוי - בשום מצב שלא יעלה על 2K אבל כמובן שעדיף פחות! * זמן סוללה- לפחות 6 שעות. * יציאת DVI - חובה , אם יש HDMI זה גם טוב * בלוטות - כמובן *דיסק קשיח 320GB - 7200RPM - אי אפשר להתפשר על זה * כונן אופטי - לא (לחסוך במשקל). *מעבד I3 ומעלה *2GB RAM ומעלה *כולל WIN 7 הדרישות שלי הן מאוד ספציפיות, אבל אני לא מכיר את השוק של המחשבים הניידים ככה שאין לי מושג איך להתחיל לחפש :s05:... תודה!

15. שלום לכולם הדרישות: מחשב שיהיה סביר לעריכת וידאו שיהיה סביר פלוס (אפילו טוב מאוד) לתוכנות כמו AUTOCAD, 3DMAX לא למשחקים ללא דרישות מיוחדות בתחום כרטיס הקול לעיתים אני מתעסק עם גליונות גדולים מאוד בפוטושופ, וזה ממש סיוט לעבוד כך. מה דעתכם על המפרט הבא? הרבה מהחלקים "זרקתי" בלי שום מושג, מחכה לעצות. כמה באמת חשוב ללכת על I7 ולא I5? בהנחה שאני מתכוון לערוך קצת וידאו -------------- מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1376 לוח אם: GIGABYTE GA-H55N-USB3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪595 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (2048MBX4) DDR3 1600MHz CL8 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1337 כרטיס מסך: GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by tophet,

היי! בסוף הלכתי על הקטנצ'יק מבית סמסונג, בתצורת הI5 שלו, ולאור המלצותיכם ולאור מיעוט המידע שקיים עליו ברשת, חשבתי לכתוב לכם קצת עליו. לתשומת לבכם - אינני מבינה גדולה במחשבים והמחשב האחרון שלי היה פנטיום 4 נייח שקרטע ב-4 השנים האחרונות. מבחינתי כל דבר יראה כרגע כמו חללית מופלאה. רשמים: מראה ואיכות בניה - המחשב מהמם. מבפנים ומבחוץ. אפילו הבחורים מאולם התצוגה של חיון (שסופסוף הסכימו להוציא לי אחד מהקופסא כדי שארגיש אותו) התלהבו מהמראה שלו מאוד. בנוגע לבניה, מרגיש חזק ויציב, עיצוב חצי גלוסי נותן הרגשה של מחשב רציני (מרגיש הרבה יותר טוב מHP 15.6 שיש בבית) אך ראיתי כבר רציניים ממנו. המקלדת פשוט אדירה ומאוד אינטואיטיבית. מרגעי ההקלדה הראשונים הכל זרם כאילו לא החלפתי עכשיו מקלדת …

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  17. שלום לכולם, מחפש הצעות למחשב חדש בתקציב של 6500 המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כבדות כמו Qbase, ותוכנות עריכת ווידאו וסאונד אחרות.. חשוב לציין שאני אשמח למחשב שיוכל להריץ ביעילות את התוכנות האלו יחדיו סימולטנית.. בנוגע למשחקים. אינני משחק כלל!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה בעיקר של ווידאו וסאונד בדגש על מולטי טאסקינג. בנוגע לסרטי HD אני מניח שאצטרך מסך תומך גם כן. ציוד היקפי: דרוש מסך, עכבר, מקלדת. זהו. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? מממ...... 8 די חשוב אבל לא להגזים... 7. האם…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד ללימודים. יהיה שימוש בתוכנות פשוטות,אבל מעדיף שיהיה מעבד חזק. חשוב לי שיהיה לו סוללה חזקה,ושהמחשב יהיה קל( עד 2K) התקציב יכול להשתנות לכל כיוון,אם אני יצטרך להוסיף למחשב טוב יותר אז אני יוסיף. אם יש מחשב קצת יותר זול ומתאים לדרישות אז זה גם אפשרות. * מטרות המחשב? אופיס,קצת סרטים ותוכנות פשוטות * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי? פחות מ2K * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או דל

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by Nishinga,

לאחר שפתחתי פה בפורום נושא בקשר לבניית מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475090.0) והסתכלתי קצת בנושאים של אחרים הגעתי לשני המפרטים הבאים שהם מאוד דומים בבסיס שלהם עם אותו המעבד ואותו כרטיס המסך אבל רציתי לדעת איזה לדעתכם עדיף ואם בכלל עדיף שילוב של שניהם או משהו בסגנון. מפרט 1: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 צורב LG GH22 SATA x 22 Black ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, לקראת הלימודים מחפש לקנות נייד, התקציב כעיקרון עד 500 אבל אם יהיה צורך אפשר גם חריגה קטנה. המחשב אמנם יהיה לרוב בשימוש כללי בלבד (גלישה, קצת אופיס וכו'), עם צפייה בסרטים אך חשוב לי שתהיה אופציה להריץ משחקים וכמו שצריך למרות שזה לא יקרה יותר מדי, המחשב גם צפוי "למשוך" כמה שנים אז יהיה נחמד אם יהיה לפחות קצת רלוונטי גם בהמשך הדרך. בעקבות דיון שהיה לא מזמן מאוד שמתי עין על Lenovo IdeaPad Y560 שהוא בעל מפרט די מרשים יחסית למחיר, דגם עם מעבד i5 עולה 4625 (http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4856), אין לי צורך בדגם עם i7 וסה"כ יש כרטיס מסך Radeon 5730 שהוא מהחזקים שיש. אמנם אין לי בעיה עם מסך 15.6 כמו שיש לו אבל אני לא אשקר אם אני אגיד שאני מעדיף אחד קטן יותר. כמובן ש…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by integral,

מחפש משהו איכותי של לנובו, נוח, קטן, מהיר, זמן בטריה, לעבודה לא למשחקים. לא חייבים לנצל את כל התקציב ואפשר לחרוד בשביל משהו ששווה את זה רעיונות?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות באופיס, סרטים, משחקים קלים, אינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.5 ק"ג לערך עדיף לא יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים- שעתיים וחצי זמן עבודה זה סבבה מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא מבין בזה אבל שיהיה את החיבור לטלוויזיות נראה לי זה hdmi * בלוטות? חשוב אבל זה לא מה שיקבע * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 לא צריך גם יותר מזה (אמרו לי שההבדל בין 5400 ל7200 סל"ד הוא משמעותי אז עדיף 7200) * צורב DVD? אכן כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אחריות של שנתיים ככה בארץ זה לטעמי בסדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני לא מכיר חברות, יש לי נייד של טושיבה והוא סבבה אני …

23. אני מחפשת מחשב ללימודים צרכים בסיסים כגון עבודה עם אופיס גלישה באינטרנט שיצדיק את המחיר לצרכים התקציב הוא בסביבות ה-2000 ולא יעלה מ-2500 ש"ח (בארץ) * גודל המסך? סטנדרתי *משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום שש שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 יספיק * צורב DVD? לא בהכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית ושימושים כלליים שוטפים(לא משחקים) ואליו יוצמד מסך 24' שעבוד על רזולוציית 1920X1080 , חשבתי על מפרט מבוסס core i3: מעבד: INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX - מחיר: ₪545 לוח אם: GIGABYTE GA-H55N-USB3 -מחיר:₪595 זכרונות: 2GB DDR3 1333 MHz -מחיר:₪250 דיסק קשיח: SEAGATE 7200.12 500GB SATA2 -מחיר:₪220 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU -מחיר:₪300 ספק: SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL -מחיר:₪290 -עכשיו כמה שאלות : *המעבד הגרפי ב - i3 יתמודד בצורה סבירה עם תכני HD? (כעיקרון לא ממש חשוב לי אבל מעניין לדעת) *איזה חלופה משתלמת קיימת מבית AMD? *האם הלוח שבחרתי בסדר... אני פשוט כבר ממשל לא בעסק... זהו בסה"כ... אי…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by zz66,

שלום,הנני מתכוון לקנות INSPIRON N3010 יש אופציה של שדרוג ממעבד Core i3 330M 2.13GHz ל Core i3 350M 2.26GHz תמורת 150 שח,שווה? פירטתי את הדרישות שלי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476422.0 בנוסף,יש אופציה של שדרוג מ2 ג'יגה RAM ל4 ג'יגה RAM תמורת 385 שח,עכשיו ראיתי שזכרון כזה עולה אצלם 240.לשים את הזכרון במחשב באמת עולה 150 שקל? כמה זה קשה להתקין זכרון? ולדעתי אני לא באמת צריך 4 ג'יגה אלא 3 יספיקו לי,לא עדיף לקנות עוד כרטיס של 1 ג'יגה איפשהו ולבקש ממישהו שיתקין לי?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים