עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shahar3000,

שלום רב! המחשב מיועד לאחי, הוא מתכנן לקנות אותו באילת. הוא כבר הרכיב מפרט בksp ורוצה לקבל עליו חוות דעת: בנוסף צירפתי את דף הפירוט שבחוקי הפורום כדי למקד: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תתוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום. אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים פשוטים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים לא באיכות גבוהה וכתיבת מסמכי אופיס. חשוב שהמארז יהיה קטן, שיהיה DVD, יציאת VGA ולפחות שישה USB. הוא מיועד לדודתי שלא מבינה במחשבים כך שלאחריות יש יתרון. אני יכול לרכוש את המחשב הזה (פירוט למטה) ב-1400 ש"ח. הוא קטן. המעבד אמנם בן שנתיים אך זה כנראה לא משנה כל כך, נכון? מה דעתכם? האם הוא סביר? לא מצאתי עוד מחשב ברמה דומה בכזה מחיר. אשמח לשמוע חוות דעת (גם חיוביות). לחילופין אשמח להצעות טובות יותר אם יש. מחשב מיני נייח Champion MINI CH4200 i3 4GB מעבד: Intel® CORE I3 3240 3.3GHZ זיכרון: 4GB, דיסק קשיח: 500GB מאיץ גראפי Intel® HD Graphics VGA + HDMI אחריות: שנה אחריות במעבדות חיון בפ…

3. Started by ati,

שלום לכולם...... נכון שאתם תמיד אוהבים שיש דברים חזקים ותותחנים במחשב???? אז לכן אני רוצה שכל אחד ואחד ירכיב את מערכת החלומות שהוא תמיד חשב וחלם עליה.......... לכל המשתתפים תודה רבה ושתהייה הרכבה חלומית אמיתית. :hi: :hi: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by royiz,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב עריכה על מנת שאני יוכל לעבוד בו על פרמייר מכיוון שאני רוצה להתחיל ללמוד את התוכנה. התקציב שלי הוא 2000-2800 שקל וללא ציוד היקפי. אני רוצה הארד דיסק של 500GB ומבחינתי החשיבות של המעבד יותר גדולה מהחשיבות של כרטיס המסך. אם תרצו לדעת עוד דברים שאני מעדיף תשאלו. תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by sahar4gamer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Vitaly Lubin,

שלום תותחים, האם הדגם הזה Lenovo IdeaPad 5-14ITL 82FE00HDIV יענה לצרכים של שימוש עבור תלמיד חטיבה כשהצורך הוא שיהיה 14 אינצ עם סוללה עמידה ורזולוציה טובה ושיחזיק מעמד כמה שנים טובות? האם הוא שווה את מחירו 2300? תודה!

7. Started by Zilberberg,

שלום מישהו יכול לתת לי המלצה למחשב נייד טוב לסטונדט שיוכל לעבוד מהר עם אופיס ועוד כל מיני מאגרי מידע (תקדין וכו'). אין לי צורך שיעבוד טוב עם משחקים. וכמובן שיהיה האד דיסק מכובד (120GB) זיכרון נורמלי וכו'. (ועדיף של חברה ידועה). שכחתי לציין, אני צריך סוללה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: בסביבות ה5000 בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. שלום רב אבקש את עצתכם לגבי הנושא הבא: אני מעניין לרכוש לאשתי מחשב אשר ישמש אותה לעבודה בבית על תוכנות גרפיות בעיקר (אילוסטרטור, פוטושופ וכו'). היא פרילנסרית והעבודה הגרפית במחשב היא קריטית עבורה לכם אבקש לדעת מה הרכיבית שעליהם חשוב לשים תשומת לב ואת הסכום הראוי על מנת שהיא תוכל לעבוד בזריזות (זכרון פנימי ? מעבד? הארד דיסק? כרטיס מסך?) יש מסך וציוד היקפי לכן מדובר על תקציב משוער של עד 4-5 אלף ש"ח למחשב בלבד. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by מאור247,

רצית לקנות מחשב נייד... אבל לא בשביל משחקים... בעיקר בשביל סרטים וכאלה.... ראיתי מחשב עם כרטיס מסת מהסוג INTEL GMAX3100 ורציתי לדעת איך הוא??

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. Started by asi11,

INTEL CORE 2 QUAD Q8300 2.5GHZ 4 MB CACHE S775 1333MHZ ASUS P5QPL-AM 775 C2Q 1333 MHZ INTEL G41 DDR2 800 PCI-E HD AUDIO KINGSTON VALUERAM 2GB DDR II 800 ZOTAC GT 240 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E ZT 20402-10L WESTREN DIGITAL CAVIAR BLUE 500GB 16MB 7200RPM SATA II WD5000A LG GH22NS DVD RW X22 BLACK SATA CASE MIDI ATX HJA 241 BLACK NO PSU ZALMAN 120 MM SILENT CASE FAN ZM-F3 ZALMAN 80MM SILENT CASE FAN ZM F1 SEASONIC 500W ACTIVE PFC80+12CM FAN PSU SS-500 ET OEM LCD LG W2053TQ 20 INCH 2MS DVI WIDESCREEN BLACK

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ddjjsegev,

שלום חברים, אני צריך מחשב נייד אשר יוכל להריץ במהירות פתרון של בעיות קשות ( בעיות LP ו IP למיניהם). מדובר בבעיות עם הרבה משתנים. הבעיות כתובות ב-MATLAB ואני משתמש ב-SOLVER חיצוני. התקציב שלי זה 14000 שקל ואני חייב לקנות אותו בארץ. אשמח להמלצות בנוסף, האם במקרה כזה חשוב רק המעבד? איזו חומרה הכי חשובה? תודה רבה, שגב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, הפנו אותי לכאן בטענה שפה אוכל לקבל את התשובה לשאלתי, לא היה לי מושג באיזה פורום לשאול את זה אז פירסמתי פה. ברצוני לשדרג את המחשב שלי, יש לי כמה רכיבים שלפי דעתי אני צריך לשמור והשאלה שלי היא, עם הם יתחברו לרכיבים החדשים ולמארז החדש? ומאוד יעזור לי עם תגידו לי בערך כמה אמור לעלות כל רכיב חדש שאני מעוניין לקנות הנה הרכיבים שאני רוצה לשמור: Creative Sound Blaster 5.1 Live! Platinum כרטיס קול Plextor צורב כונן DVD כונן פלופי רגיל Microsoft Natural PS/2 Keyboard מקלדת Microsoft Intellimouse Exploer עכבר Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC כרטיס רשת הרכיבים החדשים שאני רוצה לקנות הם: AMD Athlon XP1800+ מעבד Gigabyte GA-7VRXP + Raid לוח אם 256Mb - DDR - PC270…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by roma,

מה קורה? אמא שלי טסה עכשיו לרוסיה והיא רוצה לקנות מחשב קטן עם גודל מסך עד 10" כולל. אני רוצה שהיא תקנה משהו שיהיה לו יחס מחיר/תועלת הטוב ביותר הדרישות הם כאלה: מסך עד 10" מערכת הפעלה של מייקרוסופט זמן סוללה סביר. משקל נמוך. בעיקר לעבודה משרדית (OFFICE, אינטרנט, סרטים, מוסיקה, תוכנות לעריכת מוסיקה ומשחקים פשוטים) WIFI ו-BT. דיסק קשיח סביר. עדיף עם מצלמת אינטרנט מובנית. ואחריות בינלאומית.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 2. מה שימושי המחשב : משחקי בליזזארד (d3 - sc2) - (ייתכנו משחקים עתידיים חדשים בסגנון זה) + סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן : מסך + עכבר + רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת אינטרנט מוזיקה סרטים ומידי פעם גם משחקים וגם שיתחבר לי לlcd... אני מתלבט בין כמה דגמים: sell vostro 1015 Asus UL20A Asus UL50Ag בעיקרון אני רוצה לדעת איזה מחשב הכי טוב בניהים עם המעבד שלהם חזק ויוכל לעמוד בסטנדרטים שאני צריך ואם יש למישהו הצעה למחשב אחר היא גם תתקבל בברכה..התקציב שלי עד 4500.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  16. שלום חברים יקרים ברשותי קונרו 6300 שאיתי מ2006 משמש אותי בתור מחשב אולפני/ויז'ואל סטודיו/פוטושופ, כרגע בעל 2 ג'יגה דידיאר 2, ומיותר לציין שמבחינת ביצועים הוא עובד בצורה מספקת+ אני נתקל לעיתים בבעיות בוט/ציפצופים, שבד"כ נפתרות על ידי הוצאת והחזרת הזיכרון, אך נראה לי שאחרי 8 שנים הלוח במצב גסיסה מתקדם, ופשוט הרגשה כללית שהוא עייף חשבתי להחליף ללוח שתומך גם בDDR3, ולהשאר עם הזכרון הנוכחי ובעתיד אחליף לDDR3, ראיתי לוח של GB ב419, השאלה שלי היא עקרונית, האם לדעתכם זה מהלך חכם או בזבוז כסף? בנוסף, גם אם במידה ואשדרג בעתיד למשהו חדש יותר, המחשב הזה ישרת את הוריי, אז זו הסיבה שנראה לי שלהחיות אותו בכל מקרה ישרת אותי נאמנות תודה רבה לכולם!!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by natif_08,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1508 אני לא צריך ציוד הקפי.... יש לי מסך 19 samsung 931bf אנ רוצה להריץ את כל המשחקים החדשים..... איך המפרט טוב? :] תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

יצא למישהו לראות אותו? ראיתי אותו היום בתאילנד, במחיר בדיחה, והוא נראה פשוט כמו מחשב אדיר. לא התעמקתי בפרטים הטכניים (אבל ראיתי שהוא לא בדיוק מפלצת ביצועים, WHO CARES), רק הסתכלתי עליו, על המשקל האפסי שלו, על המחיר הנמוך בצורה מגוחכת שלו - ולא הבנתי איך זה יכול להיות. באתי עכשיו לגוגל בשביל לבדוק את זה, ומצאתי את זה: http://blog.laptopmag.com/dell-inspiron-mini-12-first-impressions-the-600-macbook-air סתם לידיעתכם... נראה כמו מחשב נחמד למדיי. מעניין אם הוא קיים/יגיע לארץ מתישהו..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sufgi,

בתקופה הקרובה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, לאחר כ-5-6 שנים עם המחשב הנוכחי. אי לכך ובהתאם לזאת, החלטתי לקנות מחשב טוב באמת שיחזיק מעמד לפחות לשנתיים הקרובות. המחשב מיועד בעיקר למשחקים מהדור הבא, גלישה וצפייה בסרטים. את החלקים בכוונתי להזמין מאתר newegg (מישהו יודע אם ניתן לבצע הזמנות לארץ דרכם ?) ולהרכיב את המחשב בעצמי המפרט נלקח מהמפרטים המומלצים באתר, אך ברצוני להתייעץ עמכם - יודעי דבר, על ירידות מחירים ושינויים אפשריים במפרט. המפרט : Intel Core 2 Duo E6600 - 314$ SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM - 64$ LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DQ6 - 204$ DDR-2 - 2048 Dual Channel PC6400 - G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK- CL - 190$ 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digit…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות מחשב בעיקר לflight simulator X (פלוס משחקים כמו COD5) ב4K שקל ללא ציוד היקפי. העדפה עיקרית שלי היא foxpc (לא חובה) היות והכרטיס מסך שאני רוצה הוא זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1239 בגלל מחירו הסביר בחנות ובגלל שהמליצו לי עליו. המסך שיש לי הוא benq fp222w ורזולוציה של 1050*1680. OC אפשרי בעתיד אבל חלש-בינוני לכן המחשב צריך להיות מאוורר. שקט לא ממש חשוב לי כי המחשב יכבה ללילה אך כמובן שלא יהיה רועש כמו טרקטור . עדיף מארז יפה. נ.ב. האם אני יכול להגיע לביצועים של הכרטיס שלמעלה עם הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1565 וOC קטנטן?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by OC 92,

שלום לכולם, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג אידיאלי בתקציב מוגבל... אני מקסימום יכול להוציא 4500 ש"ח על המחשב (עדיף פחות) ורוצה מחשב שיוכל לסחוב את המשחקים הכי חדשים באיכות טובה וגם באפיק העתידי עדין יהיה רלוונטי. שאלה נוספת היא האם עדיף לי לחכות שGTX 880 יצא כדי שמחירי הכרטיסי מסך ירדו? תודה,

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

טוב כמו שציינתי כבר פעם, מפרט לאינטרנט, הורדות, קולנוע ביתי ומשחקים יחסית קלים גרפית. מחר אני הולך לרכוש את המחשב, מקווה שהמחשב יעבור את צוות השופטים של HWZONE אז ככה: מעבדי ?AMD?: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS: A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 595 ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 530 ש"ח דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL: 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 ש"ח מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W 395 ש"ח סה"כ כולל הרכבה: 3340 ש"ח

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mosheb7,

היי לכולם, מחליף מחשב בן 5 בעקבות סדרה של תקלות, בניתי מפרט ב 3K מ-KSP ללא כונן קשיח וכרטיס מסך שיהגרו מהמחשב הקודם. אמור לאפשר אוברקלוק, אני אנסה להגיע ל- 4.7-4.8 גיגה אך לא קריטי. מחפש בעיקר עצות איך לשפר את המפרט. היעד העיקרי מהירות+יציבות כשההתלבטויות שלי הן הלוח-אם והספק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך לכיוון 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח כלומר 4000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב : משחקים ב 1080p בהגדרות בינוני-גבוה + שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל מה שרשום המפרט דרוש 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by סקיבס,

שלום רב, מחפש מחשב לאבא שלי, אם אפשרי, אז במחירי BLACK FRIDAY. המחשב צריך לתת מענה לגלישה לאינטרנט, צפייה בתכני טלוויזיה מחו"ל אונליין ועריכת וידאו מאוד מאוד בסיסית . בדרך כלל הייתי מוריש לו את המחשבים הישנים שלי, אבל עכשיו המחשב התקלקל והוא כמעט בלי. אשמח לייעוץ והמלצות. שי

25. Started by Cthulu,

שלום. למי שזוכר בזמנו ביקשתי מפרט mini-itx סביבות ה-5.5K אך השתנו פני היוצרות והתקציב ירד ל-4K ללא חריגה וניסיתי לחסוך כמה שאפשר אך עדין להוציא את המיטב. יצאתי עם חריגה של 150 ש"ח (לא ביג דיל). אבקש חוות דעת על המפרט הבא - מעבד: : מעבד Intel Core i5 4590 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 815 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro rev2 בקניית מחשב חדש ₪ 103 x 1 לוח אם: : לוח אם Gigabyte GA-H97-HD3 ₪ 459 x 1 מארז: : מארז מחשב Fractal Design Define R4 Titanium Grey ₪ 530 x 1 ספק כוח: : PSU FSP RAIDER 650W 80 PLUS Silver ₪ 368 x 1 זיכרון: : Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 350 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Western Digital 1000GB BLUE WD10EZEX ₪ 254 x 1 …

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.