עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לפני כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך אז אני עכשיו מתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני יכול להשיג במחיר טוב ואני לא יודע למה כל אחד טוב אני כבר לא משחק כלכך במשחקי מחשב, אני פעם ב.. חוזר אלייהם קצת אבל לא יזיק לי משהו נורמלי אני עובד הרבה על תוכנות עיצוב שדורשות כרטיס נורמלי הכרטיסים: Radeon hd 7770 R7 260X NITRO DDR5 2GB 360X NITRO R7

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  2. Started by meidan077,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה ברקע אולי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by yair1911,

שלום לממוחים אשמח לדעת כמה המרט הזה שווה. מעבד - i7 920 קרור AC FX2 לוח - P6T Deluxe ASUS זכרון - 6GB בתצורה של 1*6 קינגסטון 1300MHZ Triple Channel SSD - 60GB - Corsair GT (צבע אדום). 2 דיסקים קשיחים של 500GB segate כרטיס מסך - Ati readon 5850 של sapphir ספק של TT 700W מארז של Antec חדש solo II צורב DVD. תודה מראש !!!

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  5. אני רוצה את המקסימום הנכון כדי להפעיל את המשחק בצורה חלקה. כמו תמיד התקציב קצת מוגבל. אודה לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  6. אני מנסה לעזור לחבר שנתקל בבעיה במחשב שלו (Samsung NP-N102S): אין מיקרופון מובנה שעובד (יכול להיות שבכלל אין מיקרופון מובנה? במחשב בשנת 2012?). יש כניסה אחת למיקרופון/רמקולים - אבל זה לא מזהה מיקרופון אלא רק רמקול. (השימוש של המיקרופון הוא בשביל סקייפ) למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין במחשב בעל צריכת חשמל ומחיר מינימלי, המחשב יתפקד כשרת קבצים ביתי ומידי פעם יוריד קבצים. מבחינת כוח מחשוב - פנטיום 4~ ומעלה יהיה חזק מספיק ואפילו overkill. 1. מה התקציב המקסימאלי? הרעיון הוא למצוא משהו זול מאוד, 400 ומטה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, מחיר זה הדבר הקריטי כאן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני הולך להתקין לינוקס, לא מתכוון לחבר מסך, לאחסן עליו קבצים והורדות(היה לי פנטיום 3 שעשה את זה בהצלחה עד שמת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  8. מפרט ראשון- http://tms.co.il/preview/spec/rgnmk5ys ומפרט שני מעבד אינטל ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty‎ לוח אם שם אסוס ‏P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E‎ זכרונות DDR2 1066Mhz ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ כרטיס מסך Sapphire ‏HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ דיסק קשיח Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ צורב LG ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA - 2 Years Warranty‎ מארז ‏Thermaltake Kandalf VA9000BWS‎ ספק כוח Hec ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ סה"כ מחיר: 5300 כולל הרכבה.. הורכב ב KSP אתם יכולים להגיד איזה מפרט יותר מומלץ מבין השניים? או שיש צורך לשנות משהו.. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  9. שלום לכולם אשמח להמלצה למפרט מחשב לגיימינג לנער. תקציב עד 5000שח. חנויות אפשריות - STARTPC או KSP מה חשוב לי: 1. מעדיף מעבד אינטל 2. לא קירור מים 3. מארז אטום לגמרי (מינימום של אורות, אם אפשר - בלי לדים חוץ מזה של כפתור ההדלקה) 4. שקט מאד תודה

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by WhateverX,

הינה המפרט האחרון שאני בונה, רגע לפני הקניה. הפרט חייב להיות בKSP אז אל תיתנו לי מחנויות אחרות.. יש לדעתכם הצעות לשיפור? תודה!

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  11. צריך מפרט למשחקים עד 4K ללא מסך וללא ציוד היקפי, אם כונן של 250GB במקום 500GB יוזיל את המחשב משמעותי אז תורידו אותו כי לא חשוב לי

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by KiDi,

כמה נקודות מוצא: 1) אין לי מושג איך עושים OC, ואני לא חושב שאעשה אי פעם... לכן אם לקחתי חלקים שמתאימים לOC וסתם יקרים בבקשה האירו את עיני. 2) המחשב צריך להיות ללא הארדיסק, כי אותו כבר קניתי WD 2500KS 16MB SATA II 3) אם תוכלו להסביר מה ההבדל בין החלקים שאני מציע למחשב למה שאתם מציעים. 4) תמיד טוב לחסוך 5) אני יודע שאינטל ו AMD מורידות מחירים למעבדים בצורה דראסטית, מתי אם כך כדאי לקנות את המחשב, ומאיפה, כדי להרוויח מהורדת המחירים? 6) כמובן שלמחשב יתווספו גם עכבר, מקלדת, פלופי וכו', אני משער שעלותם לא תעלה את ה 200 ש"ח 7) איזה ספק אני צריך? 8) איזה קירור כדאי לקנות למעבד? המחשב: Intel Core 2 Duo E6420 2 * Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 WinFast PX7900 GS TDH(HDCP…

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by supergunboy,

אני לא מבין במחשבים כל כך אבל רציתי לבדוק עם המחשב הזה שהציעו לי שווה 5000 ש"ח (זה אמור להיות מחשב לגיימינג) גם אם אתם רואים חלקים שאפשר להחליף למשהו יותר טוב ולהישאר בערך באותו תקציב בבקשה תגידו לי ותמליצו לי לאיזה חלקים להחליף... הנה המפרט: מארז FORCE 500 COOLERMASTER שחור USB3 ספק כח A.PFC 80+ G700 700W COOLERMASTER מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4570 מאוורר למעבד ALPINE 20 PLUS CO ARCTIC COOLING לוח HASWELL 1150 GA-H81M-S1 GIGABYTE זכרון CRUCIAL 8GB DDR3 1600MHZ דיסק CORSAIR FORCE GS 2.5" SATA3 128GB SSD דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב SATA LG DVDX24 DL שחור OEM GH24NS כ.מסך AMD Radeon R9 280X 3G-5 POWERCOLOR

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  14. 1. תקציב - ניתן בהחלט לחרוג עד 5500 מהתקציב אבל לא מתכוון לזרוק כסף על דברים לא נחוצים (הנחתי היא שהסכום יספיק למטרה, אבל אם יש הצדקה להשקיע יותר אין מניעה). 2. מטרות המחשב - ברובו משחקים , מוזיקה וגם סרטים. *תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט, תוכנת שיתוף. *רזולוציית המסך 1280*1024 2. עדיפות לשקט מ1 עד 10 זה 7 אבל כמובן שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור . 3.לא מתוכנן OC. 4.אין צורך במערכת הפעלה . 5.אין העדפה לחנות מסויימת. 6. מבקש מארז נוח עם חיבורי USB ואודיו נגישים מקדימה, הארד דיסק מהיר . תודה לירון בן אהרון

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by Stanly,

שלום לכל המומחים, בעברי הייתי גיימר, היום הרבה פחות. הפוסט הזה מעט שונה כיוון שאני עדיין לא יודע איזו קונפיגורציה טובה עבורי. אני עובר לגור ביחידת דיור מאד קטנה. איך כדאי לחבר מחשב נייד לטלויזיה? כבל HDMI זה מכוער, חשבתי לקנות HTPC זול ופשוט ולחבר אותו ללפטופ בWIFI אני מעדיף לחבר את הלפטופ לטלויזיה אבל אין לי אפשרות למתוח כבלים בדירה.. יש דרך אחרת לחבר את הלפטופ לטלויזיה? מה אתם אומרים? זה אגב החלק הקשה, החלק הקל זה שאני רוצה שמערכת הרמקולים יהיו מחוברים לטלויזיה, למחשב, וגם לאייפון שאוכל לשמוע מוזיקה כל עזרה וסיוע תתקבל בברכה מכם התותחים של היום - - - תגובה אוחדה: - - - לא בקטע של הקפצה, מה אתם אומרים על האופציה של הchromcast? לי זה נשמע רעיון ממש טוב לחבר…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by vladk,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2582 HP Pavillion DV6160EA 6464 ש"ח עם הוספת 3 שנות אחריות. http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm DELL Inspiron 6400 6740 ש"ח עם הוספת זיכרון 1 ג'יגה. http://www.buycenter.co.il/sg_product~TY0BLIM~7231~9752.htm Lenovo 3000 N100 6670 ש"ח עם הוספת 3 שנות אחריות. http://www.buycenter.co.il/sg_product~TU0BBIZ~7231~9752.htm Lenovo 3000 N100 עם מסך 14.1 6447 ש"ח עם הוספת 3 שנות אחריות. --- מה הייתם לוקחים? (משתמש כבד, פיתוח, קצת משחקים, אחריות חשובה, גודל מסך לא חשוב, משקל חשוב, AERO).

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  17. בס"ד היי, בתקציב של בערך 4-5k (כמה שפחות יותר טוב...) איזה מחשב אמור להתאים לדעתכם למשחקים כמו שבכותרת? (אני לא אוהב FPS) אחרי ששאלתי בפורום בקשר למעבד הבנתי שלי עדיף מעבד כפול ליבה, אז: (מרכיבים שאני לא כותב כמו צורב DVD, מקלדת ועכבר אפשר פשוט להתעלם) מעבד: http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=681856 לוח אם: תקוע, אין לי שמץ של מושג מה לקחת כרטיס מסך: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712845 RAM: לא כל כך חשוב הבנתי... אז תביאו משהו סביר בבקשה (ככה 100) דיסק קשיח: http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=574283 x2 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  18. שלום רב, הגיעה השעה בה איני מרוצה עוד מהמערכת הקיימת אצלי, ולכן: 1. תקציב: בין 4000 עד 5000 ש"ח (לא מזומן, אבל אם אפשרות לחריגה קטנה אם זה יהיה שיפור משמעותי בביצועים). 2. מטרת המפרט: גיימר, לא first person shooters יותר בסיגנון משחקי תפקידים, למרות שאני מכור ל-eye candys. 3. אין צורך בשום ציוד הקיפי. 4. העדפה למעבדי אינטל. 5. על המחשב להיות שקט, עם קירור טוב, על במארז להיות סולידי, בעדיפות שחור. 6. הרכבת המחשב תהיה עצמאית, כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. 7. צרכים מיוחדים - אני משתמש בשני מסכים Wide "24 ו 19" בפורמט 3/4 כאשר ה-24" משמש כמסך העיקרי למשחקים והמסך השני משמש לישומים אחרים שאני מפעיל במקביל, אני עובד ברזולוציות של 1920x1200, ו- 1280x1024 בהתאמה. כמו כן ברצוני ל…

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by ronmar,

רציתי לקנות את המפרט הזה היום מ1PC: ולא היה להם אז הם הציעו לי את המפרט הבא: מה אתם אומרים מה יותר שווה?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  20. מחפשת המלצה למחשב נייד שאתקין בו אדובי משהו איכותי אבל לא יקר. אני מורה לאמנות ועוסקת בין השאר בעיצוב סביבה

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח, ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות וגרפיקה, קצת עריכת וידאו. לא מתוכנן במיוחד לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by yoni8866,

שלום, שבוע הבא אני טס לאמריקה, ואני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט יחסית לאמא שלי. המחשב הולך לעמוד באותו מקום פחות או יותר, ככה שלא באמת משנה הגודל שלו, כי הוא לא הולך להיות נייד במיוחד. * מטרות המחשב? תוכנות האופיס (פאוור פוינט, וורד), גלישה באינטרנט, דבר שאמהות עושות. לא נועד בשביל משחקי מחשב או משהו בסגנון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מסך גדול יותר, לא משהו ענק, אבל משהו גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? גבוהה יחסית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, מאחר והמחשב לא זז מהמקום ותמיד ליד המטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?) שיהיו לפחו…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקבל הצעה למפרט מחשב גרפיקה בסכום של 5,000 - 6,000 ש"ח (לא כולל מסך). ראיתי את המפרט הבא: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=5 האם המפרט מספיק טוב לעבודה עם תוכנות גרפיקה כגון: מאיה, 3D studio max, פוטושופ וכו'? בנוסף מעוניין לדעת איזה מחשב רצוי לקנות של HP? DELL ? או כל דבר אחר שתגידו... תודה רבה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by MISTER,

שימושי המחשב: משחקים כבדים יחסית ואינטרנט.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by JoniBm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים