עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yan_ymar,

לפי המפרט שלי הנ"ל <---- מה אתם מציאים לשדרג עד 1500 שח גג רצוי מאוד מKSP לדעתי אני מאוניין לשדרג את ה RAM ל2GB אבל לפי מה שיש לי האם זה יעבוד מהר אם אני יקח עוד 2 סטיקים של 1GB ועוד שלי שכל אחד 512 ויצא 3GB בכללי... + AC לכרטיס מסך באתר... ו ביג טייפון תוגובות הצאות... בתודה יאן

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5000-7000 או 1400-1800 usd מאושר חריגה במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כתיבת קוד, הרצות ML,DL 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בינתיים לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני, שקט במהלך פעולות רגילות, לא אכפת אם יהיה רועש במהלך עבודה מאומצת, כי כנראה אהיה עם אוזניות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

3. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ אץ המשחקים הכי כבדים שיש היום בלישום תקיות ושיחזיק לפחות לעוד שנתים אפשר לקבל הצעות בבקשה. אפשר משהוא מבוסס amd 64 או שזה יפגע בחלקים אחרים במחשב כי זה יותא מדי

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by Mor_S,

טוב לפני כמה זמן אבא שלי קנה מחו"ל את הדגם Toshiba Satellite A305-S6916 וברצוני לדעת מה דעתם על מחשב זה!!! הנה כמה תמונות ופרטים של המחשב http://www.technotalks.com/reviews/toshiba-satellite-a305-s6916-reviews/ http://reviews.cnet.com/laptops/toshiba-satellite-a305-s6916/4505-3121_7-33496204.html http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A305-S6916-2-0GHz-Premium/dp/B00286NQ8W אשמח מאוד לשמוע את דעתם עליו בתודה נ.ב. המחשב על 750$

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by loco58,

אני מתכנן לקנות DELL Inspiron 6400 ואני רוצה לדעת מה בדיוק מגיע יחד עם המחשב עצמו בקופסא? יש דיסק של ווינדוס? יש רישיונות? תוכנות נוספות? בנוסף אני רוצה לדעת אם יש מחיצת שחזור של המחשב, או דיסקים לשחזור המערכת (כמו עם IBM) לכל בעלי DELL: אתם מרוצים מהנייד שלכם? יש לכם הערות לגבי המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm (תקציב 7000 ש"ח)

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  6. כבר תקופה ארוכה שאני מחפש מחשב נייד מתאים, בתקופה האחרונה הלכתי קצת לאיבוד ואשמח לעזרתכם. מטרות המחשב: מחפש נייד שיוכל לשמש אותי עבור עריכה גרפית (פוטושופ, לייטרום) ומעט תכנות (אקליפס). גודל המסך: עדיפות ל -14 אינץ', הבנתי שמסך מאט טוב יותר עבור שימוש גרפי. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB לפחות, אשמח אם אפשר לשלב SSD למערכת ההפעלה. משקל רצוי: 2 ק"ג. רזולוציית מסך: לא משנה מערכת הפעלה: לא משנה. העדפה לחברה כלשהי: לנובו דרישות מיוחדות: 1. אין צורך במסך מגע. 2. אפשרות להחלפת סוללה מבלי לפתוח את המחשב (קיים בחלק מהדגמים החדשים). 3. עדיפות למעבד M ולא U. 4. 8 גיגה זיכרון תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד HP G62-144DX. הוא כבר היה ממש עמוס ועבד לאט אז פירמטתי אותו וכבר התקנתי עליו Windows 8.1. מקודם כשהוא עבד עם המערכת המקורית שאיתה הוא הגיע מהמפעל (Win 7), הטמפרטורה שלו היתה בסביבות 50-60 מעלות כשבשעת מאמץ 65 מעלות. עכשיו, בשעת מנוחה הוא באזור ה60-70 מעלות ובמאמץ מגיע ללמעלה מ80 מעלות. הגיוני שבגלל Windows 8 הוא מתחמם יותר?? הבעיה שעשיתי טעות וכשהתקנתי את המערכת החדשה פירמטתי את הדיסק לגמרי ואין לי את המחיצת שחזור...

8. הרי , יש רשיון , אז מה זה שווה הרשיון ללא דיסק התקנה? מה אם אתם צריכים לפרמט? מה עושים במקרה כזה? אפשר לקבל דיסק התקנה ממיקרוסופט(בחינם הכוונה) ? או להוריד מאיפה שהוא? מה אפשר לעשות? מה אתם עשיתם?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by bad-sector,

טוב אז אני אסביר... אני מוכר לבן דוד שלי את המארז ורוצה לקנות לו מסך + ציוד היקפי אבל הנה ההתניות שלי... אני מעוניין לשמור את ה 6600GT שלי, לוח אם החדש שלי צריך לתמוך AGP ולקנות לו כרטיס מסך סביר למשחקים של היום (הוא לא גיימר רק שירוצו אפילו על הגדרות נמוכות) אני מעוניין במעבד 64 ביט AMD כמובן... חשוב שיהיה לי הרדיסק סביר, וכמובן 1GHZ זיכרון... - חשבתי לקחת את המחשבים המורכבים האלה של AMD ולשנות רכיבים ככה אני ירוויח על ההרכבה והחלקים את ההנחה שבמחשב מורכב אבל גם מארז מחברה אחרת עם הפריטים האלה יהיה מצויין - ממתין לתשובתכם...

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ללא מסך, עד 2,500 ש"ח. שימושי המחשב - תוכנות Office השונות (כולל Access ו- MS-Project), גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטי HD 1080. עניתי על השאלון המצורף - התשובות באדום. תודה מראש, יוסי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימניג -אילו משחקי…

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by edensegal,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים אבל עדיין שלא יהיה מחשב שלא מסוגל להפעיל שום משחק אם יהיה בא לי מידי פעם, התקציב שלי הוא בערך עד 2000 ש"ח אפשר להתגמש. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  12. יש לי תקציב 2500 לא כולל מסך

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  13. שלום אני כאן מסתובב בפורום כמה ימים ועדיין לא מצאתי את שביקשה נפשי. אנסה לפרט בהמשך מה אני מחפש ואשמח לכל כיוון עצה הארה הערה וכדומה. * מטרות המחשב? מולטימדיה, אינטרנט, גיימינג קל (LOL) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? 1920x1080 חובה, מסך טאצ', איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא בהכרח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 + 24 SSD בתקווה, גמיש. * כונן אופטי? לא בהכרח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, אם אפשר. יש אפשרות לקנות בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש ל…

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  14. Started by opaopa,

אהלן. אני רוצה ליקנות מחשב חדש ויש לי רק 2500 ש"ח. המחשב הוא למשחקים, אני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות מספיק לי שהמחשב יריץ את המשחקים, אני לא אוהב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני לא מתכוון לעשות OC. אני צריך מארז + כונן קשיח + זיכרונות + מעבד + לוח אם + כרטיס מסך. לא יודע מה עדיף אינטל או אי אמ די, נירא לי שאתם יודעים מה עדיף. בבקשה תרכיבו לי את המיפרט הכי טוב בתקציב של 2500 ש"ח. יש לי מסך שטוח 19 אינץ'. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by eliXir,

המפרט צריך להיות למשחקים, עיצוב ועריכה. כולל מסך 19 אינצ'. תודה!

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by hai555,

הי , אני מעוניין להרכיב מחשב לאולפן שלי של סאונד. בחרתי את הפרטים האלה . הרכבת מחשב - הרכיבו את המחשב שמתאים לכם עכשיו באתר | KS (ksp.co.il) רציתי לשאול האם מדובר במפרט טוב. אין לי צורך בכרטיס מסך כי יש לי כרטיס מסך כמו כן גם בווינדוס אין צורך יש לי 2 הרדיסקים לגיבוי חומר ( רק לגיבוי ושמירת חומרים ) של 4 טרה האם הקירור של המארז בתוספת הקירור הנוזלי מספיקים למעבד . ? תודה

17. Started by idans94,

* המחשב נקנה בארץ. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, הצגת מצגות וסרטים על גבי מקרן, עריכת מצגות וסרטים. * גודל המסך - לא קריטי 15" - 17" עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך - אין צורך קריטי ב1080P. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא, הולך לעבוד רוב הזמן עם עכבר חיצוני. * משקל רצוי - לא קריטי, לא יסחב למרחק רב. * זמן סוללה ארוך - כ-5 שעות עבודה יספקו. * צורך ביציאות מיוחדות - vga עקב עבודה רבה עם מקרנים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -500GB hdd ושילוב של SSD של לפחות 128GB לא משנה באיזו קונפיגירציה (m-sata או שני 2.5"). * כונן אופט - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי אחריות ל3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העדפה לאחת החברות הגדולות…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  18. מה שאני מחפש זה מחשב בלבד (ללא כוננים אופטיים, מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר ושאר שטויות..), כלומר: לוח-אם מעבד כרטיס מסך ספק כוח זיכרון הארד-דיסק ומארז HTPC פשוט. הערות: אני מעוניין להעלות סרטי וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית למחשב. אני יודע שיש כניסה (אני חושב שקוראים לזה Firewire) ישירות בלוחות-אם ולא צריך לקנות כרטיס בנפרד, ולכן כדאי שלוח-האם יכלול כניסה כזו. מודה לכולם מאוד.

19. אהלן כולם, אני מחפש מחשב אמין וטוב ללימודים לשנה הבאה. חשוב לי שיהיה קומפקטי, מהיר (כמה שאפשר) ושיחזיק לאורך זמן. חשוב לי מאוד שיהיה 13.3 אינץ' (גם בגלל נוחות מקלדת שאינה קטנה מדי ואפשרות לאורך סוללה ממושך) בתקציב של לא יותר מ-2700 ש"ח. מצאתי ב-KSP את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12292 אמשח לשמוע את דעתכם, או המלצות למחשבים אחרים באותו תקציב ודרישות. תודה

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by lempsar,

אני קורא ותיק של הודעות בפורום וסופסוף נפגשתי עם כ 3500 ש"ח עבור מחשב חדש. המחשב ישמש לשימושים ביתיים יחד עם לכידת וידאו ובעדיפות נמוכה המרות פורמטים של וידאו, אין שימוש במשחקים, אין צורך ביכולת המהרה. חשבתי על AMD כי יש לי נסיון טוב עימם ומחיריהם נוחים יותר. קראתי הודעות קודמות בנושא זה ורציתי לוודא את הרכיבים לפני הקניה. ברשותי דיסק קשיח של 80 גיגה, מסך 17, צורב DVD 106 של פיוניר. חשוב לי מפרט המכיל לוח טוב וכן מארז. תודה.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  21. המלצה למפרט למחשב שהולך לשמש בתור שרת ביתי קטן שהולך להיות פועל 24/7 מערכת הפעלה LINUX. שימו לב שזה לא מחשב ראשי או משהו כזה (מפרט של הראשי בפרופיל). מבחינת אחסון דיסק קשיח אפילו 80 GB יספיקו SATA? זיכרון 1 גיגה מקסימום, 667 MHZ גם מספיק. מעבד? בטווח המחירים האלו עדיף AMD לא? לוח אם עם כרטיס רשת ומסך ON-BOARD, לא צריך יותר מזה. מסך אפילו 17" LCD רק לקריאת/כתיבת טקסט לא יותר מזה, לא סרטים לא משחקים ולא כלום. מארז/ספק - בעיקרון אני מאמין שספק 300W לדוגמא של HEC יעשה את העבודה, כנ"ל לגבי המארז, אבל חשוב מאוד מכיוון שהוא הולך להיות ממש דלוק 24/7 אז שלא יתחמם יותר מידי, בקיצור שיהיה משהו יציב ואמין, במידת הצורך להוסיף מאווררים או משהו כזה... זהו לדעתי, אם חסרים פרטים אז תשאלו …

• 17 תגובות
    • 956 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין במחשב בעיקר לצורך צפיה בסרטים, הורדות אינטרנט, קולנוע ביתי ויישומים ביתיים (קבלת פקסים, צילום דיגיטלי וכו'). המחשב ממוקם בחדר עבודה, וברשותי מערכת שידור אלחוטית לטלביזיות בסלון ובחדרים. אני מעוניין במערכת מחשב אופטימלית לצפיה בסרטים ולצריבה של תוכנות וסרטים, CD ו- DVD (כולל כמובן כרטיסי קול ומסך מתאימים). יש ברשותי W.D 7200 RPM של 120 GB (לא SATA), כך שאני יכול לוותר על רכישת דיסק קשיח חדש. אני מוכן להקציב לצורך העניין 5,000 ש"ח. כמו כן אני רוצה לקנות מסך 19 רגיל או שטוח (בכל מקרה לא LCD) בסכום של עד 1,500 ש"ח נוספים (אם אפשר פחות).כמו כן אני רוצה לקחת בחשבון תשלום להרכבת המערכת. האם לשימושים מהסוג שתיארתי עדיף מערכת מבוססת AMD או אינטל? אודה לקבלת מפרט …

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  23. קודם כל תודה למי שהולך לעזור מראש! אני רוצה שבמחשב יהיה מעבד חזק C2D או C2Q רתם תחליטומה יותר טוב... אני רוצה בלוח אם תמיכה ב-Crossfire לא מעניין אותי שזו לא טכנולוגיה משתלמת זה מה שאני צריך כרגע... ספק שיחזיק CF של X1950PRO מארז איכותי דווקא חשבתי על CHAKRA של EnermaX כולל המאוורר המיפלצתי אהה ואני חובב OC אז שיהיה לוח איכותי וקירור סביר לא צריך ציוד היקפי... הרבה דרישות קצת תקציב אבל לא נורא נסתדר סומך עליכם ! שוב תודה!

• 16 תגובות
    • 956 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (מדובר בנייד, ולא נייח) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן. חשבתי על נייד עם מסך 14 אינצ'. קל ככל הניתן (1.2 קג' זה בסדר), וזמן עבודה גבוהה ככל הניתן. דרישה מהותית נוספת זה תאורת מקשים לעב…

25. Started by tombcatz,

שלום, ברשותי מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP350V5C-S07IL http://www.samsung.com/uk/support/model/NP350V5C-A06UK לצערי הרב, סוללת המחשב (5 תאים למיטב ידיעתי) התקלקלה ואחריותה פגה. ברצוני סוללה חדשה - אך עם זאת אינני מבין דיו בסוללות על מנת להחליט מהיכן לרכוש ומה. חשבתי שהאופציה הנכונה תהיה לרכוש סוללה מ-EBAY, אך אינני יודע כיצד לוודא שמדובר בסוללה איכותית וכן אינני יודע מה לרכוש. אני מצרף תמונה של פרטי הסוללה - אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה בנושא.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים