עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Michael Safadel,

שלום מתכנן לקנות מחשב בארה"ב, ואשמח ממש לעזרתכם. שמתי לב שיש דגמים שיש שם ואין ופה. 1. תקציב מרבי: 1500 דולר ~ 4.5 אלף 2. שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית שותפת) 3. גודל מסך 15-16 אינצ, משקל נמוך. מידע נוסף: מחפש מחשב שקט, עם איכות מסך גבוהה כמה שניתן, הקלדה נוחה. מחשב שנמצא רלוונטי עד כה: Inspiron 16 plus - Dell https://www.amazon.com/dp/B09ZG1G98K/ref=cm_sw_r_wa_api_i_VKZZ4ZZ2EZBSY8Q1REJV?psc=1 תודה לכם, בברכת סופש רגוע:)

2. בשביל גלישה באינטרנט עבודות משרדיות ומשחקים 1080P חשבתי בהתחלה ללכת על I3 10105F + לוח H510 עם תמיכה עתידית PCIE4 לשדרג בהמשך למעבד GEN11 יש עוד אפשרות R5 5600 + A520 או I5 12400F + H610 או I5 13400F הבעיה עם ה 12400 ו 13400 שהם זקוקים לגוף קירור יחסית חזק וזאת השקעה של עוד מינימום 150 שקל I3 10105F + H510 עולה לי 610 שקל = אפשר להתקין גוף קירור פשוט I5 12400F + H610 עולה לי 980 שקל + 150 גוף קירור I5 13400F + H610 עולה לי 1265 שקל + 150 גוף קירור R5 5600 + A520 עולה לי 795 שקל + גוף קירור 65W ? או 100 ? ליתר ביטחון ? בערך 80 שקל .

3. מי שעקב אחר הסיפור שלי, בסופו של דבר קניתי את ה Dell inspiron 1545 בארהב. יש את העניין של שידרוג לווינדוס 7 חינם. חיפשתי על זה חומר, והבנתי שבעצם DELL צריכה לספק את הווינדוס. ראיתי שצריך להירשם אצלם באתר עם הפרטים של המחשב, אבל לא יכולתי כי המחשב עדיין לא אצלי. אז, איך כל העניין הולך בעצם? אני נרשם באתר, ואז נותנים לי להוריד את זה? או ששולחים לי את זה הביתה? וזה התקנה חד פעמית, או שאני יכול להתקין מספר פעמים? וזה על חשבון הרישיון של הויסטה, כלומר שאני כבר לא אוכל להתקין ויסטה עם הרישיון שהביאו לי? אשמח לקבל פרטים מאנשים שכבר ביצעו את התהליך (גם בנוגע לזה אני לא ממש בטוח, הבנתי שהשידרוגים מתחילים רק מאוקטובר, אבל לא יודע מתי בדיוק...) תודה, חג שמח ושבת שלום.

4. Started by skycaller,

עקב טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית היא להפעיל משחקים כבדים וסרטי HD ולכן מנוע גרפי, מעבד וזיכרון משחקים פה תפקיד חשוב. שימושים עיקריים : גלישה/אקסל/מיילים/וורד/משחקים ברמה גבוהה מאוד/סרטים באיכות גבוהה גודל רצוי : לא משנה לי, מה שאופטימלי עבור משחקים משקל : לא קריטי לי זמן סוללה : חשוב שיפעל זמן רב ללא סוללה יציאות מיוחדות : USB3 + בלוטות. כונן קשיח : שיהיה מהיר ו1TB כונן DVD/צורב : למה לא... אחריות : חשוב שתהיה מערכת הפעלה : לא משנה WIN7/8 או ללא מערכת כלל. ]העדפות לחברה מסויימת : אין, כל עוד היא חברה מבוססת וידועה. ]כמו כן חשוב לי מאוד : [/]התקציב לנייד זה : כ-5,000ש"ח. ניתן לחרוג עד 1000ש"ח. אני יודע שהבקשה שלי ה…

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  5. שלום לכולם, אודה להמלצתכם על מחשב נייד המיועד בעיקר לשימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית). להלן הדרישות על-פי הפורמט המקובל בפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מעבר ל-9K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  6. המחשב הוא לשימוש אישי פשוט - אינטרנט, אופיס, צריבות, משחקים הכי פשוטים, סרטים מדי פעם... אני יודע שהוא לא משהו אבל המחיר די טוב לדעתי (חדש תקין עולה בסביבות 3600 ש"ח). דגם המחשב HP Media Center G7020· בעל מעבד: Intel Pentium Dual Core T2310 1.46GHz· זכרון: 1024MB· דיסק: 120GB 5400rpm SATA· כונן אופטי: צורב DVD Super Multi בשכבה כפולה · תקשורת: 802.11b/g· מסך: 15.4" WXGA High Definition Brightview מסך בבהירות גבוהה· כרטיס מסך: Intel Accelerator Graphics media X3100· זכרון גרפי: עד 251MB· רמקולים איכותיים: Alte קישור למפרט מלא: http://shops.netpay.co.il/hp/g7020ej_ds_israel.pdf תודה!

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by sigmund freud,

1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlegrounds/ battlefield 1/cs.go/gta v./assassin's creed egypt/horizon zero dawn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).29 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות …

8. Started by pitter_pin,

אני צריך מחשב ב6000 ש"ח שיהיה למשחקים... אבל שיהיה בו כרטיס רשת וצורב דיוידי (בלי משך..) תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  9. היי חבר'ה אין צורך בציוד הקפי ומסך שהמחשב יטוס ולא יעשה בעיות.....לוח אם ASUS, כרטיס מסך אפשר מובנה או משהו פשוט זכרונות לפחות 2 גיגה..עדיף אינטל משהו חזק..השאר תבחרו

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by rbu99fm,

מחשב לצרכים מינמליים... ללימודים: להריץ office,window xp, solid works... להריץ תוכנות בעקרון.... המסך יכול להיות מסך פשוט... אפשר עד 2500 ש"ח תודה!

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by 111111,

ללא צורב,כונן דיסקטים, כונן, רמקולים, עכבר, מקלדת, עפרונות וחודים עם מסך וכל השאר תודה רבה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by ozwrx,

CELERON M 380 או M 410

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  13. שלום לכם אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי אני צריכה להרכיב מערכת בסביבות 4,500 שקלים עבור גרפיקה דו ממדית שזה אומר פוטושופ וכאלה,אני מעדיפה את המארז הבא THERMALTAKE MOZRT TX (שמעתי עליו דברים טובים,אך עדיין פתוחה להצעות) ובמערכת אני רוצה 4 גיגה זיכרון אשמח מאוד להיעזר בכם,תודה

• 17 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by blabla2002,

שלום אני צריך מחשב למשחקים שהוא צריך להיות אם כרטיס מסך חזק כדי להריץ hl 2 בצורה בסיסית נורמלי

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by zahiz007,

שלום לכולם, מצ"ב קישור למחשב נייד : http://www.costcentral.com/proddetail/Lenovo_ThinkPad_X61_7673/76733HU/N02341/froogle/ האם המחשב יעמוד בדרישות הבאות? 1. לימודים. 2. מולטימדיה (סרטים, מוזיקה). 3. עריכת תמונות (ברמה נמוכה, Photoshop, illustrator, flash). 4. משחקים (ברמה נמוכה יחסית - שנת 2006\2007). המחשב הוצע ל"י ב4000 ש"ח, יד שניה מעובד אינטל. כולל אחריות לשנה וחצי. הבא כדאי? אולי יש המלצות שונות לתקציב של 4000 - 5000? תודה מראש. צחי

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by avivboker,

שלום. הסתכלתי המון באתר וראיתי המון מפרטים אבל תמיד מצאתי משו שלא ישמש אותי במפרט אז אני שואל פה ברצוני להרכיב מפרט למשחקים ועבודה שותף בעיקר (כמו רוב המשתמשים) הבקשה העיקרית שלי היא # המחשב צריך להיות בנוי ל5 או 6 שנים מהיום # ולכן אני כן מחפש חומרה חזקה (למרות שכרגע היא מעל הצורך שלי) -אני לא מתכוון לבצע המהרה (כך שהמעבד צריך להיות חזק מהסטוק) -אני מחפש מערכת שקטה -לוח אם עם המון יציאות usb3 -לוח אם עם המון יציאות sata 6 -מעבד עם יחידת עיבוד גרפית חזקה (כדי שבעתיד הלא קרוב יכול להתווסף לו כרטיס מסך) -לוח אם עם יציאות thunderbolt (אם זה לא מוקדם לבקש, זה יצא לא מזמן..) אשמח לקבל הצעות...

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  17. Started by Alon Bechor,

המליצו לי על שני מחשבים ( אחד Dell והשני HP ), אני פתוח להצעות נוספות כמובן בסביבות ה3000 שקלים (גמיש)- חובה כמובן כונן SSD. המחשב יהיה ברובו לשימוש סטודנטיאלי וגלישה באינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להעיד מניסיונו/לשפוך אור על חיי הסוללה של כל מחשב (חשוב לי מאוד),אמינות ובאופן כללי איכות האחריות שכל חברה מספקת. אם יש לכם מחשב טוב יותר להציע,לא להסס ! המון תודה לעוזרים. המחשב הראשון שהוצע לי : HP probook 440 g6 Processor Intel Core i5-8265U Graphics adapter Intel UHD Graphics 620 Memory 8192 MB , DDR4-2400, 1 of 2 SODIMM…

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  18. אתמול עשיתי עדכון דרך העידכונים של הוינדוס לNVIDIA והכל עבד חלק וראיתי מצוין בטלויזיה אבל היום הדלקתי את המחשב וחיברתי את הHDMI והופיע לי מסך כחול.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  19. מחפש מחשב חזק שיכול להריץ תוכנות Avid, Adobe וכדומה ויוכל להריץ גם משחקים חדשים. הכרטיס מסך צריך להיות של Nvidia לא כי אני מעריץ שרוף אלא התוכנות הנ"ל (לפחות Avid) תומכת בהם יותר טוב. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך ומארז אבל צריך ספק, חשוב אם אפשר שיהיה כרטיס קול (לא חייב הכי איכותי) אחר מה Realtek שבה מובנה על gigabyte. דבר אחרון, צריך הארד דיסק גדול מקווה שאפשר לעמוד באתגר של המפרט בגדר התקציב. אשמח לכל עזרה!

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by madweed,

. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית/סרטים באיכות גבוהה ותוכנות שלא ממש כבדות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס כן, מערכת הפעלה של חלונות 7 עם אופיס 2010 …

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תיכנות והזרמת סרטים לסטרימרים בבית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? +\- 5 אין כלכך עדיפות ל…

22. מצורף קובץ

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  23. שלום, גלשתי קצת במפרטים האחרונים והעדכונים האחרונים ואשמח לגבש בעזרתכם מפרט לצרכים של סטודנט ללימודי אנימציה וגרפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, לימודי אנימציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, תוכנות עריכה ועיבוד אנימציה : Maya, premiere, after effects , flash, lightwave, tvpaint ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מתוכנן שימוש במשחקים. -מהי הרזולוציה הט…

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  24. * מטרות המחשב-עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הניידות בתוך הבית ופחות מחוץ גודל המסך 15.6 (?17.3 מתלבטת) חשוב לי : מהירות חוזק מסך חד וברור אחריות 3 שנים נפח 6 ? חיבורים ויציאות- שיהיו כמה שיותר וכולל בלוטות' עדיפות למקלדת לא שחורה – אלא לבנה או כסופה חיבה למחשבים לבנים או לפחות לא שחורים מעדיפה דגם שקיים באייבורי * כולל מערכת הפעלה פחות מ4000 ש"ח יתקבל בברכה ומעט מעל גם אפשרי אודה להמלצות מכל סוג כולל איזה חברות לא כדאי, או מה במפרט כדאי שיהיה תודה רבה

25. Started by compiz,

נתקלתי בבעיה וגם בדילמה. אני לא מצליח לעשות שיחזור לנקודה ההתחלתית ז"א לנקודה שרק התקנתי את המחשב . אם אני אעשה פורמט אני עלול לאבד את הWIN 7 המקורי וגם את אחריות היצרן . מה דעתכם ועצתכם בשבילי ? תודה.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים