עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה של מחשב. המפרט הנ"ל יספיק לי זה בטוח. השאלה היחידה היא אם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, כמה שווה מחשב עם מפרט שכזה? מעבד Intel Core2 Quad Q6600 בתדר 2.4GHz זיכרון 8 ג"ב G-Skill DDR2 800 לוח אם P45 דיסק 500 ג"ב של Western Digital כרטיס מסך GeForce 8800GT 1024MB צורב DVD+_RW מארז ThermalTake איכותי (שחור) ספק 400W לא יודע אם זה חשוב אבל ה-OS שמורכבת עליו כרגע זה ה-RC של חלונות 7 בגרסת 64 ביט. הערה למודרים: עיינתי בחוקי הפורום וניסיתי להיצמד אליהם. אם חסר משהו או שצריך לעדכן, אנא הודיעו לי. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by s7rmt,

מי שהוא יכול להביא לי מחיר? -מארז+ספק כוח ו.. 2 מאווררים -כרטיס מסך Geforce 5500 fx -2 צ'יפים של זכרון 512 400 הרץ (Dual) -לוח אם Avit AG8 -מעבד AMD64 sokete 939 3000 זה דחוף בבקשה תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by Tim_N,

שלום רב בקרוב אני מקבל בחינם מחשב שולחני Dell Optiplex GX620 שעבר כמה שינויים. המפרט: Pentium D 930 3.0 GHz (Dual core) 3 GB RAM DDR2 533 MHz Gigabyte GeForce 7600GS. אני מחפש את חוות דעתכם הכללית בנוגע לשימוש במחשב, עם דגש על משחקים. דוגמא לדבר אחד שחשוב לי שהמחשב יוכל להפעיל- Call of Duty MW2 / World at War (ה-Black Ops הרבה מעבר ליכולת הכרטיס מסך). האם יש צורך לשנות חלקים כדי להפעיל את המשחקים בצורה מספקת? האם משתלם להתקין Windows 7 על המערכת מבחינת שיפור מהירות פעולה כללית של המחשב (גם מחוץ למשחקים) או שעדיף להשאר עם XP SP3? ואם כן, 64Bit או 32 (לא ידוע לי מה משמעות ההבדל ביניהם)?. אם התקנתי זוג זכרונות RAM בסלוטים התואמים במהירות 533 וזוג אחר של 667, האם המ…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח לעזרה - אני מעוניין לרכוש מחשב מחר על הבוקר, לאחר בדיקות וחיפושים נרחבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה (פוטושופ), משרדית, עריכת סאונד (סוני וגאס) ועריכת וידאו (בצורה חובבנית בלבד, מתכוון לעבוד עם תכנות פרימייר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- עריכת סאונד (סוני וגאס) - תדיר, עריכת וידאו (פרמייר) - מזדמן, עריכה גרפית (פוטושופ) - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by walla26,

1. מה התקציב המקסימלי 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודה משרדית, עריכת וידאו, ריבוי משימות, סרטים HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתכנון לחבר למחשב מסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  6. קיבלתי מפרט חדש ואשמח לשמוע דעות והצעות לשיפורים.. מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1261 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪59 לוח אם: Biostar TH67B H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪419 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W כמות: 1 - מחיר: ₪532 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪217 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: PNY nVIDIA QUADRO FX600 1GB GDDR3 PCI-E RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪883 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מ…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא, אבל אני לא רוצה שזה יפגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית, תכני HD, עריכת מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססינס קריד, קרייסיס, ובקיצור משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 × 1080 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב נישא ללא חברה כי לדעתי זה בזבוז כסף ועם מעבדן שולחני אני יודע שהמעבדים האלה יורדים במהירות במצב סוללה אבל זה לא משנה כל כך כי גם ככה זה יספיק לראות איזה סרט או משהו ויותר לא צריך. מה אתם אומרים? ראיתי נישאים מוכנים בקיספי לא רעים תודה.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  9. אני צריך סוללה למחשב דל ווסטרו 1525

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  10. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מטרת ה/שימוש עבודה גרפיקה עריכת אלבומים דיגיטליים פוטופיוז'ן, פוטושופ, לייט רום, אינטרנט, אופיס. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן לרינדורים בפוטופיוז'ן, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא יש שני מסכים מחוברים T220סמסונג ועוד PROVIEW יש מקלדת ועכבר אלחוטי יש שני טרה חיצוניים WD ו פריאייג'נט 4. האם יש רכיב שאותו א…

11. Started by Ronfer123,

היי חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 רק עם באמת הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-3 COD GHOST LEAGUE OF LEGENDS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23' 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  12. Started by grasec,

My Friend's Bro Asked Me To Twik Him A Lil Hes 1 Year Away From The Army So He Doesn"t Want To Waste Too Much Ona Pc So I Built That For Him What Do You Think ? מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ¤378 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤265 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-500SATA16M זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe ¤754 כ…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בין 3 מחשבים ניידים שעיקר הצרכים בהם הוא מסך מגע כונן SSD ומעבד I7 HASWELL וזיכרון 16GB או 8 עם אופציה להרחבה אני עובד עם גראפיקה וסרטים וחייב מסך ברמה גבוהה וכנ"ל מחשב מהיר וחזק לטווח של 3 שנים לפחות ההתלבטות היא ככה 1. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12869 יש בו כמעט הכל רק השאלה אם אפשר להכניס כונן SSD ולהרחיב זיכרון ל16GB כי לא רשום מידע על זה. ויש גם את אלו http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=13045 http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=20...m_campaign=zap מאותה סידרה שלא הבנתי את ההבדל ואשמח להסבר 2. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11968 שיש לו כמעט הכל פרט לכונן SSD השאלה אם אפשר להכניס? וגם יש לו מסך 17 אינץ שז…

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by quantoM,

דגש על נוחות, תקינות ויציבות. גודל מסך לא משנה אבל לא צריך מעל ל15". לא קריטי - שלא יהיה כבד מדיי. כמו כן אשמח ליעוץ בבחירת מערכת הפעלה, התלבטות בין Vista לXP. כמו כן חשוב שהסוללה לא תגמר כל חצי שעה, שתהיה ארוכת חיים[ללא טעינה]. וזהו בערך. בתודה, Quantom.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  15. קירור למעבד Zalman 7000V AI Socket 1155/1156, יחידות 1 ₪64 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3522] Crucial Ballistix Sport 4GB DDR3 1600Mhz CL9 BLS4G3D1609DS1S00, יחידות 2 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4047 SAPPHIRE HD 7850 1GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 ₪1113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4029] Intel] Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪569 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522] ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Enermax NAXN TomaHawk II 450W ENP450AST, יחידות 1 …

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, התקציב שלי כרגע הוא בסביבות 7-7.5K. הוא לא מיועד ל OC ולא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע. המחשב גם חייב להיות מסוגל לעמוד ברשת של 220V אבל גם של 110V המארז חייב להיות כזה שנוח לקחת אותו ולעלות איתו במדרגות (חלק מהעבודה שלי) מסך LCD חובה, לפחות 19' אם אפשר להמליץ לי על מפרט מתאים, ללא מסך ועם מסך, אני מודה לכם מראש לגבי הדרישה של 220/110, זה דרישה די קריטית ואי אפשר להתפשר עליה

17. אהלן, אשמח לעזרתכם, בגדול בניתי מפרט אבל אשמח לחוות דעת שלכם. התקציב הוא באזור ה2000 שקל (בגג חריגה של 200, כמובן שעדיף כמה שפחות) לשימוש ביתי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ומשחקים בקטנה (מנג'ר וורמס וכל מיני שטויות כאלו...) כמה דברים שכן חשובים זה מחשב מבוסס אינטל, 4 גיגה זיכרון, צורב DVD, כונן קשיח של 1TB אמין וכרטיס מסך רגיל (לא מובנה) זה המפרט שבחרתי : [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] …

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  18. אני מניח שזו שאלה חובבנית במקצת. יש לי מעבד T4400 1) ורציתי לדעם אם יש אפשרות לשדרג מעבד זה באחר, למשל אם קיים כזה באותו סוקט ותדר. 2) ואם בכלל עושים כזה דבר? 3) ואם זה משתלם? 4) ומשפר ביצועים באופן משמעותי? 5) ואם זה פתח לבעיות שלא היו קימות? 6) ואפילו אם לא מדובר במעבד זה ספציפית אלא בכלליות משדרגים מעבד? 7) או שפשוט קונים נייד חדש? תודה.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  19. שלום לפני כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך אז אני עכשיו מתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני יכול להשיג במחיר טוב ואני לא יודע למה כל אחד טוב אני כבר לא משחק כלכך במשחקי מחשב, אני פעם ב.. חוזר אלייהם קצת אבל לא יזיק לי משהו נורמלי אני עובד הרבה על תוכנות עיצוב שדורשות כרטיס נורמלי הכרטיסים: Radeon hd 7770 R7 260X NITRO DDR5 2GB 360X NITRO R7

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  20. שלום לכולם. א. אנא חוו דעה על המפרט שלמטה ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. ב. אשמח לשמוע מה דעתכם בנושאים שנשארו לא פתורים. תודה מראש למגיבים. שימושים: שיתוף קבצים, סרטים, אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), גרפיקה (לא מקצועי): כל מיני יישומי תלת מימד - ללא סצנות כבדות - בעיקר רינדורים, חישובי סמולציות, וקצת אפטר אפקטס. ללא משחקים! תקציב גמיש. אשמח שתהיה אופציה לOC צנוע. כרגע נדמה לי שאין הצדקה לכרטיס מסך מקצועי, בהנחה שכל כרטיס יתן לי תמיכה בOPENGL. שקט חשוב מאד וגם פילטרים טובים נגד אבק. כרגע עם שני מסכי 19 - כנראה ישודרגו בעתיד. +טלויזיה בHDMI נושאים לא פתורים (כל אחד יכול להוות דיון בפני עצמו, אבל אם יש לכם מה להגיד בנושאים הללו אשמח לשמוע): 1. אני מנסה להמנע ממחשב ענק. א…

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  21. אני רוצה לשדרג את המחשב, אבל צריך לעשות את זה בתקציב. וכדי להפיק את המירב אני מעדיף להישאר עם רכיבים שאני מאמין שעובדים עדיין היטב. אודה להצעות, תודה 1. תקציב: 2000-2500, חריגות קטנות אפשריות 2. שימוש המחשב: גיימינג (בדר"כ משחקי תפקידים/אסטרטגיה. פחות כל המשחקי אקשן עתירי הגרפיקה), סרטים, תכנות/פוטושופ ותוכנות דומות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. רכיבים שיש לי ואפשר (ועדיף אם אפשר) להשתמש בהם - דיסק קשיח (SAMSUN HD103SJ ATA), שתי זכרונות 2GB, ספק כוח 400W, מארז, צורב/דיסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט כאשר חשובים לי הדברים הבאים: א. 2TB דיסק קשיח ב. אין צורך בכרטיס טלוויזיה ג. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת(אין צורך במפלצת של 1000 ש"ח) ד. אין צורך בשום ציוד היקפי. ה. עדיפות למפרט מבוסס INTEL, אך לא חובה במידה וזה בא על חשבון דברים חשובים אחרים. ו. כולל הרכבה(אין צורך במערכת הפעלה) ז. חנות אמינה מאיזור המרכז. ח. עדיפות(אך לא חובה) לאפשרות לכונן קורא blu ray ט. ניתן לחרוג בתקציב(עד 400 ש"ח) במידה וזאת תהיה הדרך היחידה למלא את כל בקשותי. י. ה-HTPC מיועד למערכת קולנוע ביתי ומסך 3D. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by sababag,

שלום לכולם , אשמח לקבל מידע וחוות דעת על מחשב לצורך עיקרי במשחקים ( WOW בעיקר ). אני גר באיזור הוד השרון ואשמח לקבל מידע על חנויות שנמצאות באיזור . 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן שאשמח לחסוך אך לא ממש משנה אם החריגה קטנה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?בעיקר משחקים שלא דורשים ""מחשבפלצת" ותכני HD (אני משחק בעיקר WOW)אך אשמח אם המחשב יריץ את DIABLO2 לכשיצא ;D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך - כרגע יש ברשותי עכבר ומקלדת של חברת RAZER ומסך שרכשתי לפני חודשים 22אינץ LED של AOC 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?יש ברשותי את הכונן תקליט…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  24. קודם כל אני מודה מראש למי שירצה לעזור לי. הדבר הראשון שהייתי רוצה לדעת זה מהו הפרש המחירים בין מחשבים בישראל לבין מחשבים בחו"ל, לדוגמא ארה"ב. מטרת המחשב תיהיה בעיקר משחקים, אני לא רואה בו שימוש אחר. דיסק קשיח של 200 ג'יגה בהחלט יספק אותי ולגבי שאר הדברים אני לגמרי לא בקיא. מה חשיבות הלוח אם? האם יש אפשרות לקחת לוח אם שיכול לשמש גם בעתיד, כלומר אחד שיהיה אפשר לשים עליו כרטיס מסך חדש? איזה מעבד זול יחסית ובעל מהירות מספקת?

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  25. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - PHOTOSHOP, Visual studio, sql server פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יתחבר גם לטלויזיה 1920X1080 51 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.