ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום. קיבלתי הצעה למחשב הזה ב- 9300 ש"ח (עם 1GB תוספת זיכרון). http://www.notebookclub.co.il/prod-D820-1.htm אני זקוק לו לשימוש באוטוקד ולהורדות באימיול. האם לדעתכם הוא מספיק טוב לזה ? תודה רבה וערב טוב.
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי כבר E8400 בקופסא, אין צורך בכרטיס מסך בנתיים(אקנה בהמשך). דרישות: יש לוח אם תומך PCIE2.0 זול יחסית ומומלץ? עדיף עם כרטיס מסך משולב. אני אקנה כרטיס מסך עוד חצי שנה בערך. זיכרון - 1 גי'גה זול - ישודרג בהמשך ל4. ספק כוח זול שיספיק כדי לחבר בעתיד כרטיס מסך ברמת מחיר של ה 9600... מארז, מה מומלץ? הרדיסק - 320 ג'יגה 16 מגהביט זיכרון. ללא מסך ללא ציוד היקפי... טנקס ....
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738ZG . עשיתי שיחזור דרך ה erecovery הכל הלך טוב ויפה אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל את הוינדוס שלי. הנייד שלי נדלק עד לBIOS ויש עושה בעצמו ריסטרט ובלולאה אינסופית . אני כן מצליח להעלות את הוינדוס בעזרת תוכנה אחרת PLOP ,שזה תוכנה כביכול הפעלה מאולצת . יש גם לציין שהיה לי לינוקס במחיצה אחר והייתה לי בחירה בין גרסאו של לינוקס שהיו לי הוינדוס שלי ועוד איזשהו VISTALOADER אבל עכשיו אין לי את הבוט זה כבר עשיתי אולי 10 פעמים שיחזור אבל לא מצליח ל כלום יש איזשהם רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה למחשב נייד לצרכי CAD ומעט גרפיקה, לפעמים גם קצת תלת מימד ורינדורים. טווח המחירים שהייתי שמחה להגיע אליו הוא כ-3500 ש"ח, אבל אני יכולה גם לחרוג מזה אפילו עד 4.5K אם ההבדל משמעותי וזה מה שיאפשר לי להשתמש בו ביעילות לאורך שנים רבות יותר. כמו כן אני יכולה להזמין אותו מארה"ב ושחברים יביאו אותו לארץ, אם זה מוזיל את העלויות ובתנאי שתהיה לי אחריות עליו בארץ. * מטרות המחשב? CAD, גרפיקה, קצת 3D, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק צד גדול של בחורה בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * הא…
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפרויקט מאוד מיוחד שאני עובד עליו אני מעוניין להקים חוות רינדור קטנה. הפרויקט הוא בתלת מימד ונעשה במאיה. ברצוני לרכוש מספר מחשבים לרינדור בלבד (מחשב עבודה כבר יש). תהליך הרינדור מצריך כוח עיבוד רב, אך אין צורך בו בכרטיס מסך. התקציב - עד 20,000 ש״ח ועד 5 מחשבים נפרדים. ממה שקראתי, מחשב i7 2600k @ 4.7-4.8ghz מקבל ב-cinebench 11.5 ציון של 9+. ממה שראיתי בזאפ זה אפשרי בתקציבי לרכוש 5 מחשבים כאלה. הציון הכולל ב-cinebench יהיה 5*9=45. אני משתמש בציונים של cinebench מאחר ואני יכול להבין מהם סדר גודל של זמני רינדור בהשוואה למחשב שכבר ברשותי. הייתי שמח לשמוע את דעתכם על מה שכתבתי כאן, המלצות נוספות/אחרות ודברים שכדאי לי לשים לב אליהם בנוגע לרכישת מחשבים שיעברו OC,…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום כולם יש כיום ברשותי מחשב core2dou מעבד 3.0 6850 אם אני לא טועה. 4 ג'יגה זיכרון 800MHZ. כרטיס מסך 320MB 8800GTS. ומשתמש במספר רב של הארד דיסקים חיצוניים כאשר יש שניים פנימיים סטנדרטיים פשוטים (7200RPM) בסביבות ה400 ג'יגה סה"כ לשימוש עד למעבר לגיבוי. ווינדווס XP PRO. המחשב בעל ביצועים לא רעים בכלל- פוטושופCS4, קרייסיס וגריד לדוגמא, אך לא מספיק מהיר ולא ניתן לשחק על רזולוציה מקסימלית בשל העובדה שאני משתמש במסך EIZO 24.1 שהוא בלבד עלה 12,000 ש"ח זאת בשל היותי צלם ושימושי הרב בגרפיקה.. כך שחבל לי לבזבז את היכולות בגלל מפרט חלש יחסית.. אשמח אם החברה שמבינים יתנו לי מספר מפרטים מומלצים למחשב חזק יותר באזור ה8000 ש"ח למחשב עצמו שיכלול כרטיס מסך עצבני ומעבד זכרונות והארד דיסק…
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש. בעיקרון די התבייטתי על המחשבים של דל בעיקר בגלל האחריות שהם נותנים בבית הלקוח. לפני שאני באמת בוחר לפי זה, רציתי לשאול האם למישהו יצא להשתמש בכזו אחריות ויכול להעיד על טיבה? האם זה משהו ששווה לשלם עבורו קצת יותר? (במקרה שלי זה באמת קצת יותר ולא הרבה יותר, כי יש לי איזה דיל טוב על כמה דגמי דל). בנוסף, אם יש חברה אחרת בארץ שהיא יותר זולה אך בכל זאת האחריות שלה נחשבת לטובה (וגם המחשבים נחשבים לטובים) אשמח לשמוע. כמובן שאם התשובה היא שדל הכי טוב וזה רק פונקציה של מחיר, אשאר עם דל, כאמור כי יש לי מחיר יחסית טוב. שאלה אחרונה - האם מעבדי אינטל i7 דור 10 עושים את העבודה כמו שצריך? איזה דגם של דור 10 הכי מומלץ? או שאולי בכלל שו…
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חשובים לי: מחיר, ביצועים (מהירות קריאה וכתיבה), אמינות (עמידות לאורך זמן) ואחריות (תקופת האחריות ואיכות השירות של נותן האחריות). תודה.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE Gigabyte K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E 512Mb 400MHz Twinmos (x3) Gigabyte 6600GT 128MB DVI, TV, PCIe 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compucase CI-6A21 400W לגבי הכרטיס מסך, יש את ה Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? באותו מחיר פחות או יותר.. מה עדיף ? נ.ב: אין לוחות אם לAMD שתומכים בDDR-II ? עריכה: אשמח אם תמליצו לי על מסך 17\19 (עדיף 19 כי אני כבר רגיל ל19.. הייתי עם 19 של PROVIEW הלכו לי העיניים ממנו ) משהו טוב למשחקים וסרטים... תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד Notebook לסטודנטית שצריכה Office ואינטרנט אנחנו אני יודע ש Notebook יספק את הסחורה אבל אני לא מכיר את הדגמים שיש היום ומה מומלץ יותר, אשמח להמלצה על דגם וחברה מכם. תודה לעונים, מייק
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום שלום ותודה מראש ממני ילדה אבודה בעולם של גדולים! התחלתי ללמוד בבצלאל עיצוב תעשייתי עם מחשב מקרטע שזמנו קצוב. לצורך לימודים הנמשכים 4 שנים ובתקווה שהמחשב יסחוב גם אחרי אצטרך את עזרכתם בבחירת המחשב המדוייק. החלום על מקבוק התנפץ משום שתוכנה חשובה וכבדה בשם "SOLIDWORKS" רצה רק על ווינדוס ולכן אבקש את המלצתכם למחשב העומד במפרט הבא אך הכי דומה בעיצובו למחשבים של אפל (כבשה!) משמע דק וחלקלק. ממש אודה אם תשלחו לי אופציות רלוונטיות . וגם אשאל את דעתכם על WINDOWS SURFACE - הוא סתם יפה ויקר או מה הקטע שלו ? תודה רבה3>3>
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקש שתיתנו לי חוות דעת על המפרט הבא : המחשב מיועד בעיקרו למשחקים כבדים crysis וכו האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב 2700 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים המחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis .call of duty.gta * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט .לוח אם,מעבד. 6. עד כמה השקט…
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
במפרטים של ניידים לרוב לא מפרסמים מידע טכני חשוב, כמו לדוגמה: כרטיס רשת: כותבים Gigabit Ethernet במקום Realtek RTL8111B כרטיס קול: כותבים HD Audio במקום Realtek ALC889A כרטיס מסך: כותבים Intel HD במקום GMA 4500 וכד'... מאוד קשה למצוא היום פרטים טכניים על ניידים, כל פעם זה אינסוף חפירות בגוגל. האם יש איזה מקום מסודר בו ניתן למצוא מידע טכני מפורט?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הניידים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20212 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16614 היתרונות של ה ASUS הם: מעבד מתקדם יותר, 3 שנות אחריות ומחיר נמוך היתרון הבולט היחיד של ה LENNOVO הוא ה SSD (ההפרש במשקל לטובת ה LENOVO לא משנה לי). האם לדעתכם ה SSD הוא שובר שוויון לטובת ה LENOVO והשיפור בביצועים יהיה משמעותי או שעדיף לבחור ב ASUS ? השימושים העיקריים במחשב יהיו: תוכנות OFFICE, אינטרנט, צפיה בסרטים, PHOTOSHOP, תכנות ב C - SHARP ואולי תכנות בשפות נוספות בעתיד. תודה
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי. מסך 22" רזולוציה 1680x1050. לוח אם בעל תמיכה בשידרוג עתידי מקסימלית (USB3, SATA3). מעבד כמה שיותר חזק. כרטיס מסך, רק לצפיית HD, ישודרג בעתיד (וכן גם המסך ל- 1900x1200). זיכרון 4GB (מערכת Win7 64bit). מארז שקט. התקציב כולל UPS. בניתי את המפרט הבא - AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray, יחידות 1 ₪938 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1119 Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET, יחידות 1 ₪716 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1539 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5, יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1334 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחי…
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב ואני מחפש מחשב נייד (14אינץ+) שיהיה מספיק מהיר בשביל להריץ במקביל כמה יישומים ולא יתקע לי במהלך הכתיבה. חשוב לי שהמחשב יהיה קליל אבל גם שתיהיה לו סוללה מספיק חזקה כדי לשרוד הרצאה של 3 שעות. יש לכם המלצות בשבילי? תקציב של עד 4.5 אלף שקל נ.ב אני לא מתכוון להפוך את המחשב לפלטפורמת משחקים או עיצוב גרפי אבל הוא כן ישמש בתור מחשב מולטימדיה מדי פעם כדי לראות סרטים עם החברים. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום! רכשתי נייד של לנובו e330 וכונן mSata. הבאתי את המכשיר לטכנאי שיתקין לי את הכונן ויעתיק את מערכת ההפעלה אל הmSata. הדלקתי את המחשב, וינדוס 8 עלה עם כל ההגדרות והנתונים שצריך להכניס בהתחלה.. לאחר כמה דקות שמתי לב שמשהו לא בסדר, הייתי מקבל הודעת שגיאה חוזרת לגביי קובץ Desktop. לא זוכר את הכתובת המדויקת אבל זה היה קשור לsystem 32 ו-config. ככל שנברתי במחשב קבלתי עוד הודעות שגיאה כגון היישום X "לא יכול להגיב".. כעת שהוינדוס עולה אין לי גישה לכלום, אפילו לא לשורה השמאלית שיוצאת כאשר מחליקים את העכבר לפינה. למישהו יש מושג איך במצב כזה אני יכול להשתמש ב-Recovery console ואולי פשוט להתקין הכל מחדש? יכול להיות שהוינדוס בא ככה דפוק? כי כל מה שהטכנאי עשה זה בעצם העתקת מראה לכו…
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אחי הגדול רוצה לקנות מחשב נייד ב4K( אפשר חריגה קלה) הצרכים הם בעיקר אינטרנט וורד ופוטושופ( לא ברמה מקצועית). יש לו התלבטות בין http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588887 לבין http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=469961 פתוח גם להצעות אחרות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים מחו"ל ואני מחפש מחשב חזק התלבטתי בין המחשבים האלה: MSI GS70 Stealth-037 http://www.amazon.com/MSI-GS70-STEAL.../dp/B00JKCHRXC GIGABYTE P27Gv2-CF2 http://www.xoticpc.com/gigabyte-p27g...er-p-7125.html SAGER NP8278-S http://www.amazon.com/NP8278-S-P170S.../dp/B00J43RS9K MSI GT70 Dominator 895 http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?id=454 אשמח לקבל עוד הצעות עד 1500-1600$ וגם מה דעתכם על החברה SAGER? יש להם אמנם מחשבים חזקים אבל פעם ראשונה ששמעתי עליהם תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים\מולטימדיה (הורדות וכו..) מה דעתכם על המפרט הזה? סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,059.08 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 X2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,045.98 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 709.70 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,172.79 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 424.43 ש"ח Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 158.42 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,570.40 ש"ח המפרט מהזיגזגים רק צריך להכניס מארז וספק, …
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אז ככה אני לא גיימר כבד אני יותר חסיד של משחקי רשת ואני אוהב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות והכי חשוב שהמשך יעבוד חלק שיש אזור של הרבה אנשים אז ככה אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר כי בסך הכול אני לא גיימר כבד כמו שציינתי. תקציב שנע בין 2000 ל 3500 אם יש הבדל משמעותי בין 2000 ל 3 אז עדיפות ל 3 כרגע יש לי מסך CRT שתומך עד 1600X1200 + טלוויזיה FHD שמחוברת למחשב שאני בדרך כלל רואה בה סרטים אולי אני יקנה מסך למחשב בעתיד כרגע לא. צריך מחשב קומפלט הרדיסק מארז וכו' ללא ציוד הקפי. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום זה המחשב שעמדתי לרכוש . CQ 61 320EJ יש משהו טוב יותר לדעתכם ? לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 - 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - league of legends, minecraft , call of duty, dark souls 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני רוצה סוףסוף לקנות מחשב חזק יחסית למטרות של משחקים (שמן הסתם ייתן לי גם מספיק כוח חישוב למטרות אחרות( מבחינת מפרט אני רוצה להרכיב סביב מעבד QX9650 INTEL. 1. מבחינת מחיר אני חושב ש 3.5K (ללא המעבד) זה סכום סביר, לא? עם אפשרות חריגה של 500 ₪. 2. המחשב מיועד למשחקים החדשים שבשוק ,כמובן שיתן רזולוציות גבוהות ,תכני HD וצריך גם לספק,מספיק כוח מיחשוב לעוד תכונות כלליות יותר כמו MATLAB PHOTOSHOP,. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מבחינת מפרט קיים, יש ברשותי רק את המעבד QX9650 INTEL 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט (כי הוא נכנס לחדר עם תינוק) 6. מבחינת OC, יכול להיות נחמד לאפשר זאת, במידת הצורך. 7. מע' הפעלה של WIN7 8. אין לי חנות מועדפת, כאשר אני בצפון, אבל זה לא מחייב. ממש תודה, אם …
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בשעה טובה וביגון קודר המחשב העתיק והמצוציין שלי הלך לעולמו כנראה סופית. מה שמחייב אותי להטריח את המומחים פה בניסיון להרכיב מחשב חדש. המחשב הוא בעיקר למטרות משחקים די כבדים (CALL OF DUTY. GTA. MAFIA 2 וכדומה. בעיקר משחקי אקשן כבדים שמחייבים כוח עיבוד רציני) ולצפייה בסרטים באיכות גבוהה שתעניק חוויה אמיתית (אולי הדרישה נשמעת קצת מצחיקה אבל במחשב הקודם שלי גם זה היה מותרות) התקציב כאמור עד 5000 ש"ח עם כוונה לחסוך במידת האפשר. אין אפשרות לחרוג מהתקציב. ומכיוון שאני משקיע על מחשב חדש החלטתי להחליף גם מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. לגבי רזולוציה רצויה אין לי מושג ואני אשאיר את זה למומחים כאן אך שמתי עין על מסכי ה23" LED עם יחס ניגודיות של 1:1500000 ומעלה,אך כמובן שהדבר החשוב ביותר ה…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-