ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
יש לי הצעה לרכש מחשב מדיה סנטר כולל מע' הפעלה מה דעתכם ? לוח אם : דגם - MSI K9NGM2 ערכת השבבים של הלוח נותן תמיכה ביציאות DVI ו- HDMI כולל תמיכה מלאה בחומרת HDCP המיועדת להגנה על תוכן דיגיטלי. בנוסף לכך, הלוח משלב את הטכנולוגיות החדשות של AVIVO ונותנת תמיכה מלאה בפורמטים של H.264 ו- VC1 המשמשים להצגת וידאו באבחנה גבוהה בסרטי BLU-RAY ו- HD-DVD . כמו כן הטכנולוגיה הנ"ל מכילה בתוכה פילטרים המשפרים את איכות הוידאו ובכך גם מסירה את המאמץ מהמעבד. הלוח תומך במעבדי : AMD® Athlon 64 X2, Athlon 64 and Sempron in the Socket AM2 package מהירות : FSB 1000MHZ ערכת שבבים : NVIDIA® GeForce 6150 and nForce 430 Chipset PCI Express architecture DDR2 800 Dual Channel 4XDIMM 4*SATA 300MB/s…
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
hp pavilon dv6 2190us - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157113 ASUS N61JQ-A1 - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220690&cm_re=ASUS_N61JQ-A1-_-34-220-690-_-Product אשמח לקבל גם חוות דעת על המחשבים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך מחשב נייד. אין הרבה מגבלות מלבד התקציב (4000 שקל), ואין משמעות רבה למשקל או לגודל (המחשב לא ינויד הרבה). דבר חשוב נוסף הוא כרטיס מסך - הוא לא צריך להיות חיית משחקים מן הסתם, אבל שיהיה מסוגל להריץ משהו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אלו הדרישות שלי מהמחשב: המחשב לא ינוייד הרבה וישמש כמחשב ראשי. בעיקר שימוש משרדי ואינטרנט. מסך: 15.6 מט לד חיבור אלחוטי בתקן N מצלמת אינטרנט מובנית איכותית + מיקרופון מעבד: עדיפות לI3 או I5 אם אפשרי בתקציב. ללא מערכת הפעלה תודה
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
במסגרת התחלת הלימודים שלי ההייתי רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות האוטוקד תוכנת העתיר תוכנת הפלדה סטרפ תוכנות הדמיה וכדומה ידוע כי מדובר בתוכנות כבדות הדורשות ים משאבים ולכן החלטתי ללכת על מחשב שהוא מוגדר כמרצדס ולא להסתפק במשהו פשוט אני מעוניין במחשב נייד עם זיכרון גבוה מאוד של 16 ג'יגה ביט מעבד QUAD מתקדם I7 דיסק קשיח צריך להיות 7200RPM מינימום 700 ג'יגה כל השאר אני לא מתעניין כרטיס מסך אני יכול להתפשר ידוע שאם המחשב הוא עם זיכרון גבוה ארד דיסק מהיר ומעבד חזק ישווקו אותו עם כרטיס מסך רציני וחזק אשמח לשמוע דגמים ראיתי כמה דגמים של אסוס במחירים של 4000 ומעלה אני מוכן להשקיע עד 7000 ש"ח אשמח לשמוע המלצות הארות/הערות
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
אני מחפש נייד שידע להריץ באופן חלק תוכנות של אדובי ותלת מימד כגון 3DMAX. יש לציין שאני מתכוון לקנות את המחשב אונליין מארצות הברית (חבר יביא לי אותו לארץ), כך שקישור לאתר שממנו היה אפשר להזמין היה טוב. הדרישות החשובות הן: מסך של 14.1 או 15.4/6 אינץ רזולוציות אפשריות: WXGA+ (1440x900 WSXGA+ (1680x1050 WUXGA (1920x1200 לא סגור על עצמי פה. דיסק קשיח של 250GB+ עדיפות ל-7200RPM. וסוללה שתחיק לפחות שעתיים+. כול השאר פחות חשוב. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
Viewsonic 19 CRT Flat E92 Black Silver 1,260 ש"ח Microsoft® Digital Media Pro Keyboard BX1-00019 161 ש"ח Logitech® G5 Laser Mouse 385 ש"ח Thermaltake 430Watt W00069 PFC 375 ש"ח Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window 522 ש"ח Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 270 ש"ח AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice 1,430 ש"ח Kingston 1GB (2x512MB) PC4200 DDR2 533 Dual Channel Value 804 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 962 ש"ח Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 764 ש"ח TEAC DV-W516 DVD±R/W/DL x16 Bulk 365 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 67 ש"ח Gigabyte ATi Radeon X800XL 256…
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תקציב: 3000-3200, לא ניתן לחרוג. אני מאוד מעדיף מחשב שהוא אינו ThinkPad אם זה אפשרי. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס אינטרנט ומעט סרטים. מיועד גם לתכנות קל. * גודל המסך? 13.3, מט. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתחת ל 2 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעוניין בכ 4 שעות סוללה ואפילו יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב בכלל. 250-500GB יספיקו * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לכלול בתקציב מערכת הפעלה של Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני קונה מחשב היום/מחר בסביבות ה4000 ש"ח רצוי שיהיה כרטיס מסך הכי חזק שאני אוכל להשיג הסכום הזה תודה לעוזרים * מטרות המחשב? משחקים קלים עד קשים, צפיה בסרטים, ועבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ולא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאת HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא חשוב * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם…
-
- 15 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם זה כבר ריאלי להרכיב מחשב שולחני על בסיס PENTIUM M? אני רוצה מחשב בעיקר לעבודה משרדית, אבל גם לתמוך משחק חדיש מדי פעם. לא אכפת לי להיאלץ לשחק ברזולוציה נמוכה. אז לוח תומך PENTIUM M. רצוי מיקרו ATX. (או עם הממיר של ASUS) אני לא רוצה כרטיס מסך ב1000 ש"ח. תומך DIRECTX9 אבל באופן מינימאלי. קירור פאסיבי. דיסק קטן ושקט לא צריך CD בכלל. ספק כח שקט, ולא סתם לדחוף 550W כי אפשר. תודה
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד חדש. כרגע אני מתלבט בין ה-ideapad s400 של לנובו וה-x402 של אסוס אבל אני לא מקובע על שני הדגמים האלו. טווח המחירים הוא עד 3,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה מאד קלה. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט ומדי פעם צפיה בסרטים. * גודל המסך לפחות 14 אינץ'. מעדיף מסך מט. * רזולוציית המסך פחות רלוונטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד שני קילו. * אין צורך בזמן סוללה ארוך במיוחד. ארבע שעות עבודה מספיקות. * יציאת hdmi * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה. מעדיף משולב ssd. * כונן אופטי? לא הכרחי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. …
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שקל, עדיף ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ועריכה גרפית קלה בתוכנות כגון פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה רעש סביר. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב נייד עם מסך גדול ככל הניתן וצבע…
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום מחפש לאחותי מחשב בתקציב של כ2000 ש"ח אפשר לחרוג נגיד עד 300 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק בארץ רצוי 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, אבל אם זה מוריד משמעותית את המחיר אפשר לוותר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה משמעות הודעת השגיאה הבאה error 175 bad crc1 stop post task והמתקבלת בשלב הדלקת המחשב? איך אפשר להתגבר על תקלה זו? מדובר במחשב- IBM Thinkpad T22 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לממוחים אשמח לדעת כמה המרט הזה שווה. מעבד - i7 920 קרור AC FX2 לוח - P6T Deluxe ASUS זכרון - 6GB בתצורה של 1*6 קינגסטון 1300MHZ Triple Channel SSD - 60GB - Corsair GT (צבע אדום). 2 דיסקים קשיחים של 500GB segate כרטיס מסך - Ati readon 5850 של sapphir ספק של TT 700W מארז של Antec חדש solo II צורב DVD. תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום אני רוצה השאווה בין השנים והמלצה מה לקחת.. אני רוצה שתסתכלו פרט פרט מבין השניים ותגידו לי חסרות ויתרנות תודה.. נקודה אחרונה מה לקחת מבין השניים? מחשב א': GIGABOOK T6500-GBK722 מעבד סוג:Intel Core2 Duo מהירות המעבד:2.16 GHz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T-6500 BUS SPEED 800MHZ • זכרון נפח:4096MB מהירות:800NHz סוג זכרון:DDR2 • נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול • מסך גודל המסך:15.4HD רזולוציה: 1280x1360 כרטיס מסך:GFORCE G105 זיכרון כ.מסך:1024MB T.C מסך: Fine Bright Technology משקל:2.85קג בלבד • כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:500GB חיבור ד.קשיח: S.ATA • מערכת הפעלה דגם:לל…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, בדיוק לקראת קניה של מחשב חדש. התקציב שעומד לרשותי הוא 2500 אני יוצר מוזיקה אלקטרונית במחשב פנטיום 3 מסכן.. עם 512 RAM חחחחח אני רוצה לשנות את זה, אני חייל דל משאבים.. זאת הסיבה שהתקציב כזה נמוך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עריכה ויצירת מוזיקה אלקטרונית, פרוטי , קיובייס וכו'. וכמובן קצת משחקים לא משהו רציני (פיפא) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אין צורך להגזים עם הגרפיקה, משהו פשוט שתומך בהכל * אם המסך לא כלול במפר…
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מבקש הצעה למפרט מחשב ללא מסך וללא ציוד פריפריאלי. תקציב: 2000-3000 ש"ח (עם העדפה משמעותית לכיוון ה-2000). אשמח אם תוכלו לציין איזה שינויים (CPU, לוח, או כרטיס מסך) מומלץ לבצע כדי להוזיל את המפרט, בטווח הנ"ל, תוך שמירה מקסימלית על יעודו. יעוד: משחקים ובעדיפות משנית עבודה עם מכונות וירטואליות. משחקים - אני בעיקר משחק RPG 3D (יענו משחקי תפקידים\הרפתקאות תלת-מימדיות) לדוגמא Neverwinter Nights 2 או The Elder Scrolls IV, לא FPS (כגון CRYSIS) או משחקים אחרים שדורשים זמן תגובה מהיר. מסך נוכחי: אני עובד עם 19" CRT שתומך ברזולוציה של עד 1600x1200. יש סיכוי קטן שאעבור ל-LCD בגודל 22 או משהו כזה. 1. אני לא מעוניין שהמפרט יושפע יותר מדי ע"י האופציה להחלפת מסך. 2. הייתי שמח לשמוע ה…
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח, אני זקוק להמלצה על מפרט מחשב בסיסי ביותר, שישמש אישה מבוגרת בעיקר כדי לשחק סולייטר, לגלוש באינטרנט (כולל לצפות בתכנים ממאקו TV למשל ויוטיוב), ושימוש ביישומי אופיס בלבד. המחשב יריץ חלונות 7 ואופיס 2010. גודל מסך לא פחות מ- 17 אינץ', המחשב לא ישמש ליציאה מחוץ לבית אלא להתניידות בתוכו. יש רשת אלחוטית פעילה. תקציב: לא מוגדר, אבל כמה שפחות. חייב שיהיה אמין לאורך זמן. תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתחיל עכשיו להיכנס יותר לעניין של תכנות (באמצע תואר) וממש רוצה מחשב שישרת אותי נאמנה באוניברסיטה ויהיה גדול מספיק בשביל שיהיה אפשר לראות דברים כמו בן אדם ולעשות כל מיני דברים במקביל. לגבי המסך גם - לפעמים ארצה לראות סרטים באיכות מאד טובה ואולי צריך לזה כרטיס מסך קצת יותר טוב מINTEL HD בלה בלה הזה? זה אתם יודעים קצת יותר טוב... ועדיף מאתר amazon כי עוד בדיוק 4 ימים סבא שלי מגיע אליי מארצות הברית ואני חייב את ה2 day delivery שיש שם בחינם אם נרשמים מחדש. * מטרות המחשב? המחשב יהיה בעיקר למטרות עבודה של תכנות, שלפעמים עלול להיות כבד על מחשב, וגם לראות סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6, אבל אם יש מחשב שאתם פשוט מתים לת…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (יש לי כבר מעבד i7 2600k ולוח אם תואם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,maya, photoshop, after effect, illustrator, indesign,3d studio השימוש הוא באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? מסך יקנה לאחר רכישת המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין שניהם חוץ מבחינה חיצונית ? קראתי על שניהם באתר של Dell והם ממש נראים כאילו זה אותו מחשב רק חיצונית הם שונים ומבחינת מיתוג סדרה. אני ממש נדלקתי על ה-M2400 אבל השאלה אם הוא גם טוב כמו E6400 שהוא אני יודע שהוא מעולה. יש לי דיל ממש טוב עליו אבל עם סוללה של 9 תאים, כמה זה כבר מוסיף למשקל אם המשקל ההתחלתי הוא 2.16 ? תודה רבה לעוזרים ולעונים ושיהיה לנו שבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, בעברי הייתי גיימר, היום הרבה פחות. הפוסט הזה מעט שונה כיוון שאני עדיין לא יודע איזו קונפיגורציה טובה עבורי. אני עובר לגור ביחידת דיור מאד קטנה. איך כדאי לחבר מחשב נייד לטלויזיה? כבל HDMI זה מכוער, חשבתי לקנות HTPC זול ופשוט ולחבר אותו ללפטופ בWIFI אני מעדיף לחבר את הלפטופ לטלויזיה אבל אין לי אפשרות למתוח כבלים בדירה.. יש דרך אחרת לחבר את הלפטופ לטלויזיה? מה אתם אומרים? זה אגב החלק הקשה, החלק הקל זה שאני רוצה שמערכת הרמקולים יהיו מחוברים לטלויזיה, למחשב, וגם לאייפון שאוכל לשמוע מוזיקה כל עזרה וסיוע תתקבל בברכה מכם התותחים של היום - - - תגובה אוחדה: - - - לא בקטע של הקפצה, מה אתם אומרים על האופציה של הchromcast? לי זה נשמע רעיון ממש טוב לחבר…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד וחשובים לי הדברים הבאים: דיסק קשיח לפחות 250GB RAM לפחות 2GB, אם רק 2 שתהיה אפשרות להרחבה בעתיד מעבד לפחות 2MB CACHE המחשב משמש כתחליף מחשב שולחני אך גם ישמש כנייד לכן חשוב לי שיהיה קל יחסית- עד 2.2 ק"ג "13-"14 (עדיפות ל14) תקציב עד 5500 עדיף לא HP עדיף שתהיה אפשרות לשנמך לXP המחשב לא משמש למשחקים חשוב לי שהוא יהיה חזק, אמין ואחריות כמובן של לפחות שנה (מאוד מאוד עדיף לפחות שנתיים) תודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-