עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ziv1004,

* מטרות המחשב: גיימינג בינוני,סרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה לי * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i7/i5, כרטיס מסך של נווידיה לפחות 840m ושיהיה לו 4/8 גיגה ראם

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by aviseror,

אז ככה אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3500 שקל יש אפשרות לחריגה רק אם זה ממש הכרחי. אני משרת במג״ב ככה שהשימושיים יהיו יותר לכיוון מוזיקה סרטים ואינטרנט, כמו כן גם למשחקים ברמה של פיפא 2011 ומשחקי רשת כאלו ואחרים, תודה לעוזרים המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5798&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=315 המחשב השלישי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5727&CatCode=315 המחשה הרביעי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5300. בקשר למחשב הזה מישהו יודע אם ניתן למצוא אותו בחניות מוכרות יותר ?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 6500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. טוב סוף סוף יזמן לי לצאת לשפוינג אמיתי מפרט ב3000 דולר! הנה מה שחשבתי Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE AN8-SLI Fatal1ty S-939, nForce4 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 ארבע כאלה ל2 גיגה 7800 GTX 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E זה 2 ליבות בכרטיס אחד CREATIVE 7.1 Platinium Audigy ZS (EXT) 250GB SATA II 7200RPM 16MB שתיים כאלה לחצי טרה בייט Teac/SONY 1.44 (Black) SAMSUNG-TOSHIBA(TSST) x 16 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ROUND SET 2 X IDE+FLOPPY Arctic Silver 5 Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA HEC 580W ACE (SILENT) TFT 19'' 190S6 8ms של פילפס Thermaltake Key + Optical Mouse Altec Lansing ATP3 sub + 2sp ADVICE P1000 16297 סה''כ אני מרכיב ( ye) עכשיו זה מיו…

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. אני כבר די הרבה זמן מנסה להשיג מחשב נייד עם כונן שקורא גם כותרי בלו ריי במחיר שלא נמצא בשמיים . משום מה באופן קונסיסנטי היבואנים בארץ פשוט מתעלמים מהאופציה הזאת למרות שבחול היא קיימת ושבלו ריי זו טכנולוגיה שהיא כבר לא ממש חדשה . היום בבוקר למשל ראיתי את המחשב הבא בפרסום : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH207C5E8&cfm=02851C725121 לכאורה מתאים לתקציב שלי ולדרישות , אלה מה , מכון ניחשתם ... הכונן הוא רק DVD . בחיפוש באתר של DELL ישראל נותן האחריות רשום בפירוש בדף של המחשב הזה שיש אופציה לכונן שקורא בלו ריי ( וגם אופציה לכונן שצורב בלו ריי ) : http://www.dell.com/il/p/inspiron-15r-se-7520/pd?~ck=anav הבעיה שלמרות שזה רשום בעברית שחור על גבי מסך ולמרות שאני מוכ…

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. היי אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי ללימודים בהנדסה תעשייה וניהול ואנסה להמשיך איתו אחרי התואר גם. האמת שהייתי רוצה שהוא גם יריץ לי את המשחק Dota 2 . אני מעדיף לא להגיע ל 5K ומעדיף מחשב של החברה ASUS

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. קרובת משפחה שלי מחפשת לפטופ ללימודים, עדיף שיהיה 14 אינץ ומטה ופחות מ2 ק"ג. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שעולה, אבל עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס וורד בשימוש כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לדעתי כדאי לה מסך 1080P כי פחות מזה לא תמיד נוח. -ל…

8. היי, באוקטובר אתחיל ללמוד שוב (אם לא יקרה משהו לא צפוי). לקראת המאורע, אך גם בנוסף לזה - אני מעוניין שסוף סוף יהיה לי מחשב נייד. בכלליות אני מאוד אוהב לשבת על הנייח שלי. אני אוהב מסך גדול, אני אוהב מקלדת נורמלית, אני אוהב עכבר ואני אוהב חומרה חזקה (משחקים פה ושם). השורה התחתונה היא שהמחשב ה"כבד" שלי יהיה הנייח. לכן אני מעוניין בעצם במחשב נייד קטן וזול. אני לא צריך חומרה חזקה, אני לא צריך מסך גדול כי עבודה רצינית לא תתבצע עליו. אני כן רוצה שזה יהיה מחשב "אמיתי" שאפשר להתקין עליו הכל ולעבוד עליו בצורה רצינית במקרה הצורך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל, אך בלי לשלם על זה הרבה כי חבל לי על הכסף. חשבתי על המחשב הזה (Asus K200MA). דרך BUY2USA הוא יוצא 1650 שקלים. מה דעתכם? האם זה לא…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. מחשב נייח להורים לעבודה משרדית, אין יותר מידי דרישות מיוחדות, צריך להחזיק כמה שיותר זמן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  10. אני צריך מחשב שיעבדו עליו פוטושופ תוכנות עריכת ווידאו ותוכנות לעיצוב 3D חלק לחלוטין, אם אפשר שישקול לא יותר מ-3 קילו אבל אם זה ישקול יותר אני מוכן להיתפשר על זה. הדברים שחשובים: מעבד i7 כמה שיותר חזק רזולוציה כמה שיותר גבוהה מסך LED מאוד יעזור אח לא חובה מסך מט כ. מסך כמה שיותר חזק (אם אפשרי אז GeForce GTX 470M SLI הבנתי שהוא הכי חזק בשוק) ושיהיה לו כמה שיותר זיכרון) קירור חזק (שלא יקרוס מעבודה קשה) וסוללה עם 9 תאים (שיהיה אפשרות לקנות לדגם הזה לא חייב לבוא עם המחשב אבל שהמחשב יגיע מינימום עם 6 תאים) מינימום 4 ג'יגה רם אין צורך בHD עם יותר מדי זיכרון יספיק לי גם 320 ג'יגה זה מחשב לעבודות בלבד אז לא יותקנו עליו משחקים ולא יהיו עליו יותר מדי סרטים חוץ מהסרטים ש…

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. היי =) אשמח לעזרה בהרכת מפרט למחשב גיימינג המטרה שהמחשב יחזיק לשנים הקרובות, אשמח לעזרה בבנית מפרט שיבוסס על i7 ו geforce1080, אין לי ממש ידע בנושא הזה, אז אשמח לעזרה =) אם יש המלצה על מפרט שיתבסס על מעבד אחר דווקא, או שאין סיבה ללכת על i7, אז אשמח לשמוע 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה 6 וחצי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום רב, אני צריך עזרה בבקשה בהרכבת מחשב לעריכת וידאו 4K וגרפיקה תקציב 10000 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש"ח חריגה של עד 500 שקלים במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ופוטושופ כול תוכנות ADOBE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

13. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בגרוש במחשבים ובמפרטים, ככה שאני סומך עליכם ב-100% חשבתי לקנות מחשב ממכרז אבל כולם אמרו לי שהחלקים יהיו ג'נרי ושהמחשב יהיה גרוע, בקיצור שצריך להרכיב מחשב מחלקים לבד. אז כמה שאלות על זה: 1.האם החברה שממנה אני אקנה את החלקים אמינה? 2.החלקים כבר יהיו בתוך המארז וכל שיהיה נותר לי זה להתחיל ולהשתמש במחשב? כי אני ממש לא יודע לחבר דברים וכל זה. 3.זאת פעם ראשונה שאני באמת קונה מחשב ברמה טובה, וגם אם תיתנו לי פה מפרטים אני לא בטוח שאני אקנה כי אני מאוד מפחד שהכל יתפקשש אף פעם לא ניסיתי את זה, מישהו מכם ניסה לקנות ככה חלקים והכל עבד וטוב? אוקיי עכשיו לדרישות: התקציב הוא 3000 ש"ח מוכן לחרוג ל-3400 גג בלי מסך! המחשב הוא מחשב ביתי, אני …

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by shadow80,

הולך להתעסק המון עם תוכנות גרפיות כבדות יחסית כמו Autocad, פוטושופ, Maya3d, Grasshopper וכו'. קצת חיפשתי באינטרנט והבנתי שאני חייב מעבד כמה שיותר חזק, זיכרון, וכרטיס מסך עצמאי (לא של אינטל). לכן המפרט המבוקש בגדול הינו: מעבד i7, זיכרון לפחות 8 ג'יגה, רזולוציית מסך 1920*1080 (FULL HD) וכרטיס מסך, מעדיף GeForce ולו רק בשל ניסיון אישי חיובי איתם. כמובן שמעדיף לפטופ דק וקל ככל הניתן, גודל המסך לא יותר מ-15 אינץ', אסתדר גם עם יותר קטן. יש לציין שיש לי מחשב שולחני חזק למדי שרכשתי לפני כשנה וחצי (i7-3770 3.40GHz, זיכרון 16 ג'יגה, GeForce GTX660). ההתלבטויות שלי כרגע שעומדות בתנאים הנ"ל הן בעיקר בין האופציות הבאותף אשמח לעזרה מבעלי ניסיון פה בפורום, תודה מראש! התקציב המבוקש הוא ע…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by tdl4,

תקציב מקסימאלי 8000, אם אפשר לחסוך למה לא, חריגה עד 8500 ככה, קו אדום זה 10000, לא להתפרע מעבר! הייעוד הוא משחקים, ברזולוציה 1920X1080, הגדרות הכי גבוהות, מן הסתם DX11 מתי שאפשר, משחקים כמו: - Diablo III - Battlefield 3 - GTA V (כשייצא..) - CIVILIZATION V - HEROES 7 (אם לא טעיתי בספירה) ללא ציוד היקפי, לא אכפת לי משקט, העיקר כוח. נכון לעכשיו אין תכנון עתידי ל OC. אין צורך בתוכנות, כרגע ההעדפה היא ל KSP כי היא החנות היחידה שאני מכיר באיזור, לא מתקרב ל IVORY. שלא יהיה שום דבר במפרט שקשור בצורה ישירה/עקיפין ל MSI. האם ניתן לקנות מערכת צינורות מים בארץ במקום crossair hydro? חשוב לי שיהיה ניתן לשדרג את המחשב בעתיד. --------------------------------------------------------------…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, גמיש טיפה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכנות, אולי עריכה קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, כרטיס רשת או דונגל שקולט וויפי בצורה טובה (חיבור לאינטרנט רק באמצעות WIFI) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף קטן כמה שאפשרי ואורות לא חשוב בכלל 7. האם האם יש צורך…

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by deluxe,

אהלן חברים! אני זקוק להמלצה על מחשב נייד, להלן הכוונה לפי חוקי הפורום: תקציב: עד 4K. אפשר לחרוג ב-100 ש"ח, אך אני מאמין שאין צורך. מטרות המחשב: המחשב ישמש בעיקר למולטימידה (ישמש כסטרימר באופן יום יומי), גלישה ועבודה משרדית. מעבד: אני מעוניין במעבד IB חזק, לא החלשלושים מסדרת UM. חשבתי על i5 3210M. גם אם יש משהו יותר טוב שנכנס בתקציב אז אפשר ללכת עליו. זיכרון: 4GB לפחות. יכולת שדרוג ל-16GB בעדיפות גבוהה. גודל המסך: חשבתי על 13.3-14 כגודל האידאלי בשבילי, כיוון שאני מעוניין לנייד אותו הרבה. חובה שיהיה מט ולא מבריק. 720p. (אני מחפש מסך שלא נופל מזה של סדרת VOSTRO של דל) משקל רצוי: כמה שפחות, דגש על ביצועים ואיכות בניה גבוהה. כל עוד המשקל אינו חריג לקטגוריה אז אין בע…

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Useful Idiot,

שלום, יש לי לפטופ של אסוס N550JK ויש לו adaptive brightness מעצבן מאוד. כבר שברתי את הראש איך להפטר ממנו (אחרי שכל הדרכים שמצאתי באינטרנט כשלו). בסוף הפתרון נמצא בתוכנה של האינטל (יש לי גם nvidia וגם אינטל). ב graphic properties בתוך קטגוריית power ביטלתי אופציה שנקראית display power saving technology. יפה. הבעיה עכשיו שמשום מה ההגדרות האלו מתאפסות בכל פעם אחרי שהמחשב נכבה. יש דרך לפתור את זה? או שהבהירות האוטומטית הזו תרדוף אותי לנצח? תודה!!

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by davidcohen,

היי אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למשחקים כמו COD,BF,NBA2K,PES ובנוסף ליצירת מכונות וירטואליות של vmware. הרכבתי את המפרט הנ"ל בהתבססות על המפרטים המומלצים המוצעים באתר. [table][tr][td]טגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1140 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td] 1 [/td][td] ₪214 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪546 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/t…

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by high_barny,

אני מעוניין לקנות את המחשב נייד Hasee MJ122 NetBook מה אתם אומרים עליו? אם איזה מערכת הפעלה הוא מגיע? יש אפשרות להגדלת הזיכרון ל2GB? איך הרמקולים שלו? חיי סוללה וכו' והאם הוא שווה את המחיר שלו (1400 ש"ח) על התמורה שהוא נותן. המחשב לא למטרות משחק, אלא כתיבה של מסמכים, שמיעת מוזיקה ואינטרנט. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Tarnegolz,

המחשב הזה: http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-e5540-lt-rd33-7408-%D7%93%D7%9C-1 מתכוון לקנות SSD ולהתקין עצמאית (אני מעריך תוספת של עוד 300 ש"ח). כמו כן, אני מודע לכך שזה בלי מערכת הפעלה - אני זכאי לקבלה חינם מהלימודים. סה"כ יוצא באיזור ה-3800. השימוש הוא מחשב ללימודים (מדעי המחשב, אז ישמש לעבודות תכנות) ועבודה "יום-יומית" (אינטרנט, איזה סרט פה ושם וכו')... כמו כן, רציתי לשאול ספציפית על הרזולוציה - 1600x900.. לא יצא לי לראות את הרזולוציה הזאת במחשבים יותר מדי.. יש לזה סיבה? האם עדיף להתעקש על ה-1920 ? (לדעתי יש דגמים שמוכרים ברזולוציה הזאת)

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אורח חני
    Started by אורח חני,

שלום, רוצה להתחיל ללמוד עיצוב גרפי. אין לי ניסיון ולכן לא יודעת מה הדרישות למחשב. בין PC ל- MAC הדעה חצויה בין המנטרה שכל המעצבים משתמשים ב- MAC ולבין תפסיקו להקשיב למנטרה הזו ותקנו PC 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, ותוכנות עיצוב איור שאני לא מכירה עדיין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Asus N75SL 17 " 16GB RAM Nvidia 635M I7 27670QM 1 X 128GB SSD 1 X 1TB HDD (כן, קיימים 2 סלוטים במחשב) המחשב כבד וגדול ובשימוש שנתיים וחצי. נקנה בארץ עם קבלות. בכמה לדעתכם ניתן למכור אותו? בברכה, דניאל.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Omri Aviv,

מחפש לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 5,500₪. הצרכים שלי הם להריץ משחקי מחשב העדכניים ביותר ברזולוציה של 1080 (פיפא 17,call of duty, assasian creed וכאלה...) ולכתוב קוד תוכנה על המחשב (זו העבודה שלי). מה חשוב שיהיה בו? מעבד i-5 או i-7? 16gb או 8gb זכרון? ספק כח 600w? או יותר/פחות? איזה מערכת קירור? והכי חשוב איזה כרטיס מסך במחיר שפוי? קיבלתי הצעת מחיר מ-ivory, מצורפת כקובץ בסך של 5,460₪. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון אבל לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP או IVORY.…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים