עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרת מחשב סרטם גיימינג VR מפרט מעבד אינטל:מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד:קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.21לוחות אם למעבדי אינטל:לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות:זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT1כרטיסי מסך:כרטיס מסך Gigabyte Radeon R7 250X 1GB GDDR5 DVI HDMI 2x Mini DP PCI-E1דיסקים קשיחים:כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III2כונני SSD:כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA IIIכונן קשיחSDSSDA-480G III SanDisk SSD Plus 480GB 1צורבי DVD:צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור כרטיסי ק…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Kurt,

התיכנון הוא מדיה סנטר + קונסולה שתשב בסלון ותחובר לטלויזיה FHD של 60 אינץ' (מבחינת שימושים: 80-20 לטובת הגיימינג) . מה שחשוב: אסתטיקה - אין לי בעיה עם מארז בגודל רגיל רק צריך שישכב (סירקולציה בהתאם) ושיראה טוב (משהו מינימליסטי עם חזית אחידה בסגנון של R4 לבן זה האידאל) ביצועים - מעדיף שלא להתפשר בהגדרות, אבל בגבול ההיגיון, בכל זאת אני יושב לפחות 2 מטר מהטלויזיה שקט - 10, אני רוצה דממה של בית קברות, אין לי בעיה שחלק נכבד מהתקציב ילך על אקוסטיקה נטו, זאת שריטה אישית שלי. כמובן שיצא רעש מהמחשב במאמץ של 100% וכל עוד הסאונד מהמשחק גובר עליו, זה סביר. בכל סיטואציה אחרת אני לא רוצה לשמוע כלום, שלא יהיה אפשר לדעת אם המחשב דלוק בכלל או לא. אני חושב שהדגשתי את זה מספיק. אין לי צורך …

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. היי אחים שלי, אז כמו שאתם מבינים החלטתי להחליף את מחשב הישן והטרנטה שלי שנמצא איפהשהוא בתוך כדור האבק מתחת לשולחן... החלטתי להשקיע במחשב אבל הוא לא בדיוק ישמש אותי רק למשחקים(אני לא גיימר כבד או משהו),אבל אני אקח משהו רציני שיתאים להכל. הנה בנתיים מה שתכננתי: מעבד: athlon64 3500+, 1Ghz FSB, L1+L2-2MB, L3-2MB לוח אם:,FW A8N-SLI nVidia nForce4 SLI socket939, DDR dual channel ASUS זכרון: DDR2, 512mb, 433mhz, dual channel 2X דיסק קשיח: WD 160Gb, 7200rpm, SATA2, 8m כ.מסך: geforce6600GT,DDR3,256mb, pci-e, vivo, TV out/geforce6800NU GAINWARD צורב: dual-layer DVD +x16 כונן: LG DVD player כונן 1.44: 3.5 מקלדת+עכבר: Logitech cordless desktop EX100 רמקולים: 4.1 SP…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by deluxe,

אהלן חברים! אני זקוק להמלצה על מחשב נייד, להלן הכוונה לפי חוקי הפורום: תקציב: עד 4K. אפשר לחרוג ב-100 ש"ח, אך אני מאמין שאין צורך. מטרות המחשב: המחשב ישמש בעיקר למולטימידה (ישמש כסטרימר באופן יום יומי), גלישה ועבודה משרדית. מעבד: אני מעוניין במעבד IB חזק, לא החלשלושים מסדרת UM. חשבתי על i5 3210M. גם אם יש משהו יותר טוב שנכנס בתקציב אז אפשר ללכת עליו. זיכרון: 4GB לפחות. יכולת שדרוג ל-16GB בעדיפות גבוהה. גודל המסך: חשבתי על 13.3-14 כגודל האידאלי בשבילי, כיוון שאני מעוניין לנייד אותו הרבה. חובה שיהיה מט ולא מבריק. 720p. (אני מחפש מסך שלא נופל מזה של סדרת VOSTRO של דל) משקל רצוי: כמה שפחות, דגש על ביצועים ואיכות בניה גבוהה. כל עוד המשקל אינו חריג לקטגוריה אז אין בע…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום לכולם, האם למישהו יש מושג אם מחשב STUDIO XPS 16 שנקנה בארהב זכאי לאחריות מלאה בישראל? העסק קצת דחוף כי יש כרגע מבצע (עד מחר בצהריים) על המחשב הזה ב1150$ עם אחריות לשנתיים IN HOME או 1250$ לאחריות לשלוש שנים IN HOME. מישהו יודע האם זו באמת האחריות הדרושה על מנת שתכובד בארץ? תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כגון: BF4 ודמויו מבחינת דרישות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).רק משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (Ultra) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. מה דעתכם על הצעד של HP? מבורך? טעות? אתם מוזמנים להביע דעתכם כאן.

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. שלום לכם, אני מתחיל ללמוד החודש הנדסת חשמל ואני מתכונן לרכוש עבורי מחשב נייד שישמש אותי בתקופה זו. יש לי לא מעט התלבטויות בנוגע לדרישות מהמחשב, אנסה לתמצת אותן כאן - * שימושיי מסתכמים בשימוש רב במדיה, גלישה בדפדפנים וצפייה בסרטונים, שימוש בתוכנות בסיסיות (כמו סקייפ) וצפייה בסרטים. לעתים ייתכן שימוש בתוכנות עריכה למיניהן (כנראה גרפית בעיקר, אינני יודע מה יזדמן בשנים הקרובות כסטודנט) * כפי הנראה ארכוש את המחשב מאילת, על מנת לנצל את התקציב בצורה אופטימלית. *כנראה ארכוש SSD בנפרד מהמחשב - וארכיב אותו במקום הדיסק הקשיח הקיים. הבנתי כי ביצוע זה תורם ליחס עלות:תועלת טוב יותר, במקום לרכוש מחשב שכבר מגיע עם SSD. אציין שכנראה ארכוש את ה-CRUCIAL BX100, או שאמצא SSD של אינטל בקטלו…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. לדוגמא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936532

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by rafi2828,

לאחר שעיינתי במפרטים המומלצים ובעזרתם האדיבה של חלק מהמשתתפים הרכבתי את המפרט הבא שחורג ב 600- 700 ש"ח: amd xp 1800 477 nis gigabyte va7 via kt 400 471 nis ddr 256 mb 2700 oem 436 nis w.d 40gb 7200 495 nis gigabyte radeon 9000 pro 64 mb 552 nis teac 1.44 3.5 floppy 55 nis open x 56 151 nis netogragon 56 k v. 92 pci modem 54 nis monitor ctx pr705 1,261 nis genius kb-06 40 nis genius easymouse+ serial/ps2 25 nis genius sp-60s speakers 39 nis task 3001 case 239 nis windows xp 530 nis 272 nis הרכבה והתקנת מערכת הפ…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by ezb2co,

אני יודע שכל שעתיים בערך נפתח כזה דיון, אבל בכל זאת חשבתי שכדאי שאני אפתח דיון משלי ולא אקח מפרט שהומלץ למישהו אחר 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה להוציא את כל התקציב, אבל מן הסתם אם אין פגיעה בביצועים אז כדאי לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותוכן וידאו באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Diablo 3 ודומיהם. -מהי הרז…

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום, אני מתקשה ביצירת מפרט. התקציב הוא עד 10K (אסור לחרוג עדיף באיזור ה9K). אני רוצה לקנות צג "24 ולשחק ברזולוציה 1920x1200 במשחקים כבדים ולצפות בסרטים (בעיקר משחקים). אני מתכוון לעשות OC. חשוב מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט כי הוא בחדר שינה. עד כה, זה מה שאני יצרתי אבל אני לא יודע איזה לוח אם, ספק ומארז כדאי לי. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤823 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB ¤444 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤275 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeo…

• 52 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by Barel123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו: COD Warzone, Hogwarts Legacy, FS2020 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD מסוג: SAMSUNG 870 EVO SATA III SSD 1TB קיים כונן SSD מסוג: SAMSUNG 870 EVO SATA III SSD 250GB קיים 16GB RAM DDR4 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…

14. שלום, ברשותי מחשב מסוג לנובו M30-70. כרגע, הזכרון שיש בו עכשיו הוא 4GB ואני מעוניין לשדרג ל-8. האם תוכלו להגיד לי איזה סוג מתאים לו בדיוק בשביל שאני אזמין מאמזון (אשמח להמלצות ישירות מאמזון .de או .com). תודה!

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. קרובת משפחה שלי מחפשת לפטופ ללימודים, עדיף שיהיה 14 אינץ ומטה ופחות מ2 ק"ג. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שעולה, אבל עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס וורד בשימוש כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לדעתי כדאי לה מסך 1080P כי פחות מזה לא תמיד נוח. -ל…

16. אני חדש בפורום ואני ניסיתי להרכיב משהו. התקציב שלי נע סביב 6000 ש"ח בלי מסך! הדרישות שלי בעיקר הם: -OC זה הכי מעניין אותי.שהרכיבים יתאימו לזה. -רוצה מהירות בעיקר אחרי שנים של מחשב צולע -לא צריך משחקים. -השקעה /תמורה כספית לתווך ארוך -לא צריך חלקים נלווים(עכבר,מקלדת צורב וכו) *כמובן גם איפה הכי כדאי לקנות(אני מחיפה) הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤471 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed ¤495 http://skypc.co.il/produ…

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 6500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב שמיועד לשימוש בבית הספר לתלמידת בית ספר. צריך לקבל מפרט עם ציון שם החברה, למשל: dell, lenovo במחשבה על דברים חשובים יצא לי כזה (אבל יכול להיות שאני טועה ויש דברים אחרים שחשובים עבור מחשב לכיתה): חיי סוללה משקל קל נוחות הקלדה מסך גדול ולא מסנוור חשוב לי שתהיה מערכת הפעלה windows כלולה המחיר הוא לא מגבלה אבל מומלץ לא לעבור מחיר של 3K. אם ניתן לקבל מחשב מעוצב יפה יהיה עדיף אבל בלי לוותר על איכות. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה יש מצב לעבור על מפרט בסיסי שבניתי למשרד של חבר? יש לי ידע בחומרה אבל לא יצא לי לבנות מחשב מ0 עדיין אז אשמח אם תעברו לראות שלא פספסתי כלום או לתת הערות והארות אם יש. על המחשב הולכות לרוץ בעיקר תוכנה לניהול קופה ובקאופיס ותוכנה של מצלמות. תודה ואחלה יום לכם. זה המפרט: מעבדים: Intel Core i5 9400 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 729 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 12 CO כמות: 1 - מחיר: ₪ 139 לוחות אם: Gigabyte B365M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 352 זכרונות RAM: DDR4 8G / 3200 1.2V Kingston KVR32N22S8/8 כמות: 1 - מחיר: ₪ 160 מארזים: ANTEC VSK3000B-U3 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 116 ספקי כוח: Corsair VS450 450W PSU 80+…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. אני כבר די הרבה זמן מנסה להשיג מחשב נייד עם כונן שקורא גם כותרי בלו ריי במחיר שלא נמצא בשמיים . משום מה באופן קונסיסנטי היבואנים בארץ פשוט מתעלמים מהאופציה הזאת למרות שבחול היא קיימת ושבלו ריי זו טכנולוגיה שהיא כבר לא ממש חדשה . היום בבוקר למשל ראיתי את המחשב הבא בפרסום : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH207C5E8&cfm=02851C725121 לכאורה מתאים לתקציב שלי ולדרישות , אלה מה , מכון ניחשתם ... הכונן הוא רק DVD . בחיפוש באתר של DELL ישראל נותן האחריות רשום בפירוש בדף של המחשב הזה שיש אופציה לכונן שקורא בלו ריי ( וגם אופציה לכונן שצורב בלו ריי ) : http://www.dell.com/il/p/inspiron-15r-se-7520/pd?~ck=anav הבעיה שלמרות שזה רשום בעברית שחור על גבי מסך ולמרות שאני מוכ…

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by itamsh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש קריטי- לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3,MW3,Crisis 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : לא ידוע (תמליצו לי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות ואם אפשר אז גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by tra,

היי, אשמח לייעוץ לרכישת מחשב נייד לסטודנט: תקציב 5000 שח, תתאפשר חריגה של כ300 שח. השימוש ללימודים עיוניים, עבודה משרדית, אופיס. עבודה עם כלי AI. חשוב שיהיה מהיר ושקט ושיתמשק טוב עם מכשירי אפל. רצוי מסך לא מבריק ורמקולים טובים. גודל: 14 אינץ קל משקל. בטריה חזקה. יש צורך במערכת הפעלה. חנות באזור המרכז או אונליין. לרכישה מיידית. המון תודה מראש

23. שלום למקצוענים... אשמח לקבל מכם עזרה והמלצה... כחלק מעבודה, אני צריך מחשב נייד לעבודה בחוץ. היכולות הביצועיות של המחשב פחות חשובות מאחר שכל יעודו הוא להריץ תוכנה של מפות +- ולא משהו כבד במיוחד. העניין היותר מרכזי הוא המסך. המסך צריך להיות בהיר מספיק, וזווית צפיה מספקת כדי לעבוד איתו באור שמש, ללא עינוי של שמירה על זוית צפיה מדויקת בשביל לראות את הפרטים על המסך... תקציב לא גדול במיוחד, אבל סביר. לגבי גודל מסך, זה לא שיש צורך לשאת את המחשב כל הזמן ביד אלא הוא יונח על המכסה מנוע / שולחן מתקפל. לכן הגודל שנראה לי בסדר הוא 14 אנטש או 15.6 +- מבחינתי - העיקר שיהיה נוח ויעיל.... ממש תודה רבה על העזרה..

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום לכולם, רכשתי לפני ימים אחדים את המכשיר הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00006nnQqKVG-8SPtHi2DWwdBw3:12bbi68k5?id=4359717&pr=&N=2 קראתי באינטרנט כי זמן הסוללה הממוצע אמור להיות בסביבות ה6 שעות +-, ולמרות זאת.. הן בדיווח המחשב לזמן הנותר (כאשר טעון על 100%) והן בפועל (פשוט נכבה) זמן הסוללה עומד על זמן של 2.5 שעות בלבד! מה אפשר לעשות? על הסוללה רשום: Samsung Rechargeable Li-ion Battery. Rating: DC11.1V - 48Wh(4400mAh) אשמח להבין איפה הפער. והאם מישהו מכיר את התקלה. תודה

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by rronon,

מפרט למחשב ב 10,000 ש"ח. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver + ספק W 630 . לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7900GTX 256 mb DDR3 דיסק קשיח : WDC 160GB SATA 2 כונן אופטי : NEC-DVD RW ND-3350A כונן דיסקטים: FDD 1.44MB

• 60 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים