ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה , זה המפרט כרגע : Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 TrayNZXT Respire T20 CPU CoolerGigabyte GA-B85M-D3H for 1150Silverstone Presicion PS08 USB3 FSP 500W Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600MhzSparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAILSeagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 לאחרונה הוספתי SSD 128GB. המפרט מיועד לגיימינג ברמה סבירה +.medium - high. משחקים כגון : PUBG WOW DOTA 2 אשמח לדעת מה אפשר לשפר ומה יוצר לי צוואר בקבוק. עריכה : לא כ"כ בקיא במחירים כיום אך נראה לי שלהוסיף 1500 ש"ח יהיה סביר (?). תודה רבה.
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב מארה"ב נראה לי שזה המפרט שדי מתאים לי. הדרישות הן: ליישום סטודנטיאליים להנדסת מכונות - תוכנות שירטוט ומאטלב, אני אקח אותו רק מדי פעם ללימודים. משחקים בינוניים פלוס מדי פעם ויישומי אינטרנט אופיס וכו'. המפרט: 2764CTO ThinkPad T400 - 1 Yr Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $1,594.00 $1,195.50 Intel® Core 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz 1066MHz 3MBL2) 25W1 Genuine Windows Vista Home Premium12 14.1 WXGA+ TFT, w/ LED Backlight, Camera ATI Mobility Radeon 3470 with 256MB 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM)8 160 GB Hard Disk Drive, 5400rpm4 DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim (Serial ATA)5 …
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני צריך שהיה בו את כל הדברים הטובים והשווים ושהיה AMD ושהיה בנוי למשחקים ולמוזיקה. אם צריך תוסיפו קירורים : כמו מגירות לדיסק קשיח פאנל למאווררים ושלא יהיה קירור מים, אני מעדיף שהיה מארז FULL TOWER ואני רוצה שהיה בו מסך 19 שטוח CRT שהיה גם צורב רגיל וDVD ואני רוצה גם מערכת של CREATIVE שיהיה רמקולים של החברה . ושהיה גם מצלמה למחשב ושהיה עכבר ומקלדת טובים . אני גיימר גיימר ואני רוצה כרטיס מסך חזק הכי טוב בשוק כיום שכל המשחקים יעבדו חלק ללא בעיות . ואני רוצה שהכל יהיה פירמה מחברות מובילות!!! ושהיה ספק כוח חזק ..
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני casual gamer וזאת הפעם הראשונה שאני בונה מחשב נייח (ב-4.5 שנים האחרונות אני עם לפטופ גיימינג של Ailenware). רק אגיד קודם כל שלגבי כרטיס מסך אני מתכנן לקנות את ה-3080 Super כשהוא ייצא ולכן לבינתיים אני אקנה 1080/1080Ti יד שניה (לא רלוונטי לת'רד). אחרי מחקר מעמיק ומגוון המלצות הגעתי למפרט הבא: Intel Core i7-10700K Comet Lake 8-Core 3.8 GHz Gigabyte Z490 Aorus Elite AC LGA1200 ATX Desktop Motherboard CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4 3600 XPG SX8200 Pro 1TB 3D NAND PCIe NVMe Gen3x4 M.2 2280 Internal Solid State Drive Antec HCG850 Gold Power Supply 850 Watts 80 Plus Gold PSU with 120mm Silent FDB Fan …
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ידידים טכנאים! יש דבר אחד שמדאיג אותי ביחס לאחריות של מחשבים ניידים מחברות "מובילות" כמו HP. אתם רואים, מעבדות "מוסמכות" של HP ואולי עוד מותגים מראות חוסר מקצועיות ואחריות כאשר אתם מוסרים רכוש שלכם להם. הרבה לקוחות מאוכזבים ממעבדה CPM כולל אותי. לכן על תסתכלו על אחריות ובמאוחד על תרכיבו עוד אם אתם לא בטוחים במעבדה איפה מטפלים במוצר שלכם. אני חייב מחשב נייד חדש ולא יודע איזה מותג לבחור כי לא יודע איזה מעבדות מורשות טובות ואמינות יש במדינה. חברה האם תמליצו לי מעבדה שאתם בטוחים וחוויתם בה?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וירטואליזציה, עבודה עם תוכנות שונות להרצת מכונות כגון HYPER V וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.והמשחק הכי כבד הוא BF4 ולא לחוץ לי לשחק על הגדרות מקסימליות , בינוני וטוב יספיק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 20 רזולוציה סטנדרטית, לא בטוח מה המס' המדויק -לאי…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עדיפות ללנובו עם 3 שנות אחריות מקורית - אמור לשמש חבר ללימודי תוכנה באוניברסיטה במשך 4 שנים כמחשב עיקרי (ויחיד ככל הנראה). למרות המשקל, הבעלים העתידיים מעדיף מסך גדול ומקלדת נוחה לשימוש ממושך בכל מקום. זמן סוללה חשוב אבל בתקציב הזה אני חושב שזו תהיה בעיה (ניתן לחרוג אם ממש ממש כדאי אבל נא לא להתפרע). אני מניח שמשהו מבוסס I3/I5 עם מסך 14' ומעלה, דיסק 7200RPM ו-2G זיכרון זה בסיס טוב. מה דעתכם על ה-LENOVO L412 למשל? http://www.qsys.co.il/sg_product~440369U~10~31.htm 3 שנות אחריות, 2G זיכרון, דיסק 7200RPM, מסך 14', מאיץ גרפי של ATI ומעבד I3 ב~4300 ש"ח. זקוק להמלצה מהירה בינתיים, פרטים נוספים בהמשך - תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם אני יכול להרחיב לאחר הקניה את האחריות לשנה על מחשב של דל שנקנה בחו"ל? וגם איפה אני מוצא את המסמכים שצריך למלא כדי להעביר את האחריות לארץ כך שאוכל לקבל תמיכה כאן ולא לשלוח את המחשב לחו''ל.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעיין בפורום זה בעקביות . והחלטתי היום להרשם לאתר הנהדר הזה , שלמדתי ממנו רבות , וגם אני מעוניין במחשב לגיימר. אז בבקשה , התשובות באדום : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ללא מסך . או 6000 עם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים , ואולי גם הרצת קודי עליו (שיחובר עם HDMI לטלויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נאמר שברצוני לחפש שקט לעוד שנתיים …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מחפש מחשב בסביבות ה6000 ש"ח, שיהיה חזק למשחקים. מתלבט בין טושיבה ל HP או אולי אפילו DELL. מבקש המלצה לאיזה מעבד עדיף יותר, אלה עם ה P או ה T , כי הבנתי שP יותר חזקים ומתקדמים מהT. ואיזה כרטיס מסך יהיה טוב למשחקים שיריץ ברמה גבוהה,ובמידה וקיימים חברות אחרות שאתם מכירים של מחשבים וממליצים,יהיה נחמד לדעת.
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב נייד של דל כמו שכתוב בכותרת ובגלל שהמשלוח התעכב החברה שקניתי ממנה פיצתה אותי במעבד i7 במקום הi5 שעליו שילמתי. עם כמה שזה טוב ויפה בסופו של דבר קיבלתי מחשב בלי מקלדת מוארת וזה פיצ'ר שמאוד חשוב לי... לאחר קצת בדיקות ברשת הבנתי שניתן להחליף מקלדת למוארת אבל צריך להחליף גם את כל הפלסטיקה שמסביב... שאלתי היא כזאת, אם מישהו מכאן מכיר איזה חברה שמתעסקת בדברים כאלה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הבעיה במחשב היא שהלוח אם נהרס והארדיסק גם,המחיר שהם מציעים(דרך היבואן של HP בראשון) הוא 1200ש'ח( 700ש'ח לוח אם 300ש'ח הארדיסק ו200ש'ח עבודה) השאלה האם יש טעם להשקיע סכום כזה על תיקון או שכבר עדיף לקנות חדש בהשקעה מקסימלית של 3000ש'ח? אבל והאבל הגדול הוא שהמחשב הגיע עם BEATS AUDIO(שנתן לו סאונד ממש מעולה שיותר טוב אפילו מהרמקולים במחשב הנייח שלי) השאלה אם יש בתקציב הזה(עד 3000ש'ח) מחשב שמגיע לרמת סאונד כזו או אפילו קצת פחות במחיר הזה... אשמח לשמוע חוות דעת בנושא כי יום ראשון אני צריך להחזיר תשובה אם לתקן או לקחת מהם המחשב הנוכחי הוא: HP Pavilion dv6-7043cl
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. 3000 שח א. לנצל את כל התקציב ב. חריגה עד 350 שח 2. משחקים תכני HD ב. מיועד לגיימינג משחקים חדשים כגון יריות וכדומה לא GTA ג. המחשב יחובר או למסך 40 אינץ או 43 של פנסוניק. ד.בינוניות עד גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 5. שקט(8) 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. לא צריך מערכת הפעלה. 8. עדיפות איזור השרון כגון רעננה כפר סבא הוד השרון רק ברשתות מחשבים כגון KSP IVORY R.M.S 9. חודש הבא גג חודשיים. 10. העדפה לשימוש במארז fractal design define nano s 11.אין צורך לשמור על אופק שידרוג עתידי.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אחרי קריאת מספר סקירות החלטתי כנראה לקנות מחשב של Dell - גם בגלל האחריות (3 שנים) וגם בגלל האמינות. כרגע אני מתלבט האם לקנות את ה-N3010 או ה-N5010. (שניהם I3) הצורך שלי הוא במחשב בעיקר לנסיעות וצפיה בסרטים. ממה שקראתי וראיתי, החסרונות של הN3010 הם חוסר בכונן DVD, ומסך קצת קטן כדי לצפות בו בסרטים. לעומת זאת, החסרונות של הN5010 הם זמן סוללה קצר יותר והוא מסורבל יותר. הלכתי לחנות לראות את שניהם וזה רק השאיר אותי יותר מבולבל.... אשמח לשמוע הצעות - מה אתם הייתם מעדיפים ולמה? מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות לפטופ, מתלבט בין שני דגמים. מעדיף את הגרסה שמגיעה SSD גדול יותר שאני מאוד רוצה. העניין הוא שבגרסה הזו המסך הוא 4k ואני חושש מההשלכות השליליות שלו בהתייחס לעבודה היום יומית. זמן סוללה לא רלוונטי כי המחשב הולך להיות מחובר לשקע באופן תדיר. אבל מה שכן מדאיג אותי בגלל שמדובר במסך קטן מאוד: 1. שברגע שאצפה בוידאו או תמונות ברזולוציה נמוכה מ-4k, אקבל מריחה של התמונה כמו שקורה עם תוכן שאינו HD על מסך FHD... (סטייל זום דיגיטלי) 2. שבעבודה היום יומית (תכנות, אופיס, גלישה באינטרנט, תוכנות עריכה) הכל יראה קטן ולא קריא וממשקים או תפריטים של תוכנות לא יתמכו בסקיילינג של גודל הפונט. 3. שכרטיס המסך לא באמת יצליח לתת לי ביצועי משחק טובים בהגדר…
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה רכשתי מחשב נייד של ASUS מדגם U31f. לפני שבוע בערך, הנחתי את המחשב בארון, כשאיו מעליו שום דבר, וכשהדלקתי אותו אחרי זה ראיתי שנהיו פסים על המסך. והפסים האלה השתנו מפעם לפעם שהשתמשתי במחשב. התקשרתי לסרבפרו, החברה שנותנת לי אחריות עליו, ופתחתי תקלה. סך הכל היה שירות טוב מאוד, לפחות בהתחלה. אחרי שבוע שהיה אצלם במעבדה התקשרו אליי ואמרו שהתקלה שיש לי במסך היא תקלת שבר, שהאחריות לא תופסת על זה. למרות שניסיתי להסביר ולהתווכח שזה לא יכולה להיות תקלת שבר כי לא נגעתי בו אפילו, הנציגה עמדה על שלה ואמרה שהתקלת שבר היא עובדה. היא אמרה לי שכרגע אני יכול לבקש הצעת מחיר, שהם יתקנו את התקלה למרות זאת. כך שתיקון התקלה יעלה כ1390 שקלים (כשקניתי את המחשב ב3000 שקל בלבד). האפשרות…
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב, אבא שלי לא מסכים לקנות לי מחשב חדש ואני תקוע עם P3 מסריח שלא יכול לעשות יותר מפעולה אחת בו זמנית!!! :smiley4: אז אני רוצב בנתיים משהו להיאחז בו כדי לנדנד לאבא שלי. אז כך, אני רוצה מחשב מבוסס אינטל כי אני רוצה לערוך ווידאו וסרטים. אני רוצה כרטיס מסך בשביל משחקים ושיחזיק הרבה זמן. לא כמו ה GF2 MX 32MB שיש לי עכשיו, שאחרי שנה אפילו פחות כבר היה חסר תועלת!!! ואם יש אפשרות אז עדיף שיהיה מ KSP מהסיבה שזה יותר זול וגם זה יותר קרוב למקום המגורים שלי, אבל הבעיה היא שאין שם מבחר גדול מספיק... :-\ טוב אז הנה מה שחשבתי עליו: מ KSP: מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,4 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4P800 Delu…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המחשב מחול והוא בן כ 5 לאחרונה נתקלתי בבעהי שהמסך שלו חשוך זה התחיל בכך שפעם בתקופה הוא היה נחשך ומדי פעם חוזר לעצמו היום כשמדליקים אותו אחרי כ 3 שניו תשרואים טוב הוא נחשך אפשר עדיין לראות אבל בקושי כשמחברים למסך חיצונים הכל עובד יפה לפי מה שהבנתי יש מצב שזה בעיה של אינוורטר קניתי מאיביי ממוכר כלשהו אינוורטר שלטענתו מתאים לדגם של המחשב שלי זה האינוורטר שרכשתי http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390113383272&ssPageName=STRK:MEWNX:IT חיברתי אותו במקום הישן ויש אותה בעיה בדיוק... אז או שזה לא מתאים או שזאת לא הבעיה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מחפש לקנות מחשב חדש. בהתחלה חשבתי ללכת על משהו דיי פשוט ואז הבנתי שאם כבר... אז כבר... אז הנה הרקע למי שמעוניין: כל מה שגורם לי עכשיו לקנות מחשב חדש זה העובדה שהמחשב של אמא שלי (פנטיום 440מגהרץ) כבר לא ממש עובד אין לי כוח כבר כל יום לפרמט לה את המחשב ולשמוע אותה צועקת למה המחשב הזה לא עובד ולכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות לזה סוף. אני יקנה לי מחשב חדש, ואת המחשב שלי אני יעביר לאמא, שהשימוש היחיד שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס. 1000 ש"ח אני מקבל תקציב מאמא שלי שתקבל את המחשב הנוכחי שלי שהוא סבבה לגמרי: פנטיום 4 2.4 עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 7600GS שקניתי לפני חודשיים. עוד 500 ש"ח אני יגרד מאבא שלי בתור מתנת יום הולדת, ומהכיס שלי אני מתכנן להוציא עוד 4,000-4…
-
- 47 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני מעונין לקנות 15XSP מחול, יש צפי מתי יגיעו המעבדים החדשים? יש מה לחכות להם? את הדגם 13 כבר מוכרים עם מעבד דור 8 במידה ואני קונה עם מסך FHD ומחבר אותו למסך 4K יהיה אותו אפקט במידה ויקנה עם מסך 4K אני צודק? תודה!
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד, סקטצ'אפ, תכני HD, סרטי תלת מימד, ושאר דברים רגילים חיבור הרבה כוננים קשיחים, זה משמש כסוג של NAS לשאר הקליינטים בבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תקציב: כ-6000 ש"ח (בארץ). השימוש העיקרי: אני מתכוון להשתמש בו למחקר, ויהיה עליו לטחון הרבה מספרים והרבה DATA. שימוש משני: לחבר לטלוויזיה על מנת לראות סרטים, וכמובן עבודה "משרדית" (מסמכים ומאמרים וכו'). * גודל המסך? אני צריך ניידות בסיסית ולכן משהו באזור 15 אינצ' נראה לי נכון. עדיין צריך רזולוציה טובה (לא צריך 1900X1080, מספיק באזור 1600 וכו'). המסך ישמש הרבה לקריאה וכתיבת מסמכים (מאמרים) וצריך איכות טובה. עריכה: ממה שראתי עד עכשיו, נראה שכל המסכים בגודל 15 אינצ' הם בזולומציה של 1366X768 אז אם אין ברירה, אין ברירה * משקל רצוי? 2 עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא צריך זמן סוללה ארוך, רוב הזמן הוא יהיה בחשמל. 4 שעות נ…
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום יש לי Inspiron R13 מלפני כמה שנים (מעבד I5, שודרג ל SSD, שודרג ל- 8 גיגה) ועדיין כוחו במותניו, אבל סוללה כבר הוחלפה ושוב גמורה, והוא כבר לא נראה נייד ביחס לניידים של היום. מה גם שהייתי רוצה מחשב שאוכל לקחת לשיעורים באוניברסיטה (ניידות + זמן סוללה). יש טרנד כרגע של מפתחים לעבור למק, מהסיבה שהוא רץ על unix/linux, אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון הזה. אבל בינתיים הספקתי להתקין linux על המחשב שיש לי כרגע, ובינתיים זה נראה טוב, ואני מרוצה. התכנון הוא להתקין לינוקס, ולהרים מכונה וירטואלית של ווינדוס בפנים לצורך האופיס ופיתוח ב Visual Studio. כל זה אומר הרבה זיכרון, ואם אפשרי אז גם SSD מכובד. ואחרי ההקדמה הארוכה: 1. מה התקציב …
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-