עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rin,

היי אנשים , (עודכן ) אני יעשה את זה את זה קצר וקולע ( עונה על שאלון חוקי הפורום בפומרט אחר ) המחשב הנייד במחיר 4000 השימוש הינו לאינטרנט \ סרטים-סדרות , שימוש יומי ושכל חבר שלכם ישמח לקבל חובה מסך 14/15 זכרון 8GB HDMI מעבד אינטל דור 4 ומעלה ( Haswell ) לא רוצה ללא SSD HYBRID ללא מסך מגע עדיפות ל USB3 SSD? בחלום הלילה אני מניח בתצקיב הזה קליל ולא כבד , שיהיה אפשר לקחת לחו"ל או לצימר בצפון בכיף ולא להתעצבן הערות מה שלא רשום , כנראה לא קריטי, מערכת הפעלה עדיפות ל 7 או להתקנה בצעמי עם זה מוזיל את העלות ( עודכן ) אשמח להצעות הערות והארות , תודה מראש

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. התקציב מוגבל ל3700 מצאתי את 2 המחשבים האלו: Dell studio 1537 T3400 מעבד Intel® CoreTMDuo Processor T3400 2.16GHz ,667MHz FSB 1MB L2 Cache מסך רחב 15.4 WXGA WLED display Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1280X800 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 667MHz אחריות שנה תצוגה בחנות אספקה מיידית תכונות נוספות מערכת הפעלה 2ללא מערכת הפעלה כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology קיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרון כרטיס רשת 10/100/1000 network interface adaptor כרטיס קול Two channel high definition aud…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אז... הצלחתי (אני מקווה) להרכיב מפרט שנראה לא רע לדעתי ורציתי לשאול לדעתכם. כל דבר שעולה בדעתכם שיכול לשפר את הביצועים/להוריד את המחיר בלי להוריד את הביצועים ממש יתקבל בברכה (במקור התקציב היה קצת נמוך יותר...). (גם הצעה למארז/ספק אחרים מהאתר הזה יעזרו, בערך באותו טווח מחירים +100 ש"ח מקסימום). מזכיר - השימוש הוא בעיקר לעריכה גרפית ווידאו אך גם קצת למשחקים (לא כבדים מדי: World of Warcraft, Guild Wars 2, Rift וכו'). כן חשוב שיהיה דיי שקט (לא חייב להיות מאוד שקט, אבל לא טרקטור) ושיהיה בו חיבור DVI וכמה שיותר חיבורי USB. אשמח לדעתכם! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464707 - Intel - i5-45…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Reutn,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב באילת ויש לי כמה שאלות 1. באיזו חנות כדאי לי לקנות שם 2. מה המפרט בסיס אותו אני צריכה לבקש. אני רוצה מחשב מספיק טוב שיהיה נוח לעבודה עם כמה תוכנות, אבל עד 2500 שח. על מה חשוב להשקיע? 3. האם לקחת מחשב מדף או כזה שיוסיפו לי מה שאני צריכה. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  5. התקציב הוא עד 1300 שקלים(בלחץ). דרישות:מחשב אמין וסביר, המטרה שלו היא גלישה באינטרנט וגם משחקים במעט לכן דרוש כרטיס מסך לא אונבורד. ניסיתי להרכיב את המפרט המומלץ הזול ביותר ששמתם דרך SKY-PC אבל הוא יצא הרבה יותר יקר (כבר מעל ל-1400 בלי כרטיס מסך). הוצע לי המפרט הזה: מעבד:Intel Pentium dual-core e5800 Tray קרור למעבד:Samurai CA02 לוח אם: ASRock G41M-VS3 זיכרון:Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 דיסק קשיח:Hitachi Deskstar HDS721050CLA362 3.5" 500GB SATA2 16MB כרטיס מסך:Gigabyte ATI Radeon HD4350 OC 512MB DDR2 PCIe מארז כולל ספק:Magnetics Basic מחיר:1320 ש"ח(דרך SKY-PC). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין ממש תקציב.. רצוי מתחת ל5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא מחשב ללימודים בקרוב- תקשורת ומנהל עסקים. להריץ את התוכנות ללימודים וכו' שצריך ללימודים, אופיס, אינטרנט, מוזיקה מבלי שיתקע יותר מדי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי, הדברים הכי מאתגרים שהמחשב יתמודד איתם הם משחקי פייסבוק/סרטוני יוטיוב 3…

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. יש לי 2 מעבדים שאני מתלבט 1. Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 2.Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box מה עדיף ? לא משחק במשחקים חדשים. משחק משחקי רשת.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by BlindFaith,

שלום לחברי הפורום. הגעתי לפורום לפני בערך חצי שנה עם כוונה לקנות מחשב גיימינג במחיר 8,000 ש״ח. הסיבה שהתקציב לא הספיק לי בזמנו היא שאני רוצה לחבר שלושה מסכים, והרגשתי שהתקציב שמוקצה לכרטיסי מסך מאפיל מעט על האיכות של שאר החלקים. אז אגרתי עוד קצת חיסכון ועכשיו אני מוכן לקנות את המחשב שלי. 1. תקציב מקסימלי: עד 10,000 ש״ח. רצוי לנצל ולא ניתן לחרוג. 2. שימושים: בעיקר גיימינג, גם תכנות ועריכת סרטים. משחקי high end בעיקר, אני לא חושב שיש צורך להסביר. רזולוציה טבעית מקסימלית 5760x1080 3. ציוד הקיפי: ללא. 4. לכלול הכל. 5. רמה 7. שזה אומר שעדיף שקט, אם זה נכנס בטווח מחיר. 6. אוברקלוק: קל, אני לא מספיק בקיא בתחום בשביל להגיד משהו מעל, ואני גם לא מתכנן להשתמש בזה בהתחלה. 7. תוכנות מ…

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, אינטרנט, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FullHD, בעתיד ייתכן מסך 4K או כמה מסכים של FullHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום, הייתי רוצה לדעת אחת ולתמיד למי מהחברות הבאות יש אחריות ושירות לקוחות טובים כדי שאני אבחר נייד שאוכל לישון בשקט בלילה ומי הוא נותן האחריות. Dell Toshiba Asus Gigabyte Hp (אני אפילו לא רציתי לרשום) אם יש המלצות נוספות לשירות טוב כמובן אני אשמח לשמוע! תודה.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Useful Idiot,

שלום, יש לי לפטופ של אסוס N550JK ויש לו adaptive brightness מעצבן מאוד. כבר שברתי את הראש איך להפטר ממנו (אחרי שכל הדרכים שמצאתי באינטרנט כשלו). בסוף הפתרון נמצא בתוכנה של האינטל (יש לי גם nvidia וגם אינטל). ב graphic properties בתוך קטגוריית power ביטלתי אופציה שנקראית display power saving technology. יפה. הבעיה עכשיו שמשום מה ההגדרות האלו מתאפסות בכל פעם אחרי שהמחשב נכבה. יש דרך לפתור את זה? או שהבהירות האוטומטית הזו תרדוף אותי לנצח? תודה!!

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. היי אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי ללימודים בהנדסה תעשייה וניהול ואנסה להמשיך איתו אחרי התואר גם. האמת שהייתי רוצה שהוא גם יריץ לי את המשחק Dota 2 . אני מעדיף לא להגיע ל 5K ומעדיף מחשב של החברה ASUS

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות אופיס, גלישה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל ומשקל אין הגבלות, רצוי ללא תאורה פנימית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

15. Started by roylu,

מפרט לא כולל כונן קשיח .מארז.צורבים!!!! גם לא כולל מסך.

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by ronmar,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות גודל המסך: סטנרדטי רזולוצית המחשב: לא משנה משקל רצוי: כמה שיותר קל האם נדרש זמן סוללה ארוך: 4 שעות יספיקו האם נדרשות יציאות מיוחדות: hdmi אך לא חובה גודל מינמלי: לא כזה חשוב כונן אופטי: כן תמיכה בתחנת עגינה: אפשרי אחריות בינלאומית: אפשרי רישיון הפעלה: לא צריך העדפה לחברה כלשהי: לא הערות: המחשב בעיקרון ישב בבית ומידי פעם ניקח אותו לטיסות וכו... השימושים בו זה בעיקר אינטרנט אופיס ולפעמים סרטים

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by doker,

יש לי לנובו e330. בערך שנתיים בזמן האחרון הסוללה לא מחזיקה מעמד יותר משעה וחצי. רציתי לקנות סוללה חדשה. יש מקומות מומלצים להזמין סוללה כזאת במחיר נורמלי? ראיתי ב amazon סוללות במחיר סביר. בנוסף לכך הסוללה שעכשיו במחשב היא 6 cell השאלה היא האם אני קונה 9 cell המחשב יחזיק יותר זמן? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. לכל המבינים, לפניכם מפרט. אם יש הצעות שיפור, הן בעניין מחיר הן בשיפור החומרה אשמח לקבל הערות אבל קודם לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K בלי מסך, עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטה אולי עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו. שימוש בתוכנות photoshop ,ilustrator וכן בפרימייר ו - אפטר אפקט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 6500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום ידידים טכנאים! יש דבר אחד שמדאיג אותי ביחס לאחריות של מחשבים ניידים מחברות "מובילות" כמו HP. אתם רואים, מעבדות "מוסמכות" של HP ואולי עוד מותגים מראות חוסר מקצועיות ואחריות כאשר אתם מוסרים רכוש שלכם להם. הרבה לקוחות מאוכזבים ממעבדה CPM כולל אותי. לכן על תסתכלו על אחריות ובמאוחד על תרכיבו עוד אם אתם לא בטוחים במעבדה איפה מטפלים במוצר שלכם. אני חייב מחשב נייד חדש ולא יודע איזה מותג לבחור כי לא יודע איזה מעבדות מורשות טובות ואמינות יש במדינה. חברה האם תמליצו לי מעבדה שאתם בטוחים וחוויתם בה?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by ariel323,

היי קניתי מחשב נייד בבלאק פריידי מksp lenovo ideapad 5 ורציתי לשאול האם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ראם ואיך המחשב הזה בכללי.. ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **

22. Started by was955,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך Dell UltraSharp U2412M (Digital) 1920* 1900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה נוח לכתוב קוד * רזולוציית המסך? שיהיה נוח לכתוב קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי, 500GB זה מעל ומעבר למה שאני צריך * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן WIN7\8 * האם יש …

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום כולם, ותודה מראש לכל העוזרים הנפלאים שנמצאים כאן! העניין הוא כזה. אני רוצה לקנות מחשב, שיהיה מיועד גם לעריכת וידאו, כלומר: Premiere, After Effects, פלאגינים והכל. וגם מיועד לעריכת סאונד: ,Cubase, VST תוספים. ובנוסף, כמובן, מחשב שקט שקט. מה שאני צריך זה רק מחשב ללא ציוד הקפי, כרטיס קול משובח (EMU) כבר יש לי. סדר גודל של מחיר הוא באזור ה-5K. יותר ממפרט, הייתי שמח לדעת על ההבדלים הנדרשים ממחשב לעריכת וידאו, לבין מחשב עריכת סאונד. שוב תודה מראש דניאל.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Barel123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו: COD Warzone, Hogwarts Legacy, FS2020 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD מסוג: SAMSUNG 870 EVO SATA III SSD 1TB קיים כונן SSD מסוג: SAMSUNG 870 EVO SATA III SSD 250GB קיים 16GB RAM DDR4 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…

דיונים חדשים בפורומים