עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by beni125,

אני צריך מפרט עם כרטיס מסך איכותי וגם מעבד וזכרונות טובים גם צריך מסך דק וספק איכותי עד 6K

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by avihy_1989,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוני), צפיה בסרטים גם ב HD. * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי - לא ממש קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-DVI, HDMI * בלוטות לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח 320 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא ממש

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  3. שוטטתי בפורום ובדקתי בקשות של אנשים עם דרישות דומות לשלי להרכבת מפרט, והצעותיהם של חברי הפורום. מצאתי פה מפרט שהציעו לבחור עם דרישות בדיוק כמו שלי, שמבין כל הצעות המפרטים שקראתי פה בפורום עד עכשיו נראה לי הכי טוב בשבילי. זו הייתה ההצעה: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1006 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 393 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDV…

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכיוון הוא בערך 10K אפשר יותר בשביל לשלב 3080 ומסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה צילום גיימינג כבד, הרבה אקסלים וורדים פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1440P/4K מה שנחשב סטנדרט גבוה יחסית, רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by baruch28,

אפשר לראות את כל הנתונים שלו - http://www.toshiba.co.uk/discontinued-products/satellite-c650-1ct/ המחשב בן 3 שנים ואין לו אחריות והוא נמצא במצב מצוין כמה הוא שווה לפי דעתכם? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by bugosvi,

שלום ברצוני לקנות מחשב לאבי ולהעיף מהבית את הפנטיום 4 שיש לו ...אז ככה ( אם יהיה אפשר לקנות מחשב קומפלט בלי הצורך להרכיב , יותר טוב ..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש בתוכנה protrack למסחר בבורסה למיטה הבנתי פועלת רק על XP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? :נמוכות אך למחשב יחוברו 2 מסכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא …

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by tsnir7,

אני חושב על לקנות מחשב נייד מהדגם הזה מישהו יכול להמליץ עליו האם הוא שווה את המחיר שלו או שכדאי לקנות מחשב אחר של HP? המחשב אמור להיות למטרות עבודה אופיס וכדומה ואולי להריץ עליו גם משחקים וסרטים תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by IAbyss131,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר לחרוג לכיוון ה4000 מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר 3060 TI ו 750 POWER SUPPLY 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

9. Started by Amit_H,

המחשב מיועד לשמיעת מוזיקה/לצפייה בסרטים בעיקר, נא לא לחרוג מהתקציב ולחסוך כמה שאפשר, התקציב המקורי הוא 1,200 ש"ח, והוספתי עוד 300 ש"ח על רמקולים טובים לפי המלצתכם. ציוד היקפי: רמקולים, נא להמליץ על רמקולים טובים (עד כמה שניתן) במחיר שלא יחרוג מהתקציב הכולל של המחשב. רכיבים שאין בהם צורך: אין צורך בצורבים, יש לי שני צורבים ישנים שעושים עבודתם נאמנה, גם מסך כבר יש. אוברקלוק: אין צורך. מערכת הפעלה: בעיקרון אין צורך, אבל אם אפשרי לקבל בנוסף מ"ה במחיר כזה, מה טוב. לא ויסטה. חנות מועדפת: אין, עדיף מאזור ירושלים או שיהיה אפשרי לקבל את החלקים עד הבית ואני ארכיב. שלא אצרך לנסוע מחוץ לאזור ירושלים על מנת לקבל את החלקים. בקשות מיוחדות: חיבור המחשב לטלוויזיה. כפי שכתוב למעלה, אין צור…

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  10. שלום אני זקוק למפרט למחשב פיתוח תוכנה נטו. אין צורך בכרטיס מסך מיוחד, דיסק קשיח אני מאמין שאצטרך בנפח סביר +. ללא ציוד הקפי וללא מסך. העיקר שיסחוב את סביבות הפיתוח הכבדות כמו גדול. אם חסר מידע כל שהוא תשאלו. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by dr_ass,

Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit ¤275 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=15 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB ¤1499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=865 Seagate ST3320620AS 320GB 16MB SATA II ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=764 LITE-ON 20A1P X20 ¤176 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=692 Enermax Liberty 400W ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=420 Logitech Deluxe Keyb…

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  12. אז ככה יש לי מפרט כזה תגידו האם הוא שווה אתה מחיר: Pentium 1 74MB ram 2 GB HD סידירום וכונן דיסקטים חיצוני מודם המחשב במצב טוב הוא של חבר שלי אז הוא הביא אותו כמה פעמים לבית ספר וראיתי אותו הוא במצב טוב. המחיר שהוא רוצה עליו זה 130 ש"ח. האם המחשב שווה את המחיר?!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עריכת וידאו,פוטושופ משחקים למיניהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, הרבה FPS למיניהם, משחקים עם הרבה חישובים כמו בסגנון 7D2D אבל עוד כאלה שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך צריך לקנות עם המחשב, לכן מה שיהיה נוח וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מי…

14. אני מפתח ווב שעובד מהבית. מבין בתוכנה אבל קצת פחות בחומרה... השימושים שלי צורכים דיי הרבה משאבים (זיכרון, ליבות), בין היתר הפעלה של מספר מכונות וירטואליות, סרברים, גישה מרחוק למספר מחשבים במקביל ועוד. בנוסף לזה, המחשב יהיה בסלון אז רצוי שיהיה שקט (קירור, מארז) ואם כבר שיתחבר לטלויזיה שאוכל לראות דרכו סרטים באיכות גבוהה (כרטיס מסך) ולחבר למערכת סטריאו (כרגל יש לי סטריאו, אולי בעתיד יהיה סראונד). המחשב יעבוד בעיקר/רק עם לינוקס, אולי-אולי אני אתקין גם חלונות מתישהו.. לא סגור על זה כרגע (יש שיקול של תאימות חמורה לתוכנה?). מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתקע בגלל חומרה איטית; אם יש משהו שאני שונא זה מחשב תקוע. חשבתי על תקציב של כ5000ש"ח וזה צריך לכלול גם שני מסכים מפנקים בשביל הע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הפרסום בשביל חבר: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן HDD וכונן דסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  16. הי, בבקשה המלצתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש' א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?750 ש' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ועבודה משרדית, עבור סטודנטית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 12''-13'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש ולגבי קניית החלקים יש לי בעיה : אני עושה סקר מחירים בין 3 חנויות ממרכז הארץ ( לא אציין אך הם מופיעות כאן המון בפורום ) והבדלי המחירים בין החנויות מסתכם בלא מעט כסף. רציתי לשאול להצעתכם,למרות שאני יודע שלקנות ממקום אחד זהו יתרון גדול וצריך להגיע רק למקום אחד במקרה של בעיה יש לי עדיין דילמה לגבי הפרשי המחירים שיכולים לנוע בכמה עשרות שקלים טובים ( מעל מאה בטוח ) במידה ואקנה משני מקומות שונים את החלקים. מה דעתכם ? ( את ההרכבה אעשה בעצמי ).

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by בשי,

היי : אני מחפשת לקנות מחשב נייד ללימודים, צרכים בסיסיים ,חשוב לי שתהיה מהירות גבוהה יחסית. תקציב של 4000, שיהיה ידידותי וקל לתפעול, אין לי כוונה להעמיס עליו תוכנות וסרטים, אני לא בטוחה איזה מעבד אני צריכה אבל אם הבנתי נכון כשהמעבד גבוה המחיר בהתאם. ראתי כמה דגמים באייבורי, אשמח לקבל הארות והערות. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1938&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=983&CatCode=315 תודה.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום לכולם, מיזמן לא עסקתי כבר בבניית מיפרטים והרבה דברים היתשנו אז אני זקוק לחוות דעת על מיפרט שבניתי בישביל ילד למישחקים בעיקר. אז ככה, היה לו מחשב ישן עם כרטיס חדש יחסית- ATI 4670. עכשיו המחשב הישן כבר גמור וצריך מחשב חדש- כל מה שבקופסא חוץ מהכרטיס מסך. לדעתי הכרטיס הזה אמור לעבוד טוב יחסית בהגדרות בינוניות במיפרט כזה לא? המיפרט שבניתי מצורף: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by אליאור27,

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא חובה אבל שיהיה קרוב לא איזה 5000 שח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אניצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עדכניים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צור…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרון …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by gallevy,

שלום ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. אני צריך מפרט למחשב שהיעוד שלו זה אווטלוק ,גלישה באינטרנט וכ"ו. הדגש כאן הוא על אמינות , חשוב שהוא יחזיק לשנים, פחות חשוב הביצועים. המחשב ככל הנראה ירכש מKSP תלפיות ירושלים - אז צריך שהמחשב יהיה עם חלקים שיש להם. צריך עם המפרט מערכת הפעלה עם רישיון 32 ביט XP או 7 לא ממש משנה העיקר 32 ביט. (מסיבות תוכנה) ממש תודה רבה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  23. שלום חברים. ראיתי בזאפ דירוג טוב של חנות שמתמחה בסוללות למחשבים ניידים. אני חושב לרכוש סוללה לדל לטיטיוד שלי אבל מתלבט בין סוללה מקורית לחליפית: מקורית: http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=14051 חליפית: www.sollan.co.il/sale.asp?pid=14049 מחשב נייד שלי מחובר לספק חשמל באופן קבוע ואני צריך סוללה לצרכי גיבוי בזמן נפילת או הפסקת חשמל. למרות שיש הבדל של 130 ש''ח בין סוללה מקורית לחליפית, אני חושב שחליפית תתאים לי יותר למטרה הנ''ל. מה דעתכם? חוויתם בסוללות חליפיות פעם? איך הן מבחינת בטיחות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מעבד- Core 2 Duo E6300 1066 MHz s775 2mb לוח אם- psl-mx s775 conroe ddr2 667 vga של Asus דיסק קשיח- 160 ג'יגה של קינגסטון ddr2 667 כרטיס מסך- Nvidia 7900/7600 gt 256/512mb מארז- gamer 450w 18cm fan 8022 מחיר כולל- 4250 ש"ח * לגביי הכרטיס מסך כמו שראיתם אני לא סגור כ"כ. מה אתם ממליצים מבין השניים?.. * לגביי הלוח אם המליצו לי לקחת של אינטל מקורי. האם זה משמעותי? אשמח לקבל את חוות דעתם.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום לכם נשרף לי חצי מסך בנייד LENOVO 3000 C200 איפה מתקינים חדש אני מחפש מעבדת חברה של LENOVO אגב אני גר בחיפה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.