עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by snail22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הי, מחר כנראה אקנה מחשב נייד, אני די סגור על הדגם והכל, ההתלבטות היחידה של היא איזה קופיגורציה של מחשב לקחת, האופציה הראשונה היא SSD של 256 GB, והאופציה השניה היא 1TB+128SSD הבדל במחירים לא כזה משמעותי, אך מה ששאני דואג לגביו הוא שהדיסק קשיח הרגיל ביחד עם הSSג יזלול לי את הסוללה במהירות. כעקרון, אני לא חייב את הTB הנוספים, (למרות שתמיד טוב שיש,) אך שאלתי היא עד כמה ההבדלים בין 2 המחשבים יורגש מבחינת זמן סוללה? תודה מראש אלו הדגמים אגב: https://ksp.co.il/?uin=43307&select=.268..271..132..4809..211..2183..2185..2640..2639..466. https://ksp.co.il/?uin=43405&select=.268..271..132..4809..211..2183..…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייח חדש, לאחר שהנוכחי שלי הופך אט אט לעגלה. התקציב הוא עד 12,000 ש"ח, כולל מסך. התוכנות בהן אני משתמש לרוב הן חבילת אדובי (אפטר ודומיה), 3dsmax, cinema 4d, וחייב מחשב שיעמוד בזמני רינדור טובים מספיק לתוכנות התלת מימד. אם פספסתי פרט אותו אתם צריכים, אשמח שתגידו לי. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. חיכיתי כבר 3-4 שנים והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. יביאו לי את החלקים באמצע דצמבר מארה"ב. חיכיתי ליציאה של 8800GTX/S לפני ההזמנה . אני אקנה את הרוב אם לא הכל בnewegg אפשר גם מoutpost.com ( יש 2 fry's ליד הקרובים).חשבתי אולי לחסוך מע"מ בחנויות מחוץ לקליפורניה אבל זה לא ממש משתלם. תמיד אפשר לעשות השלמות מחנויות אחרות אבל אני מעדיף לקנות הכל מחנות אחת. התקציב עד 2200$ בארהב אל מארז אני אשקיע עד 1500 שקל היעוד עיקרי משחקים אבל לא מוגבל לזה . OC מתוכנן חושב על 1:1 FSB 400 לא יותר עודכן עם החלטות: קניה בארה"ב : שלחתי את ההזמנה הזאת מעבד: e6600 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16819115003 כרטיס מסך : 8800GTX evga או משהו שאני אוכל להשיג לפני גמר המלאי …

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  5. שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב ואני מחפש מחשב נייד (14אינץ+) שיהיה מספיק מהיר בשביל להריץ במקביל כמה יישומים ולא יתקע לי במהלך הכתיבה. חשוב לי שהמחשב יהיה קליל אבל גם שתיהיה לו סוללה מספיק חזקה כדי לשרוד הרצאה של 3 שעות. יש לכם המלצות בשבילי? תקציב של עד 4.5 אלף שקל נ.ב אני לא מתכוון להפוך את המחשב לפלטפורמת משחקים או עיצוב גרפי אבל הוא כן ישמש בתור מחשב מולטימדיה מדי פעם כדי לראות סרטים עם החברים. תודה!!

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by omrit,

שלםו אני מחפש מפרט ב 2700-3000 ש"ח כולל הרכבה בלי מסך ובלי חריגה, ובלי ציוד הקפי... לעבודה משרדית, עם כרטיס מסך DVI+TV OUT. עדיף מלוג'יק.... תודה!

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  7. השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחשב כזה עם מעבד ליבה כפולה של 2 ג'יגהרץ? תודה מראש

8. שלום חבר'ה, אני מחפש לקנת מחשב נוסף, מה אתם ממליצים? הנה השאלון, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט, משחקים לא כבדים כגון משחקי פייסבוק אולי טיפה יותר מזה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. סקייפ, מדיה פלאייר, וינדואוס 7, אופיס. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא , שימוש ביתי... ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא למשחקים רזולוציה 1024 * 768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד …

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  9. שלום רב חברים: יש ברשותי מחשב שחלקים ממנו שודרגו במהלך השנים. יחד עם זאת הגיע הזמן לשדרג אותו.. השאלה אילו רכיבים אוכל להעביר למחשב החדש שאבנה. להל"ן המפרט של המחשב הקיים: Name Intel Core i5 2500K Specification Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz Memory SPD Memory type DDR3 DUAL 8192 MBytes Monitoring Mainboard Model P67 Extreme4 (0x000003EB - 0xAD13E080) Display Adapters …

10. Started by daves,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לתיכנות. להלן מפרט מחשב שהוצע לי בסך של כ - 3450 ש"ח (ללא מסך): מעבד: Intel P4 model 531 3.0 Ghz 64bit, 1MB cache, 800 mhz לוח: (Gigabyte 8I915P-D (Intel I915P Chipset זיכרון: Samsung DDR-2 512MB DCH 533Mhz הארדיסק: WD 80GB Sata 7200 rpm 8MB cache כרטיס מסך: Gainward Geforce FX6200 128MB PCI Express X16 DVD צורב: LG4167 כרטיס קול ורשת מובנים, עכבר של לוג'יטק, מקלדת סטנדרטית. האם זה נראה לכם יקר מדי, ואם כן אז במה מומלץ לחסוך? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by avraham711,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?:5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? עדיף שלא שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו')במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. כל החדשים COD GTA V שיצא פרוטוטייפ 2 שיצא וכו...באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? אם זה יהיה משתלם אז טוב*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?*מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. אם יהיה משתלם אז בכיף ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך ש…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  12. מפרט שבניתי עד 5000 שקל, למשחקים, ללא OC כולל מסך ללא ציוד היקפי. זה המפרט, אני עומד להזמין אותו, יש הצעות , שינויים הערות? (לא מתוכנן OC בזמן הקרוב)

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by ranger_z,

Sempron 2600= 460 350 =ABIT NF7 (nForce2)lan, usb2 250 =256MB Kingston CL3 250 =XFX MX4000 128MB 370 =80GB 7200/133 (8MB)Samsung 100 =cdrom LG x52 160 =2209 ATX MIDI PFC, usb 620 =17'' 770 MAG FS 90 =GPT+ Mouse Optical 20 =Speakers ____ 2680 אשמח להיוועץ ולדעת מהי דעתכם...

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  14. מחשב רגיל למשחקים +סרטים+אינטרנט 4K לא מתוכנן OC שיהיה מהיר תודה..

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  15. שלום , אני צריך מפרט מחשב לצורך משחקים גרפיים כגון: battiefield 3 , massefect 3 או כל משחק חדש שיצא לשוק בשנתיים הקרובות . יש לי כבר כרטיס מסך GEFORCE GTX 560 TI שקניתי אותו לפני חודשיים , התקציב שלי הוא עד 2.3K עם אפשרות של חריגה של עד 100 ש"ח , ללא מסך. הרזולוצייה שאני מתכנן להשתמש בה היא 1050*1680. אני מעוניין שההגדרות הגרפיות במשחקים יהיו גבוהות. ללא OC וללא מערכת הפעלה. תודה.

16. Started by phi,

שלום לכולם. קניתי בעבר מחשב לפי מפרט מהפורום ומאוד עזרתם לי. אשמח לעזרתכם בשנית. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת אם זה משתלם, ~100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב יהיה תכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות (VMWare), אבל אני רוצה שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות.כמו כן צפייה בתכני HD וסטרימינג למדיה סנטר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  17. יש לי מחשב נייד של HP, וכשאני נמצא בבית אז אני תמיד עובד איתו כשהוא מחובר לחשמל. רציתי לשאול האם זה בסדר, והאם אחרי שאני מנתק את המחשב מהחשמל אני יכול להשאיר את המטען שלו מחובר לחשמל, או שמא עדיף לנתק את המטען מהחשמל בזמן שהמחשב לא מחובר אליו.

• 5 תגובות
    • 7.3k צפיות
  18. Started by ziko,

שלום לכולם התחדשתי בטלויזית 48PFS6909 של פיליפס חיברתי את הנייד שלי DELL XPS 13 באמצעות כבל חדש שרכשתי HDMI to HDMI Mini אך למרות כל הניסיונות איני מצליח לראות את מסך המחשב בטלויזיה. ניסיתי במסך הטלויזיה את כל החיבורי הסתכלתי באתר של DELL להם יש מתאם של Mini HDMI , ולא כבל ישיר (מצ"ב מאפייני המתאם מאתר DELLׂ האם יש משהו מיוחד במתאם הזה שהוא מתפקד שונה מכבל רגיל של HDMI to HDMI Mini ? נא עזרתכם המהירה והאדיבה

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. כמו שאמרתי בכותרת, המפרט מיועד לחבר שבעיקר מוריד כל היום שטויות מהרשת (P2P), מידי פעם מגבה איזה DVD ועובד עם אופיס. ללא משחקים או OC. ללא ציוד היקפי. חשוב לו שתהיה אפשרות לTVOUT. אז הנה מה שהרכבתי עד עכשיו: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤574 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤484 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C ¤381 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤272 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤2375 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי 3 שאלות: 1. איזה צורב לקחת? 2. האם הזיכרון שבחרתי מומלץ או שעדיף את זה: KINGST…

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by kofikoking,

1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים והכבדים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף כמה שיותר גבוה אבל יש תקציב.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיפות לשקט המחשב מיועד לסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

21. הי אנשים, אני חודש הבא ככל הנראה עובר לשהות בחו"ל לתקופה של לפחות שנה. אני מחפש מחשב נייד עם הפיצ'רים הבאים: -הארד דיסק גדול מאוד (לפחות 160 ג'יגה). -שיהיה לו כרטיס מסך תומך HD (אם יש כאלה בכלל - אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים). -כרטיס רשת אלחוטי ולא אלחוטי. לגבי מחיר: מכיוון שאני רוצה לבדוק מחירים בארץ ובחו"ל זה לא כל כך משנה המחיר. אני כבר אבדוק את המחירים. העזרה היחידה שאני צריך זה לשמוע מכם איזה מחשב טוב אני יכול לקנות לפי הדרישות שלי. תודה רבה ואם שכחתי או השמטתי משהו אשמח לשמוע. שי.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  22. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט עבור מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא צפייה בסרטים, הורדות, אינטרנט, אופיס ושאר שטויות, אבל אני רוצה גם קצת לשחק. משחקים הם לא הדגש העיקרי שלי ולכן אם המחשב לא יתאים למשחק חדש וכבד - לא נורא. הזמנתי כבר מסך SyncMaster 226 BW של סמסונג (22") אבל זה כל הציוד ההיקפי שיש לי. אני מעוניין להשקיע ברמקולים איכותיים (5.1). אין לי צורך במערכת ההפעלה, אני מעדיף שהמחשב יבוא בלי כלום (אבל מורכב). ככה שהדגש המרכזי שלי הוא כרטיס מסך שיאפשר לי צפייה חלקה בסרטים ברזולוציה גבוהה ומשחקים מזדמנים וכרטיס קול איכותי (אני לא אאודיופיל, אבל פשוט שיישמע טוב עם הרמקולים האיכותיים). התקציב, כמו שאמרתי, הוא 3000 אבל אני גמיש ואם אני אשתכנע שממש כדאי לי להוסיף עוד בשבי…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by idang,

שלום, עזרה במיידי. מצ"ב קבצים שונים הודות מפרט המחשב. 1. הנני רוצה לשדרג את הזיכרונות ל-1 GB אולי גם יותר.. ? האם ניתן ?האם יש הגבלה של הלוח אם ? 2. דיסק קשיח - האם אפשר לרכוש דיסק גדול יותר למחשב זה והאם אין מגבלה ללוח ? כרגע מותקן עליו 80GB SATA במידה ויש הצעות נוספות לשידרוגים אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by artyom,

Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE Abit AV8 (s939) sata,GBL 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E Gigabyte 80GB 7200 8MB WD800JB האם כדאי? התקציב שלי הוא 3000-3200 המחשב הוא למטרת משחקים בעיקר, אבל לא הכי חדשים ואני רוצה גם לקנות קרור אז זה מה שיש למחשב, תודה מראש

• 5 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.